⚡⚡
#مرحله_دوم انتخابات #نماینده_مدیران_مسئول در #هیأت_نظارت_برمطبوعات از ساعت 10 امروز شروع شده و مهلت شرکت تا #ساعت18 است
نشانی سامانه جامع رسانه های کشور👇
http://www.e-rasaneh.ir/Login.aspx
قابل ذکر است درمرحله اول(۲۷ آبان) جناب اقای دکتر #حسین_انتظامی، فقط با کمبود ۵ رای، نصاب اکثریت مطلق آرا را کسب نکردند، لذا انتخابات به دور دوم کشیده شد
شرکت اعضای محترمی که واجد شرایط شرکت هستند، به تقویت این نهاد کمک خواهد کرد
قابل ذکر است نفر دوم مدیرمسئول روزنامه شرق است.
ضمنا کسانی که رمز عبور را درسامانه یادشده فراموش کرده اند با شماره ۸۴۰۹۵۱۱۷تهران، تماس بگیرند بلافاصله رمز عبور به شماره ای که قبلا در سامانه، ثبت کرده اند ارسال می
شود.
@ketabenaab
#پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب انتخاب جناب آقای دکتر #حسین_انتظامی را به عنوان نماینده #مدیرمسولهای_نشریات در #هیات_نظارت_بر_مطبوعات را تبریک عرض میگوید، توفیق روزافزون ایشان در اعتلای مطبوعات کشور از درگاه خداوند خواستاریم.
@ketabenaab
رئیس #مرکزملی_فضای_مجازی:
#هاتگرام و #طلگرام پس از پایان آذر مسدود نمی شوند،اما باید بتواند مستقل از #تلگرام به فعالیت خود ادامه دهد.
🔹اینستاگرام باید در کشور نماینده پاسخگو داشته باشد و اطلاعات شهروندان ما را از کشور خارج نکند.
@ketabenaab
آیتالله #جوادیآملی در جلسه درس تفسیر قرآن:
#عقل در مقابل #وحی و #شرع نیست که ما بگوییم فلان مطلب شرعی است یا عقلی! عقل کوچکتر از آن است که در مقابل وحی یا شرع باشد و شرع بزرگتر از آن است که مقابل داشته باشد، خود عقل میفهمد که نمیفهمد و باید تابع محض شرع و وحی باشد؛ در نتیجه عقل در مقابل وحی نیست، بلکه در مقابل نقل است.
#شریعت #صراط است و عقل #سراج. چراغ هرگز کار صراط را انجام نمیدهد. آنچه صراط را تشخیص میدهد و این راه را تبیین میکند، گاهی دلیل و #برائت_عقلی است وگاهی دلیل و #برائت_نقلی. بنابراین عقل تنها یک چراغ است، چراغ کمتر از آن است که در برابر راه قرار بگیرد و اگر کسی ـ معاذالله ـ به عقل خود بخواهد بسنده کند، او خود را در مقابل وحی و شرع قرار داده و باید حواسش جمع باشد.
@ketabenaab
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رهبر_انقلاب_اسلامی درباره #قانون منع به کارگیری #بازنشستگان:
این قانون بسیار خوب است و حلقه بسته مدیریتی بسته کشور را برای جوانان میشکند
@ketabenaab
پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب
#رهبر_انقلاب_اسلامی درباره #قانون منع به کارگیری #بازنشستگان: این قانون بسیار خوب است و حلقه بسته م
#رهبر_انقلاب_اسلامی درباره #قانون منع به کارگیری #بازنشستگان و حواشی آن:
این قانون بسیار خوب است و حلقه بسته مدیریتی بسته کشور را برای جوانان میشکند
اما اینکه هر #بازنشستهای به کار گرفته نشود، درست نیست برخی جایگزین ندارند
بهتر است #مجلس جوری آن را اصلاح کند که نیازی به ورود #رهبری نباشد
@ketabenaab
پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب
#رهبر_انقلاب_اسلامی درباره #قانون منع به کارگیری #بازنشستگان و حواشی آن: این قانون بسیار خوب است و
دستور #علی_لاریجانی به مرکز پژوهشهای #مجلس برای تدوین طرح اصلاح قانون منع بکارگیری #بازنشستگان در پی اظهارات امروز رهبری
#کاظم_جلالی:
"مقرر شد با همکاری جمعی از نمایندگان، کارشناسان، پژوهشگران و معاون قوانین مجلس طرحی را جهت اصلاح قانون مطابق با نظر #مقام_معظم_رهبری تدوین و آماده کنیم."
@ketabenaab
پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب
دستور #علی_لاریجانی به مرکز پژوهشهای #مجلس برای تدوین طرح اصلاح قانون منع بکارگیری #بازنشستگان در پ
مدیر مسئول #روزنامه_جمهوری_اسلامی درسرمقاله خود نوشت:
اصلاح در اصلاح!
⬅️ دیروز #رئیس_مجلس_شورای_اسلامی بلافاصله بعد از بیانات #رهبر_انقلاب که گفتند قانون منع بکارگیری #بازنشستگان باید اصلاح شود، به رئیس پژوهشگاه مجلس شورای اسلامی دستور داد این قانون بازنگری و اصلاح شود.
در این زمینه چند نکته قابل تأمل وجود دارد که لازم است مسئولان به ویژه نمایندگان #مجلس_شورای_اسلامی و اعضاء #شورای_نگهبان به آن توجه کنند.
اولین نکته این است که چرا 280 نماینده که لابد هر کدام خود را صاحب نظر میدانند، قانونی تصویب میکنند که قبل از خشک شدن مرکب آن، وادارمی شوند در آن تجدیدنظر کنند؟ این، واقعیتی است که قابل پیشبینی بود و روزنامه جمهوری اسلامی در تاریخ 29 آبان گذشته یعنی درست در روزهای آغاز اجرای همین قانون آن را متذکر شده بود. این روزنامه در مقالهای تحت عنوان «وقتی قانون، هدف خود را قربانی میکند» ضمن برشمردن تناقضات #قانون_منع_بکارگیری_بازنشستگان، بر این نکته تأکید کرد که «ایرادها و اشکالات این قانون بقدری روشن است و بقدری راه را برای سوءاستفاده باز گذاشته که در آیندهای نزدیک یا باید در آن تجدیدنظر شود و یا مسئولان نظام باید شاهد ساکت رخنهای دیگر در مجموعه مدیریتی کشور باشند و پیامدهای سوء آن را که بر جامعه تحمیل میشود بپذیرند.»
اکنون درحالی که فقط 18 روز از آغاز اجرای این قانون میگذرد، این پیشبینی به تحقق پیوسته و رئیس مجلس شورای اسلامی دستور بازنگری و اصلاح آن را صادر کرده است. این، یعنی وجود ایرادها و اشکالات آشکار در قانونی که مجلس آن را تصویب، شورای نگهبان آن را تأیید و دولت آن را ابلاغ کرده و هیچیک از آنها یا متوجه این ایرادها و اشکالات نشدند و یا به هر دلیل مصلحت ندانستند درباره آن ایرادها و اشکالات سخنی بگویند!
چنین وضعیتی برای یک #نظام_حکومتی قابل قبول نیست و نشان دهنده ضعفهای بنیادی در بخشهای مختلف آن است که اگر هرچه سریعتر برطرف نشود به اصل و اساس لطمه خواهد زد.
نکته دوم این است که آقای رئیس مجلس، به آنهمه ایرادها و اعتراضها که صاحبنظران و رسانهها به این قانون وارد کردند اعتنائی نکرد و اکنون که رهبری همان سخن صاحبنظران را گفتند، بلافاصله دستور بازنگری و اصلاح صادر کرد. آیا این روش بدین معنی است که قانونگزاران ما نباید به اظهارنظر صاحبنظران و رسانهها حتی اگر درست باشد اعتنا کنند و فقط وقتی که رهبری به صحنه بیایند، لابد به ملاحظاتی گوششان بدهکار شود و اقدام فوری کنند؟ چنین وضعیتی بهیچوجه زیبنده کشور نیست. رئیس و نمایندگان مجلس با کمک گرفتن از صاحبنظران و رسانهها باید بقدری پخته و منطقی عمل کنندو قوانین را چنان متقن تدوین و تصویب نمایند که نیازی به ورود رهبری به صحنه نباشد. این، یک نقطه مثبت در عملکرد مجلس و رئیس آن نیست که صبر کنند رهبری سخنی بگوید تا فوراً درصدد اصلاح کار خود بر آیند، عملکرد مجلس و رئیس آن هنگامی قابل تحسین است که قوانین را به گونهای تدوین و تصویب کنند که رهبری نیازی به ورود به صحنه احساس نکنند.
نکته سوم اینکه اکنون که قرار است نمایندگان مجلس اصلاحیه قانون منع بکارگیری بازنشستگان را اصلاح کند، لطفاً اینبار این اصلاح در اصلاح را چنان با دقت انجام دهند که بار دیگر نیازمند اصلاح نباشد. قانونی تدوین و تصویب کنید که بدون هزینه کردن رهبری قابل اجرا و پاسخگوی نیاز کشور باشد. هنر قانونگزاران باید این باشد که خود قانون راه خود را پیدا کند و قدم به قدم نیاز به کمک گرفتن از جائی نداشته باشد. رهبری را نباید برای افراد و امور فردی و کوچک خرج کرد. این سرمایه باید در موارد بسیار مهم به یاری کشور و نظام بیاید.
و چهارمین نکته اینکه قانون خوب آنست که استثنا نداشته باشد. متأسفانه مصوبه اصلاح قانون منع بکارگیری بازنشستگان به قدری استثنا دارد که اصل و متن را به فرع تبدیل کرده و استثنائات را به جای اصل نشانده است. این، یعنی اصل قانون را قربانی استثنائات کردن. مردم را به حساب بیاورید، مردم این مسائل را خوب میفهمند. حالا که قرار است بار دیگر این قانون اصلاح شود، نمایندگان مجلس آن را بگونهای تدوین کنند که نیازی به استثنا و مجوز گرفتن و تبصره و امثال اینها نداشته باشد و ضمناً برای رعایت حرمت عنوانی که برای این قانون در نظر گرفته اند، راه را برای حضور افراد حدود 90 ساله در مناصب مهم هموار نفرمایند و کاری نکنند که فرزند بازنشسته شود ولی پدر همچنان صاحب منصب باشد!
@ketabenaab
#روحانی:
🔹 مجبور شدیم ۳۰ هزار میلیارد تومان از #خزانه به #مالباختگان پرداخت کنیم
🔹 بپرسید چه کسانی #موسسات_اعتباری پدید آوردند و اجازه #تاراج_مال_مردم را دادند؟
🔹 از کسانی سراغ بگیرید که ۳ میلیارد دلار #پول_نفت را بردند و خوردند
🔹 #روسای_قوا به اتفاق لوایح ۴ گانه مرتبط با #پولشویی را تایید کرده اند؛ راه حل مشکلات #شفافیت است نه #جنجال
روند تورمی از ۴۰ درصد سال ۹۲ به ۸ درصد در سال ۹۶ رسید/ایسنا
@ketabenaab
پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب
#روحانی: 🔹 مجبور شدیم ۳۰ هزار میلیارد تومان از #خزانه به #مالباختگان پرداخت کنیم 🔹 بپرسید چه کسان
دکتر #حسن_روحانی، #رئیس_جمهور در سفر به استان #سمنان:
️#ابَر_بیکاری و #اَبرتورم ما را تهدید نخواهد کرد؛ یک عده دانسته یا نادانسته این حرفها را در روزنامهها میزنند.
🔹 #آمریکا اگر روزی بخواهد جلوی #نفت ایران را بگیرد، نفتی از #خلیج_فارس صادر نخواهد شد.
🔹 ما سال آینده شاهد تحول در #بازار_مسکن خواهیم بود.
🔹به تمام وعده های انتخابات سال ۹۶ عمل خواهیم کرد.
🔹کشور در بحران نیست و در بحران نخواهد بود.
🔹 آمریکا گفت ایران را از صادرات نفت و تبادل تجاری محروم و منزوی می کند؛ نتوانست و نمی تواند.
🔹سال گذشته آمریکا ۸ بار مستقیم و امسال ۳ بار غیرمستقیم درخواست #مذاکره داشت.
🔹اگر قرار است جلوی آمریکا بایستیم؛ مشکلات و زخمی شدن و زخمی کردن هم جزو این رویارویی است.
🔹 عده ای #موسسات_اعتباری را ایجاد و اجازه دادند اموال مردم تاراج شود؛ مجبور شدیم ۳۰ هزار میلیارد تومان از خزانه به مالباختگان پرداخت کنیم.
🔹روسای قوا به اتفاق لوایح چهارگانه مرتبط با پولشویی را تایید کرده اند؛ راه حل مشکلات شفافیت است، نه جنجال. FATF خوب باشد یا بد، زیرساخت و لازمه ارتباط مالی با بانکهای جهانی است. ده ها بانک دنیا – از جمله کشورهای دوست که با آنها تعامل داریم - به ما اعلام کرده اند که اگر عضو #FATF نباشیم، نمی توانند با ایران همکاری و ارتباط مالی داشته باشند.
🔹در مسایل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی؛ قانون اساسی مسیر همه پرسی از مردم را پیش رو گذاشته است.
🔹برخی در کشور عینک خاصی بر چشم دارند؛ چیزها در دل دارم، شهامت گفتنش را دارم ولی گفتن آن را برای کشور مفید نمی دانم.
@ketabenaab
اصلاح لایحه #CFT در #مجلس
▫️نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) را جهت تامین نظر #شورای_نگهبان اصلاح کردند.
🔸اولین بند از CFT در مجلس اصلاح شد؛ بند دوم به مجمع رفت
▫️نمایندگان نخستین بند از ایرادات شورای نگهبان به Cft را که پیشتر در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اصلاح شده بود، را در صحن علنی مجلس به تصویب رساندند.
▫️با تصویب این بند از CFT، بند مذکور به شورای نگهبان خواهد رفت.
▫️در دومین گام، نمایندگان مجلس بند دوم از ایرادات شورای نگهبان به CFT را که در کمیسون امنیت ملی بررسی شده بود را نپذیرفته و بر مصوبه قبلی خود اصرار کردند. بدین ترتیب، بند دوم از ایرادات شورای نگهبان برای بررسی بیشتر به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد.
▫️کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز در گزارش خود درباره بند دوم از ایرادات شورای نگهبان به لایحه جنجالی CFT، بر مصوبه اول مجلس اصرار کرده بود./تسنیم
@Ketabenaab
جابجايي حقوق و اخلاق براي زن و مرد/#عباس_عبدی ، اعتماد ۱۲ آذر ۹۷
پيش از طرح بحث بايد تفاوت دو اصطلاح #حقوق و #اخلاق را دانست. حقوق قاعدهاي الزامآور است كه اجراي آن از سوی حكومت تضمين شده است. ولي اخلاق قاعدهاي الزامآور نيست، بلكه توصيه به رعايت آن شده است و مردم و جامعه انجام آن را ميپسندند و اگر كسي آن را نقض كرد، با نگاه منفي مردم و حتي طرد نسبي مواجه خواهد شد ولی مجازاتی متوجه او نیست. براي مثال تهمت زدن به ديگران عمل مجرمانهاي است كه اگر رخ دهد، ميتوان شكايت كرد و تهمتزننده را محكوم و مجازات نمود. ولي احسان به پدر و مادر، عملي اخلاقي است و اگر كسي رعايت نكند، دولت و حكومت كاري بر ضد او نميكنند هرچند مردم چنين رفتاري را بسيار ناپسند ميدانند.
در روابط ميان #زن و #شوهر هر دو هنجار وجود دارد. #زنان برخي از #حقوق و #تكاليف را دارند و #مردان نيز متقابلاً حقوق و تكاليف ديگري دارند. همچنين بسياري از توصيههاي اخلاقي براي هر دو طرف وجود دارد كه ميتوانند انجام دهند يا ندهند و هيچ ضمانتي براي اجراي آنها نيست.
براي مثال حقوق و تكاليف زن شامل، دریافت #مهريه، تأمين زندگي و #نفقه متعارف و #تمكين مهمترين آنها است. همچنين مرد نيز در اين چارچوب، حقوق و تكاليف مشخصي دارد. ولي دستورهاي اخلاقي كه به صورت عادت و پذیرفته شده نيز در آمده است، مهمتر است. براي مثال به لحاظ فقهي زن هيچ وظيفهاي جز تمكين در برابر شوهر ندارد. پخت و پز، انجام امور خانه، بچهداري و حتي شير دادن به بچه جزو وظايف و تكاليف زن نيست و ميتواند براي همه اينها دستمزد مطالبه كند.
اين چارچوب رابطه زناشويي، يك چارچوب معنادار و در نوع خود منسجم است. اجزاي آن با يكديگر سازگار است. ممكن است آن را بپسنديم يا نپسنديم، ولي روشن و منطقي است. زن ميتواند از اجراي كارهايي كه امروز جزو وظايف و تكاليف همسری او شناخته شده است، پرهيز كند، ولي اگر اين كارها را انجام ميدهد، به معناي آن است به مرد نيكي ميكند. و براساس قاعده آيا نيكي را جز با نيكي پاسخ ميدهند؛ انتظار نيكي متقابل از جانب مرد را دارد. براي مثال زن هيچ وظيفهاي در نگهداري كودك و حتي شير دادن آن ندارد. چرا؟ به اين دليل كه اين چارچوب حقوقی فرزند را از آن مرد ميداند و به همين علت نيز زمان #طلاق، حق #حضانت با پدر است. ولي اگر به هر دليلي زن همه امور كودك را انجام دهد، آيا باز هم بايد از حضانت کودک محروم شود؟
اگر دقت كنيم، تمامي حقوق تعیین شده برای زن، فعلاً نسيه شده است و تمامي تكاليف او نقد و قطعي و از آن مهمتر اينكه تمامي دستورات اخلاقي و اختیاري او نيز تبديل به وظيفه و تکلیف شده است، و هيچ زني نميتواند از زير بار نگهداري بچه، خانهداري و... شانه خالي كند. حتي بالاتر از اينها اگر زني دچار خشونت زباني و جسمي شود نيز قادر به پيگيري جدي نيست و در چارچوب موجود، پيگيري يا به جايي نميرسد يا به نفع او نيست.
در مقابل مرد در موقعيت كاملاً متفاوتي قرار دارد. نه تنها بخش بزرگي از تكاليف خود را انجام نميدهد، و يا اگر هم مكلف به انجام شود، مورد دلسوزي قرار خواهد گرفت، بلكه حقوق خود را نيز بيشتر مطالبه ميكند و از آن بدتر اينكه رفتارهاي اخلاقي زنان را به جايگاه تكاليف آنان ارتقا داده و انجام آنها را به عنوان يك تکلیف قطعي از سوی آنان، انتظار دارد. و بالاخره اينكه اگر به حقوق زنان تعدي كند ان را حق خو دانسته، و انتظار دارد مورد رسيدگي قرار نگيرد و عموماً هم نميگيرد.
فراتر از اين مسأله در امور مالي است كه بعضاً زناني كه شاغل هستند و از درآمد خود در خانه خرج ميكنند به علت آنكه به طور فرضي ثروت خانه متعلق به مرد است، مگر آنكه خلافش ثابت شود، زنان بازنده اصلي اين روابط حقوقي و اخلاقي هستند. زيرا آنچه كه در جامعه ما جاري است، حقوق و تکالیف و اخلاق اسلامي نيست، بلكه تفسير و اجراي مردسالار آن است.
اكنون نيز كه مسأله مهريهها و زندان افتادن اندکی از مردان به دليل عدم پرداخت آن موضوع روز شده است، برخي از نگاهها در پي بيرون آوردن اين بدهكاران بیگناه! از زندان هستند. اين شيوه به نتايج مثبتي نميرسد. البته به زندان افتادن افراد به دليل بدهي مهريه نيز چيز عجيبي است ولي راهحل در آزادي آنان نيست. راهحل در شكل دادن يك چارچوب حقوقی منسجم مربوط به ازدواج است. اگر مرد نميتواند مهريه دهد، اصلاً #ازدواج نكند، در اين صورت زنان نيز مجبور به ازدواج با مهریه اندک خواهند شد، و البته با گرفتن برخي از حقوق مثل حق طلاق يا حضانت و مسكن، تحصيل و كار و...
در حقيقت پايههاي حقوقي و اخلاقي مرسوم کنونی در عقد ازدواج با شرايط جديد زن و مرد سازگاري ندارد. ميتوان مهريه را به حداقلها رساند، به طوري كه حتي نقد پرداخت شود، مثلاً 5 سكه، ولي به جاي آن زن حقوق برابر طلب كند و اين كار به نفع قوام ازدواجهاي جديد و بنیان خانواده است.
@ketabenaab