eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
2.5هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
540 ویدیو
767 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حجت‌الاسلام 🔖صدیقه طاهره(س) دو جا طلب مرگ کردند.. 🥀لفَقدِ النَّبی صلی‌الله‌علیه‌و‌آله 🥀لظُلمِ الوَصی صلوات‌الله‌علیه | | .
. 💠مداح، پشت بیسیم📞 چه خواند که حاج از هوش رفت⁉️ 🔰شهید به علیه علاقه‌ی وافری داشتند و در غالب مداحی‌هایشان از مصائب ایشان می‌خواندند. همچنین وصیت نمود که بروی سنگ قبرش بنویسند: ...  🔰 او به نماز اول وقت اهمیت فراوانی می‌داد و قران کریم را بسیار تلاوت می‌نمودند. همیشه دو ساعت قبل از نماز صبح به راز و نیاز می پرداختند. 🌷خط مقدم کارها گره خورده بود خیلی از بچه ها پرپر شده بودند، خیلی شده بودند. حاجی بی قرار بود، اما به رو نمی آورد! خیلی ها داشتند باور می کردند اینجا ! یه وضعی شده بود عجیب! تو این گیر و دار حاجی اومد بیسیم چی📞 را صدا زد، حاجی گفت: هرجور شده با بیسیم را پیدا کن! 🌷( شهید تورجی زاده فرمانده گردان یازهرا) بااخلاص و از بچه های لشکر بود. خلاصه محمدرضا رو پیدا کردند، حاجی بیسیم را گرفت با حالت بغض و گریه😢 از پشت بیسیم گفت: محمدرضا چند خط (س) برام بخون. 🌷محمدرضا فقط زمزمه کرد که دیدم حاجی از هوش رفت! خدا میدونه نفهمیدیم چی شد وقتی به خودمون اومدیم دیدیم بچه ها دارند تکبیر میگند خط را و عراقی‌ها را تارومار کردند... محمدرضاتورجی زاده خوانده بود: 🔸در بین آن دیوار و 🔸زهرا صدا می زد پدر 🔹دنبال می دوید 🔹از پهلویش خون می چکید 🔰جراحتی که موجب شهادت ایشان شد همچون بود: جراحاتی بر پهلو و بازو و ترکش هایی مانند تازیانه بر کمر ایشان اصابت کرد . | | | .
. 💠حاج 🔖ماجرای پاکت ماجرای امروزی نیست! 🔸ماجرای پاکت و صله تبرکی ماجرای امروزی نیست! برمی‌گردد به زمان ائمه‌معصومین(ع) که گاهی و به می‌دادند. ⬅️خب این یک طرف قضیه است که قطعاً ارزش کار خواندن برای اهل‌بیت(ع) ارزش بالایی است و قابل سنجیدن به معیارهای دنیایی نیست. ❇️اما ببینید؛ دو نوع می‌شود به این قصه نگاه کرد؛ من خودم اعتقادم این است هدیه‌ای که بانی جلسه به روضه‌خوان امام حسین(ع) می‌دهد، شاید پاک‌ترین، زلال‌ترین، درست‌ترین و بابرکت‌ترین باشد، چون ما با این قصه داریم زندگی می‌کنیم.. 💢 شغلمان نیست اما واقعاً همه چیزمان از این است. ⬅️ این طرفش را گفتم، الآن کلام نورانی امام رضا(ع) را هم عرض می‌کنم؛ امام رضا(ع) که امام رئوف‌اند یعنی به مهربانی معروفند، حدیثی دارند که می‌فرمایند: خاندان محمد (ص) را وسیله امرار خود نسازید که وسیله ارتزاق قرار دادن ایشان، کفر است. 💯ببینید چقدر حرف واضح است! یعنی کسی که با ما کاسبی کند؛ اگر کسی دُکّانی درست بکند و شأن اهل‌بیت(ع) را با طی کردن و با چانه‌زدن و این فضاها رعایت نکند (که اصلاً گفتنش هم درست نیست)، قطعاً به خودش آسیب زده و کار اشتباهی است و هیچ کس از آن دفاع نمی‌کند. ⚠️ولی این که کلاً بعضی‌ها منکر این قصه می‌شوند، این هم درست نیست! 💎واقعا اگر این نوکری را توفیقی برای خود ببینیم و صله را نمک و برکت زندگی ببینیم،قطعاً همیشه این اتفاق، خوشایند است ولی اگر برخلافش باشد، امام رضا(ع) مذمت کرده است. 📚منبع: 📖بحارالانوار ج ۴ ص ۳۷۴ .
. 💠 رفتار کریمانه پیامبر اسلام با شخص یهودی 🔹 حضرت محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله همسایه‏‌‎اى یهودى داشت که وى را بسیار اذیّت مى‌کرد و هر روز از پشت بام خاکستر بر سر آن حضرت مى‌‏ریخت. پیامبر اسلام کریمانه از کنار این رفتار مى‌‏گذشت. 🔸 یک روز خبرى از مرد یهودى نشد. پیامبر اسلام از غیبت آن مرد سؤال کرد. گفتند: خوشبختانه بیمار گشته و بر اثر بیمارى مزاحمت‌هایش قطع شده است. رسول خدا فرمود: باید به عیادتش برویم! به سمت خانه‌‏اش حرکت کرد. در خانه یهودى را کوبید. همسرش به پشت درآمد و سؤال کرد: کیست؟ حضرت فرمود: پیامبر مسلمانان به دیدار و عیادت همسایه بیمار خود آمده است! 🔸 زن ماجرا را به شوهرش گفت. مرد یهودى که بسیار تعجّب کرده بود گفت: در را باز کن تا داخل شوند. پیامبر وارد شد و کنار بستر بیمار نشست و از حال بیمار پرسید. ایشان به گونه‏‌اى برخورد کرد که گویا هیچ اذیّت و آزارى از این مرد یهودى به آن حضرت نرسیده است. 🔹 مرد یهودى که از فرط خجالت صورت خویش را مى‌‏پوشانید و در برخورد با این اخلاق کریمانه پیامبر اسلام مبهوت شده بود، از آن حضرت پرسید: این نوع برخورد آیا اخلاق شخصى شماست، یا جزء دستورات دینى محسوب مى‏‌شود؟ حضرت فرمود: جزء دستورات دینى است. 🔸 مرد یهودى با برخورد زیبا و پرجاذبه پیامبر اسلام مسلمان شد. 📚 سوگند‌های پربار قرآن، آیت‌الله مکارم شیرازی، ص355. 📎 📎 .
. 📝مجلس اول «۱» 💎کاشِفَ الکَربِ ولی 🔖لَقَد كُنتُ أنظُرُ إلَيها فَتَنكَشِفُ عَنّي الهُمُومُ وَ الأَحزانُ 💠امیرالمومنین(ع) در بیان معاشرتش با فاطمه زهرا(س)می‌فرماید: به خدا قسم هیچ‌گاه او را خشمگین نکرده و او را وادار به انجام کاری نکردم تا اینکه خداوند عزوجل او را به سوی خود قبض روح فرمود، و او نیز مرا خشمگین نکرد و از هیچ سخنی از من سرپیچی نکرد، و هرگاه به او نگاه می‌کردم تمام غم و ناراحتی هایم برطرف می‌شد. 🔸امیرالمومنین(ع) کاشف الکرب رسول الله(ص) بود، ابن‌عباس می‌گوید: أنَّه أخُوهُ وَ ابنُ عَمِّهِ وَ زَوجُ الطّاهِرَةِ- ابنَتُهُ وَ أبُو‌سِبطَيهِ وَ مَدِينَةُ عِلمِهِ وَ كَشّافُ الكُرَبِ عَن وَجهِهِ . 🍃علی(ع)، برادر رسول خدا(ص)، پسر عموی او، همسر دختر او، پدر دو پسرش، شهر علم او و برطرف کننده غم و اندوه از رسول خداست. فاطمه(س) هم کاشف الکرب علی(ع)بود. امیرالمومنین(ع) هر گاه فاطمه(س) را می دید، غمها و ناراحتی هایش برطرف می شد. 🔹در روزگار غربت بعد از ماجرای غصب خلافت نیز تمام دلخوشی امیرالمومنین(ع) به این بود که فاطمه(س) را دارد، اما با فاطمه(س) چه کردند؟ 🥀از خود حضرت زهر(ش) بپرسیم چه کردند؟ دیلمی در ارشاد القلوب و خصیبی در الهدایه الکبری (که منابع مورد اعتمادی به ترتیب از شیعه و سنی هستند) ماجرا را از خود حضرت بیان نموده اند که فقط قسمتی از آن را می آوریم: فَسَقَطْتُ لِوَجْهِي وَ النَّارُ تَسَعَّرُ، وَ صَفَقَ وَجْهِي بِيَدِهِ حَتَّى انْتَثَرَ قُرْطِي مِنْ أُذُنِي ‏ 🏴در سوخته را با لگد زد و طرف من برگرداند و من که باردار بودم با صورت روی زمین افتادم در حالی که آتش زبانه می‌کشید و صورتم را داغ می کرد(تسفع: یعنی داغ کند و اثر سوختگی بگذارد و رنگ صورت تغییر کند. به لغت نامه ها رجوع کنید)، بعد مرا با دستش به گونه ای زد که گوشواره ام از گوشم پرت شد. 🚩حال با این وضعیت نمی دانم بعد از آن ماجرا امیرالمومنین(ع) وقتی به فاطمه(س) نگاه می کرد غمهایش برطرف می شد یا به غمهایش افزوده می شد؟ و بی جا نیست گفته شود فاطمه‌ای(س) که می‌داند اگر علی(ع) او را با این حالت ببیند، ناراحتی و غربتش بیشتر می شود، روی خود را از علی(ع) پنهان نماید.. 📿 اما کربلا هم یک کاشف‌الکرب برای سیدالشهدا(ع) داشت که در زمان های پر تلاطم و در میان مصائب روز عاشورا، غمها را از چهره حسین(ع) برطرف می کرد و او علمدار کربلا و سقای لب تشنگان، حضرت قمر بنی هاشم(ع) است. 📝فاطمه‌زهرا(س) کاشف الکربِ ولی الله زمانش بود.. | | .
. 🔰حاج ؛ 🔖ایشان در گفتگویی، نکاتی را بیان کردند که مورد استفاده ستایشگران جوان خواهد بود: 🔸اگر ما بتوانیم که منبرها، روضه‌ها و هیأت‌ها را اخلاقی جلو ببریم و رفاقت برقرار بکنیم تا خانواده‌ها بیایند، خیلی از مشکلاتشان حل می‌شود. 🔹اگر می‌بینید جمعیت بالایی در مجالس می‌آیند، این عظمت امام حسین(ع) است. این نشان می‌دهد مردم به هیچ وجه از امام حسین(ع) دست برنمی‌دارند.. 🌀 اهل‌بیت(ع) حتما باید دغدغه مسائل روز اجتماع و کشورش را داشته باشد؛ ما هم دغدغه مردم را داریم، مردم هم دغدغه امام حسین(ع) را دارند و این‌ حسینیه‌ها را هم مردم می‌گردانند و کمک می‌کنند. ⚠️در بحث فنی، آن‌هایی که از ریتم و آهنگ‌های نامناسب استفاده می‌کنند، بخاطر این است که توانایی ندارند؛ توانایی ساخت ندارند! البته نباید این کار را بکنند. می‌گوییم مداح امام حسین(ع)! کسی که مدح اهل‌بیت(ع) را می‌گوید؛ ما در این افراد، مدحی نمی‌بینیم.. ❌ببینید👈🏻 مشکل از آن جایی است که استاد نداریم! کسی که استاد داشته باشد هر چیزی را نمی‌خواند، هر حرفی را نمی‌زند. ما باید در آهنگ‌ها و شعرهای‌مان شأن دستگاه امام حسین(ع) را رعایت کنیم. .
‍ . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گفتم نیا مغیره ها حیا ندارن گفتم نیا داغتو رو دلم میزارن اومدی حیف که خسته دیدمت آینه ی من،  شکسته  دیدمت سرو علی، نشسته دیدمت   آه زخمیه دستای نامردی تو مردم تا  به خونه برگردی تو ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به کی بگم گرفته بغض راه گلومو با یه غلاف از من گرفتن آرزومو شعله زده ، آتیش به جون من   حرف دله،  من و تو و حسن پیش یه مرد ، زنو نمی زنن    آه برگشتی به خونه اما نیلی دق دادن علی رو با یه سیلی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ https://eitaa.com/emame3vom/85931 ....... ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ از ما گذشت وقتی شکسته گوشواره از ما گذشت خدا برا کسی نیاره وقتی می رفت ، قدش رشیده بود وقتی اومد ، ولی خمیده بود چادرشو رو خاک کشیده بود...آه تو سینه یه بغض بی حد داریم از کوچه خاطره ی بد داریم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یکی زدی ولی اومد صدای چندتا من جون دادم دستای تو نرفته بالا با زدنت سیاهی رفت چشاش  برگ گلم  ، ضرر داره براش بسه نزن ، آخه می مونه جاش   آه راه میره  با چشمایی که تاره این سیلی تقاص سختی داره ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ........... . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دق می کنم غسلت مرور غصه هامه دق می کنم غسل تو با اشک چشامه بین موهات ، یه بوی  دودیه هرجای این ، بدن کبودیه اون که زدت ، مگه یهودیه  آه زخمیه‌ غلاف و مسماری تو سخته غسل    شکستگی داری تو ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گریه م گرفت کبودی بازوتو دیدم بغضم شکست وقتی که به پهلوت رسیدم چشم علی ندیده زخماتو با چه دلی ببنده چشماتو دست به دیوار  حالا منم یا تو  آه من میشم چقد بدهکاره تو زود رفتی ، خدا نگهداره تو ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ............ . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (حرفای آخر) گفتم بمون که زندگی بی تو نمیشه این خونه ی سوخته دوباره خونه میشه چیزی دیگه،نمونده از تنت خونی شده ،گلای پیرهنت کشته منو،دعای رفتنت، آه دنیا روو   سر علی آواره از چشمات حلالیت می باره ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ( رو گرفتن ) از ما گذشت جا داره که بمیرم از درد پیچیده که نامرد ،  روی تو  دست بلند کرد اون که آتیش، زده به غربتت حالا  اومد ،واسه عیادتت در نمیام ،من از خجالتت،  آه  از دست یکی دیگه دلگیری روتو از علی چرا می گیری ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (دردودل اسماء با خانم ) این آخری روی لبات بگو بخنده خوب می دونم سخته با درد پهلو خنده میری ولی، کنارمی بازم خواهش ‌تو، زمین نمیندازم تابوتتو، با گریه می سازم ،آه مثل  شمع که سوخته آروم آروم از تو موند یه  سایه ی نامعلوم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ✍ .👇
4_5933885683251810485.mp3
16.65M
📻 | نکته 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۱۴۰۲/۰۸/۱۴ بعضیا فکر میکنند اگه کنار یه مداح معروف بخوانند، موفق خواهند شد ، در حالیکه باید در مجالس بزرگان"زانو زد و گوش داد و آموخت". دنبال شهرت نباشید .... نحوه ی مشهور شدن حاج محمودکریمی
Kashani-14020624-ImamHasan(S)-Hkashani_Com.mp3
38.98M
📋 قطره‌ای از دریای حقیقت امام حسن مجتبی علیه السلام - جلسه سوم از چهار جلسه 🎙 📆 جمعه ۲۴ شهریور ماه ۱۴۰۲
Kashani-14020625-ImamHasan(S)-Hkashani_Com.mp3
40.5M
📋 قطره‌ای از دریای حقیقت مجتبی علیه السلام - جلسه چهارم از چهار جلسه 🎙 📆 جمعه ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۲ مهمترین دغدغه پیغمبر ... وقتی امام حسن به خلافت و امامت رسید، و دید که امت در مقابل معاویه ، همدل نیستند لذا ؛جنگ با معاویه را به آتش بس تبدیل کرد. چراییِ صلح امام حسن و دستاوردهای آن برای شیعیان نگویید جلوی امام حسن ،سبِ امیرالمؤمنین میکردند و حضرت ساکت بود.! حضرت بارها دفاع کرده .......... امام رضا هم؛ پرچم ولایت و برائت رو بر افراشت. وقتی حدیث کلمه لااله الاالله حصنی ... رو قرائت کرد و فرمود بشروطها ... یعنی پذیرش ولایت ما اهلبیت شرطش است (نه پذیرش ولایتِ طاغوت هایی مثل معاویه) .
4_5933885683251810476.mp3
39.37M
📻 بشنوید | سخنرانی 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۱۴۰۲/۰۸/۱۴
4_5933885683251810478.mp3
8.87M
📻 بشنوید| 📝 چادرت را بتکان... 🎤 حاج محمد فراهانی 🕌 مجمع یاس کبود 📆 یکشنبه ۰۲/۰۸/۱۴ من گرچه سیه روی وبدم یا زهرا مسکین درت بوده وهستم زهرا ای رشته ی چادرت مرا دست آویز دامن مکش از کرم زدستم زهرا ......................... چادرت را بتکان روزی ما را بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادرت تو۲ یکی بیاد تو این کوچه به مادرم کمک کنه دست حسین و وا کنه به خواهرم کمک کنه فضه داره با ناله هاش قلبمو از جا میکنه هرکی با هرچی دستشه مادر مارو میزنه .......... دلم گرفته برای مادر رسیده فصل عزای مادر بالا نمیاد صدای مادر با اون صدای خسته با دستِ پینه بسته برا ماها دعا کرد با اون دست شکسته واویلتا آه و واویلا کنار خونه با تازیونه افتاده یاسی که غرق خونه الهی بمیرم خیلی جوونه کسی / ز حال مادر دیگه / خبر نداره همش / روضه میخونه... حسین / مادر نداره واویلتا آه و واویلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علیه السلام 〰️〰️〰️〰️〰️〰️ اگه نفس کشیدن یادم رفت / حرمم یادم می‌ره خودمو توی صحنت می بینم / وقتی گریم می گیره دنیا بی روضه / خیلی دلگیره اربابم حسین هزاریم بخوان عشق تو رو ازم بگیرن - من نمی‌ذارم از اون وقتی که یادم میاد از روضه ی تو - خاطره دارم می‌دونی که چقد - بی قرارم توو شب های تار / مهتابم تویی هر جوری حساب می کنم / اربابم تویی اربابم حسین ۴ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️ زندگی ما زیر این بیرق / تازه معنا می گیره شب زیارتیت کل عالم / به حرم میشه خیره اینکه توو روضم / دست تقدیره اربابم حسین باورم نمیشه این همه از صحن و سراتون - فاصله دارم من دلم روشنه لحظه مرگم آقا جون - هستی کنارم می‌دونی که چقد - بی قرارم بی سامونم و / سامونم تویی اون که تا همیشه بهش / مدیونم تویی اربابم حسین ۴ .
Fadaein-Haftegi-14020706_5.mp3
16.49M
🎧اگه نفس کشیدن یادم رفت ،حرمم یادم میره 🎤 پنج شنبه ۶مهر ۱۴۰۲
الگوی تمرینی #گوشه_منصوری.mp3
439.5K
الگوی از 🎤 تقصیر من است زیر و رویت کردند ای کاش گلوت را نمی بوسیدم .... حســــــــــین ع
. 📍پندیات 📝ترکیبی غلط از واژه فارسی «پند» با نشان جمع «ات» عربی است و بیانگر اشعاری است که محتوای آن پند و اندرز و در حوزه ادبیات تعلیمی است. 🔸مرسوم است مداحان اهل فضل و ادب در ابتدا یا پایان اجرای خود،غزلی با مضامین اخلاقی و حِکَمی قرائت کنند. 🔖ارائه این نوع اشعار در برنامه ختم‌خوانی نیز بسیار رواج دارد. نمونه‌ای از اشعار اندرزی و نصیحت‌محور از صائب تبریزی: ☘️با کمال احتیاج، از خلق استغنا خوش است با دهان خشک مُردن بر لب دریا خوش است 🍃نیست پروا تلخ کامان را ز تلخی‌های عشق آب دریا در مَذاق ماهی دریا خوش است ☘️هر چه رفت از عُمر، یاد آن به نیکی می‌کنند چهره‌ی امروز در آئینه‌ی فردا خوش است 🍃برق را درخِرمن مردم تماشا کرده است آن‌که پندارد که حال مردم دنیا خوش است ☘️فکر شنبه تلخ دارد جمعه‌ی اطفال را عشرت امروز بی‌اندیشه‌ی فردا خوش است 🍃هیچ‌کاری بی تأمل گرچه صائب خوب نیست بی‌تأمل، آستین افشاندن از دنیا خوش است 📚منبع: فرهنگ اصطلاحات و کنایات مداحی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖توصیه پیرغلام آستان حسینی «حاج عباس دلجو » به مداحان جوان 🎗در پناه امام حسین علیه السلام |
. 🔖رویش یک ؛ از چه سِنّی و از کدام محیط! 🔗«این پدیده[مداحی]، درخورِ کار علمی است؛ یعنی واقعاً جا دارد دانشجویان ما، اساتید ما، محقّقین ما بنشینند و روی این پدیده فکر کنند، کار کنند.» این امر، یکی از مأموریت‌هایی بود که مقام معظم رهبری در ، به جامعه‌ی ستایشگران اهل‌بیت(ع) محول نمودند. ♻️لذا به تناوب در راستای این مأموریت، نکات علمی این عرصه را از زوایای گوناگون برای شما مخاطبین گرامی به اشتراک خواهیم گذاشت. 📝با بررسی مقاله‌ای پژوهشی به‌نام «کنکاشی در مدل‌های ذهنی مداحی ایران؛ تحلیل کیفی با رویکرد راهبردی» نشریه دین و ارتباطات، به این نتایج رسیدیم: 🔸میانگین سنی 🌱میانگین سن شروع مداحی، 12سالگی است. 🌱 زودترین سن آغاز مداحی، شش سالگی و دیرترین سال آغاز مداحی، 23 سالگی است. 🌱آغازگاه اصلی فرایند کانالیزه کننده مداح ساز، دوره کودکی است. 🌱قریب به اتفاق مداحان در سنین 6تا12 سالگی_دوران کودکی و نوجوانی_ که دوره شکل‌گیری هویت است مداحی را آغاز کرده‌اند. 🔹خاستگاه محیطی و شکلی ◽️تکیه عزاداری هم محله‌ای‌ها و حین قرائت قرآن در مجلس عزاداری ▫️ محله با قرائت قرآن / مکبری امام مسجد و صدا ◽️؛ در دبستان تشویق معلم/صف دوره راهنمایی / با اصرار دوست برای خواندن دعای توسل ▫️منزل تشویق مداح ◽️شعار دهنده در اول انقلاب در خیابان و مسجد و مدرسه ▫️اتفاقی در 23 سالگی ◽️جلسه قرآنی و تشویق صدا ▫️مراسم مذهبی در منزل ◽️مجلس محلی با خواندن یک نوحه معروف 📌تحلیل: 💯%6 از منزل، 18% از مدرسه، 24% از مسجد، 36% از مجلس مذهبی محلی قرآن خوانی و مراسم عزاداری محله‌ای، 16% جاهای دیگر مداحی را آغاز کرده اند. 🌀نقطه آغازین فرایند مداح شدن، آشکار شدن صدای خوب کودک یا نوجوان در یک مجلس یا مراسم مذهبی است که یک تشویق اولیه آن را حمایت کند. تشویق های بعدی درونی و بیرونی مکانیسم مداح شدن را تسهیل و تسریع میکند. در نتیجه، سه خاستگاه اصلی مداح در ایران امروز⬇️ ✅مکبری و مؤدنی مسجد 36درصد ✅مدرسه 24 درصد ✅منزل 18درصد 📚منبع: 📖نشریه دین و ارتباطات_شماره دو .
. 🌸 نامگذارى حضرت زينب (س) از طرف خداوند؛ هنگامى كه زينب (س) متولد شد، مادرش حضرت زهرا (س) او را نزد پدرش اميرالمؤمنين (ع) آورده و گفت: «اين نوزاد را نامگذارى كنيد!» حضرت فرمودند: «من از رسول خدا(ص) جلو نمى‌افتم.» در اين ايام حضرت رسول اكرم (ص) در مسافرت بود. پس از مراجعت از سفر، اميرالمؤمنين على (ع) به آن حضرت عرض كرد: «نامى را براى نوزاد انتخاب كنيد.» رسول خدا (ص) فرمودند: «من بر پروردگارم سبقت نمى‌گيرم.» در اين هنگام جبرئيل (ع) فرود آمده و سلام خداوند را به پيامبر(ص) ابلاغ كرده و عرض کرد: خداوند سلام می‌رساند و می‌فرماید: «نام این دختر را زینب بگذارید، برای این که این نام را در لوح محفوظ نوشته‌ایم.» بعد مصائب و مشكلاتى را كه بر آن حضرت وارد خواهد شد، بازگو كرد. پيامبر اكرم (ص) گريست و فرمود: «هر كس بر اين دختر بگريد، همانند كسى است كه بر برادرانش حسن و حسين گريسته باشد.» 📚منبع ریاحین الشریعه، ذبیح الله محلاتی، ج ۳ فاطمه زهرا (س) سرور دل پيامبر، رحمانی همدانی، ص ۸۵۴ .