هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
مهم/ مشهد مقدس در آستانه ثبت یک دسته گل تاریخی!
🔹با کمال تاسف مطلع شدیم که طرح بلندمرتبهسازی در مشهد مقدس با ابعادی کمسابقه و بلکه بیسابقه در آستانهی تصویب قرار گرفته است. مدیران مربوطه بنا دارند در صورت تصویب نهایی این طرح، ۶۶ محدوده و محور از این کلانشهر را که شامل بسیاری از محورهای اصلی مشهد میشود، به عنوان پهنه مجاز برای برجسازی اعلام نمایند؛ آنهم بدون در نظر گرفتن افق زمانی برای اجرای این طرح و در واقع به صورت مادامالعمر! به این ترتیب از زمان تصویب طرح بلندمرتبهسازی مشهد تا همیشه، دست سرمایهگذاران ساختمانی برای برجسازی در پهنههای متعدد باز خواهد ماند و بدین ترتیب دیر زمانی نخواهد پایید که شهر مقدس مشهد، به برخی شهرهای چینی که مملو از برجهای خالی از سکنه شده است، شباهت پیدا کند!
🔹برای آنکه عمق فاجعه را بهتر متوجه شوید، حجم محدودههای مجاز بلندمرتبه سازی مشهد را با سایر کلانشهرهای دنیا مقایسه بفرمایید؛ برای مثال، آسمانخراشهای سیدنی تنها در ۶ محدوده از شهر احداث شدهاند؛ و یا برجهای پاریس صرفا در ۵ محدوده ساخته شدهاند؛ و یا حتی در خود نیویورک که مهد نظام لیبرال سرمایهداری است، برجها به پهنههای کاملا انگشت شماری نظیر منهتن محدود شدهاند که آن هم عمدتا با کاربری اداری و یا تجاری است و نه مسکونی و مابقی این کلانشهر که بخش عمده آن را تشکیل میدهد، با الگوی کم تراکم و افقی اجرا شده است. اما طرح بلندمرتبهسازی مشهد در ۶۶ محدوده (یعنی بخش عمدهای از محورهای اصلی این شهر مقدس) پیشبینی شده است تا از این جهت، مشهدالرضا(ع) حتی از مهد نظام سرمایهداری هم پیشی بگیرد! لذا خدمت مدیران ذیربط پیشنهاد میشود تا در صورت اجرای چنین طرح بیسابقهای، نام مشهد را به لحاظ شدّت و حدّت بلندمرتبه سازی و هویت زدایی از این شهر مقدس، برای ثبت در گینس نامزد بفرمایند تا بلکه با ثبت این افتخار کذایی به نام خود، نامشان را در تاریخ شهرسازی که نه، تاریخ شرّسازی جهان جاودانه نمایند!
🔹آقایان و خانمهای محترمی که این چند صباح، مدیریت این شهر مقدس بر عهده شماست! واقعا خودتان متوجه عواقب هویتی چنین طرح بیسابقهای نیستید؟! آیا میدانید که این چند صباحی که اداره این شهر بر عهده شماست به زودی میگذرد اما تبعات چنین طرحی تا دهها و بلکه صدها سال دامنگیر این شهر و شهروندانش خواهد شد؟! آیا هرگز به قضاوت تاریخ و آیندگان درخصوص چنین طرح محیرالعقولی نیاندیشیدهاید؟! آیا از پیشگاه قدسی حضرت رضا(ع) که ولیّ نعمت همه ما و شماست شرم نمیکنید که با چنین طرحی چوب حراج بر تتمّه هویتی شهر ایشان بزنید؟! آیا نمیدانید که این نوع افراط در بلندمرتبهسازی، حتی در خود کشورهای غربی هم سالهاست که منسوخ شده است؟! آیا قصد دارید حتی از پاپ هم کاتولیکتر شوید که با چنین طرحهایی اینطور آینده هویتی این شهر را به سخره گرفتهاید؟!
🔹از نهادهای نظارتی انتظار میرود با قید فوریت، به پرونده این طرح محیرالعقول ورود نمایند و اجازه ندهند تصویب چنین طرح بیسابقهای، خدای نکرده به لکه ننگی برای نظام جمهوری اسلامی تبدیل شود. از همه دلسوزان انقلاب اسلامی (اعم از دانشگاهیان و حوزویان و فعالان فرهنگی و ...) نیز تقاضا میشود با روشنگری درخصوص ابعاد مختلف این طرح غیرعلمی، غیرعقلی و غیرشرعی، جلوی تصویب و ابلاغ آنرا بگیرند.
@baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓۸ میلیون خانواده بدون مسکن در ایران
🔹بیش از ۱۵۰ میلیون هکتار از کل کشور منابع طبیعی است.
⭕️اگر فقط ۲ میلیون هکتار از این زمینها آزاد، نقشهبرداری و تفکیک شود به ۲۰ میلیون خانواده ایرانی قطعات ۱۰۰۰ متری میرسد.
👌آنوقت مردم با مبالغ ناچیزی میتوانند آن را بسازند و به راحتی در آن زندگی کنند.
🌱در اینصورت توزیع جمعیت در کل کشور متوازن و پراکنده شده و خود موجبات امنیت را بوجود میآورد و بار ترافیک و گرانی زندگی در شهرها و آلودگی شهرها و ... به شدت پایین میآید.
#مقررات_فقهی_ساختمان
#دار_واسعه
#احیای_موات
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۴۳
۲۵ آذر۱۴٠۲/سال سوم
آتش فصل پنج سند۲٠۳٠ بر خانه مادر!
خطبه فدکیه را در منابر، همراه با بخش برابری جنسیتی سند ۲٠۳٠بخوانید!
نظام مقایسه، یکی از مهمترین ابواب قواعد اصولی فقه البیان است. مبتنی بر آیات و روایات(۲۵۶بقره/نهج البلاغه خ۱۴۷)، بیان، در صورتی هدایت آفرین خواهد بود که هر دو جانب #رشد و #غیّ را کامل و روشن به مردم برساند. #نظام_مقایسه دائما انسان را متوجه بدعتهای زنده و کنونی جامعه می کند و ما را به متن نبرد همیشگی حق و باطل و نور و ظلمت می کشاند. بی توجهی به این مسئله باعث شده که بسیاری از مومنان گمان کنند، کسانی که به صراحت دنبال حذف حضرت مادر سلام الله علیها و خاموش کردن #نور_خدا در زمین بودند(۸صف)، دیگر از بین رفته و آن مسائل جانسوز، صرفا حوادثی تاریخی بوده که تمام شده و کار ما تنها گرامیداشت آن است. و مگر برای سقیفه سازمان ملل، چیزی بهتر از این تصور خام و باطل هم وجود دارد؟ بیان مبتنی بر نظام مقایسه می گوید: در صورتی می توانید از هیئات، سخنرانی ها و مجالس فاطمیه(سلام الله علیها) برای #نصرت_امام علیه السلام(زیارت آل یاسین) نیرو بسیج کنید که بگویید در حال حاضر، دقیقا چه کسانی با چه عناوینی و از چه راههایی برای حذف مادر و مادری در تلاش شبانه روزی اند که فرمود: وَ مَن نَامَ لَم يُنَم عَنهُ(نهج البلاغه نامه۶۲). چرا که عالم حقیقی کسی است که اولا #بدعتها را بشناسد و ثانیا با آنها مقابله کند(علل الشرایع ج۱ص۲۳۵). وگرنه تو با خیال راحت بر مادر گریه میکنی و اصحاب سقیفه سازمان ملل هم با خیالی راحت تر از تو، مشغول پیشبرد اهداف ظلمانی خود.
سازمان ملل، سقیفه امروز است و سند ضاله توسعه پایدار۲٠۳٠، بویژه فصل پنجم آن _برابری جنسیتی_ برنامه جامع حکومتی رهروان #فلانی و فلانی!
برابری جنسیتی به معنای حقیقی کلمه یعنی حذف مادری و در مرحله بعدی حذف جنسیت و خانواده! یعنی ایجاد تغییر حداکثری در #خلقت_الهی به عنوان یکی از مهم ترین برنامه های ابلیس(۱۱۹نساء).
برابری جنسیتی می گوید: هررررر نوع تفاوتی که به خاطر جنسیت، بین زن و مرد وجود دارد تبعیض است و باید رفع شود. فی المثل اینکه زن بخاطر زن بودنش باید حجاب داشته باشد، یک نوع تبعیض و ظلم در حق بانوان است و باید به آن خاتمه داد. یا اینکه زن چون زن است پس مادری هم می کند، تبعیض است و باید به آن پایان داد و... . یا در مسائل سطحی تر: اینکه زن و دختر بخاطر جنسیت شان نباید وارد ورزشگاه فوتبال مردان شوند، تبعیض و ظلم است و باید از بین برود.
حال چه باید کرد؟
پاسخ همان راهی است که حضرت مادر سلام الله علیها نشان بشریت دادند: بازگشت به امام و علم لایتنهایی ایشان که: النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا(عیون اخبار الرضا ج۱ ص۳٠۷). در مدرسه فقهی هدایت، دوازده اولویت تمدنی بر اساس آیات و روایات، برای احیای گرانسنگ ترین جایگاه عالم یعنی مادری ارائه شده است.
دریافت الولویتهای تمدنی دوازده گانه
@besalamen_amenin
📢خبرگزاری دانشجو / از ساعتی پیش، عرضه بنزین و گازوئیل در تعداد قابل توجهی از جایگاههای عرضه سوخت سراسر کشور با اختلال مواجه شد به طوری که برخی جایگاهها در کلانشهرها، عرضه سوخت را متوقف کردند.
#سامانه_هوشمند_سوخت
#آفات_مدیریت_متمرکز
#مدیریت_غیرمتمرکز
https://eitaa.com/olgou_mashhad
ما در مرحله سوم تمدنسازی یعنی ایجاد دولت اسلامی هستیم.
دولتسازی یعنی ایجاد نظامات اجتماعی منتهی به هدایت.
#دولت_اسلامی
#نظام_سازی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
👌همهی علاقهمندان به مباحث تمدنی در خراسان را به شرکت در این جلسات دعوت مینماییم.
❓راههای پیشگیری ساختاری از بیماری کدام است؟
📣از ساعت ۷:۳۰ الی ۸:۱۵
❓مدیریت شهری موجود چگونه جایگاه خانواده را تضعیف میکند؟
📣از ساعت ۸:۳۰ الی ۹:۱۵
❓قواعد استنباط نظریات الگوی پیشرفت اسلامی کدام است؟
📣از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۰:۱۵
✅جهت ثبتنام عدد ۱ را به شماره ۰۹۳۵۷۹۷۶۶۲۷ ارسال نمایید.
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#مباحثات_تمدنی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
May 11
✅در جلسه دوم مبحث پیشگیری ساختاری از بیماری در مدرسه علمیه نواب چه گذشت؟!
👌 در جلسه روز پنجشنبه ۳۰آذرماه۱۴۰۲ گفته شد که تنظیم روابط انسانی یکی از مفاهیم پایه در مسئله پیشگیری ساختاری از بیماری است.
❌جامعهای که مفاهیم و روشهای لازم برای #تنظیم_روابط_انسانی را آموزش نبیند، اصطکاک بین افراد آن جامعه افزایش پیدا کرده و این اصطکاک، بیشترین اثر خود را بر قلب افراد خواهد گذاشت.
طبق گزارش معصومین علیهمالسلام اگر #قلب انسان دچار بیماری شود، اثر خود را بروی مزاج و همچنین اعضای دیگر انسان گذاشته و در نتیجه #منشاء پیدایش بیماریهای مختلف خواهد شد.(اَلْقَلْبِ وَ هُوَ أَمِيرُ اَلْجَوَارِحِ_منلايحضرهالفقيه)
#طبقهبندی_جدید_علوم
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#مفاهیم_پایه
https://eitaa.com/olgou_mashhad
✅ محله در ادبیات الگوی پیشرفت اسلامی به چه معناست؟
👌 نگاه محلهای که در شهرداریها رواج پیدا کرده نگاه مطلوبی نمیباشد هرچند که شعار محله محوری در مدیریت شهری را گامی رو به جلو میدانیم،اما عیب اساسی این است که مدیران شهری ما تعریف دقیقی از محله در اختیار ندارند و عمدتاً محلات بر اساس تقسیم بندی فضایی و یا در برخی موارد نقشه ذهنی شهروندان تدقیق و نام گذاری شده است.
از دیدگاه الگوی پیشرفت اسلامی محله سپر حمایت از نهاد خانواده است، محله پشتیبان نیازهای اصلی خانواده های ساکن در خود می باشد.
❌ زیاد بودن هزینههای مدیریت شهر به روش فعلی،نبود افقی با هویت اسلامی برای شوراهای شهرها در مدیریت شهری فعلی و در نتیجه نهادینه شدن سکولاریسم و به چالش کشیده شدن امنیت ملی ضرورتهای ارائه تعریف جدیدی از مدیریت شهری میباشد.
در این دوره بحثی مدیریت شهری به تبیین چهار سرفص می پردازیم :
۱. فلسفه مدیریت شهری از نگاه الگوی پیشرفت اسلامی
۲. تعریف مطلوب مدیریت شهری از نگاه الگوی پیشرفت اسلامی
۳. باز تعریف مدل تامین هرم نیازهای خانوار
۴. اقدامات عملیاتی برای آغاز اجرایی کردن مدیریت شهری از نگاه الگوی پیشرفت اسلامی
#تعریف_محله
#نظریه_مدیریت_شهری_محله_محور
https://eitaa.com/olgou_mashhad
✅در جلسه دوم از سلسله جلسات فقهالبیان مدرسه نواب به چه سؤالاتی پرداخته شد؟
❓سؤال اول؛ آیا برای تحول اصول فقه موجود نیاز به بررسی تاریخ این علم هست؟
👌پاسخ: بدون دقت تاریخی، توجیه لازم برای تحولِ علوم استنباطی در حوزههای علمیه رخ نخواهد داد.
با دقت در قرن چهارم هجری میبینیم که مرحوم شیخ طوسی(رحمةاللهعلیه) در مقام نظام مقایسه و دفاع از ظرفیت روایات، فهرستی از مباحث اصولی و استنباطی شیعه را تبیین کرده است.
🔹برای اثبات این موضوع اگر به کتب اصولی اهل سنت در همان سالهای قبل از وفات شیخ طوسی مراجعه کنیم، مشابهت مباحث اصولی هر دو مکتب را مشاهده خواهیم کرد.
مع الأسف هنوز بعد از انقلاب اسلامی با همان اصول فقه قرن چهارم مشغول فعالیت اجتهادی هستیم.
🔶حالا که عصر ولایت فقیه است، نیاز بیشتری به تکامل بحثهای اجتهادی داریم. قطعاً این تکامل باعث خواهد شد که از ظرفیت آیات و روایات برای #نظامسازی_دینی بتوانیم بیشتر استفاده کنیم.
برای مطالعه بیشتر ⬇️
B2n.ir/g99029
#فقه_البیان
#تکامل_فقاهت
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ ۹باب فقهی کاربردی برای اداره کشور / قم توان پشتیبانی علمی برای اداره کشور را دارد!
👌با اتکاء تمام به مفاهیم مطرح در ۹ باب فقهی، با ادبیات به اصطلاح کارشناسی توسعه پایدار مواجهه شده ایم. پرسش های دستگاه کارشناسی الگوی پیشرفت، ضمن نقد و تبیین معایب کارشناسی پوزیتویستی؛ یک برنامه کامل برای پیشرفت کشور را ارائه داده است.
👌در ابواب ۹ گانه فقهی حدود ۱۰۰ نظریه فقهی و ۴۰۰ سرفصل فقهی تفصیلی ارایه می شود و در واقع یک تصویر روشن از ایران آینده و خدمات آن در ادبیات فقهی الگوی پیشرفت تئوریزه شده است. (۹ باب فقهی، ۱۰۰ نظریه فقهی و ۴۰۰ سرفصل فقهی)
👌به عنوان مثال: در باب فقه الامام، نظریه پیشگیری ساختاری از بیماری مطرح شده است و در این نظریه سرفصلی تحت عنوان طبیب مشاور قلب و عروق وجود دارد. همچنین به عنوان مثالی دیگر: در باب فقه التزکیه، نظریه مترقی دار واسعه (مقررات فقهی ساختمان) تبیین شده است و در آن سرفصل مهم اصول جانمایی ساختمان تئوریزه شده است.
👌به عنوان مثال سوم: در باب فقه المکاسب، نظریه مشاغل برتر مطرح است و در این نظریه سرفصل کشاورزی طیبات تبیین می گردد. همچنین در باب فقه العبرة، الگوی فقهی روایت میراث فرهنگی تدوین شده است و در این الگوی جدید، سرفصل روایت صحیح و واقعی از تخت جمشید ارائه می شود.
👌به عنوان مثال پنجم: در باب فقه العلم، نظریه آموزش و پرورش آینده پیشنهاد شده و در این نظریه سرفصل معرفی کتب درسی جدید تعبیه گردیده است!
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) تبیین فواید طبقه بندی جدید علم- جمعه انتظار ولی عصر - اول دی ۱۴۰۲ - قم
🗞مطلب مرتبط
https://eitaa.com/olgou4/5964
#جمعه_انتظار
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
👌🏻نباید از این مسئله غفلت کنیم که امروز
روز آماده باش همه دشمنان اسلام است، روز بیدار باش همه #جهانخواران است.
⭕️آن روزی که استعمار شرق و غرب، مسلمانان را خواب کرده بود و بر مَرکب مراد سوار بود، از خطر بزرگ و بالقوهای به نام اسلام و قرآن سخن میگفت.
✅و اما امروز که شوروی و آمریکا به دنبال انقلاب مقدس اسلامی ایران صدها ضربۀ سیاسی و نظامی و فرهنگی خوردهاند و در همه جای عالم زنگ خطر اسلام علیه منافع حیاتیشان به صدا درآمده است، باید با دقت تمام، کیْد وفریب استکبار شرق و غرب را #شناخت و خنثی نمود.
امام خمینی ره
📚صحیفه امام جلد ۲۱ ص ۱۲۱
#لزوم_شناخت_راههای_نفوذ
#هجوم_همهجانبه_به_هویت_شیعه
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 فیلم گفتگوی حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) با برنامه میز اقتصاد شبکه خبر درباره مسئله شناسی صحیح در حوزه اقتصاد و تأثیر آن بر انتخابات / یکشنبه ۳ دی ۱۴۰۲ / ۸ دقیقه
❓اقتصاد دانان معتقد به توسعه پایدار، آسیب شناسی غلطی از مسائل اقتصادی ایران دارند و به نفع سرمایه داران سخن می گویند!
❓اقتصاد باید مردمی شود و اقتصاد مردمی با اقتصاد خصوصی و اقتصاد دولتی متفاوت است. مجلس آینده باید قوانین مغایر با اقتصاد مردمی را لغو کند!
❓واگذاری زمین رایگان به مردم (اجرای کامل قانون احیای موات) و عمومی کردن تجارت و احیای مشاغل برتر از جمله مسائل اقتصادی ایران امروز است.
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت
#احیای_موات
#عمومی_شدن_تجارت
https://eitaa.com/olgou4
❓چرا برای آلودگی هوا آدرس غلط میدهید؟
مهدی الهپور، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی:
🔹فعالشدن کانونهای داخلی و خارجی و همچنین وزش باد عامل گردوغبار و آلودگی هوای کلانشهر مشهد شناخته شده است.
👌به همهی علاقهمندان مباحث محیط زیست پیشنهاد میکنیم، برای جلوگیری از شکلگیری محاسبات غلط، کتاب #مدیریت_شهری_محله_محور را مطالعه کنند.
🔻پیشخوان نظریه مدیریت شهری محله محور👇
https://eitaa.com/olgou4/3978
#آلودگی_هوا | #آدرس_غلط
https://eitaa.com/olgou_mashhad
مدرسه تمدنی بینات
✅ محله در ادبیات الگوی پیشرفت اسلامی به چه معناست؟ 👌 نگاه محلهای که در شهرداریها رواج پیدا کرده
✏️از جمله چالش های اصلی در مدیریت شهری که حاصل تعریف غلط و نمادین از مفهوم محله و اداره شهر می باشد:
۱. زیاد بودن هزینههای مدیریت شهر به روش فعلی
توضیح بیشتر آنکه
❌ در روش مدیریت شهری فعلی هزینه های حمل و نقل شهری (ایجاد معابر، پیاده روها، پل های غیرهمسطح، دوربرگردان، اصلاح هندسی معابر،خرید و مدیریت ناوگان حمل و نقل و بسیاری از اقدامات پیدا و پنهان دیگر را شامل می شود) که بخش اعظم هزینه های شهری را شکل میدهد بعلت توزیع غیرمتوازن نیازهای خانوار در سطح شهر سفرهای درون شهری را افزایش داده است.
❌سایر هزینه های شهری مانند تنظیف شهری، بازیافت و ... نیز مشارکت حداقلی شهروندان را بعلت عدم تعرف و هویت در محلات به دنبال دارد.
❌هزینه ایجاد و نگهداری از پارک ها، قبرستان ها و سایر خدمات شهری نیز بعلت نگاه متمرکز و غیر محله ای بودن اداره شهر وضعیت مشابهی دارند و اهتمامی به مشارکت مردم در این خدمات دیده نمی شود.
📌(برگرفته از مباحثات داغ مدیریت شهری، پنجشنبه ۳۰ آذرماه_مدرسه عالی نواب)
#اداره_پرهزینه_شهر
#مدیریت_شهری_محله_محور
#مباحثات_مسئله_محور_فقهی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️دیدار و گفتگو با حجت الاسلام و المسلمین میر سید محمد یثربی با موضوع تکامل فقاهت - شنبه ۹ دی ۱۴۰۲ - قم
❓حوزه علاوه بر کشف معذر و منجز نیازمند استخراج و استنباط تعاریف شارع محترم از امور است. کشف نظام مند تعاریف شارع، درک مخاطبان شارع از شریعت را ارتقاء می دهد!
❓شارع در موضوعاتی مانند آسمان، طیبات، مشاغل برتر، بازار و.... تعاریفی متفاوت با عرف های تخصصی و عمومی ارایه داده است.
#تکامل_فقاهت
#تعاریف_شارع
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️چند تمرین فقهی بر اساس قاعده اصولی بیان مبتنی بر مُکث
👌قاعده اصولی بیان مبتنی بر مُکث، جواب شارع به سؤالات مردم را طبقه بندی و به صورت اولیه تبویب می کند. شارع محترم چون پاسخ های ذو ابعاد به سؤالات می دهد؛ قرائت و بیانش "مُکث پایه" است. مراحل "قرائت مُکث پایه" شارع محترم، شامل: بیان نکات تعریفی مرتبط با یک امر و بیان نکات تصویری مرتبط با یک امر (فوائد مرتبط) و بیان تصمیمات مرتبط با یک امر (احکام مرتبط) می شود.
👌لطفاً بیان شارع محترم درباره طیب(عطر)، طیبات و طهارت را در قالب مراحل بیان مبتنی مُکْث تبویب بفرمایید.
معاونت آموزش مدرسه - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - قم
#فقه_البیان
#تمرین_فقهی
#بیان_مبتنی_بر_مُکث
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
👌همهی برادران علاقهمند به مباحث تمدنی را به شرکت در این جلسات دعوت مینماییم.
❓راههای پیشگیری ساختاری از بیماری کدام است؟
📣از ساعت ۷:۳۰ الی ۸:۱۵
❓مدیریت شهری موجود چگونه جایگاه خانواده را تضعیف میکند؟
📣از ساعت ۸:۳۰ الی ۹:۱۵
❓قواعد استنباط نظریات الگوی پیشرفت اسلامی کدام است؟
📣از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۰:۱۵
✅جهت شرکت در جلسات عدد ۱ را به شماره ۰۹۳۵۷۹۷۶۶۲۷ ارسال نمایید.
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#مباحثات_تمدنی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
⚠️هشدار به مدیران شهری
اگر مشکل را از ریشه حل نکنید، شک نکنید، #ترافیک_مشهد روزبهروز به ترافیک تهران نزدیکتر خواهد شد!
یک مثال واقعی: منزل در محله پنجتن
🔻کسبوکار پدر 👈قاسم آباد
🔻محل تحصیل فرزندان 👈احمدآباد
🔻محل تفریح خانواده 👈طرقبه
🔻خرید مایحتاج 👈۱۷ شهریور
❌سفرهای درونشهری بیشتر = ترافیک بیشتر = آلودگی هوای بیشتر = بیماریهای تنفسی بیشتر
✅راهحل👈#مدیریت_شهری_محله_محور
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️نشست های آتی مدرسه هدایت
۱- نشست تخصصی: الگوی فقهی مدیریت آب
https://eitaa.com/olgou4/4031
۲- نشست تخصصی: نظریه فقهی کُرْسی (نجوم پایه)
https://eitaa.com/olgou4/5754
۳-نشست تخصصی: طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری
https://eitaa.com/olgou4/6033
۴-نشست تخصصی: جمع ابتدائی ادله
https://eitaa.com/olgou4/3087
دایره پژوهش - پنجشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۲ - قم
#طرح_و_برنامه_فقهی
#دوران_پردازش_الگو
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
✅در جلسه سوم مبحث پیشگیری ساختاری از بیماری در مدرسه علمیه نواب چه گذشت؟!
👌 در جلسه روز پنجشنبه ۱۴دیماه۱۴۰۲ گفته شد که طبقهبندی موجود از علم، توصیفات خداوند به عنوان خالق اشیاء را آموزش نمیدهد.
🔹به عنوان مثال #جدول_تناوبی_عناصر(مندلیف) تأثیر طلا و آهن بر بدن انسان را بحث نکرده و فقط به توصیفات حداقلی کشف شده مثل (چکشخواری و عدم چکشخواری، رسانایی و عدم رسانایی و ...) اکتفا میکند.
🔶به نظر ما نگاه سلولپایه به اشیاء، باعث شده تا سلامت انسان دچار چالشهای جدی بشود.
👌به همین خاطر نیازمند آموزش #طبقهبندی_جدید_علم هستیم.
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#مفاهیم_پایه
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ به فضل الهی: اولین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی کشور روز یکشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۲ در شهر مقدس قم برگزار می گردد. محتوای ارایه شده در این اجلاسیه در مقایسه با ایده های معیوب سند توسعه پایدار 2030 ارایه می گردد.
❓عناوین اجلاسیه اول:
۱- آموزش مشاغل برتر (حجتالاسلام محمد اسماعیل زاده)
۲- تحول در کتب درسی مدارس آینده (حجت الاسلام رضا اسدنژاد)
۳- پیشگیری و درمان بیماری های کلیوی (ابراهیم ابن علیان)
۴- پیشگیری و درمان دیابت (حسن قربانپور)
۵- پیشگیری و درمان فشار خون (جواد حکیمی فرد)
۶- موانع کاشت درخت مثمر (محمد جواد مسعودی نیا)
۷- نقد روایت مشهور از تخت جمشید (حجتالاسلام علی عزیزی)
۸- راه حل تسریع در ساخت خانه های حیاط دار (حجت الاسلام سید مصطفی رضوی)
۹- مصالح ساختمانی جدید
۱۰- ارتباط پول طلا و کاهش تورم (مهندس محمد غلامی)
۱۱- ارتباط بازارهای رایگان و کاهش تورم (حجتالاسلام قاسم یزدانی)
۱۲- زیرساخت های مورد نیاز برای محله محوری (مصطفی بازوند)
❓محتوای ارایه شده در این اجلاسیه از حیث شرایط اجرایی، توسط هیئت عالی نقد و بررسی با مدیریت برادر جهادی حاج عظیم ابراهیم پور نقد و بررسی می شود.
#اجلاسیه_مشترک
#نظریات_تمدن_ساز
#جامعیت_اسلام
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️مواجهه با نفوذ تحلیل های معیوب سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ را وظیفه ای مقدس می دانیم!
👌در قالب ۹ باب فقهی (که شامل ۱۰۰ نظریه فقهی و ۴۰۰ سرفصل فقهی است) با تحلیل های معیوب سند توسعه پایدار 2030 و مبانی پوزیتویستی آن مواجهه می کنیم و از نظام مبارک جمهوری اسلامی پشتیبانی فکری و برنامه ای خواهیم نمود.
👌فقه الامام، فقه العلم، فقه التزکیه، فقه المکاسب، فقه البیان، فقه النظم، فقه العبرة، فقه الفرقان و فقه نفی سبیل؛ ابواب اصلي فقه نظام هستند. در هرکدام از این ابواب فقهی حدود ۱۰ نظریه مادر فقهی جانمایی شده است!
👌به عنوان مثال: به دلیلِ علیل بودن وزارت بهداشت در تأمین جدی مسئله پیشگیری از بیماری، نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری را استنباط و تبویب کرده ایم. یکی از سرفصل های فقهی این نظریه: طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری است.
👌 همچنین به دلیل ضعف جدی بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در مهار تورم، سرفصلهائی مانند: الگوی فقهی تحلیل و مهار تورم را استنباط و تبویب نموده ایم. نظریه مهم مشاغل برتر، یکی دیگر از نظریات کاربردی مطرح در فقه المکاسب است.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - چگونگی مواجهه با نفوذ گفتمانی سند توسعه پایدار 2030 در ایام انتخابات - بامداد یکشنبه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۲ - قم
#فقه_نظام
#نظریات_فقهی
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/olgou4
🔻در جلسه سوم از سلسله جلسات فقهالبیان مدرسه نواب به چه سؤالاتی پرداخته شد؟
✅سوالات این جلسه بدین شرح است:
❓آیا برای ارتقای علم اصول، نیازمند ارتقای تعریف این علم هستیم؟
❓آیا کلمه دین در عبارت «لیتفّقهوا فی الدین» فقط بایدها و نبایدها است یا توصیفاتی که خداوند نسبت به تمام اشیاء داشته را هم در برمیگیرد؟
🔶 لازمه نظام سازی براساس مفاهیم دینی ارتقای توان فقاهتی حوزههای علمیه میباشد.
برای مطالعه بیشتر ⬇️
https://eitaa.com/olgou4/5535
#فقه_البیان
#تکامل_فقاهت
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
سیر مطالعاتی مدرسه هدایت. .pdf
1.93M
🗞 سیر مطالعاتی نظریات فقهی نقشه الگوی پیشرفت اسلامی / ۶۷ صفحه
❓آیا سؤال درباره سیر مطالعاتی، سؤال دقیقی است؟!
❓اقدامات لازم برای رشد علمی کدام است؟
❓نقش تحریک فکر محیط پیرامونی در رشد علمی
❓شیوه مطالعه طبقه بندی جدید علم
#نظریات_فقهی
#سیر_مطالعاتی
#طبقه_بندی_جدید_دانش
https://eitaa.com/olgou4