eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
830 عکس
303 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
▪️امروز «عزاداری زنان طایفه بنی اسد در کربلاء معلی» در «دایرة المعارف تشیع‌» آمده است: «بنى اسد، نام تیره‌‌اى از قبایل عرب از فرزندان اسد بن خزیمه بن مدرکه... این قبیله ‌توفیق و افتخار دفن پیکر مطهر حضرت سیدالشهداء و انصار آن حضرت را پس از واقعه‌ کربلا در سال ۶۱ قمری داشتند. پس از شهادت امام حسین علیه السلام، زنانی از طایفه‌ی بنی اسد، بر میدان جنگ گذر کرده‌ و اجساد را دیدند و تحت تاثیر قرار گرفتند و به سرزمین خود رفته، مردان را جهت دفن ‌اجساد خبر کردند. ابتدا زنان بیل و کلنگ بدست گرفته به طرف کربلا روان شدند. پس از مدتى وجدان مردان بنى اسد بیدار گشت و به خود آمدند و به دنبال زنان راه افتاده به دفن ‌اجساد امام و یارانش پرداختند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ - اصطکاکِ جزئی از تنِ کسی که دوستش داری روی تنت.mp3
7.71M
🎙 اصطکاکِ جزئی از تنِ کسی که دوستش داری روی تنت بدون توضیح و شرح اضافه،پیشنهاد می کنم تا پایان، فایل را گوش کنید ... @ertebatmoaserdini .
زائرانت دَمِ ورودی‌ها کوهی از غصه و غم و دردند ولی از خانه‌ی تو ممکن نیست با غم و درد و غصه برگردند @ertebatmoaserdini
🔵شناخت ارزش‌ها ▫️برای زیستن بر اساس ارزش‌ها ابتدا باید آن‌ها را مشخص کنیم. ارزش‌ها در طول زمان تغییر می‌کند و ما بسته به موقعیت‌های مختلف به آن‌ها اولویت‌های متفاوتی می‌دهیم. 🔹ارزش‌های مختلف برای هر یک از ما اهمیت جداگانه‌ای دارد. 🔸روش ساده برای مرتب‌کردن ارزش‌ها این است که از یک فهرست گسترده استفاد کنید. بسیار خوب. پنج ویژگیِ مهم، که می‌خواهید شما را با آن‌ها توصیف کنند، چه چیزهایی است؟ اگر شناسایی آن‌ها برایتان سخت است، در زیر نمونه‌هایی آورده شده است تا از میانشان انتخاب کنید و یا با توجه به آنها ارزش‌های مورد نظر خود را بیابید: صادق،امانت‌دار، مهربان، تاثیرگذار، پذیرا، قابل اعتماد، نوع‌دوست، بلندپرواز، جرائتمند، ملاحظه‌کار، آگاه، متعادل، بادقت، متعهد، خوش‌برخورد، مشفق، شایسته، اجتماعی، باثبات، مشارکت‌کننده، یاری‌دهنده، باشهامت، خلاق، کنجکاو، ... کتاب: از اجتناب دست بردار @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺖ ﺗﺎ ﺍﻧﺴﺎﻥ فهمید ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﭙﺮﺳﺘﺪ.. ﭼﻨﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﺬﺭﺩ ﺗﺎ ﺑﻔﻬﻤﺪ، با ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﺭنج نبرد؟ @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
برای تامل: ▪️آیا می‌دانید بیشتر مردم حرف‌هایی را که ما می‌گوییم فراموش می‌کنند ولی نحوه گفتن آن حرف یادشان نمی‌رود؟ به نحوه گفتن کلمات و تنظیم جملات و روش‌ها و راهکارهای ارتباطی دقت کنیم، تا علاوه بر تاثیر بهتر بر دیگران، خاطرات شایسته‌تری را در ذهن آنها ماندگار کنیم. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
در توئیتش نوشته بود: خدایا به من قدرتی بده با آدمایی که جز ساز مخالف زدن کاری بلد نیستن بحث نکنممممممممممم. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ درک سخن و احساس و ادراک طرف مقابل کاری اخلاقی و انسانی است. والا مخالفت با هر چیز از هر کسی بر می آید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 حقیقتی به عنوان شکست... نمی‌دانم اولین‌بار چه کسی در گوش ما خواند که باید همیشه برنده باشیم؛ درواقع به ما آموخته‌اند که با برنده‌شدن چیزهای زیادی را به دست‌ می‌آوریم؛ مثل محبت، تحسین، توجه، احترام و... همین شد که ما ترسیدیم از باختن. حالا که سال‌هایی را بزرگ تر شده ام و تجربه اندوخته‌ام، دیگر پذیرفته‌ام که این باختن حقیقت زندگی‌ست. مثل مرگ که تلخ است؛ امّا واقعیت جهان است. دیگر برایم مهم نیست که وقتی برنده می‌شوم کسی باشد که حلقهٔ گلی بر گردنم بیندازد و اگر ببازم طردم کند. حالا می‌دانم که تنهای تنها باید با حقیقت برد و باخت کنار بیایم و برآیند هر دوی آنها می‌شود زندگیِ من. آلن‌دو‌باتن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زود باش ...! چرا از آدم‌های کُند متنفریم؟ 📋 مقاله: چطور تشخیص می‌دهیم کارها به اندازۀکافی سریع پیش نمی‌رود؟ 🔸چراغ سبز شده اما ماشین جلویی هنوز راه نیفتاده است. ده نفر توی صف ایستاده‌اند اما صندوق‌دار مثل یک لاک‌پشت کند است. پنج دقیقه گذشته، اما هنوز فیلمی که می‌خواهید ببینید دانلود نشده است. این انتظارها مغز ما را منفجر می‌کند، حتی اگر چند ثانیه بیشتر طول نکشد. توی دلمان فحش می‌دهیم و عبوس و عصبانی می‌شویم. به این تمایل ما به پرخاشگری، وقتی بیهوده معطل می‌شویم، «سندروم خشم پیاده‌رو» می‌گویند. پدیدۀ روان‌شناختی‌ای که در جامعۀ شتابان امروز هر روز بیشتر احساسش می‌کنیم. 🔸چلسی والد، نوتیلوس — چندی پیش فهمیدم که از «خشم پیاده‌رو»۱ رنج می‌برم، عارضه‌ای که به‌تازگی شناسایی شده است. این خشم وقتی برجسته‌تر می‌شود که پای دوست خاصی در میان باشد که آهسته راه می‌رود. ماه گذشته، وقتی سلانه سلانه می‌رفتیم تا شام بخوریم، یک‌باره متوجه شدم به زور جلوی خودم را گرفته‌ام و با خودم می‌گویم: «اگر بخواهم به مقصد برسم، دیگر نباید با این دختر جایی بروم»! شما هم می‌توانید خودتان را با «سنجۀ سندروم پرخاشگری پیاده‌رو»۲ بسنجید، ابزاری که لئون جیمز، روان‌شناس دانشگاه هاوایی، طراحی کرده است. آیا تابه‌حال برایتان پیش آمده که هنگام راه‌رفتن وسط جمعیت متوجه شوید رفتاری خصمانه دارید (به کسی زل زده‌اید، قیافه‌ای عبوس به خود گرفته‌اید، نزدیک‌تر یا تندتر از حد انتظار حرکت می‌کنید) و «از افکار پرخاشگرانه لذت می‌برید؟» البته، خشم ناشی از کندی به پیاده‌رو محدود نمی‌شود. راننده‌های کُنددست، اینترنت کند، صف‌های طولانی خرید که به کندی جلو می‌روند – همۀ این‌ کندی‌ها دیوانه‌مان می‌کنند... برای مطالعه مقاله در وب سایت ترجمان، کلیک کنید. نسخه صوتی(پادکست) همین مقاله @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️برای تامل 🔸 اگر از شما بپرسم «از زندگیت چی می‌خوای؟» و شما این‌طور جواب دهید که «می‌خوام خوشحال باشم و یه خانوادهٔ خوب و یه کار دلخواه داشته باشم.» پاسخ شما آن‌قدر کلی،متداول و حدس‌زدنی است که در واقع هیچ معنایی ندارد. 🔹 سوال جالب‌توجه‌تر، سوالی که بیشتر مردم معمولا به آن فکر نمی‌کنند، این است که: «چه رنجی را در زندگی می‌خواهید؟ حاضرید به‌خاطر چه‌چیزی در زندگی اذیت شوید؟» چون به نظر می‌رسد که پاسخ این سوال نقش مهمی در زندگی ما ایفا می‌کند. 📚 کتاب: هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها 👤 مارک منسن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 هفت مرحله برای رسیدن به هدف (موفقیت) برای تعیین هدف و سپس رسیدن به آن یک فرمول هفت مرحله ای وجود دارد که همه افراد موفق، بدون استثنا، با اندکی تغییر از آن پیروی می کنند تا به موفقیت های بزرگ برسند. شما هم می توانید همین کار را بکنید. ✅ ببینید چه می خواهید مرحله اول: دقیقا مشخص کنید در هر زمینه ای از زندگی تان چه می خواهید. ایده های کلی را به موارد خاص تبدیل کنید. ✅ اهداف را یادداشت کنید مرحله دوم: پس از تشخیص آنچه می خواهید، آن را به تفصیل و روشنی بنویسید . سعی کنید روی کاغذ فکر کنید. هدفی که مشخص نشده و حتی المقدور روی کاغذ نیاید هدف نیست؛ بلکه فقط نوعی آرزوی بدون پشتوانه است. ✅ زمان بندی کنید. مرحله سوم: برای هدف خود ضرب الاجل تعیین کنید. با این کار نیرویی در ضمیر ناخودآگاه‌تان ایجاد می شود که شما را به انجام فعالیت‌های لازم برای رسیدن به هدف وادار می‌کند. اگر هدف بزرگ است، آن را به اجزاء و اهداف کوچک‌تر تقسیم کنید و برای رسیدن به هر کدام مهلتی تعیین کنید. هیچ چیز را به دست اتفاقات و شانس نسپارید. ✅ لیست تهیه کنید. مرحله چهارم: فهرست همه فعالیت‌های لازم برای دست‌یابی به هدف را بنویسید و در آینده هم همین طور که اقدامات جدیدی به فکرتان می رسد آنها را هم به لیست اضافه کنید تا تکمیل شود. ✅ فهرست اهداف و اقدامات را سازماندهی کنید. مرحله پنجم: لیست فعالیت ها را به یک برنامه تبدیل کنید. به این صورت که بر حسب اهمیت آنها را اولویت‌بندی کنید و سپس آنها را به ترتیب بنویسید و برای هر کدام مهلتی تعیین کنید. ✅ اقدام کنید مرحله ششم: بر مبنای برنامه بالا دست به اقدام بزنید. مهم این است که کار را شروع کنید. ✅ هر روز کاری را انجام بدهید مرحله هفتم: هر روز به انجام یکی از فعالیت هایی بپردازید که شما را به مهم ترین هدف تان در زمانی که معین کرده اید نزدیک تر کند. تصمیم بگیرید در هر روز سال کاری بکنید که شما را در مسیر رسیدن به هدف پیش ببرد. با به کارگیری این فرمول، پیشرفت روزانه تان حیرت آور خواهد بود. ✅ هدف هایتان را هر روز مرور کنید. اهداف خود را هر روز مرور کنید تا مطمئن شوید که هنوز هم مهم ترین اهداف هستند. از سویی دیگر مسیر خود را با همان اهداف، هماهنگ کنید. به این ترتیب با گذشت زمان اهداف جدیدی به لیست خود اضافه خواهید کرد و آنهایی را که دیگر مهم نیستند حذف می کنید. برای هدف هایتان هر چه باشند، برنامه‌ریزی کامل و مکتوب تهیه کنید و هر روز روی آن برنامه کار کنید. این است رمز عملکرد عالی و رسیدن به موفقیت. @ertebatmoaserdini .