🔻با رأی مگه چیزی عوض شد؟!
✍️ روح الله سلیمانی
مگه سری قبل رأی دادم چیزی عوض شد⁉️
بله جانم
بیا تا برات بگم:
+ مجوز واردات خودرو بعد از چندین سال صادر شد...
+ حقوق سربازها حدودا ۱۲ برابر شد
+ حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری ترمیم شد ...
+ طرح رتبه بندی معلمان پس از ۱۰ سال تصویب شد
+ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بعد از چندین سال صادر شد...
+ قانون جهش تولید دانش بنیان تصویب شد
+ کشتههای کرونا از روزی ۷۰۰ نفر شد صفر
+ وام ازدواج از تورم جلو افتاد
+ مجلس تصویب کرد ستادکل نیروهای مسلح نسبت به کاهش خدمت سربازی به میانگین ۱۲ ماه اقدام کند
+ برای سال آتی میانگین حقوق سربازان مجرد به ۶ میلیون تومان و حداقل حقوق سربازان متاهل نیز به ۹ میلیون تومان خواهد رسید!!!
+ امسال تونستیم تو زمینه رشد ماهانه فولاد رکورد سال پیش رو بزنیم
+ نمایندگانی اومدن که برای کشور هزینه هایی مثل برجام 20 دقیقه ای ایجاد نکردن
رأی درست بدیم بهتر میشه
لیست پدرخواندههارو بریزین دور تا شفافیت هم تصویب بشه.
#انتخابات
#فرزند_انقلاب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔷استعاره شیطان
✍️حمید احتشامکیا
🔸امیدوارم این یادداشت چراغی باشد برای بهتر دیدهشدن صحنهای که در آن تشخیص گرگ از میش و دوست از دشمن دشوار شده است.
🔹حتما زیاد از شیطان و دشمنیهای او با انسان شنیدهاید و خواندهاید؛ قرآن پُر از آیههایی است که از این دشمنی حکایت میکند. بحثهای قرآنی و عرفانی و برهانیِ «شیطان» بماند برای اهلش در محلش؛ در این یادداشت میخواهم تأویلی که پس از سالها تأمل درباره شیطان بدان دستیافتهام را با شما خوبان بهاشتراک بگذارم.
🔸شیطان در جهان استعاره از دنیا و روح حاکم بر آن است و در انسان استعاره از جسم و جسمانیت بلکه استعاره از بدن و احساساتِ معطوف به آن است.
🔹میدانید که هیچکس نمیتواند بدون گذر از دنیا به آخرت رود؛ تصور کنید کسی به دنیا آمده، از دنیا بهره برده و قرار است آن را ترک کند و به آخرت سفر کند؛ آن هم چه آخرتی!
🔸شیطان وقتی میبیند بچه آدمی آمده از او (دنیا) بهره برده، در او رشد کرده، اما قرار عشقیاش را با دیگری (خدا) گذاشته، قصد ترک دنیا کرده تا خدا را ملاقات کند، چه حالی میشود؟
🔹حتما با خود میگوید: «حدوث جسمانیش با من بود، حالا که روح درآورده، آدم شده! میخواهد خدا را ملاقات کند! گُه اضافه خورده مردک؛ پدرش را درآوردم، خودش را هم درمیآورم، سیببهحرام! مگر من جادهصافکنش هستم که از من عبور کند تا به او وصول کند!»
🔸آری همینطور است. شیطان هرگز بر آدم سجده نکرد؛ یعنی نپذیرفت که جادهصافکن انسان باشد. دنیا میدانست که انسان اگر هم آخرت را بخواهد، ابتدا به دنیا میآید. این همان گفته معروف شیطان است: «بر سر راهشان مینشینم» آری دنیا بر سر راه انسان نشسته است؛ اما بر سر راهش نشسته که راهبندش شود نه راهنمایش.
🔹دنیا میخواهد دنیا بماند؛ اگر قرار باشد هرکه بیاید، بخواهد برود، که دیگر دنیا، دنیا نمیشود؛ سنگ روی سنگ بند نمیشود؛ میشود کاروانسرا، میشود گذرگاه. البته که دنیا گذرگاه است، اما خودش درباره خودش اینگونه فکر نمیکند. او خودش را دنیا میداند میفهمید؟ دنیا! (بلند و کشیده بخوان)
🔸خوب حالا اگر شما باشید و چیزی که بهدنیاآوردیش، پروراندیش، از چربوشیرینت خوراندیش تا رامت شود، عاشق زارت شود، موجب اعتبارت شود، یکدفعه برایت شاخ شود که تو بیارزشی و من میخواهم رهایت کنم به آخرت بروم، چه حالی میشوی؟
🔹به هر حال دنیا در ما سهمی دارد. یعنی هر فرزندی از فرزندان آدم، شیطانی دارد و دنیایی؛ چون بدن و احساساتی دارد. یا بهرهات را از دنیا گرفته، به راهت میروی و به آخرتت میرسی یا بهرهها ازت میگیرد تا آبادش کنی و در نهایت در قربانگاهش فدایش شوی.
🔘 متن کامل
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
💠 معلّی اشک شوق دارد!
✍️ مجید ابطحی
☀️ برنامهی این روزهای معلی اشک شوق دارد، چرا؟
🔹بخاطر عشق مردم به اهل بیت؟ نه فقط این!
🔹بخاطر مداحان متواضع و با اخلاص؟ نه فقط این!
🔹بخاطر حضور اقوام مختلف ایرانی، بافرهنگها و لباسهای گوناگون در کنار هم؟ نه فقط این!
🔹همهی اینها قشنگ ند، زیبا، لذت بخش؛ اما آنچه شیرینی را بیشتر میکند چیست؟ شادی مردم! همین؟ آری شادی مردم!
دشمن برای گریاندن این مردم خودش را کشت! دشمن برای گریههای این مردم برنامهها داشت، نشد!
خدایا شکرت!🤲 این مردم شادند؛ خنده دارند؛ دور هم اند!
خدایا شکر!
#معلی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#حال_مقال
🔻اسحاق، مصداق فرار مغزها!
✍️مرتضی بذرافشان
در روزهای اخیر، اخبار تماما درستی، در باره حقیر، اسحاق قالیباف، شنیده اید. در این رابطه، ذکر چند نکته، به شرح ذیل، ضروری است:
_با پدرم، لطفا، کاری نداشته باشید. فضل پدر برای فرزند چه حاصل و بالعکس.
_در انتخابات، شرکت کنید و به سرلیستی پدرم رای دهید؛ قصه ما جداست.
_در ایران، فرزند مسئول بودن، چرا جرم است؟. ژنهای خوب، حق هیچ کار اقتصادی و مدیریتی را ندارند.نخبه کشی رایج است.
_حق رفتن حتی به ترکیه و خرید سوغات، مثل سیسمونی بچه را هم نداریم.خنده دارنیست؟!.
_باید، ساده زندگی کنیم؛ با الاغ و قاطر و نهایتا دوچرخه، به سفر برویم. اخیرایک شاسی بلند، برای هدیه تولدم، باترس ولرز، از دوست همکلاسی ام، قبول کردم. باور کنید ۴ درصدی نیستیم ما.
_برای تحصیل در دانشگاه هم تحت نظریم. حتی اگر نخبه باشیم، مثل خودم، به استفاده از رانت پدر، متهم هستیم؛ ولی ما کاری به این حرفها نداریم.
_به همین دلیل، برای مهاجرت به کانادا و اقامت و تحصیل در این کشور، با خون دل بسیار و نظر دادگاه محترم همان کشور، خوشبختانه، موفق شدم، ویزا بگیرم. انشالله ۱۲ اسفند! عازم هستم.
_چون به بلوغ شرعی و قانونی رسیده ام، نیازی نبود، پدر از این سفر خبر دار شود.
_همانطور که ابوی فرمود، سفر به ترکیه، مگه گناه است؟واقعا سفر به کانادا هم گناه نیست. مثل اقامت فرزند خانم خزعلی در استرالیا.
_درسته هزینه اولیه برای اقامت، حدود ۶ میلیارد تومن است؛ ولی پول قلکم ،ذره ذره جمع شد وانگهی دریا شد. تعحب نکنید.
_قول شرف میدهم، فقط به فکر درس باشم ولاغیر وتحت تاثیر سازمانهای جاسوسی، تخلیه اطلاعاتی نشوم و سربلند به ایران برگردم و بتوانم جانشین خوبی برای پدر بازنشسته ام باشم و به ملت زیر ۴ درصدی خدمت کنم.آمین.
#نخبگان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔎حسینیه معلّی و دلالتهای دهگانه
✍️علیرضا محمدلو
▫️این بررسی با نگاه بر نکات مثبت و وجوه راهبردی و اضلاع مهمی است که در این برنامه به بار نشسته و مدعی است که علی رغم برخی ضعفهای فرمی یا محتوایی یا اجرایی، بایستی دلالت های چنین برنامه ای را برداشت کرده و در موقعیت ها و فرم های متنوعی مدلسازی نمود تا مخاطب را در نسبت با دین و #دینداری، آگاهتر و مشتاقتر نمود.
1️⃣ ترکیب شادی و معنویت: شاید یکی از شبهات یا ذهنیات نسبت به دین و مناسک دینی، درونگرایی و برجسته کردن گریه ها و گرایش به غم و غصه بود که این برنامه با این #ذهنیت_رسوب_یافته به تقابل جدی پرداخت و ترکیب نوع و لازمی را به جامعه ارائه داد که طبیعتا در تنظیم سرعت و کیفیت و برد بیشتر به مشورت نیاز دارد.
2️⃣ شور مرکب با شعور: انتقال معرفت دینی و معرفی کتاب و رد و بدل اطلاعات مذهبی و اجتماعی و سیاسی و احترام به والدین و ادب برخورد با مردم و خانواده در حد و مدیوم یک برنامه رسانهای هم در نوع خودش جالب بود که گاها با روایت خوانی میثم مطیعی و خاطره گویی سیدمجید بنی فاطمه و تکمله های نجم الدین شریعتی صورت میگرفت. در برنامه های شاد معمولا عنصر #توان_بخشی_معرفتی مغفول واقع می شود که در این برنامه دقت خوبی شده بود اما اینکه چه چیزی، را چه کسی، در چه زمانی و با چه بیانی ارائه میداد هم محل تاملات بیشتری است.
3️⃣ صمیمیت و اخوت: در عصر فناوری و تفردیافتگی و #انبوه_تنها(Lonely Crowd) به تعبیر رایزمن، این احساس اخوت و صمیمیتی که از طرف داوران نسبت به همدیگر یا مجریان و حتی مهمانان و تماشاگران به تصویر کشیده شد، فرامتن معنوی_ارتباطی قشنگ و بجایی در سطح افکارعمومی برجای میگذارد.
4️⃣ توجه ویژه به نوجوان: در پیچیدگی های دنیای مدرن و بحبوحه پیدایش نسلی نو که به #بومیان_عصردیجیتال یا نسل نت و زِد، مشهور شده اند، جای خالی فاکتور ارزشمندی بنام "توجه" و تعریف نقش برای انتقال ۱.هویت، ۲.جهت و ۳.معنا موج میزند که در این برنامه در حد قابل قبولی به این مساله دقت شده بود که البته به ارتقاء ایده ها و فرم ها باید توجه ویژه داشت و یک افق بالاتری را برای چنین برنامه هایی به ثمر رساند.
5️⃣ احترام به بانوان: شاید در تم شاد مذهبی با لوای هیات، تعریف نقش برای بانوان یک #ریسک تلقی شود. این برنامه در حد دعوت و نقش دهی به تعدادی از تیم های اجرای بانو و اختصاص یک سمت کامل از تصویر برای بانوان با حفظ عدالت در تصویر و انتخاب زاویه دوربین نه دور نه نزدیک(مدیوم شات)، بنظر کار سختی را با نمره نسبتا خوبی به انجام رساند که البته جای اندیشه ورزی و تامل کیفی بیشتری دارد.
6️⃣ توجه به آیین ها و سنت ها: در واقع با اصالت دادن و برجسته کردن آیین ها و سنت های محلی، #گفتمان_مدرن را در ساحت جامعه سازی یکدست، تک سایز، فاقد تفاوت و خلاقیت و البته قابل پیش بینی تحت عنوان پرطمطراق شهروند خوب و مدرن به نقد کشید.
7️⃣ پُررنگ سازی وحدت اجتماعی: دعوت از اقصی نقاط کشور با زبان ها و آیین های مختلف و همچنین بها بخشی به اجرای اهل سنت با تم ترکمن یا بلوچ یا کرد و تشویق بی نظیر حضار و شوخی و صمیمیت و تبادل هدیه با ذاکرین جلسه، دلالت یکپارچگی اجتماعی(social entegration) را به مخاطب منتقل میکرد.
8️⃣ امتداد و برد بینالمللی: دعوت از شیخ جلیل القدر نیجریه ابراهیم زکزاکی و بسیاری از شرکت کنندگان مسلمان از کشورهای همسایه و حتی آفریقا و نفس انتخاب نزار القطری در ردیف داوران برنامه، حکایت از یک #نگاه_فراگیر منطقه ای و بین المللی حاکم بر برنامه داشت که نکته لطیف راهبردی داشت.
9️⃣ احترام صریح به ولایت و رهبرانقلاب: #شکستن_مارپیچ_سکوت با زبان شعر و اجرا در قاب رسانه ملی از باب ابراز علاقه و محبت به رهبری هم قابل توجه بود. احترام و قداست یک راهبر فراموقعیت در قالب خاطره یا نقل قولی جالب یا حکم فقهی ویژه و متناسب از ایشان و ابراز احساسات حضار و مجریان و ایجاد فضای تولی هم جای تقدیر داشت. البته وجه هنری، غیرمستقیم گویی، ایده ناظر، جذابیت داستانی، موقعیت شناسی راوی ها، وزن محتواها و توجه به ظرافت هایی که مخاطب به اصطلاح خاکستری را هم با ماجرا همراه کند، بایستی تقویت شود.
🔟 احترام به پیشکسوت ها و پدرهای جامعه: در قسمت های مختلف شاهد این اتفاق مبارک بودیم که یک دلالت راهبردی جدی دارد. تعارف که نداریم در عصر اطلاعات و جهان مدرن، نسبت ها بهم ریخته و سکوها و مرجعیتهای فکری و معنوی و تربیتی جامعه دستخوش تغییر و تکثر و تحقیر شده است. اساسا عصر مدرن، دوره عبور از پدرها و پدری هاست و یک ولنگاری و #مصرفزدگی_بدون_کنترل و نظارت را دنبال میکند تا به یک مدیریت استاندارد جهانی با وساطتهای برساخته رسانه زده و بدون وساطت عناصر سنتی فرهنگ و لایه های مداخله گری چون خانواده و رهبران فکری و تربیتی ختم شود.
#حسینیه_معلّی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔰فراموشی اولویتها
✍️سیدعبدالله هاشمی
🔸مقام معظم رهبری پیرامون انتخابات، مشارکت عمومی را بعنوان اولویت اول و انتخاب اصلح را اولویت دوم تعیین فرمودند.
رصد مجموعه کنشهای نخبگان فکری و سیاستورزان جوان، همگی نشان از اهتمام به اولویت دوم دارد و مسئله مشارکت عمومی به اندازه هر یک از نامزدها و رای آوری آنان مورد اهتمام دغدغهمندان نیست.
اگر به رقابت نامزدهای انتخاباتی از منظر اولویت اول نگاه شود هر یک از این عزیزان سبد رای اختصاصی داشته و سهمی در افزایش مشارکت عمومی دارند.درنتیجه تاثیر مهمی در تحقق اولویت اول میگذارند. بنابراین نه تنها جای تخریب اهانت بیتقوایی نیست بلکه جای سپاس و قدردانی است.
علاوه بر نادیده انگاری اولویت اول،نوع گفتگوها و تبلیغاتی که از طرف برخی طرفداران برای انتخاب اصلح در حال انجام است،مورد رضایت عموم مردم نیست و همین امر نه تنها به افزایش مشارکت کمک نمیکند بلکه میتواند برخی را از رای دادن منصرف کند.
❇️باید همگی توجه داشته باشیم که وضعیت مشارکت عمومی از نامزد مقبول ما بهتر نیست و خدای نکرده اگر اصل انتخابات ضعیف برگزار شود هرکسی هم رای بیاورد، آرزوهای امروز برآورده نمیشود و این وعدههای شیرین به کام نخواهد نشست.
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔆علی اکبرهایِ اسفند
✍️ سعید کرمی
تقارن ماه شعبان و موالید آن با سالروز شهادت شهدای شاخص و قهرمانان ملی ما،جلوه ی خاصی به این ماه داده است و سوژه ی بسیار خوبی را برای سخنرانان و عوامل فرهنگی فراهم کرده است.
وقتی در روایاتی که در مورد شهدای انقلاب اسلامی وارده شده سیر میکنیم به جمله ی جالبی برمیخوریم:
قتلاهم شهداء
کشته شدگان این انقلاب شهید هستند...
این جمله را در کنار جمله ای میگذاریم که حضرت علی اکبر از پدر بزرگوارش حضرت سیدالشهداء پرسید:
اَ لَسنا بِالحَقّ،آیا ما حق نیستیم؟
و امام جواب مثبت داد سپس حضرت علی اکبر عرضه داشت: لا نُبالی بالموت
پس اگر راه ما حق است از مرگ هراسی نداریم... .
شهدای اسفندماه در میدان عمل علی اکبر گونه عمل کردند.
دم از حق زدند و برای خدا کار کردند و در راه خدا جان دادند در حالیکه بهترین جوانان روی زمین بودند.
این شهداء همچنان هدایتگر بشریت هستند و راه را به گمراهان در ظلمتکده ی دنیای مدرن نشان میدهند.
اخلاقیات و سیره ی شهدای اسفندماه تجلّی اخلاق و منطق علی اکبر امام حسین علیه السلام به صورت مجسم است و بهترین الگوی حسنه برای جوان امروز است.
امید آنکه راهشان را ادامه دهیم و هیچ گاه در برابر آنها احساس شرمندگی نکنیم بلکه همچون آنها مجاهدانه جهت اعتلای کلمه ی الله تلاش کنیم.
#شهدا
#علی_اکبر_های_اسفند
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ
⭕️مخالفت هجومی و برنامه معلی ...
🔺✍️مسئله ی مخالفت هجومی بدان معناست که طرف مقابل بطور مطلق در مقام هجوم است و راهکار خود را برای اصلاح آن مسئله مخالفت هجومی میداند به هر طریقی. واین شیوه ی مخالفت کردن همان شیوه ای است که معاندین جمهوری اسلامی با تمام امپراتوری رسانه ای شان انتخاب کرده و مدام در فضای رسانه با استفاده از این طریق فضای جامعه را به نفع خود رقم میزنند ،حال طرف مقابل این مسئله را چه بداند و چه نداند، به نوعی همصدایی یا سهل کردن کار دشمن کرده است ...
🔺به طور یقین در هر کاری یک نقاط قوتی موجود ویک سری نقاط منفی ، این مسئله به نوعی دور از انصاف و نگاه تعصبگرایانه گرایانه وهجومانه نسبت به این مسئله است ...
🗓یادداشت کامل مربوط به اثرات مخالفت هجومی در جامعه
#برنامه_معلی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 دو بانگ میآید به ضد
✍️ علی خسروی
دور از گلهمندیها و فارغ از دلخوریها و نزاعهای فرسایشی، ما امروز وظیفهای بزرگتر و مهمتر از این نداریم که مردم را پای صندوقهای رأی بیاوریم و سفرۀ آشتی با انتخابات را برای کسانی که «قهر» کردهاند پهن کنیم.
در تاریخ هر کشوری، روزهایی است که در هر لحظهاش، سطری از آیندۀ آن کشور رقم میخورد. ما اکنون در یکی از آن «روزها» و «لحظهها» به سر میبریم. از امروز تا یازدهم اسفند که قرار است انتخابات برگزار شود، از سرنوشتسازترین روزها و لحظههای ایران است. مسلماً انتخابات وضعیت کشور را در کوتاهمدت بهبود نمیبخشد؛ اما در درازمدت، فضای کشور را عقلانیتر و برای پیشرفت آمادهتر میکند.
در این انتخابات، مخالفان(تحریمپیشگان خارجی و داخلی)، با همۀ امکانات سیاسی، رسانهای و اعتباری خود به میدان آمدهاند تا نگذارند انتخابات پرشور یا بدون دردسر برگزار شود. هرچند به برخی از آن، خنیاگران زمین «جهل» و «توهم»، همچون ساکنان مواجب بگیر رسانههای غربی، عبری و عربی باید یادآوری کرد: قهر کلاغ از باغ، اسباب خرسندی باغبان است!
اما به هرحال به گمان من، این روزها هر کس که نامی و اعتباری و جایگاهی و محبوبیتی و قلمی یا فرصتی برای اظهار نظر دارد، باید صدای خود را به نفع گرمتر شدن تنور انتخابات بلند کند؛ وگرنه به مسئولیت تاریخی خود عمل نکرده است.
باری؛ صحنۀ کارزار روشن است؛ در یک سو جنود دشمن با همدستی مزدوران فارسی زبان قرار دارند و در دیگر سو کسانی چون سردار شهید که ایران و انقلاب را حرم میداند و انتخابی که در دستان توست:
در جهان دو بانگ میآید بهضد
تا کـدامین را تـو بـاشی مستعد
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#میلاد_نور_مبارک
🌻 نمایی از حکومت موعود
✍️ غلامرضا رضایی تربقان در صدای خاوران نوشت:
برخی از ویژگیهای حکومت حضرت مهدی(عج) به طور مختصر از منظر قرآن و احادیث:
🔻۱ـ ماهیت حکومت جهانی اماممهدی(عج): حکومت جهانی اسلام به رهبری امامزمان(عج) دارای روح و ماهیت ویژهای است که دیگر حکومتها از آن بیبهرهاند. این حکومت پیامی دارد که در بستر عمل به ارزشهای وحیانی، دنیای بهتری را به بشر ارزانی بدارد که در سایه عبادت و بندگی خداوند به دست میآید. متأسفانه آنچه در حکومت امروز بشری کمتر یا اصلاً به چشم نمیخورد، خداست و عدم پایبندی به وحی و اخلاق و ارزشهای معنوی است و اساساً تار و پود حکومتها بر سرمایهاندوزی، مالپرستی و سود بیشتر از هر طریق و ترفندی بناگذاری شده است و این تار و پود، جای عشق بهخوبیها، ارزشها، ایثار و مجاهدتها و بالاخره زیباییهای زندگی را اشغال کرده و جامعه انسانی را از گردونه خوبیها حذف کرده است.
🔻۲ـ قلمرو جهانی: حکومت امام(ع) حکومتی جهانی است که روایات آن را تأیید میکنند. امام باقر(ع) فرمودند؛ “قائم از خاندان پیامبر است. فرمانروایی او شرق و غرب را فرا خواهد گرفت و خداوند به دست او دین خود را بر همه ادیان غلبه میدهد. اگرچه مشرکان را خوش نیاید“.
🔻۳ـ مقبولیت عمومی: برای تشکیل جامعه واحد و امت واحده مقبولیت لازم است. از اینرو در زمان حکومت حضرت مهدی جهانبینی توحیدی برگرفته از آموزههای ناب اسلامی فراگیر و جهانی میشود و حکومت او مورد قبول همه افراد و اجتماعات بشری است. امام صادق(ع) فرمودند: امام مهدی(عج) از میان ملتها و آیینها اختلاف را برمیدارد و یک دین بر همه مردم حاکم میگردد.
🔻۴ـ احیاء سنّت محمدی و نابودی بدعتها: با گذشت زمان بهوسیله منحرفان و زورمندان دگرگونی و تحریفهایی در احکام الهی پدید آمده است که حضرت حجت پس از ظهور و تشکیل حکومت، آنها را تصحیح و تعدیل میکند. علاوه بر آن اجرای بعضی از احکام الهی تنها در زمان حکومت او فراهم میشود.
🔻۵ـ گسترش عدالت: امام عصر(عج) عدالت اجتماعی عظیمی را در جامعه جهانی ایجاد میکند. پیامبر(ص) فرمودند: “مهدی(عج) چنان عدالتی را در زمینبر پا میکند که زندگان آرزو میکنند ایکاش مردگانشان زنده بودند و از عدالت او بهرهمند میگردیدند.“
🔻۶ـ پیشرفت علم: پیامبر اکرم(ص) فرمودند: “نهمین امام از فرزندان امام حسین(ع) قائم است که خداوند به دست او سرزمین تاریک زندگی را نورانی و روشن میکند و از عدل آکنده میسازد و علم و دانایی را پس از جهل و نادانی فراگیر میسازد.
🔻۷ـ شکوفایی اقتصاد و رفاه اجتماعی: ازجمله اقدامات امام زمان(عج) آباد کردن زمین و بهرهبرداری از امکانات آن تا سر حد امکان است. او با برنامهریزیهای دقیق که از دانش بیکران الهی او برخاسته است، همه مناطق زمین را آباد میکند، بهگونهای که هیچ ویرانهای بر روی زمین نمیماند، مگر آنکه آباد میگردد. فقر از جامعه ریشهکن و هیچ نیازمند به زکات دیده نمیشود.
🔻۸ـ رشد و کمال عقلی مردم: امام باقر (ع) فرمودند: “در زمان حکومت حضرت به همه مردم حکت و علم آموزند تا آنجا که زنان در خانهها بر اساس کتاب خدا و سنت پیامبر(ص) قضاوت کنند“.
🔗 متن کامل
#جمکران
#مهدویت
#جشن_نیمه_شعبان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
#انتخابات
ما رای نمیدهیم!!!
✍️مرتضی بذرافشان
سوم اسفند، شروع تبلیغات بیش از ۱۵ هزار کاندیدا، برای ورود به مجلس، در سالروز کودتای رضا خان قلدر، دهن کجی و بسیار دمکراتیک و معنادار بوده؛ به دلایل ذیل، رای نمیدهیم:
_چون رای دادن در ایران، مثل ترکیه و بسیاری از کشورها، اجباری نیست و خوشبختانه جریمه ندارد؛ هورا.
_ رای، یعنی وحدت اقوام و حمایت از ایران یکپارچه؛ این در قاموس ما_اپوزیسیون تجزیه طلب_ بی معناست. معاهده ترکمانچای و گلستان را الگو قرار دهید.به قول زیبا کلام، دشمن ستیزی، زشت و دیوانگی است.
_رای، یعنی ایران قوی و مقتدر؛ بحرین را، بدون حتی قطره خونی، به دست توانمند خودمان، فرستادیمش، خانه بخت؛ با لباس عروس و کلی جهیزیه؛ مبارکش باد.
_رای، یعنی امنیت با توان بالای یک ملت؛ رسم حکمرانی را از عربستان و امارات، بیاموزید. صندوق رای با صندوق میوه، نزدشان یکی ست. بیچاره، سربازان آمریکایی، شدند، نگهبان در خانه و مراقب ناموسشان؛ عربها هم گاو شیرده؛ منتظر خطبه های عبدلی باشید.
_رای، یعنی نفی هر گونه دیکتاتوری و خودکامگی؛ ۲۵۰۰ سال، خان بود و قلدری و تصاحب اموال مردم؛ بدتراز این بهترنمیشه.
_رای، یعنی راهیابی نمایندگان واقعی مردم، به خانه ملت؛ مثل مدرس. نه با زر و زور و تزویر واین با مرام ما، شعبان بی مخها، سازگارنیست.
_رای، یعنی پیگیری مشکلات حوزه انتخابیه و به قولی، به کرسی نشاندن صدای ملت؛ ولی در نظام دلخواه ما، آنچه به جایی نرسد فریاد است.
_رای، یعنی آزادی و اختیار وحق تعیین سرنوشت؛ مگر فلسطینی های آواره و گرسنه، چنین حقی دارند در خاک خودشان؟! همچون قحطی و تلفات نیمی از مردم ایران در زمان اشغالگری بریتانیای کبیر؛ البته تقدیرمان بود.
خلاصه و یک کلام، ما رای نمیدهیم.
ائتلاف ضد مردمی چپاولگران، تجزیه طلبان، منافقان و خود کامگان داخلی و خارجی.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
رأىِ ما و کودکان غزه!
✍مجید ابطحی
انتخابات ۱۴۰۰ بود که متناسب با فضا، پیامهایی را به دوستان و آشنایان ارسال میکردم، از جملهی پیامهایی که در فضای مجازی منتشر میشد این بود که "رأى ندادن ما باعث #جَری_شدن_دشمن میشود و حملهی نظامی و..."
یکی از اقوام در پاسخ این پیام گفت: کمی افراط میکنید و اینطور هم نیست و... .
_به ذهنم رسید آیا واقعا #رأى ندادن مردم ارتباطی با گستاخ شدن دشمن دارد؟!
_آیا رأى ندادن یک شخص میتواند اثری در #ناأمن شدن زندگی ۸۰ میلیون انسان داشته باشد؟
🔹برای پاسخ به این سوالات باید #نوع_نگاه دشمن به انتخابات را بدانیم!
در نگاه ما رأىِ مردم نهایتا باعث 《ورود چند شخص اصلح و تصویب چند قانونِ خوب》 میشود. اما نگاه دشمن به انتخابات این نیست، #تحلیل_کلان دشمن از یک انتخابات پرشور این است که این کشور #مردم دارد، پس این کشور #قدرتمند است! دشمن مشارکت کم را مساوی #بیمردم بودن میداند؛ و کشوری که #بیمردم باشد #ضعیف است!
بود و نبودِ نمایندههای اصلح در مجلس برای دشمن بیاهمیت نیست اما مهمتر از این #حضور_مردم است، نه فلان نماینده و فلان رئیس!
✅با این توضیح ارتباط #رأى ما با #تضعیف_و_تقویتدشمن روشن میشود.
حالا ربط انتخابات با #غزه چیست؟!
دشمن بهتر از ما میداند ایران #رهبر_مقاومت است!
تحلیل کلانتر دشمن از انتخابات این است که #ایران_قوی یا خدانکرده #ایران_ضعیف، مساوی است با قوت و ضعف #محور_مقاومت!
یعنی محور مقاومت، که در این زمان نُمود #جبههی_حق است و مقابل #جبههی باطل ایستاده قدرتمند است یانه؟ تصمیم دشمن برای مواجهه با یک جبههی قدرتمند متفاوت خواهد بود!
حالا ارتباط #انتخاب_ما با #امنیت_غزه هم روشن میشود!
#انتخابات_غزه
#انتخابات_امنیت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
اراده های جمعی و دولت سازی اسلامی
✍بهروز دلاور
اراده یک نفر انسان
اراده یک گروه چند نفره
اراده یک روستا
اراده یک شهرستان
اراده یک استان
اراده یک کشور (اراده ملی)
اراده یک منطقه (اراده دنیای اسلام)
اراده جهانی
1️⃣ سطوح اراده ها با هم متفاوت هستند. در مقایسه میان اراده یک نفر انسان قوی، با چند نفر انسان متوسط که یک اراده جمعی را شکل داده اند، قطعا اراده جمعی کارایی بیشتری دارد. کارهای بزرگ با اراده های جمعی در مقیاس بزرگ شکل می گیرد. اراده های جمعی معجزه ساز است. چه در تولید علم، چه در اقدامات بزرگ اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و... . هر چه مقیاس اراده جمعی بزرگتر باشد، مقیاس عمل بزرگ تر خواهد بود.
2️⃣ مقصد نهایی اراده ها بسیار مهم هستند. حکومت ها به راحتی می توانند مقصد نهایی اراده های ملی را تغییر دهند. حتی دولت های قوی و اثرگذار می توانند در سطح منطقه و جهانی نیز اراده تولید کنند.
3️⃣ در طول تاریخ رهبران بزرگی بوده اند که کوشیده اند در مقیاس های مختلف اراده های جمعی را ایجاد کنند. برای نمونه می توان به آیت الله سید عبدالحسین لاری، میرزای شیرازی بزرگ، آیت الله شاه آبادی، شهید مدرس و... اشاره کرد. گاهی در مقیاس یک محله و گاهی در مقیاس یک استان و... .
4️⃣ انقلاب اسلامی تجلی یک اراده ملی هدفمند است. اراده های فردی خفته را بیدار کرد. دولت سازی اسلامی در ادامه مسیر انقلاب اسلامی نیازمند تقویت و گسترش اراده های ملی هدفمند است. وقتی یک مسأله ای تبدیل به یک اراده ملی می شود، هیچ مانعی نمی تواند اثرگذار باشد.
5️⃣ حکومت های طاغوتی اراده های جمعی را به سمت ابتذال، زور و تزویر راهبری می کنند. در مقابل رهبران دینی و انقلابی اراده ها را به توحید و اقامه قسط سمت و سو می دهند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
MANSOORI_367067.mp3
6.48M
#صلـی_الله_علیـک
#یا_ابـاعــبـدالله_الحسین_علیه_السلام
#شب_جمعه
دست برسینه،سلامی بفرستیم،زدور
اینچنین در "حرمت" زائر نامحسوسیم
دلتنگ کربلا که شدی دست ادب بر سینه رو به قبله زیر آسمان سه بار زمزمه کن:
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین
دلخوشیم به مستحبی که جوابش واجب است.
#اهل_بیت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 انتظار...
✍️جواد محدثی/کتاب قطعات
انتظار فرج، عامل مقاومت است ، نه تسلیم.
«غیبت» ، دورانِ «انتظارِ» جوشش دوباره غدیرِ عاشورایی در نینوای تاریخ است؛در بستری از فرات ظهور و علقمه ی نور!
«عصر ظهور»، رجعت دوباره ی بعثت در حرا و امامت در غدیر است، تا بیعت کردگان با بعثت و غدیر، حق رسالت و ولایت را ادا کنند.
منتظران ، چشم به راه سپیده تاریخ اند.
با «بصیرت» و «جهاد»، ظلمت شبِ ظلم را میشکافند و رها از تعلقات ، خود را برای «شهادت» در رکاب مولا، آماده ساخته اند.
«انتظار»، درختی است که جز «اقدام و اصلاح» ، میوه ای نمیدهد.
منتظران نیز ، شهادت طلبان جان برکفند تا هستی خود را فدای احیای اسلام کنند.
🌹پبشاپیش ، میلاد صاحب الزمان(عج)،بر منتظرانش فرخنده باد.
#نیمه_شعبان
#مهدویت #انتظار
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✔️ میزان، رأی ملت است
همراهان ارجمند محورهایی که در این هفته باقی مانده جهت اقناعی عمومی میتواند کمک کند:
۱_ تا حالا رای ندادیم چیزی نشد.
پاسخ : مگر وضعیت کشور برای شما مطلوب ست شاید یکی از دلایلش همین رای ندادن شما باشد.
۲_ از کجا تضمین میکنید که این بار فرد مناسبی انتخاب شود.
پاسخ : هیچ تضمینی نیست ما از آینده افراد خبر نداریم.
۳_هر که را انتخاب کردیم وضع بدتر شد.
پاسخ: عموما مردم با شناخت رای نمیدهند بلکه احساسی رای میدن اگر آگاهانه باشد افراد صدیق بالا می آیند.
۴_ یک رای من چه اهمیتی دارد؟
پاسخ: نتیجه انتخابات در ایران ۵۰درصد باضافه یک هست.
۵_من رای سفید می دهم.
پاسخ : با رای سفید فرصت به دیگران میدهی که رای بیاورند.
۶_تا حالا رای دادم چی شد؟
پاسخ :مشارکت اقتدار می آورد و جلوی تحریم و جنگ و....را میگیرد.
۷_ همه مثل هم هستند فرقی ندارند
پاسخ :
تحولات در مسایل کشور به دلیل رویکردهای هر دولت بوده است.
۸_ هر که راخودشان بخواهند رای میاورد
پاسخ:
در این انتخابات امثال خاتمی رای آورد
همین انتخابات بود که روحانی رای آورد
۹_ چون وضع اقتصادی خرابه رای ندیم
پاسخ:
اتفاقا این زمانها نیاز به تغییرات هست شما به افراد اصلح رای بده تا مشکلات را حل کند.
#من_رای_میدهم
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@cafe_fekr
#با_کاربران
#سلام_منجی_دلها
✍️ قدسیه جوانمرد به تحریریه نویسندگان حوزوی ارسال کرد:
🌸 و چه کسی راستگوتر از خدا است؟
《 وَنُريدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ استُضعِفوا فِي الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثينَ》
سلام بر تو ای وعده ی مکرر و تخلف ناپذیر خدا! سلامی بیکران و لایتناهی هم وزن عرش الهی و کلماتش!
🌸 ای نوید صبح صادق برای اهل مقاومت!
تو همان موعودی هستی که خدا برای جهان ذخیره کرده است. با تو، هر بن بستی گشودنی است و کارهای بزرگ هم، با تو شدنی.
🌸 تو همان ستاره صبح امیدی که یکبار در انقلاب اسلامی درخشیدی و یک بار هم در جبهه های غرب و جنوب...و این بار در فلسطین و یمن و افغانستان و سوریه تا همه ی مظلومان عالم را از فروبستگی های جهل و ظلم برهانی!
🌸 با این دلهای پرتلاطم از شوق آمدنت، سر از پا نمی شناسیم. سرشار و لبریزیم و شعله امید از دلهایمان سر می کشد چرا که قوت قلبی، چون تو داریم.
🌸 «لَوْلا الْحُجَّهُ لَسَاخَتِ الارْضُ بِاَهْلِهَا وَ بِیُمْنِهِ رُزِقَ الْوَری وَ بِوُجوُدِهِ ثَبَتَتِ الْأَرْضُ وَ السَّمَاء»
ای رونق بازار جهان، ای توازن زمین در برابر توفانهای سهمگین، از برکت وجود توست که مردم روزی می خورند و به خاطر هستی توست که آسمان و زمین پابرجاست.
🌸 خوش آمدی!خوش آمدی!
وَأَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا...تو به دنیا آمدی و فاطمه سلام الله علیها، تبسمی نمود و اکنون این نور تبسم فاطمه از آمدن توست که همچون خورشیدی عالمتاب، جهان را روشن نموده است.
🌸 خوش آمدی!خوش آمدی!
ای آرزوی دیرین بشر و بشارت رحمت، ای اهتزار پرچم اسلام و فصل شکوفایی آن ،خوش آمدی!
🌸ای علم سرافراز خدا در زمين، پايان راه زندگى بشر منور است به نور عدالتت، تو تنها روزنه مفتوح امیدی!
ای عشق بدون مرز، خوش آمدی!
🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲
#مهدویت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔺انقلاب به جاهای خوبِش رسیده(۱۰)
✍️عباس بابائی
🔸رأی فرمانده لشکر کردستان مهمتر از رأی تمام مردم سقّز!
🔺رئیسدفتر محمدرضا پهلوی به رئیسوزرا تلگراف زد:
«نظر فرماندهلشکرکردستان این است که علیاشرف وزیری و افتخار ناهید که هر دو ملّاک هستند، صلاحیت انتخابشدن دارند.
مقرر فرمایید یکی از این دو نفر برای سقّز درنظرگرفتهشود و دستور فرمایید در انتخاب او مساعدت شود!»
🔸نفرین بر رژیم دیکتاتور پهلوی
(پهلویها|فرهاد رستمی ج۱ص۱۵۹)
#انتخاب_وظیفه_من_است
#انتخاب_حق_من_است
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
#پویش_نوشتن
داداش زبرجد
✍نرگس سلیمانی
استادمان همیشه میگفت به" من قال" توجه نکنید و"ماقال" برایتان مهم باشد و ما همه تلاشمان در دوران تحصیل همین بود که بیشتر از تأمل و توقف در افراد و اوصافشان به حرفهایشان توجه کنیم و بعدها وقتی صفحات موعظههای حضرت پدر را در میان آثار شهید مطهری با عمقِ جانمان ورق میزدیم به "حکمت گمشده مومن است" رسیدیم و حرفهای استاد بودکه دوباره در ذهنمان مرور میشد...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2916
«داستان آدمها»
✍صالحی منش
داستان زندگی آدمها جورواجور است
مثل داستان جنگل.
هر گیاهی میروید برای خودش داستانی جداگانه دارد.
یکی از اول روی پای خودش میایستد و درختی بلند میشود.
یکی به پر و پاچه درختی دیگر میپیچد و خودش را بالا میکشد.
یکی سربلند میکند اما خیلی قد نمیکشد. و دیگری اصلاً دوست ندارد قد بکشد، روی زمین پهن میشود...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2922
حسین علیه السلام می آید تا…
✍م* صالحی
حسین با کولهباری از عشق و ایمان. میآید، تا کمر طاغوتهای جهان را بشکند و شوکت ستمگران رافرو بریزد.
حسین می آید؛ تا همه پنجره های دنیا، رو به حق و حقیقت باز شوند؛ تا بندهای اسارت و بندگی را از پای بشر باز کند؛ تا ریشه ی باورهای سبز و آسمانی، نخشکد؛ تا فریاد آزادی و آزادگی، در سینه ها یخ نزند و اسلام، جاودانه شود...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2928
روزانه نویسی
✍️ عاطفه نجفی
تمام آموختههایم از تو بوده!
آنچه بعد قرن ها, میخوانم انگار با تو زندگی کردم!
بیشتر از آنکه مدیون حرفهایت باشم, مدیون رفتارت هستم.
در خاطرم نیست که در کودکی و نوجوانی، مفصل از تو برایم میگفتند، از چی بود...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2927
«جمهوری اسلامی ایران، طلایهدار تمدن نوین اسلامی»
🖋آمنه عسکری منفرد
امروز و در این زمان و مکان که دنیای اسلام در حال عبور از یک «پیچ تاریخی» قرار گرفته و ایران اسلامی طلایهدار تمدن نوین اسلامی است، بیشتر از هر زمان ومکان دیگری این جمله تاریخی «خمینی عظیم» جان نواز است که:
«حفظ نظام جمهوری اسلامی از حفظ جان حضرت ولی عصر عج الله هم بالاتر وبرتر است.» (صحیفه امام، ج۱۵،ص۳۶۵).
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2924
«غمِ غزه»
✍سیده ناهید موسوی
فارغ از همه دغدغههای روزانه، مسولیتها و اهدافم، در این چند ماه برای یک لحظه «غزه» و اتفاقات فجیعی که هر روز بیشتر و بیشتر از آنها بر سر مردم میگذرد را فراموش نکردم و نخواهم کرد. غزه درد بزرگیست که جراحت آن ترمیم نمیشود بلکه عمیقتر میشود بر پیکره هر انسانی که وجدان بیداری دارد...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2929
بهترین شغل
✍️ آمنه امان زاده
در دنیای امروزی برخی بر این باور هستند که خانم حتما باید یک شغل بیرون از خانه و یا تحصیلات آنچنانی داشته باشد تا دیده بشود و در اصطلاح غیر از این رو خونه نشینی و بد میدونن... ولی من با این حرف مخالفم خانم تو لباس اتو کشیده و تمیز همسرش تو محل کار و کلاس درس دیده میشه ...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2942
«ایستگاه سیاسی»
✍نرگس ایرانپور
من که رأی نمیدم.
این را گفت و نگاهش را انتهای خیابان کشید.
گفتم: " خوش به حالت، حتما هیچ مشکل و ایرادی نمیبینی که بخوای درستش کنی."
شاکی شد و با عصبانیت برگشت و به صورتم نگاه کرد...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2943
«هِتِروکُرومیای حب و بغض»
✍زهرا سادات شمس
مردی که جلوی دوربین نشسته حدود ۵۰ ساله است صورت استخوانی و ریش کوتاهی دارد اما چیزی که بیشتر در صورتش جلب توجه میکند چشمهای هِتِروکُرومیایی اوست. اصطلاح علمیاش را میدانم چون چشمان دخترکم هم اینطور است. هتروکرومیا تفاوت رنگ چشمهاست. این تفاوت اختلالی در دیدن ایجاد نمیکند و واقعا زیباست. چشمان مرد یکی آبی، دیگری قهوهای است...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2947
«درد دندان»
✍راضیه کاظمی زاده
چندی پیش که از درد دندان صبر و تحملی برایم نمانده بود، با هر زحمتی که بود بلاخره از دندانپزشکی نوبت گرفتم و پیش دکتر رفتم و طبق تشخیص داده شده چهار دندان پوسیده داشتم، که دو تا از آنها به عصب رسیده بودند!
روی صندلی نشستم و دکتر بعد از بستن پیشبند مخصوص، کار خالی کردن دندانی که از همه بیشتر درد داشت را شروع کرد...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2948
«خیلی طبیعی است..»
✍زهرا نجاتی
مگر میشود کسی قامت بلند جوانش راببیند و قند توی دلش آب نشود؟ یا مثلا دختر دلبرش را در لباس عروس، سبیلهای سبزشدهی پسرش را، و اندام در هم پیچیده جوانش را...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2949
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
#پویش_نوشتن
معروفای بی صرفه!
✍مریم حمیدیان
چند بار دیگر باید از سوراخ سلبریتیها گزیده شویم تا بیصرفه بودنشان اثبات شود؟
از قبل ماجرای اعدام آن جوانی که به حرف اینها راهی خیابان شده بود هم میشد فهمید این جماعت چه رفتار منافق گونهاي دارند و چه راحت پشت هشتگ هایشان پنهان میشوند....
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2950
«مادر سید مصطفی»
✍فاطمه میری طایفه فرد
مادر سید مصطفی چقدر نشسته پای روضه مادران کربلا خدا عالم است.
پسرش با چند تا از رفقایش رفتهبودند جبهه. ۱۹ ماه از جناره پسرش خبری نشد تا وقتی که شروع کردند به تفحص هویزه و استخوانهایی که زیر شنی تانکهای بعثیها له شدهبودند، حالا باید شناسایی میشدند.
تفحص رسید به استخوانهای شهید سید مصطفی مختاری.
به مادرش خبر دادند که یوسفت دارد برمیگردد.
مادر گفت: غیر از پسرم بقیه دوستانش را پیدا کردید؟...
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2952
«معترض مصلح»
✍محدثه زندی
ایرانیان در حالی به انتهای سال 1402 نزدیک میشوند که هنوز بار اتفاقات سال 1401 را به دوش میکشند. در تحلیل اتفاقات سال 1401 برخی تلویحا به دو گروه طرفدار نظام و معترض به نظام اشاره کردند و چنان از «مردم هم نظام را دوست دارند و هم معترض هستند» صحبت کردهاند که گویی این دو با هم قابل جمع نیستند، غافل از اینکه یکی از دستآوردهای نظام تربیت انسان معترض است....
ادامهی متن 👈
https://eitaa.com/afkarehowzavi/2953
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازنشر_کنیم 😍
😐 وقتی میگی نمی خوای رأی بدی ☝️
#انتخابات
#نشاط_اجتماعی
#مشارکت_حداکثری
https://eitaa.com/mmg2eii
♨️ نقش ویژه مجلس در پویایی نظام سیاسی
✍️ محمدصادق خرسند
✅ مطابق نظریه سیستمی، نهاده یا inputهای یک نظام سیاسی شامل حمایت ها و تقاضاها از کانال های مختلف به سیستم منتقل و درون آن پردازش می شوند و در نهایت به صورت قانون، راهبرد و سیاست یا output بروز می یابند. در این چرخه اجزای زیادی شامل احزاب، دولت، گروههای فشار و... وجود دارند اما بدون تردید مهمترین جزء، پارلمان است که هم در پردازش و هم در بازخوردگیری از داده ها نقش بی بدیلی دارد.
💯 مجلس شورای اسلامی با استفاده از دو کارویژه مهم خود یعنی نظارت و قانونگذاری می تواند علاوه بر پویایی سیستم سیاسی، به ترمیم باگ های موجود در آن نیز بپردازد. باگ هایی که در صورت عدم ترمیم به ناپایداری سیستمی می انجامند.
⭕️ به طور مسلم، قوه مقننه ضمن برخورداری از استقلال بیشترین اختیار را نسبت به دو قوه دیگر دارد. برخورد با مفاسد اقتصادی، به روزسازی قوانین، نظارت دقیق بر عملکرد دولت، حفظ انسجام سیاسی و از همه مهمتر بهبود وضع معیشتی جامعه از طریق قانون بودجه و قوانین توسعه، از مهمترین کارکردهای مجلس است که اهمیت ویژه آن را نشان می دهد.
🔖 این موارد نشان می دهد امام خمینی ره بنیانگذار انقلاب به خوبی ذات مجلس را شناخته که آن را در رأس امور عنوان کرده است. مجلسی که اگر به خوبی کار کند، یک کشور را به حرکت در می آورد. حرکتی که لازمه توسعه خواهد بود.
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔗 بانک_محتوای_ادبی ویژه نیمه شعبان
#ندبه_های_دلتنگی
💠 مهربانیام نذر منتظران
https://eitaa.com/howzavian/9132
💠 زندگی را از هر خَسی خواستگاری نکنید
https://eitaa.com/howzavian/6270
💠 زندگی را از هر خَسی خواستگاری نکنید
https://eitaa.com/howzavian/6257
💠 صفا، سعیِ من دارد
https://eitaa.com/howzavian/6130
💠 انتشارات خزان، ناشر کتابهای من است.
https://eitaa.com/howzavian/5442
✔️ با انتخاب هشتگ 👈 #ندبه_های_دلتنگی متنهای بیشتری بخوانید
#نیمه_شعبان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN