eitaa logo
رستاخیز | محمدرضا سعادتی
300 دنبال‌کننده
308 عکس
224 ویدیو
29 فایل
محمدرضا سعادتی #طلبه_عصر_امام_روح_الله (پیام بَرِ دورانِ جدیدِ عالَم) گردآورنده کتابهای: ●آزادی یعنی آزادی ●پای درس خمینی مشهد ■علاقه مندی هایم: مطالعات مکتب امام (ره) اندیشه انقلاب فلسفه عرفان ادمین: @Mr_saadati14
مشاهده در ایتا
دانلود
🌀 وقتی تکلیف سنگین روی دوش شما هست، وُسع شما هم هست 🤏 تفسیر درست تر از «لایکلّف الله نفساً الّا وُسعها» ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .
ما صاحب داریم.mp3
3.08M
🌀 فراموش نکنیم 🍀 شاید روزمرگی های زندگی، موجب غفلت از این شده است که "ما صاحب داریم". عمیقا باید خود را محاسبه کنیم و از خود مراقبت کنیم تا در حوادث، مشکلات اجتماعی و ابتلائات جبهه مقاومت؛ دست به دامان صاحب اصلی مان بشویم... امروز بر دنیای اسلام بلاهای زیادی وارد می شود، زن و بچه های مسلمانان به ناحق کشته می شوند، را فراموش نکنیم و باور قلبی داشته باشیم همه کاره ما حضرت صاحب الزمان (عج) است. 🖤 المستغاث بک یا صاحب الزمان (عج) ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ جدید KHAMENEI.IR | دیگر کسی از تمدن غرب حرف نزند! 👆 روایت رهبر انقلاب از رسوایی تمدن غرب با حمایت از وحشیانه رژیم صهیونی در غزه و لبنان و سکوت در برابر کشته شدن ده هزار کودک با انواع و اقسام سلاح! ✏️ رهبر انقلاب: دیگر از تمدن غرب کسی حرف نزند، تمدن غرب این است، برایش اهمیت ندارد که پول را از مردم خودش با انواع و اقسام روشها بگیرد و بفرستد برای اینکه خانواده‌ها نابود بشوند، ده هزار بچه شهید بشوند، چندین هزار بچه یتیم بشوند. 💻 Farsi.Khamenei.ir
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅سخن از این نکته بسیار مهم شروع شد و همان هم محور کل بیانات میشود: یکی از امتیازات تمدّنی کشور عزیز ما این است که توانسته را و را و را با هم کند. 🎙بیانات رهبری در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس (۲ آبان ماه ۱۴۰۳)را حتماً ببینید.در این سخنرانی که با نگاه تمدنی همراه است، مفاهیم بسیار راقی از مطرح شد. 🤏 شیراز و نمونه های برجسته از افرادی که این جمع را زده اند، ذکر شد: حافظ، ملاصدار، آیت الله دستغیب، سید عبدالحسین لاری، میرزای شیرازی، عباس دوران و شهیده معصومه کرباسی و ... ✍خیلی ها کوشیدند و نوشتند تا ثابت کنند هنر از دین و حماسه جداست، ولی نتوانستند؛ خیلی ها خواستند دین را از جوهر حماسی جدا کنند و دین بی خاصیت تحویل ما دهند ولی نتوانستند؛ خیلی ها کوشیدند مسلمانان، اهل مبارزه نباشند و به ذکری بی روح و بی معنا مشغول باشند ولی نتوانستند. این بیانات بررسی همین مسئله است. فرمودند: این آن چیزی است که باید به ملت نشان دهید،ملت احتیاج به این دارد. 🏡و شیراز شد نمادِ کامل و جداناشدنی این امتیاز. فرمودند: آن کسانی که خیال کردند میتوانند با چیزی مثل ، شیراز را از حرم اهل‌بیت بودن و مرکز دین و ایمان بودن برگردانند به یک نقطه‌ی فسادگاه؛ اشتباه کردند؛به معنای واقعی کلمه غلط کردند! 📌و باز هم سخن از به میان آوردند که جوان امروز، گذشته پرافتخار کشور را نمی داند. ☄و اما پایان بیانات: فرهنگ غرب و اینکه دیگر کسی از تمدن غرب حرف نزند... 🌏 @rastakhiz_ir
تبدیل به دانش شود.mp3
1.55M
🌀 امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و شهید مطهری بصورت واقعی وارد حکمت عملی شده اند... 🎙 بخشی از پرسش و پاسخ جلسه بیست و یکم درس «مبانی و اصول حکمت عملی» ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🔸 این بزرگواران عملاً وارد صحنه شدند و این درد را حس کرده اند 🔹 یک منبع در حکمت سیاسی ما؛ روش، سیره و بیانات این بزرگواران است 🔸 باید برویم به این سمت که روش، سیره و بیانات این بزرگواران را تبدیل به دانش کنیم 🔹 مشکل ما این است که دفاع مقدس را تبدیل به دانش نکردیم 🔸 سیره و روش رهبری وارد بحث و گفتگو شود و استنادهای علمی شود تا ذخیره ای برای آیندگان شود ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .
(۴۲) 📌 آغاز بخش هفتم: 🌀 آنچه به قدر نیاز متوسط زندگی (نه با عسرت و فشار) است را صرف کن و بقیه را در راه مصالح عمومی جامعه خرج کن... 🔻 : 🔹در اصطلاح روایات هرجا کلمه سخاوت به کار رفته...یعنی انسان، بذل و بخشش داشته باشد به آنچه که مال او به حسب متعارف و متداول و قرارداد اجتماعی هست. عبای من، خانه من، پول من، کتاب من، آنچه که انسان به خودش نسبت می دهد به حسب قراردادهای معمولی و متداول هر اجتماعی، در بخشیدن آن و در خرج و صرف کردن آن برای غیر خودش، دستِ بازی داشته باشد. 🔸...در اسلام انفاق یک اصل است، باید در راه خدا خرج کرد، نمی گویند معامله نکنید و تحصیل مال نکنید، بکنید اما خرج کنید. 🔹 اسلام مردم را عادت می دهد که آنچه را که به دست آورده اند به قدر نیاز زندگی، نیاز متوسط، نه با عسرت و فشار، نیاز معمولی و متوسط ولو توأم با مقداری رفاه و آسایش و گشایش در روزی این را برای خودش صرف کند و خرج کند، ما عدای او و آنچه زیاد می آید باید در راه مصالح عمومی جامعه خرج بشود. اگر کسی ثروت را درآورد و آن را با اسراف، با خرج های بیخودی، با زیاده روی های گوناگون، با تجمل، با اشرافی گری، با خوراک مسرفانه، با پوشاک مسرفانه، با مرکب یا منزل مسرفانه، همه آن را خرج کرد یا آن را نگه داشت و جمع ثروت کرد از نظر اسلام مذموم و منفور است. عدم انفاق منفور و مذموم است و اگر با جمع ثروت همراه باشد حرام است. 📕 کتاب شرح حدیث مکارم الأخلاق (نشر صهبا)؛ بخش هفتم: سخاوت؛ ص ۲۳۷ تا ۲۳۹ ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 کارتان سنگین است؛ در این راه، همّت لازم است، معرفت لازم است، تلاش لازم است اما بیش از همه، لازم است... 🎙 درس اخلاق رهبر انقلاب در دیدار دانش آموزان و دانشجویان (۱۴۰۳/۰۸/۱۲) ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .
فارابی؛ مبارز سیاسیِ علمی.mp3
3.85M
🌀 چرا برای فارابی، مباحث سیاسی بسیار مهم است و آن را برجسته کرده است؟ و این نگاه را از کجا به دست آورده است؟ 🎙 بخشی از جلسه بیست و دوم درس «مبانی و اصول حکمت عملی» ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🔹 فارابی؛ آغازگر و بنیان گذار فلسفه اسلامی 🔸تأثیرپذیری فارابی از منبع اسلام 🔹 استعداد عجیب فارابی در فلسفه اولی 🔸 شرح ماوراالطبیعه فارابی و کمک آن به ابن سینا 🔹 آثار و تلاش های فارابی، یک مبارزه سیاسی علمی برای بازگرداندن وضعیت دنیای اسلام 🔸 بازسازی کل فضای دینی از ناحیه فلسفه یونان توسط فارابی ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 خلاصه ۹۰ سال از عُمرم 🍀 🔻 چه حاصلی از دنیا و آخرت؟ 🔻 با چه برنامه ای؟ 🔻بهترین مرآت برای این برنامه؟ 🔻راه توفیق عمل به این برنامه؟ 🔻بهترین راه برای تقرب؟ 🔻عامل توفیق دنیا و آخرت؟ 🔻اصلی ترین عامل توفیق امام(ره) و رهبری و سید حسن نصرالله ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .
(۴۳) 🌀کمک مالی ابتدا ایجاد محبت می کند و به تدریج به ایجاد احترام و قبول نفوذ می رسد... 🔻 : 🔹عَن زَيدِ بنِ عَليّ عَلَيْهِ السَّلامُ عَن أبيهِ عَن جَدِهِ عَن عَلَيَّ عَلَيْهِمُ السَّلامُ قَالَ: سادَةُ النّاسِ فِي الدُّنيَا الأَسخِياءُ وَ فِي الآخِرَةِ الأتقياء.» «أسخياء» خصوصیتشان این است که به این و آن پول می دهند؛ لذا سروران دنیا، اینها هستند؛ چون پول و کمک مالی یک اثرِ طبیعی دارد، ابتدا ایجاد محبت می کند، به تدریج به ایجاد احترام و قبول نفوذ می رسد. لذا آدم های بدخواه و دستگاه های بدخواه هم برای پیشبرد مقاصدِ خودشان از پول استفاده می کنند. به فلان مسئول، به فلان افراد با نفوذ، نفوذ سیاسی، نفوذ روحانی، نفوذِ دینی پول می دهند. 🔸 این همه فجایعی که در دنیا اتفاق می افتد، بسیاریش به خاطر پول است، که افراد پول می دهند. 🔹...در جمله «سادَةُ النّاسِ فِي الدُّنيَا الاَسخياءُ جنبه ارزشی مورد لحاظ نیست، حضرت طبیعتِ امر را بیان می فرمایند. این معنایش این نیست که سخاوت بد است یا خوب است. بله، اگر این سخاوت در جهت اهداف خوب مثل تقرّب إلى الله کمک به فقیر، مستمند، کمک به مؤمن انجام بگیرد، کار خوبی است. هدفِ دادن پول، تحقق یک مقصود مکرّم و قابل قبولی باشد، البته خوب است. اگر اهداف، اهداف مادی و دنیایی است، برای رسیدن به مقاصد سوء است، بد است. 📕 کتاب شرح حدیث مکارم الأخلاق (نشر صهبا)؛ بخش هفتم: سخاوت؛ ص ۲۴۴ و ۲۴۵ ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .
☘️ چهل روز شکوفایی ❣️خون شهید جریان دارد، زنده کننده است، تثبیت کننده است، بیدار کننده غافلان است. ❣️چه زیباست... چهلمین روز شهادت سید حسن نصرالله عزیز ما مصادف با ایام ولادت حضرت زینب سلام الله علیها شد، یادمان نرفته سید عزیز مقاومت چگونه بر مصائب او روضه می خواند و زار زار گریه می کرد. سید عزیز ما راوی حقیقت بودن را از این بانو به ارث برد. چهل روز گذشت اما... ❣️خون شهید نصرالله جوشید و نصرت جبهه حق را زنده تر از دیروز کرد خون او جوشید و امت اسلام را بیدارتر از گذشته کرد خون او جوشید و حزب الله از پای ننشست، خسته نشد، نه تنها استقامت کرد بلکه رشد هم کرد خون او جوشید و وعده صادق ۲ را رقم زد که قلب مظلومان مقتدر عالَم را خشنود ساخت خون او جوشید و نماز با شکوه جمعه نصر را پدید آورد که شجاعت، مردانگی، مروّت و اخوت در آن موج می زد خون او جوشید و مواسات و جهاد مالی عظیم بانوان ایرانی را رقم زد خون او جوشید و حماسه های شگفت انگیز حزب الله علیه رژیم منحوس را آفرید خون او جوشید و مردان و زنان ایرانی و عراقی و سوریه ای، پناهگاهی شدند برای آن ها که بی پناه شدند، خانه هایشان را در اختیارشان گذاشتند، وسایل زندگی برایشان فراهم کردند و صدها اقدام اینچنینی خون او جوشید و خون های دیگری همچون سید هاشم و یحیی سنوار و عواضه و معصومه کرباسی و ... را به خود متصل کرد تا با پیوند ارواحشان با هم، حیات دیگری به جبهه مقاومت بدهند خون او جوشید و ریاست جمهوری ما، ریاست مجلس ما و مسئولین ما همه با هم فریاد مشترک زدند، عمل مشترک کردند، با شجاعت تمام سینه سپر کردند و سفر رفتند تا ندای پشتیبانی از مقاومت را به گوش جهانیان برساندند خون او جوشید سیاست خارجی ایران را فعالانه وارد تعلیم نقشه راه مقاومت به جهان کرد، وزیر امورخارجه مان با شجاعت و هوشمندانه سفرهای متعدد کرد و این نقشه راه را تعلیم داد 🍀و ده ها شکوفایی دیگر که خون این شهید در این چهل روز رقم زد. بزرگان می گویند عدد چهل، عدد پر رمز و رازی است، چهل یعنی رسیدن به یک بلوغی که تن و تعلقات را از خود جدا می کند و می کوشد خود را به حقیقت نزدیک و نزدیک تر کند. چهل روز نقش آفرینی و کنش گری در جبهه مقاومت یعنی ای اسرائیل و ای آمریکا بدان؛ نصرالله ها زنده اند و تا ابد نصرت خدا می کنند «ان تنصروا الله ینصرکم» و خدا هم به یاری آن ها خواهد آمد. خون نصرالله بار دیگر راوی این حقیقت شد که حزب الله زنده خواهد بود، راوی این حقیقت شد که «للّه جنود السماوات و الارض»، راوی این حقیقت شد که امتی که خدا دارد هیچ چیز کم ندارد. 🌿 بله حقیقت همین است. از وجود آن شهید عزیز مقاومت بی بهره شدیم و سخت مصیبت زده ایم اما راه و مکتب او با ارتقای بی نظیری که همه دیدیم ادامه دار شد. حقیقت این است که او (ره) بود، همان خمینی ای که را آغاز کرد و ای را پدید آورد که همه بر سر آن سفره متنعّم هستیم «کَیفَ ضَرَبَ اللَهُ مَثَلاً کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَةٍ طَیِّبَةٍ اَصلُها ثابِتٌ وَ فَرعُها فِی السَّماء * تُؤتی اُکُلَها کُلَّ حینٍ بِاِذنِ رَبِّها» 📢 وظیفه ما این است که راوی این همه شکوفایی باشیم و روایت اول از جنگ حق و باطل امروز را رقم بزنیم. ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .
روش های فهم برای انسان.mp3
5.2M
🌀 انسان به لحاظ هویت فطری اش چندین روش فهم دارد... 🎙 بخشی از جلسه بیست و دوم درس «مبانی و اصول حکمت عملی» ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🔸وقتی از چند روش استفاده شود، استحکام شدید معرفتی به وجود می آید 🔹 برخی از اذهان، تقلیدی هستند و با استدلال عقلی متزلزل می شوند 🔸اذهان تقلیدی اگر وارد فضای تحقیقی شوند هم خودشان هم دیگران را آشفته می کنند 🔹 بستر کلی بشر این است که به طرف فهم پیش می رود ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ 🌱 "رستاخیــــــــ🌏ــــــــــــز" 🌱 ┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄ .