💠موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی با همکاری پژوهشکده باقرالعلوم برگزار میکند:
🔰کاوشی در فراروایتی راهبردی از پاندمی ویروس کرونا
💠رویداد هم اندیشی مجازی
▪️زمان: پنجشنبه مورخ 29 اسفند ساعت 21
▪️برگزاری در پلتفرم #اسکای_روم
🔴جهت ثبت نام به حساب کاربری ذیل پیام
بدهید:
@admin_kalam
—---—
🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243
.
#فلسفه_از_نگاه_امام_و_رهبری
#کلام_امام
💢سیره مخالفان فلسفه و عرفان
🔺ما بيچارهها كه از مشاهدات و تجليات بكلى محروميم از ايمان به اين معانى هم، كه خود يك درجه از كمال نفسانى است و ممكن است ما را به جايى برساند، دوريم. از مرتبه علم، كه شايد بذر مشاهدات شود، نيز فرار مىكنيم، و چشم و گوش خود را بكلى مىبنديم و پنبه غفلت در گوشها مىگذاريم كه مبادا حرف حق در آن وارد شود. اگر يكى از حقايق را از لسان عارف شوريده يا سالك دلسوخته يا حكيم متألهى بشنويم، چون سامعه ما تاب شنيدن آن ندارد و حبّ نفس مانع شود كه به قصور خود حمل كنيم، فورا او را مورد همه طور لعن و طعن و تكفير و تفسيقى قرار مىدهيم و از هيچ غيبت و تهمتى نسبت به او فرو گذار نمىكنيم. كتاب وقف مىكنيم و شرط استفاده از آن را قرار مىدهيم [كه] روزى صد مرتبه لعن به مرحوم ملا محسن فيض كنند! جناب صدر المتأهلين را، كه سرآمد اهل توحيد است، زنديق مىخوانيم و از هيچ گونه توهينى درباره او دريغ نمىكنيم. از تمام كتابهاى آن بزرگوار مختصر ميلى به مسلك تصوف ظاهر نشود- بلكه كتاب كسر اصنام الجاهلية في الردّ على الصوفية نوشته- [با اين حال] او را صوفى بحت مىخوانيم. كسانى كه معلوم الحال هستند و به لسان خدا و رسول، صلّى اللّه عليه و آله، ملعوناند مىگذاريم، كسى [را] كه با صداى رسا داد ايمان به خدا و رسول و ائمه هدى، عليهم السلام، مىزند لعن مىكنيم! من خود مىدانم كه اين لعن و توهينها به مقامات آنها ضررى نمىزند، بلكه شايد به حسنات آنها افزايد و موجب ارتفاع درجات آنها گردد، ولى اينها براى خود ماها ضرر دارد و چه بسا باشد كه باعث سلب توفيق و خذلان ما گردد.
📚شرح چهل حديث / 456
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
✅ جلسه #استاد_یزدان_پناه با طلاب دوره جامع حکمت و عرفان
🔷 #درباره_طلبگی
🔴 بخش 1️⃣0️⃣
📝 حفظ انگیزه الهی و توجه به مسیر طلبگی
https://eitaa.com/fvtt_ir/525
🔴بخش 2️⃣0️⃣
📝 موقعیت ویژه طلبه در عصر انقلاب
https://eitaa.com/fvtt_ir/549
🔴 بخش 3️⃣0️⃣
📝 تنظیم زندگی با درس
https://eitaa.com/fvtt_ir/823
🔴 بخش 4️⃣0️⃣
📝 تحکیم پایه های علمی سپس به دست آوردن بال دوم
https://eitaa.com/fvtt_ir/869
🔴 بخش 5️⃣0️⃣
📝 روش یاد بگیرید(قسمت 1)
https://eitaa.com/fvtt_ir/962
🔴 بخش 6️⃣0️⃣
📝 روش یاد بگیرید(قسمت 2)
https://eitaa.com/fvtt_ir/1010
🔴 بخش 7️⃣0️⃣
📝 روش یاد بگیرید(قسمت 3)
https://eitaa.com/fvtt_ir/1080
🔴بخش8️⃣0️⃣
📝استقلال طلبه(قسمت 1)
https://eitaa.com/fvtt_ir/1147
🔴بخش9️⃣0️⃣
📝استقلال طلبه(قسمت 2)
https://eitaa.com/fvtt_ir/1207
🔴بخش0️⃣1️⃣
📝 نحوه فعالیت در عرصه های غیرحوزوی
https://eitaa.com/fvtt_ir/1237
🔴بخش1️⃣1️⃣
📝 بیان ضرورت و شیوه پرداختن طلاب علوم دینی به مسائل طلبگی(قسمت اول)
https://eitaa.com/fvtt_ir/1272
🔴بخش2️⃣1️⃣
📝 بیان ضرورت و شیوه پرداختن طلاب علوم دینی به مسائل طلبگی(قسمت دوم)
https://eitaa.com/fvtt_ir/1276
🔴بخش3️⃣1️⃣
📝فلسفه های مضاف
https://eitaa.com/fvtt_ir/1310
🔴بخش 4️⃣1️⃣
📝 قرآن خواندن و استفاده از قرآن
https://eitaa.com/fvtt_ir/1770
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
✅ جلسه حضرت آیت الله #استاد_یزدان_پناه با طلاب دوره جامع حکمت و عرفان
🔷 #درباره_طلبگی
🔷 بخش 4️⃣1️⃣
📝 قرآن خواندن و استفاده از قرآن
🔘 سوال: استاد ببخشید در فرمایشاتتان فرمودید در هر رشته ای که می روید از قرآن جدا نشود، بعد هم روایت. به نظر نمی آید که اگر خود قرآن محور باشد، نه در عرض برای علوم اتفاقات دیگری می افتد؟
☑️ پاسخ: قرآن که محور هست، فقط چیزی که هست ببینید الان می خواهید ادبیات بخوانید بالاخره باید ادبیات بخوانید نمی گویید نمی گویید که چون قرآن باید محور باشد ادبیات نمی خوانم. بله نهایتاً همه جا محور است حتی در ادبیات که متاسفانه ما این کار را نکردیم، من معتقدم، ولی این طور نشود که بگویید حالا چون محور است من علم ادبیات را نمی خوانم، صرف و نحو را نمی خوانم، فلسفه را نمی خوانم، این طوری نه، این درست نیست، ما اینها را می خوانیم، ولی فکر و ذهن و دلتان باید قرآنی بشود، این یک حرف دیگرست، این را اولاً درست کنید، الان چون اول کار است، بعدها همه اش باید در خدمت قرآن قرار بگیرد، آن پابرجاست اما الان اگر بگویی می خواهم فقط قرآن بخوانم، فلسفه نمی خوانم، ادبیات نمی خوانم، اینها نمی شود.
🔘سوال: بعدها را می شود بفرمایید چه زمانی است؟
☑️پاسخ: بله، هر کسی که در رشته ای به یک جایی می رسد، آهسته آهسته تمام اینها باید [به قرآن] عرضه بشود. من خیلی از فیلسوف ها را می شناسم که اینها وقتی در فلسفه قوی شدند، مثلاً رسیده به علم وجود مجرد عند مجرد است، بعد دید این نمی سازد با این حرف، نمی خواهم ادامه اش را بگویم، بعد گفت پس باید یک فکری بکنم، نمی گویم شما وجود مجرد عند مجرد را نخوانید، می خواستم اصلش را بگویم. نه تنها در بحث های فلسفی بلکه در بحث های فقهی هم این عرضه وجود دارد. متأسفانه ما هنوز جایگاه قرآن در کار فقهی، زیاد در کار فقهای ما [وارد نشده است]، فقهای برجسته خیلی خوب استفاده کردند، ولی در فقه ما گهگاهی حضور زیاد ندارد و علامه طباطبایی در المیزان این گلایه را کرده، نه تنها درباره ی فقه، بلکه درباره ی همه ی علوم، این گلایه را کرده که چرا قرآن محور نیست. قرآن را در کارتان بگذارید و بعد هم روایات. قرآن و روایات بیاید در سفره تان و واقعاً هم سراسر نور هستند، هم نورانیت ایجاد می کند، هم ذهن و دل را به سمتی می برد که سمت حق است. باید آشنا شد، زیاد باید خواند، بنده دیدم طلبه هایی که هفت سال ـ هشت سال روزی یک جزء قرآن خوانده اند. خیلی خوب است، چقدر می تواند اثر بگذارد، خیلی ذهن و دل را نورانی می کند، حتماً هم شما دیدید، خیلی خوش، وقتی حرف می زنند معلوم است که منطق قرآنی دارند. ولی مثلا طلبه ای را دیدم که وقتی گفته می شد که اگر فلان جا اینطوری شده است به خاطر این است که مثلا مردم گناه کردند، ایشان می گفت که این حرف ها چیست؟! نمی دانم حالا آنجا به او گفتم یا نگفتم یادم نیست، ولی ته دلم گفتم که پس قرآن نخواندید، اگر قرآن می خواندی این طوری حرف نمی زدی. باید فکر و دل و ذهن قرآنی بشود و واقعاً هم قرآن اثر دارد ولی اتفاقاً هر چه این علوم مرتبط را می خوانی، در فهم قرآن کمک می کند، به شرط اینکه شیوه فهم قرآن به نحو درست را بلد باشیم. در بحث تفسیر این را توضیح دادم.
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
💠نامه ۴ پژوهشکده به رئیس جمهوری:
تدابیر و سیاستهای حوزه #امنیت_بیولوژیک نیازمند بازبینی است
🔸 در نامه تحلیلی
🔺 مرکز مطالعات آمریکا پژوهشکده شهید صدر
🔺 پژوهشکده تمدن توحیدی
🔺 اندیشکده سیاستگذاری دولت اسلامی
🔺 دفتر مطالعات آمریکا دانشگاه امام صادق (ع)
خطاب به حجتالاسلام روحانی رئیسجمهور آمده است:
«با سلام و احترام
شیوع ویروس کرونا (کووید 19) در دنیا تبدیل به تهدیدی جهانی شده است، در این میانه، هیچ یک از سازمانها و پروتکلهای جهانی سلامت نتوانستهاند آن را مهار کنند، و از دیگر سو برخی دانشمندان و اندیشکدهها و مراکز علمی بین المللی اذعان نمودهاند که این ویروس یک ویروس ساخته آزمایشگاههای بیولوژیک و حاصل ترکیب دو ویروس خطرناک دیگر است. همچنین شواهد و قرائن مهم دیگری وجود دارد، که نشان میدهد شیوع این بیماری میتواند حاصل نوعی #حمله_بیولوژیک به بشریت و یا نشت بیولوژیک از آزمایشگاههای سری بیوتروریستی باشد.
توجه به سابقه سیاه کشورهای استعمارگر در استفاده از ابزارهای بیولوژیک در اهداف جنایتکارانهشان که نیاز به تذکر مجدد ندارد نشان میدهد که دامنه این استفاده اگرچه در ابتدا منحصر به منازعات نظامی بود، اما توسعه دانش منجر شد تا منازعه بیولوژیک امروزه تقریباً همه حوزههای راهبردی کشورها را درگیر خود کند. از تولید محصولات استراتژیک کشاورزی و دامی تا نرخ زاد و ولد و مدیریت بیماریها از زمره موارد متعددی هستند که ردپای تروریسم بیولوژیک را در آنها میتوان جستجو کرد.
با این مقدمات میتوان گفت که آمریکا، رژیم صهیونیستی، چین و روسیه در مظان این اتهام قرار دارند؛ همچنین مجتمعهای نظامی صنعتی، کارتلها و مؤسسات بین المللی وابسته به این کشورها نیز ممکن است نقش مستقیم و مستقلی در این شیوع جهانی داشته باشند.
طبیعتاً اثبات علمی و قطعی این مدعا متضمن مرور زمان و تحقیقات گسترده و پیچیده علمی است، اما باتوجه به تجارب تاریخی و واقعیاتهای قدرت در جهان، خصوصاً افول بیش از پیش جایگاه جهانی آمریکا و چالشهای داخلی و بین المللی صهیونیستها، نقش ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی در چنین جنایت جهانی محتملتر است. قدرتها در دوران افول خود، تلاش میکنند چالشها و افول خود را به جهان صادر کنند، تا افول خود را به عقبتر بیاندازند و یا اینکه جهان را به همراه خود به نابودی بکشانند.
فارغ از مسائل مربوط به ماهیت و منشأ این ویروس خاص؛ گسترش سریع ویروس و واکنش سخت و نرم بخشهای مختلف دولت دراین خصوص را میتوان به رزمایشی تعبیر نمود که هم در حوزه فنی و سخت و هم در حوزه رسانهای و نرم نشان دهنده اهمیت و تأثیرگذاری مسائل بیولوژیک در حوزه امنیت است.
آنچه در این مرحله حائز اهمیت است رویکرد فعال جمهوری اسلامی در قبال این فعالیتهای جنایتکارانه است. این موضوع ضرورتی است که بارها از سوی متخصصان دلسوز در موضوعات مختلف از واردات و استفاده از محصولات تراریخته تا حراست از ذخایر ژنتیکی کشور و موارد متعدد دیگر مورد تأکید قرارگرفته است. به نظر میرسد ناتوانی مجموعه سیاستهای اتخاذ شده در مواجهه با ویروسی که از مدتها قبل شیوع و همهگیری آن در کشور دیگری روشن شده بود نیاز به بازبینی جدی تدابیر و سیاستهای حوزه امنیت بیولوژیک را دوچندان میکند. مجموعه اهم موارد برجسته و قابل پیگیری در جهت تأمین امنیت بیولوژیکی جهت تنویر افکار عمومی و پیگیری توسط نهادهای مربوطه به شرح ذیل است:
ادامه دارد...
—---—
🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243
.
1- فقدان سند بالادستی و رسمی جامع در خصوص نقش پدافند غیرعامل در برابر بیوتروریسم در کشور:
مروری بر اتفاقات رخ داده در خصوص کرونا ویروس به خوبی نشان میدهد که نوعی سردرگمی و عدم آمادگی سازمانی و اسنادی و مدیریت واحد در خصوص مواجهه با این تهدیدات در کشور وجود دارد. اظهارنظر مسئول پدافند غیرعامل در خصوص حذف این سازمان از ستاد مبارزه با کرونا در تصمیمی یکشبه و عدم سیاستگذاری و آمادگی پیشینی در این خصوص ضرورت تدوین سندی جامع و بهروز را بهخوبی تبیین میکند.
2- ضرورت دیپلماسی فعال در ایجاد اجماع جهانی برای نظارت بر اقدامات بیولوژیک آمریکا و رژیم صهیونیستی
باوجود پیگیریهای طولانی مدت بینالمللی برای اعمال محدودیت جهانی نسبت به اقدامات بیوتروریستی کشورهای مشخص تا به امروز با مداخله برخی قدرتها خصوصاً ایالات متحده امریکا این اقدامات بینتیجه مانده است. زمینه طرح جهانی کرونا ویروس این فرصت را برای دستگاه دیپلماسی فراهم میکند تا به طورجدی در جامعه بینالملل به دنبال پیگیری حقوق مردم ایران و اعمال محدودیت بر کشورهای گریزان از نظارت و مسئولیت در این زمینه باشد. همچنین باتوجه به پیش رو بودن کنفرانس بازنگری کنوانسیون سلاحهای بیولوژیک در سال 2021، ضروری است وزارت امور خارجه برنامهریزی لازم جهت حضور مؤثر و تحقق اهداف مذکور در این کنفرانس را داشته باشد.
3- دیپلماسی فعال در محکومیت جنایت بشری امریکا در تحریم داروهای حیاتی
ایالات متحده امریکا در اقدامی جنایتکارانه، واردات دارو را بر روی ملت ایران بسته است و با اعمال تحریمهای حداکثری سعی در فشار بیش از پیش بر مردم ایران دارد، در شرایط شیوع جهانی کرونا این اقدام نه تنها جنایت علیه ایرانیان که جنایت علیه بشریت است، لذا دستگاه دیپلماسی باید تلاش نماید، با پیگیریهای حقوقی و سیاسی بینالمللی ضمن محکومیت این اقدام امریکا، راه واردات دارو را باز نماید.
4- صیانت از نقشه ژنتیکی ایرانیان و احقاق منافع ملی در این حوزه
بدون شک در حملات بیوتروریستی ارزشمندترین اطلاعات مربوط به نقشه ژنتیکی هر کشور است. متأسفانه در موارد متعدد شاهد سرقت این اطلاعات ارزشمند توسط عوامل بیگانه بودهایم که پروژه ژنوم ایرانیان دانشگاه استنفورد تنها یکی از این موارد است که نیاز به پیگیری جدی در دادگاهها و محاکم بینالمللی دارد.
4- ممنوعیت واردات محصولات تراریخته وابسته به امریکا و صهیونیستها
یکی از مهمترین ابزارهای این نبرد بیولوژیک توسعه استفاده از محصولات تراریخته در کشور است، که وزارت جهاد کشاورزی باید برنامهها و نظارتهای موثرتری برای حفاظت از امنیت ژنتیکی کشور در این زمینه داشته باشد. در این زمینه باید به محصولات تراریخته ایالات متحده امریکا و شرکتها و کارخانههای وابسته به رژیم صهیونیستی بدبین بود.
5- ممنوعیت واردات و اجازه فعالیت شرکتها و کارخانههای غذایی با سابقه بیوتروریسم
متأسفانه برخی محصولات غذایی شرکتها و کارخانههای مواد غذایی وابسته به صهیونیستها در ایران عرضه میگردد، و این امر میتوانند امنیت بیولوژیک مردم را به خطر بیندازند. لذا ضروری است ضمن ممنوعیت واردات چنین موادغذایی، هرگونه فعالیت مستقیم و یا غیرمستقیم چنین کارخانههایی در کشور ممنوع گردد.
6-ضرورت تمهیدات بازدارنده در خصوص تهدیدات بیولوژیک
دولت جمهوری اسلامی ایران باید قوانین و زیرساختهایی را تمهید نماید، تا در صورت هرگونه حمله بیولوژیک به کشور، سازوکار و سطح اقدام متقابل علیه کشور متخاصم مشخص باشد. باتوجه به اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران هرگونه اقدام بیولوژیک علیه هر کشوری را ممنوع و خلاف شرع و قانون میداند، باید برحق پاسخگویی کشور در کلیه سطوح صراحتاً تأکید گردد، تا بازدارندگی لازم را در قبال دولتها و قدرتهای تروریستی ایجاد نماید.
—---—
🇮🇷 کلام انقلابی | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
🔗http://eitaa.com/joinchat/1921384452C9bef678243
.
🔘 در ادامه کلاس #فقه_نظام_اقتصادی_اسلامی که در سال تحصیلی 98-97 برگزار گردید و در ذیل فهرست فایل های صوتی و متنی جلسه پارسال بازنشر می گردد. امسال (99-98) نیز در بحث #فقه_الاقتصاد خدمت جناب حجت الاسلام و المسلمین #استاد_یوسفی بودیم، جلسات امسال «فقه اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از کالای ایرانی» بود و به مرور فایل های صوتی و خلاصه این جلسات تقدیم خواهد شد.
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
هدایت شده از موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
📝 #فقه_نظام_اقتصادی_اسلامی
🔘 #استاد_یوسفی
صوت و متن و خلاصه جلسه 1⃣
https://eitaa.com/fvtt_ir/59
صوت و متن و خلاصه جلسه 2⃣
https://eitaa.com/fvtt_ir/61
صوت و متن و خلاصه جلسه 3⃣
https://eitaa.com/fvtt_ir/66
صوت و متن و خلاصه جلسه 4⃣
https://eitaa.com/fvtt_ir/181
صوت و متن و خلاصه جلسه 5⃣
https://eitaa.com/fvtt_ir/324
صوت و متن و خلاصه جلسه6⃣
https://eitaa.com/fvtt_ir/452
صوت و متن و خلاصه جلسه7⃣
https://eitaa.com/fvtt_ir/533
صوت و متن و خلاصه جلسه8⃣
https://eitaa.com/fvtt_ir/709
⬅️ ادامه دارد ...
📌موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
فقه اقتصاد مقاومتی-استاد یوسفی-ج1-980704-LQ.mp3
14.63M
🎧 #فقه_اقتصاد_مقاومتی
(با رویکرد حمایت از کالای ایرانی)
🔘 #استاد_یوسفی
📝جلسه اول
🗓 تاریخ جلسه: #04_07_98
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
📗#فقه_اقتصاد_مقاومتی (حمایت از کالای ایرانی)
👤#استاد_یوسفی
⬛️#خلاصه #جلسه_اول
🔷اهمیت موضوع شناسی
🔹موضوع به منزله علت برای حکم است و در استنباط حکم موثر است.
🔶سطوح موضوع شناسی
🔸سطح اول- ارائه موضوع به دستگاه فقه بدون توجه به فلسفه ایجاد، تحولات تاریخی، کارکردها و اثر گذاری ها و... .
🔸سطح دوم- ارائه موضوع به دستگاه فقه با توجه به فلسفه ایجاد، تحولات تاریخی، کارکردها و اثر گذاری ها و... .
🔸سطح سوم- بررسی موضوع با توجه به جایگاه آن در نظام اقتصادی اسلام
در اینجا تلاش می کنیم موضوع شناسی از نوع دوم و سوم داشته باشیم.
🔷اهمیت و ضرورت فقه اقتصاد مقاومتی
🔹اقتصاد مقاومتی تنها الگوی قابل قبول برای نجات اقتصاد ایران از مشکلات است. در درون این الگو هزاران رفتار و رابطه با احکام تکلیفی و وضعی مختلف وجود دارد.
🔹اگر فقه اقتصاد مقاومتی مثل سایر ابعاد و اجزایش روشن نباشد، ممکن است در عمل به الگو گرفتار انحراف و اعوجاج شویم و یا از الگو بهره ای نبریم و یا بهره کافی نبریم.
🔶تلاش برای ارائه مدل های اقتصادی متناسب حمایت از کالای داخلی
🔷وضعیت کنونی اقتصاد کشور
🔹استکبار جهانی، برای شکستن اراده مردم، جبهه اقتصادی را انتخاب کرده و از طریق تحریم سعی در به زانو در آوردن اراده ملت ایران دارد.
🔹از طرفی با بی تدبیری مدیران داخلی، این تهدید نه تنها به فرصت تبدیل نشد که به جنگ اقتصادی مبدل گشت.
🔹در چنین شرایطی مقام معظم رهبری به عنوان مقابله با این جنگ تمام عیار، اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند.
🔶جایگاه ویژه تولید داخلی در اقتصاد مقاومتی از نگاه رهبری
◻️سوالات پیش روی بررسی فقهی حمایت از کالای داخلی
🔸سوال اصلی- با توجه به شرایط فعلی اقتصاد ایران حکم فقهی حمایت از کالای ایرانی و پرهیز از مصرف کالاهای خارجی چیست و چگونه میتوان حمایت از کالای ایرانی و نیز پرهیز از مصرف کالاهای خارجی را در چارچوب موازین فقهی محقق نمود؟
🔶سوالات فرعی
🔸چیستی کالای ایرانی
🔸چیستی کالای خارجی
🔸چیستی حمایت
🔸آثار مصرف کالای خارجی
🔸آثار مصرف کالای داخلی
🔸حکم مصرف کالای خارجی
🔸حکم مصرف کالای خارجی دارای مشابه داخلی
🔸حکم مصرف کالای داخلی
🔷جنگ اقتصادی از دیدگاه رهبری
🔹آمریکا تمام قد نیروهایش را به میدان جنگ اقتصادی آورده، در حالی که ما در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خیلی فرماندهی نمی بینیم.
🔶تفاوت اساسی جنگ اقتصادی با جنگ نظامی
🔸جنگ اقتصادی، جنگی برای شکست اراده پولادین مردم ایران است. اگر نتواند مستقیما روی مردم تاثیر بگذارد، از طریق تاثیر روی برخی مسئولین سست عنصر، اراده مردم را تغییر می دهد.
🔸در جنگ اراده ها، شناخت دشمن کار ساده ای نیست. و نتیجه با دوام تر و ریشه ای تر است.
🔵 با تشکر از دبیر جلسه جناب حجت الاسلام #سیدمرتضی_شرافت
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
هدایت شده از موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
📢📢 #ثبت_نام سال تحصیلی 1400-1399 #دوره_جامع_حکمت_و_عرفان_اسلامی موسسه #فرهنگ_و_تمدن_توحیدی آغاز شد.
تحت اشراف اساتید:
#یزدانپناه
#امینی_نژاد
#فلاح_شیروانی
1️⃣ مقطع تمهیدی - 1 ساله - با محوریت کتاب بدایه الحکمه
2️⃣ مقطع عمومی - 2 ساله - با محوریت کتاب نهایه الحکمه
🔴برخوردار از مزایای طرح پایگاه هدایت تحصیلی
🌐#ثبت_نام : b2n.ir/fvtt_reg
⛔️مهلت: 20 خرداد 99
🔰دفترچه راهنما: b2n.ir/367584
🔍پاسخ به سوالات:
🆔 @Admin_fvtt
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
⚫️ شهادت آقا موسی بن جعفر علیه السلام را #تسلیت و عید نوروز و مبعث را #تبریک عرض میکنیم.
🌸 سال #جهش_تولید پر از خیر و برکت باد.
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
💠 #مناسبتی
⚫️ #شهادت امام کاظم علیه السلام
#انسان_250_ساله
#امام_کاظم_علیه_السلام_مبارزی_خستگی_ناپذیر
☑️ رهبر معظم انقلاب در کتاب #انسان_250_ساله که ایده محوری آن دیدن تمام ائمه به عنوان یک انسان که در حال مبارزه حاد سیاسی برای برپایی حکومت اسلامی است، بعد از یکی از مهمترین مقاطع زندگی ائمه نامیدن دوران امام کاظم علیه السلام و ذکر حوادث عجیبی مثل حکومت سلاطین مقتدر و جبار هم عصر امام، حوادثی چون امر امام صادق علیه السلام به عدم افشای امامت امام کاظم (ع) به یاران نزدیک؛ و وصیت عجیب امام صادق (ع) که در کنار امام کاظم (ع) 4 تن دیگر را هم به عنوان وصی خود میآورد؛ سالیانی زندگی مخفیانه امام؛ رفتارهای عجیب امام با دستگاه خلافت از نفوذ دادن علی بن یقطین در دستگاه حکومت، تا امر به عدم همکاری با حکومت به صفوان جمّال؛ رفتارهای عجیب هارون الرشید با امام؛ دستگیری و شهادت امام توسط خلفای بعد از هارون میفرمایند:
📝 «اینها و صدها حادثه توجه برانگیز و پر معنی و در عین حال ظاهرا بی ارتباط و گاه متناقض با یکدیگر در زندگی موسی بن جعفر علیه السلام هنگامی معنی میشود و ربط مییابد که ما آن رشتهی مستمری را که از آغاز امامت آن بزرگوار تا لحظه شهادتش ادامه داشته، مشاهده کنیم. این رشته، همان خط #جهاد و مبارزهی ائمه علیهم السلام است که در تمام دوران 250 ساله و در شکلهای گوناکون استمرار داشته و هدف از آن؛ اولاً #تبیین_اسلام_ناب و تفسیر صحیح قرآن و ارائه تصویری روشن از معرفت اسلامی است؛ و ثانیاً #تبیین_مسئلهی_امامت و حاکمیت سیاسی در جامعهی اسلامی؛ و ثالثاً تلاش و کوشش برای تشکیل آن جامعه و تحقق بخشیدن به هدف پیامبر معظم اسلام (ص) و همهی پیامبران؛ یعنی #اقامهی_قسط و عدل و زدودن اندادُالله از صحنهی #حکومت و سپردن زمام ادارهی زندگی به خلفاء الله و بندگان صالح خداوند.»
🔹منبع: کتاب انسان 250 ساله حلقه دوم ص 292
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
فقه حکومتی-استاد موسوی-ج1-980711-LQ.mp3
26.16M
🎧 #فقه_حکومتی_استاد_موسوی
📝جلسه اول
🗓 تاریخ جلسه: #11_07_98
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac3
فقه حکومتی-استاد موسوی-ج2-980830-LQ.mp3
26.99M
🎧 #فقه_حکومتی
🔘 #استاد_موسوی
📝جلسه دوم
🗓 تاریخ جلسه: #29_08_98
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
فقه حکومتی-استاد موسوی-ج3-980907-LQ.mp3
24.07M
🎧 #فقه_حکومتی
🔘 #استاد_موسوی
📝جلسه سوم
🗓 تاریخ جلسه: #07_09_98
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
فقه حکومتی-استاد موسوی-ج4-980914-LQ.mp3
21.38M
🎧 #فقه_حکومتی
🔘 #استاد_موسوی
📝جلسه چهارم
🗓 تاریخ جلسه: #14_09_98
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
فقه حکومتی-استاد موسوی-ج5-980921-LQ.mp3
24.07M
🎧 #فقه_حکومتی
🔘 #استاد_موسوی
📝جلسه پنجم
🗓 تاریخ جلسه: #21_09_98
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
فقه حکومتی-استاد موسوی-ج6-980928-LQ.mp3
22.64M
🎧 #فقه_حکومتی
🔘 #استاد_موسوی
📝جلسه ششم
🗓 تاریخ جلسه: #28_09_98
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
فقه حکومتی-استاد موسوی-ج7-981005-LQ.mp3
22.08M
🎧 #فقه_حکومتی
🔘 #استاد_موسوی
📝جلسه هفتم
🗓 تاریخ جلسه: #05_10_98
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
فقه حکومتی-استاد موسوی-ج8-981026-LQ.mp3
8.27M
🎧 #فقه_حکومتی
🔘 #استاد_موسوی
📝جلسه هشتم
🗓 تاریخ جلسه: #26_10_98
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac