#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#محرم #امام_حسین
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✅ ماندگار تا ابد
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
ماندگار تا ابد.pdf
835.9K
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#محرم #امام_حسین
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✅ ماندگار تا ابد
🔸 بازشناسی «هدف قیام عاشورا»
براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای
🔸بازشناسی «خصوصیات قیام عاشورا»
براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای
🔸 بازشناسی «نتایج قیام عاشورا»
براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای
🔸 آنهایی که نفهمیدند حسین چرا شهید شد، نفهمیدند که چرا این عَلَمی که در دست حسین بود، برافراشته شد و تکلیف پیروان حسین در قبال این رسالت چیست، باید بر خودشان گریه کنند و دنیای اسلام متأسفانه در طول قرنهای متمادی از این حقیقت غافل ماند.
ملت ما پشت سر امام حکیم و بزرگوار و الهی خود فهمید که شهادت حسین یعنی درس غلبهی خون بر شمشیر و این درس را به کار بستید و ملت ما این درس را به کار بست و خون را بر شمشیر پیروز کرد.
۱۳۶۷/۰۵/۲۴
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
خط 301.pdf
798.4K
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#محرم #امام_حسین
#کرونا
✅ #ملت_حسین_به_رهبری_حسین
🔶 خط حزبالله به مناسبت ماه محرم، نگاهی تحلیلی بر قیام اباعبدالله الحسین علیهالسلام داشته است.
🔸 در این شماره به مناسبت پیام تلویزیونی رهبر انقلاب درباره وضعیت کرونا در کشور، تأکیدات و تذکرات رهبر انقلاب برای مقابله با طغیان کرونا مرور شده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم هادی باغبانی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۰۱
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#شهرداری
✅ ماجرای جنجال شهرداری زاکانی چیه؟ واقعا زاکانی کار غیرقانونی انجام میده؟!
🔸 ماجرا از کجا شروع میشه؟
طبق قانونه «تشکیلات، وظایف و اختیارات شورای اسلامی» از هیئت دولت خواسته شده یه آیین نامه برای احراز شرایط شهردار نوشته شود. اولین بار سال ۷۷ و آخرین بار سال ۹۷ این آیین نامه نوشته شده است.
🔸 این آیین نامه چی میگه؟
آیین نامه میگه شهردار در سطح شهر تهران باید ۹ سال سابقه مدیریت ارشد داشته باشه و مدرک تحصیلی مرتبط با شهرداری داشته باشه.
🔸 مدیریت ارشد یعنی چی؟
این آیین نامه میگه طبق قانون مدیریت خدمات کشوری، مدیری که سابقه «سیاست گذاری، خط مشی گذاری، برنامه ریزی کلان، هدایت و نظارت عالیه بر عملکرد دستگاه ها و...» داشته باشه، طبق این تعریف کاملا بر وظایف و اختیارات نماینده مجلس منطبق هست و قانونا نماینده مجلس مصداق مدیر ارشد تلقی میشود.
زاکانی ۱۳ سال سابقه مدیریت ارشد داره.
🔸خب مشکل دوم چیه؟
مدرک تحصیلی! آیا در این آیین نامه مدارک تحصیلی نوشته شده؟ خیر! به وزیر کشور اختیار داده شد بعدا یه بخشنامه بنویسد و رشتههای مرتبط را مشخص کند. وزیرکشور سال ۹۷ چندین رشته تحصیلی رو اعلام کرد و نوشته که بعدا معاون وزیر میتونه رشتههای دیگهای رو هم اضافه کنه.
چندماه بعد در خرداد ۹۸ دوباره چندتا رشته مثل حقوق و جغرافیا به این بخش نامه اضافه شده و برای بار دوم آذرماه سال ۹۸ مهندسی کشاورزی و آمار و... اضافه شده. همین یک ماه قبل هم در بخشنامهای جدید، علوم کامپیوتری به بخشنامههای قبلی اضافه شده!
🔸 سؤال اینجاست؛ آیا زاکانی برای شهردار شدن نیاز به تغییر قانون داره؟
خیر! طبق آیین نامه فعلی آقای زاکانی مشکلی برای شهرداری ندارد و نیازی به تغییر آیین نامه نیست.
🔸 آیا رئیسی میخواد برای زاکانی تو جلسه هیئت دولت این آیین نامه رو اصلاح کنه؟
اصلاح آیین نامه در دستور کار هیئت دولت بوده و موارد مورد نظر برای تغییر آیین نامه ارتباطی به بخش مدرک تحصیلی و تعریف مدیریت ارشد نداره.
🔸 زاکانی چطور میتونه شهردار بشه؟
در جواب باید گفت: رشته پزشکی هم باید به بخشنامه وزارت کشور اضافه بشه. همین طور که قبلا آمار و علوم کامپیوتری اضافه شده است.
🔸 آیا این کار خلاف قانون و بی حرمت کردن قانونه؟
خیر. در بخشنامه اصلی به دلیل موارد تحصیلی متنوع به معاون وزیر اجازه داده شده که در هر زمانی امکان اضافه کردن رشته تحصیلی رو داشته باشه و این بخشنامه تکمیل رشتههای تحصیلی رو پیش بینی کرده بود.
🔸 آیا صرفا قراره رشته پزشکی اضافه بشه؟ خیر
🔸توجه کنید که آخرین انتخابات شوراها و شهرداران سال ۹۶ بوده و این آییننامه و بخشنامه سال ۹۷ ابلاغ شده. یعنی اولین بار است که در سطح کشور به صورت گسترده اجرا میشود و در این سالها شهرهایی که دچار مشکل شدند رشتهها را اضافه کردند.
بسیاری از شهرهای دیگه مثل تبریز و مشهد و ... چنین مشکلی دارند و به زودی معاون وزیر جدید تغییرات را طبق بخشنامه سال ۹۷ ابلاغ خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: صادق نیکو
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#اقتدار #تاریخ
✅ ایران قوی و خاطره بازی استعمارگران قدیم ‼️
🔶 خبر
🔸 سفرای روسیه و انگلیس به یاد دوران قدیم عکسی از جنس استعمار در خاک ایران و سفارت روسیه به اشتراک میگذارند (شبیه عکس سال ۱۳۲۲ در سفارت شوروی).
🔸 این عکس که یادآور دوران استعمار ایران در زمان پهلوی اول بود، باعث آزردگی خاطر ملت ایران شد و واکنشهای فراوانی در فضای مجازی و حقیقی به دنبال خود به همراه داشت.
🔶 مرور کوتاه تاریخ
🔸 ششم آذر ۱۳۲۲ در دوره محمدرضا پهلوی و دوران شکست آلمان نازی توسط متفقین به درخواست استالین کنفرانسی در سفارت شوروی بدون اجازه و اطلاع شاه وقت ایران در تهران برگزار شد. نخست وزیر انگلستان و رئیس جمهوری آمریکا (چرچیل و روزولت) نیز حضور داشتند.
🔶 تحلیل کوتاه
🔸 بعد از گذشت ۸ دهه، همان استعمارگران پیر؛ در مرداد ۱۴۰۰ در کشوری که یک کلام رهبرش معادلات دنیا را بر هم میزند، هوس خاطره بازی کرده و به یاد دوران قدیم عکسی از جنس سال ۱۳۲۲ ثبت میکنند. بدون آنکه متوجه باشند اینجا "انقلاب" شده است.
🔸 وزرا و روسای دولت و مجلس علاوه بر اعتراضهای توییتری و امثالهم، این دو نفر را فراخوانده و به آنها توصیه کنند چند جلد کتاب تاریخ و تحولات معاصر ایران بخوانند، شاید متوجه شوند که در ایران "انقلاب" شده و حکام قاجار و پهلوی سرنگون شدهاند.
🔸 باید بدانند که نه ما آن ایران هستیم و نه آنها ابرقدرتهای قدیم. اینجا ایران است با رهبری بزرگ و سردارانی قدرتمند که خواب از چشم دشمنان شرق و غرب ربوده و هژمون آنها را در هم کوبیده.
🔸 باید بدانند که چهل و اندی سال قبل سفره استعمارشان با دستان سید بزرگ روح الله خمینی رحمهالله علیه برچیده شده.
🔶 نتیجه
🔸 روسیه و غرب به قدرت ایران اذعان دارند و بخوبی میدانند که ایران ۲۰۲۱ هیچ شباهتی به ایران ۱۹۴۳ ندارد و باز هم بخوبی میدانند که این عکس هیچ شباهتی به آن عکس ندارد و جز یک آرزوی پوچ هیچ ارزشی در اینگونه عکسها نهفته نیست. ما از قدرتمان به خود میبالیم و آنها از افول قدرتشان سرافکنده، پناه میبرند به شبیه سازی از گذشته. تا شاید مرحمی بشود بر زخم عمیق ۴۳ ساله شان.
🔸 #به_قلم_اساتید: مسعود باقری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#کرونا
#تحریم
✅ صدای بیل روحانی رسید!
🔶 اواخر اردیبهشت ماه سال جاری بود که حسن روحانی، رئیسجمهور سابق در یکی از سخنرانیهای خود مدعی شد که «من از چهار ماه پیش ذهنم مشغول بود که چگونه میتوانیم مشکل کرونا و تحریم را حل کنیم. ما به دو بیل احتیاج داشتیم؛ یکی که به کمر کرونا بزنیم و بیل دیگر هم برای شکستن تحریمها؛ ما این دو بیل را پیدا کردیم! حتماً کمر کرونا شکسته شده و با واکسنی که وارد میشود و البته واکسن داخلی که در حال ساخت است، در پایان این دولت اطمینان نسبی در بحث کرونا خواهیم داشت!»
🔸 حالا از آن روز فقط دو ماه و نیم میگذرد و روز به روز اوضاع کنترل کرونا در کشور بدتر شده است و آمار فوتیهای روزانه کرونا به بالای ۵۰۰ نفر رسیده، کشور با کمبود سرم و دارو مواجه شده و بیمارستانها ظرفیتشان پر شده؛ اثر تحریمها هم که بماند. ایام نوروز که فرصت تعطیلی کشور برای مهار کرونا بود، هم در نوروز ۹۹ و هم نوروز ۴۰۰ با تدبیر! روحانی بر باد رفت و حالا فقط ایران است و حسرت و رئیسجمهوری که دیگر رئیسجمهور نیست.
🔸 حکایت این ادعاها، حکایت آن ماجرایی است که مولوی بیان کرده؛ بدین مضمون که نیمه شبی، دزدی پای دیوار خانهای نشسته و سرگرم سوراخ کردن آن بود.
صاحب خانه صدای کندن دیوار را شنید، پس به پشت بام رفت و پرسید: چه میکنی؟
دزد گفت: دهل میزنم.
مرد که متعجب شده بود، پرسید: پس صدای آن کو؟
دزد گفت: صدای این دهل را فردا بشنوی!
🔸 بله، صدای بیلهایی هم که روحانی بر کمر کرونا (و البته تحریم) زده، جدا جدا به گوش میرسد!
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#گام_دوم_انقلاب #تحلیل_کننده #دولت_اسلامی ✅ دولت انقلابی و ضرورت توجه به دو اصل بنیادین (قسمت سوم)
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی
✅ شاخصههای حکمرانی مطلوب دولت در تراز انقلاب (قسمت چهارم)
🔶 حکمرانی خوب یا مطلوب در چند دهه اخیر مورد توجه صاحب نظران علوم سیاسی واقع شده است. این محققان حکمرانی خوب را کلید معمای توسعه مطرح کردهاند.
🔸 بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان منشور راهبردی انقلاب در چله دوم در متن خویش برای حکمرانی در تراز انقلاب مؤلفهها و شاخصههایی از حکمرانی متعالی ارائه کرده است که باید نصب العین دولت انقلابی باشد.
🔸 مهمترین این موارد عبارتند از:
1⃣ جوان گرایی: در بیانیه دوم مقام معظم رهبری خطاب به جوانان میفرماید: «شمایید که باید کارآزموده و پرانگیزه (انقلاب اسلامی) را هر چه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی است نزدیک کنید.»
2⃣ معنویت گرایی: «معنویت به معنای برجسته کردن ارزشهای معنوی از قبیل اخلاص، ایثار، توکل، ایمان در خود و جامعه است.»
3⃣ علم و دانش: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب می فرماید: «دانش، آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور است.» طبیعتا با این نگاه حکمران در تراز انقلاب اسلامی باید خودش به این وجه آراسته باشد و مشی عالمانه به تحولات حوزه کاری خود داشته باشد.
4⃣ قانون گرایی: در منظومه فکری مقام معظم رهبری قانون گرایی ملاک عدل است. انجام امور بر مبنای قانون عدالت است و خلاف قانون به ستم منتهی میشود.(۱۳۶۸/۶/۲۰)
5⃣ عدالت خواهی: «عدالت در صدر هدفهای اولیهی همه بعثتهای الهی است و در جمهوری اسلامی نیز دارای همان شان و جایگاه است.»
6⃣ ضد فساد بودن: مقام معظم رهبری در این رابطه در بیانیه گام دوم انقلاب متذکر میگردد؛ که فساد اقتصادی و اخلاقی و سیاسی، توده چرکین کشورها و نظامها و اگر در بدنه حکومتها عارض شود، زلزلهی ویرانگر و ضربه زننده به مشروعیت آنها است و این برای جمهوری اسلامی... بسیار جدی تر و بنیانی تر از دیگر نظامها است. لذا این فاکتور باید مؤلفه اصلی حکمرانی در دولت انقلابی باشد.
7⃣ مشارکت گرا: انقلاب اسلامی مشارکت مردمی را در مسائل مختلف خاصه در انتخابات، مقابله با فتنههای داخلی، حضور در صحنههای ملی و استکبار ستیزی به اوج رسانید و در موضوعات اجتماعی مانند کمکرسانیها و فعالیتهای نیکوکاری که از پیش از انقلاب آغاز شده بود، افزایش چشمگیر داد. مدیران انقلابی باید در حوزه حکمرانی و مسئولیت خویش این مهم را سرلوحه خویش قرار دهند و آن را عملیاتی سازند.
🔸 بی شک حکمرانی در دولت انقلابی در کنار مسئولیت پذیری، باید شفافیت و پاسخگویی به عنوان یک اصل راهبردی مورد توجه قرار گیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر نصرت الله حیدری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#تحلیل_کننده
#قوه_قضائیه
#ایرانیان_خارج_از_کشور
✅ اقدامی هوشمندانه و چند نکته
🔶 رئیس قوه قضائیه در اقدامی هوشمندانه اعلام کرد که هیچ تبعه ایرانی از جمله ایرانیان خارج از کشور ممنوعالورود نیستند و میتوانند بدون هیچگونه محدودیتی به کشورشان بازگردند.
🔸 حجةالاسلام محسنی اژهای تأکید کرد که حتی اگر پرونده مفتوحی نیز در مورد این افراد وجود داشته باشد بهتر است به کشور باز گردند تا با رسیدگی قضایی به پروندهشان از وضعیت بلاتکلیف خارج شوند.
🔸 با فاصله اندکی پس از اظهارات رئیس قوه قضائیه، «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به این سخنان واکنش نشان داد و در توئیتی نوشت: «همچنان به همه آمریکاییها (از جمله دو تابعیتیهای ایرانی-آمریکایی) نسبت به سفر به ایران هشدار میدهیم.»
🔸 او لینکی از هشدار وزارت خارجه آمریکا درباره سفر به ایران را نیز به این توییت ضمیمه کرد. در این بیانیه که دوم اوت به روز شده، ایران در درجه چهارم هشدار و به رنگ قرمز مشخص شده و پیام آن نیز واضح است: «به ایران سفر نکنید»
🔶 در این رابطه چند نکته بسیار مهم وجود دارد:
1⃣ برخی شبکههای فاسد در داخل کشور ضمن ارتباطگیری با ایرانیانی که به هر دلیل از کشور خارج شدهاند و دارای اموال و املاک ارزشمندی در ایران هستند با ارائه اخبار غلط و ایجاد ترس در آنها بر دارایی شان مسلط شده و تلاش میکنند که آنها با واقعیتهای جاری در ایران آشنا نشوند و به دلیل ترس، قصد سفر به ایران نکنند.
2⃣ عدم ارتباط ایرانیان با سرزمین مادریشان فرصتی را برای گروههای معاند و کشورهای بدخواه ایران به وجود آورده تا تلاش کنند این گروه را به ظرفیتی مخالف در برابر جمهوری اسلامی تبدیل کنند و نمایشهای سیاسی و حقوق بشری خود را با استفاده از بازیگران ایرانی به پیش ببرند.
3⃣ بسیاری از ایرانیان خارج از کشور دارای سرمایههای علمی، اقتصادی و فرهنگی قابل توجهی هستند که در صورت ارتباط آنها با بخشهای ذیربط در کشور، فرصتهای مناسبی در ابعاد مختلف در اختیار آنها و هموطنانی که در ایران زندگی میکنند قرار خواهد گرفت که طبیعتا به مذاق بدخواهان خوش نمیآید.
4⃣ «معضلنمایی» موضوع ایرانیان خارج از کشور، پوششی برای سرویسهای جاسوسی کشورهای بدخواه است که از این طریق عده قلیل وطنفروشی را که با انگیزههای سیاسی یا مالی با آنها همکاری میکنند در صف هموطنان شریف و وطندوستی که در خارج از کشور زندگی میکنند جا بزنند و جاسوسانی را که اسم ایرانی بودن را یدک میکشند برای مأموریتهای خائنانهشان حفظ کنند.
حال آنکه؛ سالانه دهها هزار نفر از ایرانیان از سراسر دنیا به کشور سفر میکنند و بدون هیچگونه مشکل و محدودیتی در زمانی که خود تصمیم میگیرند از کشور خارج میشوند.
5⃣ نگاهی به آمار قابل توجه ایرانیانی که از سوی کشورهای غربی به ویژه آمریکا با بهانه دور زدن تحریمها و... دستگیر شدهاند و سالهاست که مظلومانه عمر خود را در زندان سپری میکنند با تعداد اندک جاسوسانی که از سوی ایران بازداشت و محکوم شدهاند به روشنی نشان میدهد که منطقه ناامن برای ایرانیان، کشورهای غربی است نه سرزمین مادریشان.
6⃣ اظهارات منفعلانه، هدفمند و به ظاهر دلسوزانه «رابرت مالی» در حالی مطرح میشود که آمریکاییها در هیچ یک از ادعاهای حقوق بشری و انساندوستانه خود صادق نبودهاند.
از جمله مصادیق این بیصداقتی اینکه؛ با وجود نهایی شدن توافق تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا بر خلاف ادعای مقامات کاخ سفید در خصوص جدا بودن موضوع زندانیان از مباحث سیاسی فیمابین دو کشور، واشینگتن طبق عادت همیشگی خود به یکباره این توافق را به مذاکرات وین گره زده و آن را بر هم زد و عملا ادعاهای خود در خصوص ضرورت آزادسازی زندانیان دو طرف در چارچوب رویکردهای انساندوستانه را زیر پا گذاشت.
🔸 به طور قطع با رویکرد قابل تقدیر رئیس قوه قضائیه جهت رفع ابهامات واهی در خصوص امن نبودن سفر هموطنان خارج از کشور به سرزمین مادریشان، فضای غیرواقعی ایجاد شده برای ایرانیان خارج از کشور رنگ خواهد باخت و شرایط لازم برای تعامل و بهرهگیری از ظرفیتهای این عزیزان در مسیر توسعه همهجانبه کشور مهیا خواهد شد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#دولت_انقلابی
✅ شرایط طلایی ‼️
🔶 به نظر می رسد شرایط زمان حاضر بسیار حساس است، چون:
1⃣ اگر آقای رئیسی در این چهار سال موفق نشود، امید درصد زیادی از این حدود ۴۹ درصدی که رأی دادن هم از بین خواهد رفت، البته امید بسیار زیادی داریم که موفقیتهای بزرگی حاصل شود، اما نباید به خوب راضی باشیم.
2⃣ نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد ۵۱ درصدی کسانی که رأی ندادهاند، میتوانند کسانی باشند که در دوره ۴ ساله آقای رئیسی، مطالبهگریهای سنگین، تحت تأثیر قرار گرفتن از دشمن و مشکلات دیگری مانند آشوبها، تحصنها و مسائل دیگر را به وجود بیاورند و در یک کلام تبدیل به ترمز دولت انقلابی شوند.
3⃣ صِرف روی کار آمدن دولت انقلابی نباید خیال ما را راحت کند، بلا تشبیه مشکلات حکومت در زمان حضرت علی علیه السلام، امام حسن مجتبی علیه السلام و مختار ثقفی نمونههای بارز این قضیه است و میتوانند مشکلات متعددی برای دولت ایجاد نمایند.
4⃣ اگر دولت انقلابی در این چهار سال موفق بشود، امید به ملت برمیگردد، انقلاب به دور تند خود میافتد و بسیاری از توطئهها خنثی میشود و دشمنان این را بخوبی میدانند، بنابراین تمام تلاش خود را میکنند که نگذارند این دولت موفق شود. یکی از مهمترین توطئههای دشمنان عملیات روانی و جنگ نرم است، پس ما بایستی در این زمینه فعال باشیم و مهمترین قسمتی که میتواند فعالیت کند سپاه است و مهمترین مجموعه، قرارگاههای هدايت و روشنگری است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر سید جلال حسینی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #طالبان
✅ منطق تماس ایران با طالبان
🔶 یکی از سرفصلهای مهم رسانههای فارسی زبان و بیگانه در خصوص تحولات داخلی افغانستان که بعضاً به افکار عمومی داخل نیز رسوخ کرده، تمرکز روی این موضوع است که جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت از طالبان و با یکسان پنداری آن با گروههای تکفیری و تروریستی مانند داعش، القاعده و غیره، در حال تطهیر سوابق و پیشینه این گروه است.
🔶 گزاره تحلیلی
1⃣ سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات داخلی افغانستان، منطقی و با در نظر گرفتن تمام ملاحظات سیاسی، امنیتی و غیره است. تهران بهعنوان صادقترین بازیگر تحولات افغانستان، خواستار برقراری امنیت و ثبات در این کشور است و برای نیل به این منظور، تعامل و تماس با تمام گروههای داخلی ازجمله دولت مرکزی و طالبان را در دستور کار قرار داده است؛ تشکیل یک دولت وفاق ملی و با مشارکت گروههای مختلف سیاسی در افغانستان، گزینه مطلوب و مورد حمایت تهران است.
2⃣ جمهوری اسلامی ایران همسو با «منافع و امنیت ملی» خود و همچنین ایجاد امنیت و ثبات در افغانستان، تنها به برقراری «تماس» با طالبان که با هماهنگی و اطلاع دولت مرکزی افغانستان است، بسنده کرده است. تهران در عین بیاعتمادی به طالبان، نه دنبال ائتلاف و پیمان با این گروه است و نه جنگ و درگیری با آن. جمهوری اسلامی بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد که هماینک تمام آن در اختیار طالبان است. لذا نمیتواند و نباید نسبت به آنچه در افغانستان میگذرد، بیتفاوت باشد.
3⃣ اینکه برخی جمهوری اسلامی را متهم به مشروعیت بخشی به طالبان میکنند، آدرس غلط دادن است و از منطق درستی برخوردار نیست. ریشههای قبحزدایی از طالبان و مشروعیتبخشی به آن را نه در تهران، بلکه باید در گفتگوهای این گروه با آمریکا در دوحه جستجو کرد؛ درواقع این آمریکاییها بودند که در وهله اول به طالبان یک مشروعیت نیمبند دادند و با آن پشت یک میز به گفتگو نشستند.
🔶 نکته پایانی
🔸 همجواری ایران با کشور افغانستان با ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک که همواره مصدر قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و مهمتر از همه مشکلات امنیتی بوده است، ایران را وادار میکند که در یک پکیج کامل به مسئله افغانستان بنگرد تا امنیت ملی خود را در سختترین شرایط، حفظ نماید.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ چالشها و موانع پیش روی دولت آقای رئیسی که میراث دولت آقای روحانی است:
1⃣ تورم بالای ۴۴ درصد که نزدیک به رکورد تورم دولت هاشمی است.
2⃣ کاهش شدید ارزش پول ملی در مقابل دلار و ... که باعث بی ثباتی اقتصاد کشور شده است.
3⃣ نقدینگی بسیار بالا که منجر به افزایش قیمتها و تورم شدید در بازار شده است.
4⃣ تنگناهای اقتصادی و معیشتی شدید و افزایش افسار گسیخته قیمتها و سنگینی بار آن بر گردن طبقه متوسط و ضعیف جامعه که زیر چرخ به اصطلاح توسعه درحال له شدن هستند.
5⃣ بیکاری و عدم اشتغال جوانان به خصوص قشر تحصیلکرده و فرهیخته که تبعات زیادی از جمله بالارفتن سن ازدواج و عدم ازدواج جوانان و مسائل روحی و روانی و اجتماعی را به دنبال داشته است.
6⃣ تعطیلی و رکورد تولید در اغلب کارخانههای کشور که باعث کندی یا توقف صادرات کشور و خودکفایی داخلی شده است.
7⃣ واردات بی رویه کالاهای مصرفی و اکثرا بنجل که باعث ورشکستگی چرخ تولید در داخل کشور شده است.
8⃣ بی اعتمادی و فاصله گرفتن مردم از نظام و انقلاب به واسطه رویکرد و عملکرد بد دولت روحانی که باعث از بین رفتن سرمایه اجتماعی شده است.
9⃣ بحران خشکسالی و کم آبی در بسیاری از نقاط کشور که باعث ضرر و زیان زیادی به کشاورزان و دامداران و باغداران و همچنین کمبود آب شرب در بعضی استانها و یا شهرها شده است که اعتراضات و درگیریهایی را به دنبال داشت.
0⃣1⃣ خاموشیها و کمبود نیروی برق به علت کاهش بارندگیها و کاهش حجم ذخیره آب سدها به ویژه در فصل گرما که نارضایتی مردم را در پی داشته است.
1⃣1⃣ بیماری واگیر کرونا که مشکلات روحی و روانی و اجتماعی و معیشتی را برای مردم به همراه داشته است.
2⃣1⃣ غیرواقعی بودن بودجه ۱۴۰۰ و عدم تحقق آن به علت محدودیت منابع درآمدی نسبت به هزینهها، که باید برای منابع درآمدی برنامه اساسی داشت.
3⃣1⃣ بی سروسامانی بازار سرمایه (بورس) که منجر به از دست رفتن بخشی از سرمایه قشر متوسط و ضعیف جامعه شده است.
4⃣1⃣ ساختار مریض و بیمار نظام بانکی و گمرکی و مالیاتی و پولی و مالی و واردات و سیستم پرداخت یارانهها که هر کدام به نوع خود از موانع جدی پیش پای دولت جدید است، که باید اصلاح ساختاری در این حوزهها صورت پذیرد.
5⃣1⃣ نفوذ جریانهای غربگرا، معاند و نفوذیها در رأس و بدنه نظام یکی دیگر از مشکلات پیش روی دولت آینده است.
🔸 قطعا جناب آقای رئیسی و دولت سیزدهم با عزم جزم و درایتی که دارند، به چالشها و موانع پیش رو واقف هستند، و برای هر کدام از آنها نسخه جداگانه و راه حل مناسب و سریع العلاجی را مدنظر شریف دارند، انتظار و توقع امت حزب الله و مردم شریف و نجیب ایران هم همین است.
انشاءالله.
🔸 #به_قلم_اساتید: طاهری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#گام_دوم_انقلاب #تحلیل_کننده #دولت_اسلامی ✅ شاخصههای حکمرانی مطلوب دولت در تراز انقلاب (قسمت چهار
#گام_دوم_انقلاب
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی
#محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✅ دولت انقلابی، عاشورا و سبک زندگی (قسمت پنجم)
🔶 عاشورا فرصتی است تا سبک زندگی اسلامی در جامعه توسعه یابد. این مهم مستلزم فرهنگ سازی است و دولت اسلامی باید در این رابطه اهتمام جدی ورزد.
🔸 سبک زندگی مجموعهای از ارزشها، شیوههای رفتار، حالت و سلیقه در هر چیزی را در برمیگیرد و میتواند به علایق، نظرات، رفتارها و جهت گیریهای رفتاری یک فرد، گروه اشاره نماید.
🔸 اقدام دولت در تراز انقلاب در بحث توسعه "سبک زندگی" اسلامی در واقع مقابله با ترویج سبک زندگی غربی است.
🔸 در بیانیه گام دوم انقلاب میخوانیم: «ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای جبران ناپذیر اخلاقی، اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملت ما زده است.»
🔸 لذا باید در این عرصه با ترویج و توسعه سبک زندگی غربی مقابله هوشمندانه کرد و از طرفی دیگر سبک زندگی ایرانی اسلامی را توسعه و گسترش داد.
🔶 دولت در تراز انقلاب، رسالت مهمی در حفظ و صیانت از ارزشهای الهی و نمادهای دینی برعهده دارد که عبارتند از:
1⃣ حفظ فرهنگ و شعائر دینی و ملی در جامعه اسلامی.
2⃣ مقابله با شیوه سبک زندگی غربی.
3⃣ صیانت و حفاظت از نهاد خانواده به عنوان بنیاد اصلی جامعه.
4⃣ تأمین حقوق زنان در تمام جهات با رعایت موازین اسلامی.
5⃣ تقویت هویت ملی جوانان متناسب با آرمانهای انقلاب اسلامی.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر نصرت الله حیدری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#امام_حسین #محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✅ الگوی ابدی مبارزه!
🔶 انقلاب عظیم امام حسین(ع) و بنیادگذاری مکتب سرخ عاشورا اگرچه در نگاه ابتدایی یک حادثه است، اما در نگاه عمیق و بنیادی، یک حرکت اندیشهساز و الگوی الهامبخش و تمدن ساز برای همه انسانها فارغ از زبان، آئین، مذهب و نژاد در همه زمانهاست. البته اساس این قیام برای حفظ و ماندگاری اسلام و دفع انحرافات و تحریفات از آن برای همیشه تاریخ است؛ اما از آنچنان ظرفیتی برخوردار است که هماکنون نیز پس از چهارده قرن، ملتها و انسانهای آزادیخواه و تحت ستم با پیروی از درسهای قیام عاشورا، علیه ستم و استبداد مبارزه میکنند.
🔸 مکتب و راه بزرگ امام حسین(ع) بهگونهای طراحی و اجرا شده است که محصول و ثمراتی جز آزادی و آزادگی، استقلال، عزت، ایثار و اقتدار نمیتواند به بار آورد.
🔸 بهراستی چه عامل و خصیصهای در قیام عاشوراست که هم گاندی راه استقلال هند را از آن الهام میگیرد و هم برای نهضتهای معاصر ازجمله انقلاب اسلامی ایران راهگشاست؟
🔸 در اینجا تلاش میشود به نکاتی مهم و ناب از کلام رهبری معظم انقلاب درباره قیام حسینی(ع) از کتاب «انسان ۲۵۰ ساله»، نقل و مورد تأمل قرار گیرد.
🔶 نکات تحلیلی
1⃣ این نهضت در متن خود این درسآموزی بزرگ را دارد که «مرگ سرخ به از زندگی ننگین است». این آموزه جهانی است و کسانی که این راه آزمون شده را در راه کسب استقلال خود به کار بستند، موفق بودند.
2⃣ جامعه باید در مدار سیر صحیح و درست قرار گیرد. هدف نهضت حسینی، بازگرداندن جامعه اسلامی به خط صحیح بود، آنهم زمانی که راه عوضی شده است و جهالت و ظلم و استبداد و خیانت کسانی، مسلمین را منحرف کرده و زمینه و شرایط هم آماده است.
3⃣ امام حسین علیهالسلام برای انجام یک واجب، قیام کرد. این واجب، عبارت است از اینکه هر وقت دیدند که نظام جامعه اسلامی دچار یک فساد بنیانی شده و بیم آن است که بهکلی احکام اسلامی تغییر یابد، هر مسلمانی باید قیام کند. البته در شرایط مناسب؛ آن وقتی که بداند این قیام منتج به نتیجه و اثر خواهد شد.
🔶 نکته راهبردی
🔸 درس بزرگ عاشورا آن است که تا قبل از آن خواص هم حاضر نبودند علیه انحراف و ظلم اموی قدمی بردارند؛ اما بعد از قیام امام حسین علیهالسلام این روحیه زنده شد. حسینبنعلی علیهالسلام کاری کرد که وجدان مردم بیدار شد؛ بنابراین، اسلام زندهشده قیام امام حسین(ع) است. حسینبنعلی علیهالسلام کاری کرد که در همه دورههای حکومت طواغیت، کسانی پیدا شدند که در مقابل آنها بایستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#استقلال_و_آزادی
#تحلیل_کننده
#اقتدار #تاریخ
✅ صندلی خالی نشان از اقتدار ماست
🔶 انتشار تصویر جنجالی سفیران روسیه و انگلیس با یک صندلی خالی موجی از اعتراض را بین کاربران مجازی در حالی به راه انداخت که به نظرشان تداعی کننده عکس تاریخی کنفرانس تهران در سال ۱۹۴۳ است،که بدون اطلاع و هماهنگی با رژیم پهلوی، استالین، روزولت و چرچیل در تهران جمع شدند تا در مورد جنگ جهانی دوم تصمیم گیری کنند.
🔸 عمق ذلت و حقارت رژیم پهلوی را میتوان در واکنش مردم دید که حتی یادآوری آن فاجعه نیز احساسات ملت سربلند ایران عزیز را جریحه دار میکند.
🔸 شاهد بودیم با احضار به موقع سفیران روسیه و انگلیس به وزارت امورخارجه که نشانه مسلم استقلال سیاسی امروز ایران بود ضمن عذرخواهی با ابراز تاسف از سوءتفاهم بوجود آمده از انتشار این عکس، بر عدم سوءنیت در این موضوع، تأکید کردند.
🔸 نگارنده نیز اعتقاد دارد که این تصویر ربطی به رخ کشیدن قدرت ندارد و صرفا یک یادآوری تاریخی است. این عکس از بعد سیاسی هیچ شباهتی به عکس اول ندارد چون ما در جایگاهی قرار داریم که نه تنها آنها تصمیم گیران نظم و امنیت امروز منطقه نیستند، بلکه انگلیسیها باید بابت آزاد کردن نفتکششان التماس کنند، افسران آمریکایی دستگیر شده روی ناو گریه میکنند و روسیه به قدرت ایران در منطقه اذعان دارد، در واقع ایران ۲۰۲۰ هیچ شباهتی به ۱۹۴۳ ندارد.
🔸 اتفاقا این عکس حاوی این پیام نهفته است، همانگونه که جمهوری اسلامی ایران دست ابرقدرتی چون آمریکای متجاوز و زورگو را نه تنها در ایران بلکه در منطقه کوتاه و قطع کرد، ایران میتواند دست هر کشوری که به خاک و ناموس این مملکت چشم دوخته باشد را قطع کند.
🔸 اما در حالیکه ایران در آستانه عضویت در پیمان همکاری شانگهای قرار دارد که میتواند از لحاظ اقتصادی، همکاریهای بانکی و امنیتی مهم باشد، اینکه عدهای به دنبال ایجاد تنش برای دولت جدید هستند، بسیار عجیب و به دور از عقلانیت سیاسی است.
🔸 اما اینکه سیاسیون لیبرال تز اخراج دو سفیر را میدهند، یقینا از صندلی خالی ناراحتند، نه از دو صندلی پر، صد البته اگر منافع مملکت ایجاب کند، هر سفیری را جمهوری اسلامی ایران میتواند اخراج کند. دم خروس آنجایی بیرون زده میشود که شهریور ۹۶ نیز عکسی با همین ژست و همانجا نیز توسط سفیران دو کشور گرفته شد و منتشر شد، چرا آن زمان واکنشی از طرف سیاسیون لیبرال حاکم در دولت روحانی صورت نگرفت؟
🔸 جریان غربگرا بشدت به دنبال ایجاد تنش میان ایران و همسایههای شرقی هستند، تا سیاست خارجی ما چون ۸ ساله دولت روحانی کاسه گدایش در مقابل غرب دراز باشد.
🔸 مواظب باشیم در اوج بحران اقتصادی کشور در تله جریان نفوذی قرار نگیریم.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمد میری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#بودجه
✅ تودیعی در بستر آمار تأسفبار
🔶 خبر
🔸 «مسعود میرکاظمی» در مراسم معارفه خود بهعنوان رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه، با بیان اینکه امروز دولت را در وضعیت نامطلوبی تحویل میگیریم، گفت: «باید فکری برای کسری بودجه امسال کرد».
🔸 بخشی از وضعیت نامطلوبی که دولت روحانی تحویل دولت سیزدهم میدهد، از قرار زیر است:
1⃣ تورم بیش از ۴۴ درصد، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدنِ بدهیهای دولت از سال ۹۴، وضعیت کسری بودجه ۴۵۰ هزارمیلیاردی ازجمله موارد وضعیت نامطلوبی است که رئیسجمهور منتخب در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری از آن نام برد.
2⃣ بدهی به بانکها در خرداد سال ۹۲، صد و چهار هزار میلیارد تومان بوده است درحالیکه امروز بر اساس آمار سایت بانک مرکزی، نظام بانکی ۶۵۰ هزار میلیارد تومان طلب دارد که ۹۰ درصد آن متعلق به بدهی دولت است.
3⃣ در سال ۹۱ عملکرد هزینههای جاری دولت ۸۹ هزار میلیارد تومان بوده است، لیکن امروز به ۹۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
4⃣ هماکنون در کشور ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت جوان مجرد در سن متعارف ازدواج وجود دارند که هنوز ازدواج نکردهاند. از طرفی با کاهش ۶۰ درصدی ساختوساز مسکن در کشور، حداقل امروز برای ایجاد تعادل در بازار و رفع نیاز موجود و جبران عقبماندگیها، ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی موردنیاز است.
5⃣ متوسط رشد قیمت محصولات خوراکی در دولت تدبیر و امید روحانی که بانک مرکزی اعلام میکند، حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد است و رشد قیمت در مسکن ۷۰۰ درصد و رشد قیمت در خودرو، ۸۰۰ درصد؛
6⃣ براساس گزارش مرکز آمار، شاخصهای توزیع درآمد در دولت روحانی به بدترین وضعیت خود رسیده است. در آخرین سال دولت دهم، ضریب جینی به عدد ۰.۳۶۵ رسیده بود درحالیکه در سال پایانی دولت روحانی، ضریب جینی با افزایشی ۹.۵ درصدی به ۰.۴۰۱ رسیده است.
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 متأسفانه این وضعیت نابسامان اقتصادی حاصل تفکر و مدیریت مبتنی بر پشتمیزنشینی و صدور بخشنامه از تهران برای شهرستانها و روستاها بود. با فاصله گرفتن وزرا از مردم و نظرسنجی و تصمیمگیری رئیسجمهور از پشت شیشههای دودی خودرو بهجای حضور میدانی، این نتایج نامطلوب را رقم زد. باکمال تأسف دولتی که با شعار تدبیر و امید آمد، بیشترین میزان ناامیدی را در بین مردم رواج داد.
🔸 یکی از عملیاتهای روانی که این روزها علیه دولت سیزدهم بهصورت کاملاً پنهان در حال رشد است و بهشدت در فضای مجازی و رسانههای معاند تبلیغ میشود، بالا بردن سطح انتظارات از دولت، بدون توجه به وضعیت نامطلوب و نابسامان فعلی است. خنثیسازی جنگ تبلیغاتی دشمن با بیان واقعیتهای موجود در کنار امیدآفرینی هوشمندانه، از اولویتهای لازم در این برهه است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ نگاهی بر آخرین تحولات افغانستان
🔶 همانگونه که پیشبینی میشد، طالبان تصرف مراکز استانی خود را به ۳۲ مرکز رساند و اکنون تصرف کامل کابل را در دستور کار قرار داده است. از سوی دیگر اشرف غنی نیز از افغانستان خارج شده و اکنون وضعیتی از بیدولتی در این کشور حاکم شده است.
🔸 در کنار این مسائل، تحرکات بازیگران فرامنطقهای و برخی تلاشها برای ایجاد یک دولت موقت نیز از مهمترین تحولات کنونی افغانستان است.
🔸 به همین منظور و برای اطلاع بیشتر از مسائل کنونی افغانستان، ذکر چند نکته قابلذکر است.
🔶 گزاره تحلیلی
1⃣ تحولات کنونی افغانستان و هرجومرج به وجود آمده در آن، نشئتگرفته از ۲۰ سال حضور آمریکا در این کشور است؛ حضوری که بیشتر ناامنی و از بین رفتن زیرساختهای مهم این کشور را در پی داشته است.
2⃣ رویکرد طالبان در افغانستان، مبتنی بر جنگ و صلح است؛ طالبان معتقد به این گزاره است که تصرف سرزمینی موجبات افزایش قدرت چانهزنی در مسائل سیاسی میشود. به همین منظور ابتدا به تصرف شهرستانها و فرمانداریها اقدام کرد و اکنون مراکز استانی را تصرف کرده است. در نتیجه چنین اقدامی، اکنون مشاهده میشود که طالبان در مذاکرات سیاسی دست برتر را دارد و پیشنهادهایی که داده میشود با مخالفت این گروه روبرو میشود.
3⃣ راهبرد طالبان مبتنی بر مشارکت حداکثری در قدرت است. بعید است که طالبان به سمت تشکیل یک حکومت تک جریانی برود؛ زیرا تشکیل چنین حکومتی پذیرش بینالمللی نخواهد داشت و در داخل افغانستان نیز موجب دشمنتراشی از سوی احزاب فرقهای رقیب خواهد شد. درنتیجه طالبان به دنبال شرکت در یک حکومت ائتلافی با حداکثر قدرت خواهد رفت؛ دولتی که طالبان اکثریت آن را داشته باشد.
4⃣ پیشبینی میشود که در آینده یک شورای هماهنگی متشکل از کلیه جریانهای سیاسی در داخل افغانستان تشکیل شود. این شورا احتمالاً دولت موقتی تشکیل دهد و سپس از درون آن، دولت اصلی تشکیل شود. البته برخی این سناریو را مطرح کردهاند که دو دولت در داخل افغانستان تشکیل شود؛ یعنی یک دولت متشکل از جریانهای سیاسی و یک دولت متشکل از طالبان. این امر بسیار بعید است؛ زیرا گروههای موجود سیاسی توان تشکیل دولت را به دلیل اختلافات موجود ندارند و طالبان نیز برای مشروعیت بخشیدن به حضور خود در قدرت، نیاز به مشارکت سایر گروهها دارد.
5⃣ تحولات افغانستان به مقطع فعلی ختم نخواهد شد و در آینده این تحولات، گستردگی بیشتری پیدا خواهد کرد؛ زیرا بسیاری از بازیگران داخلی خواهان تأثیرگذاری بر تحولات کنونی هستند و شرایط فعلی را بهترین زمان ممکن میدانند. همچنین در آینده افغانستان، بازیگران فرامنطقهای نیز خواهان نقشآفرینی بیشتری خواهند بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ دولت سیزدهم و توسعه عدالت محور
🔶 خبر
🔸 وزیر پیشنهادی صمت: «یکی از برنامهریزیهای ما تربیت مدیران گام دوم است و ۲۰۰ نفر از همه نقاط کشور تا ۲ سال، دعوت و در جلسات وزارت صمت نیز شرکت خواهند کرد تا توسعه متوازن در کشور رقم بخورد».
🔸 و اما توسعه متوازن مورد وزیر پیشنهادی و به تبع دولت سیزدهم چیست و چه شاخصههایی دارد؟
🔶 تحلیل
🔸 در نگاه اول شاید کلید واژه «توسعه متوازنِ» منقول از وزیر پیشنهادی، یادآور آن مفهوم خاص در مکاتب غربی باشد که از دهه شصت میلادی به بعد رایج شد و در واقع به معنای توسعهای همه جانبه در ابعاد مختلف فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و ... است.
🔸 با این وجود چنانچه بیان وزیر پیشنهادی با مفهوم یادشده سنخیت داشته باشد چندان تفاوتی در عملکرد دولت سیزدم با دولت قبل در یکی از حساس ترین وزارتخانههای مرتبط با معیشت مردم یعنی صمت نخواهیم دید.
🔸 حال سوال راهبردی اینجاست که این بیان با آن مفهوم چه نسبتی دارد؟
1️⃣ در وهله اول باید اشاره داشت که مبحث توسعه متوازن در مکاتب غربی گرچه علی الظاهر همه جانبه و همه بعدی است اما براساس تحلیل اندیشمندان معاصر غرب مبنای این توسعه، «فک شدگی اقتصاد» است. یعنی اقتصاد در جامعه، محور و سایر ارکان جامعه از جمله سیاست و فرهنگ در واقع در خدمت اقتصاد است که در آن آزادی اقتصادی بر همه ارکان اقتصادی رجحان دارد.
2️⃣ نکته دوم آنکه اقتصاد در غرب در حقیقت در خدمت سرمایهداری جهانی است و به هیچ عنوان به معنای توسعه امکانات اقتصادی در میان تمامی اقشار و آحاد مردم در سراسر جهان نبوده و نیست.
🔸 با در نظر داشتن موارد فوق، لازم است اشاره شود که مفهوم اصلی وزیر پیشنهادی در مبحث توسعه متوازن، «عدالت» و توزیع عادلانه امکانات صنعتی است که نشان میدهد توسعه مدنظر ایشان بر مبنای فک شدگی اقتصاد نخواهد بود، چرا که فدا کردن عدالت اجتماعی به پای آزادی بازار سرمایه، اصل الاصولِ «فک شدگی اقتصاد» است.
🔸 همچنین توجه به مسائل اقتصادی خوزستان و مردمان این استان، از جانب ایشان حاکی از عدم نگاه ویژه به قشر مرفه و سرمایهدار است چرا که اغلب سرمایهداران در سطح ملی در مناطق مرکزی سکونت دارند، علاوه بر این ساکنان استانهای مرزی عموما از اقشار به شدت محروم کشور به شمار می رود.
🔸 امید که تیم اقتصادی دولت جدید بر مبنای الگوی اقتصادِ اسلام، گره گشایِ تنگناهای معیشتی مردم ایران باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا زارعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#عملیات_روانی
✅ حاشیه سازی در حرکت رو به جلوی ملت ایران
🔶 بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل، از هم پاشید، امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را میگذراند و درحال زوال قدرت است.
🔸 در چنین وضعیتی از قطببندی قدرت، غرب به انواع ترفندهای نفوذ و جنگ نرم برای قدرتمندنمایی خود، ضعیفنمایی جبهه مقاومت اسلامی، و تضعیف اقتدار آن از درون دست مییازد.
🔸 غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است: «سادهلوحان خاماندیش» و «خائنان استخدام شده».
🔸 در کشور ما هم دو طیف «استخدام شده» و «خاماندیشان خوشبین به غرب»، معمولا نقش تضعیفکننده اتحاد و اقتدار ملی در برابر غرب عمل کردهاند. هشت سالی که گذشت، مجال عرضاندام دو لبه قیچی غربگرایی بود که از درون، ریشههای اقتدار و انسجام در برابر دشمن را هدف گرفته بودند.
🔸 این طیف بازیگر در نقشه غرب، اکنون در حالی که با ادبار مردم مواجه شده و مجلس و دولت را از دست داده، توانمندیهای ملی را در همه جهات هدف میگیرند یا زیر سؤال میبرند.
به طور مثال بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس ساخته و دست به یکی کرده است.
🔸 وقتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را در سال ۱۹۹۱ به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنهسازی در حالی است که احمقترین افراد هم میفهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل اشغال ایران (در دوره منحط حکومت رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند.
🔸 همین شبکه آلوده بود که توسط عناصر نفوذی، فایل صوتی کذایی را علیه فرمانده میدان (شهید سلیمانی) و دیپلماسی مقاومت، تدارک کرد و برای انتشار به شبکههای لندنی داد. مصاحبهکننده، «سعید- ل» از عناصر بازداشتی فتنه ۸۸ بود. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس در دادگاه فاش کرد که آقای «ل»، یکی از ۱۳۰ نفری است که ظرف پنج سال به خدمت سفارت درآمده است. سردبیر شبکهای هم که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد، رمضانپور، معاون وزارت ارشاد در دولت خاتمی بود.
🔸 جنگی پر دامنه میان ما و غرب در جریان است. رکن این جنگ از نگاه غرب، بر هم زدن محاسبات حریف، اصلی کردن مسائل فرعی، و به حاشیه کشاندن مسائل اولویتدار است. این اخلال در محاسبات و اولویتبندیها، توسط دو طیف مزدور و خاماندیشان خوشبین به غرب انجام میشود. آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ملت ایران هستند. در شناساندن کارکرد این جماعت و از هم گسیختن شبکه آنها نباید لحظهای تردید کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمد ایمانی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#هیئت_دولت
✅ چند نکته پیرامون کابینه پیشنهادی
🔶 به مجرد اعلام اسامی کابینه پیشنهادی مانند دو انتصاب قبلی نقد شایعات تخریب بیحرمتی از سوی گروهها و افراد حقیقی و حقوقی شروع شده است.
🔸 به هر انتصابی در کشور ایراداتی وارد است اشکالی هم ندارد ولی باید دلسوزانه و منصفانه باشد. چرا که افراد دلایل، ملاک و معیار معرفی را نمیدانند.
🔸 برای شناسایی و معرفی افراد کمیتهای تشکیل شده و با یک خِرد جمعی سعی کردند با توجه به وعدهها و انتظارات بهترین را انتخاب و معرفی نمایند و بلاشک لیست بدون عیب و نقص نیست.
🔸 مبنا را باید بر اعتماد گذاشت مگر خلاف آن با دلیل و برهان و سند قابل اثبات باشد.
🔸 مسلماً هیچ لیستی نمیتواند نظر همه را تأمین کند و گروهی ایراد و نقد وارد میکنند.
🔸 البته بعضی از افراد کابینه اگر از نظر تحصیلاتی و خصوصا شرایط سنی بروزتر بودند، به مراتب بهتر بود.
🔸 معلوم نیست مجلس در بررسی برنامهها، مشورت با افراد صاحب نظر، استعلامات لازم از سوی مراجع ذیربط در مورد برخی از افراد پیشنهادی چه تصمیمی بگیرد.
🔸 معتقدم اگر دیدگاه، نظر، نقد، مدرک و سندی مبنی بر عدم سابقه اجرایی، کارایی و عملکرد، مشکل اقتصادی، وابستگی شدید به فرد حزب و گروه، محافظه کاری، بیعدالتی و... وجود دارد که مانع کار و تلاش در مسیر دولت مردمی میشود از طریق نمایندگان دنبال شود و ذهن مردم امیدوار در این اوضاع اقتصادی و بیماری کرونایی مشوش نشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: غلامرضایی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غرب #رژیم_صهیونیستی
✅ چرا کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی از اظهارات تند خود علیه ایران عقب نشینی کردند؟
🔶 روزنامه مشهور عربی:
"ترسوها و دروغگوها؛ چرا کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی از اظهارات تند خود علیه ایران عقب نشینی کردند؟"
🔸 روزنامه رای الیوم اردن به مدیریت عبدالباری عطوان شخصیت مشهور جهان عرب در مقالهای نوشت:
"پیام جنگ به ایران، دروغ و عملیات روانی و دادن بهانه به دست نخبگان غربگرا و بازندگان انتخابات در ایران است.
در موضوع حادثه کشتی اسرائیل در رسیدن به اجماع علیه ایران ناکام مانده است. به عنوان مثال انگلیس پس از تهدید از طریق وزیر دفاع خود مبنی بر پاسخ به حمله، حرف خود را پس گرفت.
آمریکا نیز پس از اینکه گفته بود پاسخی همه جانبه خواهد داد، حرفش را پس گرفت و اعلام کرد که به اسرائیل چراغ سبز نشان میدهد تا پاسخ دهد. در همین حال اتحادیه اروپا به وضوح از بازی خارج شد و نمایندهای را برای شرکت در مراسم تحلیف ابراهیم رئیسی به ایران فرستاد.
اما هدف از این نمایش چیست؟ این کشورها با ترویج نظریه هدف قرار دادن کشتی به دنبال چه چیزی بودند؟ آیا این کشورها در رسیدن به اهداف خود موفق شدند؟
هدف مشترک این کشورها، ایجاد جنگ روانی علیه ایران و مردم آن برای بی ثبات سازی و تبدیل تأثیرگذارترین و قدرتمندترین کشورهای اسلامی منطقه به کشورهای شکست خورده است. این معادله در چارچوب هدفی کلان یعنی حفظ برتری اسرائیل در منطقه چه از نظر نظامی و چه از نظر هستهای انجام می پذیرد.
آنچه آمریکا، اتحادیه اروپا و اسرائیل آرزو دارند این است که اسرائیل تنها قدرت هستهای در خاورمیانه باقی بماند تا پروژه قدیمی خود را در مورد ایجاد یک دولت غاصب از نیل تا فرات را محقق کند.
با روی کار آمدن رئیسی در ایران، آنها قصد دارند شبح جنگ علیه ایران را مطرح کنند تا پیامی شبهه ناک را به مردم ایران برسانند که میگوید شما با انتخاب یک رئیس جمهور انقلابی که به اصول انقلاب اسلامی معتقد است و سیاست خارجی خود را براساس همکاری منطقهای با کشورهای همسایه بنا نهاده اشتباه کردهاید.
آنها فشارهای دیپلماتیک را علیه ایران اعمال میکنند تا ایران را مجبور کنند و در پرونده مذاکرات هستهای امتیاز دهد و کوتاه بیاید.
برای پاسخ به این سؤال که آیا این کشورها در دستیابی به اهداف خود موفق خواهند شد؟
ابتدا باید گفت که اولا هیچ جنگی درکار نیست، زیرا آنها بسیار ترسوتر از این حرفها هستند.
ثانیاً، ایران و مردم آن رئیس جمهوری انقلابی را انتخاب کردند که به دنبال اصلاحات و تقویت روابط با کشورهای عربی و اسلامی و معتقد به مقاومت است. او مقاومت را تنها راه رسیدن به تحقق اهداف میداند."
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
78.pdf
705.2K
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#کرونا
✅ یازده اقدام راهبردی رهبر معظم انقلاب درباره کرونا
🔶 شیوع ویروس وحشی و منحوس کرونا از اواخر سال ۹۸ نه فقط ایران را که تمام جهان را تحت الشعاع خود قرار داد و تمامی عرصهها از سلامت تا امنیت و از مساجد و مراسم معنوی تا کازینو و قمارخانهها را از خود متأثر ساخت.
🔸 نحوه مواجهه با این بحران بدیع جهانی و فراعرصهای نیازمند تدابیر گوناگونی بود که دولتمردان کشورهای مختلف هر کدام به فراخور توانمندیها و شرایط خود با آن درگیر شدند.
🔸 در این یادداشت تلاش میکنم به یازده سرفصل راهبردی و آشکار اقدامات رهبر انقلاب اشاره کنم.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی فضائلی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#گام_دوم_انقلاب #سبک_زندگی #تحلیل_کننده #دولت_اسلامی #محرم #ملت_حسین_به_رهبری_حسین ✅ دولت انقلابی،
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی
#دولت_انقلابی
#مدیریت_جهادی
✅ دولت انقلابی و ضرورت رجوع به مدیریت جهادی (قسمت ششم)
🔶 مدیریت جهادی و اصل "ما میتوانیم" با انقلاب اسلامی معنا شد. مدیریت جهادی الهام گرفته از؛ ایمان اسلامی، عمل جهادی، اراده ملی و همتهای بلند.
🔸 در چله اول انقلاب با تکیه بر این اصل کشور و ملتی مستقل، مقتدر، با عزت، پیشرفته، متدین، با افتخارات درخشان و پیشرفتهای شگفت آور شکل گرفت.
🔸 دولت انقلابی در چله دوم باید "اصل مدیریت جهادی" را در همه سطوح دنبال نماید.
🔸 در اینجا برای تبیین این مهم به دستاوردهای مدیریت جهادی در چله اول انقلاب فهرستوار اشاره میگردد:
1️⃣ تحرک جدید در نهضت بیداری اسلامی
2️⃣ شکست سیاستهای آمریکا در غرب آسیا
3️⃣ زمینگیر شدن همکاران خائن آمریکا در غرب آسیا
4️⃣ گسترش حضور قدرتمندانهی سیاسی جمهوری اسلامی در غرب آسیا
5️⃣ بازتاب وسیع حضور قدرتمندانهی سیاسی جمهوری اسلامی در غرب آسیا در سراسر جهان
🔸 بیشک بخشی از این توفیقات برای جمهوری اسلامی مدیون مدیریت جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی است.
🔸 دولت انقلابی باید تلاش نماید این فرهنگ و روحیه جهادی در بدنه مدیریت اجرایی کشور حاکم گردد.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر نصرت الله حیدری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#تاریخ #محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✅ سبک زندگی حسینی
🔶 «عاشورا» را میتوان قلب تپنده تاريخ تشيع و خاستگاه تولد فرهنگ جهاد و شهادت؛ و مکتب حسين(ع) و يارانش را مهمترین منبع الهامبخش تمامی جنبشهای آزادیخواهانهای دانست که در طول ۱۴۰۰ سال برای مبارزه با ظلم و جور به پا خاستند.
🔸 متأثر از همين الگو بود که ياران خمینی(ره)، بيش از چهار دهه در برابر همه دشمنیها در عرصههای مختلف دوام آوردند.
🔶 گزاره تحلیلی
1⃣ هشت سال دفاع مقدس بزرگترین فرصت تاريخ انقلاب اسلامی بود که با تمسک به مکتب حسين(ع)، سبک نوینی از زندگی را خلق کند که از آن با عنوان فرهنگ و سبک زندگی بسیجی ياد میکنیم.
آنچه در ماجرای دفاع مقدس خلق شد، تنها الگویی برای چگونه جنگيدن و دفاع نظامی در برابر دشمن نبود، بلکه در دل چادرها و سنگرها و در پس خاکریزها، سبکی از زندگی تولد يافت که در عصر جاهليت مدرن و غرق شدن آدمی در منجلاب شهوت و منفعتگرایی، میتواند به معبری نورانی برای خوب زيستن و پاک ماندن تبديل گردد و بهمثابه چراغ هدایتی برای نجات جامعه بشری عمل نمايد؛ سبک زندگی متفاوتی که از جوان بسیجی يک عارف بالله و مجاهد فی سبيل الله میساخت.
2⃣ سبک زندگی حسینی دارای مؤلفهها و شاخصههایی است که برای کسانی که بدان پايبند بودند، اهلیتی را به همراه میآورد. در اين نگاه، بسیجی عاشورایی کسی است که اهل خودسازی انقلابی و ارتباط با خدا، اخلاص در عمل و کار برای رضای خدا، حضور در صحنه، پاک زيستن، عمل مجاهدانه، اميد و توکل، تلاش عاشقانه و مؤمنانه، بلندهمتی و صاحب اراده، پيشرو بودن و خطشکنی، دغدغهمندی و مسئولیتپذیری، آرمانخواهی توأم با عملگرایی، تدبير و رفتار عاقلانه، بصيرت و شناخت دشمن، رعايت نظم و انضباط و قانون، اعتدال و میانهروی، فعاليت و نشاط، خدمت به مردم، عمل به تکليف، عزت و ایستادگی و استقامت، شجاعت و رشادت، ايثار و ازخودگذشتگی، زندگی مرگآگاهانه و شهادتطلبانه و ... باشد و اين خصوصيات و کليدواژهها، مهمترین دالهای گفتمان و تفکر بسیجی را تشکيل میدهد.
3⃣ امروز نيز ساختن کشور و حرکت در مسير تحقق تمدن اسلامی نيازمند پایبندی به سبک زندگی حسینی است و کسانی میتوانند در مسير تمدن سازی در دهه پنجم انقلاب اسلامی و تحقق دولت اسلامی و انقلابی پيشگام باشند که در مکتب حسين(ع) تربيت يافته باشند!
بازخوانی کربلا، بازخوانی يک قصه تکراری در ورای چهارده قرن گذشته نيست! تمسک به حيات طيبهای است که میتواند آنچنان آرمان و اميد و هویتی به قلب جوانان اين سرزمين تزريق کند که زیادهخواهی هيچ سلطهطلبی در عالم نتواند در برابر اراده آن بايستد و با تحريم و تهديد و تطميع، آن را به تسليم و شکست بکشاند!
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#تاریخ #محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✅ جلاد دشت کربلا‼️
🔶 شمر در جنگ صفین حاضر بود و در شمار شیعیان لشكریان امام علی علیه السلام، شجاعت از خود نشان داد. او در این جنگ به دلیل درگیری با «ادهم بن محرز باهلی»، به سختی مجروح شد.
(تاریخ الطبری، ج ۵، ص ۲۸؛ شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج ۵، ص ۲۱۳)
🔸 او ۱۶ بار با پای پیاده به مکه رفت و شبها به تهجد و شب زنده داری معروف بود با تمام اینها عاقبت شد جلاد دشت کربلا.
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ اولا: شمر بن ذی الجوشن، نخستین و آخرین بدطینت جهان نبوده و نیست. زمین، هیچگاه خالی از شمرها نبوده و نیست و نخواهد بود، چونان كه هیچ زمانی، زمین خالی از حجت و نیك نامان نبوده است. ممكن است در جهان پر از اضطراب، حسین بن علی ها كم باشند، اما رسوایی و نفرین حق طلبان همواره عاقبت بداندیشی و بدخواهی امثال شمر است.
2⃣ ثانیا: با علی در بدر بودن شرط نیست؛ ای برادر نهروان در پیش روست.
اگر قرار است جمهوری اسلامی ایران، حضور مقتدرانه و عزتمند در عرصه و صحنه داخلی و بینالملل داشته باشد، جز با اراده انقلابی امکان پذیر نیست. اراده انقلابی، مقطعی و تابع زمان خاص نیست. به عبارتی در اراده انقلابی نگاه منفعتی حمل نمیشود.
🔸 تاریخ صدر اسلام و تاریخ انقلاب اسلامی ایران از ابتدا تاکنون از این کج رفتهها کم ندیده است؛ چه اصحاب حضرت رسول(ص) که در جنگ صفین در مقابل امام زمان خویش شمشیر کشیدند و چه برخی جا ماندگان انقلابی، که فکر کردند چون برای انقلاب زحمت کشیده و زندان رفتهاند پس طلبکار انقلاب گردیدهاند.
🔸 رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند:
«وسوسهی مال و مقام و ریاست، حتّی در عَلَویترین حکومت تاریخ یعنی حکومت خود حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسّلام) کسانی را لغزاند، پس خطر بُروز این تهدید در جمهوری اسلامی هم که روزی مدیران و مسئولانش مسابقهی زهد انقلابی و سادهزیستی میدادند، هرگز بعید نبوده و نیست.»
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab