✍ روانشناسی احساسات
✅ در #روانشناسی این کلمه معمولاً برای آگاهی ذهنی تجربه از احساسات بهکار میرود. احساسات، تجربههای پدیداری خودکفای ذهنی هستند. بر اساس فرهنگ لغت روانشناسی APA، یک احساس «یک تجربه پدیدار مستقل» است و احساسات «ذهنی، ارزشی و مستقل از احساسات، افکار یا تصاویری هستند که آنها را برمیانگیزند».
✅ #احساس (emotion) بخش جداییناپذیر انسانبودن ماست. لبخندی را که در هنگام تماشای گلی زیبا روی لبتان میآید، هیجان سوارشدن بر ترن هوایی، لذت در آغوش کشیدن عزیزان و … را پیش چشمتان مجسم کنید. آیا میتوانید بدون وجود این عواطف و حس قشنگی که در دلتان ایجاد میکنند زندگی کنید؟ طبیعتا خیر!
✅ البته #عواطف ما همیشه لذتبخش نیستند و ممکن است در طول روز احساسات ناخوشایند زیادی را تجربه کنیم. اما از آنجایی که اینها هر لحظه و هر ثانیه همراهمان هستند، درک عواطف، آشنایی با روشهای کنترل و تجربه آنها و تعادل برقرار کردن بین عقل و منطق، ضروری است.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ زمان شناسی فعالیت ها بر اساس سطح انرژی فردی
✅ عملکرد افراد تابعی از وضعیت چرخه های #زیست_آهنگ و ترکیب چرخه ها با یکدیگر است. روزهایی که در ناحیه مثبت این منحنی ها قرار می گیرند، مطلوب ترین و موفق ترین روزها به شمار می رود و برعکس روزهای غیر فعال منحنی( نیمه منفی منحنی) روزهایی کم انرژی و کسالت بار خواهد بود. خطرناک ترین و بحرانی ترین این روزها مواقعی است که منحنی بیوریتم نزدیک به خط صفر و در حال گذر از مرحله فعال به مرحله غیر فعال است.
✅ واقعیت های جالبی در رابطه با #بیوریتم کشف شده اند، از جمله این که در هنگام تولد هر سه دوره از صفر شروع می شود و بالا می رود تا به اوج برسد. این سیکل ها حول محور زمان یا سطح بحرانی در نوسان است و فاز های مثبت و منفی را به وجود می آورد. مدیران می توانند با محاسبه تعداد روزهای بحرانی و زمان وقوع احتمالی آن ها، بسیاری از مشاجرات را کم کنند و همچنین، نیروی انسانی زیر نظر خود را بهتر حفظ کنند.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ بیوریتم و مدیریت زمان #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ بیوریتم و مدیریت زمان
✅ #بیوریتم (Biorhythm) اصلا با ما غریبه نیست و همه ما آن را تجربه کردهایم. میدانید کجا و کی؟ درست آخرین روز زمستان که ساعتها را یک ساعت جلو میکشند؛ انگار همه تنظیمات بدن بهم میخورد. گاهی اوقات هم میگوییم:«الان حوصله هیچ کاری را ندارم؛ با من کار نداشته باشین.»
✅ یا مثلا «نمیدونم چرا بعضی وقت ها، مغزم خوب کار میکنه، سریع کارها را پیش میبرم.» اینطور به نظر میرسد که در بعضی شرایط، قدرت جسمی، ذهنی و احساسی ما، با یکدیگر هماهنگ نیستند. همه این ها به سیکلهای بیوریتم برمی گردد.
✅ در واقع بیوریتم، #نبض_حیات یا زیست آهنگ، علم و دانشی است که بواسطه آن ریتمهای بدن انسان شناخته میشود. براساس نظریه بیوریتم، سطوح مختلفی از انرژی از همان ابتدای تولد در انسان وجود دارد. در واقع شروع و پایان هر چرخه بر اساس تاریخ تولد فرد تعیین میشود. این انرژی در یک بازه زمانی مشخص، کم و زیاد میشود و بر رفتار و حالات انسان تاثیر میگذارد.
✅ این نظریه میگوید که هر فردی میتواند چرخههای بیوریتم خود را محاسبه کند و براساس آن فعالیتهای خود را تنظیم نماید. هر زمان که این سیکل در حال تغییر است یعنی از نقطه اوج به نقطه فرود تغییر حالت پیدا میکند، احتمالا فرد حوادث نامطلوبی را تجربه خواهد کرد.
✅ این دورههای بحرانی از زمان وقوع ۴۸ ساعت طول میکشد. در این زمان فرد در آسیبپذیرترین وضعیت خود قرار دارد. خالق تئوری بیوریتم #ویلهلم_فلیس است، البته دكتر #هرمان_سوبودا استاد روانشناس دانشگاه وين (اتريش ) نیز در کشف این پدیده نیز نقش دارد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ آهستگی و پیوستگی رمز موفقیت
🔺رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
🔻رهرو آنست که #آهسته و #پیوسته رود
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🔺 شکست ها پله هایی برای موفقیت هستند
🔻 Failures are stepping stones to success
✅ یکی از گام های مهم و اساسی در مسیر پربرکتی که انسان را به قله های #موفقیت می رساند، شکست است. شکست پایان کار نیست، بلکه بخشی از مسیر پر پیچ و خم موفقیت است. به این فکر کنید، اگر شکست آخرین مرحله بود، آیا بوکسوری که در اولین مشت ناک داون شده بود، دوباره بلند می شد و با قاطعیت به مبارزه خود ادامه می داد؟ در اینجا شکست، نه برای زمین خوردن و ماندن، بلکه برای زمین خوردن و بلند شدن است و به عبارتی قدرت و انگیزه مجدد به بوکسور می دهد.
✅ #شکسپیر به خوبی گفت: "برخی سقوط ها خبر از رسیدن های روشن تر می دهند." کسانی که معتقدند شکست راهی سالم و اجتناب ناپذیر برای رسیدن به هدف است، کسانی هستند که به دنبال موفقیت هستند. زیرا می دانند هر شکستی موفقیتی در مسیر موفقیت است. #ژرمن_مارتین میگوید: «وقتی شکست میخورید، ناامید نشوید؛ در هر شکستی حس پیروزی وجود دارد.»
✅ #شکست به این معنا نیست که شما هیچ گزینه ای ندارید یا دیگر هرگز موفق نخواهید شد. با اینکه شکست برای مدتی موفقیت را به تعویق می اندازد، اما کوچه بن بست نیست! شکست واقعی این است که باور کنیم نمی توانیم موفق شویم! #جان_ماکسول میگوید: «وقتی احساس میکنم در حال شکست هستم، میگویم: «زندگی، میخواهی چیزی به من بگویی؟»
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ اصلاح رفتار کلامی
✅ در درمان #رفتار_کلامی، کلمات به وسیله عملکردشان و نه فقط بر اساس صدایشان تعریف می گردند. صحبت کردن با دیگران کار سادهای است اما تشخیص اینکه با هرکس چطور صحبت کنیم که ارتباط موثر شکل بگیرد نیاز به مهارتی دارد که به آن توانایی برقراری ارتباط کلامی میگویند. رمز موفقیت در ایجاد ارتباط کلامی مؤثر نهفته است و افرادی که در روابط اجتماعی موفق هستند مانند افراد دارای شخصیت کاریزماتیک بهخوبی میدانند که چگونه ارتباط کلامی مشثر ایجاد کنند.
✅ #ارتباطی_کلامی (Verbal Communication) یعنی از زبان برای انتقال اطلاعات، افکار و احساسات خود به دیگران استفاده کنید. توانایی صحبت کردن بخشی از مهارت ارتباط کلامی است اما همه مباحث این مهارت را پوشش نمیدهد. این که شما پیامها را چطور به مخاطب انتقال میدهید و چه درکی از پیام آنها دارید بخش مهمی از این مهارت است که بسیاری از افراد نیاز به پرورش آن دارند. در واقع نحوه برقراری ارتباط شما از گفتههایتان اهمیت بیشتری دارد. به همین علت میتوانید برای تقویت ارتباطات خود علاوه بر کلام از ارتباطات غیرکلامی نظیر زبان بدن استفاده کنید.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ نظریه رفتار کلامی اسکینر
✅ #اسکینر معتقد است که #رفتار_کلامی را می توان در چارچوب نظریه تقویت تبیین کرد. پس هر بیانی اگر تقویت شود، تکرار می گردد. وی رفتارهای کلامی در چارچوب زبان را نیز به نوعی تحت تاثیر برنامه های تقویت توضیح داده که دسته بندی از این رفتارها بر اساس نوع کار انجام شدنی برای دریافت تقویت شامل موارد زیر است:
1⃣ #خواست
(طرح درخواست، تقویت و یادگیری)
2⃣ #نامیدن
(تقویت در پی انطباق با تایید دیگران)
3⃣ #رفتار_پژواکی
(پیشنیاز رفتارهای کلامی پیچیده و تقویت در پی تقلید)
4⃣ #رفتار_خودسنجی
(توصیف پاسخ ها، بیان روابط و تدارک چارچوب دستوری برای مکالمه)
✅ به رغم وجود رويكرد #اثبات_گرايانة جزمي در تفكر اسكينردرباره رفتار كلامي ( Verbal Behavior ) در سال ۱۹۵۷ طرحي بلندپروازانه براي وارد كردن زبان به چهارچوب رفتاري طرح ريزي كرد.
✅ اسکینر بیان می کند رفتارهای نسبتاً ساده تحت کنترل محرک های کلامی قرار می گیرند (به عنوان مثال کودک می آموزد بپرد یا کتاب را باز کند)، بعد از اینکه تعداد زیادی از پاسخ ها تحت چنین کنترل کلامی قرار گرفتند توالی محرک های #کلامی می تواند تنوع تقریباً نامحدودی از پاسخ های پیچیده را برانگیزد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ چگونه زمان را مدیریت کنیم؟
✅ اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که هنوز #مدیریت_زمان را بلد نیستید ولی به تازگی از تاثیر به سزای این مهارت در امور آگاه شده اید و دیگر دوست ندارید که وقت کم بیاورید و یا انجام تکالیف و وظایفتان نیمه کاره به روز های آینده موکول شود، باید سعی کنید، تکنیک ها و راهکارهای مدیریت زمان را یاد بگیرید و این تکنیک ها را با خودتان تمرین کنید.
▪برقراری نظم
▪جذف عوامل مزاحم
▪تعیین اهداف روزانه
▪بهره بردن کافی از زمان
▪بالا بردن سرعت کار جاری
▪مرور وظایف انجام شده در آخر هفهت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مهارت های لازم در مدیریت زمان
✅ در همین ابتدا باید بگوییم که مدیریت زمان (time management)، یک #مهارت است؛ مهارتی که این روز ها توجه انسان ها را به خود جلب کرده است و تبدیل به دغدغه ای برای فراگیری شده است.
✅ وقتی صحبت از مدیریت زمان می شود، اولین چیزی که به ذهن ما می رسد این است که باید زمان را مدیریت کرد. مدیریت زمان به طور کلی به شما این امکان را می دهد که از زمان تان به خوبی استفاده کنید تا عملکرد و بهره وریتان را افزایش دهید.
✅ در #مدیریت_زمان باید با یک برنامه ریزی درست، به زمان توجه داشته باشیم و فعالیت های روزانه ای که قرار است انجام دهیم را بین زمانی که داریم، تقسیم کنیم.
✅ شاید با خود فکر کنید، اگر زمان خیلی کمی در دست داشته باشیم چه، آیا باز هم #مدیریت زمان ممکن است؟ بله! اگر این مهارت را بلد باشید، مدیریت زمان کاملا امکان پذیر است.
▪برنامه ریزی
▪تهیه لیست
▪اولویت بندی
▪خواب به اندازه
▪تفویض اختیار امور
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ ماتریس آیزن هاور
✅ #ماتریس_آیزنهاور یکی از تکنیک های کارآمد برای مدیریت زمان است؛ ماتریس آیزنهاور که به آن ماتریس فوری – مهم هم گفته می شود به افراد در جهت دسته بندی و اولویت بندی کارها بر اساس اهمیت و فوریت کمک می کند.
✅ برای استفاده از ماتریس #آیزنهاور فقط کافی است یک لیست از تمام کارهایی که در طول روز یا هفته باید انجام دهید، فراهم کنید. نحوه اولویت بندی کارها بدین صورت است:
▪کارهای مهم و فوری؛
کارهایی که اهمیت زیادی دارد و فورا باید انجام شود.
▪کارهای مهم و غیر فوری؛
انجام این کارها ضروری بوده اما برای انجام آن زمان دارید و لازم نیست که فورا و در اسرع وقت انجام شود اما برای انجام این کار باید یک برنامه ریزی زمانی داشته باشید.
▪کارهای غیرمهم و فوری؛
این کارها می توانند مانعی برای دستیابی به اهداف باشند؛ بهتر است این کارها را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهید.
▪کارهای غیرمهم و غیر فوری؛
این کارها منجر به حواس پرتی و به تعویق انداختن کارهای دسته اول و دوم می شود؛ بهتر است از انجام این کارها اجتناب کنید.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تعلق و تعهد کارکنان
✅ عدم توجه به #اثربخشی_کارکنان با وجود سنجش مداوم رضایت کارکنان، نمی تواند منجر به بهبود بهره وری شود. حتا اگر جزئی از فعالیت های معمول در سیستم های مدیریت منابع انسانی شده باشد.
✅ زیرا در برخی مواقع ممکن است رضایت به بهای #بهره_وری کمتر حاصل گردد. در برابر آن، مدل هی گروپ پیشنهاد می دهد به جای سنجش صرف رضایت کارکنان، اثربخشی کارکنان را پیوسته پایش کنید تا بتوانید روند فعالیت های مدیریتی و آینده شرکت در ابعاد دستاوردهای مالی، رضایت مشتریان و عملکرد برآورد کنید.
✅ تحقیقات #هی_گروپ نشان می دهد که تقویت اثر بخشی کارکنان شامل:
▪تعهد کارکنان
▪تعلق کارکنان
▪توامندی کارکنان
می تواند اثر شگرفی تا حدود ۴.۵ برابر در درآمد شرکت داشته باشد
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ اگر همواره در دسترس باشی
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ به یکباره به خود میآیی و میبینی هیچ چیزی از تو باقی نمانده است. میدانی کجا؟ دقیقاً همان زمانی که بیمحابا بخشیدی، خودت را نادیده گرفتی، عشق و مهربانی را ارزانی کسانی داشتی که قدر و ارزش تو را نمیدانستند، در واقع داشتی تکه تکه از وجود ارزشمندت را جدا میکردی و پای این و آن میریختی.
⛱ تو خوبی، خیلی هم خوبی. امّا؛ این واقعیت را باید بشنوی، بدانی و هر قدر هم که تلخ باشد بپذیری که هر چند مهر ورزیدن و فداکاری کردن رسم اخلاق و انسانیت است امّا حق نداری تنها برای آرامش دل مهربان خودت بیحساب و کتاب آن را به پای همه بریزی.
⛱ اگر میخواهی رسم عاشقی ورنیفتد باید گاهی بهای هر آنچه را میبخشی دریافت کنی و حتّی گاهی دیگران را از وجود خودت محروم سازی تا دریابند هر بارانی اگر فراوان و بیانتها ببارد سیلابی خروشان میشود که زندگی را نابود میکند.
⛱ مهرت را برای خریدن هر نازی حراج مکن و به خاطر بسپار آدمهای این زمانه به شدّت فراموشکارند. ببخش، مهربان باش، دست و دلبازی کن امّا؛ تا جایی که خودت برای لبخندی ساده و نگاهی مهربان مجبور به التماس نشوی. تجربه ثابت کرده دقیقاً بزرگترین آسیب را کسانی به آدم وارد میسازند که روزی بزرگترین محبّتها را به آنها روا داشتهای.
⛱ اگر همواره در دسترس باشی و بیمحابا ببخشی تو را نادیده میگیرند، دیگران را به تو ترجیح میدهند برایت پشت چشم نازک میکنند، طاقچه بالا میگذارند و هر آنچه خوبی و محبّت در حقشان کردی نادیده میگیرند. هر چند آنها عاقبت بخیر نمیشوند و روزی از بیمهری خود به شدّت پشیمان میشوند ولی تو را هم به سختی آزار میدهند.
⛱ قدر خودت را بدان و بهخاطر بسپار مهربانی گنج نایاب و «گرانی» است پس هرگز آن را «ارزانی» احدی مکن! بگذار آنچه ذاتی گران دارد، گران بماند، گران بدانند، بهایش را بپردازند و برای به دست آوردنش لااقل کمی تلاش کنند تا کماکان برایشان ارزشمند باشد.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ ویژگی های روابط سالم
یک #رابطه_سالم، به آرامش و شادی هر دو طرف میافزاید و به حفظ ارتباط و افزایش احترام کمک میکند. برای اینکه یک رابطه سالم داشته باشید به چیزی بیش از علایق مشترک و احساسات قوی نسبت به یکدیگر نیاز دارید. در یک #رابطه_عاطفی_سالم، باید بتوانید یکدیگر را کاملا درک کرده و به نیازهای طرف مقابل اهمیت دهید و در عین حال به خودتان نیز توجه کنید.
✅ #همکاری
▪توقع نداشتن
▪پذیرش تغییر
▪مشارکت در امور
✅ #اعتماد
▪دید مثبت
▪پذیرفتن دیگران
✅ #حمایت
▪درک
▪تشویق
▪حمایت
▪گوش کردن بی قضاوت
✅ #صداقت
▪آشکار
▪صادقانه
▪بی پرده
✅ #امنیت
▪رعایت حریم شخصی
▪ارتباط بدون خشونت
▪پرهیز از ترساندن و فریبکاری
✅ #مسئولیت
▪پذیرش اشتباه
▪مسئولیت پذیری
▪جبران اشتباهات
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ نیازهای تشکیل دهنده احساسات
✅ #احساسات حالت های ذهنی پیچیده و چندوجهی هستند که در پاسخ به محرک ها بوجود می آیند. این حالت ها همان احساساتی هستند که ما در واکنش به رویدادها، افکار یا تعامل با دیگران تجربه می کنیم. احساسات می توانند از شادی تا غم و خشم متغیر باشند و نقش مهمی در شکل دادن به درک ما از جهان و نحوه تعامل ما با آن دارند. این احساسات از طریق ترکیبی از عوامل بیولوژیکی، روانی و محیطی شکل می گیرند.
✅ #شکل_گیری_احساسات با فعال شدن سیستم لیمبیک مغز که مسئول پردازش و تنظیم پاسخ های هیجانی است، آغاز می شود. هنگامی که با یک محرک خاص مانند دیدن یکی از عزیزان یا مواجهه با یک موقعیت چالش برانگیز مواجه می شویم، مغز ما این اطلاعات را پردازش می کند و واکنش عاطفی را تحریک می کند. علاوه بر این، تجربیات گذشته، تأثیرات فرهنگی و رفتارهای آموخته شده نیز به شکل گیری احساسات کمک می کنند.
✅ #چالش
▪ابتکار
▪ریسک
▪یادگیری
✅ #تعالی
▪رسالت
▪خلاقیت
▪هویت فردی
✅ #استراحت
▪خواب
▪سوگواری
▪تمدد اعصاب
✅ #همدلی
▪ارتباط
▪حمایت
▪درک و شناخت
✅ #اجتماع
▪همکاری
▪شنیده شدن
▪تعلق خاطر داشتن
✅ #امنیت
▪نظم
▪عدالت
▪حفاظت
✅ #معاش
▪پناهگاه
▪سلامتی
▪غذا، آب، هوا
✅ #کار
▪بهره وری
▪سهیم بودن
▪مسئولیت پذیری
✅ #صداقت
▪شفافیت
▪پذیرا بودن
▪ثبات و یکپارچگی
✅ #آزادی_عمل
▪رقابت
▪انتخاب
▪استقلال
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تعیین مرزهای سالم برای ایجاد روابط مثبت
✅ #مرزبندی مناسب در رابطه با دیگران نشان می دهد که چه چیزهایی برای ما قابل تحمل هستند. مرزبندی سالم نشانه احترام به خودمان است. خیلی از ما فکر می کنیم اگر در روابطمان با دیگران مرزی نداشته باشیم صمیمی تر هستیم و می توانیم رابطه بهتری با دوست یا همکار و.. داشته باشیم در حالی که نبود مرزبندی مشخص در رابطه باعث می شود دو طرف حد و مرز خودشان را ندانند و خیلی از سوءتفاهم ها به وجود بیاید. پس #مرزبندی_سالم به تداوم و بهتر شدن روابط ما با دیگران کمک می کند.
🔴 انواع مرزبندی ارتباطات
✅ #ذهنی
آزادی داشتن افکار، ارزش ها و نظرات خودتان
به دیدگاهت احترام می گذارم ولی با تو موافق نیستم
✅ #احساسی
▪چقدر از نظر احساسی برای دیگران در دسترس هستید
▪با اینکه می خواهم از تو حمایت کنم ولی از نظر احساسی توانایی آن را ندارم
✅ #مادی
▪تصمیم های مالی، پول دادن یا قرض دادن به دیگران
▪چند روز قبل به تو قرض دادم الان امکان پذیر نیست
✅ #درونی
▪خود تنظیمی انرژی صرف شده برای خود و دیگران
▪تمام هفته را معاشرت کرده ام آخر هفته را برای خودم نیاز دارم
✅ #گفت_و_گویی
▪موضوعاتی که تمایل دارید یا ندارید در مورد آن حرف بزنید
▪ترجیح می دهم در این مورد صحبت نکنیم
✅ #فیزیکی
▪حریم خصوصی، فضای شخصی و جسمی
▪ترجیح می دهم افرادی را که نمی شناسم در آغوش نگیرم
✅ #زمانی
▪چقدر زمان برای دیگران می گذارید
▪فقط نیم ساعت می توانم بمانم
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ سازماندهی
✅ #سازماندهی، عمل بازآرایی اجزاء است که بر اساس یک یا چند قاعده صورت میگیرد. در مدیریت، سازماندهی را فرایندی میدانند که طی آن با تقسیم کار میان افراد و گروههای کاری و ایجاد هماهنگی میان آنها، برای کسب اهداف تلاش میشود.
✅ سازماندهی در حکم فرایندی است که به صورت پیوسته و مستمر ادامه دارد و حیات سازمانی به اطمینان از وجود #ساختاری که اثربخشی و کارایی را حاصل گرداند، بستگی خواهد داشت.
✅ در واقع سازماندهی شامل وظایفی است که باید اجرا شود، تشخیص کسانی است که باید اجرا کنند، چگونگی گروهبندی #وظایف و تعیین کسانی است که باید گزارش دهند یا گزارش بگیرند.
✅ باتوجه به تعریف فوق، این #فرایند شامل سه مرحلهٔ زیر است:
1⃣ طراحی و تعریف کارها و فعالیتهای ضرور
2⃣ دستهبندی فعالیتها بر حسب مشاغل و منصبهای سازمانی تعریف شده
3⃣ برقراری رابطه میان مشاغل و منصبهای سازمانی، برای کسب اهداف مشترک
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ حواست باشد در زندگی ذهنت را درگیر چه کسانی کرده ای ...
✅ اصولا افراد در زندگی شلوغی های ذهنی دارند. #درگیری_ذهنی یا خشم را خیلی تجربه کرده اند. بطور کلی عدم تطابق با واکنش های شیمیایی مغز و اختلال در روند عملکرد طبیعی مغز باعث می شود. همین طور عوامل ژنتیکی و شخصیت فرد نقش موثری در درگیری ذهنی دارند. این افکار باعث شده آسیب های بسیار زیادی را به خود وارد کنند.
✅ #مسائل_کاری، مشکلات خانوادگی، مشکلات مالی، اخبار روز و… میتوانند تمام طول روز فکر ما را مشغول کنند. گاهی این درگیریهای ذهنی موجب تصمیمگیری و یک انتخاب سنجیده میشوند و گاهی هم تمرکز ما را کاهش میدهند. درگیریهای ذهنی در دراز مدت میتوانند موجب ترشح کورتیزول (هورمون مرتبط با استرس) و حتی تهدید سلامت جسمی و روحی شوند.
✅ یکی از اصول مهم در #حضور_ذهن «رها کردن» است. افراد به موارد مختلفی وابسته اند: باورها، رویدادهای خاص، زمانهای خاص، یک منظره، یک خواسته و … زمانیکه یاد بگیرند این موارد را رها کنند، نسبت به آنها آگاهی و پذیرش بیشتری کسب میشود و بدین ترتیب مشکلات و مسائل را با ذهنی شفاف تر و گشوده تر بررسی خواهند کرد.
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مقایسه سبب می شود از داشته های خود لذت نبری
✅ برخی از افراد مدام خودشان را با دیگران #مقایسه میکنند. درواقع باطن زندگی خودشان را با ظاهر زندگی دیگران و آنچه که میبینند مقایسه میکنند. این مقایسه، اصلا نمیتواند عادلانه باشد چون بیخبر از مشکلات و باطن زندگی دیگران انجام میشود.
✅ #مقایسه_کردن خود با دیگران، نتیجهای جز افسردگی، نشخوارهای ذهنی، از دست دادن اعتماد به نفس، حسادت، حسرت داشتن و خشم ندارد. اکثر افراد میدانند که مقایسه کردن درست نیست اما به دلایلی نمیتوانند این عادت بد و مخرب را ترک کنند.
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ راهکارهای مدیریتی جهت ایجاد محیط مثبت برای کارمندان
Management solutions to create a positive environment for employees
✅ #محیط_کاری_پویا و مثبت یک محیط است که با وجود تغییرات و چالشهای مختلف، همچنان انگیزه و احساس رضایت را برای کارمندان فراهم میکند.
✅ این نوع #محیط_کاری به وجود آوردن فضایی از همکاری، انعطافپذیری، ارتباط باز و فرصتهای پیشرفت شغلی تأکید میکند.
▪ثبات در رفتارها و کارها
▪ارتباط و تعامل خالصانه
▪تحسین به صورت عمومی
▪انتقاد به صورت خصوصی
▪احساس موثر و مفید بودن
▪فرصت بیان ایده ها و نظرات
▪داشتن چشم انداز روشن از آینده
▪وجود آزادی عمل و استقلال کاری
▪انتظارات واضح، شفاف و صریح داشتن
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ چرخه سیاست گذاری
#دکتر_فرزاد_جهان_بین
✅ #سیاست_گذاری واژه ای است که با حکومت، دولت، جامعه، و مسائل عمومی آن گره خورده و تداعی کننده اقدام دولت در اداره صحیح امور عمومی است. از زمانی که سیاست گذاری به عنوان یک پارادایم جدید در جهان مطرح شده است، تقریباً چهار دهه می گذرد.
✅ تئوری سیاست گذاری مرتبط با عواملی است که در چرخه سیاست گذاری دخیل هستند. نقش سیاست گذاری جلب حمایت افکار عمومی و تبدیل #تحلیل_سیاسی مردم به توصیه سیاسی برای دولت است. سیاست گذاری به یاری جامعه و سیاسیون می آید تا حلقه ارتباطی بین جامعه و قدرت باشد. تفاوت علوم سیاسی و سیاست گذاری در مفهوم عدالت نهفته است.
✅ سیاست گذاری بر #توزیع_عادلانه امکانات اجتماعی تمرکز دارد ولی علوم سیاسی بر رقابت قدرت متمرکز است و بر نحوه تسلط یک گروه یا حزب سیاسی بر یک جامعه تاکید دارد. سیاستگذاری عمومی فرایندی پیچیده و چندبعدی است و عوامل متعددی بر آن تأثیر می گذارند. هدف تحلیل سیاستگذاری شناخت این عوامل و متغیرهاست.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مسائل را قبل از پیجیده شدن حل کنید
✅ #حل_مساله شاید مهمترین نیاز اساسی رهبران و مدیران در دنیای امروز است. ما در دوران خارق العاده ای زندگی می کنیم، با سطحی از اختلال و #پیچیدگی که زمانی غیرقابل تصور بود. داشتن توانایی حل چالش های پیچیده و ساده اغلب بخش مهمی از موفقیت های بسیاری از صنایع است.
✅ #حل_مسائل پیچیده که واقعیت محیط کاری امروزی است، مراحل و ملاحظات بیشتری نسبت به حل مسائل ساده دارد و درک تفاوت های آنها ممکن است به مدیران و رهبران در توسعه مهارت های آنها در این زمینه کمک کند. در ادامه این مقاله مسائل پیچیده را تعریف می کنیم و تفاوت های کلیدی بین #مسائل_پیچیده و ساده را مورد بحث قرار می دهیم.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ اثرات زیاد فکر کردن
🔺زیاد فکر کردن میتواند فرد را به حدی #غمگین و #نگران کند که قادر به انجام امور روزانه خود نباشد
🔻 #Overthinking can make a person #so_sad and #anxious that they are unable to carry out their daily activities
✅ گاهی اوقات آنقدر موضوعی #ذهن ما را درگیر میکند که ساعتها به آن فکر میکنیم و متوجه گذر زمان نمیشویم. حتی در برخی مواقع ممکن است روزها به موضوعی فکر کنیم و آن را به شکلهای مختلف در ذهن خود تفسیر کنیم. این وضعیت اگر به صورت مداوم و راجع به اکثر موضوعات اتفاق بیفتد، منجر به ابتلا به اختلال زیاد فکر کردن یا overthinking میشود.
✅ #زیاد_فکر_کردن، اتفاقی است که میتواند آسیبی جدی به سلامتی ما وارد کند. تحقیقات نشان میدهد که تمرکز کردن بر کمبودها، اشتباهات و مشکلات موجود منجر به افزایش خطر ابتلا به مشکلات سلامت روان میشود. با کاهش سطح سلامت روان، تمایل ما به نشخوار فکری افزایش مییابد؛ این روند میتواند منجر به شکلگیری چرخه معیوبی شود که شکستن آن سخت است. علاوه بر این، زیاد فکر کردن میتواند مغز و بدن ما را در استرس منفی قرار دهد. این موضوع میتواند منجر به احساس اضطراب، افسردگی و ترس شود و حتی ممکن است باعث حملات پانیک شود.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ نابودکننده های عملکرد
✅ #کمال_گرایی
▪ داشتن استانداردهای غیر واقعی
✅ #ترس_از_شکست
▪انفعال حاصل از ترس
✅ #بی_نظمی
▪عدم توانایی در برنامه ریزی امور
✅ #شک_و_تردید_به_خود
▪ تمرکز روی نقاط ضعف خود
✅ #انتظارات_بالا
▪فشار زیاد برای افزایش عملکرد
#مدیریت_عملکرد
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar