فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام شیخ #عارف_محمدی از استان ایلام نتایج تحقیقاتش درباره آقای غفاری را بیان می کند.
#اهل_تحقیق
#جدا_شده
@naghdeghaffari
نقد غفاری
سخنرانی آقای غفاری در ایام فاطمیه، شب دوم (مسجد #دانشگاه_شیراز) @naghdeghaffari
♨️اشتباه گرفتن «شهادت در میدان جنگ» با «عالِم غیب و شهادت»!
#بازنشر
آقای غفاری در سخنرانی خود در ایام فاطمیه در #دانشگاه_شیراز ادعا می کند که:
«قرآن می فرماید: خدا، رسولش، مؤمنین و #شهدا #ناظر_اعمال ما هستند!» (دقیقه 2:22 از فایل ضمیمه را گوش کنید)
خوب است جناب غفاری توضیح دهند که این آیه در #کجای_قرآن آمده است؟!
شاید منظور ایشان آیه 105 از سوره توبه باشد. اما خداوند در این آیه فرموده است:
وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَیَرَی اللَّهُ عَمَلَکُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ سَتُرَدُّونَ إِلی عالِمِ الْغَیْبِ وَ الشَّهادَةِ فَیُنَبِّئُکُمْ بِما کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ
البته کلمه «الشَّهادَةِ» در این آیه بکار رفته است اما این شهادت کجا و شهید میدان جنگ کجا؟!😱
شهادت در این آیه کلمه ای از ترکیب "عالِمِ الْغَیْبِ وَ الشَّهادَةِ " به معنای #دانای_به_غیب_و_شهود (خدا) است نه #شهید_در_میدان_جنگ!😭
ترجمه آیه چنین می شود: بگو (هر چه مى خواهيد) بكنيد كه خدا عمل شما را خواهيد ديد، و همچنين رسول او و مؤمنان (اهل بیت) نيز، بزودى شما را بسوى داناى غيب و شهود مى برند، و خدا شما را از اعمالى كه مى كرديد خبر مى دهد.
***
آقای غفاری بعد از آنکه ادعا کرده که خداوند در قرآن شهدا را در کنار خدا، رسول و مومنان به عنوان #ناظر_اعمال قرار داده (که کذب بودن این ادعا را نشان دادیم) بر این ادعای خود ادعای دیگری را مترتب کرده، می گوید:
«یک معنای این آیه [که نشان دادیم چنین آیه ای اصلا وجود ندارد] این است که هرچیزی که خدا، رسولش و مومنین که اهل بیت (ع) هستند، دارند این شهدا هم دارند!» (دقیقه 2:40 از فایل ضمیمه را گوش کنید)
این هم یک #ادعای_گزاف دیگری است چراکه به هیچ وجه نمی توان چنین مقامی را که ایشان ادعا کرده که «هرچیزی که خدا، رسولش و اهل بیت دارند» را برای غیر آنها قائل شد. آن هم با توسل به #آیه_ای_که_اصلا_وجود_ندارد!
#سطح_دانش_دینی
#قرآن
#آیت_الله
#شهادت
#عالم_به_غیب_و_شهادت
#بازی_با_قرآن
#ادعای_خلاف_قرآن
#کجای_قرآن
#ادعای_گزاف
@naghdeghaffari
video_2018-08-22_22-45-20~2.mp3
22.89M
قسمتی از سخنرانی آقای غفاری با موضوع «تجلی_اعظم» در شهر اسلام آباد غرب:
"تو میتونی عین رسول الله بشی! نه یه ذره کم نه زیاد! فقط مقام نبوت رو نمی تونی داشته باشی!"
@naghdeghaffar
نقد غفاری
قسمتی از سخنرانی آقای غفاری با موضوع «تجلی_اعظم» در شهر اسلام آباد غرب: "تو میتونی عین رسول الله ب
♨️ عین رسول الله! نه یه ذره کم نه زیاد!
قسمتی از سخنان جناب غفاری:👇
("لکم فی رسول الله اسوه حسنه." اسوه هست.
#اسوه یعنی تو میتونی عین او بشی! نه یه ذره کم نه زیاد!
فقط مقام نبوت و رسالت رو تو نمی تونی داشته باشی. بقیه اش رو عین رسول الله (ص) می تونی بشی! خودشون اینها رو فرمودن.
شما مگه نمی خونید هی ده ها بار؟ رفقامون هم گفتم ما هم میگیم: "ایاک [!] #جمیع_خیر_الدنیا و #جمیع_خیر_الآخره!"
چی چی باقی مونده؟ جمیع خیر یعنی چی؟ گفت که: "یا من ارجوه کل خیر!" همه خیر برمیگرده به خدا! اینجا هم جمیع خیر را می خواد. یعنی چی؟ یعنی خودت رو می خواد خدا!)
#توهم_پراکنی
#اسوه
#خیر
#جمیع_خیر
#مقامات_اهل_بیت
#عین_رسول_الله
@naghdeghaffari
نقد غفاری
✅ همهی ما #قابلیت_وجودی #زهرا شدن و #علی شدن را دارا هستیم! جلسه هفتگی ۹۶/۱۲/۱۷ 💠 @naghdeghaffa
🔊تصریح زیارت جامعه بر اینکه هیچ کس به مقامات اهل بیت (ع) نمی رسد
#بازنشر
در حالی که آقای غفاری بارها در سخنان خود بر این نکته تاکید و اصرار می کند که ما قابلیت زهرا (س) و علی (ع) شدن را داریم، در زیارت جامعه چنین می خوانیم که هیچ کس به مقام آنها نمی رسد و حتی طمع رسیدن به مقامشان را نمی کند:
فَبَلَغَ اللَّهُ بِكُمْ أَشْرَفَ مَحَلِّ الْمُكَرَّمِينَ وَ أَعْلَى مَنَازِلِ الْمُقَرَّبِينَ وَ أَرْفَعَ دَرَجَاتِ أَوْصِيَاءِ الْمُرْسَلِينَ حَيْثُ لَا يَلْحَقُهُ لَاحِقٌ وَ لَا يَفُوقُهُ فَائِقٌ وَ لَا يَسْبِقُهُ سَابِقٌ وَ لَا يَطْمَعُ فِي إِدْرَاكِهِ طَامِعٌ حَتَّى لَا يَبْقَى مَلَكٌ مُقَرَّبٌ وَ لَا نَبِيٌّ مُرْسَلٌ وَ لَا صِدِّيقٌ وَ لَا شَهِيدٌ وَ لَا عَالِمٌ وَ لَا جَاهِلٌ وَ لَا دَنِيٌّ وَ لَا فَاضِلٌ وَ لَا مُؤْمِنٌ صَالِحٌ وَ لَا فَاجِرٌ طَالِحٌ وَ لَا جَبَّارٌ عَنِيدٌ وَ لَا شَيْطَانٌ مَرِيدٌ وَ لَا خَلْقٌ فِيمَا بَيْنَ ذَلِكَ شَهِيدٌ إِلَّا عَرَّفَهُمْ جَلَالَةَ أَمْرِكُمْ وَ عِظَمَ خَطَرِكُمْ وَ كِبَرَ شَأْنِكُمْ وَ تَمَامَ نُورِكُمْ وَ صِدْقَ مَقَاعِدِكُمْ وَ ثَبَاتَ مَقَامِكُمْ وَ شَرَفَ مَحَلِّكُمْ وَ مَنْزِلَتِكُمْ عِنْدَهُ وَ كَرَامَتَكُمْ عَلَيْهِ وَ خَاصَّتَكُمْ لَدَيْهِ وَ قُرْبَ مَنْزِلَتِكُمْ مِنْهُ
«پس خداوند ، شما را به شريف ترين مرتبه گراميان و بالاترين جايگاه هاى مقرّبان و برترين درجات فرستاده شدگان رساند. آن مقامى كه [جز آنان] هيچ كسى بدان نمى رسد و به بالاتر از آن، هيچ كسى راه نمى يابد و هيچ پيش گامى بر آن، پيشى نمى گيرد و هيچ طمع كننده اى براى رسيدن به آن، طمع نمى كند، تا اين كه نه هيچ فرشته مقرّب و پيامبر مُرسَلى، و نه هيچ صدّيق و شهيدى، و نه هيچ عالِم و جاهلى، و نه هيچ پَست يا صاحبْ فضيلتى، و نه هيچ مؤمنِ درست كردارى، و نه هيچ تبهكارِ بدكردارى، و نه هيچ ستمگرِ مستبدى، و نه هيچ شيطانِ رانده شده اى، و نه هيچ آفريده ديگرى كه در اين ميان گواه باشد، بر جاى نمى مانَد، مگر آن كه خداوند مى شناسانَد به آنان: جلالتِ امرتان و عظمت قَدْرتان ، و بزرگىِ مقامتان، و تماميّت نورتان، و درستىِ جايگاهتان، و استوارىِ مقامتان، و شرافت رتبه تان و منزلتِ شما را در نزدش، و كرامت شما را در نزد او، و ويژه بودنتان در پيشگاه او و منزلت نزديكى اى كه با او داريد .»
🔹این مطلب با الهام از صفحه اینستگرام استاد کامل که از طرف یکی از برادران طلبه در نقد آقای غفاری راه اندازی شده نگاشته شد.👇
https://www.instagram.com/ostadekamel
#زیارت_جامعه
#لایقاس_بنا_احد
#جایگاه_اختصاصی_ائمه
#مقامات_اهل_بیت
@naghdeghaffari
نقد غفاری
آقای غفاری از تعبیر «وَ أَنْ تُدْخِلَنِی فِی کُلِّ خَیْرٍ أَدْخَلْتَ فِیهِ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّ
👆👆👆
ما پیش از این چند مطلب درباره معنای "خیر" در قرآن و ادعیه منتشر کرده ایم. می توانید مطالب مذکور را مجددا مطالعه کنید.
#خیر
#معنای_خیر
#لایقاس_بنا_احد
#مقامات_اهل_بیت
@naghdeghaffari
♨️جنس معنویت ما با جنس معنویت اهل بیت (ع) متفاوت است
#بازنشر
حجت الاسلام والمسلمین شیخ جعفر ناصری (از اساتید اخلاق):👇
معنویتی که عموم مردم به دنبال آن هستند با آنچه خداوند به رسول خدا و اهل بیت علیهمالسلام عطا فرموده، متفاوت و از دو جنس است؛ به همین دلیل، راوی میگوید: خدمت حضرت امام صادق علیهالسلام عرض کردم: «یابن رسول الله! آیا این روایت درست است که راستگوترین مردم، ابوذر است؟» حضرت فرمودند: «درست است». عرض کردم: «موقعی که پیامبر صلیاللهعلیهوآله این روایت را فرمودند، امیرالمؤمنین علیهالسلام حضرت زهرا سلاماللهعلیها و حسنین علیهماالسلام هم حضور داشتند؛ پس جایگاه آنها چه می شود؟!» حضرت فرمودند: «یک سال چند ماه دارد؟» گفتم: «دوازده ماه». فرمودند: «ماههای حرام چند ماه است؟» گفتم: «چهار ماه». فرمودند: «آیا ماه مبارک رمضان که لیله القدر در آن است یکی از ماههای حرام است؟» گفتم: «نه». فرمودند: «اما شبی در ماه مبارک رمضان هست که عبادتش بهتر از هزار ماه است، با این که جزء ماههای حرام هم نیست. همه مردم مثل ماهها هستند و شیعیان ما مثل ماههای حرام و ما مثل لیلهالقدر هستیم. دیگران را با ما مقایسه نکنید»(1)
مقایسه اهل بیت علیهمالسلام با شیعیان صحیح نیست. اهل بیت علیهمالسلام لیلهالقدر هستند و شیعیان، ماههای حرام؛ این ماهها را با ماههای حرام دیگر مقایسه میکنند. ابوذر را با سلمان مقایسه میکنند؛ نه با حضرت زهرا سلاماللهعلیها و امیرالمؤمنین علیهالسلام و حسنین علیهماالسلام.
پی نوشت:👇
1. حَدَّثَنَا أَبِی رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ یَحْیَى الْعَطَّارُ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَحْمَدَ بْنِ یَحْیَى بْنِ عِمْرَانَ الْأَشْعَرِیِّ عَنْ حَمْدَانَ بْنِ سُلَیْمَانَ عَنْ أَیُّوبَ بْنِ نُوحٍ عَنْ إِسْمَاعِیلَ الْفَرَّاءِ عَنْ رَجُلٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع أَ لَیْسَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص فِی أَبِی ذَرٍّ رَحْمَهُ اللَّهِ عَلَیْهِ مَا أَظَلَّتِ الْخَضْرَاءُ وَ لَا أَقَلَّتِ الْغَبْرَاءُ عَلَى ذِی لَهْجَهٍ أَصْدَقَ مِنْ أَبِی ذَرٍّ قَالَ بَلَى قَالَ قُلْتُ فَأَیْنَ رَسُولُ اللَّهِ وَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ وَ أَیْنَ الْحَسَنُ وَ الْحُسَیْنُ قَالَ فَقَالَ لِی کَمِ السَّنَهُ شَهْراً قَالَ قُلْتُ اثْنَا عَشَرَ شَهْراً قَالَ کَمْ مِنْهَا حُرُمٌ قَالَ قُلْتُ أَرْبَعَهُ أَشْهُرٍ قَالَ فَشَهْرُ رَمَضَانَ مِنْهَا قَالَ قُلْتُ لَا قَالَ إِنَّ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ لَیْلَهً أَفْضَلُ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ إِنَّا أَهْلَ بَیْتٍ لَا یُقَاسُ بِنَا أَحَدٌ.(معانی الاخبار ص ۱۷۹)
منبع:👇
http://bonyadhad.ir/8635
#شیخ_جعفر_ناصری
#قیاس_خود_با_ائمه
#لايقاس_بنا_أحد
#مقامات_اهل_بیت
#مقایسه_با_اهل_بیت
@naghdeghaffari
نقد غفاری
قسمتی از سخنرانی آقای غفاری با موضوع «تجلی_اعظم» در شهر اسلام آباد غرب: "تو میتونی عین رسول الله ب
😂 طنز: نه یه ذره کم؛ نه یه ذره زیاد!
آقای غفاری می گه: "اسوه یعنی تو میتونی عین رسول الله بشی! نه یه ذره کم نه زیاد!"
حالا ما معنی تعبیر (نه یه ذره زیادش) که لابد ایشون خواستن با اون تعبیر به رسول خدا احترام بذارند رو می فهمیم. اما اینکه (نه یه ذره کم) یعنی چی؟! یعنی ما حق نداریم مقاممون رو یه ذره کمتر از رسول خدا بکنیم؟!😂 حالا نمی شه از آقای غفاری خواهش کنیم که یه ذره به رسول خدا تخفیف بدهند و اجازه بدهند که مقام ما یه ذره کمتر از ایشون باشه؟! حاضریم ریش گرو بذاریما😂
#طنز
#توهم_پراکنی
#متوهم_پروری
#اسوه
@naghdeghaffari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانال آقای غفاری و انتشار کلیپ #حلق و #تقصیر وی در سفر #حج
@naghdeghaffari
نقد غفاری
رسالۀ #سیر_و_سلوک منسوب به #بحرالعلوم @naghdeghaffari
♨️ "حال محوری" در انتخاب استاد
وبلاگ #استاد_کامل با اشاره به عباراتی از رساله #سیر_و_سلوک منسوب به بحرالعلوم نوشت:
گاهی از برخی #مریدان آقای عباسی (غفاری) میشنویم که علت اصلیای که ایشان را به عنوان #استاد_سیر_و_سلوک انتخاب کردهاند آن بوده که پس از حضور در جلسات او و انجام دستورالعملهایش، بهسرعت «#حالات_خوش_معنوی» به دست آوردهاند و به قول خودشان سالها نزد دیگر اساتید رفتهاند و «بهجایی نرسیدهاند»، ولی در اندک زمانی نزد آقای عباسی بهجاهایی رسیدهاند و #شهوداتی داشته اند.
سؤال مهمی که مطرح می شود این است که آیا این موضوع میتواند معیار درستی برای تشخیص #استاد_عرفان و سیر و سلوک باشد؟
پاسخ این سؤال را در #رسالۀ_سیر_و_سلوک منسوب به #بحرالعلوم: ص168 میتوان یافت:
«و اما #استاد_عام شناخته نمیشود مگر به #مصاحبت او در خلأ و ملأ و #معاشرت_باطنیه و ملاحظۀ #تمامیت_ایمان جوارح و نفس او. و زینهار به #ظهور_خوارق_عادات و #بیان_دقائق_نکات و #اظهار_خفایای_آفاقیه و #حبایای_انفسیه و #تبدل_بعضی_حالات_خود، به متابعت او #فریفته نباید شد، چه #اشراف_بر_خواطر و #اطلاع_بر_دقائق و #عبور_بر_ماء_و_نار و #طیّ_زمین_و_هوا و #استحضار_از_آینده و امثال اینها در مرتبۀ #مکاشفۀ_روحیه حاصل میشود و از این مرتبه تا #سرمنزل_مقصود راه بینهایت است و بسی منازل و راحل است، و بسی راهروان این مرحله را طی کرده و از آن پس از راه افتاده به #وادی_دزدان_و_ابالسه داخل گشته و از این راه #بسی_کفار را اقتدار بر بسیاری از امور حاصل».
بر این اساس
1-مشاهدۀ امور #خارق_العاده چون حرکت بر آب، #طی_الارض و ...
2- #غیب_گویی
3-تغییر حالات درونی ما
4-آگاهی شخص مدعی از #خطورات_ذهنی ما
و...
نمی تواند ملاک درستی برای #انتخاب_استاد باشد.
@naghdeghaffari
♨️آغاز فعالیت کانال نقد غفاری در پیام رسان ایتا
به اطلاع کاربران عزیز می رساند که کانال نقد غفاری در پیام رسان ایتا نیز راه اندازی شد.
بدین وسیله از برادر عزیزی که ما را در این جهت یاری نمود نهایت تشکر را داریم.
https://eitaa.com/naghdeghaffari
با ما همراه باشید.
@naghdeghaffari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عرفان سیمی!
#استاد_سید_عبدالله_فاطمی_نیا
@naghdeghaffari
♨️شطحیات منصور حلاج دلیل بر عدم کمال اوست
علامه #سید_محمدحسین_طهرانی (ره):
از كُمَّلين اينگونه تعبيرات [#انا_الحق] را كه به #شطحيات و #طامات نام نهند، ديده نشده است. #بزرگترين_عارف، حضرت رسول اكرم صلّى الله عليه و آله و سلّم بوده است، و اينگونه تعبير نفرموده است؛ و گرنه بجاى قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ مى گفت: قُلْ أنَا اللهُ أحَدٌ... مطالبى كه در اين زمينه از #بايزيد_بسطامى و #منصور_حلاج آمده است، دليل بر #عدم_كمال آنان است... يكى از عالى ترين ثمره استاد همين است كه شاگرد را خودسر و يَله نمى گذارد؛ و محال است با تحقّق معانى عاليه عرفانيّه در شاگرد، اين نحوه از كلمات از او صادر شود. حسين منصور حلّاج #استاد نداشت؛ و همين موجب خطرات براى وى شد... حضرت آقا حاج سيّد هاشم [#حداد]، طريقه حلّاج را ردّ مي كردند و مي فرمودند: در آنچه از او نقل شده مطالبى است كه دلالت بر #نقصان او دارد. از صدر اسلام تا كنون كسى به جامعيّت مرحوم آقا (#قاضى) نيامده است. و ابداً از ايشان و يا احدى از شاگردانشان اينگونه مطالب ديده نشد.
(روح مجرد، #علامه_طهرانی، صص 461-462)
@naghdeghaffari
♨️ شجره ممنوعه
قُلْتُ لِلرِّضَا ع يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ أَخْبِرْنِي عَنِ الشَّجَرَةِ الَّتِي أَكَلَ مِنْهَا آدَمُ وَ حَوَّاءُ مَا كَانَتْ فَقَدِ اخْتَلَفَ النَّاسُ فِيهَا فَمِنْهُمْ مَنْ يَرْوِي أَنَّهَا الْحِنْطَةُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَرْوِي أَنَّهَا الْعِنَبُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَرْوِي أَنَّهَا شَجَرَةُ الْحَسَدِ
فَقَالَ كُلُّ ذَلِكَ حَقٌّ
قُلْتُ فَمَا مَعْنَى هَذِهِ الْوُجُوهِ عَلَى اخْتِلَافِهَا
فَقَالَ يَا أَبَا الصَّلْتِ إِنَّ شَجَرَةَ الْجَنَّةِ تَحْمِلُ أَنْوَاعاً فَكَانَتْ شَجَرَةَ الْحِنْطَةِ وَ فِيهَا عِنَبٌ وَ لَيْسَتْ كَشَجَرَةِ الدُّنْيَا وَ إِنَّ آدَمَ لَمَّا أَكْرَمَهُ اللَّهُ تَعَالَى ذِكْرُهُ بِإِسْجَادِ مَلَائِكَتِهِ لَهُ وَ بِإِدْخَالِهِ الْجَنَّةَ قَالَ فِي نَفْسِهِ هَلْ خَلَقَ اللَّهُ بَشَراً أَفْضَلَ مِنِّي فَعَلِمَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مَا وَقَعَ فِي نَفْسِهِ فَنَادَاهُ ارْفَعْ رَأْسَكَ يَا آدَمُ فَانْظُرْ إِلَى سَاقِ عَرْشِي
فَرَفَعَ آدَمُ رَأْسَهُ فَنَظَرَ إِلَى سَاقِ الْعَرْشِ فَوَجَدَ عَلَيْهِ مَكْتُوباً لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ- مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ وَ زَوْجَتُهُ فَاطِمَةُ سَيِّدَةُ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ وَ الْحَسَنُ وَ الْحُسَيْنُ سَيِّدَا شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ
فَقَالَ آدَمُ ع يَا رَبِّ مَنْ هَؤُلَاءِ
فَقَالَ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ ذُرِّيَّتِكَ وَ هُمْ خَيْرٌ مِنْكَ وَ مِنْ جَمِيعِ خَلْقِي وَ لَوْلَاهُمْ مَا خَلَقْتُكَ وَ لَا خَلَقْتُ الْجَنَّةَ وَ النَّارَ وَ لَا السَّمَاءَ وَ الْأَرْضَ فَإِيَّاكَ أَنْ تَنْظُرَ إِلَيْهِمْ بِعَيْنِ الْحَسَدِ فَأُخْرِجَكَ عَنْ جِوَارِي
فَنَظَرَ إِلَيْهِمْ بِعَيْنِ الْحَسَدِ وَ تَمَنَّى مَنْزِلَتَهُمْ فَتَسَلَّطَ الشَّيْطَانُ عَلَيْهِ حَتَّى أَكَلَ مِنَ الشَّجَرَةِ الَّتِي نُهِيَ عَنْهَا وَ تَسَلَّطَ عَلَى حَوَّاءَ لِنَظَرِهَا إِلَى فَاطِمَةَ ع بِعَيْنِ الْحَسَدِ حَتَّى أَكَلَتْ مِنَ الشَّجَرَةِ كَمَا أَكَلَ آدَمُ
فَأَخْرَجَهُمَا اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَنْ جَنَّتِهِ وَ أَهْبَطَهُمَا عَنْ جِوَارِهِ إِلَى الْأَرْض
(بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج26، ص: 273)
#حدیث
#شجره_ممنوعه
#مقامات_اهل_بیت
#لایقاس_بنا_احد
@naghdeghaffari
نقد غفاری
خوردن از #شجره_ممنوعه #شجاعت بود؟! جناب غفاري در بخش ديگري از تفسير مثلاً عرفاني خود از #سوره_عصر ض
♨️آرزوی رسیدن به مقام پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) سبب تسلط شیطان
علی رغم آنکه آقای غفاری به #مریدان خود می گوید که «تو می توانی #عین_رسول_الله بشی! نه یک ذره کم نه یک ذره زیاد» و یا آنکه #حضرت_آدم و #حوا را به واسطه خوردن از #شجره_ممنوعه #شجاع معرفی می کند، #امام_رضا (ع) در روایتی زیبا آرزوی #مقام_پیامبر(ص) و اهل بیتش (ع) را دلیل #تسلط_شیطان برحضرت آدم و حوا (ع) معرفی کرده است. به این روایت زیبا که #اباصلت نقل کرده توجه کنید:
به حضرت رضا (ع) گفتم: ای فرزند رسول خدا! به من از درختی که آدم و حوا از آن خوردند خبر ده که آن درخت چه بود؟ [چرا که] مردم در آن اختلاف کرده اند. برخی می گویند: #گندم بوده؛ برخی می گویند #انگور بوده و برخی می گویند درخت #حسد بوده است.
حضرت رضا (ع) فرمودند: همه آنها حق است!
گفتم: معنی این وجوه با اختلافاتشان چیست؟
فرمودند: ای اباصلت! درختان بهشت انواعی دارند. پس درخت گندم است و در آن انگور است و مانند درخت دنیا نیست. و بدرستی که زمانی که خداوند حضرت آدم را به واسطه #سجده_ملائکه و ورود به #بهشت گرامی داشت پس آدم در نفس خود چنین گفت: آیا خدا بشری را خلق کرده که برتر از من باشد؟ پس [چون] خداوند به آنچه در نفسش گذشت آگاه بود، به او ندا کرد: ای آدم! سرت را بالا بگیر و به #ساق_عرش من نگاه کن!
پس آدم سرش را بالا کرد و به ساق عرش نگریست. پس بر آن مکتوبی دید که چنین نگاشته بود: لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ- مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ وَ زَوْجَتُهُ فَاطِمَةُ سَيِّدَةُ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ وَ الْحَسَنُ وَ الْحُسَيْنُ سَيِّدَا شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ
پس آدم گفت: ای پروردگار من! آنها چه کسانی هستند؟
خداوند فرمود: از نسل تو اند. آنها از تو و از همه مخلوقات من برترند و اگر آنها نبودند تو و بهشت و جهنم و آسمان و زمین را خلق نمی کردم. پس مواظب باش که به آنها به چشم #حسادت ننگری چرا که از جوار خود اخراجت خواهم کرد.
پس آدم به چشم حسادت به آنها نگریست و #جایگاه_آنها_را_آرزو_کرد پس #شیطان_بر_او_مسلط_شد تا اینکه از آن درختی که از آن نهی شده بود، خورد. و شیطان بر حوا به واسطه حسادت بر مقام #حضرت_فاطمه (س) مسلط شد تا اینکه او نیز مانند حضرت آدم از آن درخت خورد.
پس خداوند آن دو را از بهشتش #اخراج کرد و آنها را از جوار خود به زمین #هبوط داد.
(#بحار_الأنوار، بيروت، ج26، ص 273)
@naghdeghaffar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😱 #خود_امام_پنداری!
تشویق و تایید یک #دانشجو که به تصریح آقای غفاری #از_این_چیزا_سر_در_نمی_یاره اما خودشو #به_شکل_امام_معصوم می بینه!
گفتم: #هیچ_شک_و_تردیدی_نکن!
#متوهم_پروری
@naghdeghaffari
نقد غفاری
😱 #خود_امام_پنداری! تشویق و تایید یک #دانشجو که به تصریح آقای غفاری #از_این_چیزا_سر_در_نمی_یاره ام
انتشار سخنان فوق در کتاب غفاری
کتاب #مادر_واقعی، ص ۳۴ و ۱۶۱»
#خود_امام_پنداری
#متوهم_پروری
@naghdeghaffari
نقد غفاری
♨️ عین رسول الله! نه یه ذره کم نه زیاد! قسمتی از سخنان جناب غفاری:👇 ("لکم فی رسول الله اسوه حسنه."
📛حضرت آدم مقام نبوت و رسالت را هم داشت اما از آرزوی مقام محمد (ص) و آلش (ع) منع شد
قبلا فیلمی ارائه شد که آقای غفاری به شاگردان خود صریحاً می گوید: « #اسوه [بودن رسول الله] یعنی تو میتونی عین او بشی! نه یه ذره کم نه زیاد! فقط مقام #نبوت و #رسالت رو تو نمی تونی داشته باشی. بقیه اش رو عین رسول الله (ص) می تونی بشی!»
این در حالی بود که بر اساس روایت #امام_رضا (ع) که دیروز ارائه شد #حضرت_آدم (ع) علی رغم برخورداری از مقام نبوت و رسالت از #آرزوی_مقام حضرت محمد (ص) و آلش (ع) نیز #منع شده بود چه رسد به ادعای امکان رسیدن به آن مقام!
اکنون پرسش آن است که وقتی خداوند شخصیت عظیمی که از مقام رسالت و نبوت هم برخوردار است را از تمنای چنین مقامی منع می کند چرا جناب غفاری مریدانی که غالبا یا وارد #سیر_و_سلوک عملی نشده اند و یا در این راه #مبتدی محسوب می شوند را وعده می دهد که «تو میتونی عین رسول الله بشی! نه یه ذره کم نه زیاد!» آیا نتیجه این نوع سخنان پرورش جمعی از انسان های #متوهم نخواهد بود؟!
#توهم
#متوهم
#متوهم_پروری
@naghdeghaffari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😴 #خواب_محوری
#شیخ_میثم_عراقی #خواب خود را برای #مریدان غفاری نقل می کند:
همه پشت سر پیامبر (ص) راه می رفتند و هر کس به آقای غفاری #شک می کرد سقوط می کرد.
@naghdeghaffari
نقد غفاری
😴 #خواب_محوری #شیخ_میثم_عراقی #خواب خود را برای #مریدان غفاری نقل می کند: همه پشت سر پیامبر (ص) ر
😴خواب محوری برای حفظ مریدان
وبلاگ «#استاد_کامل» با انتشار متنی نوشت:
یکی از مخاطبین #جدا_شده از آقای عباسی (غفاری) با دیدن مطلب قبلی فیلمی، برایم ارسال کرد. بنا بر توضیحاتی که ایشان فرمودند، این فیلم در یکی از سفرهای آقای عباسی (غفاری) به همراه #مریدان به #عتبات_عالیات گرفته شده است. فرد عربی که صحبت می کند، به «#شیخ_میثم_عراقی» مشهور است. او برای بیان قبح #شک_در_استاد خوابی را نقل می کند! در #خواب آقای میثم، همه پشت سر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم راه می رفتند و هر کس به آقای عباسی (غفاری) #شک می کرده ناگهان #سقوط می کرده است.
#خواب_محوری
@naghdeghaffari
♨️ارزیابی ادعای آقای غفاری به روش مقایسه جایگاه رسول الله (ص) و ائمه اطهار(ع) - 1
قسمت اول
به جملات زیر توجه کنید:
▪️«#هر_چیزی که #خدا، #رسول اش و مؤمنین که #اهل_بیت (ع) هستند، دارند این #شهدا هم دارند!»
▪️«ما می توانیم به #مقامات_توحیدی و #ویژه_اهل_بیت(ع) برسیم!»
▪️«من قابلیت وجودی #زهرا شدن را دارم، #علی شدن را دارم. #رسول_الله شدن را دارم؛ #قرآن میگه #اسوه هست. اینو نمونه فرستاده. اما من نوعی بی لیاقتی می کنم آن امری دیگر است.»
▪️«لکم فی رسول الله اسوه حسنه." اسوه هست. #اسوه یعنی تو میتونی عین او بشی! نه یه ذره کم نه زیاد! فقط مقام #نبوت و #رسالت رو تو نمی تونی داشته باشی. بقیه اش رو #عین_رسول_الله (ص) می تونی بشی! خودشون اینها رو فرمودن.»
اینها ادعاهای جناب غفاری است که به شاگردان خود القا می کند.
پیشتر روایاتی را بیان کردیم که اهل بیت (ع) صریحاً ما را از مقایسه دیگران با خودشان نهی فرموده بودند. این روایان را می توانید با هشتک (#لایقاس_بنا_احد) و (#لا_یقاس_بنا_احد) بخوانید.
همچنین روایتی را از #امام_رضا (ع) نقل کردیم که بر اساس آن علت #هبوط #حضرت_آدم به زمین و #تسلط_شیطان بر او آرزوی رسیدن به #مقامات_اهل_بیت (ع) بود.
اینک این موضوع را از زاویه ای دیگر مورد بررسی قرار می دهیم.
اگر از کسی که ادعای جناب غفاری را صحیح می پندارد و معتقد است که هر کسی مثلاً می تواند #عین_رسول_ الله (ص) بشود (نه یه ذره کم، نه یه ذره زیاد!) بپرسیم بر اساس این اعتقاد به نظر شما چه کسی یا چه کسانی زودتر از دیگران باید به #مقام_رسول_الله (ص) رسیده باشند و عین ایشان شده باشند (نه یه ذره کم، نه یه ذره زیاد!) چه پاسخی خواهد داد؟
طبیعی است که چنین فردی مدعی شود که مثلاً پیش از همه #امیرالمومنین #علی (ع) با رسول الله (ص) هم درجه شده و به جایگاه ایشان رسیده است و پس از وی #امام_حسن(ع) و #امام_حسین (ع) و آنگاه سایر ائمه (ع) به این جایگاه رسیده اند!
اما وقتی ما به روایات اهل بیت (ع) مراجعه می کنیم با مجموعه ای از روایات مواجه می شویم که صراحتاً از تفاوت مقام و فضایل رسول الله و خاندان ایشان با یکدیگر خبر داده اند.
ادامه در پست بعد...
@naghdeghaffari
نقد غفاری
♨️ارزیابی ادعای آقای غفاری به روش مقایسه جایگاه رسول الله (ص) و ائمه اطهار(ع) - 1 قسمت اول به جم
♨️ ارزیابی ادعای آقای غفاری به روش مقایسه جایگاه رسول الله (ص) و ائمه اطهار(ع) – 2
قسمت دوم
وقتی ما به روایات اهل بیت (ع) مراجعه می کنیم با مجموعه ای از #روایات مواجه می شویم که صراحتاً از تفاوت مقام و فضایل رسول الله و خاندان ایشان با یکدیگر خبر داده اند. به عنوان نمونه به روایات زیر توجه کنید:
🔸قالَ النَّبِيُّ ص الْحَسَنُ وَ الْحُسَيْنُ خَيْرُ أَهْلِ الْأَرْضِ بَعْدِي وَ بَعْدَ أَبِيهِمَا وَ أُمُّهُمَا أَفْضَلُ نِسَاءِ أَهْلِ الْأَرْضِ:
پیامبر (ص) می فرمایند: #حسن و #حسین بعد از من و بعد از پدرشان #بهترین_افراد_اهل_زمین هستند و مادر آنها #بافضیلت_ترین زنان اهل زمین است.
(#بحار_الأنوار، ط - بيروت، ج26، ص: 272)
🔸قالَ رَسُولُ اللَّهِ ص عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ ع أَفْضَلُ خَلْقِ اللَّهِ غَيْرِي وَ الْحَسَنُ وَ الْحُسَيْنُ سَيِّدَا شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ وَ أَبُوهُمَا خَيْرٌ مِنْهُمَا:
#رسول_خدا (ص) می فرمایند: #علی (ع) فرزند ابی طالب #برترین_مخلوقات خدا #غیر_از_من است. و #حسن و #حسین سروران جوانان اهل بهشتند و[لی] پدر آنها #بهتر_از_ آن_دو است.
(#بحار_الأنوار، ط - بيروت، ج25، ص: 360)
🔸قالَ النَّبِيُّ ص إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ اطَّلَعَ إِلَى أَهْلِ الْأَرْضِ فَاخْتَارَنِي ثُمَّ اطَّلَعَ الثَّانِيَةَ فَاخْتَارَكَ بَعْدِي فَجَعَلَكَ الْقَيِّمَ بِأَمْرِ أُمَّتِي بَعْدِي وَ لَيْسَ أَحَدٌ بَعْدَنَا مِثْلَنَا:
پیامبر [خطاب به امیرالمؤمنین] فرمود: به درستی که خداوند بر اهل زمین نظر کرد پس مرا برگزید سپس برای بار دوم نظر کرد و تو را بعد از من برگزید پس ترا قیّم امر امتم بعد از من قرار داد و هیچ کس بعد از ما #مثل_ما دو تن نیست.
(#بحار_الأنوار، ط - بيروت، ج39، ص: 91)
🔸عنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع أَنَّهُ قَالَ: اعْلَمْ أَنَّ أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ ع أَفْضَلُ عِنْدَ اللَّهِ مِنَ الْأَئِمَّةِ كُلِّهِمْ وَ لَهُ ثَوَابُ أَعْمَالِهِمْ وَ عَلَى قَدْرِ أَعْمَالِهِمْ فُضِّلُوا
#امام_صادق (ع) می فرمایند: بدان که امیرالمؤمنین (ع) نزد خدا بر #همه_ائمه #برتری دارد و ثواب اعمال آنها برای اوست و آنها به اندازه اعمالشان برتری داده شده اند.
(#بحار_الأنوار، ط - بيروت، ج39، ص: 92)
🔸همچنین در حدیثی قدسی خداوند خطاب به رسولش می فرماید:
إِنِّي فَضَّلْتُكَ عَلَى الْأَنْبِيَاءِ وَ فَضَّلْتُ وَصِيَّكَ عَلَى الْأَوْصِيَاء:
من تو را بر #انبیا و جانشینت را بر #اوصیا #برتری دادم.
(#الكافي، ط - الإسلامية، ج1، ص: 527)
🔸نیز از #امام_صادق (ع) نقل شده است که فرموند:
من از رسول خدا (ص) شنیدم که می فرمود: نَحْنُ فِي الْأَمْرِ وَ النَّهْيِ وَ الْحَلَالِ وَ الْحَرَامِ نَجْرِي مَجْرَى وَاحِدٍ فَأَمَّا رَسُولُ اللَّهِ ص وَ عَلِيٌّ فَلَهُمَا فَضْلُهُمَا:
ما در #امر و #نهی و #حلال و #حرام بر یک جریان واحدی سیر می کنیم اما برای رسول خدا (ع) و علی (ع) بر دیگران #برتری است.
(#بصائر_الدرجات في فضائل آل محمد صلى الله عليهم، ج1، ص: 480)
***
اکنون پرسش ما از جناب غفاری آن است که وقتی #امام_علی (ع) نتوانسته است به درجه رسول خدا (ص) برسد و #حسنین (ع) نتوانسته اند به درجه پدر خویش نائل شوند چرا به عده ای جوان القا می کنید که شما می توانید #عین_رسول_الله بشوید نه یه ذره کم، نه یه ذره زیاد؟!
#حدیث
@naghdeghaffari