#دولت_سیزدهم
#جهش_تولید
#مسکن
✅ عملکرد دولت سیزدهم تا بهمن ۱۴۰۱ در حوزه مسکن
🔶 نامنویسی بیش از ۶ میلیون متقاضی مسکن در سامانه نهضت ملی مسکن در اجرای قانون جهش تولید، تامن اراضی به استعداد ساخت یک میلیون و ۳۲۷ هزار واحد مسکونی، افزایش سقف تسهیلات مسکن بخشی از اقدامات وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن در طی دولت سیزدهم است.
🔶 افزایش سقف تسهیلات ساخت به ۴۵۰ میلیون تومان در شهر تهران، ۴۰۰ میلیون تومان در سایر کلانشهرها، ۳۵۰ میلیون تومان در مراکز استانها، ۳۰۰ میلیون تومان در سایر شهرها و ۲۰۰ میلیون تومان در مناطق روستایی و افزایش طول دوره بازپرداخت تسهیلات به ۲۰ سال از جمله اقدامات مهمی است که در زمینه برنامهریزی برای اجرای سیاستهای دولت سیزدهم تدوین شده است. تکمیل و بروز رسانی سامانههای پرداخت و صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#روابط_خارجی
#اقتصاد
#اغتشاشات
✅ در مسیر سقوط
🔶 در اغتشاشات پاییز،محور غربی،عبری و عربی به دنبال تضعیف و امتیازگیری از جمهوری اسلامی بود،اما با عنایات الهی،مدیریت داهیانه امام خامنهای وپشتیبانی کمنظیر ملت ایران،نقشه شوم دشمنان خنثی شد.
🔸 بعد از حضور حماسی ملت در راهپیمایی۲۲بهمن،پروژه منزوی سازی ایران با شکست کامل روبرو شد.
🔶 آمریکا از طریق ۳کشور عمان ،قطر و عراق پیغام عدم تلاش برای سرنگونی نظام فرستاد. آقای رییسی در یکسفر رسمی و موفق عازم چین شد.
🔸رییس آژانس اتمی در سفر خود به ایران،با محکوم کردن حمله به تٱسیسات هستهای ایران، از توافق فنی با ایران خبر داد. ایران و عربستان با وساطت چین تفاهم نامهای برای رفع اختلافات و شروع روابط سیاسی و اقتصادی امضاء کردند.
🔶 بشار اسد پس از ۱۲ سال، اولین سفر رسمی و اعلامی خود را به روسیه انجام داد. مذاکرات بین یمن و عربستان با وساطت عمان برای پایان جنگ شکل گرفت.
🔶 سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به امارات برای از سرگیری روابط سیاسی و اقتصادی انجام شد.
🔶 رییس جمهور سوریه پس از اعزام نمایندگان کشورهای عربی به این کشور،در یک سفر رسمی به امارات متحده عربی سفر کرد.
🔸سفر هیئت ایرانی به عراق با هدف متوقف کردن فعالیتهای گروهکهای ضد انقلاب در عراق و گسترش مناسبات اقتصادی انجام شد. روابط بین آمریکا با دولت نتانیاهو دچار چالش اساسی شده است.اختلافات شدید سیاسی و اجتماعی در اراضی اشغالی، این منطقه را عرصهی اردوکشی خیابانی بیسابقه ای کرده است.
🔸کشورهای اسلامی مثل،مصر،اردن،بحرین و...خواستار از سرگیری روابط سیاسی و اقتصادی با ایران شدهاند. مجموع تحولات اخیر در منطقه نشان از آن دارد که جمهوری اسلامی با مدیریت الهی رهبری ، پشتیبانی ملت انقلابی ایران و در پیش گرفتن سیاست حکمت ،عزت و مصلحت در سیاست خارجی خود،یکتهدید بزرگ و همهجانبه را به یک فرصت بزرگ برای حل مشکلات منطقهای ، تقویت وحدت کشورهای اسلامی،تقویت محور مقاومت و تقویت موضوع فلسطین که در نهایت منجر به تضعیف و سرعت بخشیدن به سقوط رژیم جعلی صهیونیستی خواهد شد،تبدیل کرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی علیجانزاده
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#فلسطین_اشغالی
✅ آمریکا سفر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
🔸وزارت خارجه آمریکا «میشل هرتزوگ»، سفیر رژیم اسرائیل در واشنگتن را به دلیل تصویب قانونی در مورد شهرکهای اشغالی احضار کرد.
🔶 «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا بعد از احضار سفیر صهیونیست، از لغو قانون تخلیه چهار شهرک غیرقانونی در اراضی اشغالی فلسطین انتقاد و ابراز نگرانی کرده است.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#باکو #اسرائیل
✅ چرا ایران باید در جنگ قفقاز ورود کند؟
🔶 بر اساس داده های اطلاعاتی، باکو قصد دارد با تصرف استان سیونیک ارمنستان یک کریدور تجاری/نظامی را برای خود و متحدان خود به راه بیاندازد، اما چرا باید ایران در این جنگ وارد شود؟
🔶 در صورت اشغال استان سیونیک ارمنستان عملا ارتباط زمینی میان ایران و اروپا و ایران و روسیه از بین می رود و با توجه به بازی علی اف در زمین اسرائیل، ضربات بزرگی از نظر اقتصادی بر ایران وارد می شود.
🔶 از جهتی باکو اصلی ترین پایگاه گروه های تجزیه طلب است که در صورت قدرت گیری در قفقاز دیر یا زود با ادعاهایی مضحک جنگ با ایران را شروع خواهد کرد.همچنین نقش باکو در ترورها و خرابکاری هایی که اسرائیل علیه ایران انجام داده مشهود است و قدرت گیری باکو عملا افزایش ترورها و دسیسه ها را در پی دارد.
🔶 باکو در سالهای اخیر به اصلی ترین متحد آسیایی اسرائیل تبدیل شده که عملا در حال استفاده از زیرساخت های باکو بر علیه ملت ایران است و در صورت تصرف سیونیک، قطعا ایران باید شاهد حضور صهیونیست ها در مرزهای خود باشد.
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#دفاع_مقدس
✅ طنینِ پیام شهیدان
🔰 قسمت دوم
🔺 از ثبت و ضبط جزئیات دوران جنگ غفلت نکنید
🔶 از همهی نگارندگان حوادث جنگ و همهی کسانی که توان انجام وظیفه در این مهم را دارند، درخواست میکنم از ثبت و ضبط جزییات این دوران غفلت نکنند و این گنجینهی تمام نشدنی را برای آیندگان به ودیعه بگذارند. این دوره، دورهی ذخیرهی نیروی محرکهی تاریخ و الهامبخش امم است. ۱۳۶۸/۶/۳۰
🔺 باید آثار جنگ را کشف و حفظ کنیم
🔶 ما تا آنجا که میتوانیم، باید آثار جنگ را کشف و حفظ کنیم... تاریخ نمیتواند اینها را بیان کند. در تاریخ خواهند گفت هشت سال جنگ شد - دیگر بیشتر از اینکه نمیشود بگویند - عملیاتها را یکی یکی خواهند گفت؛ در فلان تاریخ، عملیات فتحالمبین شد؛ در فلان تاریخ، فلان عملیات شد؛ اینقدر نیرو شرکت داشت؛ پیروزی به دست آمد؛ اما اینها کجا، و حقیقتِ آنچه که در این میدانها گذشته، کجا؟... کار را مغتنم بشمارید. ۱۳۷۰/۱۰/۱۶
🔺 خاطرات شهدا و رزمندگان برای ما درس است
🔶 اگر میگوییم راه شهدا را باید ادامه بدهیم، یعنی این احساس که اسلام و انقلاب اسلامی، به تلاش و مجاهدت و صبر ما نیازمند است. این احساس، همان احساسی است که شهدای عزیز ما را از خانه و کاشانه و آسایش و درس و کار و تلاشهای روزمرهی زندگی جدا کرد و به جبهههای نبرد کشانید. این خاطراتی که از این عزیزان منتشر میشود، این حوادث بسیار پُرشکوهی که امروز به قلم رزمندگان و بعضاً شهدای ما بر صفحهی کاغذ نقش بسته و در اختیار همه است، برای ما درس است. ۱۳۷۰/۱۱/۳۰
🔺 نباید بگذاریم ذخیره دفاع مقدس بلااستفاده بماند
🔶 مسئلهى جنگ تحمیلى و عوارض آن - که از جمله، همین فداکارىها و ایثارها و شهادتها است - یک مسئلهى عادى نیست؛ یک مسئلهى متعارف و معمولى نیست؛ یک مسئلهى فوقالعاده است. اگر درست نگاه کنیم، مجموعهى حوادثى که در این سالها اتّفاق افتاد و این فداکارىهایى که جوانهاى ما کردند، میتواند یک ذخیرهى ماندگارى باشد براى همیشهى انقلاب. نباید بگذاریم که این ذخیره بلااستفاده بماند؛ راهش هم همین است که یاد شهیدان زنده باقى بماند. ۱۳۹۴/۲/۱۴
🔺 همه باید با اتفاقات و رویدادهای دفاع مقدس آشنا شوند
🔶 همه باید بدانند که در دوران دفاع مقدس چه معجزات عظیمی از حضور مؤمنانه و پر تلاش نیروهای بسیجی در صحنههای جنگ اتفاق افتاد؛ این را باید همه بدانند. نوشتههائی هست، کتابهای خوبی نوشته شده است؛ من توصیه میکنم این کتابهائی که در شرح حال سرداران است یا آنچه که در گزارش روزهای جنگ و سالهای دشوار اول بالخصوص نوشته شده، این را جوانها بخوانند. خود را سیراب کنید از معرفت به آنچه که گذشته است در تاریخ انقلاب. ۱۳۸۷/۲/۱۴
🔺 مغنتم شمردن کار هنری در زمینه دفاع مقدس
🔶 کار هنری در زمینهی دفاع مقدس یکی از برترین کارهای هنری است. آن کسانی که در این رشته کار کردند، در این صراط حضور داشتند، آن را پیش ببرند و این رشته را مغتنم بشمرند. هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برههی زمانی نیست؛ گنجینهی عظیمی است که تا مدتهای طولانی ملت ما میتواند از آن استفاده کند، آن را استخراج کند و مصرف کند و سرمایهگذاری کند. ۱۳۸۸/۶/۲۴
🔺 استفاده از معدن دفاع مقدس با فناوری راهیان نور
🔶 وقتی میگوییم راهیان نور یک فنّاوری جدید برای استفادهی از معدن تمامنشدنی سالهای دفاع مقدّس است، معنایش این است که همهی کشور باید از این استفاده کند و قدر آن را بداند؛ در کتابهای ما بیاید، در هنر ما بیاید، در دبیرستان ما و دبستان ما بیاید، در دانشگاههای ما راه پیدا کند. مسئولین دانشگاهها و مسئولین بخشهای دولتی خودشان را به این کار موظّف بدانند. ۱۳۹۵/۱۲/۱۶
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#پیام_نوروزی_رهبر
#مهارتورم_رشدتولید
✅ برخی چالش های اقتصادی ایران از نگاه امام خامنهای در اول فروردین سال۱۴۰۲:
🔶 چالشهایی که دولت مسئول آن است:
1⃣ دولت از فلسفه وجودی خود یعنی، نظارت، کنترل و هدایت فاصله گرفته است. ( ضعف در اجرای اصل ۴۴)
2⃣ وابستگی به نفت
3⃣ وابستگی به دلار
4⃣ سطح پایین مشارکت مردم در اقتصاد ( مردمی سازی اقتصاد)
5⃣ کم تحرکی در تجارت خارجی
6⃣ ضعف در قانونگذاری ( مثل قانون بودجه)
🔶 چالش هایی که مردم مسئول آن هستند:
1⃣ الگوی اشتباه مصرف ( اسراف)
2⃣ تجمل گرایی
3⃣ ضعف در تعصب نسبت به تولیدات داخل
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#معیشت
#حجاب
✅ چند نکته در مورد یک استدلال غلط
🔻برخی می گویند که اول مشکل اقتصاد و معیشت را حل کنید تا بتوانید مشکل #حجاب را هم حل کنید.
1⃣ قطعاً حل مشکل اقتصادی، جزو اولویت هاست و در حوزه های مختلف می تواند تأثیرگذار باشد. اما یک کشور، هزار مسأله و موضوع دارد؛ نمی توان به بهانه نقص یا اختلال در یک حوزه، هزار حوزه دیگر را به حال خود رها کرد. نمی توان گفت: چون مشکل اقتصادی داریم، بنابراین، بهداشت، کشاورزی، آموزش و پرورش و مسائل فرهنگی را تعطیل می کنیم❗️
2⃣ مسئولین حوزه فرهنگ کشور، مسئولین بخش اقتصادی و تأمین معیشت مردم نیستند. هر کدام از مسئولین باید وظایف خود را انجام دهند.
3⃣ بخش قابل توجهی از معضلات حجاب در جامعه ما مربوط به قشر ثروتمند و مرفه جامعه است.
4⃣ بخش قابل توجهی از کسانی که نسبت به حجاب پایبند هستند، از نظر اقتصادی جزو قشر متوسط و متوسط به پایین جامعه هستند.
5⃣ مردم یمن سال هاست که در شرایط سخت جنگ و تحریم روزگار می گذرانند. اما حجاب زنان و دختران یمنی، زبانزد است.
6⃣ اوایل انقلاب و در زمان دفاع مقدس، از نظر اقتصادی فشار زیادی را تحمل کردیم، اما آن دوران یکی از پاک ترین دوران تاریخ انقلاب از نظر فرهنگی محسوب می شود.
7⃣ چندین دهه است که همیشه مشکلات اقتصادی داشته ایم و حل ریشهای مسائل اقتصاد، در عرض یک سال و دوسال صورت نمی گیرد.
🔶 اگر قرار بود موضوع حجاب را به مسائل اقتصادی گره بزنیم، از همان اول انقلاب تا الآن، نباید لزوم رعایت حجاب، از سوی امام ره و مقام معظم رهبری مطرح می شد و باید بر همان بستر ضد فرهنگی و در محیط فاسد دوران #پهلوی زندگی می کردیم‼️
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_محوری
#معنویت_و_اخلاق
✅ تلاش اصلاحطلبان برای ناامید کردن مردم از دین
🔶 با اینکه مشهد یکی از دورترین شهرها نسبت به کلانشهرهای پرجمعیت کشور و مقصدهای توریستی است ، در عید امسال میزبان "پنج میلیون" زائر بوده است.
🔶 تلاش مذبوحانه برخی از اصلاحطلبان برای ناامید کردن مردم از دین و آتئیستنمایی جامعه بسیار عجیب و مشکوک است!
🔸 #به_قلم_اساتید: علی قدردان
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#علم_و_پژوهش
#امید_به_آینده
✅ ویژگیهای هشتگانه فاز دوم طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_محوری
#حجاب
✅ حجاب کمتر= آزار و اذیت بیشتر
🔶 خانم جسیکا ولفندیل استاد فلسفه دانشگاه کیس وسترن آمریکا در مقاله ای تحت عنوان لباس تحریک آمیز و مسئولیت جنسی می گوید: مطالعات متعدد نشان داده است زنی که لباس آشکار و باز به تن دارد بیشتر از زن پوشیده مورد حمله و آزار جنسی قرار میگیرد.
🔸در طول بیست سال گذشته، مطالعات در ایالات متحده و جاهای دیگر نشان داده است که روانپزشکان، قضات، هیئت منصفه ودانشجویان کالج بر این باورند که زنی که لباس آشکار به تن دارد بیشتر از زنی که لباس پوشیده و متواضعانه دارد مورد حمله یا آزار جنسی قرار می گیرد و اگر مورد حمله قرار گیرد، تا حدی مسئول حمله اوست و مهاجم او کمتر مقصر است.
🔸 منبع:
https://philarchive.org/rec/WOLPDA-3
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#نظام_اسلامی
#غرب_آسیا
#آمریکا
✅ معادله جدید مقاومت علیه آمریکا در سوریه
🔶 ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) در بیانیه ای رسمی از کشته شدن یک نظامی این کشور و زخمی شدن شش نفر دیگر بر اثر حمله پهپادی به پایگاه آمریکا در حسکه سوریه که مدعی هستند از جانب نیروهای وابسته به ایران بوده، خبر داده است.در پاسخ جو بایدن دستور بمباران مراکز مقاومت در سوریه را صادر کرد.
🔶 در خصوص این عملیات مهم چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ آمریکا روی تلفات نیروهایش بسیار حساس است اما تاکنون در سوریه واکنش جدی به عملیات علیه نیروهایش نشان نداده است؛ برای تایید این مدعا یادآور می شود که از سال ۲۰۲۳ ، حدود ۷۸ عملیات علیه پایگاه های غیر قانونی آمریکا در سوریه انجام گرفته اما ۵ مورد آن منجر به جواب متقابل شده است.
2️⃣ پایگاه های سنتکام در خاک سوریه مصداق تام اشغالگری است زیرا این کشور یک حاکمیت قانونی و مورد تایید سازمان ملل متحد دارد و دمشق بارها به حضور غیر قانونی ایالات متحده در سوریه اعتراض کرده است.
🔶 از طرفی آمریکایی ها مجوز نهادهای قانونی بین المللی همچون شورای امنیت را نیز اخذ نکرده اند و نیروهای نظامی وابسته به دولت سوریه حق دارند آنها را هدف قرار دهند.
3️⃣ عملیات اخیر از طریق پهپاد انتحاری صورت گرفته که نشان می دهد که پهپاد یک عنصر جدید و بسیار موثر در نبردهای نوین است؛ زیرا ویژگی های ارزانی ، دقت ، سطح مقطع راداری پایین ، حرکت در ارتفاع پست و تخریب بالا را یکجا در خود دارد .
4️⃣ گروه های مقاومت در سوریه از چند ماه پیش معادله ای جدید را به محور غربی-عبری تحمیل کرده اند که بر اساس آن هر بار که اسرائیل به نیروهای آنان حمله کند ، در واکنش پایگاه های غیرقانونی آمریکا در شرق فرات هدف قرار خواهند گرفت.
5️⃣ بعید نیست اگر تلفات آمریکا در سوریه بالا برود ، این کشور در حضور نظامی غیرقانونی خود در شرق فرات و منطقه تنف تجدیدنظر کند .
🔸 در پایان باید گفت محور مقاومت وابسته به ایران در شرایط خوبی بسر می برد زیرا جمهوری اسلامی در حال حل و فصل مسائل خود با کشورهای عربی است و بشار اسد متحد تهران نیز توسط جامعه بین المللی پذیرفته شده و عادی سازی روابط خود را دنبال می کند . از طرفی دولت عراق نیز رابطه خوبی با جمهوری اسلامی دارد ، روسیه نیز نفوذش در سوریه کاهش یافته و بحران داخلی اسرائیل را از درون تهدید می کند.
🔶 موارد بالا در کنار درگیری غرب در اوکراین و عدم تمرکز آنان بر منطقه غرب آسیا همچون سابق ، ایران را تشویق می کند که با فراغ بال بیشتر و تمرکز بالاتری به سیاست های منطقه ای خود بپردازد.
🔸 #به_قلم_اساتید: علیرضا تقوی نیا؛ کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#غرب_آسیا
#آمریکا
✅ شب سخت آمریکاییها در سوریه
🔻جراحت شدید نیروهای آمریکایی در حمله راکتی اخیر به پایگاه نیروهای سنتکام
🔶 فاکسنیوز: شماری از نیروهای آمریکا در اثر حمله راکتی جدید به پایگاههای این کشور در سوریه زخمی شدهاند.
🔻 ادعای مقام آمریکایی: ۲ پهپاد در حمله به پایگاه آمریکایی در شرق سوریه ساقط شد
🔶 یک مقام آمریکایی به الجزيره گفت: سامانههای پدافندی ۲ پهپاد مهاجم از ۳ پهپادی که به یکی از پایگاههای ما در دیرالزور واقع در شرق سوریه حمله کردند را ساقط کردند.
🔻اعتراف آمریکا به ناتوانی پدافند هوایی ارتش این کشور در سوریه
🔶 وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با اعتراف به ناتوانی سامانههای پدافند هوایی خود در سوریه در جریان حملات هوایی چند روز گذشته به مقرهای نظامیان این کشور، اعلام کرد درباره این مساله تحقیق میکند.
🔻 سنتکام: حملات به پایگاه ما خسارت یا تلفاتی نداشت
🔶 سازمان سنتکام در بیانیهای گفت که در مجموع ۱۰ راکت به سمت «دهکده سبز» در شمال شرق سوریه شلیک شد اما این حمله هیچ خسارت یا تلفاتی به همراه نداشت.
🔶 مطابق این بیانیه یکی از راکتها از مسیر خارج شد و به یک منزل مسکونی اصابت کرد که باعث «خسارت سنگین» به آن و زخمی شدن دو زن و دو کودک شد.
دهکده سبز در میدان گازی العمر واقع شده و حدود ۹۰۰ نیروی آمریکایی در آنجا مستقر هستند.
🔻قانونگذار آمریکایی: بازدارندگی ما علیه ایران از بین رفته است
🔶 مایکل مککاول، رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیهای در خصوص حمله پهپادی به یک پایگاه آمریکایی در شمال شرق سوریه ضمن متهم کردن ایران به نقش داشتن در این حمله گفت که بازدارندگی آمریکا علیه ایران از بین رفته است.
🔻پمپئو: نیروهای آمریکا ۷۸ بار مورد حمله قرار گرفتند بایدن تنها به ۳ مورد پاسخ داد
🔶 وزیر خارجه سابق آمریکا ضمن ابراز خرسندی از حملات آمریکا در دیرالزور نوشت: «باید واضح بگوییم: شبهنظامیان تحت کنترل ایران ۷۸ بار در سال ۲۰۲۱ به نیروهای آمریکا حمله کردند اما بایدن تنها به سه مورد از آنها پاسخ داد.»
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#عربستان
✅ آخرین تحولات روابط ایران و عربستان
1⃣ دعوت ملک سلمان از آقای رئیسی برای سفر به ریاض در حال بررسی است که البته در کلیت، پذیرفته شده است. در یک رابطه سلسلهمراتبی، ابتدا باید زمینههای امنیتی و نظامی رفع شوند، سپس روابط دیپلماتیک با انتصاب سفرا انجام شود و در مرحله آخر، روابط سیاسی عالی مانند سفر مقامات ارشد به دو کشور انجام شود. اکنون مرحله اول با توافق شمخانی و عیبان انجام شده و همه در تدارک مرحله دوم هستند. البته پیشبینیهایی برای این سفر شده است که چندان نزدیک به واقعیت نیست.
2⃣ گزینههای سفیری ایران در عربستان، دکتر علیرضا عنایتی و آقای حسن زرنگار ابرقویی است.
3⃣ اکنون ایران و چین به دنبال برگزاری یک نشست جمعی در دو شهر تهران و پکن هستند. ایدههایی جهت برگزاری این نشست جمعی در حال بررسی است که از آن جمله میتوان به نشست شورای همکاری خلیج فارس با حضور ایران در پکن، نشست سازمان همکاریهای اسلامی در تهران یا برگزاری کنفرانس امنیتی تهران مانند کنفرانس امنیتی مونیخ اشاره داشت. هیچیک از این موارد قطعی نبوده و صرفا در مرحله بررسی کارشناسی است.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#معنویت_و_اخلاق
#کرونا
✅ شلیک به یک معلم آمریکایی
🔶 ابیگیل معلم یک دبستان هست و میگه هیچ وقت قیافهی اون دانشآموز ۶ سالهای که به سمتم شلیک کرد رو فراموش نمیکنم، آسیب روحی که به این معلم وارد شده غیر قابل انکار است.
🔶 خشونت با اسلحه در دوران همهگیری کرونا در آمریکا خیلی بیشتر شده و تاثیرش رو بر کودکان هم گذاشته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: شیوا تقی نژاد
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#پیام_نوروزی_رهبر
#مهارتورم_رشدتولید
✅ رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی
🔶 تحول ناظر به تغییر نقاط ضعف است.
🔸مهمترین مشکل اقتصاد ما تصدیگری افراطی دولتی است. بخشهای مهم اقتصاد باید در اختیار مردم باشد.
🔸شرکتهای شبه دولتی نباید با بنگاههای خصوصی رقابت کنند. دولت باید تصدیگری و دخالت را کم کند و نظارت را زیاد کند.
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#صلح_سیاسی
#عربستان_سعودی
✅ توجیه ضعیف
🔰 از اهمال در حفاظت تا انفعال در سیاست دولت اصلاحات
🔶 باخبر پیگیری روابط دوجانبه ایران و عربستان وعادی سازی سطح روابط دیپلماتیک دو کشور، واکنش های متفاوتی درباره علل تاخیر در این صلح سیاسی اتخاذ شد.
🔶 رئیس جمهور سابق و برخی روزنامه های وابسته به جریان اصلاح طلب تلاش داشتند تا این گونه القا کنند که سخنان رهبر انقلاب و کارشکنی های اصولگرایان منجر به قطع روابط همسایگی و عدم امکان آشتی مجدد بوده است؛ پس لازم است تا به طور اجمال حافظه تاریخی این هشت سال را به کار بیندازیم. درست در موعدی که حمله به سفارت عربستان رقم خورد، آقای ظریف در شب پیش از حادثه نگرانی خود را از احتمال اشغال سفارت آل سعود اعلام کرده بود.
🔶 چطور در زمانی که مسئولیت حفاظت از چنین مکان حساسی با دولت است در شب حادثه تعداد نیروهای امنیتی معدود و حضور پلیس ضد شورش مفقود است؟ در عادی ترین صورت هم نیاز به گارد امنیتی بود اما در موعد رفتارهای منفعل دولت و تحرکات تحریک آمیز طرف سعودی اقدامات حفاظتی به طرزی مشکوک کم می شود.
🔶 نکته دیگر اشاره نکردن آقای روحانی و مقاله نویسان نشریات اصلاح طلب به سلسله حوادث موثری است که خشم و انزجار عمومی را برانگیخته بود.
🔶 از جمله تجاوز به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده توسط ماموران خبیث آل سعود به فروردین ۱۳۹۴ وهمچنین به وقوع پیوستن فاجعه منا در مهرماه همان سال که به شهادت ۴۶۴ تن و زخمی شدن ۱۵۹ هم وطن انجامید.
🔶 به علاوه ممانعت دولت سعودی از شناسایی و بازگردانی ابدان مطهر شهدای ایرانی بود که با واکنش سخت رهبر اتقلاب و رجوع تعداد قابل توجهی از پیکرهای شهدا منجر شد.
🔶 در تمام این مدت دولت هیچ اقدام شایسته ای از خود بروز نداد و دربرابر توحش این رژیم با حجاج ایرانی، اهانت مکرر به بازیکنان فوتبال کشورمان و نیز قتل عام چهل تن از مخالفین رژیم آل سعود من جمله رهبر شیعیان عربستان _آیت الله نمر_انجامید، بی تفاوتی نشان داد.
🔶 معلوم است که واکنش غیرتمندانه مردم، سکوت نیست! هرچند تسخیر سفارت نیز عملی هیجانی و خلاف قانون بود، اما اصلاحات نمی تواند پیامد فقدان فهم سیاسی اش را به گردن عزت عمومی یا جریان انقلابی بیندازد. همان طور که ناتوانی شش ساله اش در ایجاد رابطه سیاسی با کشور همسایه، در تضاد باعطش وافرش به جلب رضایت آمریکای متخاصم بود.
🔸 #به_قلم_اساتید:محمد جلیلی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#معنویت_و_اخلاق
#حجاب
✅ ایران لبنان نیست، دست از سرش بردارید!
🔶 مدیریتی، هشیار نبودیم. ارتش سری روشنفکران چراغ خاموش مشغول فعالیت خود بود.
🔶 برخلاف گفتارهای سلبی علیه سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی، که سکه رایج است؛ اتفاقا کارنامه فرهنگی جمهوری اسلامی در کلان خود برایند مثبتی داشته است. در دنیا به کودکان آموزش میدهند که مرد هم میتواند باردار شود. به قول ترامپ در مدارس ایالات متحده خواندن انجیل ممنوع است اما آموزش همجنسبازی آزاد! متدینین هم باید به تزئینات رنگین کمانی کلیساها عادت کنند. در دمدستی ترین محصول فرهنگی غرب که همین فیلم و سریالها باشد نیز به یاد نمیآوریم آخرین باری که یک فیلم بدون نشانگان هویت جنسی دیدیم چه زمانی بوده است!
🔶 اما مدیای ایران چه تصویری مخابره میکند؟ این مدیا با همه نابلدیهایش میتواند تصویر جشن تکلیف دختران 9 ساله را که پشت سر بالاترین مقام مذهبی و سیاسی کشور روی خط ببرد. یک تصویر فطری و شالوده شکن. تصویری که اغلب همسایههای مسلمان ایران هم از ساختن آن عاجزند. این سیاست، ناموفق نیست.
🔶 چنان که سیاست کلان در موردحجاب هم درست بود. این چند روزی که حاکم در اعمال صلاحیتش به تردید افتاده و قاعدهی حجاب شل شده، شهر و جامعه منسجم تر به نظر میرسد؟ در همین تهران چندپارگی احساس نمیشود؟ پاساژهای شمال و غرب این شهر ایالت خودمختار نیستند؟ در پاساژ خرید و فروش صورت میگیرد و طبعا مولفهای که موجب یکدست سازی خریداران شود وجود ندارد اما کدام پژوهشگر علوم انسانی و بلکه کدام شهروند میتواند تایید نکند که بخشی از جامعه ایران در بین خریداران و حتی عابران خیابانهای آن مناطق عملا حذف شده است. مناطق مختلف در همین تهران شروع به برساخت هویت و غیریت سازی میکنند. اکباتان قبل از حجاب ممزوجیت بیشتری با کل تهران داشت یا بعد آن؟ اصلا یک پرسش؟ امر به معروف یک شهروند بیشتر شکاف اجتماعی ایجاد میکند یا رقص آن دخترها؟
🔶 حتی مقاصد سفر در ایران به شدت طبقه بندی شده است. جزیره هرمز جای قشر متدین نیست. کیش و هرمز بواسطه فقدان اقتدار هنجارهای دینی تفرجگاه گروههای خاصی شده است. پیامدهای این وضع به کنار، این ریخت از جامعه خندهدار نیست؟ حتما تصور میکنیم به مرور بهتر هم میشود!
🔶 به هوای خیابانهای بیروت و ساحل جونیه
شرحه شرحه شدن جامعه از نتایج ناگزیر انصراف از هنجار حجاب به مثابه «پرچم حاکمیت هنجارهای فراگیر دینی در خیابان» است. توامان با این پیامدهای دیگری نیز به دنبال خواهد داشت. اجزایی از بدنه مذهبی کشور پس از گذشت زمان و ناامیدی از حاکمیت در اجرای شریعت، همانگونه که قشر دینستیز حرف خود را با پایمال کردن قانون به کرسی نشاند، نسبت به قانون و نظم عمومی بیتوجهی کرده و رفتارهای خودجوش و حتی پرخطر را پیشه خواهد کرد. حتی تحریک سرویسهای خارجی برای وقوع چنین اقداماتی به منظور گسترش خشونت اجتماعی کاملا محتمل است. باید زمینه بروز این دست اقدامات را برچید که راه آن پشتیبانی رسمی و قدرتمند حاکمیت از هنجارهای بومی و دینی جامعه است.
🔶 رفتارهای خودجوش و بیرون از دایره نظم عمومی تنها یک انشعاب از واقعیت بزرگتر یعنی ناامیدی بدنه متدین کشور از حاکمیت است. حاکمیت با این ناامیدی کیفیت درونی بدنه خویش را کاهش میدهد و تکیهگاه اصلی خود برای شروع و پیشبرد اقدامات بزرگ نظیر ورود به جنگ سوریه، ورود به جنگ اوکراین، پروژه انرژی اتمی یا حتی مسائلی مانند اصلاح قیمت حاملهای انرژی و اصلاحات سنگین اقتصادی را از دست میدهد. حکومتی که هیچ پناهی برای اطمینان از شروع یک پروژه بزرگ ندارد. چه معنایی از این بهتر برای آغاز فروپاشی؟
🔶 حجاب، خیلی بیشتر از چیزی که تصور میکنیم مهم است. مدیران این کشور هوای لبنانی شدن جامعه ایران را از سر به در کنند. لبنان آیندهی غرورانگیزی نیست که آن را هدف بگیریم. بماند که به همان آشفته بازار جامعه لبنانی نیز نخواهید رسید. ایران، ایران است؛ کشوری که سالی چندبار هویت خود را در خیابانها فریاد میزند. کشوری که ماهیت خود را زیر تابوت سردار شهید در چشم کور روشنفکر، دانشگاهی و مدیر و مسئول این کشور فرو کرد. واقعیت این کشور را میتوانید بفهمید؟
🔸 #به_قلم_اساتید: رضا باقری پور
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#امارات
✅ دلایل گرایش کشور امارات به سمت ایران
🔶 علت گرایش کشور امارات به سمت جمهوری اسلامی ایران را باید در ۳ سطح داخلی امارات، منطقهای و بینالمللی جستجو کرد:
🔶 سطح داخلی امارات:
1⃣ مخالفت و انتقاد امیرنشینهای دبی، شارجه و راسالخیمه از سیاستهای بنزاید(ولیعهد ابوظبی) زیرا محمدبنزاید برخلاف پدرش بیشترین تمرکزش بر اقتصاد نفتی، بلندپروازیهای نظامی و سیاسی است.
2⃣ مشارکت ابوظبی در ائتلاف علیه یمن و رویکرد تنشزا علیه تهران باعث اختلاف بین امیرنشینهای هفت گانه شده است.
3⃣ محمدبنراشد آل مکتوم (حاکم دبی) مخالف سیاستهای بنزاید و دخالت در امور داخلی دیگر کشورها است.
4⃣ یکی از مولفههای تنشِ داخلی امارات، روابط با تهران بود. حجم معاملات ایران و امارات در سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۳ میلیارد دلار بود که ۹۰ درصد از طریق دبی انجام میشد. شرکتهای فعال ایرانی در امارات به دلیل تبعیت ابوظبی از تحریمهای آمریکا، مجبور به ترک امارات و رفتن به سوی عمان، قطر و ترکیه شدند که این باعث تنش بین دبی و ابوظبی شده است.
5⃣ مسئولین اماراتی به این نتیجه رسیدند که هرگونه شیطنت علیه ایران، اقتصاد امارات را ویران میکند و خواستار حل بحران شدند.
🔸 #به_قلم_اساتید: رسول جوکار
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#اقتصاد
✅ سال ۱۴۰۱؛ فراز یا فرود؟
🔶 سال ۱۴۰۱ برای انقلاب اسلامی و جامعه ایرانی سال پر فراز و نشیبی بود. آن وقایع و جبهه آرایی منظم، دقیق و مهندسی شده که خطای محاسباتی را از بستر فریب رسانه به جامعه القا کرد بسیار پر فشار و کم سابقه بود. فشاری که برای نسل جدید بی سابقه بحساب می آمد. اما انقلاب اسلامی در تاریخ حیات خود به ویژه در وقایع تابستان داغ دهه شصت فراز و فرود شدیدتری را تجربه کرده است در حالیکه آن ایام قدرت و تسلط امروز را نداشت. پرسش مهمتر این است: امروز چه باید کرد و اولویت ها چیست؟
1⃣ اولویت و فوریت با حل بحران اقتصادی است که عمده وظیفه بر عهده دولتمردان است.
2⃣ باید تلاش شود تا اعتماد عمومی تقویت و از عوامل کاهنده اعتماد مردم پرهیز شود. در اینجا نیز عملکرد و صداقت مسئولان ملاک است.
3⃣ جامعه و فعالان اثرگذار در جامعه که صاحب تربیون و رسانه می باشند می بایست از قرارگرفتن در هر نوع "دوگانگی" و تقابل دوری کنند. تقویت تقابل و شکافها بازی کردن در زمین دشمن است.
🔶 سال ۱۴۰۱ یک "فرود" بزرگ داشت. وزن، اعتبار، جایگاه و دست خالی مخالفان جمهوری اسلامی را بیش از قبل برملا ساخت. برای دهه ها این مخالفین خارج نشین به خود ژست آزادی خواهی، استقلال طلبی و انساندوستی گرفته بودند اما عجله شان در رسیدن به قدرت ماهیت رفتاریشان را آشکار ساخت. خشونت بی پروا، توجیه کشتار هموطنان، عادی سازی تجزیه و نشست با تجزیه طلبان بدنام، پناه بردن به پارلمانها و روسای جمهور کشورهای مختلف و تولید هزاران دروغ اثر گذار بخشی از دستِ خالی مخالفان خارج نشین جمهوری اسلامی بود. آنها با تمام توان و یا شاید بهتر است بگویم با حد نهایی توان به میدان آمدند. برای سلبریتی ها برنامه داشتند، روزهای نخست مهر و آبان حتی برای مدارس طراحی کرده بودند. آنها حتی به درگیری و شلوغ سازی فضای زندان ها فکر کرده بودند. زندان لاکان و زندان اوین با این مقدمه به آشوب کشیده شد که زندانیان فکر کنند نظام سقوط کرده است و حال باید خود را نجات دهند! به همین جهت تاکید میکنم این جبهه آرایی برای مخالفان خارج نشین بی سابقه بود. اگر این تیر آخرشان با آن حجم تلاش و سازماندهی به ثمر نرسد دیگر برای آینده به کمای سیاسی خواهند رفت.
🔶 از اینرو در سال ۱۴۰۲ اولویت شان ایجاد بی نظمی، ناآرامی روانی، حوادث امنیتی و اختلال در خدمت رسانی عادی به مردم خواهد بود. تا این سیاست فرسایشی مردم را کلافه سازد.
🔶 پادزهر و راه حل اقدام و عمل مسئولان به وعده هاست. ایجاد فضای اعتماد بین مردم و تبیین بی امان برای شبهات رنگ و لعاب دار است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#تاریخ
#بصیرت
✅ به #زبان_ساده اما متکی به #تاریخ این مملکت
🔶 اگر #مرگ_بر_آمریکا نمی گفتیم؟
🔶 تصور عمومی جامعه امروز این است:
#نخست ما شروع کننده دشمنی و تنش با #آمریکا بودیم.
🔶 اگر علنا این دشمنی را ابراز نمی کردیم از جانب آمریکا هم تنش و #مجازاتی برای ما وجود نداشت.
🔶 بهتر است این مساله را از دیدگاه #تاریخ مورد بررسی قرار دهیم:
برای بررسی این #مساله به ۶۷ سال قبل باز میگردیم به #تعبیر دیگر ۲۵ سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی.
🔶 از دوره #قاجار که نفت توی مسجدسلیمان توسط شخصی بنام دارسی اهل انگلستان کشف شد تا سال ۱۳۳۲ یعنی دوران پدر(رضاشاه) و پسر(محمدرضا) انگلیسی ها #نفت ایران رو در قالب شرکتی بنام ایران و انگلیس میبردن و درصد کمی رو بحساب دولت ایران واریز میکردند.
🔶 وقتی #دولت_مصدق با هدف ملی شدن نفت ایران، سعی کرد انگلیسی ها رو از ایران اخراج کنه و به اصطلاح حقوقی از شرکت نفت انگلیسی که سالها نفت ایران رو میبرد خلع ید کنه، دولت انگلستان نفت ایران رو تحریم کرد، کشتی نظامی به آبادان فرستاد و جلوی #صادرات نفت ایران رو گرفت.
🔶 اون زمان یعنی دهه ۳۰ ایران هیچ چیزی به جز نفت برای #صادرات نداشت، اقلام جزیی دیگه که صادر میکرد ناچیز بود و با درآمد اونها نمیشد کشور رو چرخوند. با اینکه سهم اصلی فروش نفت به انگلستان میرسید، انگلیسی ها پیشنهاد دادن که از این به بعد سود فروش نفت پنجاه پنجاه بشه مثل قراردادی که اون سال با عربستان بستن، #مصدق اینم قبول نکرد و گفت کل نفت واسه ایرانه و شما جمع کنید برید. تحریم شدید ایران، اقتصاد کوچک کشور رو ورشکست کرد. مصدق مجبور شد برای تامین بودجه و تهیه مایحتاج مردم ارواق دولتی بفروشه که موقتی بود مردم هم شرایط مصدق رو درک میکردن و اوایل همراه بودن تا اینکه از داخل خیانت ها شروع شد.
🔶 امید مصدق این بود که از یک قدرت دیگه وسط دعوای ایران و انگلیس استفاده کنه و دست به سمت آمریکایی ها دراز کرد تا کمک مالی دریافت کنه، ابتدای ماجرا آمریکایی ها مواضعی به نفع ایران اتخاذ کردن، نیمه راه یکی به نعل زدن یکی به میخ و نهایتا سمت انگلیسی ها رو گرفتند.
🔶 دعوای بین ایران و انگلیس که اون زمان #چرچیل نخست وزیرش بود بالا گرفت و رفت به دادگاه لاهه، #ایران پیروز شد و این از لحاظ حقوقی موفقیت بزرگی برای مصدق بود اما در صحنه عمل ایران تحریم بود و درآمدی نداشت.
🔶 مصدق یک روز و یکبار هم #مرگ بر آمریکا نگفت نه تنها نگفت بلکه رسما به آمریکا سفر طولانی داشت، بعدا نامه نوشت و از #دولت_آمریکا درخواست وام کرد چند ماه آمریکایی ها معطلش کردن و آخرش گفتن مشکلات داخلی خودتون و ما نمی تونیم بهتون کمک کنیم.
🔶 آمریکایی ها ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ علیه مصدق کودتا کردن، نوه روزولت رئیس جمهور اسبق این کشور مامور بود تا عملیات رو توی ایرانی فرماندهی کنه. کودتا پیروز شد و مجددا مسیر #تاریخ ایران به نفع خارجی ها و استبداد داخلی تغییر کرد.
🔶 #مصدق برکنار شد. سپهبد زاهدی به نخست وزیری رسید. خواهران نفتی(شرکت های بزرگ) به نفت ایران برگشتن با این تفاوت که این دفعه #انگلستان تنها نبود بلکه شرکتهای نفتی آمریکایی هم اومدن و چنبره زدن روی نفت ایران.
🔶 دقت کنید ده سال قبل از اینکه #امام_خمینی اصلا شناخته بشه و اساسا حرکت رو شروع کنه و خبری از انقلاب باشه این ماجرا اتفاق افتاده، حرکت امام سال ۴۲ شروع شد و این ماجرایی که دارم میگم سال ۳۲ رخ داده است.
🔶 چندماه بعدش #معاون رئیس جمهور آمریکا برای دیدار شاه به ایران اومد، دانشجوها روز ۱۶ آذر تجمع کردن و سه تا دانشجو کشته شدن و روز دانشجو ثبت شد.چند سال بعدش ساواک تاسیس شد و دیگه قدرت #بلامنازع_استبدادی افتاد دست شاه.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#ارز #دلار
#ارزش_پول_ملی
✅ ضربه فنی دلار
🔶 متأسفانه، افزایش قیمت دلار از جمله موضوعاتی است که رابطه مستقیمی با معیشت مردم و ارزش پول ملی پیدا کرده است؛ رابطه الاکلنگی که افزایش و کاهش هر یک در کفه دیگری تأثیر چشمگیری خواهد گذاشت.
🔶 دولت برای شکستن این رابطه و جلوگیری از دلاریزه شدن اقتصاد کشور، درصدد اجرای طرحها و ایدههای نویی است که سد راه افزایش قیمت دلار شود.
🔶 نخستین اقدام دولت و بانک مرکزی ارائه بخشنامهها و مصوبات گوناگون، راهاندازی مرکز مبادله ارز و طلا و بازارسازی ارز بود که توانست تا حدود زیادی افسار دلار را به دست بگیرد تا جایی که دلاری که در ماههای گذشته قیمت 60 هزار تومان را دیده بود تا چندین ساعت روی کانال 40 هزارتومان قرار بگیرد. این تغییر رویکرد دولت و بانک مرکزی نسبت به ارز اقدامی سنجیده و کارآمد بود که حتی در روزهای تعطیل، مانند نیمه شعبان صرافی ملی فعال بود و به متقاضیان ارز خدمات میداد.
🔶 برنامه پیشین دولت که در تیرماه امسال کلید خورد و نتایج آن در ماهها و سالهای آینده به خوبی خود را نشان میدهد، توسعه دیپلماسی، پیمانهای پولی چندجانبه در مبادلات روبلی ـ ریالی است. برنامهای که طبق اعلام بانک مرکزی در تیرماه امسال، حجم معاملات روبل ـ ریال به مرور افزایش مییابد و دیگر فقط ارزی به نام دلار و یورو تعیینکننده قیمت ارز کشور نیست، بلکه روبل هم کنار سایر ارزها موجودیت مییابد.
🔶 هرچند این اقدام به مذاق دلالان دلار خوش نیامد و به شایعهپراکنی و انتشار دروغ دست زدند تا جایی که دبیر کل کانون صرافان «کامران سلطانیزاده» در این باره گفت: «با توجه به ریزش شدید قیمت ارز در روزهای گذشته، برخی دلالان و افرادی که از پایین آمدن قیمت دلار ناراحت هستند، اقدام به انتشار اخبار دروغ به نقل از کانون صرافان کردهاند. این افراد با انتشار اخبار دروغ و اعلام نرخهای غیر واقعی و تعیین کف و سقف برای نرخ دلار سعی میکنند بازار ارز را متشنج کنند.» یادمان نرود که دلار، سلاحی نامرئی است که آمریکا طی چند دهه اخیر برای اعمال سلطه اقتصادی بر کشورها استفاده کرده است.
🔶 ایالات متحده با استفاده از خلأ قدرت به وجود آمده پس از جنگ جهانی دوم، پول خود را به سایر کشورها تحمیل کرد و از آن روز، دلار نه یک واحد پولی، که سلاح نامرئی آمریکا در منازعات بینالمللی بوده است. از همینرو شکستن آقایی دلار همان مطالبه رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۵ است، یعنی همان دورانی که ماشین بیراننده دلار در سراشیبی افتاده بود و روزبه روز سرعتش ضریب میگرفت و متقابلاً توقف آن را با چالشی بزرگتر و سنگینتر روبهرو میکرد. در آن زمان بود که معظمله بیان کردند: «اگر مسئولان و مردم بتوانند اقتصاد مقاومتی را به معنای واقعی محقق و کشور را از جادوی مالی و پولی دشمن خلاص کنند و ارزش و آقایی دلار را در زندگی اقتصادی بشکنند، کشورهای دیگر را نیز نجات دادهاند و برای آنها الگو خواهند شد.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
✅ گزارش خاندوزی از روابط اقتصادی ایران و روسیه
🔶 وزیر اقتصاد در گفتگو با اسپوتنیک:
🔹در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۱، صادرات به روسیه بیش از یک میلیون و ۲۷۷ هزار تن و واردات از روسیه حدود دو میلیون و ۸۷ هزار تن بوده است.
🔸خوشحالیم که ایران و روسیه در مسئله سوآپ به همکاری عملی دست پیدا کردهاند. انگیزه بسیاری برای گسترش همکاری ایران و روسیه در حوزه انرژیهای نو و تجدید پذیر و همچنین انرژی هسته ای صلح آمیز وجود دارد.
🔸ما در زمینه پروژه کریدور شمال به جنوب بسیار جدی هستیم و بسیار پیگیرانه این امور را پیگیری می کنیم. آینده جهان آینده منطقه گرایی و چندقطبی خواهد بود نه یکجانبهگرایی در اقتصاد جهانی.
🔶 ما در حال کنار گذاشتن موانع بانکی و ارزی بین ایران و روسیه هستیم تا نیازی نباشد از سوئیفت و سایر پیامرسانهای مالی از این دست استفاده کنیم.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#افول_امریکا
#تحریم
✅ شکست گزینههای روی میز آمریکا
🔶 مرکز تحقیقات کنگره آمریکا در جدیدترین گزارش خود به شکست تمامی راهکارهای دولتهای متعدد آمریکا اعم از «تحریمهای جامع، اقدامات محدود نظامی و تعامل دیپلماتیک» در مهار ایران اعتراف کرده است.
🔶 در ادامه این گزارش آمده است: «تا سال ۲۰۲۳، حکومت ایران از نفوذ قابلتوجهی در منطقه خاورمیانه برخوردار است و درحال توسعه روابط جدید با روسیه و چین است و کماکان قادر است منافع آمریکا در منطقه و فراسوی آن را به چالش بکشد».
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مهارتورم_رشدتولید
#ایران_قوی
✅ ایران قوی، دشمن منزوی
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_۳۸۶.pdf
2.77M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مهارتورم_رشدتولید
#ایران_قوی
✅ ایران قوی، دشمن منزوی
🔶 خط حزبالله در گزارش هفته خود، شکست سیاست استکباری انزوای جمهوری اسلامی و ثمرات تقویت روزافزون تعاملات بینالمللی ایران اسلامی را بررسی میکند.
🔶 یادداشت هفته خط حزبالله، به مناسبت سخنرانی نوروزی حضرت آیتالله خامنهای در حرم مطهر رضوی به بررسی مسئله «تحول» در بیانات رهبر انقلاب پرداخته است.
🔶 شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر پاسدار شهید میلاد حیدری که سحرگاه امروز در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در حومه دمشق به شهادت رسیدتقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۸۶
🆔 @tahlil_shjr