eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
305 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
OstadAbedi_Veladat_H_Masume_14020230.mp3
3.33M
❇️ بیانات آیت الله احمد عابدی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت معصومه سلام ﷲ علیها @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔳 تبلیغ نکردن خیلی بهتر از تبلیغ بد کردن است! 📉نتیجه یک تحقیق نشان داده است که تولیدات یک کارخانه نوشابه سازی در منطقه‌ای که در آنجا تبلیغ نداشته، به مراتب بیشتر از نواحی تحت پوشش تبلیغاتش بوده است! بسیاری از برندها، میلیون ها دلار هزینه تبلیغات می کنند؛ اما این تبلیغات به علت طراحی بد، شعارهای بد و یا نداشتن پیام مناسب، در واقع ضد تبلیغ هم بوده‌اند! از باب نمونه تیتر اصلی یکی از مهم ترین عناصر تبلیغات چه در تبلیغات رسانه ای و چه چاپی است. اگر تیتر شما و پیام اصلی تبلیغ شما، جذاب باشد، درصد زیادی از مسیر را رفته‌اید. 📕کتاب اعترافات یک تبلیغاتچی 📝نوشته دیوید اگیلوی؛ پدر تبلیغات مدرن __________________ در امور مختلف(امور دینی و یا توصیه‌های شخصی و...) چقدر از فعالیت‌های ما به نوعی با هدف تبلیغاتِ انجام و ترک یک کار است؟ (از توصیه‌های پدرانه و مادرانه و برادرانه و خواهرانه تا گونه امر به معروف و نهی از منکر) کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 کودکان خود بخود خشونت را بروز نمیدهند، ما در شکل گیری آن دخیل هستیم 🔻راهكارهایی برای والدین در مقابل عصبانیت و خشونت فرزندان 1️⃣ ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگی‌های رفتاری خود آشنا شوید و اگر نیاز به بهبودی دارند، آنهارا بهبود بخشید. 2️⃣ در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید. 3️⃣ تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است. با او همدلی كنید. 4️⃣ زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست. وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید حالا در خلال این رابطه صمیمی بیشتر می‌توانید بر او تاثیر بگذارید. 5️⃣ وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز می‌كند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید. این گونه خشم او نیز كنترل می‌شود. 6️⃣ در برخورد با فرزندان خود چه در تشویق و چه در تنبیه، منصفانه و عادلانه برخورد كنید. 7️⃣ اطلاعات و آگاهی‌های خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگی‌های هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید. 💠مركز مشاوره دانشگاه تهران کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔔 چگونه دیگری را نقد کنم که نقد موجب آزارش نشود؟ (۱) 🔸 بسیاری اوقات در ارتباطات روزمره با اطرافیان دور و نزدیک و یا زندگی زناشویی، نقد هایی داریم که هنگام مطرح کردنشان با طرح مقابل، موجب دل آزردگی او می شویم. 📌چنانکه بارها در کلاس و کارگاه ذکر شده است، نقد کردن، معمولا برای شخص مورد نقد و انتقاد خوشایند نیست. ولو از گوینده ناراحت نشود از وجود یک کاستی در عملکرد خود ممکن است احساس ناخرسندی کند. با رعایت نکات، آسیب نقد و انتقاد کردن را می توان کاهش داد: 1️⃣ به دلیل این که هنگام نقد، عزت نفس فرد مورد نظر مورد مخاطره قرار می گیرد؛ افراد معمولا در برابر نقد مقاوم هستند و (به جز افرادی که در آن موقعیت عزت نفس بالایی دارند ...) 🔹بنابراین سعی کنید تا حد ممکن از روش های جایگزین استفاده کنید. مثلا به جای این که دوست،همکار، فرزند و یا همسرتان را به دلیل رعایت نکردن نظم مورد انتقاد قرار دهید، هنگامی که نظم را رعایت می کند، خیلی او را تقدیر کرده و از او تعریف کنید. این کار به مرور زمان، باعث می شود عدم رعایت نظم او کم رنگ شده و رعایت کردن نظمش بیشتر شود. 2️⃣ قبل از نقد طرف مقابل، نیت‌تان را با خود مرور کنید! آیا واقعا قصد کمک به او و اصلاحش را دارید یا خدای ناکرده قصد دارید دلتان خنک شود یا او را ضایع کنید؟! و یا حتی قصد دارید جوابی قانع کننده و یا حتی کوبنده داده باشید؟ با خودتان رو راست باشید. چون نیت شما در صحبت‌تان حتما اثر گذار خواهد بود. 🌹 برای پای بندی به انصاف و اخلاق معاشرت، به قصد و نیت خود توجه بیشتری کنید. 3️⃣ قبل از نقد نقاط منفی او، حتما به نقاط مثبتش فکر کنید و آن ها را به زبان آورده و به خاطر آن نقاط مثبت، تقدیرش کنید. 🔹سعی کنید: هم نقاط مثبتی که ذکر می کنید و هم تقدیرتان، واقعی باشد. اغراق گویی و چاپلوسی، به منزلت اجتماعی شما آسیب می رساند. 4️⃣ مراقب باشید رفتار فرد را نقد کنید و نه شخصیتش را. مثلا نگویید "شلخته ای" بلکه ایرادی که در رفتارش سراغ دارید بیان کنید که هنگام آمدن به منزل، لباس هایش را نامرتب روی تخت و روی زمین می‌اندازد... 🔹وقتی شخصیت مخاطب مورد نقد قرار گیرد، او ناگزیر یا از خود دفاع می‌کند و یا با سرزنش درونی خود، موجب ضعف عزت نفس خواهد شد. ✳️انتقاد کردن هنری است که نیازمند آموزش و ظرافت در عمل است. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🔔 چگونه دیگری را نقد کنم که نقد موجب آزارش نشود؟ (۱) 🔸 بسیاری اوقات در ارتباطات روزمره با اطرافیان
🔔 چگونه دیگری را نقد کنم که نقد موجب آزارش نشود؟ (۲) 5️⃣ حتی الامکان نقدتان را کوتاه و خلاصه و در حد ضرورت بگویید. به عبارت دیگر به نقدتان شاخ و برگ های اضافی ندهید و آن را طولانی نکنید تا مخاطب مدت زمان کمتری تحت انتقاد قرار گیرد. 6️⃣ جملات‌تان را به صورت درخواست از جانب خود آغاز کنید و نه جمله امر و مطالبه از مخاطب؛ به عبارت دیگر با ضمیر "من" آغاز کنید و نه ضمیر "تو". مثلا به جای این که بگویید "تو به ظاهرت نمی رسی و به آراستگی‌ات اهمیت نمی دهی." بگویید: " من دوست دارم بیشتر به خودت برسی." 7️⃣ رفتار منفی طرف مقابل را تعمیم افراطی ندهید، و با عناوین کلی و مطلق(صُور کلی )به کار نبرید. مثلا نگویید :"تو هیچ وقت حوصله ی حرف زدن نداری!" آیا واقعا هیچ زمانی نبوده که او با شما با حوصله حرف زده باشد؟ و یا به سبب یک یا چند بار فراموش کردن یک تاریخ و یا انجام یک کار و وعده نگوئید: " تو همیشه فراموش‌کار هستی." ⛔️اول اینکه در چنین جملاتی مخاطب در ذهن خود مورد نقض پیدا می کند(مواردی که بی حوصله نبوده و یا فراموش نکرده )؛ به علاوه، بسیاری اوقات مخاطب با فشار روانی و یا کلامی ما توسط این جملات کلی، به مرور شبیه به همان برچسب کلی بد می شود. یعنی اگر گاهی و در مواردی بی حوصله بود، با این انتقادات ممکن است زمان و موارد بیشتری را بی حوصله باشد. سوم اینکه فرد ناچار می‌شود از خود دفاع کند و زمینه اختلاف و کشمکش فراهم می‌آید. 8️⃣ مبهم صحبت نکنید و حرف انتقادی خود را واضح و حتی با مثال بیان کنید. مثلا نگویید :"من از رفتارایی که با من داری راضی نیستم!" سخن گفتن مبهم علاوه بر اینکه ایراد مورد نظر شما را واضح نمی کند، ممکن است موجب سوءبرداشت دیگری هم بشود. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌀یک خاطره، چند درس. از چهار ماهِ پیش که به شهرِ کوچیک آتن (Athens) در ایالت جورجیا (Georgia) در آمریکا اومدیم، در محلِ کارم متوجه یک نکته جالب شدم. مردمِ این شهر عاشقِ این هستند که صورت‌حساب شون رو با نوشتنِ چک پرداخت کنند؛ روزای اول به نظرم میومد چقدر تو این شهرِ کوچیک، آدم هایِ با دست خطِ خوب و زیبا زیاده. بیشتر که دقت کردم، دیدم تقریبا همه این آدم‌هایِ خوش خط، خانم هستند و همشون هم در رِنجِ سنی‌ِ ۵۰ تا ۶۵ بودند. نه اینکه دیگران اصلا خوش خط نباشن، نه؛ ولی‌ تو این گروه خیلی‌ تعدادشون زیاد بود. به چند نفرشون گفتم: «تو این شهر خوش خط زیاده ها!» همشون بدونِ استثنا با تعجب می‌گفتن: «جدی؟ نمیدونم!» سوالمو عوض کردم؛ این دفعه پرسیدم: «کی‌ باعث شد اینقدر خط تون خوب شه؟» جالب این بود همه جوابشون باز یکی‌ بود: «خانومِ باربارا، معلمِ کلاسِ دوم! اون همیشه می گفت که خوش خط بنویسم.» یه معلم تو یه شهرِ کوچیک در طولِ زمانِ کارش رویِ خوش خطی‌ِ دانش آموزانش کار کرده بود و من داشتم اثرِ کارشو بعدِ سال های سال می دیدم. از یکیشون پرسیدم: «خانمِ باربارا آدمِ خاصی‌ بود؟» گفت: «نه!» - معلمِ معروفی‌ بود؟ - نه! - زنده ‌ست؟ - نمیدونم! این سوال‌ها رو از چند نفرِ دیگه هم پرسیدم و دقیقا همین جواب‌ها رو شنیدم. این ماه سوالم رو عوض کردم. از هر خانمی‌ در اون گروهِ سنی‌ که خطِ خوبی‌ داشت می‌پرسیدم: «معلمِ کلاسِ دوم تون خانومِ باربارا بوده؟» همشون با قیافه‌هایِ حیرت زده، با تعجب یه جواب میدادن: «آره... از کجا میدونی‌؟!» —------— به نقل از: روایت خاطرات و تجربه های جالب و مفید ساکنان خارج از کشور ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دو نکته آموختنی: ۱. گاهی کارهای کوچک موثر، می‌تواند تغییرات بزرگ و ماندگار ایجاد کند. ۲. اگر برای سوال‌تان پاسخ مناسب نمی‌گیرید، سوال خود را تغییر دهید. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 آخرین لحظات شهید موسوی از زبان پدر 🔹سردار سرتیپ پاسدار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت ریاست جمهوری یکی از شهدای سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور است. 🔻 مرجع رسمی اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی: 🔺 @tablighnews
هدایت شده از همکاران مرکز ملی پاسخگویی
⚫️ شهید آیت الله رئیسی در آئین رونمایی از سامانه پاسخگو: شما [با پاسخگویی به سؤالات و شبهات] یک تهدید را به فرصت تبدیل کرده اید. 🔹 خیلی ‏ها هستند الان نیاز دارند و می ‏خواهند ببینند در این مجموعه شما داروی درد آنها و نیاز آنها پیدا می ‏شود. 🔸 معلوم می‏شود که شما خوب شناخته اید و باید بیشتر معرفی شوید تا مردم بدانند این دارو در مجموعه شما هست، داروی فکری که بتواند به لحاظ فکری و عقیدتی ایجاد آرامش کند. http://mmps.ir/app 🗓 1403/02/31 ❓ کانال همکاران مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی 🍀 پرسش کلید دانایی 🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍂 یک داستان، یک درس... به نقل از یک یادداشت: ساعت ۵ صبح دخترم بیدارم کرد گفت بابا من عروس دارم من و میبری سالن گفتم اره دخترم میبرم وقتی امدم از در پارکینگ بیرون تو ماشین نشستم تا دخترم بیاد دیدم اقای پاکبانی داره کوچه رو جارو میکنه ولی خیلی ناشیانه و اصلا معلومه بلد نیست خب من پاکبان کوچه رو میشناختم اقای عزیزی یه پیرمرد خوش برخورد و با حال بود.. ولی نوع جارو كردن این كمى ناشيانه بود؛ تا حالا در طى صدها روز ده ها پاكبان رو ديدم و حاليم بود كه اين يارو اين كاره نيست؛ رفتم دخترم و رساندم و برگشتم دیدم هنوز داره با آشغالها بازی میکنه. كم كم اين مشكوك بودنش رفت رو مُخم در ماشین رو باز كردم و صداش كردم «عزيز خوبى؟ يه لحظه تشريف بيار. خيلى شق و رق اومد جلو و از پشت عينك ظريف و نيم فريمش خيلى شُسته رُفته جواب داد: «سلام. در خدمتم مشكلى پيش اومده؟» از لحن و نوع برخوردش جا خوردم. نفس هاش تو سحرگاه زیادی پر انرژی بود؛ به ذهنم رسید که یه کم مهربان تر برخورد کنم "خسته نباشی گفتم بیا تو الاچیق یه قهوه بزنیم بعد تكه پاره كردن يه چندتا تعارف اومد داخل و نشست اون يكى هدفون هم از گوشش در آورد؛ دنباله سيم هدفون رو با نگاهم دنبال كردم كه ميرفت تو يقه ش و زير لباس نارنجى شهرداريش محو مي شد. پرسيدم:چى گوش ميدى؟ گفت: «يه كتاب صوتى به زبان انگليسيه». كنجكاوتر شدم : « انگليسى؟! موضوعش چيه؟» گردنشو كج كرد و گفت: «در زمينه اقتصادسنجى». شكّم ديگه داشت سر ريز مي شد! « فضولى نباشه؛ واسه چى يه همچی چيزى رو مى خونى؟». با يه حالت نيم خنده تو چهره ش گفت: «چيه؟ به يه پاكبان نمياد كه مطالعه داشته باشه؟ ... به خاطر شغلمه. » از سرایدار ساختمان دو تا ابجوش گرفتم دو تا علی کافه انداختم رفتم سر میز متعجب تر پرسیدم که متوجه نميشم اين اقتصاد و سنجش و اين داستان ها چه ربطي به كار شما داره؟». نگاه ش را يه لحظه برگردوند و بعد دوباره به سمت من نگاه كرد و گفت‏: « من استاد هستم تو دانشگاه. » قبل از اينكه بخام چيزي بپرسم انگار خودش فهميد گيج شدم و ادامه داد: « من پدرم پاكبان اين منطقه است. اقاى عزيزى. در مورد شما و روانشاد پسرتونم هم براى ما خيلى تعريف كرده همیشه میگفت یه پهلوون تو کوچه هست که مهربانه. امشب تا دیدم شناختمون ‏چون عکس تون رو با بابا دیده بودم. جناب خمارلو من دكتراى اقتصاد دارم؛ و دو تا داداشم يكي مهندسه و اون يكى هم داره دكتراشو مي گيره. به پدرم هر چى ميگيم زير بار نمى ره که بازخريد شه؛ ما هم هر ماه روزايي رو به جاى پدرمون ميايم كار مى كنيم كه استراحت كنه. هم كمكش كرده باشيم.هم يادمون نره با چه زحمتى و چطورى پدرمون ما رو به اينجا رسوند.» چند لحظه سكوت فضای بین ما رو گرفت و نگاه مون تو هم قفل شده بود. استكان رو گذاشتم رو ميز و بلند شدم رفتم سمتش. بغلش كردم و گفتم «درود به شرفت مرد. قدر باباتم بدون. خيلى آدم درست و مهربونیه.. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .