🍃#اهل_البصر_و_الصبر
🔹امام علی (ع) در خطبه ۱۷۳ نهج البلاغه فرمودند:
أُوصِيكُمْ عِبَادَ اللَّهِ بِتَقْوَى اللَّهِ، فَإِنَّهَا خَيْرُ مَا تَوَاصَى الْعِبَادُ بِهِ وَ خَيْرُ عَوَاقِبِ الْأُمُورِ عِنْدَ اللَّهِ. وَ قَدْ فُتِحَ بَابُ الْحَرْبِ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَ أَهْلِ الْقِبْلَةِ،
#وَلَايَحْمِلُ_هَذَا_الْعَلَمَ إِلَّا أَهْلُ الْبَصَرِ وَ الصَّبْرِ وَ الْعِلْمِ [بِمَوَاقِعِ] بِمَوَاضِعِ الْحَقِّ، فَامْضُوا لِمَا تُؤْمَرُونَ بِهِ وَ قِفُوا عِنْدَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ وَ لَا تَعْجَلُوا فِي أَمْرٍ حَتَّى تَتَبَيَّنُوا، فَإِنَّ لَنَا مَعَ كُلِّ أَمْرٍ تُنْكِرُونَهُ غِيَراً.
🔹ای بندگان خدا، شما را به ترس از خدا سفارش مى كنم و آن بهترين چيزى است كه بندگان خدا بايد يكديگر را به آن سفارش كنند. بهترين كارها در نزد خدا آن است كه با پرهيزكارى انجام پذيرد.
جنگ ميان شما و اهل قبله آغاز شده است و اين پرچم را حمل نتواند كرد، مگر كسى كه اهل بصیرت و صبر باشد و جاى حق را بشناسد. به هر چه به آن مأمور شده ايد، عمل كنيد و از هر چه شما را نهى كرده اند، دست بداريد. در كارى شتاب مكنيد، مگر آن گاه، كه به حقيقت آن آگاه گرديد. بسا شما كارى را ناخوش داريد و رأى ما در آن چيز ديگر باشد.
🔹ویژگی های اصحاب جبهه انقلاب
۱. اهل بصیرت و روشن بینی
۲. اهل صبر و مقاومت و ایستادگی
۳. عام بمواضع و جایگاه های حق
⚜ بصیرت یعنی، قبل از ورود به جنگ، علی (ع) را از معاویه، مالک اشتر را از ابوموسی اشعری و مجاهدین واقعی را از ناکثین ، مارقین و قاسطین تشخیص دهی.
⚜بصیرت یعنی، همه خط و مرزهای کنشگری خود را با فرمانده تطبیق دادن، پرهیز از تندرفتن و جلو افتادن از فرمانده و کندرفتن و نشستن در سنگر عافیت طلبی.
⚜ بصیرت یعنی، #مالک_نماها از #مالک_ها متمایز باشد و فرماندهی، علمدار و سخنگویی از آن #مالک_ها باشد نه #مالک_نماها.
⚜بصیرت یعنی، حکمت و فقاهت راهبر احساس، عمل و خطابه باشد نه احساس و خطابه راهبر حکمت و فقاهت.
⚜ بصیرت یعنی، جمع میان آرمان گرایی و واقع بینی.
⚜بصیرت یعنی، جذب حداکثری و دفع حداقلی.
⚜ بصیرت یعنی، خودی را از غیر خودی تشخیص دادن.
⚜ بصیرت یعنی، مرز گذاری دقیق با جریانهای انحرافی و التقاطی.
🔹حضرت علی علیه السلام: خطاب به مالک اشتر برای تعیین و گزینش مسؤولان و کارگزاران می فرماید:
⚜«َو اجْعَلْ لِرَأْسِ کُلِّ أَمْرٍ مِنْ أُمُورِکَ رَأْساً مِنْهُمْ لَا یَقْهَرُهُ کَبِیرُهَا وَ لَا یَتَشَتَّتُ عَلَیْهِ کَثِیرُهَا ».
ای مالک! برای هر یک از کارهای اجتماعی و سیاسی و اقتصادی خود، مدیر و رییسی را تعیین کن، مدیری که دارای دو ویژگی باشد: بزرگی و عظمت کار، او را ناتوان و مغلوب نسازد و زیادی و تراکم کار، رنجورش نکند.»
@hodanandboshra
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان حوزه
#رد_صلاحیت
🔴عدالتخواهی غیر ممیز
⚡️محسن مهدیان رد صلاحیت شد. با عنوان عدم التزام به نظام. برای او شاید هر بد و بیراهی به اندازه این نسبت، تلخ و گزنده نبود. عدم التزام به نظام در مدرسه خمینی کبیر یعنی عدم التزام به ساختار ولایت الهی. نظام همان دارایی که به قول سردار شهید قدس« در همین دهه نود یعنی امروز جان پاک هزاران رزمنده هم اگر برایش فدا شود جا دارد». عدم التزام به نظامی که تجلی عدالت است و برپا کننده عدل. شاید برای محسن مهدیان اتهام دزدی و اختلاس و سوء استفاده و هزار عمل زشت دیگر به اندازه اتهام عدم التزام به نظام دردآور نبود.
⚡️دلم برایش سوخت. اما بیشتر نگران بودم و هستم که نکند بخشی از بچه های حزب اللهی توی پازل روحانی بیفتند که ظاهرا بنا دارد با مسخره کردن ساز وکار انتخابات در کشور ، مردم را از رای دادن منصرف کند. رفتاری که بهتر است مثل همیشه پای جهل و نادانی اش بنویسیم و الا مثل همیشه باید نتایج خیلی بدی بگیریم.
⚡️اما کمی که گذشت متوجه شدم چه اتفاق جالبی افتاده. محسن مهدیان که مدت زیادی جزو جوانانی بود که در تلاش بود تا جریان غیرممیز عدالتخواه را به دوران بلوغ نزدیک کند، حالا با اتفاقاتی که برایش افتاد و سبک رفتارش داشت کل هیکل عدالتخواهی ناقص الخلقه را به چالش میکشید.
⚡️مهدی نصیری نوشت حالا مجبور میشوی به جای تحلیلهای عرفانی آسمانی به عقلانیت زمینی روی آوری. اما محسن مهدیان محکم به دفاع از شورای نگهبان و قداست آن پرداخت. صدرالساداتی نوشت اینها نوبت به خودشان برسد توهین به نهادها هم میکنند اما محسن مهدیان حتی جایی که شائبه بی احترامی به شورای نگهبان از حرفهایش وجود داشت معذرت خواهی کرد. کار به جایی رسید که نوشتند او دارد ظلم پذیری را ترویج میکند. جالب بود رفتار او بیش از آنکه تضعیف کننده شورای نگهبان و نظام باشد داشت عملا یاد میداد که مقابل خطاهای نظام چه باید کرد و بین خطاها و قداست نظام چطور باید جمع کرد و این به بلوغ غیرممیزها سرعت میداد. این بخش از ماجرا برای من خیلی جذاب بود.
⚡️کمترین فایده این قصه این بود که بعد از این وقتی محسن مهدیان از نظام دفاع میکند دیگر نمیتوانند به او تهمت بزنند که پشتت گرم است. این یعنی او دارایی مهمی به دست آورده که میتواند عقلانیت زمینی نصیری و عدالتخواهی ناپخته منفی باف مکتوبات و صدرالساداتی و بهار و دیگران را به نقد بکشد و به بلوغ شایسته اش نزدیک کند.
@ali_mahdiyan
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠فراخوان ارسال #یادداشت با موضوع "انتخابات، مرز قدرت و خدمت"
به چه میزان توجه به مردم در انتخابات برجسته است؟
آیا نامزدها از هر جناح و طیف سیاسی به مردم تنها به عنوان #ربات_رأی_دهنده می نگرند یا مردم را #ولی_نعمت خود می دانند و در قبالشان احساس وظیفه می کنند؟
تحلیل خود را به شناسه Hadisemati@ بفرستید.
__________
سیاست را در #سیاست_نامه دنبال کنید
@siyasat_nameh
💠 امام در حال تکامل
⛔️ رهبرانقلاب: خيال نكنيد امام سال ۵۷ همان امام سال۶۸ بود/ امام روزبهروز جلوتر می رفت و خودش را کامل تر می کرد.
📝 حضرت آیت الله خامنهای: شما خیال نکنید که امامِ سال ۶۸ که به جوار الهی رفت، همان امامِ سال ۵۷ بود که وارد ایران شد. نخیر، امام خیلی جلو رفته بود، خیلی پیشرفت کرده بود، خیلی بالا رفته بود...
🔻خدا شاهد است که بعد از هر ماه رمضان، گاهی که خدمت امام میرسیدم، برایم محسوس بود که در این ماه رمضان، امام نسبت به گذشته بالاتر رفته، پرواز کرده و از مادّه دورتر شده است.
🔹روزبهروز جلوتر میرفت و خودش را کاملتر میکرد. انسان مؤمن، این است. «من ساوی یوماه فهو مغبون».
🔺اگر دو روزمان مثل هم باشد، سرمان کلاه رفته است. مغبون، یعنی فریب خورده، سرکلاهرفته. و کسی که فردایش از امروزش بدتر باشد، «فهو ملعون»؛ یعنی طرد شده است.
۶۹/۱۱/۲٩
@hodanandboshra
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان حوزه
💠حاج قاسم سلیمانی و امکان تکوین مرزهای نوین انسانی
🔸انسان بنا به محدودیت هایی که دارد، زندگی خویش را با مرزهایی مشخص و متعین می سازد، هر چند این مرزها در زندگی امروزه بسیار در تغییر و سیلان است. به خاطر همین دلیل است که مساله امروز انسان، هویت است، چون که مرزهای خود را مدام تغییر می دهد و نحوه ی توضیح خویش را در امکان هایی که با آن مواجهه دارد، به صورت مکرر، بازتعریف می کند.
زندگی انسانی به دلیل آنکه ابعاد بسیار متنوعی دارد، در هر یک از این ساحت ها و ابعاد، مرزهایی را برای خویش به وجود آورده است. برای مثال، در ساحت اقتصادی، اجتماعی، خانواده و حتی در ساحت درونی انسان. این مرزها، به واسطه توضیحات مختلفی است که انسان برای خویش در این ساحت ها داشته و دارد.
🔸شهادت حاج قاسم نیز از جمله مسائل بسیار مهم امروز انسان ایرانی و شاید برای انسان های دیگرنیز باشد، که به صورت حادثه ای ناگهانی، مرزهای فهم و بازتوضیح این انسان را به چالش کشید. شهادت ایشان موجب شد تا نسبت های مختلف زندگی انسان و مرزهایی که برای آنها تفسیر و تعریف کرده است، به هم بریزد و آن ضرورتی که در آن حضور داشت، شکسته شود و در موقعیت امکانی برای بازتعریف جدید برآید.
🔸این مساله بدین خاطر اتفاق می افتد که شهادت ایشان، مثل صاعقه ای برای انسان ایرانی، همه ی ضرورت های موجود را برایش ویران کرد. در این ویرانی ضرورت ها، انسان ها به تأمل واداشته می شوند تا در شرایط امکانی خویش، به تعیین مرزهای جدید خود روی آورند و بازتعریف جدیدی از هویت خویش ارائه دهند و به نظم یافتگی نوینی دست یابند.
🔸برخی تلاش کردند تا از حادثه ای مثل سقوط هواپیمای اوکراینی، به صورت محافظه کارانه، انسان ایرانی را به مرزهای تعیین شده قبل برگردانند، ولی باید توجه داشته باشند، که مرزهای پیشین ویران شده است، و در بازتعریف به همان انسان پیش از شهادت برنخواهیم گشت، چون که این انسان کنونی، در حیرت یافتگی شهادت، در موقعیتی قرار گرفته است که تلاش دارد تا بازتعریف جدیدی از خویش طرح کند. هر چند این حیرت برای هر انسان ایرانی یکسان نبوده و برای هر شخصی به صورت های مختلف و در یک وزان تشکیکی قرار داشته است. از این رو، هر مقدار که این حیرت در بالاترین حد وجودی، تکوین یافته باشد، میزان تخریب و ویران سازی مرزهای مستقر بیشتر خواهد بود. لذا تحولات انسان ها نیز متنوع خواهد بود و در همه به یکسان نخواهد بود.
🔸صدرالمتالهین در تعریف فلسفه اظهار می دارد که فلسفه، توضیح نحوه تکوین انسان است. چنانچه انسان را مثل صدرا نوع متوسط بدانیم، باید ببینیم که در این بازتعریف از مرزهای جدید انسانی، چه نحوه نوع اخیر از انسان ایرانی در حال وقوع خواهد بود.
🔸سوالهای دیگری نیز در اینجا قابل طرح است، اینکه این نوع اخیر جدید از انسان در حال زایش، چه نسبتی با انسان قبل از شهادت دارد؟ مرزهای جدید این انسان در ساحت های مختلف چگونه است؟ یعنی بازتعریف آن به چه نحو خواهد بود؟
🔸البته باید توجه داشته باشیم که نوع اخیر به واسطه حرکت جوهری انسان رقم می خورد، حرکت جوهری نیز به وسیله نظر و عمل انسان تکوین می یابد، رصد و بازتوضیح این نحوه نوع اخیر، وابسته به این امر است که ببینیم که در ساحت های نظر و عمل این انسان، چه نحوه تغییراتی در حال تکوین است.
🔸از سویی نیز باید توجه داشت که این بازتعریف برای انسان ایرانی، در تعریف و توضیحاتی خواهد بود که از حاج قاسم سلیمانی برای وی شکل خواهد گرفت، به این دلیل که، همان طور که گفته شد، این امر به واسطه شهادت ایشان رقم خورده است، نحوه ی توضیح آنها از حاج قاسم نیز در تکوین نظر و عمل این انسان نقش حیاتی خواهد داشت.
🔸چنانچه حاج قاسم امر لاهوتی دست ناپذیر تعریف شود، موجب سرخوردگی انسان ایرانی خواهد شد، چون امکان الگوگیری از ایشان ممتنع خواهد شد، و اگر به تمامه دسترس پذیر باشد، وجه های غیبی ایشان به محاق خواهد رفت، لذا بایستی توضیحاتی منطقی از ایشان با درنظر گرفتن این دو وجه صورت گیرد تا در راستای الگوگیری شایسته برای انسان ایرانی ممکن شود. در تصویرسازی از حاج قاسم نباید شتاب زده عمل کرد و نه فرصت سوزی.
🔸این الگوگیری انسان ایرانی در وضعیت اکنونی، به واسطه تغییراتی که در عمل اجتماعی وی صورت می گیرد، در فاصله زمانی خاص خود، واقعیت اجتماعی ایران؛ یعنی ساختارهای فرهنگی – اجتماعی – اقتصادی – سیاسی، را مبتلا به واسازی و ساخت شکنی خواهد نمود. لذا در آینده نزدیک، شاهد ساخت شکنی هایی در ساحت های مختلف واقعیت اجتماعی ایران خواهیم بود.
#شهید_قاسم_سلیمانی
#علوم_انسانی
@daghdagheha
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان حوزه
😊 سلام و الاغ
#خاطره
در حال رانندگی، یه دفعه ماشینی با سرعت از کنارم رد شد و راننده با بوق ممتد داد زد:
هی الاغ حواست کجاست؟
پشت چراغ قرمر ایستاد.
منم رفتم کنارش ایستادم.
یواشکی با گوشه چشمش به من نگاه می کرد.
مستقیم بهش نگاه کردم و
گفتم: آقا می دونستی
الاغ ها ماده اند و خرها، نر ؟
تو باید به من می گفتی خر😳.
تازه ، اگه من الاغم، حتما تو هم حضرت سلیمانی چون الان داری زبان الاغ ها رو می فهمی که باهات حرف می زنم.
سوم این که اصلا حواسم به تو نبود تو عالم خودم بودم که بد رانندگی کردم.
لبخندی زد و سه بار گفت:
معذرت می خوام.
منم تو ماشین شکلات داشتم براش پرت کردم تو ماشینش.
با اشاره اون، هر دو تا کناری ایستادیم و الان که خیلی وقته با هم دوستیم یادمون نمیره که یک " الاغ" ما رو با هم آشنا کرد.
سوال : وقتی آخرش تو دادگاه با هم صلح می کنیم، خب چرا الان نه ؟
#جلال بی بی خانم
@Jalal_va_bibikhanom
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#به_ما_بپیوندید
🔴 آغاز انحراف آقای منتظری
⭕️ تفسیرهای جدید از مبانی انقلاب و تغییر منطق حجیت
✍سید مهدی موسوی
⚜تبیین
🔹برخی از افراد فکر می کنند انحراف آقای منتظری پس از افشای قضایای مهدی هاشمی معدوم بود؛ اما باید دقت کنیم ریشه این انحراف را باید در نگاه های تند انقلابی او در پیش از انقلاب و حمایت از مجاهدین خلق دانست.
مواضع تند و تیز آقای منتظری در سالهای اولیه انقلاب در عین همکاری با پدران مجاهدین خلق یعنی نهضت آزادی زمینه زاویه گرفتن تدریجی و غیر آشکار فکری و عملی وی را فراهم کرد.
🔹این تغییر تدریجی در مباحث وی در باب ولایت فقیه و کتاب مشهور الدراسات فی ولایه الفقیه به صورت یک مبنای فکری و اجتهادی خود نمایی کرد البته وی درصد حمایت و تبیین نظری انقلاب و حاکمیت اسلامی و ارائه مبنایی جدید و مقبول از ولایت فقیه بود و به همین جهت این تفاوت مبنا، در دهه شصت چندان جدی تلقی نشد، در عین حال خیلی هم مورد اقبال انقلابیون قرار گرفت و به همین جهت این کتاب به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی شناخته شد و همگان به تعریف و تمجید آن پرداختند.
🔹 آقای منتظری در مباحث ولایت فقیه، برخلاف همه فقهای پیشین ، با هدف کارآمدی بیشتر دز مناسبات و معادلات اجتماعی و سیاسی، مبنای جدیدی را اتخاذ کرد که مبتنی بر ادبیات علوم سیاسی مدرن و مبتنی بر مفهوم #وکالت است.
🔹 نظریه وکالت اگر چه ادبیات جدید و نوینی برای دفاع از انقلاب و ولایت فقیه تلقی شد و همه #انقلابی ها و #فعالان_رسانه_ای از آن استقبال کردند و آقای منتظری را نظریه پرداز محوری #فقه_حکومتی معرفی کردند اما به تدریج مشخص شد که مبنای جدید، چندان هم که فکر می کردند به نفع انقلاب و تبیین ولایت فقیه ختم نشد و خود آقای منتظری براساس همین مبنا و دروس، به تقابل با ولی فقیه زمان و استاد خود یعنی حضرت امام خمینی رسید و مهمترین جریان مخالفت با انقلاب اسلامی، مکتب امام خمینی و ولایت فقیه در امتداد جریانهای مجاهدین خلق و نهضت آزادی را راهبری کرد.
و بسیاری از مغرضان و مخالفان پشت نظریه و تلاشی مخفی شدند که در آغاز برای دفاع از انقلاب و ولایت فقیه طراحی شده بود.
⚜ عبرت
🔹 از این جریان می توان درس گرفت که هر تلاشی برای دفاع و تبیین انقلاب اسلامی و ولایت فقیه باید مبتنی بر دستگاه فکری عالمان و حکیمان و فقیهان تراز حوزه های علمیه باشد و ریشه در حکمت اسلامی و فقه جواهری حقیقی داشته باشد و هرگونه #گذار از این ادبیات علمی و روش فقاهتی هر چند با هدف تبیین و دفاع انقلاب و ولایت فقیه و برای توسعه اجتماعی و راهبری مناسبات و معادلات اجتماعی باشد می تواند در جهت خودش مدیریت شود و به خطر بزرگی برای انقلاب و حاکمیت دینی تبدیل شود.
🔹 امروز نیز برخی از جریانهای انقلابی و فعال در حوزه و دانشگاه در تلاشند با تغییر منطق حجیت و روش استنباط در فقه و حکمت اسلامی را از اساس تغییر دهند و منطق و روش دیگری را جانشین کنند هدف این افراد نیز طراحی دستگاه فکری جدید برای تفاهم اجتماعی و کارآمدی دین در مناسبات و معادلات اجتماعی است. که به نظر می رسد این جریانها نیز #در_معرض_همان_خطری است که انقلابیون دهه شصت با آن مواجه شدند.
⚜نکته
🔹این به معنای مخالفت با تکامل روش فقاهت و حکمت و جلوگیری از هر گونه نواندیشی و اجتهاد روشمند نیست. بلکه نوآوری و اجتهاد همواره امر مطلوب و ضروری است به شرط آنکه در #چارچوب منطق حجیت و روش استدلال و استنباطی باشد که در طول هزار و چهارصد سال گذشته توسط فقها و حکما تحت پرتو معارف قرآن و اهل بیت(ع) تدوین و تکامل یافته است.
🔹نوآوری های امام خمینی، علامه طباطبایی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای نمونه عالی و کاملی از نوآوری های عمیق و بزرگی است که موجب تکامل و تفاهم اجتماعی شد و دین را وارد مدیریت اجتماعی و دخیل در مناسبات و معادلات اجتماعی کرد بدون آنکه گرفتار تغییر مبنا و تعویض منطق حجیت و روش استنباط و عدول از حکمت اسلامی و فقه جواهری شود.
@hodanandboshra
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان حوزه
#پیام_مفید
✅ چرا در #پیامهای تلگرامی دلخوری به وجود میآید؟
💠حتمآ برای شما هم پیش آمدہ که وقتی یک پیامی را از طرف دوستانتان میخوانید دلخور و عصبانی شوید.
🔸در این دنیای همهچیز مجازی امروزی، خیلی وقتها پیش آمدہ که پیام مکتوب مهمّی را چه از طریق sms و چه شبکههای اجتماعی برای فردی فرستادہایم امّا دریافتکنندہ پیام، با لحنی که موردنظر ما نبودہ پیام را خواندہ و برداشت نادرستی از محتوا داشته و دلخور شدہ است.
🔸علّت این دلخوریهای پیامکی در واقع نبودن روح در این پیامهاست. چرا که پیام مکتوب لحن و زبان بدن ندارد و وقتی شما با هر نیتی پیامی را برای کسی میفرستید هر چیزی ممکن است برداشت شود به جز نیت شما و گاهی ممکن است سالها حتی بین دو برادر دلخوری و کینه در اثر این سوء برداشتها ایجاد شود.
💠 درک درست پیامهای عاطفی شامل سه بخش میشود:
🔻۱- واژهها %۷
🔻۲- لحن %۳۸
🔻۳- زبان بدن %۵۵
🔸هنگامی که ما پیامکی، چه در #تلگرام و چه سایر شبکههای اجتماعی میفرستیم، فقط %۷ کار را انجام دادہایم و فقط واژہها را منتقل کردہایم چرا که نه لحن داشتهایم و نه زبان بدن، بههمین خاطر دریافتکنندہ پیام خیلی از اوقات عصبانی و دلخور میشود.
🔸پس این را همیشه به یاد داشته باشید اگر پیام مهمّی برای کسی دارید حضوری یا تلفنی پیام را به وی برسانید تا از هرگونه برداشت نادرست جلوگیری شود.
@bedonetavaghoff
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
✔️شاهین های سیاه
🇺🇸#پرونده_آمریکا_شناسی
✍علی خردمردی
📍چشم آبی ها وقتی قدم در خاک آمریکا گذاشتند، برای به چنگ آوردن زمین و زمان، شروع به امضای قرار داد با سرخپوست ها کردند. سرخپوست های بی سواد و از همه جا بی خبر هم پای قرار دادها انگشت می زدند اما خبر نداشتند که با هر قرارداد چند هزار هکتار زمین را از دست می دهند. جالب است بدانید که مفاد اصلی این قراردادها، زمین در برابر صلح بود. بدبخت ها زمین می دادند تا چشم آبی ها آنان را نکشند.
📖هاوارد زین در کتاب تاریخ آمریکا تعداد این قرار دادها را تا ۴۰۰ تا ذکر می کند.
❓نام شاهین سیاه را شنیده اید؟ رئیس یکی از قبائل سرخپوستی بود. هاوارد زین در کتابش می نویسد:
در سال ۱۸۲۳ جناب شاهین سیاه به دست ارتش آمریکا اسیر شد. شاهین جان می گوید: سرخپوستی که به اندازه ی مردان سفید بد باشد، نمیتواند در قبیله ما زندگی کند. سفید ها نوشته و قراردادهای دروغین را با خود می آورند. سفید ها زنان ما را بی عفت و دلهای ما را مسموم کردند.
📌شاهین سیاه خیلی نفهم بود. باید می دانست که آمریکایی ها صلاح او و قبیله اش را می خواهند.
✏️امان از این چشم آبی ها. واقعا دلسوز بر و بچه های سرخپوست بودند اما این سرخپوستها مانند شاهین نمی خواستند بفهمیدند. یاد حرف یکی از افسران ارتش آمریکا افتادم. او یک دلسوز به تمام معناست. می گوید: اگر سرخپوست ها نمی توانند اصلاح شوند پس باید بمیرند.
@alikhradmardii
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان حوزه
💠محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورایعالی حوزههای علمیه(۱۴بهمن۹۸)
🔸۱. برنامهریزی برای شناسایی و بهکارگیری استعدادهای برتر فکری از میان طلاب جوان صورت گیرد.
🔸۲. حد و مرز وظایف شورایعالی و مدیریت حوزه یعنی تفاوت بین سیاستگذاری و اجرا باید هر چه مشخصتر باشد تا بازده کار چند برابر شود.
🔸۳. دشمن برای شناسایی نقاط مؤثر انقلاب و ضربه زدن به مبانی اساسی آن برنامه دارد و از جمله مقاصد آنها حوزههای علمیه است.
🔸۴. صیانت از شور انقلابی و طلاب جوان با توجه به آنچه امام راحل در اواخر حیات مبارکشان بیان فرمودند (منشور روحانیت) یک ضرورت است.
🔸۵. در بخشهای گوناگون کشور، بعضاً کارهای بزرگ و ابتکارات شگفتانگیزی بهدست جوانان انجام میشود و در بخش حوزه و طلبگی نیز یقیناً چنین استعدادهایی وجود دارند که باید شناسایی و در حلقههای فکری بهکار گرفته شوند و از آنها مسئولیت خواسته شود.
🔸۶. مقوله هجرت طلاب به شهرها برای رونق دادن به امور دینی و تربیتی آن مناطق کار بسیار خوب و لازمی است و باید بهگونهای برنامهریزی شود که شهرهای مختلف از حضور عالمان دین خالی نشود.
@daghdagheha
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#کشور_ما
🔴 از مسئولان جمهوری اسلامی تا مسئولان انقلاب اسلامی
کشور ما به طور کل دو نوع مسئول داره
1️⃣ مسئولین جمهوری اسلامی ایران
2️⃣مسئولین انقلاب اسلامی ایران
🔶 مسئولین جمهوری شامل رئیس جمهور و کابینه اش و نمایندگان مجلس و ... می باشد که مسئول رسیدگی به اوضاع داخلی کشور از جمله معیشت مردم و اقتصاد کشور را برعهده دارند.
🔷 مسئولین انقلاب هم شامل کسانی میشود که هدف انقلاب و امنیت جانی کشور و پیشرفت انقلاب رو برعهده دارند همانند سردار سلیمانی.
@Peirovir ادامه👈👈
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان حوزه
#خندق_بلا😊
✍علی خردمردی
📍دیشب روی منبر به رفقای هیئت می گفتم: تا آنجا که می توانید بر سر سفره های رنگین ننشینید. به یک نحوی البته مودبانه، اعتراض خود را به صاحب سفره برسانید. سفره ی رنگین به مرور زمان کاری با شما می کند که حتی معنای همدردی با فقرا را هم نمی فهمید. از الان این خندق بلا(شکم) را عادت دهید به غذاهای ساده.
📌از همین مسائلِ به ظاهر کوچک باید مراقبت کرد که مبادا از دزدی تخم مرغ به جناب شتر مرغ برسیم. سفره ی رنگین حجابی می شود جلوی گوش برای نشنیدن صدای گرسنگان. بماند اینکه چطور رذیله ی اشرافیگری را در انسان متولد می کند.
پ.ن۱: هم از باب مزاح و هم از باب تذکر می گویم: حالا اگر سر سفره یک ظرف اُملت و یک ظرف کتلت بود، داد و بیداد راه نیندازید که سفره اشرافی است😅😅. خودتان بهتر می دانید که منظور از سفره ی رنگین چیست.
@shabgooyeh
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان حوزه