فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #چسلی_سالنبرگر که او را (سالی) می نامند خلبانی بود که از بروز یک فاجعه عظیم در صنعت هوایی آمریکا جلوگیری کرد. در روز ۱۵ ژانویه سال ۲۰۰۹ زمانی که او مثل همیشه عازم کابین خلبانی اش بود تا هواپیمایش را با ۱۵۰ مسافر به مقصد برساند چند دقیقه پس از برخاستن از زمین با پرندگان برخورد کرد و موتورهای هواپیما از کار افتاد اما سالی با تسلطی مثال زدنی در میان انبوهی از آسمان خراش های نیویورک توانست این هواپیما را بر فراز رودخانه هادسن فرود آورد آن هم در شرایطی که تمام مسافران در سلامت کامل بودند این اتفاق سبب شد تا سالی تبدیل به قهرمانی ملی در آمریکا شود و تقدیرنامه های بسیاری از جانب سازمان های گوناگون و البته باراک اوباما دریافت کرد.
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#انس_با_نهج_البلاغه
📖 #میزان_الحکمه
در باب اطمینان به خدا
✍ #امام_علی_علیه_السلام
۞ لا يَصْدُقُ إيمانُ عبدٍ حتّى يَكونَ بما في يَدِ اللّه ِ سبحانه أوْثَقَ مِنه بما في يَدِهِ.
۞ ايمان هيچ بنده اى راستين نباشد مگر زمانى كه اطمينان او به آنچه نزد خداست بيشتر باشد از آنچه در دست خويش دارد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مخاطب خاص
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻یکشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰، شماره ۳۵۷۵
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ مخاطب خاص
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ اگر قبول کنیم شهرداری ها از دورانی که صرفا سازمانی با رویکرد خدماتی و عمرانی بوده اند، گذر کرده و امروز تبدیل به یک «نهاد اجتماعی» گسترده شده اند که اثرات مهمی بر پیشبرد اهداف جامعه و تامین رفاه مردم و ساکنان شهرها می گذارند، پس باید تمام خدمات، فرایندها و رویکردهای آن ها در سطوح مختلف سازمانی، مخاطبی خاص داشته باشد؛ مخاطبی خاص و مهم که همانا کوچک ترین و درعین حال ارزشمندترین #نهاد_اجتماعی یعنی «خانواده» است.
✅ امروز بهره مندی از #خانواده_سالم یک چالش جهانی است که متاسفانه در سال های اخیر با تهاجم فرهنگی و تزلزل فکری که ایجاد شده، در کشور ما هم تاحد بسیاری نظام خانواده چه از نظر سلامت و چه از نظر ماندگاری و دوام و قوام، آسیب های فراوانی دیده است؛ هرچند هیچ کس نمی تواند خدشه ای بر ارزش واقعی آن وارد کند. پرداخت مستقل به اجزای تشکیل دهنده خانواده به عنوان اساسی ترین نهاد اجتماعی شکل گیری جوامعی مانند زنان، کودکان، نوجوانان و...
✅ به صورتی که در سال های اخیر توسط سازمان های بین المللی در کشورمان درحال سرایت است، بستر جدایی و افتراق در خانواده و بی هویتی عناصر جامعه را به دور از تعلقات ریشه ای وعلاقه هایی که ناشی از وابستگی خونی و هویت ملی مبتنی بر باورهای ارزشی است، فراهم آورده است و خودکامگی و منفعت طلبی شخصی که منجر به ناتوانی در #مشارکت_جمعی و ازخودگذشتگی می شود را به خصوص برای نسل جدید به همراه داشته است.
✅ ازآنجاکه به فرموده پیامبر اعظم(ص) هیچ بنایی در اسلام بنیان گذاری نشده است که نزد خداوند متعال، محبوب تر از خانه و خانواده باشد، پرداختن به احیای جایگاه اصلی آن، جزو وظایف بسیار مهم دستگاه ها و نهادهای اثرگذار به خصوص #مدیریت_شهری است.آن چنان که در بعد «هویت شهری» چشم انداز جهان شهر برکت و کرامت، در دو بند بنیادین «خانواده محوری» و «تجلیگاه معنویت و اخلاق» این مهم مورد توجه قرار گرفته است.
✅ شاید در نگاه اول، این امر وظیفه ذاتی حوزه فرهنگی و اجتماعی #شهرداری_ها محسوب شود، اما اگر بخواهیم کمی دقیق تر به موضوع بپردازیم، در همه حوزه های خدمات شهری این رویکرد اجتماعی و مقدس باید در کانون توجه قرار گیرد. شهرها باید دوستدار خانواده ها باشند، پس پارک ها، مراکز تفریحی، پارکینگ ها، سازه ها و فضاهای شهری، وسایل حمل ونقل عمومی و...
✅ هر یک باید به گونه ای برای بهره مندی های خانوادگی، کاربری های تعریف شده و مناسبی ارائه دهند. باید روح جمع گرایی و #خانواده_مداری در کالبد شهری دمیده شود و خدمات به گونه ای طراحی و عرضه شود که بهره برداری خانوادگی را محل توجه قرار دهد و اسباب قوام و همگرایی عناصر این نهاد اجتماعی ارزشمند را فراهم آورد.
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻یکشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰، شماره ۳۵۷۵
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
مدل جامع تاب آوری استارتاپ در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران
✍ #دکتر_حسین_رحمان_سرشت
✅ مدل تاب آوری استارتاپ یک سازه سه سطحی است که مشتمل بر سه مضمون فراگیر زیر است:
1⃣ چالش
2⃣ اقدام
3⃣ پیشرانه
✅ این مضامین در سطحی پایین تربه ۱۳ مضمون سازمان دهنده شکسته می شوند.
1⃣ بعد چالش شامل مولفه های:
▪️چالش محصول،
▪️چالش بازار،
▪️چالش تیم،
▪️چالش مالی و
▪️چالش قانونی.
2⃣ بعد اقدام شامل مولفههای:
▪️چالش چرخش،
▪️ارزش پیشنهادی،
▪️مشتری سازی ناب،
▪️اقدام محیطی،
▪️اقدام درونی و
▪️ساخت پلتفرم
3⃣ بعد پیشرانه گذر شامل مولفههای:
▪️قابلیت های کلیدی تیم،
▪️اکوسیستم استارتاپ
#استارتاپ
#تاب_آوری
#تاب_آوری_استارتاپ
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ طبقهبندی انواع تكنولوژی
✅ طبقه بندی تکنولوژی:
#تكنولوژی را مي توان براساس پارامترهاي متفاوت طبقه بندي كرد. براي بهره گيري كارآمد مديريت از تكنولوژی هاي متفاوت، پيشرفته و مدرن، #مديريت_تكنولوژی موظف است ضمن شناخت ابعاد مختلف تكنولوژي و ميزان تأثير گذاري آن در عرصه هاي مختلف اقدام به برنامه ريزي جهت نگهداري، رشد و توسعه تكنولوژي هاي مورد نظر بنمايد. با عنايت بدين مطالب تكنولوژي را مي توان براساس موارد زير طبقه بندي نمود:
✅ نقش مديريت در افزايش سطح تكنولوژی:
#مديريت هر مجموعه با تدوين هدف ها، تنظيم برنامه ها و تخصيص منابع، سازماندهي، تامين و پرورش نيروي انساني، ايجاد انگيزش و رهبري و سرانجام، نظارت و ارزيابي فعاليت هاي يك مجموعه در بقا و رشد و تحول آن مجموعه نقش اساسي دارد. تكنولوژي و پيشرفت هدفمند آن، كه از عوامل مهم بقا و رشد يك مجموعه است، نيز تحت تأثير نقش مهم و تعيين كننده مديريت است. نقش مديريت در انتقال و #توسعه_تكنولوژی فقط در سطح بنگاه ها و مؤسسات اقتصادي، اجتماعي مهم نيست. بلكه مديريت در سطوح مختلف اداره جامعه در انتقال و توسعه تكنولوژي نقش دارد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ بازتعریف فضای شهری
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻سهشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۰، شماره ۳۵۷۷
https://shahraranews.ir/fa/publication/content/12497/341424
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ بازتعریف فضای شهری
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ #شهرها مجموعه ای از عناصر به هم پیوسته و ناپیوسته اند که در معماری هرکدام ماهیتی خاص و مستقل دارند که به آن عنصر معماری گویند. (مانند خانه، مدرسه، سینما و ...) این عناصر ویژگی هایی به شرح زیر دارند:
1⃣ استقلال هویتی و شخصیتی:
هر #عنصر_معماری خصوصیتی مستقل و هویتی خاص با ویژگی های انحصاری دارد.
2⃣ قابلیت ایجاد یک مجموعه بهم پیوسته:
عناصر #معماری_شهری در عین استقلال شخصیتی، قابلیت پیوستگی و ایفای نقش در یک مجموعه بزرگتر را نیز دارند.
3⃣ فضای شهری:
برای ارتباط این عناصر بهم به یا یک فضای خاص دارای حد و مرز مشخص نیاز (با عنوان شهر) داریم.
4⃣ هنر طراحی شهری:
طراحی فرم و معنا برای هریک از این عناصر باید صورت پذیرد و در نهایت اتصال آنها توسط هنر #طراحی_شهری، صورت می پذیرد.
✅ «فضاي شهري» از تلفيق #روابط_اجتماعي در بستر کالبدي، در زمينه معنايي و در راستاي عملکردهاي مورد نياز گروهی از انسان ها عینیت می یابد. فضای شهری در بستری تاریخی، علاوه بر دارا بودن همه عملکردهای متعارف (که در سایر محیطهای شهری نیز عهدهدار است)، باید نقش خاص خود را در سطحی بالاتر و چند وجهی منطبق با ویژگیهای یک بافت تاریخیِ دارای هویت ایفا نماید. بر این اساس در یک نگاه کلی فضای شهری پدیده ای سازمان یافته متشکل از دو مورد به شرح زیر است:
1⃣ اطلاعاتي که در صورت های مختلف فرم، عملکرد و معنا تجلي مي يابد.
2⃣ بستر شکل گيري و ارتقا زندگي اجتماعي يک جامعه که بيانگر فرهنگ و شيوه شهرنشيني يک تمدن مي باشد.
✅ فضای شهری از جمله مباحثی است که به دلیل اثرگذاری همه جانبۀ مطالعات آن بر ساخت، طراحی و شکل گیری #فضاهای_شهری و تاثیر کلیه موراد مرتبط با مباحث کالبدی و تجسمی ماهیت فرارشته ای دارد. فضاي شهري صرفاً عرصه میدان داری مدل ها و نظريه هاي اقتصادي و نظام هاي پولي و مالی نيست، بلکه مکان و هویت معنایی ویژه براي جريان يافتن زندگي روزمره و بستري مناسب براي تجارب متنوع و خلق خاطرات ماندگار برای شهر و #شهروندان است. متأسفانه در شهرهای ما اول ساختمان ها بنا می شوند و بعد آنچه باقی ماند فضای شهری محسوب می گردد.
✅ به بیان دیگر آن چه در شهرهای امروز ما وجود دارد نه #فضای_شهری که «فضاهایی خالي» محصول کنار هم قرار گرفتن بناها و تکه هايي باقي مانده از توده هايي هستند که کمتر معنا و مفهومي را به ذهن متبادر مي کنند. دورافتادگي فرهنگي، فاصله از اصول علمي و آکادميک ، دوری از پيشينه ارزشمند فضاها، کيفيت نازل زيبائي شناسی، توسعه شهري بدون در نظر داشتن جايگاه ويژه فضاي شهري در #زندگي_اجتماعي و تبعات منفي آن بر روحيه شهر و ... مسائلي هستند که معرف وضع موجود محسوب می شوند. در صورتي که محيط شهري فضايي مادي است با ابعاد اجتماعي و روان شناختي که باید همه این موارد در معماری شهری مورد توجه قرار گیرد.
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻سهشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۰، شماره ۳۵۷۷
https://shahraranews.ir/fa/publication/content/12497/341424
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ نخبه کشی
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۰، شماره ۹۰۵
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ نخبه کشی
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ یکی از معضلات کشور ما عدم شناسایی، حمایت و حفظ کرامت و احترام نخبگان است. چه آن زمان که جامعه قدر انسان بزرگی همانند امیر کبیر را ندانست و چه آن جا که #شهید_بهشتی را مورد آماج بدترین تهمت ها و نارواها قرار داد و چه در ابعاد و سطوح دیگر به کارگماردن افراد نالایق در مناصب کلیدی در ادوار مختلف که سبب به حاشیه رفتن شایستگان و #نخبگان گردیده است. البته مصادیقی که صدر این مرقومه عرض کردم در سطح بسیار بالا و مهمی است که هم تاریخ به خوبی آن را گواه می کند و هم هنوز ملت حسرت عدم بهره مندی کافی از اندیشه های ژرف و قدرت و توان برتر آن ها را به دل دارد.
✅ اما متأسفانه گویی این امر به عنوان یکی از فرهنگ های ناصواب از گذشته های دور وجود داشته و تا کنون نیز ادامه یافته است. با وجود این که بارها رهبر معظم انقلاب در دیدارها و مناسبت های مختلف با دانشجویان، کارگزاران و نخبگان کشور بر اهمیت حمایت از افکار برتر و جوانان شایسته تأکیده داشته اند باز هم تا حصول یک باور در میان آحاد جامعه خصوصاً عناصر تصمیم گیرنده در جایگاه های #مدیریتی فاصله بسیاری داریم. کافی است به سازمان های دولتی مراجعه کنید. با کمی پرس و جو به خوبی در خواهید یافت بسیاری از #نخبگان_سازمانی و یا افرادی که صلاحیت های بیشتری دارند به دلیل عدم بهره مندی از ارتباطات خاص و یا به دلیل آن که اهل تبلیغ خویش نبوده اند جایگاه مهمی نداشته و از حضور در مناصب تصمیم سازی و تصمیم گیری محروم هستند.
✅ آن زمان که ژن های خوب متولد شد و داماد گماری و باجناق سالاری و سایر انتصابات منسوبین عمه و خاله و یا رفقا و احزاب در سازمان ها مرسوم گشت در واقع #نخبگان و برگزیدگان سازمان ها به حاشیه رانده شده اند و حتی از دور هم دستی بر آتش ندارند. البته این امر در دولت های مختلف دارای شدت و ضعف متفاوتی بوده است اما چون به صورت فرهنگی مرسوم به عنوان جزیی از روندهای سازمانی ما مبدل گردیده است تشخیص مبادی و ریشه کنی آن به این سادگی ها نیست. آدم ها ملون و حزب باد که هر روزی سر یک سفره می نشینند و با گروهی در پیمان هستند شاید برای مدت کوتاهی در پستوهای سازمانی #چراغ_خاموش باشند اما آن چنان هوشمندانه مترصد فرصت می نشینند و با کوچکترین روزنه ی نفوذی خود را مجدداً به جایی می رسانند که شایستگی اش را ندارند.
✅ و این رسم مألوف و آزار دهنده علاوه بر این که سبب سواستفاده آن ها از موقعیت های مدیریتی می شود باعث هرز رفتن استعداد نخبگان و شایستگان نیز می گردد. مسأله سوزناکی که امروز سبب آسیب فراوان به #نظام_اداری کشور گردیده و بروز ناکارآمدی های فراوانی را به همراه داشته است. هر چند دولت سیزدهم این معضل را درک کرده و با راه اندازی سامانه هایی همچون #یاران_رئیسی ادعای بر هم زدن این رسم غلط را دارد اما به نظر می رسد تحقق این امر نیازمند ساز و کارهای اجرایی کاراتر، گسترده تر و با قدرت و سرعت بیشتر است. همچون برق و باد فرصت های مدیریتی می گذرد پس باید به دقت از منافع آحاد جامعه و مردم محافظت نمود، نخبگان سازمانی را شناسایی کرد و آن ها را در معرض کارهای مهم و اساسی در حد لیاقت و توانایی خودشان قرار داد. مناصب مدیریتی همچون جامه ای بر تن افراد است که نه فراخ باشد زیباست و نه تنگ و کوچک آراسته!
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۰، شماره ۹۰۵
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ دردهای مشترک کلان شهرها
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻پنجشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۰، شماره ۳۵۷۹
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ دردهای مشترک کلان شهرها
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ بعد از تشکیل شوراهای اسلامی، توسعه شهرها و شکل گیری کلان شهرها جریانی که در چند سال اخیر آرام آرام رسمیت یافته است و به شکل خاصی دارای #ساختار_رسمی گردیده و فرایندهای مدیریت شهری در کشور را تحت تأثیر قرار می دهد نشست های مشترک #شهرداران، اعضای شوراهای اسلامی و مدیران ارشد کلان شهرها است. اجلاس، نشست یا همایش های مختلف کلان شهرها اتفاق مهمی در عرصه مدیریت شهری است که از طریق آن با هم اندیشی، همکاری، هم افزایی و همبستگی می توان اتفاقات مهمی را به نفع شهروندان و توسعه محلی و منطقی شهرها را رقم زد.
✅ خصوصاً وقتی بدانیم هر سال دولت ها تمایل دارند در بودجه عمومی کشور سهم خود را در اداره شهرها کمتر کنند و یا به تعبیر خوشبینانه تر شهرداری ها را به سمت استقلال بیشتر سوق دهند. هر چند به دلیل محدود بودن عرصه های درآمدی #مدیریت_شهری از یک سو و هزینه های ناتمام، فزاینده و بسیار بالای اداره شهر از سوی دیگر این اتفاق به این سادگی ها تحقق نمی یابد ولی همین که دولت ها در دوره های مختلف چنین اراده ای داشته اند #مدیران_شهری خصوصاً در کلان شهرها را مصمم می کند با اتحاد و تشریک مساعی و به اشتراک گذاردن تجربیات خود راه های مناسبی برای تعامل با دولت و همچنین افزایش درآمدهای خود پیدا نمایند.
✅ اما نکته مهم در جریان برگزاری نشست های مختلف کلان شهرها در سطوح مختلف حرکت از دیپلماسی تشریفاتی شهری به سمت جریان سازی واقعی در #نظام_مدیریتی است. به بیان دیگر علیرغم اثرات مثبتی که این گونه مناسبات و تعاملات بین شهری در اداره شهرها داشته و دارد آسیب جدی آن را تهدید می نماید. آسیبی که همانا شکل تشریفاتی گرفتن و رفت و آمدهای کم اثر و پرهزینه است. چالش مهمی که در سال های قبل بارها شاهد آن بوده ایم. باید با افزایش اسناد قانونی و رسمیت بخشیدن به ساز و کارهای این گونه نشست ها و تدوین و تنظیم قوانین بیشتر و کارآمدتر برای چگونگی برگزاری آن و نقش آفرینی در جریان های اداره شهرها، #شهرداری_ها بهره ها و منافع بیشتری برای شهروندان خود با حضور در این گونه اجتماعات فراهم آورند.
✅ همچنین نحوه تعامل شوراهای عالی اداره شهرها با مجلس، دولت و سایر عناصر #تصمیم_سازی و تصمیم گیری کشور می تواند به عنوان عامل مهمی در افزایش اثربخشی این امر محسوب گردد. حل مشکلات فعلی شهرها به دو موضوع مهم و کلی شامل «ایجاد مدیریت یکپارچه شهری» و همچنین «اصلاح ساختار نظام درآمدی شهرداریها» بستگی دارد. لذا اگر قرار است مشکلات کشور حل شود، باید ابتدا مشکلات مدیریت شهری بهعنوان خط مقدم مدیریت ملی حل و فصل گردد. مسائل کلان و بسیار مهمی که درد مشترک همه #کلان_شهرها است و هرگز جدا جدا درمان نمی شود.
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻پنجشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۰، شماره ۳۵۷۹
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🎨 روانشناسی انواع رنگ، شخصیت و دکوراسیون
#روانشناسی_رنگ_ها
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
🎨 روانشناسی انواع رنگ، شخصیت و دکوراسیون #روانشناسی_رنگ_ها #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com
🎨 روانشناسی انواع رنگ، شخصیت و دکوراسیون
#روانشناسان بر این باورند که بین روانشناسي رنگ، #شخصیت و دکوراسیون داخلی ارتباطی نهفته است. و همچنین رنگ مورد علاقه هر شخصی، مي تواند سرنخ هایی از ویژگی های اخلاقي و روانی او باشد.
🔴 قرمز
علاقه مندان قرمز افرادی بی نظیر و خوش بین، شجاع و با اعتماد به نفس هستند. دوستداران رنگ قرمز بسیار افرادی عملگرا و فعال هستند و همچنین غریزه بقا در آنها بالا است. علاقه مندان به رنگ قرمز می توانند برای فضاهایی همچون اتاق غذاخوری، آشپزخانه، راهروها و اتاق بازی کودکان استفاده کنند. و نکته مهم اینکه از رنگ قرمز باید بصورت محتاطانه در فضاهای اتاق خواب و اتاق کار استفاده شود.
🔴 آبی
اگر شما به رنگ آبي علاقه دارید، احتمالا فردی محافظه کار، قابل اعتماد و صادق و مسولیت پذیر هستید. این رنگ، نماد نظم، صلح، آرامش و هماهنگی است. علاقه مندان به رنگ آبی می توانند از این رنگ در اتاق کار و اتاق مطالعه، سرویس بهداشتی، اتاق نشیمن و اتاق خواب استفاده کنند.
🔴 زرد
علاقه مندان رنگ زرد دارای ویژگی های: پرانرژی بودن، خوش بینی بالا، دلگرمی، مثبت بودن، شادی، امیدواری و خلاقیت بالا هستند. دوستدارن رنگ زرد می توانند از آن در فضاهایی همچون آشپزخانه، اتاق کار و اتاق نشیمن، راهرو و هم چنین اتاق خواب استفاده کرد. برای اتاق نوزادان استفاده از رنگ زرد هرگز توصیه نمی شود.
🔴 بنفش
بنفش رنگ تجلل، ثروت، شکوه، وقار و عزت نفس است. این رنگ به افراد احساس هدف مندی و انگیزه بالا می دهد. رنگی است که باعث ایجاد و گسترش معنویات در افراد می شود و به ایجاد صلح و آرامش، برتری، عرفان، ملایمت و احترام کمک می کند. دوستدارن رنگ بنفش می توانند از آن در اتاق خواب و اتاق نشیمن و سرویس های بهداشتی استفاده کنند.
🔴 نارنجی
نارنجی رنگی انرژی بخش، محرک و شادی آور است که بیانگر گرمابخش بودن، اشتیاق و علاقه زیاد و جدیت در کار نیز می باشد. در عین حال که این رنگ، رنگی شاد و گرم است و حرارت و گرمای بدن را زیاد می کند. این رنگ می تواند بیانگر صداقت و فداكاري و هوسبازي نیز باشد.
🔴 سبز
سبز نماد زندگی، طبيعت، تازگي، رویش و كنجكاوی، امید، پشتکار، تعادل، هارمونی، آرامش، کامیابی، امنیت و هماهنگی است. دوستدارن رنگ سبز می توانند از آن در اتاق خواب، سرویس بهداشتی و فضای نشمین استفاده کنند.
رنگ، شخصیت و دکوراسیون - فیروزه ای
فیروزه ای خصوصیاتی به مانند رنگ آبی و سبز دارد، چون ترکیب این دو رنگ است. فیروزه ای نماد صمیمیت، صداقت، عزت نفس و اعتماد به نفس، دلسوزی و اسرار آمیز است. دوستدارن فیروزه ای می توانند از آن در اتاق خواب و سرویس بهداشتی استفاده کنند.
🔴 صورتی
صورتي خصوصیاتی از رنگ قرمز دارد، اما شدت آن کمتر است. رنگ صورتی نماد عشق، مهربانی، ملایمت، لطافت، آرامش، بخشندگی و گرما و صمیمیت است. دوستدارن رنگ صورتی می توانند از آن در فضاهای اتاق نوزادان و یا اتاق کودک و مقداری به صورت محتاطانه در اتاق نشیمن استفاده کنند.
🔴 ارغوانی
ارغوانی خصوصیاتی شبیه رنگ قرمز و بنفش دارد زیرا از ترکیب هر دو رنگ تشکیل شده است. این رنگ، رنگی با شکوه، معنوی و عارفانه ای است و رنگی است که بیشتر مورد پسند عرفا می باشد. از این رنگ در فضاهایی مانند فضای غذاخوری و دفاتر اداری تجاری استفاده می شود.
🔴 قهوه ای
قهوه ای بیانگر سادگی، طبیعی بودن، ثبات، استحکام و پایداری، امنیت و آسایش، قدرت، و پشتیبانی را ایجاد می کند. مردم اصولا به رنگ قهوه ای اعتماد می کنند. علاقه مندان رنگ قهوه ای می توانند از آن برای فضاهای داخلی مخصوصا برای مبلمان و وسایل اکسسوری در فضای نشیمن و فضاهای عمومی استفاده کنند.
🔴 سیاه
سیاه نشانه قدرت، وقار، ظرافت، خوش ذوقی، ظرافت طبع و راز آلود بودن است. در بسیاری از فرهنگ ها رنگ سیاه نشانه بدبینی و عزاداری است؛ درصورتیکه می تواند نشانه خوش سلیقه بودن و شیک و رسمی بودن باشد. علاقه مندان به رنگ سیاه می توانند از آن برای فضاهای داخلی مانند فضای نشیمن و آشپزخانه و کمی اتاق خواب استفاده کنند.
🔴 سفید
سفید نشانه تقدس، پاکیزگی، تمیزی، تقوا، بی گناهی، صلح، کمال، معنویت، تحرک و از بین برنده میکروبهاو خلاقیت و آغازگر زندگی جدید است. علاقه مندان رنگ سفید می توانند در آشپزخانه، نشیمن، اتاق خواب و سرویس بهداشتی و نیز برای دیواره ها، کف و سقف استفاده کنند.
🔴 خاکستری
خاکستری نشانه خنثی بودن، بی تفاوتی، بی تحرکی، عدم فعالیت، محافظه کاری، احساس بي نيازي، کسلی و جدی بودن است. همچنین خاکستری رنگ مسولیت پذیری، امنیت، بلوغ و تکامل نیز می باشد. خاكستري رنگ عقلا و افراد بالغ می باشد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ کارکردهای تجزیه و تحلیل شغل
🔴 #تجزیه_و_تحلیل_شغل
1⃣ شرح وظایف
✳️ مسئولیت ها
✳️ وظایف
2⃣ شرایط شغل
✳️ دانش
✳️ مهارت
✳️ استعداد
▪️برنامهریزی نیروی انسانی
▪️کارمندیابی
▪️انتخاب و انتصاب
▪️آموزش کارکنان
▪️ایمنی و بهداشت
▪️ارزیابی عملکرد
▪️حقوق و دستمزد
▪️طراحی شغل
▪️روابط صنعتی
▪️تحقیق و پژوهش
▪️قوانین و مقررات استخدامی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖 #سوره_طلاق، ۲،۳
۞ مَنْ كَانَ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا ﴿۲﴾
آن كس كه به خدا و روز بازپسين ايمان دارد داده مى شود و هر كس از خدا پروا كند [خدا] براى او راه بيرونشدنى قرار مى دهد (۲)
۞ وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا ﴿۳﴾
۞ و از جايى كه حسابش را نمى كند به او روزى مى رساند و هر كس بر خدا اعتماد كند او براى وى بس است خدا فرمانش را به انجامرساننده است به راستى خدا براى هر چيز اندازه اى مقرر كرده است (۳)
#کلیپ_کوتاه
#آیات_برگزیده
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar