#ترفند
راهکاری برای وبگردی امن در مرورگرهای مختلف
اکنون بسیاری از کارهای مهم و ضروری از طریق اینترنت انجام میشود. خریدهای اینترنتی، انتقال وجه، رد و بدل کردن اطلاعات و تصاویر خصوصی و غیره؛ بنابراین هک شدن حسابهای اینترنتی میتواند زیانهای بزرگ و غیرقابل جبرانی را برای کاربران در پی داشته باشد. وبسایت پلیس فتا به نکاتی جهت حفظ امنیت در فضای مجازی اشاره کرده که رعایت آنها میتواند به حضور در این فضا کمک کند. وقتی از مرورگرها در حالت عادی استفاده میکنید تاریخچه وب گردی شمارا ذخیره میکنند پس باید برای حفظ امنیت خودتان هرازگاهی این تاریخچه را پاککنید، این حالت باعث میشود تاریخچه، کوکیها و دادههای مرورگر شما پس از بستن پنجره مرورگر پاک شوند. برای اینکه بتوانید در حالت کاملاً امن وب گردی کنید، کافی است از حالت مخفی مرورگر استفاده کنید؛ در این صورت هیچگونه اطلاعاتی از وب گردی شما در هیچ جا ذخیره نمیشود و پس از بستن مرورگر تمام اطلاعات وب گردیتان از بین میرود، بدون نیاز به پاک کردن هیستوری یا تاریخچه مرورگر. در همین رابطه، علیاصغر زارعی-مدرس دانشگاه و کارشناس ارشد مدیریت سیستمهای اطلاعاتی توضیح داد: در مرورگر Chrome این قابلیت به اسم Incognito است که برای استفاده از این قابلیت کافی است مرورگر کروم را بازکنید و در منوی مرورگر گزینه New Incognito Window را انتخاب کنید بعد از باز کردن کروم، کلیدهای Ctrl+Shift+N را بهصورت همزمان فشار دهید تا اینکه صفحه Incognito برایتان باز شود. وی افزود: در مرورگر Firefox نیز لازم است وارد منو شوید و گزینه New Private Window را انتخاب کنید، همینطور میتوانید با زدن همزمان کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+P صفحه موردنظر را بازکنید. این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره سایر مرورگرها اظهار کرد: در مرورگر Safari لازم است کاربر وارد منوی وارد منوی File شود و گزینه New Private Window را انتخاب کتد و همینطور میتوان با زدن همزمان کلیدهای ترکیبی Ctrl+Command+N صفحه موردنظر را بازکنید. از سوی دیگر برای مروگر Edge هم لازم است وارد منوی این مروگر شوید و گزینه New Inprivate Window را انتخاب کنید و دکمههای Ctrl+Shift+P را همزمان فشار دهید تا پنجره مخفی این مرورگر برایتان باز شود. بنابراین توصیه میشود اگر در اینترنت زیاد وب گردی میکنید، حتماً از حالت امن مرورگرتان استفاده کنید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#اطلاعیه
✨ویژهنامه نوروزی «زن روز» منتشر شد✨
در این شماره میخوانیم:
🌸بهاری که در بهار آمد
🌼بیدار شوید رمضان آمده
🌺باران چه دیدنی است
🌻رونمایی از آرشیو زن روز
🌹تدابیر طب سنتی برای روزه داری
و همچنین ضمیمههای:
🎨کاردستی
✂️خیاطی
📚داستان
و مطالب متنوع آموزشی، سرگرمی، مذهبی، پزشکی، کدبانوگری و...
🍀💐ویژهنامه نوروزی «زن روز» را به قیمت ۴۵ هزار تومان از روزنامهفروشیها تهیه کنید.💐🍀
@zane_ruz
May 11
بسم الله الرحمن الرحیم...
❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
🌿🌼اعضای محترم کانال زن روز، سلام! صبح دوشنبه زمستانیتون به خیر. امیدواریم روز خوبی در پیش داشته باشید🌼🌿
«يَا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا رَبَّكُمُ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا وَبَثَّ مِنْهُمَا رِجَالًا كَثِيرًا وَنِسَاءً ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِي تَسَاءَلُونَ بِهِ وَالْأَرْحَامَ ۚ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلَيْكُمْ رَقِيبًا. ای مردم! از (مخالفت) پروردگارتان بپرهیزید! همان کسی که همه شما را از یک انسان آفرید؛ و همسر او را (نیز) از جنس او خلق کرد؛ و از آن دو، مردان و زنان فراوانی (در روی زمین) منتشر ساخت. و از خدایی بپرهیزید که (همگی به عظمت او معترفید؛ و) هنگامی که چیزی از یکدیگر میخواهید، نام او را میبرید! (و نیز) (از قطع رابطه با) خویشاوندان خود، پرهیز کنید! زیرا خداوند، مراقب شماست.» (نساء، آیه ۱)
@zane_ruz
#یادداشت
با دست پر به استقبال بهار برویم
سیده یاسمین رودباری
خانه تمیز است، لباس نو برای خانواده و خودتان تهیه کرده اید و حالا کنار هفت سین در کنار اعضای خانواده هستید. صدای ملکوتی تلاوت قرآن به گوش می رسد. سفره ی زیبایی پهن است. همه در انتظار حلول سال نو، هیجانی تمام وجودشان را در بر گرفته است. همه جا تمیز، خوب و همه چیز نو است اما آیا به راستی همه چیز را نو کرده اید؟ آیا مثل خانه تان و اسباب و وسایلش سراغ ذهنتان نیز رفته اید؟ سوراخ و سنبه های ذهن خود را نیز پاک کرده اید و گرد و غبار سالیان سال را از گنجه های ذهنتان زدوده اید؟ آیا برای روح و روان تان نیز رختی نو و پاک دوخته اید؟ بیایید هنوز تا فرصت هست به صندوق خانه ی دلمان هم سری بزنیم و آن را برای سال نو گردگیری کنیم. اگر چیزهایی یافتیم که به دردمان نمی خورد، دور بیندازیم و منتظر ورود افراد و اشیاء نو باشیم. برای چیزهای تازه جا باز کنیم. همان طور که گنجه ی لباس خود را تمیز کردیم و لباس هایی که لازم نداشتیم را از گنجه بیرون کشیدیم، ذهنمان را نیز پاک کنیم.
خاطرات دوست داشتنی را گردگیری کنیم و بگذاریم سرجایش بماند و آن ها که ناخوشایند هستند و می تواند آینده مان را آلوده کند دور بریزیم. به جای کینه، خشم و نفرت، دوستی و محبت و مهربانی بگذاریم. گذشته را رها کنیم؛ و اعتقاداتی که ما را به خدا نزدیک می کند جلا دهیم.
آری با لباس آلوده نمی توان خدا را ملاقات کرد پس در این سال نو جامه هایی که از صفات خداگونه مزین شده اند به تن کنیم، خود را متحول سازیم و دگرگون شویم و برای استعانت از او بشتابیم. باشد که در سال جدید بتوانیم قدم به قدم خود را از شر افسردگی ها و کج اندیشی های حاکم بر خیال مان برهانیم و ذهن خود را پاک و مطهر ساخته و هر روز قدرتمندتر از روز قبل باشیم.
این قلم از ته دل سلامت، امنیت، برکت، خیال تخت و دل قرص و پر امید را برای همه می خواهد و ایمان دارد اگر از نای جان برای دیگری و دیگران خیر طلب کنید در دم اجابتش را می چشید...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
علامه طباطبایی:
ما بزرگترین و مهم ترین کاری که در عالم داریم و هیچ کاری از اطوار و شئون زندگی ما مهم تر از آن نیست، این است که خودمان را درست بسازیم.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#کدبانوگری
شیرینی ونیزی
👩🍳مواد لازم:
کره: ۱۶۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
آرد: ۲۶۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: قاشق چای خوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
شکلات تلخ: به مقدار لازم
پودر پسته: به مقدار لازم
نمک: یک پنس
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا کره و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. حدود ۳ دقیقه کره و پودر قند را در وسط ظرف جمع کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم الک کنید. این مخلوط را طوری هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس خمیر را داخل قیف بریزید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را مانند بامیه داخل سینی بریزید. فر را با دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید، سینی را حدود ۱۵ دقیقه در فر با همان دما قرار دهید. در این مرحله بعد از طلایی شدن لبه ها، شیرینی ها را از فر خارج کنید. سپس تکه شکلات را روی بخار کتری یا سماور ذوب کنید. شیرینی را داخل شکلات فرو ببرید و سپس پودر پسته را اضافه کنید و اجازه دهید تا سفت شود.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#مشاوره_حقوقی
🔸در چه شرایطی به وراث ارث تعلق نمی گیرد؟
🔹طبق قانون مدنی، تحت شرایطی، کسانی که به لحاظ قانونی، وراث محسوب می گردند، از ارث محروم می شوند که قتل، کفر، لعان، ولادت از زنا، از جمله موانع ارث هستند. بر اساس موانع ارث، چنانچه شخصی، مورث خود را به قتل برساند، از وی، ارث، نخواهد برد.
کارشناس: نفیسه خانی
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
توصیههای دکتر زهرا عبداللهی متخصص تغذیه درباره وعده سحری
«در وعده ی سحری از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین است استفاده شود. اصولا مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود و سبزی خوردن و سالاد باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تأمین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن از تشنگی جلوگیری می کند. مصرف مواد غذایی شیرین در وعده ی سحری توصیه نمی شود زیرا با تحریک انسولین و ورود سریع قند خون به سلول ها و در نتیجه افت قند خون موجب گرسنگی زودرس می شود. نوشیدنی های خیلی شیرین مثل نوشابه های گازدار، شربت ها و چای شیرین و پررنگ هم موجب تشنگی، خشکی دهان و گلو در طول روز می شوند و توصیه می شود در وعده ی سحر مصرف نشوند. چای پررنگ می تواند موجب دفع آب بدن و کم آبی در طول روزه داری شود.»
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#خبرخند
😁بهترین هدیه مرد به همسرش «طلا» نیست، بلکه «توجه» است و بس!
اما اگر یک مرد خوب؛ به همسرش توجه کنه متوجه می شه که همسرش «طلا» می خواد و بس.
😁رفتم کبابی چلوکبابش شیرین بود! گفتم: «آقا چرا شیرینه کبابتون؟» گفت: «پیاز گرونه موز چرخ کردم!»
😁یه جوری در مورد دونه های انار می گن با نظم و ترتیب یک جا نشسته انگار دونه های ذرت با شلوار کردی تو کوچه ولن.
😁چند وقت دیگه هم می بینیم مردم تلویزیون خونه شون رو گرفتن دستشون تو خیابون راه می رن. بعد می پرسیم: «این چیه؟» می فهمیم گوشی جدید سامسونگه!
😁من نمی دونم این مامانا که وسایل خودشون رو یه جایی می ذارن بعد خودشونم یادشون میره کجاست، چه جوریه که تو پیدا کردن وسایلی که ما به اصطلاح تو ۷ تا سوراخ موش قایم می کنیم تبحر خاصی دارن!
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#بر_سر_دوراهی
سردردهای شب عیدی
اکرم بادی
از دیروز تا حالا باز سرم درد می کند. البته اولین بار نیست که این طور می شوم. این سردردها تقریبا هر ساله است و هر سال انگار همین که پایمان را از سی بهمن می گذاریم توی یک اسفند شروع می شود و تا خود ِسال تحویل کش می آید. بعد که سال را تحویل میگیریم و همه از تب و تاب می افتند. سردردهای من هم یواش یواش فروکش می کند و انگار کمتر می شود! می گویم سردردهای شب عیدی. چون بیشتر مربوط می شود به عید و خانه تکانی و از این کارهایی که همیشه همسرم می گوید: «مخصوص خانم هاست...» می گوید: «این ها همه چشم و هم چشمیزنانه است؛ به هم نگاه می کنید و بعد هوس خرید چیزهای نو یا عوض کردن چیزهایی که دلتان را زده می کنید» نمی دانم چرا نمی بیند، یا هر چه خودم توضیح می دهم متوجه نمی شود که من خودم هم از چشم و هم چشمی بیزارم؛ و تا چیزی نیاز نباشد تن به خریدش نمی دهم...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خداوند روزی دهنده...
❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
✨🌺سلام! صبح زیبای سهشنبه زمستانیتون بهخیر. حلول ماه مبارک رمضان مبارک. ان شاالله خداوند همه ما را از برکات و خوبیهای این ماه عزیز برخوردار فرماید✨🌺
«وَآتُوا الْيَتَامَىٰ أَمْوَالَهُمْ ۖ وَلَا تَتَبَدَّلُوا الْخَبِيثَ بِالطَّيِّبِ ۖ وَلَا تَأْكُلُوا أَمْوَالَهُمْ إِلَىٰ أَمْوَالِكُمْ ۚ إِنَّهُ كَانَ حُوبًا كَبِيرًا. و اموال یتیمان را (هنگامی که به حد رشد رسیدند) به آنها بدهید! و اموال بد (خود) را، با اموال خوب (آنها) عوض نکنید! و اموال آنان را همراه اموال خودتان (با مخلوط کردن یا تبدیل نمودن) نخورید، زیرا این گناه بزرگی است!» (نساء، آیه ۲)
@zane_ruz
#نگاه_نو
پیشرانان پیشرفت ایران
نیلوفر حاج قاضی
از موضوعات مهم و مورد توجه افکار عمومی داخل و خارج از کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، موضوع زن و مسائل مربوط به بانوان جامعه است. در فضایی که انقلاب اسلامی مردم ایران به پیروزی رسید، مکاتب گوناگون فکری و ایدئولوژی های سکولار هر یک، نگاه خاصی را به مقوله ی زن
ترویج می کردند و سایر فرهنگ ها را نیز مورد خدشه قرار می دادند و با شعارهای فریبنده، درصدد طرد اندیشه ها و سبک زندگی های دینی و بومی بودند. اما زن در الگوی ترسیمی انقلاب اسلامی نقاط قوت زنانه ی خود را با ایمان و عفت همراه می کند و قادر به نقش آفرینی منحصربه فرد است. و ما در این شماره میخواهیم به ویژگیهای این الگو بپردازیم. در بخشی از این نوشتار میخوانیم:
گسترش تعداد زنان نویسنده و هنرمند در کنار فعالیت زنان مسلمان در رشته هایی که بیشتر با فطرت وجودی و غرائزشان آمیخته است زبانزد جهانیان است. نیویورک تایمز در گزارشی با عنوان «رمان نویسان زن ایرانی، ستارگان ایران» به پیشرفت خیره کننده ی زنان نویسنده در ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی می پردازد و می نویسد: «زنان نویسنده در ایران، در طول دهه ی گذشته ۱۳ برابر شده است و تقریبا برابر با تعداد امروز مردان است... انقلاب اسلامی سال ۱۹۷۹ نقطه عطفی برای زنان ایرانی در تمام طیف ها بوده است.»
رشد آماری حضور دختران و زنان در دانشگاه های کشور و نیز در عرصه های مختلفی چون آموزش، بهداشت، اشتغال و کارآفرینی، رسانه، ورزش، حضور در عرصه ی قدرت و تصمیم گیری، محیط زیست، اقلیم و بحران ها نیز مبین حضور تأثیرگذار زنان در این میدان هاست.
اگرچه اخبار حاکم بر دنیا به سرپرستی غول های رسانه ای غالب طی دهه های اخیر عموما غرب و آمریکا را با رویکردی هالیودی مرکز خوشبختی جهان معرفی کرده است و طیف وسیعی از جوانان و زنان را در موقعیتی قرار داده تا مدام نگاهی تحقیرآمیز به موقعیت خود داشته باشند. می توان گفت انقلاب اسلامی ايران به عنوان ظهور و بروز يك تحول گفتمانی در جامعه ايران قابل شناسـايی اسـت، ايـن انقـلاب نه تنها در وضعيت جامعه ايران بيانگر تحولی گفتمانی و معنايی بود، بلكه در چارچوب گفتمان هـای جهـانی نيـز توانست ايجاد يك پيوند نشانه و معنای جديدی را به ظهور گذارد؛ بدين گونه است كه فوكو فیلسوف فرانسوی نيز از اين انقلاب به منزله ی «روح يك جهان بی روح» نام برده است.
شما میتوانید متن کامل این نوشتار را در ویژهنامه نوروزی مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
٩ توصیه عالی از مرحوم آيت الله كشميرى برای ماه مبارک رمضان
١- "کمیت گرا نباشید؛ کیفیت جو باشید!"دنبال ختم آیات و ادعیه نباشید؛ بلكه در پی هضم آنها باشید! غذای اندک را خوب بجوید تا جزء جان تان شود. بزرگترین مشکل ما قشرینگری به دین و شریعت است. با خود فکر کنید آنقدر در سال های قبل با ولعِ زیادخوانی اعمال انجام دادید، به کجا رسیدید؟! آغاز ماه رمضان حتماً نیت کنید فقط براى الله روزه بگیرید؛ فقط الله! آداب روزهداری را تا آنجا که نشاط دارید، انجام دهید.
٢- حتماً دقایقی از ساعات رازآمیز روزهداری خود را به برترین عبادت اختصاص دهید و آن هم چیزی نیست جز «تفکر»! با خود و خدای خود خلوت کنید. خصوصاً به نوع رابطه حضرت حق با خودتان بیندیشد؛ امید است ابوابی از معرفت به رویتان باز شود.
٣_ یکی از مهمترین حالات بندگی خصوصاً در ماه رمضان، حالتی است که توصیهى مؤکد نبی مکرم است و آن «سجده طولانی» است. فقط خدا و اولیاء الهی میدانند هنگام سجدهى عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما میبارد. حتماً در روز یک سجدهى طولانی داشته باشید.
۴- حتیالمقدور در خانه خود افطار کنید؛ حتی در مساجد افطار نکنید.
بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظهی افطار به خانواده و خانهى شما تعلق گیرد. در ضمن، هنگام افطار دِلال کنید! "دِلال يعنى ناز کردن" هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون براش روزه گرفتید وحضرتش خوان کرم گسترده؛ لقمهى اول را نزدیک دهان ببرید، اما نخورید! دعا کنید؛ یعنی به خدا عرض کنید: "اگر حاجتم را بدی، افطار میکنم! این حالت معجزه میكند!
۵- رمز ماندگاری در ضیافت الهی رمضان کیمیای«حُسن خلق» است.
با فرزندان، خویشان و دوستان خود با اکسیر حسن خلق و مهربانی برخورد کنید. لحظهى عصبانیت و خشم شما همان لحظه اخراج شما از این مهمانی الهی است!
۶- کشتی رؤیایی رمضان سوار بر امواج دریای «اشک» به ساحل نجات می رسد! از خدای سبحان در این ماه خصوصاً اسحار سحرآمیز آن اشک و گریه درخواست کنید.
۷- از ابتدای ماه رمضان باید هدفگذاری شما "لیلة القدر” باشد که جان رمضان است. در این خصوص، سخن زیاد است؛ لکن، «مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز» فقط سعی کنیم شب قدر در ما واقع شود نه در ماه!
۸- این ماه ماه «ربیع القرآن» ماست. در این بهار قرآنی هرروز یک آیه را انتخاب کنید و تا افطار به طور متناوب تلاوت و در پیرامون آن تدبر نمایید. امید است دم دمای افطار آن آیه برای شما پرده از رخسار بردارد!
۹- در سراسر ماه رمضان توجه شما به روزهدار حقیقی و انسان کامل یعنی امام عصر نباید منقطع شود.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#کدبانوگری
اسکار گردویی
👩🍳مواد لازم:
زرده ی تخم مرغ: ۱ عدد
سفیده ی تخم مرغ: ۱ عدد
کره ی نرم: ۷۵ گرم
آرد: ۱۲۵ گرم (یک پیمانه)
پودر قند: ۵۰ گرم
هل: ½ قاشق چای خوری
گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم
👩🍳طرز تهیه:
پودر قند را همراه با کره با همزن بزنید تا رنگش روشن شود. سپس زرده و هل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد را اضافه کنید و آرام آرام ورز دهید. خمیر باید نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد. از خمیر، گلوله هایی اندازه ی فندق درشت بردارید بعد سفیده ی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختی دربیاید. خمیر را داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید. فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شود.
کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن ندارد. شیرینی ها را داخل سینی با فاصله بچینید. سینی را در فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰
دقیقه بپزید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#یار_مهربان
معرفی کتاب «سوران سرد» نوشته جواد افهمی
سمیه سلیمانی شیجانی
قصه ی جنگ شیرین نیست. اتفاقا تلخ و طاقت فرسا هم هست. خصوصا اگر این قصه در اقلیمی اتفاق افتاده باشد که طبیعت بر مردمانش سخت گرفته و زمستان چهره ی خشن و سرمای استخوان سوزی دارد. حالا این سرمای سخت را بگذارید کنار حمله های ناگهانی نیروهای حزبی و کومله که سر بریدن سربازهای پاسگاه های مرزی را از افتخاراتشان می دانند. «سوران سرد» قصه ای است که از تلفیق همه ی این سختی و تلخی ها داستانی شیرین و خواندنی برای مخاطب تدارک دیده. سوران سرد حکایت مقاومت نیروهای رزمنده در پایگاه های مرزی کردستان است. رزمندگانی که روزها و شب هایشان با اضطراب شبیخون نیروهای حزبی می گذرد اما گرمای امید و رفاقت های زلال زندگی را در دل این همه تلخی زنده نگه می دارد.
«سوران سرد» به قلم توانمند آقای «جواد افهمی» در قالب داستانی پر ماجرا از پیچ و تاب عشق و جنگ و عرفان می گذرد و حقایقی ناب را از سال های جنگ در اقلیم کردستان برای مخاطب بازگو می کند. توصیفات دقیق، شخصیت پردازی های استادانه، تصویر سازی کم نظیر عناصر طبیعی و غافلگیری مخاطب تا آخرین صفحات کتاب از جذابیت هایی است که مخاطب را به خواندن این کتاب وا می دارد.
سوران سرد تنها قصه ی جنگ نیست. قصه ی انسان هایی است که هر کدام جهانی را در خود نهان دارند و داستانی را به زیبایی در جریان ایفای نقششان مطرح می کنند. شخصیت های متعدد سوران سرد هر کدام قصه ای منحصربه فرد خودشان را دارند که در خدمت موضوع اصلی داستان در می آید و همین مسئله بر جذابیت داستان اضافه می کند. غافلگیری های نفس گیر داستان از همان گام های ابتدایی مخاطب را تا صفحات پایانی داستان با کتاب همراه می کند. هیجان و لذت خواندن سوران سرد در همین غافلگیری ها شکل می گیرد و تداوم می یابد. مخاطب سرمای زمستان برفی کردستان را در صفحات کتاب لمس می کند و درست همان جا گرمای همدلی ها خاطرش را آسوده می سازد.
سوران سرد به همت مرکز آفرینش های ادبی انتشارات «سوره ی مهر» وارد بازار کتاب شده است.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
توصیههای دکتر زهرا عبداللهی متخصص تغذیه برای وعده افطار
باید ضمن پرهیز از پرخوری از غذاهای سبک و در عین حال پر انرژی استفاده شود تا هنگام افطار که بدن نیاز به یک منبع انرژی به شکل گلوکز دارد، کاهش قند خون در ساعات روزه داری را جبران کند. مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار ضروری است همچنین استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی ایرانی در ماه رمضان است، توصیه می شود. انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بــدون روغن غذای مناسبی برای افطار است. خوردن آش های غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیازداغ و نعناع داغ دارد و حبوبات فراوان به دلیل ایجاد مشکلات گوارشی در وعده ی افطار توصیه نمی شود. سیب زمینی آب پز، سبزی های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخودفرنگی، تخم مرغ آبپز، کره و عسل غذاهای مناسبی برای افطار هستند. مصرف زولبیا و بامیه که دارای مقادیر زیادی قند و چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس است، بسیار محدود شود. زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا، شله زرد خیلی شیرین در وعده ی افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی شده، تضعیف سیستم ایمنی بدن را موجب می شود.»
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پرونده
نهضت شوهر پرستی!
«یک زن ۳۸ ساله کلاس های چگونه شوهر خود را بیشتر دوست بداریم؟ برپا کرده است!» میان صفحات فمنیستی مجله ناگهان یک پدیده طلوع می کند. موضوعی عجیب اما واقعی! اینکه یک زن آمریکایی بعد از تجربه ی تلخش از طلاق یقین پیدا می کند که سبک زندگی و تلاش بی ثمرش برای ایجاد حقوق و تکالیف و وظایف کاملا و صددرصد مساوی بین خود و همسرش کاملا خطا بوده و حالا می خواهد زندگی اش را با جبران گذشته و تغییر رویه ادامه دهد. او در این باره کتابی هم چاپ کرده، کارگاه های آموزشی ۵ دلاری هم برگزار می کند تا زنان آمریکایی را بیشتر عاشق شوهرانشان کند.
در جایی از متن و به نقل از مارابل مورگان آمده: «برای شوهرم چارلی یک وقت به خود آمدم که دیدم حرفی برای گفتن ندارم! نه عشقی نه دوستی و نه همدلی. دردو سه ماه اخیر خانه برایمان جبهه بود و به هم می پریدیم... بالأخره هر دو راضی به طلاق شدیم. درست دو سه روز مانده به دادگاه من خسته و ناامید وپریشان با خودم گفتم آیا طلاق می تواند چاره ی کار باشد؟ و ندایی در گوشم گفت: «نه نه نه...»
از خودم پرسیدم: «چرا زندگی ام این همه دچار آفت شده؟» و همان ندا گفت: «غرور و خودخواهی تو!» بلافاصله از خودم پرسیدم: «چرا زندگی زناشوئی ما اینهمه گرفتار آفت، اختلاف، نفرت شد؟»
یادم افتاد که در کتاب مذهبی خوانده بودم که: «اطاعت از قوانین و آداب مشروع زناشوئی رعایت احوال همسر، در حکم اطاعت از خداست، و آن گاه به یاد آوردم که من در عرض ۱۲ سال گذشته بیش از اندازه در عرصه ی زناشوئی غرور و خودخواهی به خرج داده و حتی در مورد ظرفشویی و آشپزی می خواستم او را به مرز تساوی حقوق برسانم و به او بفهمانم که تو یکی و من هم یکی، باید نصف ظرف ها را تو بشویی و یک روز در میان اتاق ها را تو نظافت کنی و بدون اجازه ی من یکساعت از وقت خودت را با هیچ کس نگذرانی و...
من از تساوی حقوق مفاهیم و معانی غلط و عوضی درک کرده بودم و از چارلی بیچاره می خواستم که یک زن کدبانو بسازم!»
زن روز در گزارش خود آورده: «مارابل در عرض شش ماه از گمنامی به اوج رسیده و از زندگی خود بازگشته و ماه عسل دوم خود و همسرش را به راه انداخته و می خواهد زنان آمریکایی را عاشق شوهرانشان کند.»
گفتنی است اکنون هم شما با جستجو در فضای نت می توانید قسمت هایی از کتاب «زن کامل» اثر مارابل مورگان یا نسخه ی الکترونیکی آن را دریافت کنید. انگار این کتاب از ۵۰ سال پیش به اینجا پرتاب شده و لابه لای پنجره های نت جا خوش کرده.»
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
مهمان سال تحویل
سمیه سلیمانی شیجانی
باران قصد بند آمدن نداشت و یک ریز می بارید. برف پاک کن را یک سره کرد و پایش را روی پدال گاز گذاشت. ماشین شاسی بلند نقره ای رنگش نرم راه افتاد. به قاب عکس کوچکی که به آینه آویزان کرده بود؛ نگاه کرد و با لبخند گفت: «خانم دکترت موفق شد برای سال تحویل مرخصی بگیره. دارم میام پیشتون.» ماشین که از روی سرعت گیر رد شد. قاب عکس چرخید و بابا از آن طرف قاب عکس برایش لبخند می زد. اگر سال های رزیدنتی را هم حساب می کرد پنج سالی بود که لحظه ی سال تحویل را کنار پدر و مادرش نبود. امسال شیفت هایش را طوری تنظیم کرده بود که سال تحویل را خانه باشد. چهار ساعت تا لحظه ی سال تحویل وقت داشت...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97