12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ میثم مطیعی ،"مداح عصر انقلاب"(۱)
🔺انسان ها همیشه در دو بعد زندگی میکنند، یا در حال و یا در گذشته و اساسا انسان هایی موفق هستند که نگاهشان علاوه برگذشته به سمت آینده و عصر کنونی در حال حرکت هستند.
🔺انقلاب اسلامی این زمینه را ایجاد کرد که نگاه های حداقلی و سطحی کنار روند و به سمت یک هدف و نگاهی ژرف حرکت کنند و زمانی که انقلاب اسلامی وقتی شکل گرفت یک نسبت بین عموم جامعه در حال رواج بود و آن این بود که نسبت ما با جمهوری اسلامی و این انقلابی که رخ داده است چیست؟
🔺برخی در قبال دگرگونی که رخ داده یا بی طرف بودند و یا اساسا رغبتی به آن نداشتند،اما عده ای نیز بودند که علاوه براینکه رغبت داشتند،نسبت خود را با این انقلاب روشن کرده و در حال فعالیت هستند.
🔺میثم مطیعی جز همین افراد است شخصیتی انقلابی ،اهل علم و مسلط بودن به زبان عربی و اجرا کردن کار های چند زبانه.
🔺او توانسته با تسلطی که به زبان خارجه داشته است دایره ی مخاطبین خود را صرفا به محدوده ی جغرافیایی جمهوری اسلامی محدوده نکند و مخاطبین انقلاب اسلامی را در دایره ی وسیع ببیند و اساسا وظیفه خود ببیند برای جذب آنها و اثر گذاری در بخش بین الملل، وبه راستی او توانسته است در حد خود و در وسع خود حرف اسلام و انقلاب اسلامی را به جهانیان برساند.
🔺چه خوب است بقیه ی مادحین گرامی "دایره ی اثرگذاری" خویش بر روی مخاطب را فراتر ببینند و اول برای خود "ارزش" قائل باشند وهم برای مخاطب گرامی تا از هرچه خوانی و ساده خوانی جلوگیری کنند که امروزه عافتی است که هیئات امروز ما را فراگرفته است.
✍علی بختیاری
✅@Serat1357talabe
@howzavian_hamedan
🔅 اولـــــــین شکوفهٔ ربیـــــــ🌷ـــع
🔹 دارالندوه یکپارچه حرص بود و طمع. سرانی که به زحمت و به کمک عصا روی پا ایستاده بودند همه چنگ بر دامن دنیا زده و منافع خود را در خطر میدیدند. هر کس پیشنهادی داد یکی نظرش بر حبس بود و دیگری چاره را در تبعید میدید شور و مشورت بالا گرفته و دست آخر به ریاست شیطان همه متفقالقول به یک نتیجه رسیدند ترور و تمام.
کسوت پیغمبری پیامبر خیلی بیشتر از محمد امین عرصه را بر دنیا طلبی و یکه تازی سران و قبایل زیاده خواه عرب تنگ کرده بود. باید از میان برداشته میشد.
هاتف از غیب در گوش پیامبر پیغام فرستاد که توطئه در راه است.
کوچه از هیاهوی روز فارغ شده و مهتاب بر دیوارهای خشت و گلی پنجه انداخته بود. سکوت لابهلای نسیم وزیدن گرفته بود و چهل مرد از چهل قبیله گوش به دیوار خانه پیغمبر چسبانده بودند. مردانی از بنى عبد شمس، نوفل، عبد الدار، جمح، سهم، اسد، مخزوم و دیگر خانوادههاى مکه بودند که کینه را فرو داده و غضب را بیرون میدادند.
ساعت از نیمه شب گذشته و شهر یکدست خاموشی بود. بی صدا و در خفا شمشیرها را از نیام درآورده و از دیوار بالا کشیدند.
محمد برد مخصوصش را روی سر کشیده و در خواب بود. دلهای آلوده به زهر قریشیان به تپش افتاده و هر کدام با اشتیاق بیشتری به سمت خوابگاه پیامبر هجوم آوردند. برق شمشیرهای آکنده از بغض درخشیدن گرفته و همه فریاد پیروزی سر دادند و بر سر بالین پیامبر حمله کردند. برد را کناری زده و از شدت تعجب گامی به عقب برداشتند. از آنچه مقابل چشمانشان بود گره به ابرو انداخته و با غیض پرسیدند: محمد را چه کردهای؟
علی بن ابیطالب از بستر پیامبر برخاست و فرمود: مگر او را به من سپرده بودید؟
علی به یاد دیدارش با پیامبر افتاد، پیامبر نگاهش در نگاه علی علیهالسلام یکی کرد و فرمود: سران قبایل، قصد جان مرا کرده و شب هنگام به خانه من هجوم خواهند آورد آیا تو حاضری که در بستر من بخوابی؟
علی علیهالسلام بی درنگ مرگ را برای خود و حیات را برای پیامبر برگزید و قبول کرد در بستر پیامبر بخوابد، تبسمی از جنس اخلاص بر لبان مبارکش نشست و پرسید: آیا با این کار جان شما در امان است؟
پیامبر تأیید فرموده و راه غار ثور در پیش گرفت. پایان واقعه همان است که میدانیم پیامبر در اولین شب از ربیعالاول راهی مدینه شد و هجرت فرمود و هر سال با شکفتن شکوفه ربیع، خاطره مباهات خداوند با علی بن ابیطالب بر هفت ملائکه آسمان گل میکند و به تمام تاریخ یادآور میشود که «وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِ»[۱]
و از میان مردم کسى است که جان خود را براى طلب خشنودى خدا مىفروشد، و خدا نسبت به [این] بندگان مهربان است».[۲]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پی نوشت:
[۱]. سوره بقره، آیه ۲۰۷.
[۲]. الدرالمنثور، ج۳، ص۱۸۰.
✍نرگس ایرانپور
#لیلهالمبیت
#جاننبی
#آیهشراء
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
#ربیعالاول
@yekAsemankhial
@howzavian_hamedan
هر ماهیت نشانهای دارد
«محرم»، «صفر» و «مجالس عزای» سیدالشهداء و اهلبیت -علیهمالسلام- بهار گریه و فصل بلوغ شیعه و فرصتی یگانه برای دریدن پیلههای تنگ روزمرگی و پیوند هرچه بیشتر با اهلبیت پاک پیامبر(صلواتاللهعلیهماجمعین) است.
پس از پایان این دو ماه، شاید سزاست که هر یک از ما که مفتخر و مبتهج به خورشید دین و گرمای اهلالبیت(ع) هستیم، با خود محاسبه کنیم که از این همنشینی چه اندازه گرمی و روشنی نصیب بردهایم؟
مسلماً کسی که نه گرم است و نه روشن، باید در حظ خود از این «سفره» تردید کند!
اینکه خورشید در این عالم بتابد یا باران در این جهان ببارد و ما با او عشقبازی، و یا برای او مداحی یا پیادهروی و زیارت کنیم کافی نیست، چرا که هر ماهیتی نشانی و نشانههایی دارد.
🔹اگر کسی ادعا کرد از دریا آمده است، باور نکنید، مگر آنکه سراپا طراوت و سخاوت باشد؛ «گر تو دیدی بحر کو کف سخی؟!»
🔹اگر کسی گفت من از شراب ایمان و از کاسۀ محبت اولیاء رحمان[اهلبیت] نوشیدهام، اما هیچ نشانی از شادی و دلدادگی در چهره نداشت، از او روی بگردانید؛ اگرچه در هیبت عالمان و در کسوت واعظان باشد؛ «در رخت کو از مِی دین فرخی؟!»
🔹اگر کسی مدعی تفرج در باغ محرم شد، اما از او بوی گلستان [روضه] استشمام نشد، باور نکنید، زیرا «گر تو ناف آهویی کو بوی مشک؟»
هر «ماهیتی» «نشانی» دارد که بدون آن، ادعایی بیش نیست. آن نشانههای صادق و راستگفتار دائما با آدمی سخن میگویند و ماهیتها را بر ملا میکنند. به قول مولوی:
آن نشـانیهـا همه چـون در تـو هست
چون تو زیشانی کجا خواهی برست؟
حساب دشمنان و جاحدان خفاشصفت آفتاب و باران که روشن است؛ اما کسی که نه خفاش است و نه خفاش صفت، باید گریبان خود را بگیرد و از خود بپرسد در اثر این همنشینی و پشتگرمی به خورشید که تیرگیها را میزداید و آدمی را میجنباند و او را میشوراند، چه چیز نصیب برده است؟!
باری، شصت شب و روز بر تو گذشت و تو از شراب ناب عاشورا نوشیدی. اگر هنوز هیچ نشانی از فرخندگی در سراپای وجودت نیست؛ اگر همچنان گره در گرهی، اگر کماکان بندافزایی، اگر یکسره عبوس و مخموری، و اگر سراسر طلبکار و خشماگین و معترضی، پس:
پس عـزا بر خـود کنید ای خفتگان
زانک بد مرگیست این خواب گران
نمیشود و نمیتوان در دریای معنا شنا کرد و جانی چون صحرای کویر داشت:
بر دل و دين خرابت نوحه كن
كه نمیبيند جـز اين خاک كُهُن
✍️ علی خسروی
@bahr_dar_koze
@howzavian_hamedan
🔵مردی از تبار نور
فرازی از زندگی نورانی عالم بزرگ شیعه، آیتالله العظمی سید محمود حسینی شاهرودی (ره)
🔹به بهانه سالگرد (شمسی) ارتحال ایشان
🔻شاگردی بزرگانی چون آقاضیا عراقی، سید ابوالحسن اصفهانی، آخوند خراسانی و میرزای نائنی، از او عالمی بزرگ و متخلق ساخته بود که زعامت شیعه در عصر خطیر خفقان حزب بعث و شروع تفکر براندازی حکومت شاهنشاهی ایران، فقط از شخصی چون او برمیآمد.
🔻او کسی بود که به خوبی جای سیدابوالحسن اصفهانی و اساتید دیگر خود را پر کرد و بعدها و پس از فقدان آیتالله العظمی بروجردی، به یگانه تکیهگاه محکم حوزههای علمیه و عالم تشیع بدل شد.
🔻موضعگیریهای سیاسی و اجتماعی این فقیه فقید، به خوبی نشان از این دارد که وی به مراتب جلوتر از زمان خود بود. احیای پیادهروی اربعین و مشایه، تنها یکی از هزاران کار بزرگ این عالم برجسته است.
🔻احداث مساجد و حسینیهها در شهرهای مختلف، ساخت و احیای حوزههای علیمه، بنیانگذاری بعثه حج و... از دیگر فعالیتهای این فقیه سترگ است.
🔻گوشهای از مقام شامخ علمی ایشان را از تقریرات دروس خارج میرزای نائینی و آقاضیا عراقی و سایر تالیفات ایشان میتوان فهمید؛ ولی اخلاق والا و فروتنی ایشان بود که زبانزد خاص و عام شده بود.
🔻یکی از جلوههای این اخلاق و فروتنی، عدم اجازه چاپ رساله عملیه خود در زمان مرجعیت اساتید خود بود؛ با اینکه وی در سن ۳۵ سالگی از آنها اجازه اجتهاد گرفته بود. این تواضع به حدی بود که یک سال پس از رسیدن به مرجعیت اجازه چاپ رساله خود را دادند.
🤲شادی روح این حکیم و دانشمند فقید فاتحهای اهدا بفرمایید.
✍محمد موسوی
@qalamro_din
@howzavian_hamedan
#یادداشت
🔺✍تفاوت شخص با شخصیت ....
🔺یکی از مهمترین آفت ها در زمینه شناخت ما و نگاهمان به دیدبان انقلاب این است که [مجذوب شخصِ سید علی حسینی خامنه ای] شده ایم و این در صورتی است که شخصیت سید علی حسینی خامنه ای از شخصش مهم تر است ...
⭕️ فرق است بین شخص و شخصیت...
🔺 شخص سید علی حسینی خامنه ای یک چیز است ، و [شخصیت] سید علی حسینی خامنه ای چیز دیگریست ...
🔺مخاطب در مواجه با این دوگانه معمولا راه اول یعنی [شخص] را انتخاب میکند و در ذهن خود تصور می کند که مجذوب [شخص] شدن یعنی آشنائیت ۱۰۰ درصد از ولی جامعه را کسب کرده است...
در صورتی که مجذوب شدن وشاید ذوب شدن در [شخص] شاید ۱۰ درصد در آشنائیت با ولی جامعه باشد
و ۹۰ درصد از آشنائیت ولی جامعه به [شخصیت] باز میگردد ..
🔺برای کامل کردن این ۹۰ درصد آن هم با [شخصیت] باید با نظام فکری ولی جامعه آشنائیت داشته باشیم که در کل نظام فکری داشتن و آشنا بودن با منظومه فکری ولی جامعه باعث میشود که درمقاطع حساس جامعه و ایضا در امواج فتنه ها تحلیل و نگاهی نزدیک با ولی جامعه داشته باشیم .
🔺چیزی که در امواج فتنه ها وچه بسا هم اکنون ما را دچار آسیب کرده است .....
🗓یادداشت های دیگر
✍علی بختیاری
✅@Serat1357talabe
@howzavian_hamedan
♦️ضرورت تجمیع و ادغام دانشگاهها
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸یکی از معضلات و مشکلات عمده که خود منشأ بسیاری از مشکلات مادی و علمی آموزش عالی است، کثرت غیرقابل توجیه واحدهای دانشگاهی در کشور است!
🔻ایران از نظر تعداد واحدهای دانشگاهی در رتبه سوم دنیا قرار گرفته! حتی ۱۵۸ واحد دانشگاهی بیش از کشور چین داریم! این در حالی است که جمعیت چین ۱۷ برابر جمعیت ایران است!
🔹پراکندگی خیلی زیاد و غیرمنطقی مراکز دانشگاهی، آن هم در حالی که سالانه چند میلیون صندلی خالی (صندلی بدون دانشجو) داریم، موجب هدر رفت میلیاردها تومان سرمایه بیتالمال شده است. افزون بر آن، هزینههایی که بابت مدیریتهای مستقل این دانشگاهها و ارائه آموزشهای تکراری باید پرداخت شود، مبالغی بسیار هنگفت است.
🔸حقیقتاً در اغلب استانها به بیش از یک دانشگاه نیازی نیست. مع الاسف در برخی از شهرها دهها مرکز دانشگاهی وجود دارد! که بسیاری از آنها کمترین استانداردهای لازم را هم ندارند!
♦️تجمیع و ادغام بسیاری از این دانشگاهها نه تنها شدنی است؛ بلکه ضروری است. و به همین دلیل در قوانین بالادستی به صراحت ذکر شده است! و اجرای آن فقط به اندکی «شجاعت» و «شهامت» و «درایت» نیاز دارد.
#دانشگاه
✍احمد حسین شریفی
@Ahmadhoseinsharifi
@howzavian_hamedan
مدرسه اندیشهورز رحا برگزار میکند؛
✍️رواق اهل قلم(7)✍️
💢 ۲۰ تجربه از دنیای نویسندگی
👤 تجربههای میرشمسالدین فلاح هاشمی، نویسنده و مدیر نشر صاد
📅 زمان: شنبه 17 شهریور
⏰ ساعت: ۲۱ الی ۲۲
🔗 در بستر اسکای روم
نام نویسی:
@Jahaderevayat
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
@rahamedia
@howzavian_hamedan
🔰بدعتی بنام دهه محسنیه
✳️در چند سال اخیر بعد از ایام آخر ماه صفر از سوی برخی گروههای مذهبی و هیئتی مسئله ادامه عزاداریها تا نهم ماه ربیع الاول پر رنگ میشود. هییتهای را برپا میکنند و در فضای مجازی نیز تا آنجا که میتوانند میتازند که این ایام، ایام حمله و هتک حرمت به خانه حضرت زهرا سلام الله علیهاست. در این ایام حضرت ضربت خوردند و فرزند خودشان (حضرت محسن) را از دست دادهاند!
✔️ آنچه در منابع تاریخی آمده ایام هتک حرمت به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها به طور واضح مشخص نیست و نمیتوان به همین راحتی گفت که بلافاصله پس از شهادت پیامبر اسلام هتک حرمت صورت گرفته است. تاریخ شهادت حضرت محسن بن علی نیز نه در تاریخ و نه در روایات درج نشده است.
▫️آنچه در روایات آمده است خبر شهادت و هتک حرمت حضرت میباشد اما در خصوص زمان حملهور شدن به خانه حضرت و زمان شهادت محسن بن علی علیهماالسلام کلامی بیان نشده است. از حضرت صادق علیه السلام طبری شیعی در دلایل الامامه نقل میکند که "قبضت فی جمادی الآخره یوم الثلاثاء لثلاث خلون منه، سنه احدیعشره من الهجره. وکان سبب وفاتها ان قنفذا مولی عمر لکزها بنعل السیف بامره، فاسقطت محسنا و مرضت من ذلک مرضا شدیدا، ولم تدع احدا ممن آذاها یدخل علیها"
حضرت صادق علیه السلام زمان شهادت حضرت را سوم جمادیالثانی سال یازدهم بیان میکنند و سبب شهادت محسن بن علی علیهماالسلام را ضربه غلاف قنفذ ذکر میکنند. مرحوم کلینی نیز در کافی روایتی از حضرت کاظم علیه السلام بیان میکنند که عنوان شهیده برای حضرت فاطمه سلاماللهعلیها قرار گرفته است که فرمودند: "ان فاطمة صدیقة شهیدة"
🔸️از برآیند مجموع حوادثی که در تاریخ ذکر شده است (حرکت سپاه اسامه به سمت موته و پرچم داری بریده از قبیله اسلمه و اعتراضش به قومش در همراهی اهل سقیفه) و شواهدی که وجود دارد (چگونگی راه رفتن حضرت زهرا بعد از غضب فدک و ایراد خطبه فدکیه از سوی ابن ابی الحدید) و از کنار هم قرار دادن آنها، میتوان اینگونه نتیجه گرفت که حمله و هجوم به خانه امیرالمومنین علیه السلام و هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت زهرا سلام الله علیها حدودا ۵۰ روز پس از ایام شهادت پیامبر اسلام اتفاق افتاده است که سرانجام پس ۹۵ روز حضرت به شهادت میرسند.
لذا برپایی جلساتی تحت عنوان ایام محسنیه بدعتی در مناسک مذهبی از سوی جریانهای برائتی و شیرازی میباشد.
✍️دانیال بصیر
#محسنیه
#برائتی
#شیرازی
@cafe_fekr
@howzavian_hamedan
🔻 مدرسه اندیشهورز رحا برگزار میکند؛
✍️ رواق اهل قلم(7)
💢 ۲۰ تجربه از دنیای نویسندگی
👤 تجربههای میرشمسالدین فلاح هاشمی، نویسنده و مدیر نشر صاد
📅 زمان: شنبه 17 شهریور
⏰ ساعت: ۲۱ الی ۲۲
🔗 در بستر اسکای روم
🔘 نام نویسی:
@Jahaderevayat
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
@rahamedia
@howzavian_hamedan
﷽
جنایت ۱۷ شهریور
تاریخ ما
کتابِ درسی بود!
نخواندیم
و افتادیم
به تجدیدِ شهریور ماه؟!
بسیاری از مردم علیرغم اطلاعات پراکندۀ تاریخی، نسبت به مهمترین بخشهای تاریخ معاصرشان آگاهی لازم را ندارند و این مطمئناً خسارت بزرگی است.
اگر آشنایی با تاریخ دور چون سلجوقیان و مادها و حتی تاریخ اسلام چون عاشورا و قیام مختار و .. سرمایۀ علمی است، آگاهی از تاریخ نزدیک، سرمایۀ ملی است.
کسی که دربارۀ تاریخ معاصر، مهمترین اطلاعات را نداشته باشد، هیچ درکی از «گذشته»، «تحول»، «تغییر» و «آینده» ندارد! این دانستنیها برای هر ایرانی به اندازۀ باران برای باغ لازم است.
با این وجود معالاسف، بخش بزرگی از جامعه عوامزده ما به دلیل بغضی که از نظم سیاسی مستقر دارد، حاضر نیست تاریخ حقیقی و حقیقت تاریخ را بشنود و اگر آن را بشنود نمیپذیرد! به همین دلیل، در کشور علم تاریخ با آن سابقه، چارچوب و نظریات، بیاعتبار و بیارزش میشود! اصلا ارزش و سند کیلو چند؟ دروغهای کودکستان(شبکهای) چون «منوتو» و جعلیات ساختگی شبکههای اجتماعی میشود منبع؛ میشود هویت، و در نهایت میشود احساس خوشایند به شاه و بُغض و تنفر نسبت به اکنون!
⚫ بند زیر بخشی از گزارش «یورواند آبراهامیان» تاریخنگار ایرانی-آمریکایی و ارمنی در کتاب «ایران بین دو انقلاب» از حادثه ۱۷ شهریور میدان ژاله(شهدای کنونی) است.
در ۱۶ شهریور بیش از نیم میلیون نفر در تهران تظاهرات کردند. این بزرگترین گردهمایی برگزار شده در ایران بود. شعارها نیز شدیداللحنتر میشد: «مرگ بر سلطنت پهلوی»، «آمریکا برو گمشو»، «استقلال آزادی جمهوریاسلامی».
شاه با پیبردن به این که تسلط بر اوضاع را از دست میدهد کوشید تا قاطعانه عمل کند. درگیریهای اجتنابناپذیر صبح جمعه، هفده شهریور روی داد.
شدیدترین درگیریها در میدان ژاله، که در آن حدود پنج هزار نفر، اغلب دانشجو به صورت نشسته تظاهرات میکردند پدید آمد. در محلههای پرجمعیت جنوبی برای پراکنده کردن جمعیت از هلیکوپترهای جنگی استفاده شد. بنا به نوشته یک خبرنگار اروپایی این هلیکوپترها «کوهی از اجساد متلاشی شده» را بر جای گذاشتند.
در میدان ژاله، تانکها و کماندوها که تظاهرکنندگان را محاصره کرده و نمیتوانستند آنها را پراکنده سازند، به آنها شلیک کردند. یک خبرنگار اروپایی مینویسد که این صحنه به جوخۀ آتش شبیه بود که در آن افراد مسلح به معترضان بیحرکت شلیک میکنند.
در همان شب مقامات نظامی شمار کشتهشدگان را ۸۷ و شمار زخمیها را ۲۰۵ نفر اعلام کردند. اما مخالفان شمار کشتهشدگان را بیش از ۴۰۰۰ نفر اعلام کردند و مدعی شدند که تنها در میدان ژاله حدود ۵۰۰ نفر کشته شدند.
آمار درست هرچه که باشد ۱۷شهریور که به #جمعه_سیاه معروف شد تاثیر به سزایی گذاشت. با کشتار ۱۷شهریور دریایی خون بین شاه و مردم پدید آمد. بنابر این احساسات عمومی تحریک، نفرت مردم تشدید و جمعیت آتشینتر شدند.
منبع:
آبراهامیان، یرواند (۱۳۷۷). «انقلاب اسلامی». ایران بین دو انقلاب. ترجمهٔ احمد گلمحمدی، محمدابراهیم فتاحی. تهران: نشر نی.
✍️ #علی_خسروی|
@bahr_dar_koze
@howzavian_hamedan
تاریخ ایستادگی
گرمی روزهای تابستان با گرمای مبارزه مردم با رژیم ستم پیشه شاهنشاهی به اوج رسیده و نفسهای آخر سلطنت پهلوی به گوش میرسید. مشتهای یکیک مبارزان با هم یکی شده و در هفدهم شهریور بر دهان استکبار پوسیده و نخنمای طاغوت فرود آمد. اولین جرقه این اقدامات در 13 شهریور که مصادف با عید فطر بود توسط ملت غیور ایران زده شد. تظاهرات 13 شهریور در واقع مبدا پیروزی انقلاب به شمار می آید که در پی آن قیام 16 و 17 شهریور شکل گرفت. در واقع تظاهرات وسیع عید فطر، تیر خلاصی بر پیکره رژیم پهلوی وارد نمود و بار دیگر قدرت جماعت مسلمانان را به رخ جهان کشاند.
۱۷ شهریور برگی از تاریخ مقاومت ملت ایران است که در میدان ژاله به تظاهرات پرداخته و با هجوم مأموران مسلح رژیم ۵۸ نفر شهید و ۲۰۵ مجروح را به نام سربلندی و استقلال ایران ثبت کردند. حالا دیگر ۱۷ شهریور جمعه سیاه و میدان ژاله، میدان شهدا بود.
#هفدهشهریور
#جمعهسیاه
#جنایاتپهلوی
#برعلیهمردم
✍نرگس ایرانپور
@yekAsemankhial
@howzavian_hamedan