eitaa logo
کتاب باز
347 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.4هزار ویدیو
41 فایل
وقت شما برای ما خیلی ارزشمنده ما باگنجینه‌ای از کتاب‌های خوب، و ارائه‌ی مطالب کاربردی در مورد بهبود روابط‌عاطفی با خانواده،بهت یادمیدیم که آرامش رو به خودت هدیه بدی و بهترین خودت باشی و 🤗خوشحال زندگی کنی ادمین: @ghnbrhdr حیدری روانشناس و مشاوره خانواده
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 كتاب: فرزندت را فالو كن 🖋 نویسنده:  سلمان هاشميان 🏠 انتشارات: نشر مهرستان 📖 تعدا صفحه: ۲۲۰ 📕 مسئله اصلی این کتاب مراقبت از فرزندان در مواجهه با آسیب‌های رسانه‌ای است. این که رسانه‌ها، از تلویزیون گرفته تا شبکه‌های اجتماعی و بازی‌های رایانه‌‌ای، چه تأثیری بر فرزندان ما می‌گذارند و برای مدیریت این فضا، خانواده چه قوانینی باید وضع کند و چه اقداماتی را انجام دهد. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📚 كتاب: فرزندت را فالو كن 🖋 نویسنده:  سلمان هاشميان 🏠 انتشارات: نشر مهرستان 📖 تعدا صفحه: ۲۲۰ 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ نسل امروز که نسل z نامیده می‌شوند، از همان ابتدا با ابزارهای مختلف فناوری، جهان را می‌شناسند. به همین دلیل، والدین باید به این شناخت برسند که چه تأثیراتی بر کودک و نوجوان می‌گذارد. باید بدانند رژیم درست مصرف رسانه‌ و قوانین مدیریت و موبایل و نیز راهکارهای کاهش وابستگی بچه‌ها به رسانه و فضای مجازی چیست. والدین با خواندن کتاب فرزندت را فالو کن، در کنار رسیدن به پاسخ سوالات یادشده، قادر می‌شوند با مسائل یادشده در قالب داستان، هم‌ذات‌پنداری کرده و فهم راحت‌تری در این زمینه به دست آورند. باید بدانیم امروزه سواد، تنها داشتن تحصیلات عالی نیست؛ بلکه فرزندان ما برای پرورش صحیح و کم‌مخاطره نیازمند والدینی هستند که سواد تربیت آن‌ها را در همۀ زمینه‌ها داشته باشند، از جمله . 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 كتاب: فرزندت را فالو كن 🖋 نویسنده:  سلمان هاشميان 🏠 انتشارات: نشر مهرستان 📖 تعدا صفحه: ۲۲۰ 📕 قسمت هایی از کتاب  نکند کسی از فرسنگ‌ها آن طرف اقیانوس بر فرزند ما تأثیر بگذارد و ما در یک متری او نتوانیم موثر باشیم چرا ما ناخواسته درگیر دنیای رسانه‌ای شده‌ایم. 🤳 فرزندتان به مدرسه میرود در مدرسه از او می خواهند تحقیقی اینترنتی انجام دهد به خانه نرسیده از شما درخواست لپ‌تاپ و مودم می کند 🤳 یکی از اقوام برای فرزندش تبلت میخرد و دختر شما با حسرت به تبلت او نگاه میکند. 🤳 پسرها داخل کوچه دور هم جمع میشوند و درباره آخرین مدل آیفون گفت وگو میکنند بسیاری از والدین میدانند رسانه ها به شدت بر فرزندانشان تأثیر میگذارند؛ اما کاری هم نمی توانند انجام دهند. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای بچه‌ها با چوب بستی‌هایی که تابستون میخورن پازل بسازیم ♥️ هم آموزش است و هم سرگرمی 💯 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
‼️ شاید تعجب کنید اگر بگویم مغز ما با همه پیچیدگیش قادر نیست جملات منفی را از مثبت تفکیک کند!🤔 ▪️به جمله‌ی "منفی " زیر توجه کنید: ⛔ "لطفا به فیل قرمز فکر نکنید" ⁉️ ذهن شما اکنون به چه چیزی فکر می‌کند؟ بدون شک ذهن شما اکنون در حال فکر کردن به فیل قرمز است.😳 به نظر شما اگر به کودکی گفته شود "دست مرا ول نکن" "به پریز برق دست نزن" "امروز با بچه ها در مهد دعوا نکن" چه پیغامی در مغز او مخابره میشود؟! 🔹همه این جملات در ذهن او مثبت برداشت شده و گویی که به او دستور داده‌اید که این کار را انجام دهد!🙃 ✅ در واقع در فرمان دادن باید به کودک گفته شود چه کاری باید انجام دهد نه اینکه چه کاری نباید انجام دهد. 👀 بنابراین با کودک خود اینگونه سخن بگویید: - به جای، "مخالفت نکن" بگو: "کاری که گفتم را انجام بده" - به جای، "فحش نده" بگو: "حرف خوب بزن" - به جای، "دستم را ول نکن" بگو: "دستم را محکم بگیر" - به جای، "ندو" بگو: "آرام راه برو" 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
وقتی فرزند دوم به خانواده‌ اضافه میشه؛ حتی در پرچالش‌ترین شرایطی که بوجود اومده،همه‌ی تلاشتون رو بکنید تا از جملات زیر خطاب به فرزند اول استفاده نکنید: ➖ مراقبش باش ➖ تو باید حواست به برادر کوچکترت باشه ➖ مگه نمیبینی اون کوچیکه؟! ➖ نباید اینطور باهاش رفتار میکردی ➖ بغلش نکن، نمیتونی و میفته ➖ ولش کن، گریه میکنه ➖ هر چی خواست بهش سریع بده ➖ برو باهاش بازی کن ➖ و ... ◀️ به جاش همیشه سعی کنید تا از جملات و گفتگوهایی استفاده کنید که؛ اون حس محبت و عشقی که به برادر یا خواهرش در وجودش هست رو پررنگ‌تر بکنه. ❣✅ ➖ چقدر خوبه که حالا دیگه یه همبازی داری. برید باهم بازی کنید ➖ چقدر کنارت حس خوبی داره. لطفا پیشش بمون تا من با خیال راحت برم به کارم برسم ➖ یه لباس به انتخاب خوب خودت براش بیار لطفا، میخوام لباسش رو عوض کنم ➖ باید دنبال بازی‌هایی باشم که هر دوتاییتون از عهده‌ش بربیاید و‌ سرگرم بشید ➖ چقدر خوبه که داداشی؛ یه خواهر مثل شما داره ➖ گاهی هم از جانب آقا پسرمون یا دختر کولومون؛ با صدای بچه‌گونه حرف میزنیم و از خواهرش کلی تشکر میکنیم و دخترمون یل پسرمون احساس غرور و افتخار میکنه ➖ و ... مواردی از این دست ❇️ بعد از آمدن فرزندان کوچکتر و جدید به خانواده؛ باید مراقب نوع بیانمون نسبت به فرزندان بزرگتر باشیم. نحوه‌ی صحبت‌های ما می‌تواند پیوند‌های بین فرزندان را محکم‌تر کرده و حس عشق و علاقه، ، ، و کردن را ایجاد نماید. و یا خدای نکرده می‌تواند سبب ایجاد حس‌هایی همچون؛ ، و ، و ، و ، و در بین آنان گردد. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🔰مراقب باشید با وارد صحنه جنگ نشوید ⛔ در این دوران بهتر است والدین درباره موضوعات بحث نکنند زیرا جر و بحث اختلاف و نزاع میان فرزندان و والدین را تشدید می کند البته به این معنا نیست که نوجوانمان را آزاد بگذاریم و اجازه دهیم هر کاری که می خواهد انجام دهد. ✅ در واقع این مساله که تا چه اندازه در دوران نوجوانی می‌تواند سبب درگیری و نزاع شود، به میزان نافرمانی و فرزندان بستگی ندارد 👀 بلکه به عملکرد والدین و چگونگی اداره کردن این حس و آزادی طلبی از سوی والدین وابسته است.🤔 🧏🏻‍♀️🧏🏻‍♂️ پدر و مادری که دائم فرزند خود را می‌کنند و اجازه رشد حس و را در او نمی‌دهند، در واقع نوجوانی و عصبانی را پرورش می‌دهند. یکی از بهترین راه های مؤثر برای جلوگیری یا کاهش جنگ و جدل در خانواده این است که برای نوجوانمان روشن کنیم چه از آنان داریم. والدین باید خواسته های خود را برای فرزندشان مطرح و او را با ساختارها و منسجم خود آشنا کنند. یکی از نیازهای مهم نوجوان داشتن الگو هست والدین مهمترین الگوی نوجوان هستند 🔔 سعی کنید با آگاهی و مهارت الگوی خوبی برای فرزندانتان باشید 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازیکن داور را به خاطر دریافت کارت قرمز کشت! 🔹 در جریان یک مسابقه فوتبال در "کوزباس" روسیه، پس از این که داور به "واسیلی کازلوف" کارت قرمز نشان داد، او که به شدت شده بود با مشت به صورت داور کوبید که بیهوشی آنی داور و مرگ مغزی وی را در پی‌داشت 🔔 یکی از مهارت‌های ده‌گانه که باید از کودکی به فرزندانمان یاد بدهیم، مهارت یا مهارت است. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
“أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ”  چرا تا به کسی تکیه می‌کنیم، همون آدم پشت‌مونو خالی می‌کنه؟ 🎙 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🌺 خدایا ✨ نگاهت را از ما نگیر ✨ نگاه تو یعنی نعمت ✨ نگاه تو یعنی برکت ✨ نگاه تو یعنی محبت ✨ نگاه تو یعنی عاقبت بخیری 🌺 خدایا 🔆 تو را از ته دل فریاد می‌زنم 🔆 آنقدر که چشم و دلم از مهرت پرشود 🔆 به تو توکل می کنم 🔆 پناهگاه همیشگی من هستی 🔆 تا تو را در کنار خود حس می‌کنم 🔆 در اوج سختی غرق غرور می‌شوم 🙏برای همه داده‌ها و نداده هایت شکر 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محبت درمانی (22).mp3
9.14M
📚 سلسله جلسات 💖 🎙 💠 بخش بیست و دوم 2️⃣2️⃣ 💫 سلسله جلسات محبت درمانی بر اساس تفسیر "...یا أَحمدُ! وَجَبَت مَحَبَّتي لِلمُتَحابّينَ فِيَّ..." توسط استاد محمد شجاعی بصورت زیبایی بیان میشود. 📓 این مجموعه به محبت خدا به بنده‌ها و محبت انسان‌ها با تکیه بر آیات و روایات پرداخته است. 🌟 فوق العاده زیباست، توصیه می‌کنم این چند دقیقه رو از دست ندید 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📚📚📚 در باور و اندیشه، نخستین قدم در تغییر رفتار است. اگر باور کنی که هر تغییری میتواند بر تو آسیب وارد کند در مقابل آن تغییر مقاومت خواهی کرد. اما اگر باور کنی که تغییر زمینه و مقدمه ی موفقیت است، به استقبال آن تغییر خواهی رفت. و به یاد داشته باش که سریعترین راه برای ایجاد تغییر، ''خندیدن'' به حماقت گذشته است. 📚چه کسی پنیر مرا جابه‌جا کرد 🖋اسپنسر جانسون 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🧺 مردی با همسرش به پیک‌نیک می‌روند. پس از این‌که خودروی خود را در کنار جاده پارک می‌کنند، _ زن خطاب به مرد می‌گوید: 🌴 "بریم بشینیم زیر اون درخت." + اما مرد می‌گوید: "نه! همین وسط جاده بهتره! زود زیرانداز رو پهن کن!" _ زن می‌گوید: " آخه این‌جا که ماشین می‌زنه بهمون!" + ولی مرد با اصرار وسط جاده زیرانداز را پهن می‌کند و می‌نشینند وسط جاده! 🚚 بعد از مدتی یک تریلی با سرعت به سمت آن‌ها می‌آید و هرچه بوق می‌زند، آن‌ها از جایشان تکان نمی‌خورند؛ کامیون هم مجبور می‌شود فرمان را بپیچاند و مستقیم به همان درختی که در آن نزدیکی بود اصابت می‌کند. + مرد که این صحنه را می‌بیند، رو به زنش می‌گوید: "دیدی گفتم وسط جاده امن‌تره! اگه زیر اون درخت بودیم الان هر دومون مُرده بودیم!!!" 😲 ✍ پی‌نوشت: برخی از افراد تحت هیچ شرایطی نمی‌خواهند اشتباه خود را بپذیرند و همیشه به‌شکلی کاملاً حق به جانب صحبت می‌کنند؛ اگر هم اتفاقی بیفتد شروع به کرده و دیگران را مقصر می‌دانند. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📣 والدین گرامی اجازه دهید حس کودکان با خراب کردن اسباب‌بازی هایشان، پاسخ داده شود تا آرام آرام، جذابیت این کار برای آنها از بین برود. ⛔️ برخی معتقدند باید مراقبت از وسایل شخصی را از همان ابتدا به فرزند یاد داد؛ ❌ اما این دسته از دو نکته غافل‌اند که: 🔰 اولاً کودک، بویژه در سنین دو یا سه سالگی و پایین‌تر از آن، مراقبت از اشیای شخصی را در سالم نگه‌داشتن آنها نمی‌داند. او دوست دارد از وسایلش استفاده کند و خراب کردن اسباب‌بازی را هم نوعی استفاده از آن می‌داند 🔰 ثانیاً کودکان هر اندازه به هفت سالگی نزدیک‌تر می‌شوند، حس مراقبت از وسایل در درونشان قوی‌تر می‌شود. ☘ اجازه دهیم بچه‌ها با بازی و آزادی در بازی رشد کنند ☘ 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ بچه‌های بزرگ‌تر نیاز دارن که بدونن با اومدن قرار نیست از دوست داشتنشون دست برداریم! این دوران واقعا برای بچه‌ها چالش‌برانگیزه ✅ روش برخورد این پدر یکی از بهترین مواجهه هاست که قبل از به دنیا اومدن دخترش، پسر بزرگش رو در آغوش می‌گیره، و حس رو بهش تزریق میکنه. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📌 ما چقدر حرف آدم‌های دیگه رو می‌فهمیم؟ ✳ برای پاسخ به این سؤال روانشناس آمریکایی یه آزمایش جالبی انجام داده که در ادامه بهتون میگم. 📌 کروگر به افراد زیادی ایمیل زد و ازشون پرسید فکر میکنید چقدر منظور من رو فهمیدید؟ اصلا من چی گفتم؟ ⚠️ نود درصد جواب دادن: "آره ما منظورت رو فهمیدیم." ‼️ و وقتی فهمشون از ایمیل رو توضیح دادن معلوم شد، فقط ۴۰ درصد اونا منظور کروگر رو فهمیده بودن!!!😳 📌 تو یه آزمایش دیگه معلوم شد اگه آدما به جای استفاده از "پیام متنی" از "پیام صوتی" استفاده کنن شانس فهمیده شدن منظورشون بیشتره 📝 و نتیجه این بود که با پیام صوتی تا ۷۰٪ افراد ممکنه متوجه منظور ما بشن.🤔 خلاصه اینکه مشخص شد ⬅️ پیام صوتی از پیام متنی، بیشتر پیام رو میرسونه ✅ کروگر نتیجه گرفت: اونطور که آدما فکر میکنن نمیتونن حرف هم‌دیگه رو بفهمن یعنی شما تا ، ، ، و طرف مقابل رو نبینی خیلی راحت نمی‌تونی بفهمی که منظور حرفش دقیقا چیه؟! مخصوصاً اگر پیامک باشه…!! 👈 وقتی به یه نفر پیامک میزنی، یا سعی میکنی از طریق چت باهاش ارتباط بگیری فقط ۴۰٪ احتمال داره طرف مقابل منظور تو رو خوب درک کنه و احتمال سوءتفاهم تقریباً ۶۰ درصد است. ✅ برای اینکه سوءتفاهم کمتری رخ بده، بهتره تماس صوتی بگیری یا اینکه بری رودررو باهاش حرف بزنی تا زبان بدنت رو ببینه و بهتر منظور تو رو درک کنه...👥 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎼 نماهنگ سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه علیهم‌السلام این ازدواج فرخنده، مبااااارک 👏👏👏 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😲 اعتراف وحشتناک ایلان ماسک: "از والدین می‌خواهم تعداد رسانه‌های اجتماعی را که کودکان می‌توانند ببینند محدود کنند" "این رسانه‌ها توسط یک هوش مصنوعی برای به حداکثر‌رساندن برنامه‌ریزی می‌شوند". ⚠️(کاهش دوپامین مساوی با ابتلا به پارکینسون) ⚠️ به حداکثر رساندن ترشح دوپامین یعنی تلاش برای کردن کاربران. 🔔 یعنی تخریب چرخه طبیعی آزادسازی و جذب دوپامین 🔔 یعنی تخریب کارکرد طبیعی سلسله اعصاب مغز. ❌ با تخریب این چرخه فرد همانند یک فرد معتاد دیگر نمیتواند از بسیاری از چیزها که قبلا لذت میبرده حالا لذت ببرد. ❌ این یعنی ناتوانی و معلولیت در لذت بردن. 🔥در این حالت فرد برای آزاد سازی و جذب دوپامین به شبکه های اجتماعی وابسته می‌شود‌ این همان اعتیاد است. 🌐 ایلان ماسک خودش مدیر شبکه اجتماعی X است. 🔔 او دارد میگوید، ما داریم شما را معتاد میکنیم.😈 🔔 ما داریم برای اعتیاد شما و تخریب ذهن شما برنامه‌ریزی میکنیم 😈 📣 شما مراقب خود و فرزندانتان باشید! 🧬 ما باید مراقب خود و فرزندان خود باشیم 🔥 پلتفرمهای اعتیاد آور، ریشه نابودی بشریت هستند. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.