🔶 #جنگ_تحمیلی؛ عرصهای درونزا برای ارتقاء ملی و برونگرا برای رشد جبهه مقاومت
🔹 در بدو پیروزی انقلاب، چالش اصلی #انقلاب_اسلامی با نظام سلطه (در حوزه مسائل نظامی)، وجود موانع جدی بر سر خرید و دریافت ابتداییترین تجهیزات نظامی برای کشور بود. جمهوری اسلامی، در دوران #دفاع_مقدس ـ خصوصاً در اوایل آن ـ از جهات گوناگون، با محدودیتهای بسیاری در حوزهی تهیهی سلاح، مهمّات و ابزارهای جنگی مواجه بود. این محدودیتها در حالی بود که طرف مقابلِ میدان یعنی #رژیم_بعث #عراق، نهتنها از پشتیبانی سیاسی، نظامی و اقتصادیِ ابرقدرتها برخوردار بود، بلکه از این فراتر، برخی محدودیتها و تحریمهایی هم که تا پیش از جنگ ۸ساله شامل حالش میشد، با شروع #جنگ از او برداشته شد تا در مقابل جبهه انقلاب، با فراغ بال بیشتری به درگیری بپردازد!
🔹 اما با تمام این اوصاف و علیرغم عدم تقارنی که در میزان داشتههای مادیِ دو جبهه مشاهده میشد، به سبب آنکه انقلاب اسلامی دین خدا را نصرت کرد و در مسیر #صراط_مستیقم گام برداشته بود، خدای متعال نیز آن را نصرت کرده، اقتدار و توان نظامیاش را تا بدانجا بالا بُرد که امروزه نهتنها در حوزهی نظامی و تسلیحاتی به مرز خودکفایی رسیده، بلکه در راستای حمایت از مظلوم و تحقق #آرمان_قدس_شریف، تسلیحات خود را به برخی کشورها، مِنجمله گروههای عضو #جبهه_مقاومت ارسال مینماید. به دیگر سخن، ملتی که روزگاری، محتاج تأمین اوّلیات خود برای دفاع از خاکش بود، امروز نهتنها خاک خود را تمام و کمال حفظ کرده، بلکه #عمق_راهبردی خود را نیز افزایش داده و #محور_مقاومت را با توان نظامیِ بومیِ خویش تجهیز نموده است؛ موضوعی که به درستی در #بیاینه_گام_دوم_انقلاب از سوی #مقام_معظم_رهبری بدان اشاره شده است...
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #محمدمهدی_سلامی_پوریان
#گروه_تاریخ
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
🔶 نهضت کاهش خامفروشی را از کجا آغاز کنیم؟
🔺 مقصر خامفروشی در صد سال اخیر کیست؟
🔹 نگاهی به #صنعت_نفت کشور این سؤال را در ذهن ایجاد میکند که چرا پس از گذشت نود سال از سابقهی نفتی در کشورمان، هنوز هم قسمت عمدهی صادرات کشور را صادرات #نفت_خام تشکیل میدهد و علیرغم سودآوری صنعت #پالایش و #فرآوری، ایران سهم چندانی در این بازار ندارد؟ حال آنکه #آمریکا و #اروپا بهتنهایی پنجاه درصد ظرفیت پالایشی جهان را دارا هستند و این رقم در منطقهی #خاورمیانه بهعنوان قطب اصلی تولید #نفت جهان، کمتر از هشت درصد است.
البته کشورهای #عربستان و #کویت با تأسیس شرکتهای پالایشی در کشورهای پرمصرف، نفت خود را به این کشورها رسانده و با پالایش آن، نهتنها بازار و میزان فروش خود را تثبیت میکنند، بلکه با تبدیل آن به ارزش افزوده، سودهای کلانی کسب میکنند.
🔹 بررسی تاریخچهی صنعت نفت کشورمان نشان میدهد که شکلگیری و رشد صنعت نفت ایران، در نیازهای جوامع خارج از مرزهای این کشور ریشه داشته است. رشد بدنهی صنعت نفت کشورمان در طی مدت نودسالهی خود، در حالی صورت میگرفت که خارج از چارچوب اقتصاد داخلی قرار داشت. به عبارت دیگر، در دیدگاه متولیان داخلی اقتصاد ایران، صنعت نفت صرفاً بهعنوان یک تأمینکنندهی ارز معتبر به حساب میآمد که طبیعتاً در چنین شرایطی، فرق چندانی برای آنها نخواهد داشت که ارز بهدستآمده از طریق صادرات نفت خام به دست آید یا از طریق صادرات فرآورده.
🔹 تکیهی #مقام_معظم_رهبری بر لفظ «نهضت جلوگیری از خامفروشی» نیز برآمده از نیاز برای ایجاد یک حرکت و جریان اجتماعی و اقتصادی در بین مسئولین و مردم با توجه به مبانی اعتقادی و مؤلفههای ایمانی در این جهت است. لذا میتوان گفت که علت تامهی #خامفروشی در ایران، نه فقدان دانش فرآوری، بلکه به دلیل فقدان اراده و عزم برای جلوگیری از خامفروشی در بسیاری از تصمیمگیرندگان است.
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #علی_مصطفوی
#گروه_اقتصادی
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
🔶 حزب رستاخیز چگونه روند انقلاب را تسریع کرد؟
🔺 به بهانهی انحلال آخرین حزب حکومتی عصر پهلوی
🔹 #حزب_رستاخیز همراه با افزایش قیمت #نفت، تأسیس و با تشدید #انقلاب_اسلامی، منحل شد.
آنچه مقالهی حاضر درصدد تبیین آن است، چرایی تأسیس این #حزب و نقش آن در تسریع وقوع انقلاب اسلامی است...
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #مجید_محمدی
#گروه_تاریخ
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
🔶 #آبادان در حصر عراق یا اسیر بیتدبیری؟!
🔺 بازخوانیِ #حصر_آبادان توسط نیروهای بعثی
🔹 روز 31 شهریورماه 1359 مرزهای ایران مورد هجوم سراسری #عراق قرار گرفت. یگانهای پرشمار ارتش عراق از محورهای مختلف اقدام به پیشروی در #خاک_ایران نمودند. در این میان، نیروهای لشکر 3 عراق در 19 مهرماه 1359 در منطقهای که هیچگونه مواضع دفاعی در آن وجود نداشت، از رودخانهی #کارون عبور کردند و شهر آبادان را به محاصرهی خود درآورند. این واقعه در تاریخ #جنگ_تحمیلی به حصر آبادان شهرت یافته است.
🔹 بدیهی است تصرف آبادان از سوی عراق برای ایران اهمیت مضاعفی داشت، چرا که اولاً آبادان بخشی از خاک ایران بود و ثانیاً آبادان نقطهی کلیدی در استراتژی نظامی عراق محسوب میشد و اشغال آن میتوانست خسارات جبرانناپذیری بر جای گذارد.
🔹 در این میان، #امام_خمینی (ره)، به دنبال حصر آبادان، مکرر بر شکستن محاصرهی این شهر تأکید میکردند. همچنین، علیرغم تلاشهای ایثارگرانهی نیروهای مردمی و #سپاه پاسداران، #بنیصدر نه تنها سعی در تقدیر از این قبیل اقدامات ننمود، بلکه هرجا فرصت یافت، به آنها تاخت و آنان را تحقیر نمود.
وی به جای روبهرو شدن با واقعیت و بهرهگیری از همهی ظرفیتهای کشور برای مقابله با دشمن، زبان به انتقاد علیه نیروهای انقلاب گشوده بود و مسئلهی جنگ را نه یک تهدید جدی علیه #تمامیت_ارضی و استقلال کشور، بلکه محملی برای نقزدنهای سیاسی علیه رقبای خود تلقی میکرد.
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #محمد_نصر
#گروه_تاریخ
#عملیات_ثامنالائمه #شکست_حصر_آبادان
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
🔶 نقش #خانواده در تجلی «اقتصاد مقاومتی»
🔺 الزامات اجتماعی تحقق اقتصاد مقاومتی
🔹 #اقتصاد_مقاومتی مجموعهای از استراتژیهایی است که در شرایط #تحریم تجویز میشود. در این استراتژی تمامی عوامل اقتصادی اعم از دولت، تولیدکنندگان و خانوارها وظایفی را عهدهدار میشوند که اجرای آنها نه تنها آسیبپذیری اقتصاد در شرایط تحریم را به صفر میرساند، بلکه باعث شکوفایی و #رشد_اقتصادی در شرایط مذکور میشود.
🔹 نوشتار حاضر، تحلیلی از نقش خانوادهها در تجلی اقتصاد مقاومتی است که همانا مسئلهی #مدیریت_مصرف و بررسی ابعاد آن است. #اصلاح_الگوی_مصرف، به عنوان راهبرد بلندمدت و نیز هدایت مدگرایی فعلی و ایجاد مکانیسم مالی برای جذب سرمایههای خُرد به عنوان راهبرد کوتاهمدتِ مدیریت مصرف قابل طرح است.
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #علیاصغر_قائمینیا
#گروه_اقتصادی
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
🔶 #تحزب در اندیشه سیاسی علامه شهید صدر
🔺 صحت و مشروعیت شیوه تشکیلاتی به منظور تبلیغ و تحکیم اسلام
🔹 برای ما ایرانیان، مسأله ارتباط و پیوستگی #شهید_صدر، مکتب و حرکتش با ارزشهای انسانی – الهی انقلاب اسلامی ایران، مردم ما و نظام #جمهوری_اسلامی، حائز اهمیت است. اهمیت این ارتباط، هم در شکلگیری و پیروزی انقلاب اسلامی و هم در ارائهی اصول آن و هم در گسترش و توسعهی آن به وضوح دیده میشود.
🔹 شهید صدر در جهت تحقق اهداف سیاسی و دینی مورد نظر خود، در روز هفدهم ربیعالاول سال ۱۳۳۷ ه.ق. مصادف با اواخر سال ۱۹۵۷م، به میمنت میلاد پیامبر (ص) با عدهای از یارانش مبادرت به تأسیس حزبی سیاسی و اسلامی نمود که بعدها به نام حزب دعوت اسلامی (حزب الدعوة الإسلامية) نامیده شد...
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #محمدحسین_جمشیدی
#گروه_سیاسی
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
🔶 اربعین حسینی، #مغناطیس عشق و محبت؛ بخش اول
🔺 وقایعنگاری تاریخی عاشورا تا اربعین
🔹 مروری بر وقایع تاریخی از #عاشورا تا #اربعین و بازگویی آن برای نسلهای بعدی، میتواند به زنده نگه داشتن این حادثه و تکرار این فرهنگ غنی انجامد.
در این نوشتار سعی بر این است که در ضمن بیان حوادثی که در طی این زمان اتفاق افتاده و مرور و بازگویی کوتاهی بر آنها برای اطلاع خوانندگان محترم، امکان بازگشت مجدد کاروان اسرای کربلا را در روز اربعین، مستدل و تبیین نماییم تا پاسخی به شبهاتی باشد که برای کماهمیت جلوه دادن این روز گرامی و گردهمایی بزرگ، از سوی برخی مبنی بر عدم امکان بازگشت کاروان اسرا به #کربلا در این روز بیان میشود...
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #گروه_دین_و_اندیشه
#مغناطیس_حسینی
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
#باهم_کتاب_بخوانیم
yon.ir/5CVtm
📚 کتاب «یک تنه در برابر یک دنیا»
📝تهیه و تنظیم : اندیشکده #برهان
✅ پژوهه تاریخی (15)
🔸#بازخوانی برگهایی از دفتر تاریخ #دفاع_مقدس
🔻همزمان با #هفته_دفاع_مقدس، ککتاب یک تنه در برابر یک دنیا با موضوع بازخوانی برگهایی از دفتر تاریخ دفاع مقدس در ۲۴۸ صفحه و در ۹ فصل، از سوی #انتشارات_دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
عناوین گفتارهای این کتاب :
🔹«#ریشههای تهاجم»
🔹«#ادوار جنگ»
🔹«#بنیصدر در جنگ»
🔹«#شهید_رجایی و جنگ تحمیلی»
🔹«جنگ در #خاک_عراق»
🔹«#قطعنامهها»
🔹«جنگ علیه #حقوق_بشر»
🔹«#حامیان صدام»
🔹«#پایان جنگ»
📖 در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم:
🔻#دو_سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حملۀ عراق به ایران، شرایط خطیری را پیش پای انقلابیون ایرانی قرار داد. انقلابی که هنوز از دشمنان داخلی خود و عناصر رژیم گذشته به طور کامل رهایی نیافته بود وارد #مرحلهای از حیات خود شد که میبایست آزمون بزرگ و مهمی را پس میداد. اینکه آیا میتوان در شرایطی که هنوز جامعه به #ثبات نرسیده است، مانع از #تصرف_خاک کشور به دست دشمن شد؟ یا حتی فراتر از آن، آیا ممکن است دشمن بتواند انقلاب را به ورطۀ #نابودی بکشاند؟ شرایط کشور در آن زمان آنچنان نابسامان بود که حتی سیگنالهای پیش از جنگ عراق برای حمله، که در شرایط عادی میبایست آژیر خطری برای کشور مورد تهاجم میبود نیز جدی تلقی نشد. این مسئله از آن رو جدی مینماید که در صورت درک این پسزمینهها، رجال سیاسی و نظامی کشور میبایست به سمت #آمادهسازی نیروهای نظامی برای حضور در جنگ #احتمالی میرفتند؛ اتفاقی که رخ نداد.
✅ در چنین شرایط نابسامانی، عمدۀ تحلیلگران سیاسی و نظامی، عاقبت جنگ ایران و عراق را به ضرر ایران میدانستند. نکتۀ محوری دیگر آنکه در این جنگ، همان طور که در ادامه نیز خواهد آمد، بخش عظیمی از #جهان، روبهروی انقلاب اسلامی ایستاد. بنابراین اگر نگاه وارونه به تاریخ را کنار بگذاریم و از آن #بستر_تاریخی به مسئلۀ جنگ بنگریم، درمییابیم که #توان نظامی ایران برای عقب راندن عراق چندان نبوده است. دلیل عراق برای حمله به ایران نیز همین بود و بر همین اساس، آنان احتمال زیادی برای پیروزی خود قائل بودند. اگر نه، #اختلافات مرزی ایران و عراق چیز تازهای نبود. عراق تا پیش از این و در زمان حکومت پهلوی دریافته بود که ایران از نظر نظامی در شرایطی نیست که بتوان بر آن پیروز شد. نابسامانی انقلابی از یک سو و سیگنالهای #حمایت_منطقهای و بینالمللی از سوی دیگر، به صدام حسین این اطمینان خاطر را داد که در این جنگ پیروز خواهد شد.
🔷 اما صدام و طیف هماندیش او در اتاق جنگ عراق، اگر اندکی از تاریخ دنیا مطلع بودند، درمییافتند که جنگ با یک کشور #انقلابی عمدتاً به پیروزی نمیانجامد. کشور انقلابی در جو آرمانی خاصی به سر میبرد و در این شرایط، اگرچه ممکن بود از بروز جنگ شوکه شود، اما نهایتاً از آن به عنوان یک ابزار برای #صدور_انقلاب خود سود میجست. آنچه تاریخ نشان میدهد، رسیدن به همین نکتۀ محوری است. انقلاب فرانسه را شاید بتوان نمونه خوبی برای اثبات این ادعا دانست.
🛒 جهت تهیه کتاب روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 yon.ir/gXhZd
🆔 @didemanpub
🔶 ظرفیتهای راهبردی راهپیمایی #اربعین
🔺 توجه به برخی ابعاد ژئوپلیتیک و ژئوکالچر #راهپیمایی_اربعین
🔹 در خصوص تفاوتهای بین دو حوزه #ژئوپلیتیک و #ژئوکالچر بایستی به ابعاد نرمافزاری حوزه ژئوکالچر و ابعاد سختافزاری حوزه ژئوپلیتیک اشاره کرد. یکی از تمایزها، تمایز در مرزهای ژئوپلیتیک و ژئوکالچر است؛ در حالی که مرزها در حوزه ژئوپلیتیک مرزهای سخت و نظامی است، مرزها در حوزه ژئوکالچر مرزهای عقیدتی است.
دومین موضوع این است که ژئوپلیتیک حوزهی منازعات بر سر جغرافیای فیزیکی است، ولی ژئوکالچر حوزهی منازعات بر سر جغرافیای فرهنگی؛ به عبارتی هیچ تمایزی بین آزادیخواهی شبیه به مهاتماگاندی و… با کسانی که اعتقادات شیعی دارند وجود ندارد.
نقطه تمایز سوم این است که ژئوپلیتیک حوزهی #امنیت_سخت است، اما ژئوکالچر حوزهی #امنیت_نرم.
🔹 نگاهی به اخبار جهان #تشیع در خصوص عزاداری #امام_حسین (ع) نشاندهنده وسعت نفوذ #ژئوکالچر_شیعه یا بهتر دیده شدن آن در گستره وسیعتری از حوزه بینالملل است. برخی از این عزاداریها با بازتابهایی توسط رسانههای غربی همراه بوده است.
🔹 بر اساس همین ویژگیِ حوزه ژئوکالچر است که هیچ تفاوتی بین مردم در دورترین نقطه #غرب_آسیا و #شمال_آفریقا یعنی در #مصر با مردمی که در دورترین نقطه شرق آسیا و جنوب آسیا یعنی #هند و بنگلادش زندگی میکنند، وجود ندارد و حوزههای گفتمانی جهان تشیع توانسته خود را در گستره ژئوپلیتیک سخت محکم تسری داده و به آن نفوذ کند. موضوع #نفوذ_فرهنگی آموزهها و زیرگفتمانهای جهان تشیع به حوزه جغرافیای سرزمینی ناهمگن، مسئله بسیار مهمی است که میتوان از آن برای تسری حوزههای دیگر گفتمانی بهره جست...
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #گروه_فرهنگ_و_جامعه
#مغناطیس_حسینی #پیادهروی_اربعین
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
🔶 اربعین حسینی، #مغناطیس عشق و محبت؛ بخش دوم
🔺 رسالت اهلبیت امام حسین (ع) در انتقال پیام عاشورا
🔹 #اربعین را باید بزرگداشت مقام #امام_حسین (ع) و پیام #عاشورا دانست؛ مسئلهای که در رفتار اهلبیت آن حضرت در وقایع بعد از #اسارت بهخوبی قابل درک است. با تحلیل این وقایع میتوان دریافت که رشادتها و اقدامات مؤثر اهلبیت امام حسین (ع) رمز ماندگاری و انتقال پیام حقیقی عاشورا در طول تاریخ بوده است...
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #گروه_دین_و_اندیشه
👈🏻 پیوند بخش اول
#مغناطیس_حسینی
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
🔶 عملیات ناکامی ـ پرخاشجویی!
⚠️ بررسیها نشان میدهد که نظام #جمهوری_اسلامی تحت دهشتناکترین #جنگ_چندوجهی تاریخ بشر قرار دارد. تقسیم کار #اتاق_جنگ دشمن علیه نظام اسلامی، ابعادی پیچیده دارد:
📛 سختترین #محاصره_اقتصادی جهان از سوی #ایالات_متحده و #غرب در چارچوب نظام تحریمهای حداکثری؛
📛 شدیدترین جنگ شناختی علیه مردم ایران در #فضای_مجازی و شبکههای ماهوارهای با صدها شبکه و میلیونها صفحه؛
📛 اقدامات نظامی و تروریستی #گروههای_تکفیری، #رژیم_صهیونیستی و رژیم #سعودی علیه منافع حیاتی ایران در داخل و منطقه #غرب_آسیا؛
📛 نبرد سیاسی و دیپلماتیک جبههی دشمن با انقلاب اسلامی...
همه و همه، بیانی کلان از این مجموعه دشمنی است.
🔹 تصور تنها یکی از این اقدامات برای سقوط هر نظام دیگری در سطح جهان کفایت میکند؛ اقداماتی که در طول چهل سال به صورت مستمر و با شیب تندتر تلاش میکند تا گامبهگام انقلاب اسلامی را از آیندهی مورد انتظار دور کند. اما روشن است که پس از چهار دهه سعی ناتمام، راهبرد دشمن بر «عملیات از درون» متمرکز شده است و بهترین امکان «کنترل» جمهوری اسلامی را از سوی مکانیزمهای درونی میّسر میداند.
از این رو طراحی دشمن در فضای مجازی و حقیقی در ساحت #جنگ_شناختی بر القای یأس و ایجاد ناکامی در مردم برای برداشت #پرخاشجویی عمومی استوار است. دشمن درصدد است تا از مسیر #ناکامی_پرخاشجویی و ایجاد #تنش، #اعتراضات و #آشوبهای_داخلی چه در محیط ذهنی مردم و چه در محیطهای عینی همچون #اعتراضات_صنفی، #محیط_زیستی یا طوفانهای توئیتری و اینستاگرامی، رفتارهای نظام اسلامی را در سطح منطقهای و داخلی کنترل نماید.
🔹 رصد کشمکشهای این روزها در حوزههای صنفی و فرهنگی نشان میدهد بسیاری از رخدادهای پیشآمده میتوانست با درایت، دوراندیشی و نظارت حل شده و پیشاپیش از تحمیل هزینههای وارد بر نظام اسلامی و جامعه جلوگیری کرد. ضعف عملکرد بخشی #دولت در کنار #شوالیههای_فرهنگی در فضای مجازی که به مثابه افزونههای نرمافزاری دشمن (خواسته یا ناخواسته) به #تغلیظ ناکامی در همهی بخشها منجر میشوند، همان بخش اول طراحی برای #پرخاشگری است. بدیهی است که در این شرایط #ناامیدی و یأس نشانه بیماری شناختی و مرگ ذهنی فرد بر اثر عملیات دشمن است.
✍🏻 #گروه_سیاسی
#سیاست_فشار_حداکثری #عملیات_از_درون
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR
🔶 #اقتصاد_مقاومتی در #آیات و #روایات
🔺 مبانی دینی #مقاومت_اقتصادی
🔹 اقتصاد از نظر آموزههای قرآنی سبب قوام جامعه است. به این معنا که جامعهی بشری با اقتصاد، برپا میایستد. خداوند دربارهی نقش اقتصاد در جامعهی بشری میفرماید: «وَلَا تُؤْتُوا السُّفَهَاءَ أَمْوَالَكُمُ الَّتِي جَعَلَ اللَّهُ لَكُمْ قِيَامًا: اموال خود را (که خداوند آن را وسیلهی قوام زندگی شما قرار داده) به سفیهان و بیخردان مدهید.»
در این آیه، خداوند اموال، یعنی امر اقتصادی را بهعنوان عامل قیام جامعه دانسته است. پس نقشی که اقتصاد در جامعه ایفا میکند، همانند ستون میانی #خیمه است که خیمه را برپا نگه میدارد و به آن معنا و مفهوم میبخشد. اگر اقتصاد جامعه از میان برود یا سست و ضعیف شود، به همان میزان جامعه آسیب میبیند.
🔹 از نظر #قرآن، اقتصاد تنها در حوزهی امور مادی انسان و جامعه نقش ندارد، بلکه نقشی فراتر از آن میتوان برای اقتصاد تعریف کرد. ازهمینرو خداوند بر نقش بهرهمندیهای اقتصادی در امور معنوی و معنویت تأکید میکند...
👈🏻متن کامل مقاله در پایگاه اندیشکده برهان👉🏻
✍🏻 #پیمان_فلسفی
#گروه_اقتصادی
💠اندیشکده برهان💠
🆔 @BORHAN_IR