پست شماره : ۱۴۰۲۰۵۱۱۰۶
✔️به گزارش پایگاه خبری #همکار_نفتی و به نقل از رئیس کارگروه مقررات تشکل کارکنان صنعت نفت(همکار نفتخیز)،مطابق رای های صادره ،هیات عمومی دیوان عدالت اداری قسمت اخیر نامه شماره ۱۰۰۴۱/۲۳۲/ص مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۱۵مدیر کل در دفتر فنی و مدیریت ریسک مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص مشمول مالیات بر درآمد حقوق قرار دادن "سایر پرداختی ها به کارکنان از جمله بن کالا یا بن کارگری ،پرداخت مبالغ نقدی در مناسب های مختلف حق لباس و ..."را ابطال کرد.
🔷️هیات عمومی دیوان عدالت اداری در پاسخ به شکایتی با موضوع "ابطال قسمتی از نامه ۲۳۲/۱۰۰۴۱/ص مورخ ۱۴۰۱/۵/۱۵مدیر کل دفتر فنی و مدیریت ریسک مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور"با صدور این رای ،اعلام کرد.
بر اساس آرای متعددصادره از هیات عمومی دیوان عدالت اداری از جمله آرای شماره ۶۰۱ مورخ ۱۳۸۹/۱۲/۰۹و شماره ۱۱۸۵مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۲۹این هیات و همچنین رای شماره ۲۰۷۲ مور۱۴۰۱/۹/۲۲ورای شماره ۱۲۶۸۵ مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۸هیات عمومی دیوان عدالت اداری آخرین اراده هیات عمومی در موضوع معافیت مالیاتی نسبت به وجوه پرداختی به حقوق بگیران نامه شماره ۹۰۰۰/۹۷۷/۲۰۳مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۹معاون قضایی دیوان عدالت اداری که در راستای قانون بودجه سال ۱۴۰۱کل کشور صادر شده،وجوه پرداختی به حقوق بگیران تحت عناوین مهد کودک ،ایاب و ذهاب ،غذا ،بن کالا و....مشمول معافیت قانونی مربوط به مالیات حقوق بوده و مشمول مالیات مزبور نیست .
ولی در پاراگراف ماقبل آخر بخشنامه شماره ۲۳۲/۱۰۰۴۱/ص مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۱۵مدیر کل دفتر فنی و مدیریت ریسک مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور ،بدون توجه به رویه حاکم در هیات عمومی دیوان عدالت اداری،به صورت نامحدود و با قید (....)این قبیل پرداختی ها مشمول مالیات حقوق قرار گرفته اند و بر همین اساس پاراگراف مزبور با مواد ۸۲ و ۸۳ و ۹۱دقانون مالیات های مستقیم و نیز آرای صدرالذکر هیات عمومی دیوان عدالت اداری مغایرت دارد و مستند به بند ۱ و ماده ۱۲و ماده ۸۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال می شود"
🔷️ در پایان گزارش به نقل از دکتر گله داری، تا کنون مکاتباتی خطاب به دکتر سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی و عضو هیئت رئیسه مجلس مهندس یوسفی، وزیر اقتصاد(خاندوزی) و مهندس علی مددی(معاون وزیر)، حسین نژاد(رئیس تدوین) انجام شده است.
🟤 شایان ذکر است در هفته اول مرداد ۱۴۰۲ نیز جلسه ای مشترک با حضور مدیران مالی و معاون وزیر جهت تصمیم گیری در اینخصوص برگزار گردید و کارکنان کماکان منتظر اقدام مسولان ذی ربط هستند.
#پایگاه_خبری_همکار_نفتی
https://www.instagram.com/p/Cvc-a1Hu15n/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پست شماره: ۱۴۰۲۰۵۱۲۰۱
📽به روایت تصویر از خبرنگار، رسانه همکار نفتی:
عملیات تعویض شیر سرچاهی توسط همکاران گرامی در شرکت نفت و گاز گچساران
#پایگاه_خبری_همکار_نفتی
#نفت_گچساران
#عملیات
#سربازان_خط_مقدم_تولید
https://www.instagram.com/reel/Cvezo_yAyOB/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
پست شماره: ۱۴۰۲۰۵۱۲۰۲
🔵 تقدیر رییس جمهوری از تلاشهای وزیر و كاركنان وزارت نفت
✔️ به گزارش پایگاه خبری همکار نفتی و به نقل از شانا، ۲۲۰ نماینده مجلس ماه گذشته در بیانیهای مشتمل بر ۵ محور از اقدام های وزارت نفت تشکر کردند که این بیانیه توسط رییس مجلس برای رییس جمهوری ارسال و ابراهیم رییسی هم در ابلاغ این پیام به جواد اوجی از خدمات و تلاشهای وزیر و کارکنان صنعت نفت تشکر و قددانی کرد.
🔻 محورهای تشکر نمایندگان به شرح زیر است:
۱- تحقق صادرات نفت خام و میعانات برابر تکالیف مشخص شده در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و عملکرد بالای درآمدهای ارزی حاصل از صادرات نفت و فرآوردههای نفتی.
۲- افتتاح فاز دوم پتروپالایشگاه آبادان همسو با سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری.
۳- تأمین پایدار سوخت گاز مایع کشور در زمستان ۱۴۰۱ و عدم قطعی گاز خانگی و خاموشی نیروگاهها.
۴- تامین و توزیع مناسب بنزین در سال گذشته و ایام پرتردد سال و عدم ازدحام در جایگاهها.
۵- افتتاح و بهرهبرداری از فاز ۱۴ پارس جنوبی و بهرهبرداری از طرحهای انجیال و کاهش تلفات و هدر رفت گاز و خامسوزی گاز در مشعل در راستای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری.
☑️ در پایان ضمن تبریک به کارکنان شریف و سختکوش وزارت نفت که با رشادتها و از خودگذشتگی و در شرایط سخت تحریمی توانستند نیازهای اساسی کشور در زمینه انرژی پایدار و درآمد ارزی را تامین کنند. امید است که مجلس شورای اسلامی و ریاست محترم جمهوری همانگونه که در گفتار از تلاشهای وزارت نفت تقدیر و تشکر میکنند در عمل نیز با تغییر و اصلاح قوانین تبعيض آمیز و غیر منطقی در زمینه سقف حقوق، مالیات و پاداش بازنشستگی، از همکاران وزارت نفت حمایت نمایند.
#خبرگزاری_همکار_نفتی
#تشکل_مطالبه_گر_همکار_نفتخیز
#تشکل_مطالبه_گر_فرهیختگان_نفتخیز
#تقدیر #وزارت_نفت #حقوق
#مالیات #سقف_حقوق #پاداش_بازنشستگی
https://www.instagram.com/p/Cve_Axms-7Z/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
18.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پست شماره: ۱۴۰۲۰۵۱۲۰۳
پیشرفت #صنعت_پتروشیمی پس از #انقلاب به روایت تصویر.
#پایگاه_خبری_همکار_نفتی
#تشکل_مطالبه_گر_همکار_نفتخیز
#تشکل_مطالبه_گر_فرهیختگان_نفتخیز
https://www.instagram.com/reel/CvfSOiOgm9z/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
پست شماره: ۱۴۰۲۰۵۱۳۰۱
✔️گزارش خبرنگار: پس از تصویب پروژه جمع آوری گازهای مازاد مراحل دوم و پنجم در ایستگاه LP1 شرکت نفت و گاز گچساران، در سال۹۷ بالاخره پیمانکارِ پروژه در سال ۹۸ و در اوج کرونا، در حالیکه سایر ادارات بخاطر شیوع شدید کرونا دورکار بودند، اکثر کسب و کارها تعطیل شده بود، شروع به کار نمود.
🔷️ بدنبال آن جهت صدور پروانه های کار و نظارت بر پروژه کارکنان عملیاتی ایستگاه بصورت مستقیم درگیر پروژه شدند. با شروع پروژه ، پیش راه اندازی ایستگاه توسط کارکنان کلید خورد و باجود تحریم ها و مشکلات فراوان نهایتاً ایستگاه فشارضعیف یک همزمان با شروع پروژه و با سه نفر در هر شیفت راه اندازی شد. با گذشت بیش از ۴ سال، بحمدالله هیچگونه حادثه ای رخ نداده و ایستگاه همچنان فعال بوده و پروژه در حال اتمام می باشد.
🔷️در شرایط سخت کرونایی، شرایط دمایی غیرقابل تحمل و با وجود تحریم های شدید همه ی کارهای فوق انجام و ادامه دارد. در اوضاع سخت تورمی و وارونگی حقوق پرسنل، همچنین اعمال مالیاتهای سنگین مختص پرسنل نفت، یکسان بودن سقف حقوق، پرسنل را بشدت ناامید و بی انگیزه کرده و واقعا توانایی اداره این چنین پروژه هایی در صنعت نفت نیاز به شرایط خاص دارد. انتظار نیروهای درگیر چنین پروژه هایی بهره مندی از مزایای خاص بوده تا بتوانند پروژه ها را به اتمام برسانند. توجه ویژه از این بابت که نیروهای نوبتکار همزمان هم ایستگاه و هم پروژه رو مدیریت می کنند و این حقشان نیست
🔷️چیزی که کارکنان ایستگاه انتظار دارند تخصیص اضافه کار مناسب نسبت به سایر واحدها و ادارات می باشد. انتظار دارند ارزشیابی های با کیفیت بهتر به نسبت سایر همکاران تخصیص داده شود.
✔️امید است که مدیریت ها صدای این دسته کارکنان را بشنوند...
#پایگاه_خبری_همکار_نفتی
#تشکل_مطالبه_گر_همکار_نفتخیز
#تشکل_مطالبه_گر_فرهیختگان_نفتخیز
https://www.instagram.com/reel/Cvf39SrA-TV/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
پست شماره: ۱۴۰۲۰۵۱۳۰۲
✍️یادداشت سردبیر #همکار_نفتی:
اغلب تغییرات و تحولات ساختاری انجام شده در سطح صنعت نفت، شتابزده، انفعالی و بدون اتکاء به مطالعات و بررسیهای جامع بوده است و انتقادات زیر را میتوان به آن وارد دانست:
۱. عدم تناسب تغییرات ساختاری با اهداف و مأموریتها بر اساس مبانی مطالعات راهبردی و چشم انداز سازمان
۲. منطق بسیاری از شرکتسازیها و توسعه های ساختاری در دورههای مختلف روشن وشفاف نیست. نسبت ایجاد ساختارها با افزایش بهره وری و ارزش آفرینی و مهندسی ارزش محاسبه نشده است.
۳. استفاده ازالگو های نامناسب برای توسعه های ساختاری به عنوان مثال استفاده از الگوهای بخش های بالادستی برای پایین دست و بالعکس در صورتیکه این موضوع باید بر اساس مبانی علمی باشد.
۴. عدم بررسی وضعیت بهرهوری واحدهای تغییر ساختاریافته قبل و بعد از تغییرات. اکثراً، تعداد پرسنل و ساختمانها زیاد شده، دست مدیران برای هزینه کردن بازتر شده، اما تفاوت مشهودی در شاخصهای کیفیت و کمیت تولیدات و خدمات دیده نمیشود و معنای همه اینها اُفت کارائی و بهرهوری است.
۵. در بسیاری از بخشهای صنعتنفت حوزههای تخصصی ویژه، با کمبود بعضا شدید در منابع انسانی مواجه هستند که این پراکندگیهای ساختاری به نوعی همافزائی این منابع محدود را از بین برده و فقر تخصصی را تشدید نموده است.
۶. در تغییرات ساختاری که در صنعت نفت انجام پذیرفته است، نوعی نگاه سختافزاری غلبه داشته است به این معنا که ساختارها، خودشان راه حل مسائل را هموار میکنند. در تحولات ساختاری لازم است که با توسعه نرمافزاری، زمینه رشد طبیعی سازمانها فراهم شود تا خودشان باعث رشد بیشتر شوند
۷. تحولات ساختاري انجام شده، از یکدستی و هماهنگی برخوردار نیستند. بعنوان مثال اینکه چرا شرکتمناطق نفتخیز جنوب و یا شرکت نفت مناطق مرکزی، در زیر مجموعه خود به چندین شرکت منطقهای تقسیم شدهاند اما شرکت نفت فلات قاره علیرغم گستردگی حوزه جغرافیایی فعالیتش، شرکت فرعی منطقهای ندارد.
۸. جذب بدون برنامه بر اساس دستورالعمل ها و قوانين تحمیلی و غیرکارشناسی مجلس شورای اسلامی، و جذب نیروهایی خارج از مشاغل پیمانهای EPC به عنوان نیروی تخصصی، بدون در نظر گرفتن نیازهای فنی صنعت و همچنین توسعه زیر ساختهای سازمانی
۹. عدمتغییر مناسب فرایندها درون بخشی و تعاملات فرابخشی و عدم وجود ارتباطات فرایندی در توسعه و یا ایجاد ساختارها با توجه به پیچیدگی ها موجود در صنعت نفت.
۱۰. گسترش شركتها و ساختارها به واسطه تحمیل پروژههاي غير اقتصادي يا غير اولويتدار.
#ساختار_سازمانی
https://www.instagram.com/p/CvhbStYMzau/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==