🔷 پویش تبیینی «ششم»
🔸عنوان عملیات: مردم قوی؛ انتخاب قوی
🔺معنی مردم نزد جریان اصلاحات (جریانات افراط و تفریط چگونه مردم را مصرف و تضعیف میکند؟)
🔺معنابخشی به انتخابات به مثابه عنصر مقوم مردم
🔺معنابخشی به انتخابات به مثابه عنصر مقوم ایران
🔺 معنابخشی به مشارکت بالا با انتخاب قوی
🔺 مردم قوی در نگاه رهبر معظم انقلاب
🔺 منطق انتخاب قوی در اندیشه رهبری
🟣 ملاحظه یک: از اعضای محترم تبیینگر تقاضا میشود، آثار ارزشمند خود را در بازه زمانی 13 الی 19 خردادماه، در قالب یادداشتهای کوتاه 600 الی 800 کلمهای، رشتهتوییت و یا توییت، به این آدرس @Saeedtotonkar ارسال کنند.
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📍سؤالی دربارهٔ ماجراجوییهای انتخاباتی
✍️ مجید پاکنیت
🔸سه سال پیش، شهید خدمت در مقابل روشهای تبلیغاتی و سفسطهبازیهای منسوخ و در پاسخ به تخریبها و دروغها گفت:
⚠️«از این همه تهمت و اهانت خسته نشدید؟ اگر مشکلات مردم با تهمت و اهانت به من حل میشود، اشکال ندارد.»
❓حالا آیا کسانیکه با شروع ایام انتخابات، خط تخریب و دوقطبیسازی کاذب را ترسیم میکنند، صلاحیت نشستن بر کرسی خدمت و دغدغهٔ حل مشکلات مردم را دارند؟ ظاهراً بر خلاف سیره ٔاهل بیت علیهمالسلام، برای بعضی از سیاستمداران، کرسی قدرت مانند آب بینی بز است؛ منتها از عسل شیرینتر!
#انتخابات
#دوقطبی_سازی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⭕️ معیارهای شناخت اصلح از نگاه رهبر انقلاب
✍️ مجتبی میرزایی
در انتخاب اصلح باید به حجیت برسیم.
《اگر انسان بر طبق حجت شرعی كار كرد، چنانچه بعداً غلط هم از آب دربیاید، باز سرفراز است، میگوید من تكلیفم را عمل كردم؛ اما اگر بر طبق حجت شرعی عمل نكنیم، بعد خطا از آب دربیاید، خودمان را ملامت خواهیم كرد؛ عذری نداریم، حجتی نداریم.》
شاید با این سوال مواجه شدهاید که:
《كدام بیشتر میتوانند این بار سنگین را بر دوش بكشند و با امانتِ كامل این راه را ادامه دهند و پیش ببرند؟》
برای رسیدن به پاسخ این سوال که در راستای رسیدن به حجت شرعی است، دعوتید به مطالعه کلام رهبری.
متن کامل
#اصلح
#رئیس_جمهور
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 تقویت سازهی تمدنی انقلاب اسلامی پس از شهادت آیت الله رئیسی
✍️قدرت الله غلمانی
🔰پیوند ناگسستنی نظام امت و امامت،مبتنی بر نظریه ولایت مطلقه فقیه،که در دوره هایی از دولت سازی اسلامی در ساخت درونی انقلاب اسلامی،با چالش هایی از سوی دولت ها و رئیس جمهور های سابق،در حال خدشه و تبدیل به انحراف های گوناگون در شکل و محتوا شده بود،با ورود آیت الله رئیسی به چرخه نظام دولت سازی اسلامی تکمیل شد و نه تنها رویه نامناسب قبلی را به ریل اصلی انقلاب اسلامی بازگرداند،بلکه با شهادت ایشان،مردم سالاری دینی به گونه ای رسید که دیگر مردم به رئیس جمهوری کمتر از شهید جمهور آیت الله رئیسی قائل نیستند.
🔰متاسفانه اظهار نظرهای این روزهای نخبگان،سیاسیون و تحلیل کنندگان مسائل اجتماعی و سیاسی،باز هم با نادیده گرفتن شناخت خویش از مردم،تحلیل های از بالا به پایین ارائه می دهند وبه عنوان نمونه می گویند تصور این همه از حضور مردم در تشییع شهدای سانحه هوایی نمی رفت و حضور مردم را بی سابقه تحلیل می کنند.در حالی که این نوع نگاهها نشان می دهد که ما هنوز به قدرت ساخت درونی مردم در تشکیل انقلاب اسلامی و تدوام آن توسط همین مردم باور نداریم.در نگاه باورمند امامین انقلاب اسلامی،خواست،خواست مردم است و رضایت مردم در طول رضایت الهی قرار گرفته است.
🔰حضور گسترده مردم از سفرهای استانی خادم ملّت شروع شد،وقتی که مردم بدون تشریفات وهزینه های سرسام آور،دولت خویش را رصد می کردند شروع شد،حضور گسترده مردم از دیدارهای بی تکلّف شهید جمهور،در دیدارهای عمومی استانها و شهرستانهاو حتی بازدید از روستاها و مناطق سیل زده وزلزله زده شروع شد،حضور گسترده مردم از افتتاح طرح های نیمه کاره دولت های قبلی شروع شد؛وقتی مردم دیدند که نگاه این خادم ملّت به رأی آوری دور بعدی نیست وفقط شبانه روزی ،اوقات خویش را وقف خدمت صادقانه به مردم نموده است،شروع شد.مردم همیشه قبل از نخبگان و قبل از تحلیل کنندگان اجتماعی و سیاسی،نه تنها در صحنه ها وجود دارند بلکه خالق صحنه های بزرگ به نفع نظام امت وامامت هستند.
🔰این روزها که در آغاز روزهای ثبت نام ریاست جمهوری هستیم،سیره عملی شهید جمهور،آیت الله رئیسی ،فضای حاکم بر اذهان عمومی جامعه را تغییر داده است و نه تنها ثبت نام های ریاست جمهوری،بلکه تصدی سایر پست های انقلاب اسلامی را تحت تأثیر قرار داده است.گرچه این دوره ریاست جمهوری نیز مانند سایر دوره ها،مردم نقش اصلی این انتخابات را بر عهده گرفته اند،اما این حضور میلیونی مردم در تشییع باشکوه شهدای سانحه هوایی در شهرهایی نظیر تبریز،قم،تهران،بیرجند،مشهد،زنجان،شهرری،ابهر و ..... نشان می دهد که مردم در این دوره رئیس جمهوری را انتخاب می کنند که کمتر از آیت الله رئیسی نباشد.
|
مردم با انتخاب خویش،اجازه انحراف از خط انقلاب اسلامی را نمی دهند، و همواره قدردان شهید جمهور هستند تا این راه بزرگی که خادم الرضا برای ملّت ایران و جبهه مقاومت در سراسر عالم پیگیری کرده اند بر زمین نخواهد ماند و با انتخابی در اندازه و قامت او،این راه بزرگ را که با شهادت انسان های بزرگ عجین شده است،در سایه سار ولایت مطلقه فقیه ادامه می دهند.
#حکمرانی_دینی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
در وصف اصلاح طلبان
اصلاح طلبان از امنیتی که نظام برایشان ایجاد کرده براحتی سفر می روند ، براحتی سرمایه گذاری می کنند ، براحتی پول در می آورند ، براحتی صاحب شرکت شده و پشت میز قدرتشان بعضا پا روی پا و بعضا پا روی میز گذاشته و حقوق کارگر را با تاخیر و ناقص پرداخت می کنند. در وقت دفاع از کشور و ناموس و دین ، غایب اما هنگام نقد در حد تخریب و بمب افکنی به باورهای دینی و انقلابی حاضر به تمام معنایند.
متن کامل این یادداشت در صفحه استاد آقایاری
✍️ موسی آقایاری
@howzavian_zanjan
☑️ هشداری دلسوزانه
✍️ احمدحسین شریفی
🔹افراد و گروههایی که صرفاً به هدف کسب قدرت وارد عرصه #انتخابات میشوند تمام تلاش خود را برای هیجانی کردن فضا به کار میگیرند.
و برای این منظور، از تیمهای رسانهای و شگردهای جنگ روانی و الفاظ چندپهلو و جملات نیشآلود نیز بهره میگیرند.
🔸حفظ عقلانیت و مطالبه دلیل و دوری از هیجانات زودگذر شرط لازم برای یک انتخاب درست است.
🔻مواظب باشیم بر اساس هیجانات زودگذر، سرنوشت کشور را تعیین نکنیم.
#شهید_خدمت
#رئیسی_عزیز
#نویسندگان_حوزوی_همدان
@howzavian_hamedan
📌 آفت ریاست
✍️ بابک شکورزاده
🔹قدرتطلبی آفتی جدی برای ریاست است. اینکه چگونه تشخیص دهیم چه کسانی قدرتطلب هستند، شاخصههای مختلفی دارد.
🔸یکی از شاخصههای قدرتطلبی، بیپروایی در تخریب و تهمت زدن به رقیب است.
🔹کسی که تمام توانش را در این راه خرج میکند و حرف چندانی برای گفتن ندارد و با این حربهی کثیف میخواهد رقیب را از چشم مردم بیندازد؛ آیا این شخص شهوت قدرت ندارد؟! چنین کسی چقدر قابل اعتماد است که مردم را بهانه اهداف شوم خود نکند؟!
🔹کسی که واقعا هدفش اصلاح امور و خدمت خالصانه به مردم باشد، اصولا نیازی به این کار ندارد و متوسل به این مسائل پلید غیراخلاقی نمیشود؛ بلکه راهکار و برنامه ارائه میدهد و اگر قبلا سوابقی در این امور داشته، آنها را تبیین میکند و از این طریق مخاطب خود را قانع میسازد؛ نه اینکه فقط رقیب را تخریب کند تا کسی به او تمایل پیدا نکند. این ویژگی تخریب، علاوه بر قدرتطلبی معمولا شائبه حسادت نیز دارد.
🔹خلاصه از هر منظری به این پدیده بنگریم بوی تعفنش از یک جا بیرون میزند و تبلوری از رذائل اخلاقی به شمار میرود.
#انتخابات
#قدرتطلبی
#نویسندگان_حوزوی
♻️@howzavian_tehran
باطلالسحر
✍️ عباس بابائی
جماعتی که برای خودش حق «تظاهرات علیه خدا» قائل است و حلنشدن مشکلات جامعه را از «نمردن خدا»(العیاذ بالله) میداند، بسیار وقیحتر از آن است که بخواهد حرمت خون مطهر «شهید رئیسی» را نگهدارد!
راه مبارزه با اینان و باطلالسحر جادوی رسانهشان، بیان صفات الهی و آسمانی «شهیدجمهور» است.
«تا سیه روی شود هر که در او غش باشد.»
#اخلاق
#مظلوم
#شهید_جمهور
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
﷽
و حالا در روز ارتحال خمینی کبیر، سنگ صبور روزهای زحمت و خدمت و رنجش، از سوختن دلش برای این سرباز مغتنم گلایه میکند...
رسانههای مخاطب کلام رهبر!
توبه کنید و سعی در جبران راه نادرستی که رفته بودید، تا از مدار عاقبتبخیری بیرون نرفتهاید.
✍مهدوی
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
رهبر معظم انقلاب علاوه بر ابراز ناراحتی خود که «من دلم برای رئیسی سوخت»؛ مطلب مهم دیگری هم فرمودند: «او غالباً گاهی نزد من میآمد و مقداری شکایت میکرد.»
و امّا رئیسی عزیز!
چقدر صبور بودی. صد حیف که تو را نشناختیم.
شِکوههای خود را به رهبر عزیز ایران میگفتی که برای ایران سربلند پدری میکند.
تو به ما آموختی که اگر به تکیهگاه محکمی مثل سیدعلیآقا پناه ببریم، عزیز میشویم.
#رئیسی
#شهید_جمهور
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@SHAHAB_GRAPHY
💠 تحلیل رهبر انقلاب درباره حماسه انتخابات پیش رو
✍ قدرت الله غلمانی
❇️موضوع انتخابات همیشه برای رهبر معظم انقلاب یکی از نقطه های کلیدی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است و در تمام دوران انقلاب اسلامی حتی در بحبوحه جنگ تحمیلی،حتی بعد از شهادت رئیس جمهور رجائی،هیچ موقع به تأخیر نیفتاده است واین عهد بزرگ امام خمینی « ره » با ملّت عزیز ایران اسلامی هرگز به دست فراموشی و کوتاهی سپرده نشده است تا جائیکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ذیل اصل 131،با وجود فوت یا عزل یا بیماری چند ماهه رئیس جمهور و ..... باید رئیس جمهور جدید در یک فاصله 50 روزه توسط ملّت انتخاب شود.
🔰بعد از شهادت رئیس جمهور رجائی انتخابات در کمتر از 50 روز صورت گرفت و هم اکنون در حالی که در ایام حزن و اندوه شهید جمهور و شهیدخدمت،حضرت آیت الله رئیسی هستیم،موضوع انتخاب رئیس جمهور جدید، در همان متن تسلیت رهبر معظم انقلاب،جهت مقدمات برگزاری انتخاب رئیس جمهوری دوره چهاردهم مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفت و الان که این نوشته را می نویسم مهلت 5 روزه نام نویسی از داوطلبین انتخاب رئیس جمهوری گذشته است.
✅حضرت آیتالله خامنهای در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی »ره »،در بخش مهم دیگری از سخنانشان، انتخابات پیشرو را کاری بزرگ و پدیدهای پر دستاورد دانستند و فرمودند: اگر انشاءالله این انتخابات به خوبی و با شکوه و عظمت برگزار شود و بعد از این حادثه تلخ، مردم مسئول بعدی را با آراء بالا انتخاب کنند، دستاوردی بزرگ برای ملت ایران خواهد بود و انعکاس فوقالعادهای در دنیا خواهد داشت، بنابراین انتخابات ۸ تیر بسیار مهم است.
✅رهبر معظم انقلاب باز موضوع حضور حداکثری مردم را در انتخابات پیش رو مورد تأکید قرار دادند واز عموم ملّت خواستند که با حضورچشمگیر در پای صندوق های رأی وآراء بالا رئیس جمهور جدید را انتخاب کنند. درادامه رهبر انقلاب با توجه به ضرورت ها و اهمیت های پیش رو به خصوصیت های رئیس جمهور بعد از آیت الله رئیسی پرداختند.
✅ایشان حماسه انتخابات را مکمّل حماسه مردم در بدرقه شهیدان خواندند و افزودند: ملت ایران برای حفظ منافع و تثبیت عمق راهبردی خود در معادلات پیچیده بینالمللی و برای اینکه بتواند ظرفیتها و استعدادهای طبیعی و انسانی خود را ظهور و بروز بدهد تا کام کشور شیرین شود و همچنین برای اینکه بتواند حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی را پر کند، به رئیسجمهوری فعال، پر کار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب احتیاج دارد.
🔰مردم ایران اسلامی رئیس جمهوری را در نصاب،شخصیت شهید آیت الله رئیسی می خواهند وراه دستیابی وتشخیص این رئیس جمهور،همان ویژگی ها و خصلت هایی بود که رهبر معظم انقلاب در این مراسم باشکوه فرمودند.
🔰حضرت آیتالله خامنهای افزودند: صحنه انتخابات، صحنه عزت و حماسه و رقابت برای خدمت است نه میدان کشمکش برای تصاحب قدرت، بنابراین کسانی که وارد رقابتهای انتخاباتی میشوند، رعایت اخلاق را وظیفه خود بدانند تا خدای متعال دلهای مردم را به بهترین گزینه هدایت کند و انشاءالله یک رئیسجمهور شایسته برای ملت ایران تعیین شود.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔵 سقراط اجتماعی
✍ سعید احمدی
سقراط یکی از فیلسوفان باستان است. زندگی ساده و فقیرانهای داشت. برهنهپا بود. سیرت را بر صورت و معنا را بر ماده ترجیح میداد. او در روزگار سوفسطائیان میزیست که ابدال جدال بودند و دشمنان حقیقت؛ یعنی دورزنندگان منطق و استدلال. وجود، ظهور و شکوفایی خردگرایی در چنین زمانهای، هم عجیب بود هم غریب. سقراط انسان عجیب و غریب عصر شکاکیت بود. اگر از میان هزارهها بیرون بیاییم و پا بگذاریم در خیابانهای دنیای سرمایهداری، شاید بدون هیچ زحمت و جستجویی غرور بیاندازه و تجمل بیحد بشر را ببینیم. خوش دارم در این دنیای آزاد و آزادی، اسم روزگارمان را بگذارم عصر دکوپز و فیسوافاده. روزگاری که صورت بر سیرت و ماده بر معنا ترجیح دارد. زمانهی منم منمهای بیتوقف. دوران خوشگلها، مدها، آسمانخراشها، جلوهها و زرق و برقها و زیستهای اینستاگرامی. سر سال و ماه که میشود آرایشی و بهداشتی سود سرشار میکند و کتابفروش، ضرر بسیار. هر اندازه دارندگی، چند برابرش، برازندگی. زیر و روی پوست این جهانکده هر چه بیشتر بگردی چشم و دلهایی را میبینی که هرگز سیر نمیشوند. حتی در دنیای سیاستمداران و رهبران فکری و فرهنگی جهان. سواد را هم برای مهارت و مدرک میخواهند. آن را برای پول. پول را برای قدرت. قدرت را برای سلطه. سلطه را هم برای خودخواهی و کامجویی با حالتهای متنوع ناتمام. ساختار رایج و شناختهشده در جهان حکمرانی از هر نوع آن تعلق خاطر عمیق و عجیبی دارد به جلال و جبروت و جلوه و تجمل. تولد انقلاب اسلامی ایران در میان تب فرزندآوری دنیای مایهتیلهداری اتفاق افتاد. شوریدن پابرهنگان معناگرا بود بر جادوگران اشرافیت ظاهرگرا. از منظر حدوث، گویا سقراط بار دیگر پا به دنیا گذاشته است. از جهت بقا اما با امام خردگرایان فرق دارد. اینبار نه در اندام یک شخص یونانیزاده؛ بلکه در قامت جامعهی ایرانیتبار. سوفسطائیان، استاد افلاطون را یک بار جام شوکران خوراندند و او را کشتند. اتوکشیدههای ادکلن بهدست هر روز و هربار جامی تازه از زهر در کام انقلاب پابرهنگان فرزانه میریزند و هر بار البته که او را نمیکشند؛ بلکه زندهتر میشود و شیرانهتر میخروشد. گویا نسخه «سقراط اجتماعی» با نمونهی فردی آن فرق دارد. نه اینکه اعجازی در کار باشد یا جادوجنبل و شعبده؛ سقراط در ساخت و ساحت ایران پادزهری دارد به نام «ورود فضیلتهای اخلاقی در جهان سیاستورزی». برجستهترین این فضائل، قرابت، مجالست و یکیشدن رهبران سیاسی با برهنهپاترین افراد جامعه است. کاری که در نقطهی مقابل، با برچسب پوپولیست و عوامفریبی با آن مقابله و مبارزه میکنند. انقلاب اسلامی برای عصر «انسان گرگ انسان» پدیدهای غریب، عجیب و ناهمخوان به حساب میآید. سقراط اجتماعی ایرانیتبار با آموزههایی همچون «کارگزار خدمتگزار» و «انسان فرشتهی انسان» جهان دکوپز را با چالشهای جدی و شکنندهای روبرو کرده است.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
خبرگزاری اهلبیت(ع) - ابنا - برگزار میکند:
محفل یادداشتنویسان بینالمللی ابنا
🔹 به مناسبت گرامیداشت مقام شهدای خدمت و سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)
با موضوع:
خدمات کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل
با حضور: استاد حجتالاسلام والمسلمین جواد محدثی
زمان: ۱۶ خردادماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۷ - ۱۹
🔹 یادداشتهای برگزیده به ۱۰ زبان برتر دنیا ترجمه و منتشر خواهد شد.
جهت ثبتنام به آیدی @Abna_academy مراجعه فرمایید.
(ظرفیت محدود)
@abna24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تفسیر تندرو و میانهرو از نگاه رهبر انقلاب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✔️ سلوک باران
✍ علی خسروی
دعای عارفانهای از امام امت در انتهای کتاب «معراج السالکین و صلوة العارفین» که ایشان این کتاب را در اوج احوال سلوک عرفانیشان در حدود ۳۸ تا۴۰ سالگی نوشته و برای اولین بار در «جلد اول یادنامه شهید مطهری»، با اجازه و اهدای خود ایشان به طبع رسیده و از مکتوبات بسیار لطیف و خواندنی ایشان است:
«بارالها، پایان کار ما را به سعادت مقرون فرما؛ و سرانجام رشتۀ معرفت و خداخواهى را به دست ما بده؛ و دست تطاول دیو رجیم و شیطان را از قلب ما کوتاه فرما، و جذوهاى از آتش محبت خود در دل ما افکن تا جذبهاى حاصل آید؛ و خرمن خودى و خودپرستى ما را به نور نار عشقت بسوزان تا جز تو نبینیم و نخواهیم جز سرکوى تو بار قلوب را نیندازیم.
محبوبا، اکنون که از تو دوریم و از جمال جمیلت مهجور، مگر آنکه دست کریمانهات تصرّفى کند و حجابهاى ضخیم را از میان بردارد تا در بقیه عمر جبران ماسبق گردد. اّنک ولىّ النّعم.»
#امام_خمینی
#سالروز_ارتحال_امام_امت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌 وقیحان سیاسی
✍ بابک شکورزاده
با توجه به شرائط خاص امسال در انتخابات ریاست جمهوری و جابجایی شأن ریاست جمهوری توسط شهید رئیسی، بعضی از کسانی که در انتخابات ثبتنام کردند، نشان دادند که خیلی پُررو و وقیح هستند و تحت هر شرایطی میخواهند در قدرت باشند؛ چرا که فاصله زیادی با #رئیسی_عزیز دارند و اصلا در تراز رئیس جمهور مردمی و جهادی نیستند. بنابراین نباید جایگاهی نزد مردم بصیر داشته باشند.
#انتخابات
#شهید_رئیسی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌 مدعی انقلابیگری
انقلاب اسلامی بر سه اصل #عقلانیت، #اخلاق و #عدالت استوار است.
همه کسانی که در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردهاند از هر جناحی و گروهی که باشند شهروند این کشور هستند و از این حق برخوردارند که داوطلب بشوند و هیچ کس حق ندارد به آنها بیاحترامی و توهین کند.
چرا از همون ساعتی که حضرت آقا در ۱۴ خرداد فرمود که اخلاق را غایت کنید با حقد و کینه به فحاشی و توهین و بیاحترامی و تهمت به این و آن روی آوردید؟
چرا توهین
چرا فحاشی
چرا تخریب
چرا تهمت
به چه قیمتی این کارها رو میکنید مگر به قیامت و حساب و کتاب اعتقادی ندارید و از مرگ و عذاب الهی نمیهراسید؟
از نامزد خودتان تعریف کنید، دفاع کنید، محاسن او را بگویید و ...
اما تخریب نکنید، فحاشی نکنید، توهین نکنید، تهمت نزنید و در پازل دشمن بازی نکنید ... .
✔️ اصول فلسفه تا طرح کلی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
♦️ انتخـاب اصـلـح!
🔹 بعد از تجربۀ دولتهای غربزده(گارگزاران، اصلاحات، اعتدال) مردم تصمیم گرفتند که از جریانات ضد گفتمان انقلاب اسلامی درون نظام عبور کنند.
🔸 آیا اکنون باید در انتخاب میان تفکر و سلوک وسط بازها(انقلابیون حداقلی) و جریان کانونی گفتمان انقلاب(انقلابیون حداکثری) تصمیم بگیرند...؟
✍ حسین کاوه
#گفتمان_انقلاب
#انتخاب_اصلح
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🖍 دعوت به قرآن
✍️ علی حیدری
در نامه رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکایی و غربی یک نکته قابل توجه داشت.
ایشان فرمودند: «با قرآن آشنا شوید»
در نامه ای که سالیان گذشته نیز به جوانان اروپا و آمریکای شمالی نوشتند همین نکته را نیز اشاره کردند و فرمودند: «با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کردهاید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) و آموزههای انسانی و اخلاقی او را مطالعه کردهاید؟»
ای کاش این توصیهها برای ما مسلمانان صرف توصیه نباشد.
در این نامه، حتی رهبر انقلاب نگران نیستند که اگر آنها مستقیم به سراغ قرآن بروند، یکوقت دچار تفسیرهای غلط شوند. آنقدر حقّ آشکار شده است که میدانند اگر آنها به سراغ قرآن بروند، غالباً تفسیر صحیحی از آیات قرآن پیدا خواهند کرد. شاید اگر ما بودیم، میگفتیم: «بهتر بود که ایشان توصیه میکردند که جوانان غرب مراقب باشند که تفسیر ارهابی یا تکفیری از قرآن پیدا نکنند!» ولی گویا نیازی به همین توصیه نیز نبوده است. یعنی حقّ آنقدر ظهور پیدا کرده است که نیازی به همین توضیح نیز احساس نشده است.
اما ما در مواجه با قرآن در جامعه چنین سخت گیری کردهایم و راه دست رسی به فهم آن را برای مردم آن قدر سخت کرده ایم که این خود باعث دوری از قران شده است.
به قول آن عالم دین قرآن را باید مطالعه کرد نباید تلاوت کرد. اگر قران را هر کسی با توجه بخواند از آن برداشتهای درستی خواهد کرد.
امیرالمومنین(ع) فرمودند: إِنَّ الْقُرْآنَ ظَاهِرُهُ أَنِيقٌ وَ بَاطِنُهُ عَمِيقٌ قرآن ظاهرش زیبا و باطن قرآن عمیق است لَا تَفْنَى عَجَائِبُهُ وَ لَا تَنْقَضِي غَرَائِبُهُ وَ لَا تُكْشَفُ الظُّلُمَاتُ إِلَّا بِه؛ شگفتىهايش پايان نمىيابند، نكات و اسرارش تمام نمىشوند و تاريكىها جز با آن زدوده نمىگردند.)
تاریکیها فقط با آن زدوده می شود.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💬گفتم، گفت:
✍️ استاد جواد محدثی نوشت:
گفتم: چه باید کرد که دل، هرزه گرد و هرزه جو نشود ؟
گفت: قیمت عشق انسان را «معشوق» تعیین می کند.
معشوق، هرچه قیمتی تر باشد،عشق و عاشق هم با ارزش تر است.
گفتم: نقش نگاه در این میان چیست ؟
دیده می بیند، دل هم می خواهد!
گفت: پس باید «نگاه» را کنترل کرد تا به «گناه» نیفتد.همیشه «پا» دنبال «دل» راه می افتد.
کسی که محبوبهای اصلی را بشناسد، اسیر «محبوبهای بدلی» نمی شود.
کِشتی دل اگر لنگر نداشته باشد، امواج، آن را این طرف و آن طرف می برد.
گفتم: محبوبهای اصلی را از کجا بشناسم؟
گفت: جوینده، یابنده است.
دور و بر ما، در دل تاریخ، در زندگی شخصیتهای بزرگ ماندگار، درکتابهای شرح حال،«اسوه و الگو» کم نیست ، فقط باید چشم باز کرد و خوب شناخت.
گفته اند: «بعد از کتابهای آسمانی، سودمندترین کتابها ،شرح حال هاست».
گاهی هم فیلم ها و مستند ها ،خوب است،
مثلا برنامه «حدیث سرو» یا...
گفتم: الگوهای این چنینی ، برای نسل امروز جذاب نیست.
گفت: متأسفانه ذائقه ها را هم دستکاری کرده اند.ما دیگر خودمان نیستیم!
اگر چیزی را دوست بداریم که آنان برایمان می پسندند و می خواهند،
یعنی خودمان را باخته ایم...
#نثر_ادبی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🎊کتابخانه مجازی بنیاد ملی نوجوان راه اندازی شد.
جهت مشاهده کتابخانه کلیک کنید:
🌐https://bonyad-nojavan.ir/product-category/library/
🔻امام روح الله به مثابه یک قدیس اخلاقی
✍️ ابراهیم شریفی، پژوهشگر اخلاق
🔹قدیسان اخلاقی، شخصیت هایی شایسته هستند که در فرهنگ های دینی و اخلاقی ، به دلیل ویژگی های خاص معرفتی _ تربیتی و نیز افعال برتر و فراتر از حد وظیفه، به عنوان نمونه و اسوه شناخته می شوند.
▫️در آثار برخی نویسندگان غربی، با توجه به شخصیتهای قدیسی که با آنها مواجه بودند با تنزل مقام قدیس و قهرمان اخلاقی، تا حد یک سیاستمدار فاقد هر گونه قداست روبرو هستیم.(البته ما هم از قدیس، عصمت را اراده نکرده ایم)
🔸در واقع قدیسان، افرادی مقدس در مذاهب مختلف هستند که اگرچه از دل مردم عادی بیرون آمدهاند اما به سبب رفتار و کردارشان و وقف زندگی خود به دعا و نیایش و خدمت به خداوند و بندههایش، نزد مردم مقدس شمرده میشوند. همچون پترس، پولس، آکوئیناس، دومینیکن، پادره پیو و.... در دنیای مسیحیت
🔹 البته که باید به قدیسان احترام گذاشت و آنها را قهرمانان دین خواند ولی عارضه ای جدی که دامن قدیسان را گرفته تفکر سکولاریستی است یعنی اگر فردی قدیس در قالب حکومتی و سیاسی بُروز داشته باشد نمی توان در جرگه مقدسین خواند در حالی که چنین نیست که به تعبیر شهید عزیز مرحوم مطهری مصداق تقوای ضعف خواهد بود. لذا اگر واقعا خمینی عزیز شخصیتی حکومتی نداشت این چنین از او تقدس زایی نمی شد یا حداقل این تقدس زدایی را نه تحسین بلکه تقبیح می کردیم.
💯 لذا با توجه به مولفه هایی که برای قدیسان اخلاقی در مکاتب مختلف مشاهده می شود می توان به جرأت ادعا کرد که حضرت امام روح الله یک قدیس است چرا که او ذوب در توحید بود و سراسر زندگیش غرق در آن بوده به نحوی که جز الله تبارک و تعالی در حرف و عمل او جاری نمی شود و چه بسا قدیس اصطلاحی درباره او کم باشد و واگویی تمام حقیقت مساله نکند
#امام_خمینی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
4_5999289887616928118.m4a
10.44M
#روضه_رضوان
به مناسبت شهادت امام جواد (ع)
با نوای مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حاج سید رضا مدرسی
برای شنیدن این روضه در آپارات بر روی لینک زیر کلیک کنید:👇🏻👇🏻
https://aparat.com/v/SPCE5
#تسلیت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN