ملایی
#عمومی #اجتهاد #تقلید #امام_خمینی در راستای مطلب قبل 👆 این رو هم پیدا کردم: معیار اجتهاد در زمینه
#عمومی
#اجتهاد #تقلید #مرجع_تقلید #مرجعیت
یادتونه گفتم👆 وا اسفاه که هر دم از این باغ مرجعی می رسد؟
خب الحمد لله خبر رسید که آیت الله صافی و وحید از برخی اعلام برائت کرده اند:
https://eitaa.com/Feghahat/4966
1_82836877.mp3
10.12M
#عمومی
#علامه_طباطبائی
#محمد_علی_نجفی ها !
متأسفانه از #علامه_طباطبایی خیلی کم فایل صوتی و خصوصا تصویری باقی مونده.
در این صوت از علامه چند سوال پرسیدند. مثلا این که چرا خداوند متعال در قرآن «الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ» مردان رو بر زنان برتری داده است؟ یا این که دیه زن نصف مرد است و اگر مرد بداند به همین دلیل قصاص نمی شود آیا این باعث نمی شود مرد بر کشتن زن خودش جرئت پیدا کند؟
علامه با همون بیان شیرین و لحن آروم خودشون می فرمان : «این مرد کُشنده نمی کنه».
خصوصا که طلاق به دست مرد هست و در تمام موارد دیگر قتل ( غیر از قتل شوهر زنش را ) این قانون دیه باعث میشه پول بیشتری به زنان برسه و ...
همین یکی دو تا فایل تصویری رو بیشتر از علامه پیدا نکردم :
1) بالاترین پند و اندرز در اسلام:
https://www.aparat.com/v/C1j0L
2) نظر جالب علامه درباره شهید مطهری:
https://www.aparat.com/v/wHnqe
#عمومی
#حدیث #احادیث_لذت_های_دارای_ثواب 🤓
نمی دونم چی شده که بعضی ها خیال کردن «لیس للانسان الا ما سعی» یعنی به اندازه ای که سختی بکشد! نه یعنی به اندازه تلاش و فعالیتی که داشته باشه. خیال کردن «لقد خلقنا الانسان للکبد» نه بلکه «فی کبد». خیال کردن «انک کادح الی ربک کدحاً فملاقیه» یعنی بدون جون کندن نمیشه سمت خدا رفت! اصلا این طوری نیست، ما بسیاری کار ها در اسلام داریم که هم کیف داره هم ثواب! هم حالش رو ببر هم اجرش رو بخر! لیست کنم براتون؟ بیا :
1) امام صادق (ع) از پیامبر (ص) نقل میکنند: الطَّاعِمُ الشَّاکرُ لَهُ مِنَ الْأَجْرِ کأَجْرِ الصَّائِمِ الْمُحْتَسِبِ وَ الْمُعَافَى الشَّاکرُ لَهُ مِنَ الْأَجْرِ کأَجْرِ الْمُبْتَلَى الصَّابِرِ وَ الْمُعْطَى الشَّاکرُ لَهُ مِنَ الْأَجْرِ کأَجْرِ الْمَحْرُومِ الْقَانِع. خب طاعم شاکر یعنی چی؟ یعنی خورنده ی شاکر، کسی که دو لپّی می لمبونه و الحمد لله میگه، اجرش مانند اجر روزهدار در راه خداست و کسی که در عافیت و سلامت شاکر است، اجرش مثل اجر کسی است که گرفتار باشد و صبر کند و کسی که نعمت به او عطا شده و شاکر است اجرش مانند کسی است که محروم از عطا است و به آنچه خداوند به او عطا فرموده راضی و قانع است. اصول کافی، ج۲، ص۹۴
2) فِي حَدِيثِ أَبِي ذَرٍّ قَالَ لِرَسُولِ اللَّهِ ص فِي مُبَاضَعَةِ الرَّجُلِ أَهْلَهُ أَ نَلَذُّ يَا رَسُولَ اللَّهِ وَ نُؤْجَرُ قَالَ أَ رَأَيْتَ لَوْ وَضَعْتَهُ فِي حَرَامٍ أَ كُنْتَ تَأْثَمُ قَالَ نَعَمْ قَالَ فَكَذَلِكَ تُؤْجَرُ فِي وَضْعِكَ فِي الْحَلَال. ابوذر از پیامبر (صلی الله علیه و آله) پرسید آیا در نزدیکی مرد با همسر ثوابی هست؟ فرمود: آیا رابطه با نامحرم گناه هست؟ گفت بله فرمود: به همان نسبت در حلال اجر است. عوالی الئالی ج1 ص 64
3) جُلُوسُ الْمَرْءِ عِنْدَ عِيَالِهِ أَحَبُّ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى مِنِ اعْتِكَافٍ فِي مَسْجِدِي. نشستن مرد در نزد همسرش از اعتکاف در مسجد مدینه دوست داشتنی تر است. مجموعه ورام ج 2 ص 122
4) امام صادق عليه السلام : صَلاةُ مُتَطَيِّبٍ أَفضَلُ مِن سَبعينَ صَلاةً بِغَيرِ طيبٍ؛ يك نماز با عطر بهتر از هفتاد نماز بدون عطر است. كافى، ج6، ص511، ح7
5)عن أبی حمزة قال قال أبو عبد الله ع من سر امرأ مؤمنا سره الله یوم القیامة و قیل له تمن على ربک ما أحببت فقد کنت تحب أن تسر أولیاءه فی دار الدنیا فیعطى ما تمنى و یزیده الله من عنده ما لم یخطر على قلبه من نعیم الجنة؛ ابوحمزه از امام صادق (ع) روایت کرده است که فرمود: کسى که مؤمنى را شادمان کند، خداوند او را در روز قیامت شادمان مى سازد، و به او خطاب مى شود که: هر چه دوست دارى از خداوند بخواه! زیرا که تو دوست داشتى دوستان خدا را در دنیا مسرور کنى، پس هر آنچه از خدا بخواهد، به او کرامت کند، و خداوند بیشتر از آنچه درخواست کرده است به او مى دهد به حدى که هرگز تصور آن را هم نمى کرده است. ثواب الاعمال ص 149
6) عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ (ع) قَالَ قُلْتُ لَهُ لِلْمُتَمَتِّعِ ثَوَابٌ قَالَ إِنْ کَانَ یُرِیدُ بِذَلِکَ وَجْهَ اللَّهِ تَعَالَى وَ خِلَافاً عَلَى مَنْ أَنْکَرَهَا لَمْ یُکَلِّمْهَا کَلِمَةً إِلَّا کَتَبَ اللَّهُ تَعَالَى لَهُ بِهَا حَسَنَةً وَ لَمْ یَمُدَّ یَدَهُ إِلَیْهَا إِلَّا کَتَبَ اللَّهُ لَهُ حَسَنَةً فَإِذَا دَنَا مِنْهَا غَفَرَ اللَّهُ تَعَالَى لَهُ بِذَلِکَ ذَنْباً فَإِذَا اغْتَسَلَ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ بِقَدْرِ مَا مَرَّ مِنَ الْمَاءِ عَلَى شَعْرِهِ قُلْتُ بِعَدَدِ الشَّعْرِ قَالَ نَعَمْ بِعَدَدِ الشَّعْرِ. من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 463 این یکی رو جهت ملاحظات امنیتی ترجمه نمی کنم 😅
7) ... بگم بازم ؟
بماند که کسی که لذت عبادت رو چشیده باشه فهمیده که نماز خسته کننده نیست، وقتی دعای ندبه می خونه قربون صدقه ی امام زمانش که میشه حال می کنه ، از غنج و دلالی که تو دعای افتتاح هست به وجد میاد، بالاترین دیوان ها و کتب شعر ها رو می بینه که به گرد پای «جوشن کبیر» نمی رسن ، درباره مقام توکل و رضا و ... دیگه نمی گم فقط یه آیه بگم و تمام : ألا إن اولیاء الله لا خوف علیهم و لا هم یحزنون.
رزقنا الله و ایاکم ان شاء الله. 🙏
ملایی
#عمومی #حوزوی #رزق #روزی #روزی_طالب_علم #رزق_طلبه معمولا ابتدای ورود به حوزه می بینید که روحانیون و
#عمومی
#حوزوی
#رزق #روزی #روزی_طالب_علم #رزق_طلبه
یکی از دوستان عزیزم ، در این باره ☝️(مطالب پستی که reply کردم) چند تا سوال پرسیدند: یعنی شما میگید طلبه ها برن پول در بیارن؟ علامه طباطبایی (غیر از چند سال)،علامه حسن زاده، آیت الله بهجت ، امام خمینی و ... هیچ کدوم کاری غیر از طلبگی نداشتند، اصلا طلبگی با دنبال پول و دنیا رفتن سازگاری نداره.
جواب: درآمد زایی و تولید ثروت در دین ما نه تنها مذموم نیست بلکه ممدوح است اصلا وسعت دادن به معشیت اهل و عیال مستحب هست. آنچه مذموم و ناپسند هست دلبستگی به اموال هست یا پول در آوردن نه برای استفاده در راه خدا بلکه برای صرف پولدار شدن و به قدرت رسیدن (بخوانید استکبار) هست این هاست که نهی شده. وگرنه به نظر من اصلا طلب روزی حلال برای مصارف حلال (خصوصا مصارف مستحب و واجب) خودش از تقواست! به خاطر ترک همین هم هست که اکثر طلبه ها شامل روزی من حیث لایحتسب نمیشن.
تمام ائمه ی ما تمکن مالی داشتند پولدار بودند اگر چه در زندگی شخصی اختیاراً زاهدانه زندگی می کردند. مثلا آمده که زکات سالانه حضرت امیر علیه السلام بیش از 40 هزار دینار بوده! سند:
https://www.farsnews.com/news/13920714001555/
من یه حساب سر انگشتی کردم به پول الان میشه یه چیزی بین 8 تا 20 میلیارد تومان !! خب اصل سرمایه ( از انعام ثلاثه و غلات اربع و نقدین ) چقدر بوده که این قدر زکات اش شده ؟ ده یا بیست برابر این مقدار خوبه ؟ مثلا صد میلیارد تومان خوبه ؟!! الان مردم یه مبلّغ دین ببینند که این قدر درآمد داشته باشه بهش چی میگن ؟
امام كاظم عليهالسلام: إنّي لأَعمَلُ في بَعضِ ضِياعي حَتّى أعرَقَ ـ و إنَّ لي مَن يَكفيني ـ لِيَعَلَمَ اللّه ُ أنّي أطلُبُ الرِّزقَ الحَلالَ. من در برخى از زمينهاى كشاورزىام كار مىكنم تا آن كه عرق از بدنم سرازير مىشود، در حالى كه هستند كسانى كه به جاى من كار كنند و مرا از كاركردن بىنياز كنند، ولى من كار مى كنم تا خداوند ببيند كه در جستوجوى روزى حلالم. الكافى، ج ۵، ص ۷۷
درباره علامه حسن زاده و دیگران که شغل نداشتند؛ جواب اینه که شهریه می گرفتند ، قدیم شهریه قدرت خریدش خیلی بیشتر ( حدود 4 برابر ) بوده! استاد ما سر کلاس تعریف می کرد که اوائل طلبگی نصف شهریه رو میداده اجاره خونه و با باقیش تا آخر برج دووم میاورده، من خندیدم گفتم استاد الان کل شهریه، نصف اجاره خونه است!
خلاصه این که بالاخره طلبه باید یک منبع درآمدی حلال در حدی که بتونه درس خوندنش رو به خوبی ادامه بده داشته باشه وگرنه اصلا نمی تونه درس بخونه! دو سه تا از دوستای صمیمیِ سطوح عالیِ من که یکی شون بسیار با استعداد و هم مباحثه ای بنده بود به خاطر مشکلات اقتصادی از حوزه رفتند!
البته این تکلیف ماست وگرنه مسئولین رده بالای حوزه و مراجع وظیفه شون بالابردن شهریه ها ( خصوصا برای طلاب مستعد) و احیای وقف هاست. بهتره به جای گلایه از #نهال_فروشی در حوزه ( بخوانید فرار مغز ها) یه فکری به حال ضروریات زندگی طلابی کنند که از آنها توقع روزی ده دوازده ساعت درس خواندن دارند!
این کلیپ آقای پناهیان عالی بود، مخصوصا جمله ی اول کلیپ رو از دست ندید:
https://eitaa.com/panahian_ir/2817
این هم صحبت های مفصل آقای رهدار و هاجری درباره وضعیت معیشت طلاب:
https://www.aparat.com/v/b7d5k
#تخصصی
#حوزوی
#تعدد_زوجات #چندهمسری #نظر_شخصی
سوال این هست که مرد متاهلی که فقیر است اقدام او بر #ازدواج_مجدد چه حکمی دارد؟ واجب کفایی است یا مستحب است یا اصلا جایز نیست؟
برادر محترم آقای ارموی که 4 همسر دائم و 7 فرزند را در یک خانه جمع کرده اند! بله در یک خانه ! تعدد زوجات را برای کسی که فقیر است و حتی برای کسانی که هیچ امید عقلایی ای به افزایش روزی شان نیست (مثل طلاب که باید تمام وقت درس بخوانند) توصیه کرده و تعدد را موجب افزایش رزق و روزی می دانند مطلقاً! عین استدلال ایشان به شرح زیر است:
نوید ابراهیمی اُرمَوی : «قرآن و روایات می فرماید فقر مانع ازدواج نیست و با توجه به اینکه در ازدواج مجدد هم یک طرف قضیه ازدواج مجردی از نسوان واقع میشود قطعا ازدواج مجدد هم مشمول وعده الهی خواهد بود، علاوه بر برخی روایات صحیحه در مورد امر به ازدواج مجدد برای گشایش فقر و تنگدستی مرد متاهلی که شکایت از فقر داشته... الگوی بنده در این زمینه مرحوم علامه آیت الله قاضی هستند که با فقر مثال زدنی عجیبشان، چهار همسر دائم و بیش از پنج شش متعه را سرپرستی میکردند. همین مطلب را در دادگاه ویژه روحانیت پاسخ دادم که اگر کل عالَم بگویند فرزند نیاور باز هم فرزند خواهم آورد.»
این آدرس کانال ایشان در ایتا است:
https://eitaa.com/chandhamsari_ormavi/114
ایشان می گویند شهید مطهری در شرایط کنونی چندهمسری را برای مردان توانا واجب کفایی دانسته اند. البته آقای ارموی توانایی را غیر از توان مالی می دانند:
https://eitaa.com/chandhamsari_ormavi/615
خب از اینجا بحثی دقیق و علمی در توضیح استدلال ایشان عرضه می کنم:
1) این که گفتند قرآن می گوید فقر مانع ازدواج نیست به خاطر تمسک ایشان به آیه شریفه ی 32 نور هست: و انکحوا الایامی و الصالحین ... ان یکونوا فقرا یغنهم الله من فضله. بعد با یک اشکال مواجه شده اند که آیه مربوط به ایامی و ازدواج نکرده هاست نه مردان متاهل! بنابراین جواب داده اند که چون در تعدد زوجات زن بی شوهر است مصداق ایامی می باشد و آیه شریفه وعده ی الهی است برای افزایش روزی به خاطر ازدواج مجدد.
2) منظور ایشان از روایت صحیحه ، روایت زیر است :
عدّة من أصحابنا عن أحمد بن أبي عبدِ اللَّهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الْجَامُورَانِيِّ عَنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي حَمْزَةَ عَنِ الْمُؤْمِنِ عَنْ إِسْحَاقَ بْنِ عَمَّارٍ قَالَ قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع: آیا حدیثی که مردم روایت میکنند صحیح است؟ که مردی نزد پیامبر آمد و از نیازمندی(مالی) شکایت کرد و پیامبر او را به ازدواج فرمان داد و او چنین کرد.[پس از مدتی] مجددا نزد پیامبر آمد و از نیازمندی(مالی) شکایت کرد، و پیامبر او را به ازدواج فرمان داد، و تا سه مرتبه او را به ازدواج فرمان داد. امام فرمود: بله، صحیح و حق است. سپس فرمود: رزق و روزی همراه با زنان، اهل و عیال و خانواده است. منبع:الكافي،جلد۵صفحه۳۳۰حدیث۴
3) استدلال بعدی ایشان به سیره آیت الله قاضی است که با فقر عجیب شان به طرزی معجزه وار شوهر نزدیک ده زن بوده اند.
بنده مخالف نظر ایشان هستم و فقر را رافع استحباب تعدد زوجات ( نه وجوب ) بلکه مانع جواز آن می دانم ولی
نه خاطر این که نگاه توحیدی ندارم یا حسادت یا عقده ای بودن که آقای ابوعلی خیال کردند
نه به خاطر نگاه و هدف دنیوی که آقای مقدمی خیال کردند
نه به خاطر خدا نشناس بودن و نچشیدن مزه رزق و روزی و لمس نکردنِ برکت زندگی که خانم تسنیم خیال کردند
و نه ...
بلکه به خاطر این کریمه ی قرآنی : ان خفتم الّا تعدلوا فواحده ! سوره ی نساء آیه 3
1. مقدمه اول: در این آیه روی سخن و التفات خدای متعال با مردان هست (که غالباً متاهل اند مگر مردی همزمان با چند زن عقد دائم کند) و در این شکی نیست چرا که می فرماید انکحوا ما طاب لکم من النساء مثنی و ثلاث و رباع.
2. این ازدواج در ادامه مشروط به رعایت عدالت می شود : «اگر ترسیدید که عدالت را رعایت نکنید به یک زن بسنده کنید» این معنا اتفاقی تمام مترجمین قرآن هست.
3. ترس از عدم عدالت چطور رخ می دهد که اگر برای مردی رخ بدهد اجازه ی تعدد زوجات را ندارد ؟ جواب: می دانیم که عدالت واجب در چندهمسری دو رکن دارد یکی رعایت حق قَسم (تقسیم شب ها میان زنان اش) و یکی پرداخت نفقه مطابق عرف و شأن. از مسلمات فقهی است که خوراک، پوشاک و مسکن و ... از ضروریات زندگی بوده و بر شوهر واجب است برای همسر دائم خود که ناشزه نباشد تهیه کند.
4. نتیجه ی این مقدمات این است که اگر مردی فقیر است و خوف عرفی و عقلایی ( یعنی ترس عادی بر اساس محاسبات دنیوی! نه معجزات ) داشت که فعلاً نمی تواند به طور عادی چنین نفقه ای را برای همسران و فرزندان خود تهیه کند حق ازدواج مجدد ندارد شرعاً !
ملایی
#تخصصی #حوزوی #تعدد_زوجات #چندهمسری #نظر_شخصی سوال این هست که مرد متاهلی که فقیر است اقدام او بر #ا
#تخصصی
#حوزوی
#تعدد_زوجات #چندهمسری #نظر_شخصی
و اما پاسخ به سه استدلال برادرم آقای ارموی:
1) آیه شریفه 32 سوره نور که وعده ی الهی درباره فضل خدا به افزایش روزی است اختصاص دارد به الایامی و این که ایشان گفته اند «همین که زن بی شوهر است کافی است» صحیح نمی باشد. به دو دلیل: 1- اگر آیه 32 نور شامل تعدد زوجات شود معنای آیه 32 نور این خواهد بود که خدای متعال هم در ازدواج اول هم در تعدد زوجات فقیران و کسانی که قدرت پرداخت نفقه ندارد را از فضل خود غنی خواهد کرد درحالی که این معنا قطعا غلط است وگرنه مانعیت «ان خفتم الاتعدوا فواحده» را برای ازدواج مجددِ چنین کسانی، از بین می برد و ما می دانیم آیات قرآن هرگز یکدیگر را ابطال نمی کنند (خواننده محترم دقت کند) پس آیه 32نور مختص به ازدواج اول است و آیه 3نساء مربوط به تعدد زوجات، نه این که آیه32 نور درباره تمام اقسام ازدواج (حتی ازدواج موقت) باشد. 2- در تمام ازدواج ها همیشه زن بی شوهر است پس در صدق لفظ ایامی زن ملاک نیست و گرنه باید آیه ی شریفه «ان خفتم الاتعدوا فواحده» را مختص ازدواج مردان متاهل با زنان متاهل بدانیم که قطعا باطل است.
2) روایت اسحاق بن عمار اصلا اعتباری ندارد و سند آن نه تنها صحیح نیست بلکه ضعیف است! به خاطر وجود افراد مردودی مانند أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الْجَامُورَانِيِّ و الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي حَمْزَة در سند روایت! از این بدتر این که با «ان خفتم الا تعدلوا فواحده» منافات دارد، آیه مانع ازدواج مجددِ فقیر است روایت او را تشویق می کند! علاوه بر این که این روایت نه با عقل می سازد که ازدواج چهارم معجزه بیافریند نه با تجربه زندگی افرادی مثل همان آیت الله قاضی ! بنابراین یا باید روایت را تکرار و تاکید حضرت بر همان ازدواج اول دانست یا حمل کرد بر روایةٌ فی واقعةٍ یا اگر به هیچ وجه نشد حمل بر معنای صحیحی کنیم تا با قرآن منافات نداشته باشد، فاضربوه علی الجدار! چرا که نه بر اساس حجیت خبر ثقه معتبر می شود نه بر اساس حجیت خبر موثوق الصدور.
3) کسانی که از زندگانی آیت الله قاضی خبر دارند می دانند که در زندگی عادی ایشان هیچ خبری از معجزه نبوده است و گاهی حتی پول قابله برای زایمان همسرشان نداشتند که بدهند و ...
علاوه بر تمام این حرف ها خبری را همین امروز ( 25 مرداد 98 ) به ما رساندند: عین عبارات ایشان را عرض می کنم :آقای ... [به درخواست ایشان نام شون حذف شد] : «دیشب جلسه خصوصی فعالان خانواده با حضرت آقا بود ، دوبار از ایشان درباره تعدد زوجات سوال شد. بار اول از آقا پرسیدند عدهای با توجیه و هدف افزایش جمعیت معتقدند باید تعدد زوجات را ترویج کرد نظر شما چیست و حضرت آقا فرمودند: "بنده درباره تعدد زوجات تاملاتی دارم." بعد از جلسه هم شهاب مرادی از آقا در این باره سوالی فقهی را طرح کردند(من چون عقبتر بودم سوال ایشان را دقیق نشنیدم) اما پاسخ حضرت آقا به ایشان این بود که در تعدد زوجات عدالت رعایت نمیشود و اشاره کردند به آیه فان خفتم الا تعدلوا فواحده...» !!!
عدالت در چندهمسری.pdf
115.4K
#تخصصی
#حوزوی
#چندهمسری #تعدد_زوجات
#عدالت_در_چندهمسری #نظر_شخصی
یکی از دوستان بنده خبر دادند که حضرت آقا فرمودند "بنده درباره تعدد زوجات تاملاتی دارم" و اشاره کردند به آیه «فان خفتم الا تعدلوا فواحده».
اما واقعا عدالت در چندهمسری چیست؟
برخی آنقدر سخت گرفته اند که به طور کلی منکر تعدد زوجات شده اند برخی بسیار آسان که دیگر جایی برای خوف نمی ماند.
در ادامه ی مباحث قبلی تحقیقی انجام دادیم درباره #عدالت در این آیه شریفه و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که علاوه بر توان رعایت حق قسم، توان تامین نفقه مناسب و توان جنسی لازم نیز شرط جواز تعدد زوجات می باشد یعنی اگر مردی نسبت به هر کدام از این ها خوف داشت که نتواند حق زنانش را اعطاء کند باید به یک زن بسنده کند.
جلسه اول.pdf
201.9K
#سخنرانی_محرم
#محرم_98
جلسه اول ، نکاتی را در #فضیلت_صلوات و یاد ائمه گفتیم، درباره #مقام_بالای_ائمه و اهمیت #معرفت_امام معرفت به جایگاه آنها مطالبی گفتیم و دو سه حدیث در #فضیلت_مجلس_اباعبدالله بیان کردیم.
جلسه دوم.pdf
189.1K
#سخنرانی_محرم
#محرم_98
جلسه دوم، 6 مورد از #اهداف_امام_حسین علیه السلام رو برای حرکت به سمت کربلا عرض کردیم، بیاناتی از امام راحل در اهمیت #نقش_محرم_و_صفر، در زنده نگه داشتن اسلام گفتیم.
جلسه سوم.pdf
220.6K
#سخنرانی_محرم
#محرم_98
جلسه سوم، #وضوی_تام، #وضوی_کامل رو توضیح دادیم که ثوابش ابدی است و طبق روایت با گناهان از بین نمی رود! 5 مورد از #حیله_های_ابن_زیاد های زمان رو برای متفرق کردن مردم از دور مسلم بن عقیل های زمان گفتیم
جلسه چهارم.pdf
222.8K
#سخنرانی_محرم
#محرم_98
جلسه چهارم، درباره #اهمیت_نماز چند روایت بیان کردیم. بعد یک #بحث_توحیدی زیبا درباره #رابطه_زنان_و_عرفان توضیح دادیم.
جلسه پنجم.pdf
219.4K
#سخنرانی_محرم
#محرم_98
جلسه پنجم چندین روایت در اثباتِ این مطلب عرض کردیم که #اخلاق_و_عبادت_باید_انقلابی_باشد . نکته ای رو هم درباره #اشک_شوق و #اندوه_لذت_بخشِ گریه بر امام حسین علیه السلام گفتیم.