🗞فهرست گزیده منتشر شده از کتاب «عمار انقلاب» در روزنامه کیهان
بخش اول
بخش دوم
بخش سوم
بخش چهارم
بخش پنچم
بخش ششم
بخش هفتم
بخش هشتم
بخش نهم
بخش دهم
بخش یازدهم
بخش دوازدهم
بخش سیزدهم
بخش چهاردهم
بخش پانزدهم
بخش شانزدهم
بخش هفدهم
بخش هجدهم
بخش نوزدهم
بخش بیستم
بخش بیست و یکم
بخش بیست و دوم
بخش بیست و سوم
بخش بیست و چهارم
بخش بیست و پنجم
بخش بیست و ششم
بخش بیست و هفتم
بخش بیست و هشتم
بخش بیست و نهم
بخش سیام
بخش سی و یکم
بخش سی و دوم
بخش سی و سوم
بخش سی و چهارم
بخش سی و پنجم
بخش سی و ششم
بخش سی و هفتم
بخش سی و هشتم
بخش سی و نهم
بخش چهلم
بخش چهل و یکم
بخش چهل و دوم
بخش چهل و سوم
بخش چهل و چهارم
بخش چهل و پنجم
بخش چهل و ششم
بخش چهل و هفتم
بخش چهل و هشتم
بخش چهل و نهم
بخش پنجاه
بخش پنجاه و یکم
بخش پنجاه و دوم
بخش پنجاه و سوم
بخش پنجاه و چهارم
بخش پنجاه و پنجم
بخش پنجاه و ششم
بخش پنجاه و هفتم
بخش پنجاه و هشتم
بخش پنجاه و نهم
بخش شصتم
بخش شصت و یکم
بخش شصت و دوم
بخش شصت و سوم
بخش شصت و چهارم
بخش شصت و پنجم
بخش شصت و ششم
بخش شصت و هفتم
بخش شصت و هشتم
بخش شصت و نهم
بخش هفتاد
بخش هفتاد و یکم
بخش هفتاد و دوم
بخش هفتاد و سوم
بخش هفتاد و چهارم
بخش هفتاد و پنجم
بخش هفتاد و ششم
بخش هفتاد و هفتم
بخش هفتاد و هشتم
بخش هفتاد و نهم
بخش هشتاد
بخش هشتاد و یکم
بخش هشتاد و دوم
بخش هشتاد و سوم
بخش هشتاد و چهارم
بخش هشتاد و پنجم
بخش هشتاد و ششم
بخش هشتاد و هفتم
بخش هشتاد و هشتم
بخش هشتاد و نهم
بخش نود
بخش نود و یکم
بخش نود و دوم
بخش نود و سوم
بخش نود و چهارم
بخش نود و پنجم
بخش نود و ششم
بخش نود و هفتم
بخش نود و هشتم
بخش نود و نهم
بخش صد
بخش صد و یکم
بخش صد و دوم
بخش صد و سوم
بخش صد و چهارم
بخش صد و پنجم
بخش صد و ششم
بخش صد و هفتم
بخش صد و هشتم
بخش صد و نهم
بخش صد و دهم
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.9.6.pdf
1.96M
پاسداری از سنگرهای ایدئولوژیک
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش صد و هشتم
🔹بررسی مجاهدتهای علامه مصباح در دوران استقرار نظام اسلامی، نیازمند اثری مستقل و تفصیلی است که به همین قلم در دست تدارک است.
🔸در این بخش اجمالاً به برخی اقدامات این فقیه و حکیم مجاهد اشاره میگردد.
🔹مرحوم آیتالله مصباح یزدی پس از پیروزی انقلاب اسلامی مبارزات فکری، فرهنگی خود را ادامه داد و نقطه تمرکز ایشان در دهه 60، فعالیت در جبهه مبارزات فکری و حفظ سنگرهای ایدئولوژیک بود. بدینمنظور شاگردان بخش آموزش «مؤسسه در راه حق» را برای تقابل با جریانات انحرافی بسیج و آنان را برای تبلیغ عالمانه اعزام کرد...
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،6 آذر 1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
خرید «عمار انقلاب» از غرفه رسمی بنیاد تاریخپژوهی در باسلام
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
1402.9.8.pdf
1.37M
دست خالی جریان مدعی اصلاحات در مواجهه فکری با علامه مصباح(ره)
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش صد و نهم
🔹بعد از اوجگیری تهاجم فرهنگی و ترویج اندیشههای التقاطی و ضداسلامی در دوران اصلاحات، علامه مصباح در خط مقدم مبارزه قرار گرفت؛ مبارزهای که بههیچوجه بیهزینه نبود و تخریبهای سنگینی را علیه ایشان بهوجود آورد.
🔸مطبوعاتِ جریان اصلاحات در خلال سالهای 76 تا 80 حول مباحث «آزادی»، «تساهل و تسامح»، «نفی مطلق خشونت»، «پلورالیزم دینی»، «درجهبندی شهروندی»، «وضعیت فرهنگی جامعه»، «ولایت مطلقه فقیه»، «مردمسالاری» و «جمهوری اسلامی» بیش از 300 تیتر و مطلب تخریبی علیه شخصیت و تفکرات آیتالله مصباح زدند.
🔹روزنامههای زنجیرهای با تحریف سخنان استاد مصباح یزدی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران در 1377/3/22 یک جنگ تمامعیار تبلیغاتی را ترتیب دادند و سعی کردند بگویند که آیتالله مصباح سطحی مبتذل از سخنان رئیسجمهور را برداشت کرده و به آن حمله کرده است.3 نمونهای از این موضعگیریها علیه آیتالله مصباح را میتوان در نشریات «سلام»، «عصر ما»، «جهان اسلام»، «پیامهامون» و غیره دید.
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،8 آذر 1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
خرید «عمار انقلاب» از غرفه رسمی بنیاد تاریخپژوهی در باسلام
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
1402.9.11.pdf
1.89M
«انتقام»؛ صدای رسای حوزه علمیه انقلابی در دوران طاغوت
گزارشی اجمالی از 8 شماره نشریه «انتقام»
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش صد و دهم
🔹«انتقام» عنوان یکی از مهمترین نشریات سیاسی مخفی روحانیان مبارز حوزه علمیه قم در دوره نهضت امام خمینی رحمهالله است که تنها با گذشت 45 روز از دستگیری و تبعید امام رحمهالله به ترکیه منتشر گردید.
🔸نخستین شماره نشریه انقلابی «انتقام» در روز نیمه شعبان 1384ق برابر با 29 آذر1343 و هشتمین و آخرین شماره آن در 11 جمادیالثانی 1385 برابر با 15مهر1344ش انتشار یافت. «انتقام» از معدود نشریات مخفی در دوران مبارزه بود که تقریباً تمام مراحل آن (اعم از نوشتن مطالب، تایپ، انتشار و توزیع) توسط مؤسس نشریه انجام میگرفت و آن شخص کسی نبود جز آیتالله مصباح.
🔹گفتنی است این نشریه به دلیل فاصلهگذاری دقیق با برخی جریانات و شخصیتهای زاویهدار، همچنین صراحت انقلابی و مطالب عمیق ارائه شده از ابتدا مورد توجه نیروهای حوزوی انقلابی قرار گرفت چنانچه نمونه آن را در دفتر اول از کتاب «نهضت امام خمینی» نوشته حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی مشاهده میکنیم...
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،10 آذر 1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
خرید «عمار انقلاب» از غرفه رسمی بنیاد تاریخپژوهی در باسلام
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
خطر حضور اساتید منحرف در دانشگاهها
🔻 #صحیفهخوانی | 22آذر
🔹آقایان میدانید که دانشگاه یک کشوری اگر اصلاح بشود آن کشور اصلاح میشود؛ برای اینکه آنکه در راس امور اجرایی یا تقنین یا قضاوت یا این طور چیزها واقع میشود دانشگاهیها هستند و روحانیین و با اصلاح این دانشگاه امور کشور اصلاح میشود و با انحراف دانشگاه، کشور منحرف میشود.
🔸حتی اگر یک استاد منحرف باشد ممکن است که اثرش برای یک کشور اثر چشمگیر باشد؛ برای اینکه یک استاد منحرف ممکن است که جمعی از جوانها را منحرف کند و آنها هم همین طور در دراز مدت، یک وقت یک غائله بزرگ برپا بشود. از این جهت، در اصلاح دانشگاه و در انقلاب فرهنگی دانشگاه آنکه از همه مهمتر است قضیه اساتید دانشگاه، معلمان و دانشآموزان از آن پایین تا بالا که این نورسها دست یک اشخاص متعهد بیفتند، بالاتر که میآیند نوجوانها باز دست یک دسته متعهد و بعد هم در دانشگاه که میآیند دانشگاه هم آنها را بسازد.
🔹و ما صدماتی که در طول این مدت خوردیم از دانشگاه خوردیم، از اینکه دانشگاه یک دانشگاه متعهّد نبوده است. حالا قطع نظر از اینکه دانشگاه یک تفکر اسلامی در آن حکمفرما نبوده است، یک تفکر ملی هم در آن نبوده است. اصلش منحرف میخواستند بکنند آنهایی که میخواهند این کشورهای امثال کشور ما را همه چیزش را از بین ببرند. آنها در همه جا فعالیت میکنند خصوصاً در دانشگاه؛ برای اینکه میدانند که اگر دانشگاه در خدمت غرب واقع بشود کشور در خدمت غرب است.
🔸از این جهت، آنکه از همه امور لازمتر است این است که دانشگاه نظر کند اساتید را، معلمان را، دانشآموزان را، اینها را نظر کند ببیند که اینها وضعشان چه بوده است؛ در سابق چه بوده است، بعد از انقلاب چه بوده است، حالا چه جور وضعی دارند و دانشگاه را با افراد متعهّد به راه بیندازند...
(22آذر1360، صحیفه امام، ج15، صص430-429)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
پاسخ امام خمینی به شبهه مدرن بودن رژیم پهلوی
🔻 #صحیفهخوانی | 23آذر
🔹سوال خبرنگار ایتالیایی: کشور ما ایتالیا با توجه فراوان وقایع ایران و کوشش ملت ایران علیه دیکتاتوری خاندان پهلوی را دنبال میکند. و در عین حال سخن بعضی از جراید گویای این است که حکومت اسلامی نسبت به مدرنیزه کردن ایران توسط شاه یک قدم عقب است، در این مورد نظر شما چیست؟
🔸پاسخ امام خمینی قدس سره الشریف: به تصدیق خود شما خاندان پهلوی یعنی شاه و پدرش بیش از پنجاه سال است که با دیکتاتوری بر ایران حکومت میکنند، و با پشتیبانی قدرتهای استعماری از هیچ جنایتی به ملت ایران دریغ نکردهاند. ذخایر کشور، مخصوصاً نفت را در اختیار اجانب گذاشتهاند. هر گونه فریاد آزادیخواهی و اعتراض به دیکتاتوری را با سرنیزه خاموش کردهاند. قتل عامهای مکرری در این پنجاه سال به دست این دودمان انجام شده است. آزادی به تمام معنی از مردم سلب شده است. هیچ گاه مردم حق انتخاب نداشتهاند. گویندگان و نویسندگان کشته شدهاند و یا زندانی هستند و یا ممنوع از گفتن و نوشتن. مطبوعات را از نوشتن حقایق محروم کردهاند و در یک کلمه، تمامی مبانی بنیادی و دموکراسی را نابود کردهاند، که تمامی این واقعیتهای تلخ را در یک سال اخیر، هم شاه و هم اطرافیانش اعتراف کردهاند.
🔹و حالا من میپرسم که با ملتی تا این حد ستمدیده و سلطانی تا این حد دیکتاتور، مدرنیزه کردن کشور چه مفهومی میتواند داشته باشد؟
🔸آیا طلای سیاه ما را تاراج کنند و در ازای آن میلیاردها دلار اسلحه را در کشور انبار کنند. این معنی نوسازی کشور است؟
🔹تاسیس کارخانجات صنعتی مونتاژ با سرمایههای خارجی و سرمایههای وابستگان داخلی آنها از جمله خود شاه که مملکت را به طرف یک مستعمره تمام عیار پیش میبرد و کارگر ایرانی را با دستمزدهای ناچیز در خدمت آنها در میآورد به معنی مدرنیزه کردن کشور است؟
🔸کشاورزی را نابود کردهاند و در عوض گندم و برنج و سایر مواد غذایی به مقدار بیش از نود درصد مصرف داخلی را از خارج وارد میکنند. این به معنی مدرنیزه کردن کشور است؟
🔹از تحصیلکردههای ما، از دانشجو و دکتر و مهندس و سایر متخصصین و روشنفکران، زندانها را پر کردهاند و از خارج دکتر و مهندس وارد میکنند. اینها در منطق شاه و جرایدی که از او پول گرفتهاند، به معنی نوسازی کشور است و حرف ما که خواستار حکومت اسلامی هستیم که در سایه آن به همه این جنایتها و خیانتها پایان داده میشود به معنی یک قدم عقب بودن است؟
🔸نه. این پایان دادن به ارتجاع شاهنشاهی 2500 ساله پوسیده است...
(23آذر1357، صحیفه امام، ج5، صص231-230)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
طلوع درخشان
▫️حضرت آیتالله خامنهای: اگر شخصیت فاطمه زهرا سلامالله علیها برای ذهنهای ساده و چشمهای نزدیکبین ما آشکار میشد، ما هم تصدیق میکردیم که فاطمه زهرا سلاماللهعلیها سرور همه زنان عالم است؛ بانویی که در سنین کم و در عمر کوتاه، به مقامات معنوی و علمی و معرفتی و به مرتبهای برسد که برابر مرتبه انبیا و اولیاست.
▪️در واقع فاطمه زهرا فجر درخشانی است که از گریبان او، خورشید امامت و ولایت و نبوّت درخشیده است. ۱۳۷۶/۰۷/۳۰
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔴قائم مقام و حمایت از جلاد
سالروزمرگ آقای حسینعلی منتظری/1
🔹سیدمهدی هاشمی یکی از جدیترین عناصر نفوذی در بدنه #نظام بود که به اصرار جناب آقای #منتظری ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وارد #سپاه_پاسداران شد.
🔸جواد منصوری اولین فرمانده کل سپاه در این رابطه میگوید: «شخص آقای منتظری به من خیلی اصرار کردند که از وجود #مهدی_هاشمی در سپاه استفاده کنید. ما سعی می کردیم طفره برویم. آقای منتظری صراحتا می گفت: «مهدی هاشمی از خیلی از شما ها لایقتر است.» و خیلی محکم از مهدی هاشمی دفاع می کرد.» (روزگار قائم مقامی، ص 76)
🔹جنایات سیدمهدی هاشمی پیش از #انقلاب_اسلامی آغاز شد و البته امام خمینی (قدس سره الشریف) نیز به خوبی وی را میشناختند و به واسطه عاملیت در قتل #آیتالله_شمسآبادی و برخی اقدامات ناروای دیگر، نسبت به وی ذهنیتی کاملا منفی داشتند. البته بعضی از شخصیتهای انقلابی این شناخت را نداشتند و هنگامی که وی در زندانهای #رژیم_پهلوی بود در کلیسای #سِنتمری_پاریس به حمایت از وی تحصن کردند. حجتالاسلام و المسلمین #سیدحمید_روحانی با مشورت ایشان در تحصن شرکت نکردند. امام در پاسخ مشورت ایشان فرموده بود:
🔸« [آیا] میخواهید بروید برای یک «قاتل» تحصن کنید؟»(همان ص81-80)
🔹خط و مشی انحرافی و جنایت بار مهدی هاشمی در پوشش حمایت همه جانبه آقای منتظری در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ادامه یافت. او در آخرین روزهای قبل از مجازات، به ترور #آیتالله_ربانی_املشی اعتراف کرد.
🔸حجت الاسلام احمد سالک در این باره می گوید:
تا من وارد مجلس شورای اسلامی شدم، دیدم آقای ربانی املشی می لرزد! من ایشان را در بغل گرفتم. می لرزید! به من گفت آقای سالک، مهدی هاشمی من را کشت!
🔹این جمله آقای ربانی املشی به من هست. بعد از این هم فوت کرد. کشتن همیشه با طناب نبود. توی چاه کردن شیخ قنبر و... از این کارها هم می کردند. [سم] می ریزند در استکان فرد، غذایی را آلوده می کنند. آقای ربانی املشی... من را در بغل گرفته بود و میلرزید، به من گفت آقای سالک، شاهد باش، مهدی هاشمی من را کشت!» (همان ص 89)
🔸جنایات سیدمهدی هاشمی تمامی نداشت و تنها راه برای مهار او، برخورد قاطع و قانونی با وی بود. مدارک و مستندات فراوانی علیه او وجود داشت و پس از دستگیری شواهد متقنی برای مردم آشکار گردید اما آقای قائممقام به هیچوجه حاضر به پذیرش تخلفات آشکار برادرِ داماد خود نبود.
🔹آیت الله مسعودی خمینی درباره حمایت منتظری از مهدی هاشمی می گوید:
«... چندی بعد اجسادی را در تلویزیون به نمایش گذاشتند. که مربوط به جنایات باند مهدی هاشمی بود. در این حال بنده و آقای حاج #سیدابوالفضل_میرمحمدی و آقای #راستی و چند تن دیگر از طرف #جامعه_مدرسین ماموریت یافتیم که نزد آقای منتظری برویم و با ایشان صحبت کنیم. وقتی نزد ایشان رفتیم، گفتیم که ما نزد شما آمده ایم تا تقاضایی بکنیم. شما الآن به عنوان قائم مقام هستید، بیایید و آقا سیدهادی و سید مهدی و افراد آنها را رها کنید. بعد به ایشان یادآوری کردم که آیا یادتان هست که در منزل آقای پسندیده یقه شما را گرفتم و گفتم که این باند حیثیت شما را به باد خواهند داد. شما فرمودید: « منزل ما را چه کسی اداره کند؟ » دیدید که مسائل پشت پرده این گروه افشاء شد و فیلم جساد قربانیان باند مهدی هاشمی را تلویزیون به نمایش گذاشت. بعد از صحبتهای فروانی که با ایشان کردیم، ایشان ابراز کرد که من هنوز قبول ندارم که سید مهدی آن قدرها هم که شما می گویید، فرد بدی باشد!»(همان ص86)
🔸جناب آقای منتظری، که آه سوزناکی برای جلادهای منافق بلند میکرد از حمایت سیدمهدی هاشمی نیز دست نکشید و با این وجود، نظام اسلامی بدون در نظر گرفتن جایگاه جناب آقای منتظری عدالت را در خصوص سیدمهدی هاشمی و باند جنایتکارش اجرا کرد و در تاریخ 6مهر1366 او را به سزای اعمالش رساند.
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
مخالفت منتظری با اعزام هیئت تحقیق پیرامون ربایش سیدموسی صدر
سالروزمرگ آقای حسینعلی منتظری/2
پیام آقای منتظری به #امام_خمینی:
«...دیروز از رادیو شنیدم در این روزها بناست هیئتی از #ایران برای تحقیق راجع به حضرت حجتالاسلام و المسلمین آقای حاج آقا موسی صدر به #لیبی برود.
اینجانب ضمن احترام عمیقی که نسبت به جناب آقای صدر قائلم و ایشان از دوستان اینجانب میباشند و تحقیق نسبت به امر ایشان را، لازم میدانم ولی تذکر میدهم که در شرایط حساس قطع رابطه با آمریکا با ایران از طرفی و تشکیل کنفرانس سران کشورهای #جبهه_پایداری سوریه، الجزایر، لیبی، یمن و سازمان آزادیبخش فلسطین در لیبی به منظور تصمیم در مقابل اسرائیل و رژیم دست نشانده سادات از طرف دیگر، مطرح کردن موضوع فوق نتیجهای جز تیره کردن روابط لیبی با ایران و برپا کردن جنجال سیاسی و قهرا به نفع آمریکای جهانخوار تمام خواهد شد. لذا تأخیر اعزام هیئت مزبور را ضروری میدانم. این است تشخیص اینجانب و تصمیم با رهبر انقلاب و ملت قهرمان ایران است»
روزنامه جمهوری اسلامی ۲۵ فروردین۵۹
◀️پینوشت:
معلوم نیست چه گروهها و جریاناتی این ذهنیت را در وی به وجود آوردهاند که تحقیق برای یافتن آن سید مظلوم به نفع #آمریکای_جهانخوار است اما در هر صورت ممانعت از پیگیری فوری برای آزادسازی شخصیت مؤثری چون سیدموسی صدر از نظر شرعی و اخلاقی وجهی ندارد.
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔴نقش باند سیدمهدی هاشمی و بیت منتظری در آشوب دهه شصت افغانستان
سالروزمرگ آقای حسینعلی منتظری/3
🔹با خودسریهای جریان #سیدمهدی_هاشمی در امور خارجی کشور، #نهضت_مقاومت_شیعی در افغانستان دچار اختلاف و جنگ داخلی شد و فعالیتهایی هم در عربستان و برخی کشورهای اروپایی صورت گرفت که مغایر با سیاستهای تعیین شده انقلاب اسلامی در زمینه بینالملل بود و هزینههای سنگینی به نظام تحمیل کرد؛ به گونهای که #آیتالله_خامنهای رئیسجمهور وقت در خطبههای نماز جمعه تهران، نسبت به این اقدامات موضعی صریح و علنی گرفت:
🔸«ما برای اشاعه نظرات و ایدههای سیاسی خودمان از روشهای گوناگونی که تصور میشود، استفاده نمیکنیم. نمیخواهیم به زور و با ارتباطات مخفی آرمانهای انقلاب را به ملتها تزریق کنیم»
🔹آیتالله خامنهای درباره اقدامات سیدمهدی هاشمی در مسئله افغانستان میگویند:
«ممکن است که ایشان (منتظری) در کار افغانستان رسماً نماینده نداشت اما همین سیدمهدی و اینها به پشتوانه ایشان در مسائل افغانستان دخالت میکردند.
🔸اصلا شکلگیری اختلافات در درون شیعه و گروههای شیعه از همان زمان است. در افغانستان اینها از چند گروه یک گروه تند خشنی تشکیل دادند که حتی گفته میشد بعضیها را سر به نیست میکنند. بقیه گروهها را به کلی نفی میکردند، از صحنه خارج میکردند، جلوی کمک به آنها را میگرفتند. کارهای عجیبی داشتند.»(روایت رهبری صص١٨٣-١٨٢)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔴حذف آیتالله ربانی املشی، #هزینه_ای که بیت آقای منتظری به انقلاب #تحمیل کرد
سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری /4
🔹ازدواج احمد منتظری با زهرا ربانی املشی در سال ۱۳۵۶ موجب خویشاوندی آیت الله ربانی املشی با آقای منتظری و صمیمیت و ارتباط بیش از پیش آن دو گردید.
🔸همین مساله باعث شد تا آیت الله ربانی فعالیت های مثبتی را در دفتر و بیت منتظری آغاز کند. سید مهدی هاشمی که از این اقدامات، سخت به وحشت افتاده بود، درصدد برآمد با روش های مخصوص خودش جلوی فعالیت های آیت الله ربانی را بگیرد و او را به وسیله سم، مبتلا به سرطان کرده و در روز ۱۷ تیر۱۳۶۴ به شهادت رساند.
🔹" سید مهدی هاشمی در آخرین #اعترافات خود در مورد #شهادت_آیت_الله_ربانی_املشی چنین اقرار می کند:
در رابطه با قتل مرحوم ربانی، قضیه بدین ترتیب بود که بعد از قضيه مجلس خبرگان و آمدن آقای ربانی املشی خدمت آیت الله منتظری در رابطه با جریانات آینده رهبری،چند ماه بعد از خبرگان - که دقیقا یادم نیست چه زمانی بود - روزی با آقای...(در کتاب خاطره ها حذف شده است) در تهران در منزل قبلی ایشان گویا اختیاریه بود، صحبت کردیم که چگونه یک ضربه به ایشان بزنیم.
🔸گفت: ما وسایل و امکانات سنتی و داروهای مسموم کننده و سرطان زا در اختیار داریم که می توان به صورت نامرئی فرد را مسموم نمود که در اثر این #مسمومیت به سرطان گشنده مبتلا خواهد شد. پس از بحث و بررسی این شیوه به نظرمان مطلوب افتاد.
🔹برای اجرای قضیه، او گفت: یکی از افراد ما که شک دارم منظورش فلانی یا فلانی بود به تازگی با آقای... ارتباط یافته بودند، البته رفاقت قبلی داشتند. وی از نظر کار با نهضت ها به تازگی در اختیار آقای... قرار گرفته بودند.
🔸می گفت: می توانند با آقای ربانی در تماس و ارتباط قرار گیرند. من دقيقا سؤال نکردم شیوه ارتباطی آنان چگونه است ولی آقای... باضرس قاطع مدعی بود که رابطه گرفتن برای او آسان است.
🔹در مورد شیوه عمل مدعی بود پس از ۱۵ یا ۲۰ روز پس از استعمال و استشمام مواد مزبور طرف تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. مدتی بعد که به قم آمده بود، گفت:عمل انجام گرفته است.»( خاطره ها، ج۴، ص۴۲۷)
🔸همچنین حجت الاسلام احمد سالک در این باره می گوید:
تا من وارد مجلس شورای اسلامی شدم، دیدم آقای ربانی املشی می لرزد! من ایشان را در بغل گرفتم. می لرزید! به من گفت آقای سالک، مهدی هاشمی من را کشت! این جمله آقای ربانی املشی به من هست. بعد از این هم فوت کرد. کشتن همیشه با طناب نبود. توی چاه کردن شیخ قنبرو... از این کارهاهم می کردند. سم می ریزند در استکان افراد، غذایی را آلوده می کنند. آقای ربانی املشی... من را در بغل گرفته بود و می لرزید، به من گفت آقای سالک، شاهد باش، مهدی هاشمی من را کشت!»
🔹یک هفته بعد، بحث قائم مقامی آقای منتظری در مجلس خبرگان مطرح شد و رحلت آیت الله ربانی املشی از هزینه هایی بود که دفتر آقای منتظری به انقلاب تحمیل کردند. (روزگار قائم مقامی، ص۸۹ - ۸۸)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
گذری بر روزگار قائممقامی منتظری
سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری /5
معرفی کتاب «روزگار قائممقامی» در خبرگزاری کتاب ایران
🔹 روزگار قائممقامی پس از تبیین رابطه بیت منتظری با سیدمهدی هاشمی و منافقین(مجاهدین خلق) با کاوشی پژوهش محور در اسناد و گفتههای معتبر تاریخی، سرنخهای یک جریان تاریخی را به مخاطب نشان میدهد و اثبات میکند رابطه منتظری با نهضت آزادی از اوایل انقلاب شکل گرفته و تا دههها بعد ادامه داشته است و این ارتباطات منجر به اشتراک در نظر و وحدت در راهبرد میان لیبرالها و منتظری پیرامون مسائل مختلفی همچون سازمان مجاهدین خلق شده است. در نهایت کتاب به ذوب شدن منتظری در لیبرالها در مسئله جنگ میپردازد و پیام منشور روحانیت امام خمینی(ره) را بهعنوان تقابل قاطعانه امام با آنها بررسی میکند....
متن کامل معرفی کتاب در خبرگزاری کتاب ایران
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db