هدایت شده از الهادی
* #اربعین #امام_حسین
💠 قبله شدن کربلا
🔻خدا آسید کاظم قزوینی را رحمت کند، از منبریهای خوب و محقق و فاضل بود. واقعا خوب بود. یک وقتی با هم نشسته بودیم، فرمود: من از شیخ اسد حیدر _صاحب کتاب الامام الصادق و المذاهب الاربعه_ شنیدم که میگفت: من روایتش را دیدهام که در آخرالزمان، کربلا قبله میشود. من نمیدانم این روایت یعنی چه؟
🔸 امروز در فکرش بودم که خدا رحمت کند مرحوم سید کاظم قزوینی را، بلند شود و ببیند که چگونه واقعا کربلا قبله شده است. کجای عالم این جمعیت، این قلوب و این نفوس، متوجه یک مکان، یک فضا و یک منظومه فکری میشود؟
🔹 فصل اربعین است. خدا نصیب کند -ان شاء الله- همهمان بتوانیم به زیارت آقایمان مشرف شویم و پای ما بنویسند.
کد ۵۶۹۰
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله
آنچه میبینید، در برهوت عصر سرد ما، به افسانه میماند...
دوست داشتن دیگران، سختترین و مهمترین کاری است که باید بیاموزیم. آموختنش به "دانستن" نیست. چرا که مهر و حب فعالیتی ذهنی نیست. آموختن دوست داشتن نوعی تشرّف به ساحت الوهیِ انسان است. فقط انسانهای اندکی میتوانند از بُخل و خودپرستی رها شوند و آنگاه دیگران را دوست بدارند. بشر جدید با اصالت دادن به فرد ناسوتی و دنیوی، با مهر و حب بیگانه شده؛
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی
تا بیخبر بمیرد در درد خودپرستی
تشرّف به ساحت مهر و حب با معجزه ممکن است نه ارادهی فردی. مهر، نتیجهی عجز و خضوع است. بعید است در سراسر تاریخ معجزهای مثل حسین علیهالسلام را بیابید که بتواند با مشتعل کردن حرارت مهر در وجود انسانها، آنها را به حقیقت وجودشان مشرّف کند.
#اربعین
➕️ @yaminpour
هدایت شده از پندهای سعادت
1_13669851271.mp3
2.83M
📢 | #صوت
توصیههای حضرت #استاد_شب_زنده_دار «دام ظله» در آغاز درس خارج اصول
✅أهم مطالب جلسه👇
🔰نصیحت لقمان
🔰اشتغال به امور مهمه
🔰وجوب عینی اجتهاد
🔰اهمیت و کیفیت تقریر نویسی
📆تاریخ : 1403/06/25
#پندهای_سعادت
#بیانات
🔗 @pand_saadat
هدایت شده از باور
.
🗂 فهرست مباحث ارائه شده پیرامون #تربیت_عقلانی در کانال "باور"
✅ ضرورت تربیت عقلانی
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/559
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/541
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/534
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/527
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/525
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/587
✅ آثار و نتایج تربیت عقلانی
1⃣ پیدا کردن قوهی نقادی
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/555
2⃣ کنترل غرائز
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/544
3⃣ نجات از وابستگی به غرب
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/584
4⃣ جلوگیری از تقليد و آفات آن
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/552
5⃣ ایجاد شناختهای اساسی
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/539
✅ روشهای تربیت عقلانی
1⃣ چند روش برای تربیت عقلانی
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/567
2⃣ ایجاد سؤال
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/590
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/546
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/531
3⃣ نقد کردن و مشورت کردن
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/575
4⃣ کم کردن دخالت
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/554
✅ ابعاد تربیت عقلانی
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/561
1⃣ تدبر
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/581
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/571
2⃣ تعقل
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/592
3⃣ تفکر و موانع آن
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/578
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/576
✅ آثار داستانی مناسب برای تربیت عقلانی
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/589
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/543
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/536
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/528
✅ احادیث مرتبط با تربیت عقلانی
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/577
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/558
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/538
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/530
https://eitaa.com/bavar_tarbiat/554
💡#تربیت_عقلانی 3⃣3⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 سورۀ حجرات، مسیر امتسازی بر محور نبیاکرم(ص) را نشان میدهد.
💠 #استاد_میرباقری:
«حول سورۀ حجرات گفتهاند که در مورد مواعظ اخلاقی است، ولی تلقی حقیر این است که این سوره، مسیر #امتسازی بر محور وجود مقدس نبی اکرم صلی الله علیه و آله را به ما میگوید و موانع این امتسازی را به ما نشان میدهد».
🔗 پروندۀ ۲۸ جلسه تفسیر سورۀ حجرات
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3443
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3855
🔗 طرح نبی اکرم(ص) منتهی به تربیت امت و امتسازی میشود.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3452
بسم الله
اهمیت عرفان در روند مقاومت
(بخش اول)
سوال: به عنوان رهبر مقاومت لبنان نظرتان درباره #اهمیت_عرفان و امور معنوی #در_مقاومت در جهان عرب و خصوصا در حزب الله چیست؟
جواب شهید سید حسن نصرالله:
ادعا میکنم که حقیقتا اگر این جنبه های معنوی و معرفتی وجود نداشت اصلا مقاومت [اسلامی]ای در لبنان شکل نمی گرفت و در منطقه گسترش نمی یافت.
اگر به سال آغاز مقاومت اسلامی در لبنان برگردیم، یعنی سال ۱۹۸۲ میلادی [۱۳۶۱ شمسی]،
▫نیروهای اشغالگر اسرائیلی بخش گسترده ای از خاک لبنان را اشغال کرده بودند و مناطق اشغالی شان تا بیروت رسیده بود. تانک های اسرائیلی تا همین جایی که ما الان نشسته ایم هم رسیده بودند.
▫کل دنیا از اسرائیل حمایت میکردند.
▫اکثریت قاطع کشورهای عربی هم کشورهایی بودند گوش به فرمان [آمریکا] و ضعیف.
▫جمهوری اسلامی هم درگیر جنگی تحمیلی از سوی صدام حسین بود. لشگرکشی [اسرائیل در سال ۱۹۸۲] به لبنان دقیقا بعد از آزادسازی خرمشهر از سوی رزمندگان اسلام در ایران صورت گرفت.
▫وضعیت [داخلی] لبنان هم وضعیت بسیار سختی بود.
اهمیت عرفان در روند مقاومت
(بخش دوم)
[در چنین شرایطی، طبق ملاک های ظاهری] هیچ امیدی برای شکست دادن اسرائیل وجود نداشت. وقتی از حضور صدهزار نظامی اسرائیلی در لبنان سخن میگوییم، از اینکه قوی ترین ارتش منطقه در لبنان حضور [و این کشور را در اشغال خود] داشت و در کنار این ارتش، نیروهای نظامی آمریکایی و انگلیسی و چند ملیتی هم حاضر بودند، و بخشی از لبنانیها هم با اشغالگران همکاری داشتند و تعداد کسانی که مقاومت میکردند هم بسیار اندک بود (مجموعا چند صد نفر بیشتر نبودند) خب چطور ممکن است چنین دسته کم تعداد مستضعفی نیروی قدر قدرتی در آن سطح را شکست دهد؟
وقتی برگردیم به آن روزها و پس زمینه های [فکری و عقیدتی] جوان هایی که سلاح به دست گرفتند و جنگیدند آن جوانهایی که در مسیر مقاومت باقی ماندند و مسیر را تا انتها پیمودند بررسی کنیم میبینیم که این انگیزه ایمانی در وجودشان بود یعنی معرفتشان به خدا و ایمانشان به او اعتقادشان به اینکه وقتی با دشمن میجنگند مشغول انجام تکلیف شرعی و واجب دینی شان هستند و اینکه اگر از نبرد و جهاد کنار بکشند روز قیامت بازخواست خواهند شد و در مقابل اگر جهاد کنند جهادشان مایه کسب رضایت خدای عز و جل خواهد بود و درجه و شأن آنها را در روز قیامت بالا خواهد برد و آنها را اهل بهشت کرده و از آتش دور خواهد نمود. پس زمینه [فکری و عقیدتی شان] اینها بود.
پس می توان گفت که آنها در حقیقت اهل آخرت و اهل الله بودند نه اهل دنیا. دنبال مال و منال دنیا نمی گشتند حتی لبنانی های اهل دنیا به آنها می گفتند: «شماها دیوانه اید» با حالتی تحقیر آمیز می گفتند: «شماها؟ همین شماها یک مشت جوان می خواهید اسرائیل را شکست دهید؟!» و این ضرب المثل در لبنان معروف است که میگفتند: چشم کجا می تواند جلوی میله آهنی مقاومت کند؟ عقل می گوید چشم نمیتواند جلوی میله مقاومت کند به همین خاطر جوان های [مقاوم] را به دیوانگی متهم میکردند.
خوب یادم هست که یکی از جوان های مقاوم [در پاسخ به آنها که درکی از عمق موضوعات ایمانی نداشتند] همان جوابی را می داد که عابس در کربلا داد. میگفت: «حبّ الحسین أجنَّنی» [بله، عشق حسین دیوانه ام کرده]
بنابراین مسئله مسئله حساب و کتابهای مادی نبود طبق حساب و کتابهای مادی کار درست این بود که مقاومتی در لبنان ایجاد نشود و به شروط اسرائیل و آمریکا تسلیم شویم و چیزی که میخواستند به ما تحمیل کنند را قبول کنیم.
اهمیت عرفان در روند مقاومت
(بخش سوم)
یادم هست در همان هفته های اول [پس از لشگرکشی اسرائیل به لبنان] یک دسته [از نیروهای مقاومت] برای اولین بار پیش حضرت امام خمینی رحمه الله رفته و از ایشان پرسیده بودند: «[در این وضعیت] تکلیف ما چیست؟ شرایطمان سخت است، تعدادمان کم است امکاناتمان شدیدا کم است و دشمن مان هم تا این حد بزرگ است ولی در هر حال ما حاضر و آماده ایم تا تکلیف شرعی مان هر چه باشد به آن عمل کنیم.»
حضرت امام فرموده بودند تکلیف شما این است که مقاومت کنید و با اسرائیل بجنگید ولو اینکه تعدادتان کم و امکانات تان ناچیز باشد. به خداوند سبحان توکل کنید به او اعتماد داشته باشید و [بدانید که] خدا شما را پیروز خواهد کرد.
یعنی آن کسی که خبر پیروزی ۱۸ سال بعد [در سال ۲۰۰۰ و عقب نشینی بی قید و شرط اسرائیل از لبنان] را داد، امام خمینی بود.
[بعد ادامه داده بودند:] «پیروزی روی پیشانی شما نوشته شده». یعنی او می دید که این گروه بر اسرائیل پیروز خواهد شد. [و اضافه کرده بودند:] «به خدا اعتماد داشته باشید و توکلتان به خدا باشد.» بعد هم همان حرفی را زده بودند که معروف بود و همه می دانستند این حرف [همیشگی] امام است. فرموده بودند: «شما مأمور به نتیجه نیستید شما مأمور به ادای تکلیف هستید. تکلیفتان را انجام بدهید. نتیجه با خداست. ولی [بدانید که در اینجا از نظر نتیجه خارجی هم] پیروز خواهید شد.»
پس اصل شروع، شروع با این پس زمینه های ایمانی و معنوی بود. واقعا کسانی که می جنگیدند - و بسیاری از آنها شهید شدند و بسیاری هم هنوز در قید حیاتند - انگیزه شان صرفا انگیزه الهی بود نه تنها دنبالی چیزی از مال و منال دنیا نبودند بلکه اصلا توقعش را هم نداشتند که ۲۰ یا ۳۰ سال زنده بمانند و بعدها در امنیت و صلح و عزت و پیروزی زندگی کنند توقعاتی از این قبیل وجود نداشت. و همین انگیزه چیزی است که هنوز هم وجود دارد و [بر نیروهای حزب الله] حاکم است وقتی وصیت نامه های شهدا و خصوصا وصیت نامه های شهادت طلبان را میخوانی معرفت را میبینی در حالیکه بعضی از این شهدا تقريبا تحصیلات خاصی نداشتند نه در حوزه علمیه درس خوانده بودند نه در دانشگاه ولی وقتی نوشته شان را میخوانی میزان معرفت و عشقی که در کلماتشان وجود دارد غافلگیرت می کند. (پدر معنوی حزب الله (خاطرات و تحلیل های سید حسن نصرالله درباره آیه الله بهجت) ص۵٠-۵۵)
#عرفان
#راه_نصرالله
#آیةالله_بهجت
#مقاومت
@mojtaba_kafil
هدایت شده از بذل الخاطر
باسمه تبارک و تعالی (۱۱۳۴)
«قتلگاهی به نام شبکه های یله ی اجتماعی»
«شبیخون فرهنگی در قالب طنز و سرگرمی»
🔹برای راحتتر شدن ارتباط در ایّام اربعین یکی از پیام رسانهای ایرانی را نصب کرده بودم. قسمتی از آن شبیه برخی شبکه های اجتماعی غربی کلیپهایی بارگذاری میشد. با توجّه به اینکه از این فضاها استفاده نمیکنم خواستم ببینم تجربه ی استفاده از اینها چطور است. دیدم لیس الخبر کالمعاینة! انصافا برایم تکان دهنده بود. قتلگاه اعتقادات و حریمها بود. اگر نسخه ی ایرانی اش اینطور است پس آن غربی هایش دیگر چیست!
🔻آنچه بیشتر نظرم را جلب کرد استفاده از دو اسلحه ی خطرناک بود. یکی سرگرمی و دیگر طنز! رسما دارند با این دو از پشت به عقاید و حریمها خنجر میزنند! ولی چگونه؟! سرگرمی و همینطور طنز وقت استراحت و غفلت ماست. وقتی است که گارد ذهنیمان باز است. دروازه بان نداریم! اینجاست که شیطان اسب تروآ و پیامهای مسموم لایه گزاری شده اش را با لباس طنز و سرگرمی به باطن روح و روانمان تزریق میکند🔺
🔸شبیه همان قورباغه ای در آب که آرام آرام آب را گرم میکنند و متوجّه نمیشود که در حال پخته شدن است. واکنشی نداشته و بلکه خوشش هم می آید. خزنده و منافقانه موریانه ایمانمان شده. با تغییر تدریجی تصاویر ذهنی و در دست گرفتن مدیریت ذهنمان. با ایجاد ذائقه و مدیریت احساساتمان. با ایجاد انس و مدیریت عاداتمان.
✋ولی چه کنیم؟! لااقل سواد رسانه ی خودمان را بالا ببریم. دشمن شناس بوده و از نیّات شوم و خطوات شیطان مطلع شویم. همین در ما احساس خطر ایجاد کرده و لذّت این فضاها را برایمان کمتر نموده و زمینه ی دل کندن یا مدیریتش را مهیا میکند.
بسم الله الرحمن الرحیم
گزارش یک بازدید - بخش اول
یکشنبه سی ام مهرماه 1403 در کنار برخی از اساتیدم توفیق شد تا از نمایشگاه مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام بازدیدی حدودا 4 ساعته داشته باشیم. حقیقتا مشاهدۀ جوانانی چنین فرهیخته، دغدغه مند، فعال، انقلابی و کنشگر در مسیر حل مشکلات انقلاب اسلامی در انسان آفرینش ایجاد می کند؛ هم امید می آفرید و هم حرکت.
پس از مشاهدۀ کلیپی که برای آشنایی با مرکز رشد آماده شده بود از غرفه عدالت پژوهی بازدید کردیم. غرفه ای که در تلاش بود تا توصیۀ حضرت آقا پیرامون بحث عدالت به دولت سیزدهم و دولت چهاردهم بر زمین نماند و مسیرِ تحقق عدالتِ جامع و مطلوب در انقلاب اسلامی هموارتر شود. البته شکل گیری این هسته در مرکز رشد مربوط به سال های اخیر نیست بلکه سابقه ای حدودا ده ساله دارد. در این سال ها تلاش شده با ترسیم مبانی صحیح از عدالت و تهیۀ نظریۀ پشتیبان پایه های معرفتی محکمی را اتخاذ کرده و سپس پا به عرصۀ شناخت صحنه گذارد و برای تحقق عدالت مطلوب فعالیت هایی را رقم بزند. تعیین شاخص برای شناخت درست از وضعیت فعلی جامعه، تلاش برای واقع نمایی شاخص ها و رفت و برگشت با میدان برای شناخت صحنه و البته سنجش شاخص ها از جمله فعالیت های این مجموعه بود. در مجموعۀ فعالیت های خود و مراحل مختلف آن آثار قلمی متعددی را نیز تولید کرده بودند. به صورت کلی یکی از ویژگی های خوبِ مرکز رشد وجود آثار قلمی متعدد در بسیاری از غرفه ها بود. فعالان در مرکز تلاش کرده بودند نتیجۀ تحقیقات خود را به صورت مقالات علمی و کتب در اختیار خوانندگان قرار دهند.
غرفه بعدی غرفۀ افکار عمومی و تغییرات فرهنگی بود. تاثیر افکار عمومی در تغییرات فرهنگی موجب شده بود این دو عنوان در کنار هم قرار گیرد. این هسته تلاش های فراوانی انجام داده بود. از فعالیت در عرصۀ شناخت مبانی و پایگاه های صحیح فکری تا تلاش برای رصد صحنۀ فرهنگی جامعه و تاثیر گذاری بر آن. تلاش برای شناخت ویژگی های نوجوانِ عصر حاضر انقلاب اسلامی، شناخت سطح دینداری جامعه، آسیب های اجتماعی از جمله فعالیت های این مجموعه به شمار می رود. مجموعۀ نظرسنجی متا مربوط به این هسته از مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام است.
غرفۀ مکتب امام یکی دیگر از غرفه هایی بود که بازدید شد. شاید این غرفه را بتوان به نوعی نظریۀ پشتیبان مرکز رشد دانست. غرفه ای که تلاش کرده بود تا مسیر تولید علم دینی را برای دانشجوها تسهیل کند و از آسیب های ورود غیر مجتهدان در این عرصه بکاهد. دانشگاه امام صادق علیه السلام برآمده از این دغدغه است که برای نظام اسلامی و انقلاب اسلامی کارآمد باشد و در مسیر حل مشکلات و مسائل نظام اسلامی قدم بردارد. با توجه به این که در این مسیر استنباط نظر اسلام مهم است و این کارویژۀ مجتهدان به شمار می رود، دلسوزان بر آن شدند تا مسیری را برای کنشگری فارغ التحصیلان و اساتید این مجموعه در مسیر حل معضلات بیابند یا طراحی کنند. طرح متفکرمحوری طرحی است که تلاش می کند با محور قرار دادن یکی از متفکران اسلام همچون حضرت امام، شهید مطهری، حضرت آقا و ... نظر و دیدگاه او نسبت به موارد مختلف استنباط شود و بر اساس چارچوب فکریِ او راه حلی برای حل معضلات فراهم گردد. بدین وسیله هم مبانیِ راهکارِ به دست آمده از استحکام بیشتری برخودار است و هم استنباط از دین از سوی غیر مجتهدین انجام نشده است. در این هسته تلاش مبسوطی صورت گرفته تا روش فهم چارچوب فکری متفکران به دست آید. حقیقتا تلاش در خورِ تحسینی هم بود. برگزاری نشست با اساتید متعدد این عرصه، ثبت دیدگاه های اساتید، برگزاری جلسات تکمیلی و رفت و برگشت با اساتید برای تکمیل مباحث آنها و سرانجام جمع بندی و ارائۀ راهکاری برای فهم چارچوب های فکری متفکران بخشی از تلاش این هسته برای تحقق غرض مذکور است. نتیجۀ این سعی بلیغ در کنار دیگر آثار این مجموعه به رشتۀ تحریر نیز در آمده بود.
غرفۀ تربیت جهادی غرفۀ بعدی ای بود که به بازدید از آن مشغول شدیم. از شکل گیری این هسته حدود یک سال می گذشت. دستاندرکاران این هسته تلاش کردند با توجه به اهمیت عنصر جهاد در فرمایشات حضرت امام، آن را محور قرار داده و ویژگی های لازم برای جوان انقلابی را در ذیل آن تعریف کنند. تبیین مرز بین تربیت جهادی و دیگر اقسام تربیت نیز در ضمن فعالیت های این مجموعه قابل مشاهده بود.
گزارش یک بازدید - بخش دوم
غرفۀ نهاد علم و سیاستگذاری علم آخرین غرفه ای بود که قبل از نماز مغرب و عشاء از آن بازدید شد. اهمیت سیاست گذاری علم، سابقۀ طولانی جامعۀ علمیِ دین در عرصۀ سیاست گذاری علم و سیاست های دقیق، کارآمد و عمیق آن، تاثیر سیاست گذاری علم در مسیر رشد دانشگاه ها و مجامع علمی و در کارآمدی آنها نسبت به معضلات جامعه از جمله اموری است که اهمیتِ عرصۀ سیاستگذاری علم را نشان می دهد. عرصه ای که متاسفانه پس از گذشت بیش از چهاردهه از انقلاب اسلامی هنوز جایگاه خود را نیافته است و تحقیقات دانشگاهی بیش از آن که نسبت به مسائل کشور کارآمد باشد، در راستای حل معظلات مجامع بین المللی و دیگر کشورهاست. این هسته از مرکز رشد به طور خاص در دو زمینۀ ارزشیابی و سیاستگذاری پژوهش فعالیت ها و گفتگوهایی را با وزرات علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام داده است.
در غرفۀ فضای مجازی با بخشی از چالش های حکمرانی مجازی آشنا شدیم. چالش هایی که در حکمرانی مجازی نسبت به پلتفرم ها وجود دارد. همچنین مسائلی که در نسبت به مسئولیت پذیری در فضای مجازی مطرح است. این هسته با برخی از مجامع علمی حوزوی نیز ارتباط برقرار کرده بود و نتیجۀ فعالیت آنها به آثار قلمی نیز تبدیل شده بود. در عرصۀ مسئولیت پذیری با بهره مندی از برخی قواعد فقهی ابعادی از مسئولیت پذیری و کیفیت کنشگری در فضای مجازی را مورد مداقه قرار داده بودند.
در آخرین بازدید هم به سراغ غرفۀ مدرسه رفتیم. در این غرفه تلاش شده بود تا نظریۀ پشتیبانی نسبت به مدرسۀ مطلوب ترسیم شود. توجه به فطرت انسانی در کنار تنوع ها و تفاوت های موجود بین افراد مختلف از جمله نکاتی بود که در این دیدگاه بسیار مورد توجه قرار گرفته بود. ترسیم نقش محوری برای معلم و اعطای بسط ید به او برای تبیین محتواها و ترسیم مباحث به دانش آموزان نیز از ویژگی های طرحی بود که در این غرفه ارائه می شد.
همچون دیگر بازدیدهای علمی بین گوینده و شنونده اشکال و جواب هایی صورت می گرفت و بحث هایی انجام می شد که برای طرفین جذاب و عمق آفرین بود. انصافا تلاش فراوانی در این مجموعه صورت می گیرد و اهتمام و دلسوزی فعالان نسبت به انقلاب اسلامی و حل مشکلات درس آموز و امیدآفرین است. سلام و درود خدا بر عالم فرزانه و انقلابی حضرت آیةالله مهدوی کنی و برکت و رحمت الهی بر اساتید و پژوهشگران و فعالان این مرکز مبارک.
@mojtaba_kafil