✍ هرم مهارتهای مدیریتی
🔴 سطح ۱ :
سطح ۱ #هرم_مهارتهای_مدیریت، نشان دهنده مهارتهای اساسی است و در واقع این موارد اصول کار مدیریت هستند. چرا که هر مدیری برای انجام کار خود باید مهارتهای اولیه را داشته باشد.
▪️#برنامهریزی:
شما به عنوان یک مدیر باید توانایی برنامهریزی داشته باشید. باید نیازها و منابع سازمان را بشناسید و فعالیتهای تیمها را برنامهریزی کنید تا بتوانید به کمک تیم خود به هدفی که به کمک سازمان تعیین کردهاید برسید.
▪️#سازماندهی:
باید بتوانید تیم را سازماندهی کنید و ساختار تیمها را طوری تعیین کنید که بهترین حالت برای همکاری در آنها ایجاد شود.
▪️#هدایت:
برای اینکه بتوانید اطمینان حاصل کنید که نیروهای شما هم تراز با استانداردهای شرکت حرکت میکنند، باید به آنها به صورت روزانه راهنماییهایی دهید و آنها را به این مسیر هدایت کنید.
▪️#کنترل:
نظارت، پیگیری و دریافت گزارش در مورد بازده، کارایی، هزینه و کیفیت انجام کارها از مهارتهای اساسی شما به عنوان یک مدیر خواهد بود.
🔴 سطح ۲ :
بعد از اینکه مهارتهای سطح یک یا بهتر است بگوییم مهارتهای اساسی را کسب کردید، باید سراغ مهارتهای سطح ۲ بروید و سعی کنید در آنها پیشرفت کنید. سطح ۲ این هرم بیشتر به مهارتهای مدیریتی که باید برای توسعه کارکنان خود از آنها استفاده کنید میپردازد. میتوانید از این مهارتها برای ایجاد انگیزه و پیشرفت کارکنان خود کمک بگیرید.
▪️#ایجاد_انگیزه:
شما به عنوان یک مدیر باید بتوانید محیطی را برای افراد فراهم کنید تا ترغیب شوند در آن تلاش کنند و به مشارکت در کارها بپردازند.
▪️#آموزش:
مهارتهای اساسی و دانش خود را که مربوط به کار هر کدام از اعضای تیمتان است در اختیار آنها قرار دهید و به آنها بیاموزید.
▪️#مربی_گری:
به اعضای تیم خود کمک کنید تا در جهت بهبود عملکرد و رفتارها برای پیشرفتهای فردی و تیمی خود تلاش کنند.
▪️#مشارکت_کارکنان:
کارکنان خود را تشویق کنید تا برای حل مسئله و نوآوری در کار مشارکت کنند و نظر دهند.
🔴 سطح ۳ :
بعد از اینکه در توسعه فردی و تیمی کارمندان خود مهارت پیدا کردید، وقت آن است که سراغ خودتان بروید و روی پیشرفت شخصی خودتان تمرکز کنید و یادتان باشد که این مورد دارای اهمیت زیادی است.
▪️#مدیریت_خود:
ضمن این که در طول روز درگیر زندگی مدیریتی و دست و پنجه نرم کردن با چالشهای کاری روزمره هستید، باید بتوانید برای خودتان انگیزه ایجاد کنید و با دیگران تعامل داشته باشید.
▪️#مدیریت_زمان:
باید بدانید که زمان خود را کجا و چگونه سرمایهگذاری کنید. مدیریت زمان در واقع دارای طبقه خاص خود در این هرم است. چرا که برای این که شما بتوانید در سایر مهارتها هم موفقیت کسب کنید، زمان معیار بسیار مهمی خواهد بود. زمان مهمترین منبع شما است. اکثر مدیران از میزان اهمیت زمانشان خبر دارند و میتوانند روی آن را سرمایهگذاری کنند، به همین دلیل است که از زمان به عنوان یک منبع مالی مهم یاد میشود.
🔴 سطح ۴ :
▪️#رهبری:
نقطه اوج هرم مهارتهای مدیریتی، مهارتی است که به شما برای پیشرفت در حرفه مدیریت کمک میکند و آن رهبری است. هنگامی که سعی میکنید مهارتهای خود را توسعه دهید و در این زمینه پیشرفت کنید، کم کم به یک رهبر تبدیل میشوید و به موفقیتی که واقعا در حرفه مدیریت به دنبال آن بودهاید خواهید رسید.
▪️رهبران اکثراً مدیر هستند، اما هر مدیری یک رهبر نیست. رهبران بیشتر روی تعریف جهت، ایجاد چشم انداز و اطمینان از اینکه استراتژی با ارزشها و ماموریتهای سازمان مطابقت داشته باشد، تمرکز میکنند و کمتر به نیازهای کوتاه مدت توجه میکنند.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ سلسله مراتب نیاز اطلاعاتی
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#مدل_سلسله_مراتب
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ سلسله مراتب نیاز اطلاعاتی #مدل_مفهومی #مدل_مدیریت #مدل_سلسله_مراتب #پایگاه_جامع_مدیریار www.mo
✍ سلسله مراتب نیاز اطلاعاتی
▪️هر شهروندی در زندگی روزمره، هر لحظه نيازمند دانستن درباره نحوه دستيابی، كيفيت، و قيمت بسياری چيزها مثل خدمات بهداشتی، تأمين اجتماعی، تسهيلات آموزشی و امكانات تربيتی است. افراد حتی در انجام كارهاي خانه هم نيازمند اطلاعات عملي مثل آشپزي، باغباني، و… هستند.
▪️در انجام فعاليتها و كارهاي اداري نيز، نيازمند اطلاعات فني و گاه حرفهاي در مورد محيط كار، فرآيند انجام كار، مديريت و موارد مشابه هستند. به طور كلي هر فعاليت انساني داراي يك ورودي اطلاعاتي است و در اين راستا تمام فعاليتها در سازمانهاي خدماتي و توليدي داراي نياز اطلاعاتي هستند.
Vickery & Vickery, 1987.
▪️#لنكستر در باب نياز اطلاعاتی مينويسد:
نياز اطلاعاتی، اطلاعات مورد نياز براي طيف گسترده كاربردها (از گرفتن بليط اتوبوس تا تفكر خلاق) است و خود تفكر خلاق شامل حوزه گستردهای از حل مسئله تا مشكلات فردی، حسي، و عاطفی است كه به توليد دانش جديد ختم میشود. هر مشكلی نيازمند راه حل است و اولين گام، جمعآوري منابع اطلاعاتی است كه همه يا اكثر آنها از طريق منابع و مواد كتابخانهای قابل دسترسی است.
▪️«لنكستر» براي تعريف نياز اطلاعاتي به #هرم_هورتون اشاره ميكند. «هورتون» معتقد است افراد در هر سطح نياز كه باشند در مواردي به اطلاعات نياز دارند:
1⃣ اطلاعات انطباقدهنده :
اطلاعات در مورد تهيه غذا، خطر، بهداشت، و... براي نيازهاي پايه و اساسی روزمره ؛
2⃣ اطلاعات ياریرسان :
اطلاعاتی براي تأمين زندگی، تأمين اجتماعی و نيازهای ايمنی؛
3⃣ اطلاعات روشنگرانه :
نيازهای اجتماعی مثل عضويت در مجامع، مشاركت در اجتماع، و شغل، و داشتن دوستان؛
4⃣ اطلاعات اغناكننده :
كسب احترام كه باعث اغنای فرد میشود؛
5⃣ اطلاعات تهذيب و اخلاق :
خداشناسی و معرفت نفس.
#Lancaster، 1993
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#مدل_سلسله_مراتب
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ نمايی از روابط درونی احتمالی نيازهای افراد با عوامل دیگر
#Wilson، 2000.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ نمايی از روابط درونی احتمالی نيازهای افراد با عوامل دیگر #Wilson، 2000. #پایگاه_جامع_مدیریار w
✍ نمايی از روابط درونی احتمالی نيازهای افراد با عوامل دیگر
▪️#ويلسون برای تعريف مفهوم نياز اطلاعاتی ابتدا به مفهوم اطلاعات در مطالعات تحقيقاتی كاربران اشاره میكند:
1⃣ اطلاعات به عنوان يك #موجوديت_فيزيكی يا پديده (مثل تعداد مجلات يا تعداد كتابها)؛
2⃣ اطلاعات به عنوان #مجرای_ارتباطي كه از طريق آن، دادهها منتقل ميشود ( مثل برخورد شفاهي)؛
3⃣ اطلاعات به عنوان #داده_موضوعی موجود در يك سند كه يا از طريق شفاهي و به عنوان دادهاي با هدف منتقل شده، يا به عنوان توصيه يا عقيده ، ارزش قضاوت دارد.
اطلاعات در موقعيتهاي متفاوت به نيازهاي انساني وابسته است:
⇦ #محتويات_واقعی:
موضوع منابع دادهها، نيازهای شناختی را برآورده ميكند. درحقيقت كاربران فكر ميكنند كه در اين منابع، اطلاعات وجود دارد و برخي منابع براي برآوردن نيازهاي عاطفي طراحي شدهاند (مثلرمانها).
⇦ #مجراهای_ارتباطی:
مجراهاي شفاهي ممكن است به خوبي نيازهاي عاطفي را برآورده كنند؛ اما بيشتر، نيازهاي شناختي را ارضا ميكنند.
⇦ #سند_فيزيكي:
بيشتر نيازهاي عاطفي را بر آورده ميكند، مثل جمعآوري مجموعهها يا كتابهاي تصويري، و مجموعههاي كمياب صحافيشده، و ...
▪️#ويلسون معتقد است از اين واقعيت كه اطلاعات ممكن است به سبك و روش ديگري غير از سند فيزيكي ارائه شود، نبايد غفلت كرد؛ بخصوص وقتي اين سبكها تأثير قوي در فرهنگ دارند، مثل تلويزيون يا كنفرانس يا تلهكنفرانسهاي رايانهاي كه از طريق آن، امكان ارتباط تعاملي برقرار ميشود.
▪️#اطلاعات_پيوسته پايگاه دادهها، گاهي نيازهاي شناختي و تنوع بصری تلويزيون، نيازهای عاطفي را برآورده ميكند و گاهي سبكها تحت تأثير عوامل محيطي يا اقتصادي هستند. در زندگي اجتماعي هر فرد، نقشهايي وجود دارند كه بسته بهآنها، نيازهاي فردي تغيير ميكنند.
▪️به نظر وي #نظامهای_اطلاعاتی تخصصی، يكی از وابستهترين نقشها را نقش موقعيت كار دانستهاند كه مجموعهاي از فعاليتها و مسئوليتها را به دنبال دارد. نقش كاري، انجام يك كار خاص است و فرآيند برنامهريزي و تصميمگيري، موتور محرك اوليه نيازهاي شناختي است.
▪️به نظر «ويلسون» #ماهيت_سازمان با ساختار فردي و شخصيتي افراد، به هم پيوسته و ممزوج است و اين نيازهاي عاطفي مثل موفقيت در كار، خود- بياني (بيان شخصيت و احساس خود در هنر و ادبيات) و خودشكوفايي را خلق ميكنند.
▪️الگوی خاص #نياز_اطلاعاتی، تابعي از همه اين عوامل خواهد بود. به علاوه، عواملي مثل سطح كار سازمان، و محيط و فضاي حاكم بر سازمان نيز در اين امر دخيل است:
1⃣ #فضای_اقتصادی و تخصيص متفاوت منابع اطلاعاتي در برخي محيطهاي كاري سبب فقر اطلاعاتي يا غناي اطلاعاتي ميشود و تاثيرات متعاقب آن، انتخاب مجراهاي ارتباطي يا رفتارهاي اطلاعيابي است.
2⃣ #نظام_های_سياسی باعث ميشوند نوع خاصي از اطلاعات براي گروهي غير قابل دسترس و ممنوع باشد و اين سبب ميشود كه عدم دسترسي به اطلاعات، به كار صدمه بزند.
3⃣ #محيط_فيزيكی تأثير بسيار روشني بر نحوه انجام كار دارد و بيشتر بر نيازهاي فيزيولوژيكي و شناختي متمركز است. نوع محل كار، نوع نيازهاي شناختي را تعيين ميكند.
▪️شكل، نمايي از روابط دروني احتمالي نيازهاي افراد با عوامل ديگر است. البته منظور ازاطلاعات، ابزاري براي #ارضای_نيازها است كه شامل امور واقعي، دادهها، افكار، انديشهها و توصيهها است.
#Wilson، 2000.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺گر نگهدار من آنست که من میدانم
🔻شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
#شعرنگار
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ دلایل عدم موفقیت
1⃣ مقاومت در برابر تغییر:
اولین و مهمترین نکته ترس از #تغییر است. چون تغییر انرژی بر است. برای تغییر نیاز به اراده و پشتکار و مهمتر از همه خارج شدن از منطقه امن دارید.
2⃣ نداشتن اطلاعات کافی:
بدون علم وارد کاری شدن باعث کاهش #شانس موفقیت می شود. پس مدام در حال مطالعه و یادگیری باشید.
3⃣ ترس از حرف مردم (شایع ترین مورد):
شما هیچ آدم موفقی را نمی توانید پیدا کنید که بخاطر راضی کردن حرف مردم #موفق شده باشد. مردم احساساتشان را در لحظه نشان می دهند و قطعاً فکر پشت سرش نیست. پس اگه تحمل حرف مردم را ندارید همان زندگی ساده خود را بپذیرید و با موفقیت و پیشرفت برای همیشه خداحافظی کنید!
4⃣ نداشتن صبر:
#صبر یکی از رازهای این دنیاست که گویا همه ما فراموشش می کنیم. یک دانه یک شبه رشد نمی کنه تا به درخت تبدیل بشود. هیچ آدم موفقی رو نمی توانید پیدا کنید که یک شبه به #موفقیت رسیده باشد.
5⃣ وقت تلف کردن مدام:
اکثر کسانی که در صنعت خودشون #پیشرو هستند حداقل سه سال الی پنج سال در یک حوزه متمرکز بودند. وقت تلف کردن دزد فرصت هاست. انتظار اینکه با وقت تلف کردن به موفقیت می رسید غیر متعارف است.
6⃣ نداشتن هدف:
بدون داشتن #هدف هیچکسی به موفقیت نرسیده است. برای خود یک هدف پنج ساله تعیین و شروع کنید به تمرکز و تجزیه کردنش به برنامه یک ساله و یک ماهه و یک روزه.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ بایدها و نبایدهای کارآفرینی
▪️#کارآفرین شدن کار آسانی نیست. در ابتدا باید راجع به رویاها، هدفها و کار هایت جدی باشی. باید طرز فکرت را رشد بدهی و منظم بشی. باید سخت کار کنی و با علاقه خودت را به سمت هدف هدایت کنی. بهانه گیری و غر زدن را کنار بگذاری. این ها دو عامل مخرب طرز فکر هستند و باعث می شوند پسرفت کنی.
▪️به وضع الان خویش راضی نباش و همیشه تلاش کن تا خودت را پیشرفت بدعی، از منطقه امن خود بیرون بیا. تنبل نباش و حواس پرتی ها و مهمانی های هفتگی را کنار بگذار چون این ها برای تو هیچ سودی ندارند و تنها وقت و پولت را هدر می دهند.
🅾 #نبایدهای_کارآفرینی
❌ بهانه
❌ تنبلی
❌ شکایت
❌ منفی بافی
❌ حواسپرتی
❌ نظر دیگران
❌ راحت طلبی
✳️ #بایدهای_کارآفرینی
✅ تمرکز
✅ علاقه
✅ تلاش
✅ اشتیاق
✅ بیش
✅ نگرش شخصی
✅ نظم
#کارآفرینی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ نوش جانتان
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست
🔻پنجشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره ۸۶۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ نوش جانتان #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی 🔺منبع: #هفته_نامه_نخست 🔻پنجشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره ۸
✍ نوش جانتان
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️نوش جانتان! گوارای وجود شریفتان. انشالله به سلامتی باشد. حق شماست. هزاران تن از #هموطنان یک جا فدای شما و دستاوردهای درخشان تان. پاکبانان که جای خود، همه ی ما حاضریم آن چه از مواهب دنیا سهم داریم به پای شما و شایستگی هایتان بریزیم تا بار دیگر با حماسه آفرینی بر سر ما تاج افتخار گذارده و گلریزان کنید!
▪️این که قابل شما را ندارد کاش می شد جان خود را فدایتان می کردیم. شما #مدیران_شایسته، برگزیده، نظرکرده و بی نظیر حقتان بسیار بیشتر از این حرف هاست. از صمیم دل می خواهیم ملت را ببخشید، شما را به خدا قسم می دهیم آن چند پاکبانی هم که #واکسن دریافت کردند به بزرگی خود حلال کنید.
▪️نمی دانستند خود شما که هیچ حتی خانواده هایتان بر آن ها و بر همه ی ما ملت برتری دارید. شهر و خزانه ی آن که متعلق به شماست جان ما را هم از آن خود بدانید و همین گونه با افتخار به پیش بروید. چه حکایت عجیبی است حکایت رسانه ها و مردمانی که اختصاص واکسن کرونای سهمیه پاکبانان به؛
▪️#مدیران_شهرداری و اعضای شورای شهر (و شاید برخی دیگر از افراد مهم!) در برخی شهرها را بزرگ نمایی کردند و آن را به گونه ای جلوه دادند که گویی حقی جابجا شده و یا دور از جان آن مدیران اجحافی در حق #پاکبانان پرادعا!! و کم کار!! رخ داده است.
▪️واقعاً جای سئوال دارد این #رفتارهای_تبلیغاتی و نابجای! برخی رسانه ها و حتی کاربرانی که در فضای مجازی این مسأله را دامن می زنند. واقعاً شما نمی دانید این گونه مدیران چه حقی بر گردن ما دارند و همه جوره باید مورد احترام و تکریم قرار گیرند و سلامتی شان بر همه ی #ملت اولویت دارد. این که چیزی نیست.
▪️مورد داریم مقام مسئولی که از زمان شیوع #ویروس_کرونا برای حفظ جان ارزشمند خود از اتاق کارش و پشت میزش خارج نشده و حتی مهم ترین وظایفی که در کلان مملکت در حد معارفه #وزیر رخ می دهد را حضور پیدا نمی کند که خدایی نکرده ذره ای خلل در وضعیت سلامتی بزرگوار ایجاد نشود.
▪️این ها نشانه های بزرگی از #مدیران_دلسوز هستند که در این وانفسای جهانی در کشور ما این گونه حضور دارند و برای ما منشأ برکت و رحمت هستند. بندگان خدا مجبورند برای حفظ ارکان کشور مراقب #سلامتی خویش بوده و از جان ارزشمند و سلامتی خویش تنها و فقط به خاطر منافع کشور و ملت به سختی محافظت نمایند.
▪️هر چند نظام #مدیریت_مشارکتی و مبتنی بر شوراهایی که خاستگاه مردمی دارند روندی توسعه یافته در دنیا محسوب می شود ولی نمی دانم چرا در کشور ما برداشت عمومی از ترکیب #شوراها این حس را ایجاد نمی کند. نهادهایی که بیشتر جنبه ی سیاسی پیدا کرده اند و در رویکردها و عملکردشان کمتر نگاه تخصصی به چشم می خورد.
▪️در هر دوره چهار ساله ورود افرادی جدید با قدرت فراوان به بدنه شهرداری ها که هر کدام با خود ده ها نفر نیروی انسانی جدید وارد سیستم ها می کنند و مخارج را چندین برابر افزایش داده و سطحی از تشریفات زائد #مدیریتی نیز ایجاد می نمایند. علاوه بر این اره دادن و تیشه گرفتن های سیاسی که نَفَس #مدیریت_شهری را می گیرد اتفاق دیگری است که در ادوار مختلف و در شهرهای بسیاری رخ داده است.
▪️این جنس زیاده خواهی #مدیران و اعضای #شورای_شهر هم که در مورد پاکبانان در بعضی شهرها اتفاق افتاد فراوان است. نظام شورایی خوب است به شرط آن که استانداردها و قوانین مربوط به آن و شرایط احراز افرادی که به این عرصه ورود می کنند منطقی و مطلوب باشد. خدا کند دور بعدی شوراها اتفاق بهتری بیافتد.
✍ منبع: #هفته_نامه_نخست، پنجشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره ۸۶۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدل ارتباط مدیریت کوانتومی و مدیریت استعداد با چابکی سازمانی
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#چابکی_سازمانی
#مدیریت_استعداد
#مدیریت_کوانتومی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدل رابطه بین مهارت های مدیریت کوانتومی و آمادگی کارکنان برای تغییر سازمانی
#مدیریت_کوانتومی نگاه مدیران به پدیده ها را از بالا به پایین و از برون به دورن تغییر داده و معکوس می سازد.
#Quantum_Management
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#مدیریت_تغییر
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزها فکر من این است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود
به کجا میروم آخر ننمایی وطنم
ماندهام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا
یا چه بوده است مراد وی از این ساختنم
آنچه از عالم عِلوی است من آن میگویم
رخت خود باز بر آنم که همانجا فکنم
مرغ باغ ملکوتم نِیم از عالم خاک
چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم
کیست آن گوش که او می شنود آوازم
یا کدام است سخن می کند اندر دهنم
کیست در دیده که از دیده برون مینگرد
یا چه جان است نگویی که منش پیرهنم
تا به تحقیق مرا منزل و ره ننمایی
یک دم آرام نگیرم نفسی دم نزنم
می وصلم بچشان تا در زندان ابد
به یکی عربده مستانه به هم درشکنم
من به خود نامدم اینجا که به خود باز روم
آنکه آورد مرا باز برد تا وطنم
تو مپندار که من شعر به خود میگویم
تا که هشیارم و بیدار یکی دم نزنم
#مولوی
#شعرنگار
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ قیف فروش #فروش #قیف_فروش #مدیریت_فروش #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ قیف فروش
▪️یکی از مهمترین دلایلی که کسب و کارهای اینترنتی شکست می خورند این است که سیستم اتوماتیکی برای فروش ندارند. بهترین روشی که می تواند کسب و کار را متحول کند ایجاد قیف فروش است.
▪️#قیف_فروش یعنی مرحله به مرحله مخاطب هدف (فالوئر) را به مشتری تبدیل کنید. این روش نیاز به اعتمادسازی دارد که مطمناً طی زمان و آشنایی بیشتر مخاطب با برندتان شکل می گیرد به شرطی که روند درست پیاده سازی بشود.
1⃣ مرحله #آگاهی:
▪️مخاطب قبل از این اصلاً نمی دانست شما وجود دارید! و نهایتاً با دیدن محتوای رایگان مفید شما به سمت تان جذب شد.
▪️در این مرحله اکثریت ۷۵٪ فقط به دنبال اطلاعات رایگان هستند و کاری با برندتان ندارند مرحله دوم هدایت آن اقلیت یعنی ۲۵٪ دیگر هست.
2⃣ مرحله #علاقه:
▪️در این مرحله مشتری تازه با شما آشنا شده است. چند باری هست که محتوای شما را دیده و کم کم نسبت به شما دید پیدا می کند. در این مرحله افزایش اعتماد خیلی مهم است که عملاً محتوای رایگان سطح دوم می تواند به این کار خیلی کمک کند.
▪️محتواهایی که عملاً یک نمونه ساده و کوچک شده از محصولتان هستند و مخاطب می تواند رایگان بدون هزینه تجربه کند. نظرات مثبت مشتری ها می توانو اعتماد سازی را تسهیل کند.
3⃣ مرحله #اعتماد:
▪️در این مرحله فقط ۲٪ از کل مخاطب های شما قرار دارند آن ها دیگر کاملاً به شما اعتماد کردند و مطمئن شدند که محصول یا خدمات شما برایشان مفیده و برندتان می تواند در مسیر مشکلی که دارند کمک حالشان باشد.
▪️اینکه انتظار داشته باشید تمامی ۱۵٪ افرادی که به برند شما علاقه مند شدند به مشتری تبدیل شوند یک اتفاق محال و غیر ممکن است.
#فروش
#قیف_فروش
#مدیریت_فروش
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ وقتی #مضطرب شدی؛
▪️از طبیعت لذت ببر
▪️دوش آب گرم بگیر
▪️با یک نفر حرف بزن
▪️نه گفتن را تمرین کن
▪️اضافی ها را دور بریز
▪️به خودت استراحت بده
▪️یک کار خلاقانه انجام بده
▪️به چیزهای مهم اهمیت بده
▪️هدفهایت را دوباره ارزیابی کن
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ #اهداف_هفتگی داشته باشید
▪️هر هفته یک کتاب بخوان
▪️سه روز در هفته ورزش کن
▪️هر هفته روی اهدافت کار کن
▪️هر هفته در یک دوره شرکت کن
▪️ شش روز از هفته غذای سالم بخور
▪️هر هفته مقداری پول سرمایهگذاری کن
🔴 بهترین راه برای پیشرفت کردن، داشتن اهداف هفتگی است.
#برنامه_ریزی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ همه چیز به نوع نگاه شما بستگی دارد؛
🔺هیچ دو نفری مثل هم فکر نمی کنند؛
🔻اگر شما یک زمین خالی ببینید؛
ممکن است فکر کنید چرا خالی است؟ دیگری ممکن است فکر کند جای خوبی برای کاشت درخت است، فردی فکر کند مکان خوبی برای ساختن خانه است، یا فکر کند جای خوبی برای ساخت آسمان خراش می شود؛
🔺همه چی به طرز فکر شما بستگی دارد.
🔻همه چیز به دید شما بستگی دارد.
#مثبت_اندیشی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ #مدل_سازمان_کوانتومی
▪️نظریه ها و الگوهای مدیریت و رهبری همچون بقیه رشته های دانش، تحت تأثیر پارادایم های علمی قرار دارند. ۲ پارادایم مهم یعنی #پارادایم_نیوتنی و پارادایم کوانتومیبه طور جدی نظریه ها و الگوهای سازمانی را تحت تأثیر خود قرار داده اند. طرحاصول علوم جدید نیازمند آگاهی از فن های رهبری در سازمان های مدرن است؛ به طوری که این فناوری ها و اصول یک استعاره جدید برای حیات سازمان و کار رهبری ارائه می دهد. این در حالی است که مدل های توسعه سازمان های سنتی جای خود را به مدل ها و روش های مداخله گر جدید در عصر عدم اطمینان، پیچیدگی، جهانی شدن و تغییر سریع داده است.
▪️شروع قرن ۲۱ را می توان از نظر فناوری #عصر_کوانتوم نامید. کلید تعالی سازمانی، رهبری عالی است. هفت مهارت کوانتومی می تواند رهبران قرن ۲۱ را برای ایجاد سطح جدیدی از تعالی سازمان برای بهره برداری از قدرتمندترین انرژی جهان یعنی انرژی ذهن، فعال کند. اگر رهبران و سازمان هایشان بخواهند در عصر جدید پیشرفت کنند باید جهش فکری و مهارت جدیدی در مدیران با این شیوه رهبری به وجود بیاورند. رهبری کوانتومی که بر اساس بهترین تصمیم در شرایط پیچیده بنا نهاده شده است، مستلزم داشتن هفت مهارت کوانتومی است که رهبران سازمان ها را قادر به تفکرات پویا و شهودی می کند. به عبارت دیگر نمی توان رهبری را به عنوان نفوذ بر دیگران، جهت تحقق اهداف مشخص، تعریف کرد؛ بلکه باید آن را به عنوان فرآیندی که جستجوی هدف و حرکت در مسیر هدف، از تحقق خود هدف، مهم تر و ارزشمندتر است، تعریف نمود.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#انس_با_نهج_البلاغه
📖 حکمت ۲۲۵
در باب برخی ارزش هاى اخلاقى
۞ وَ قَالَ (علیه السلام): بِكَثْرَةِ الصَّمْتِ تَكُونُ الْهَيْبَةُ، وَ بِالنَّصَفَةِ يَكْثُرُ الْمُوَاصِلُونَ، وَ بِالْإِفْضَالِ تَعْظُمُ الْأَقْدَارُ، وَ بِالتَّوَاضُعِ تَتِمُّ النِّعْمَةُ، وَ بِاحْتِمَالِ الْمُؤَنِ يَجِبُ السُّؤْدُدُ، وَ بِالسِّيرَةِ الْعَادِلَةِ يُقْهَرُ الْمُنَاوِئُ، وَ بِالْحِلْمِ عَنِ السَّفِيهِ تَكْثُرُ الْأَنْصَارُ عَلَيْهِ.
۞ و درود خدا بر او فرمود: با سكوت بسيار، وقار انسان بيشتر می شود و با انصاف بودن، دوستان را فراوان كند و با بخشش، قدر و منزلت انسان بالا رود و با فروتنى، نعمت كامل شود و با پرداخت هزينه ها، بزرگى و سرورى ثابت گردد و روش عادلانه، مخالفان را درهم شكند و با شكيبايى در برابر بى خرد، ياران انسان زياد گردند
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تشریح قیف فروش
شاید اصطلاح #قیف_فروش یا؛
#sales_Funnel
طی سالهای اخیر رواج یافته باشد، اما مفهوم آن چندین دهه است که در ذهن فروشندگان وجود دارد. قیف فروش که گاهی به آن قیف بازاریابی یا؛
#Marketing_Funnel
قیف درآمد یا؛
#Revenue_Funnel
هم گفته میشود، مسیری است که یک #مشتری_راغب یا سرنخ یا Lead طی میکند تا به #مشتری_واقعی شما تبدیل شود.
💢 چند نکته:
▪️قیف فروش، یک ساختار مشخص و فراگیر ندارد و با توجه به مدل کسب و کار و نوع مشتریان شما (فردی یا سازمانی) میتواند شکلهای متفاوتی داشته باشد.
▪️باید به این نکته هم اشاره کنیم که قیف فروش معمولاً با سرنخ یا Lead شروع میشود، اما انتهای پایانی آن ممکن است برای کسب و کارهای مختلف متفاوت باشد.
▪️مثلاً ممکن است شما بعد از فروش محصول به مشتری، عضویت درباشگاه مشتریان را هم به عنوان یک مرحله در نظر بگیرید.
▪️چون از نظر شما آخرین گام در تبدیل شدن به یک مشتری کامل و واقعی، این است که در باشگاه مشتریان شما عضو باشند. بنابراین، نقطهی پایانی قیف، تا حدی بر اساس سلیقه و استراتژی شما تعیین میشود.
#فروش
#مدیریت_فروش
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 یک اپ گوگل که با صدا دستورات را انجام می دهد
فقط کافی است بگویید سلام تا #گوگل برای شما روز را برنامه ریزی کند، کارهای روزمره تان را کنترل کند، در مورد اطلاعات روزمره مثل آب و هوا پاسخ بگیرید و ...
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 از این انیمیشن زیبای امین حقشناس این درس تاریخی مرور میشود که توسن قدرت سرکش همواره زمینگیر مانعی است که به هیچش میگیرد.
#پویانمایی
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar