eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
857 عکس
307 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌘 «مشکل واقعی یا مسئله ای که خوانده‌ایم؟» بسیاری اوقات، در رشته تحصیلی و مطالعات خود تابع روش نظام آموزشی، سلسله مسائلی را می آموزیم که معمولا سوالات کلی و مسائلی تک بعدی، خطی و مسطح به شمار می آیند. در حالی که زندگی روزمره در دنیای واقعی(و نه تخیلات و نظریه‌های ذهنی)، ما با مشکلات مواجه می‌شویم. مشکلاتی که پیچیده‌تر و مبهم‌تر و چندوجهی‌تر از مسئله‌های ساده‌ای هستند که آموخته‌ایم. یکی از اشتباهات رایج در مواجهه با مشکلات زندگی این است که: ما می کوشیم هر مشکلی را با یک یا چند مسئله‌ای که خود می شناسیم، و نسبت به روش حل آنها تسلط داریم، تبدیل و یا ترجمه کنیم(و احتمالا تفاوت ها را نبینیم.). مانند کسی که یک یا در نهایت چند کلید در اختیار داشته و گمان دارد برای باز کردن هر در بسته و هر قفل، می تواند از آنها استفاده کند!! اگر برای مشاهده اتفاقات واقعی با دقت و تامل بیشتری نظاره کنیم، بسیاری اوقات می توانیم مسائل جدید را شناخته و تابع شناخت تازه (و نه شبیه سازی با قالب ها و تجارب ذهنی ) به واکاوی و حل مشکلات بپردازیم. بسیاری از اظهار نظرها و شاید بحث های جدی و گاهی مخاصمات روزمره در ارتباطات ما ناشی از عدم شناخت درست و واقعی مسائل پیش رو است. @ertebatmoaserdini .
امام موسی صدر؛ فرزندی از تبار امیر المومنین علیه السلام ؛ الگوی دینداری، اخلاق و مردم‌داری @ertebatmoaserdini .
🔷 ارتباط در شرایط دور کاری(۱۰) لازم نیست اولین منتشر کننده اخبار در بین همکاران باشید. ⭕️ یکی از اعتیادهای دوران ما ، اعتیاد به دریافت اخبار است. به راستی «چه خبر؟» چه سودی به حال ما و دین و دنیای ما دارد؟ گاهی انگار می ترسیم که در صورت عدم دریافت خبر تازه، چیز مهمی را از دست بدهیم. در حالیکه با امکانات و ابزارهای دنیای امروز با سرعتی شگرف، خبرهای مرتبط و نامرتبط را دریافت خواهیم کرد. 🔶سیطره شدید رسانه های خبری بر زندگی انسان امروز، به حدی است که به قول یکی از نویسندگان معاصر: «اخبار از ما می‌خواهد همان احترامی را برایش قائل باشیم که برای اعتقادات‌مان قایل هستیم.» فارغ چالش‌های متنوع پیگیری افراطی اخبار ، که در جای خود بسیار قابل تامل و بازنگری است؛ در گروه‌های اجتماعی از خانوادگی و دوستانه تا درسی و شغلی(که موضوع این سلسله نوشتارها است)، برخی از ما علاقه شدیدی داریم که اخبار را در سریع ترین زمان در اختیار دوستان و همکاران مان قرار دهیم. 🔷 فراموش می کنیم هر کدام از ما عضو چندین کانال خبری بوده و بدون نگرانی، در کوتاه زمانی سایرین هم از آن تحفه بی بهره نخواهند ماند. این داستان وقتی غم انگیز می شود که بسیاری از این اخبار در زمان کاری و از موقعیت هایی که باید صرف انجام وظایف شغلی ما شود، ارسال می شود. هر چند در جمع های دوستانه و خانوادگی و حتی علمی و تحصیلی هم بعضی مواقع وضع بهتر از این نیست، و کارکرد آن جمع مجازی تغییر می‌یابد. علاوه بر از اینکه یک خبر را چندین بار از دوستان و گروه های متنوع دریافت می کنیم... تاسف وقتی فزون تر می شود که برخی به انتشار اخبار منفی، ناامید کننده و یا انحرافی، علاقه بیشتری نشان می دهند و مایلند در تلخ کامی همکاران و اطرافیان خود پیشتاز بودند. دوستی را می شناسم که روزی نمی گذرد که آمار تلخ تلفات بیماری کرونا را با دقت دنبال نکند و با سرعت به دیگران خبر و تحلیل منفی ندهد؛ در عین حال خودش علاقه چندانی به استفاده از ماسک و یا حفظ فاصله فیزیکی با دیگران ندارد!!! 🔶 خبررسانی در محیط کار و دورکاری،از رفتارهایی است که از یک سو موجب به هدر رفتن زمان و روحیه کاری ما و همکاران مان می شود؛ و از سوی دیگرشخصیت و وجهه ما را با اعتبار و کیفیت اخبار، پیوند می زند. 💐 امام امیر المؤمنین عليه السلام : تَكَلّموا تُعرَفوا ؛ فإنّ المَرءَ مَخبوءٌ تَحتَ لِسانِهِ . سخن گوييد، تا شناخته شويد؛ زيرا آدمى در زير زبان خود، پنهان است. نهج البلاغه/ حکمت ۳۹۲ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولای مهربان ما تو آن نه‌ای که چو غایب شوی ز دل بروی تفاوتی نکند قرب دل به بعد مکان شعر: سعدی ________________________ ‏پیش از تو بسیار دوست داشته‌ام و پس از تو بسیار خواهم نگریست و کنار تو بسیار نگریستم اما تو بیرون از هندسه‌ی تکراری... شعر: نزار قبانی @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک نکته: به جای تلاش برای اثبات خودتان به دیگران، روی خود سرمایه گذاری کنید. برای این کار لازم است: ۱. با دقت ارزش‌های خود را بازنگری و مستند کنید. ۲. برای رشد و توسعه مهارت‌ها و توانمندی‌های خود برنامه ریزی کنید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت حضرت صاحب الامر ارواحنا فداه در روز جمعه السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ سلام برچشمه جوشان زندگی... دل دردمند ما را که اسیر توست یارا به وصال مرهمی نِه، چو به انتظار خستی شعر: سعدی @ertebatmoaserdini .
گفته اند: «بسیاری از مردم فکر می‌کنند که تفکّر می‌کنند، در حالی که آنها صرفاً آموخته‌ها و مفروضات خود را (گاهی با تعصب) دوباره مرتّب می‌کنند.» تفکر دارای معیار و میزان سنجش و راه و رسم آن نیازمند آموختن مهارت است. مراقب باشیم، گاهی ندانستن بدون نشانه واضح، با توهم دانائی همراه است، همانکه به نام جهل مرکب خوانده می‌شود. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شهید محسن فخری‌زاده باز هم مردی از مردان بی ادعای وطنم پر کشید. به قول حافظ: تو اهل فضلی و دانش، همین گناهت بس... @ertebatmoaserdini .
اَللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنْ نَفْسٍ لاَ تَشْبَعُ وَ مِنْ قَلْبٍ لاَ يَخْشَعُ یارب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز توست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش من آنِ توام مرا به من باز مده شعر: مولوی 📌به مناسبت مباحث اخیر در در دوره جاری عزت نفس @ertebatmoaserdini .
💠 همدلی (empathy) چیست؟ همدلی یا "امپاتی" به معنی خود را به جای دیگران قرار دادن است. مادری کودکش را به گردش می برد. او خیلی خوشحال است اما کودک زار زار گریه می کند. مادر ابتدا دلیل گریه کودک را نمی فهمد اما وقتی خود را جای کودک می گذارد و از دید کودک به جهان می نگرد، تازه متوجه می شود کودک فقط پاهای آدمها را می بیند، و در این شلوغی چیز دیگری نمی بیند. از این پایین دنیا خیلی خسته کننده است. هرچه مهارت و توانایی همدلی در شما افزایش پیدا کند، ارتباط‌های قوی‌تری با دیگران خواهید داشت. پژوهشگران معتقدند که همدلی می تواند تا حد زیادی مشکلات خانوادگی را که عموما از عدم درک متقابل ناشی می شود، حل و فصل کند. اگر پدر و یا مادر هستید خودتان را جای فرزندتان بگذارید ، آیا چنین والدینی را دوست دارید؟ در ارتباطات روزمره ، خودتان را جای همسر، معلم، شاگرد، فروشنده، خریدار ، همکاران و یا دوستتان بگذارید. "توانائی و مهارت همدلی را فرابگیرید، تمرین کنید و در خود افزایش دهید." @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میزان: «کادر درمان را شکست می دهیم»⁣ خبرگزاری میزان با انتشار این تصویر نوشت: ⁣ در حالی که ماه هاست کادر درمان در جنگ با بیماری کرونا هستند و هر روز خسته‌تر می‌شوند؛ اما با جان و دل به بیماران کرونایی خدمت می‌کنند. و حالا که محدودیت‌های کرونای سخت‌تر از همیشه در حال اجراست، عده‌ای در کوه‌های شمال تهران مشغول تفریحات لاکچری خود هستند و انگار نه انگار کرونا... __________ بی توجهی به موازین بهداشتی، از مصادیق زیر پا گذاشتن حقوق دیگران است. به حقوق اخلاقی و انسانی یکدیگر احترام بگذاریم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فایل صوتی از شهید محسن فخری زاده درباره اختلاس و زندگی تجملاتی برخی مسئولان را ببینید و بشنوید. منبع: حوزه هنری انقلاب اسلامی رحمت و رضوان الهی بر او و همه مجاهدان شهید باد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مردی در نهایت گمنامی و اوج خدمت با اخلاص به شهادت می رسد... با گذشت کمتر از سه روز شایعاتی عجیب به او نسبت پیدا می کند! 🔴 برخی برای اثبات داشته های خود، سخنانی را به او نسبت می دهند.. نمونه آن صدای یک سخنران در مورد طب سنتی است که از عدم به کارگیری یک دارو در مقابل کرونا شکایت دارد؛ و در ادامه فایل (که تقطیع شده است.) از مسئولان و مقام معظم رهبری گلایه می کند که چرا یاری نمی رسانند! درحالیکه نه صدا با صدای شهید شباهت زیادی دارد و نه لهجه ، نه مبانی فکری(یک دانشمند فیزیک هسته‌ای این ادبیات را ندارد.) 🔴 در نمونه دیگر تلاش ناشیانه شایعه پردازان، یک دختر ایرانی (با تصاویر بدون حجاب) ساکن کانادا و با شباهت نام خانوادگی به شهید به عنوان نوه او معرفی می شود. با سرعت در شبکه‌های اجتماعی جا به جا می شود که او نوه شهید است و در مراسم تشییع هم دیده شده!! با چاشنی تبلیغ برای اینکه نسل بعدی مجاهدان، در اروپا و امریکا زندگی می کنند و ... تا کی قرار است ما بازیچه اخباری باشیم که به حد کافی در مورد آن اطلاع نداریم؟ چرا باید به سادگی با فریب شیادان ، با هر قصد و غرضی هر دروغی را توزیع کنیم؟ در باور و نقل آنچه می‌شنویم، احتیاط بیشتری داشته باشیم، که در برابر خدا مسئولیم. به یاد فرموده مولایمان می افتیم که: امام حسین علیه السلام: اِنْ لَمْ یَکُنْ لَکُمْ دینٌ، وَ کُنْتُمْ لا تَخافُونَ الْمَعادَ، فَکُونُوا اَحْراراً فی دُنْیاکُمْ اگر دین ندارید و از حساب‌رسی روز قیامت نمی هراسید، لااقل در دنیای خود آزاده باشید. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
⭕️حال عمومی آیت‌الله مصباح یزدی مساعد نیست 🔻شنیده‌ها حاکی است حال عمومی آیت‌الله مصباح یزدی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و عضو مجلس خبرگان رهبری مساعد نیست. ✳️مومنین برای شفای ایشان دعا کنند. https://hawzahnews.com/x9VGj
دکتر گلاسر (صاحب تئوری انتخاب) معتقد است افسرده ماندن یک انتخاب است که فرد آن را آگاهانه یا ناآگاهانه به چهار دلیل انتخاب می کند: 1️⃣ با افسردگی بیش از خشونت می توان بر روی دیگران کنترل داشت، 2️⃣ با افسردگی براحتی می توان از دیگران کمک دریافت کرد، 3️⃣ با افسردگی می توان بی میلی خویش برای موثرتر بودن را توجیه کرد، 4️⃣ با افسردگی می توان بر روی افراد تسلط و کنترل بیشتری یافت. این دلایل باعث می شود تماس فرد افسرده با واقعیت قطع شده، و مسئولیت شاد نزیستن خود را نپذیرد. ✅ "افسردگی یک انتخاب است و شما همیشه این توان را دارید که شادی را انتخاب کنید، مشروط بر اینکه علت آنها را در نگرش‌ها، افکار و رفتار خود کنترل و مدیریت کنیم." @ertebatmoaserdini .
تو یک‌بار از مادرت متولد شدی و این‌بار باید از خودت بیرون بیایی! از نفس، از غریزه‌ها و از عادت‌ها متولد شوی که عیسی علیه السلام می‌گفت: لا یَلِجُ فی الملکوت من لایولد مرتین. کسی که دو بار متولد نشود به ملکوت نمی‌رسد... 📚ازکتاب نامه های بلوغ| نوشته ی : مرحوم استاد علی صفائی حائری @ertebatmoaserdini .