⚜ #علی(ع)
#معمار_سبک_زندگی (۱۰)
✨راهبردهای امام علی (ع) برای #نجات_بشر
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
💎 #علی(ع) #معمار_سبک_زندگی (۱۰)
✨حضرت علی(ع)، انسانی به مثابه خورشید است که دائماً در حال فایده رساندن میباشد، نقطه اوج این تمثیل را شاید بتوان در آخرین لحاظ عمرمبارکعلی(ع)دانستکهبامشقت به دنبال بیان کردن آخرین راهبردها برای نجات بشری بوده است،ایشان که در این وصیت نامه عموم مسلمانان را مخاطب نموده است به 14 محور اشاره می کند، که به دو مورد از این محورها اشاره میشود.
✨حضرت می فرمایند :« اوصِیکُمَا وَ جَمِیعَ وَلَدِی وَ أَهْلِی وَمَنْ بَلَغَهُکِتَابِی :
✨ ۱.بِتَقْوَی اَللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِکُمْ
یعنی «به #تقوای_الهی و #نظم_در_امور » معیارهای اسلامی بودن یک جامعه را باید در چه چیز دید؟ این معیارها را باید از کدام منبع باید استخراج کرد؟
اگر علی(ع) را « امام معصوم» و نهج البلاغه را « منبع» و سخن ایشان را « معیار» بدانیم، پس باید « تقوا» و « نظم» را یک شاخصه برای تعیین میزان اسلامی بودن جامعه در نظر گرفت.اما چرا ؟زیرا تقوای(تعادل در گرایش های) باطنی سبب نظم ( تعادل در کنش های) ظاهری می شود و نظم ظاهری سبب تقوای باطنی می شود پس جامعه ای که روزانه میلیاردها دلار خرج ورزش می کند ولی این هزینه را برای تولید شغل خرج نمی کند، جامعه ای بی نظم و بی تقوا می باشد.
✨۲. وَ اَللَّهَ اَللَّهَ فِی اَلْقُرْآنِ لاَ یَسْبِقُکُمْ بِالْعَمَلِ بِهِ غَیْرُکُمْ یعنی : « خدا را ، خدا را ، درباره قرآن ، مباد که دیگران در عمل کردن به آن بر شما پیشی گیرند»به نظر می رسد که عمل دقیق و عمیق به قرآن یعنی استخراجِ دو محور « اصول و راهبرد » در سه حوزه « فردی و خانوادگی و اجتماعی» از قرآن و و قانونی سازی بر آنها و« #اقناع_و_الزام» اجتماعی درعمل به آنها. در این صورت جامعه اسلامی بهترین جامعه در عمل به قرآن خواهد بود. مثلا طرح « #مشاور_سالمند» برای نگه داری والدین سالمند نزد فرزندان با هدف عمل به دستور قرآن هرچند 12 محور دیگر تیز قابل تفصیل و استخراج راهبردهای فاخر می باشد اما بنا بر مختصر نویسی است.
✍حجتالاسلامعباسی اصل؛تیرماه 95
_
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
🌷 #اشارات_ره_بر 🌷
💎هركس خودش را موظف بداند كه #انفاق كند
🔹ما هميشه از اسلام اينطور فهميده ايم كه كسب درآمد البته از طرق مشروع آزاد است و مانعى ندارد؛
🔹منتها اين اجازه همراه با ايجاب و الزام انفاق است؛ يعنى اگر كسى درآمدى كسب كرد، ولى حتى انفاق مستحب نكرد، او پيش خداى متعال مؤاخذ است.
🔹ما نمى توانيم بگوييم كه انفاق واجبمان را كرديم، مالياتمان را داديم، خمس و زكاتمان را هم داديم، از اين پول نمى خواهيم خرج كنيم؛ در حالى كه مى دانيم در جامعه فقر و كمبود هست؛ نخير، اين آدم پيش خداى متعال سعادتمند نيست؛ مرضى عند الله نيست؛ براى خاطر اينكه آن حسابهاى الزامى جداست؛ باب ديگر و جريان ديگرى است.
🔹 انفاقات استحبابى را هم براى ما قرار داده اند. مستحب است، يعنى آن حكم واجب را ندارد كه من در هر موردى لزومااين كار را بكنم؛ اما اگر كسى بالمره باب اين مستحب را بر روى خودش ببندد، بلاشك خلاف اراده و خلاف اقتضاى احكام الهى كار كرده است؛ …
🔹هركس خودش را موظف بداند كه انفاق كند. آن كسانى كه بيشتر درآمد دارند، نسبت انفاق را بيشتر كنند. آن كسانى كه كمتر درآمد دارند، باب را نبندند؛ به همان نسبت انفاق كنند. اگر اين كار راه بيفتد، البته خوب خواهد شد....
🔹اگر اين روح نيكوكارى و انفاق در مردم به وجود بيايد، خوب است...
🔹آنچه يك روز در كشور ما و ساير كشورهاى اسلامى اين روحيه همه گير بوده است؛ يعنى هركسى موظف بوده كه پولى براى انفاق كنار بگذارد؛ يا رايج بوده كه در ماه رمضان به نيازمندان افطارى بدهند؛ نبايد بگذاريم اين كارها كم بشود.
✨امام خامنه ای -۱۳۷۰/۱۲/۱۲
_
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
⚜ #علی(ع) #معمار_سبک_زندگی
✨ #جمع_بندی (پیام آخر)
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
💎 #علی (ع) #معمار_سبک_زندگی
🔆 #جمع_بندی
⚜علی (ع) در دوره ای می زیست که مردم به واسطه تعالیم پیامبر، روند روبه #رشدی نسبت به #دنیا_شناسی و #دنیا _خواهی را طی می کردند ولی بعد از رحلت پیامبر(ع)، این روند روبه #سقوط رفت و از آنجایی که این روند سقوطی تا کنون ادامه دارد، #نقش_علی(ع) و تعالیم او در این هزار و چهارصد سال به خوبی روشن می شود.
⚜علی (ع) #ریشه روند سقوطی جامعه اسلامی را « #حب_دنیا» می دانست و راهکار مقابله با آن را #تقوا_علمی ( مبتنی بر تقوا، مقدمه چیدن و نتیجه گرفتن ) و #تقوای_عملی (مبتنی بر عقبا سازی عمل کردن) معرفی می کرد.
⚜ لذا همیشهٔ تاریخ دو گروه #بیمار که هر دو در #دنیا_خواهی دچار #افراط یا #تفریط بود، به نبرد با او پرداختند.
⚜ دشمنی بی تقوایان علمی و عملی به دو صورت ذیل بوده است :
1⃣ #ترور_شخصی :
کسانی که چه برای دنیا خواهی ( معاویه و طلحه و زبیر) و چه برای دنیا نخواهی ( #خوارج) به دنبال ترور او بودند.
2⃣ #ترور_شخصیتی :
کسانی که چه برای دنیانخواهی مانند خوارج زمان, که #جاهلان_علمی و #عملی می باشند)
و چه برای دنیا خواهی مانند صاحب نظران و صاحب عملان #دین_ستیز و #دین_گریز ،که #فاسقان علمی و عملی می باشند،
به دنبال از بین بردن شخصیت تاثیر گذار او بر تاریخ و جامعه بشری بودند.
⚠️ آنان از همه ابزار خود اعم از #تهدید و #تزویر و #تبلیغ برای تخریب و تحریف علی(ع) و معارف او بهره می برند.
❗️اما حاصل این تلاش های گسترده و تاریخی دشمنان علی(ع) آن است که
👈 انسان های #محدود #پیرامون_علی (ع) که قدرت مقابله با معاویه را نداشته امروز تبدیل به کشورها و #جوامعی شده اند در جهان امروز در مقابل دشمنان #ایستاده و #افتخار ثبت میکنند. لذا با جرات می توان گفت بهترین معیار برای #فهم_حق و حقیقت و میزان انطباق با علی(ع) و معارف او می باشند.
✍ حسین عباسی اصل – تیرماه96
_
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
▪️ #منبر_مجازی
مشک آن است که خود ببوید...
🏴 بهمناسبتشهادتامامصادق(ع)
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
💠 #منبر_مجازی
🏴 بهمناسبتشهادتامامصادق(ع)
💠مشک آن است که خود ببوید...
🔹امام صادق در زمانی زندگی و امامت می نمود که شرایط سیاسی جامعه اسلامی در کشاکش یک انقلاب قرار داشت.حاکمیت #بنی_امیه توسط حرکت مسلحانه بنی عباس به شدت مورد تهدید و پایه های حاکمیت بنی امیه در سراشیبی سقوط بود.در این بین بنی عباس با زیرکی شعارِ محوریِ حرکتِ خود را « #دوستی_اهل_بیت» قرار داده بودند، و سعی در شرکت دادن علویان در نهضت خود داشتند.
🔹به همین دلیل « ابو سلمه خلال» که بعد ها دردستگاه بنیالعباس« #وزیر_آل_محمد» لقب گرفت به سه تن از بزرگان علوی دعوت نامه ای با این عنوان که «هزاران پیرو در انتظار بیعت با شما هستند» نوشت و به نامه رسان خود گفت که:« این نامه ها را به ترتیب به جعفر بن محمد صادق (ع) و عبدالله محض (نوه امام حسن) و عمر الاشرف (فرزند امام سجاد) ببر و از هر کدام نا امید شدی، سراغ بعدی برو». برخورد هر کدام از این شخصیت ها می تواند به خوبی ما را به سه نوع عملکرد دلسوزانه ای بزرگان شیعه ،فرصت ها و تهدیدهایش آشنا کند :
🔻یک – #رویکرد_عاقبت_محور:
اولین نفری که نامه به دستش رسید به علت نفوذ بیشترش در جامعه ، امام صادق(ع) بود، ایشان بعد از آنکه از نویسنده نامه مطلع می شوند بدون باز کردن، نامه را در شعله کنار خود انداخته و آتش می زنند و می فرمایند « مرا با ابو سلمه ای که شیعه و پیرو دیگران است چه کار» نتیجه این حرکت آن شد که چشم طمع بنی العباس به امام کور شد و بعد از به حکومت رسیدن و ظلم بر جامعه، عمق نفوذ امام صادق درجامعه بیشتر ومعارف شیعه راستین فراگیر ترشد.
🔻دو – #رویکرد_فرصت_محور:
دومین نفری که نامه باید به دستش می رسید عبدالله محض بود. ایشان بعد از خواندن نامه از فرصت پیش امده برای نجات شیعه بسیارخوشحال شد،نامه را بوسیده و بر چشمان خود گذاشت. او این فرصت را غنیمت شمرده و با جریان بنی عباس وارد مذاکره و تعامل می شود.اما نتیجه این حرکت او ، چیزی جز زندان شدنش وقتل دو فزرند او به بدترین وضع توسط بنی العباس بدون هیچ تاثیر اصلاحی نبود.
🔻سه – #رویکرد_احتیاط_محور :
سومین نفر عمر الاشرف می باشد، ایشان نیز نامه را باز نمی کند اما دلیلش مانند دلیل برادر زاده اش امام صادق نبود،بلکه او معتقد است دراین شرایط فتنه گون باید احتیاط کرد و هیچ موضعی له یا علیه کسی گرفت چرا که آینده آبستن حوادث غیر قابل پیش بینی است لذا بیان می کند که من نه نویسنده نامه و نه پیک او را نمی شناسم و نامه را پس می زند.نتیجه این رویکرد ایشان را باید، عدم روشنگری برای اسلام و شیعه دانست، به صورتی که نام او در آن شرایط حساس در حاشیه تاریخ ثبت گردیده است.
🔻اری رویکرد امام صادق، به عنوان رویکرد جامع،توسط ایشان، با هدف روشنگری برای آن عصر و الگو گیری برای این عصر بیان شده است.بررسی بیانات اما نشان می دهد که ایشان بر دو محور به بطلان حرکت بنی عباس فتوا داده بودند:
🔻اول : #منشا_جنبش : امام از آنجای که منشاء اعتقادی و علمی حرکت بنی العباس از اسلام ناب (که در معارف امام صادق منحصر بود ) سرچشمه نگرفته بود،آن را فاسد می دانست.
🔻دوم : #سرنوشت_جنبش : ایشان از انجایی که سابقه رهبران جنبش را از لحاظ اخلاقی و عملی روشن و صالح نمی دیدند به شوم بودن این حرکت فتوا دادند.و از آنجایی که امام خود را حافظ ابروی شیعه در گستره تاریخ و جغرافیا می داند از حمایت و همراهی حرکتی که عاقبتی جز پشیمانی نداردف به شدت پرهیز نموده و با شجاعت علوی ان را اعلام نمودند که شهادت ایشان را باید متاثر از همین رویکرد ایشان دانست
✍حجتالاسلامعباسیاصل –تیرماه96
_
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
▪️ #منبر_مجازی👆👆
مشک آن است که خود ببوید...
🏴 بهمناسبتشهادتامامصادق(ع)
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
🍎 #طیّبات_حیات
🚿 #شامپوی_گل_ختمی 🌺
👈 بهترین شامپو درطب اسلامی
⚠️ #طرزتهیه
⚠️ #خواص
👇👇👇
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
🍎 #طیبات_حیات
🚿 #شامپوی_گل_ختمی 🌺
👆بهترین شامپو درطب اسلامی
✨📜 #روایت
✨ امام علی علیه السلام میفرمایند:
شستن سر با ختمی چربی و چرک سر را از بین میبرد ، حشرات(شپش و..) را دور میکند✨
🔔 #طرز_تهیه شامپوگل ختمی
،گل ختمی خشک شده (ترجیحا سفیدرنگ )را آسیاب کرده ویک قاشق از مواد را داخل آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه بخیسانید، سپس مایع حاصل را از صافی گذرانده و مانند شامپو به سر بمالید که این بهترین شامپوی طبیعی است .
💊 #خواص
🔻تمیز کننده وتقویت کننده ی بن مو
🔻نرم کننده پوست ومو
🔻رفع خارش وموخوره
🔻رفع شپش
🔻برطرف کننده چربی وقارچ
🔻رفع میگرن
__
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
💠 #طرحریزی_سبک_زندگی_اسلامی
💠 #بهبود_روابط_انسانی(1)
🔷 انسان موجودی #اجتماعی بالطبع است که تاریخ حیات او با تاریخ تشکیل اولین اجتماعات بشری همراه بوده است. اجتماعی بودن انسان به خوبی ضرورت توجه به روابط انسانی را روشن میسازد.
🔷 یکی از مقوم های اصلی سبک زندگی همین روابط انسانی است که دین مبین اسلام با توجه به اهمیت آن تاکیدات فراوانی بر ضرورت و کیفیت آن دارد.در صورتی که روابط انسانی بخوبی طرحریزی و اجرا شود میتواند اهداف بشری از اجتماع که همان ایجاد #رفاه عمومی و در نهایت #سعادتبشری است را محقق نماید. اما در صورتی که این روابط انسانی هویت انسانی خود را از دست بدهد قطعا نه تنها #چالش بزرگی پیش روی اهداف اجتماع ایجاد می کند بلکه می تواند خود به تنهایی عامل برهم زدن اجتماع شود.
🔷 آنچه که امروز مشاهده و بررسی می شود به چالش کشیده شدن روابط انسانی در غرب (تابلو شماره ۱) و کشورهای اسلامی و به طور خاص در کشور ایران می باشد که تحقیقاً این بحران ، نشات گرفته از #سبکزندگیغربی می باشد. چرا که سبک زندگی غربی از #رنسانس تاکنون با نهضت های متفاوت و طرحریزی های متلون به جدایی افکندن بین عناصر جامعه دامن زده است به گونه ای که در حال حاضر پنج جنگ خانمانسوز را شاهد هستیم. (جنگبندگانباخدا- زنانبامردان - کارفرمایان با کارگران - والدین با فرزندان - سفیدپوستان با رنگین پوستان)
🔷 در ترند (چشم انداز) 2050 غرب که توسط ریچارد وادسون برای شورای سیاست گذاری روابط خارجی #آمریکا آماده شده است :
🔹افزایشی خانه های مجردی
🔹افزایش اضطراب و پریشانی
🔹ضمحلال خانه و خانواده
🔹استخدام ربات برای نگهداری سالمندان و کودکان
🔹فردیت و فرار انسان از ایجاد ارتباط با هم نوع
🔹افزایشچشمگیرحیواناتخانگی بامیانگین ۵ میلیارد ؛ازمهمترین چالشهای روابطانسانی غرب در 2025 معرفی شده است که همگی حاکی از برهم خوردن روابط انسانی میباشند.
🔷 درمان هر کدام از #آسیبهای_تمدنی (اجتماعی) بدون شناخت ریشهای آن به معنای دقیق کلمه،اسراف مالی و جانی خواهد بود، چرا که درمانهای اجتماعی و مرتبط با انسان در صورتی که موضعی باشد، موقتی، زودگذر و همراه با آسیبهای عمیقتر خواهد بود که تجربه ناموق آن در کشور ایران و سایر کشورها به ثبت رسیده است.
🔹برایمثال: مقوله «مبارزه با #ظلمبهزنان» که در جهان در سال 1970 به بعد و در ایران از سال 77 شروع شد، در این برنامه زنان به عنوان مخاطب اصلی تحت آموزش های مختلف از جمله #حقوق_زنان قرار میگرفتند کهاینمساله ضمن ترویج روحیه #فیمینستی درحاشیه آموزش ها ، به علت نگاه بخشی به زنان و نه به عنوان #مادر، توازن خانواده را به هم زد و با ایجادهزاران شبهه دینی و تخریب الگوی خانواده اسلامی با تهمت سنتی بودن، نه تنها زمینه دینگریزی و #دینستیزی زنان نسل جدید را ایجاد کرد بلکه کانون خانواده را نیز متزلزل نمود که محو شدن مقوله ازدواج در غرب و آمارطلاق در ایران را می توان زاییده این نوع برخورد موضعی است.
✍🏻 حجتالاسلام حسینعباسیاصل
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
♨️ برنامه «مبارزه با #ظلمبهزنان» سال ۷۷ در ایران آغازشد، این برنامهها ضمن ترویج روحیه #فیمینستی با ایجاد هزاران شبهه دینی و تخریب الگوی خانواده اسلامی با تهمت سنتی بودن، نه تنها زمینه دینگریزی و #دینستیزی زنان نسل جدید را ایجاد کرد بلکه کانون خانواده را نیز متزلزل نمود که محو شدن مقوله ازدواج در غرب و آمارطلاق در ایران را می توان زاییده این نوع برخورد موضعی است.
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
📜 #حدیث_زندگی_ساز
🔶 امامعلیعلیهالسلام:
🔸 سخن در بند توست تا آن را نگفته باشی و چون گفتی تو در بند آنی، پس زبان خود را نگاهدار؛ چنان که طلاونقره خود را نگه میداری ...
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
🔍 #نقد_روز
♨️ از دینهای مندرآوردی تا قهرمانان پوشالی
🔴 چند روزی ست که ماجرای دستگیری یکی از #شاخهای_اینستاگرام که #مربی_رقص بوده ، حسابی صدا کرده است تا حدی که نه تنها سلبریتیها که حتی برخی روحانیون روشنفکر نما نیز در این خصوص به اظهار نظر و موضع گیری پرداختهاند. هر چند رقاصگی یک دختر در فضای مجازی در کنار هزاران مفاسدی که در این فضا هست من جمله تبلیغات ف.ا.ح.ش.ه ها برای س.ک.س.چت و ملاقاتهای حضوری و... چندان به چشم نمیآید و شاید علت کوچک شمرده شدن این گناه هم همین مساله بوده باشد. اما این نوع اعتراف گرفتن و رسانه ای کردن ماجرا واقعا کار عاقلانهای نبود چرا که تنها باعث #بزرگنمایی و #قهرمانسازی_دروغین از این شخصیت و همچنین #قبحشکنی شد.
🔻 البته مساله چندان که بنظر میرسد ساده نیست کوچک شمردن گناه خودش گناه کبیره است، دختری ۱۷ ساله را دختربچه خطاب کردن و خلط موضوع با مشکلات اقتصادی جامعه و تلاش برای کوچک جلوه دادن آن، کوچک شمردن گناه و سهل انگاری است ، مشکل اصلی اینجاست که متاسفانه بخاطر وجود مشکلات متعدد در کشور مثل بیکاری ، تورم ، رانتخواری ، اختلاس و ... که مسبب اصلی آنها دولتمردان و #ژنهای_خوب نظام هستند منکرات به چشم نمیآید و اگر هم حرکتی برای مقابله با منکراتی که کم کم از سطح فردی گذشته و در جامعه نمود یافتهاند صورت گیرد همه خلط موضوع کرده و این جریانات را به مشکلات اقتصادی ربط میدهند و برای در رفتن از زیر بار مسئولیت این گناهان میگویند اگر راست میگویید پیگیر #مشکلات_اقتصادی کشور باشید و مسئله دین و اجرای احکام آن را مسالهای فردی قلمداد کرده و پرداختن به آن را عدول از وظایف اصلی نظام میدانند.
🔻 وقتی دین بعنوان یک کیمیا و اکسیر معجزهگر برای رسیدن به مدینه فاضله به شکل صحیح به اجرا درنیاید، این اسلام مندرآوردی کمکم ما را بسوی #جاهلیتی_نوین میبرد. جاهلیتی از نوع جاهلیت پیش از بعثت رسول(ص) چرا که آن زمان هم مردم خداپرست بودند و گرد کعبه هم میچرخیدند اما خدای محمد (ص) کجا و خدای آنان کجا؟
🔻امان از روزی که همچون تمدن بزرگ اسلامی #اندلس ،کشتی اسلام در این کشور به گل بنشیند. پروسه #سکولاریزه شدن جوامع و مسخ اسلام و ارزشها از همین دینهای من درآوردی و دینهای ساختگی فردی آغاز میشود. تلبیس و استحاله و به نفس افتادن اسلام ناب از همینجا آغاز میشود.
🔻 کمی فکر کنیم ببینیم در جامعهای که نام جمهوری اسلامی را یدک میکشد واقعا دین کجای سبک زندگی ما قرار گرفته است. در نظام اقتصادی نئوکینزی و فریدمنی ما یا نظام آموزشی برگرفته از نظریات انسانشناسانه فرویدی و پاولفی و ...
🖊الهام چلیات ؛ اندیشه جوی دوره ششم
__
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
🔍 #نقد_روز
♨️ از دینهای مندرآوردی
تا #قهرمانان_پوشالی
__
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
💫اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللَّهِ الَّذِي ضَمِنَهُ
🔻سلام ما بر تو اي وعده خدا كه آن وعده را ضمانت كرده
#زيارت_ال_ياسين💚
#بازآ💔
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
💠 #اصول_سبک_زندگی_اسلامی
💎 " #اصل_تاثیر "
🔹 هر حرف یا عملی که از انسان سر میزند٬ چه انجام بشود یا انجام نشود٬
هم بر نظام هستی و هم بر انسان #تاثیرگذار خواهد بود. این اصل مبنایی از آیه قرآنی زیر برداشت میشود که میفرماید:
💠 منْ عَمِلَ صالِحاً فَلِنَفْسِهِ وَ مَنْ أَسٰاءَ فَعَلَيْهٰا وَ مٰا رَبُّكَ بِظَلاّٰمٍ لِلْعَبِيدِ ﴿آیه ۴۶ سوره فصلت﴾ 💠
▫️در #نظام_هستی
انسان به هر عملی که دست بزند٬ این عمل او حتی اگه بسیار کم باشد مانند کاشت یا قطع درخت ، در یکی از مقوله های زیر جای میگیرد:
◀️ #اصلاح نظام هستی
و یا ◀️ #افساد نظام هستی
🔹#اصلاح
مانند #انفاق_کردن که سبب فقر زدایی و کم شدن جرم و. خیانت و تکثیر محبت در جهان میشود .
🔹#افساد:
مانند « #تغییر در خلقت» و ایجاد « #تحریف در دین» که سبب #عذابهای_اجتماعی و یا #سقوط_تدریجی انسانیت و تمدن میشود.
🔸 در حوزه #نظام_انسانی
انسان هر #فعلی را که بارها تکرار کند٬ بعد از مدتی به عادت و #حالت او تبدیل می شود؛ در صورت مداومت بر تکرار آن فعل٬ ملکه وجودی او و در صورت ادامه قسمتی از #وجود انسان می شود
افعال نیک انسان به #توفیق می انجامد.
و افعال بد به #سلب_توفیق از او منجر می شود.
🔸 #توفیق
انسان اگر یک کار خوبی انجام داد٬ در ادامه #توفیق انجام کارهای نیک بعدی را پیدا خواهد کرد. این حالت تکرار فعل در انسان #ملکه_سعادت را برای او ارمغان میآورد که می تواند به فرقان دست پیدا کند. به این معنا که حرف حق را تشخیص دهد و آنرا دنبال گیرد.
زمانی هم که افعال نیک بخشی از وجود فرد را میگیرد٬ مستوجب تشویق الهی می شود که خداوند می فرماید:
💠 إنَّ اَلَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا اَلصّٰالِحٰاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ اَلرَّحْمٰنُ وُدًّا ﴿آیه ۹۶مریم﴾ 💠
🔸 #سلب_توفیق
در این حالت انسان حرف حق را تشخیص نخواهد داد و در شمار مخاطبان آیه زیر قرار می گیرند:
💠 إنَّ اَلَّذِينَ كَفَرُوا وَ ظَلَمُوا لَمْ يَكُنِ اَللّٰهُ لِيَغْفِرَ لَهُمْ وَ لا لِيَهْدِيَهُمْ طَرِيقاً ﴿۱۶۸ نسا﴾ 💠
فعل اشتباه و گناهی که مدام انجام شده و به حالت انسانی تبدیل شده است #ملکه_شقاوت را برای به همراه می آورد. این حالت در صورت تکرار مداوم به #شقاوت_الهی منتهی میشود.
غایت و سنت معنوی اصل تاثیر٬ سنت #حضرت است. به این معنا که حضور خداوند در تک تک لحظات و صحنه های زندگی درک میشود.
#کارکردهای این سنت معنوی٬ زایش #ادب ٬ زایش #آینده_نگری و زایش #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر است.
لازم به ذکر است که انتقال مباحث عمیق و گسترده اصول سبک زندگی در قالب پیام های مختصر تنها با هدف آشنایی مخاطبان میباشد و اکتفا به این پیام با توجه به مختصر بودن اصلا توصیه نمیشود.
📝 دوره آموزشی سبک آموزان
🔹 حجتالاسلام عباسی اصل
__
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
✨ نشست های ماهیانه #زندگی_فانتزی
باموضوع👇
🎤 موسیقی ٬ندای طبیعت
🗓چهارشنبه ۲۷تیرماه ساعت ۱۸:۳۰
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
⛔️ #سقوط_انسانیت | 5⃣
🌐انسانشناسی ازمنظر« #روش »ها
1⃣ انسانشناسی #شهودی (عرفانی)
رویکردی که راه شناخت انسان و سعادتش را در گرو سیرو #سلوک عرفانی و دریافت #شهودی میدانند.روش این رویکردمبتنی برارتباط #عالم_صغیر (انسان)با عالم کبیر (جهان خلقت) و دریافت الهامهای سعادت بخش است. که معمولاً قابلیت تبیین علمی وعقلی راندارد. کانون آن درجهان شرق و مکاتب شرقی مانند #بودا و #کنفسیوس و ... بوده است. هرچند که بعد از دوره مدرن و #ماشینی_شدن تمام فعالیتها و بحران معنویت در غرب، مکاتب شهودی شرق مانند #یوگا راه خود را به غرب باز کردند و آنجا مخاطبینی نیزپیداکردهاندولی درغرب بیشتر جنبه سرگرمی آن جذابیت دارد.
2⃣انسانشناسی #فلسفی (عقلی)
رویکردی که راه شناخت انسان و سعادتش را درگرو #تعقل و اندیشه فلسفی میداند.کانون این نوع انسانشناسی #یونان بوده است که در حال حاضر دایره نفوذ خود را از دست داده است.
3⃣ انسانشناسی #تجربی (حسی)
رویکردی که راه شناخت انسان و سعادتش را در گرو حس و #مشاهده ظاهری میدانند و مبتنی برمشاهده ،آزمون، نظریه، فرضیه و تجربه است.کانون آن در #غرب بوده لذا به انسانشناسی غربی مشهور شده است و بر این باور است که هر چیزی دیدنی،لمس کردنی و قابل تجربه نیست حقیقت ندارد.
4⃣انسانشناسی #دینی (وحیانی )
این رویکردبااستمداد ازمتون دینی و روش #نقلی در صدد شناخت انسان برمیآید و از #عقل برای تکذیب و تصدیق متون دینی و استناد به روش نقلی کمک میگیرد.کانون آن به اعتبار علم جغرافیای فرهنگی یک لوزی وسیع است که راس شمالی آن درکوههای آرارات درقفقاز،راس شرقی آن یزددرایران ،راس غربی آن قبرس وراس جنوبی آن دره آسوان درسودان قراردارد وبه استناد تاریخ محل #بعثت تمام انبیای الهی بوده است.
📚جزوه سقوط انسانیت،صفحه۶
✍حجتالسلام حسین عباسی اصل
_
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
میراث/اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
📄 #مقاله_تصویری 🔹 #مصرف_فراغتی | 3⃣ 🔹 #ریشهشناسی_آسیب 🔹 #عقدههای_داشتن 💠 #اندیشکدهسبکزندگیا
🛍 #مصرف_فراغتی | 4⃣
🔹 #ریشهشناسی_آسیب (۲)
🔸 مصرف فراغتی و پرسه زنی بیهوده را میتوان نوعی #اتراف و #ﺗﺒﺬﻳﺮ در هزینه دانست.
🔻 #اﺗﺮاف از رﻳﺸﻪ ﺗﺮﻓﻪ ﺑـﻪ ﻣﻌﻨـﺎی زﻧـﺪگی ﺧـﻮش ﮔﺮﻓﺘـﻪ ﺷـﺪه اﺳـت. ﻣﺘﺮف کسی اﺳﺖ ﻛﻪ در ﻓﺮاخی ﻧﻌﻤﺖ ﺑﻪ ﺳﺮ می برد و از ﻟﺬتﻫﺎی دنیوی و امکانات مصرفی زیاد بهره مند است.
🔻 #ﺗﺒﺬﻳﺮ در ﻛﻨﺎر اﺳﺮاف، اﺷﺎره ﺑﻪ رﻳﺨﺖ و ﭘﺎش و ﻧﺎﺑﻮد ﻛﺮدن ﺳﺮمایه ﻫـﺎی اﻗﺘﺼﺎدی و ﻣﺎﻧﻨﺪ آن دارد.
❔میل به مصرف چگونه و از چه طریق افزایش می باید؟ ( #شیوه_های_ترویج )
🔸القای تعیین نوع مصرف در رسانه ها
🔸سلیقه سازی در قالب مد و ایجاد نیازهای کاذب
🔸تبلیغات و آگهی های بازرگانی
🔸 خریدهای اینترنتی
🔸ورود و ﻇﻬﻮر ﻛﺎﻻﻫـﺎی ﻣـﺼﺮفی ارزان ﻗﻴﻤـﺖ در ﺣﺠﻢ ﻓﺮاوان (حراج های پی درپی)
🔸 ﺗﺄﺳﻴﺲ ﻓﺮوﺷﮕﺎهﻫﺎی ﺑﺰرگ و زﻧﺠﻴﺮه ای
🔸 ﺑﺮﮔﺰاری ﻧﻤﺎﻳـﺸﮕﺎهﻫـﺎ
__
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
💠 #طرحریزی_سبک_زندگی_اسلامی
💠 #بهبود_روابط_انسانی(1)
🔷 روششناسی اندیشکده در رصد آسیبهای تمدنی و درمان آنها
🔷 روش شناسی اندیشکده در رصد آسیب -های تمدنی و درمان آنها، در قالب نقشه راه می باشد، بهبود روابط انسانی را باید، برآیند تمام آموزههای علمی و عملی و براندازکننده سلامت عقلنظری و عقلعملی یک تمدن به حساب آورد.
🔹به طور مثال اگر در جامعهای آمار قتل بالا رود، حاکی از عدم وجود روابط انسانی مطلوب است لذا به صراحت میتوان به داشتهها و یافتههای علمی آن تمدن حتی اگر به بالاترین حد پیشرفت در تکنولوژی رسیده باشند نمره منفی داد وحضور این تمدن را در آیندهجهانی در هالهای از ابهام دانست.
🔹در نقشه تولیدی اندیشکده سبک زندگی ضمن رصد آسیبهای تمدنی به :
🔹#ریشهشناسی آنها در سه مرحله طرحریزی فردی و اجتماعی که منجر به زایش آسیبها شده است
🔹استخراج اصل سبک زندگی که طرح ریزی فوق بر اساس آن میباشد.
🔹و درنهایت بررسی تاریخاصلسبکزندگی (بررسی سیاستهای کلان ابلیس در قرآن) و زوایای آن اقدام میشود.تا اینگونه حیات #خبیثه از ریشه تا میوه به صورت مجموعه ای تصویر شود.
🔹 از سویدیگر برای درمان این آسیب ها نیز باید بر اساس همین روششناسی عمل کرد و در سه مرحله بررسی تاریخ اصل سبک زندگی اسلامی(بررسی سیاستهای کلان انبیاء الهی در قرآن) و زوایای آن، تبیین اصل سبک زندگی اسلامی که از تاریخ استنباط می شود، شناخت طرحریزیهای فردی و اجتماعی که منجر به #زایش_فرصتهای_تمدن_اسلامی میشود و در نهایت تشریح فرصت تمدنی و به تبع آن چشم انداز سبک زندگی به صورت عملیاتی اقدام نمود.(تابلو شماره 2)
🔹 اینگونه علاوه بر اینکه انسان دغدغهمند فرهنگی درد و درمان را به صورت ریشه ای میشناسد، میتوان به هر کدام از متولیان امر در جایگاه مشخص، برنامه روشن ارائه نمود.
🔹در این جزوه، اولین تابلو از سری تابلوهای « #بهبود_روابط_نسانی » اندیشکده سبک زندگی مورد بررسی قرار میگیرد، تا اندیشهجویان ضمن فراگیری آسیبها و درمان آنها، بتوانند تسلط نسبی در زمینه مهندسی طرح ریزی سبک زندگی غربی و اسلامی بیابند.
✍ حجتالاسلام حسینعباسیاصل
🔹شما می توانید مطالب مربوط به موضوع #طرح_ریزی_سبک_زندگی_اسلامی را روزهای چهارشنبه از همین کانال دنبال کنید.
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras
میراث/اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
💠 #طرحریزی_سبک_زندگی_اسلامی 💠 #بهبود_روابط_انسانی(1) 🔷 روششناسی اندیشکده در رصد آسیبهای تمدنی
💠 #طرحریزی_سبک_زندگی_اسلامی
🔷 روششناسی اندیشکده در رصد آسیبهای تمدنی و درمان آنها
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/mirras