فرزندان و نوه های شهید هنیه که در چند ماه اخیر به شهادت رسیده اند
https://eitaa.com/Politicalhistory
الگوی حسنه
در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ شخصیتی را از دست دادیم که هنوز بعد چند ماه از رفتنش، دلها عزادار او هستند. منش و روش این فرد برجسته و بندهی صالح خدا، به گونهای بود که زن و مرد و پیر و جوان، در غم از دستدادنش, قطرات اشک بر گونههایشان، میلغزد. در مورد روش و منش «شهید رئیسی» باید بگوییم که «همیشه وسط میدان کار» بود و از «کار جهادی» خسته نمیشد. به «تواناییهای داخلی معتقد» و کار را برای «رضایت خدا» انجام میداد. شهید جمهور در «اعلام مواضع انقلابی و دینی»، «صراحت» داشت. و از «زخمزبانها» «مأیوس» نشد. او «خدمت به مردم» را «وظیفهی» خودش میدانست و «نیازهای» آنها را «محور برنامههایش» قرار داده بود. شهید رئیسی «اهتمام» به «طرحهای بزرگ» داشت و اهل «تعامل» همراه با «عزتمداری» و «عزتمندی» بود. بسیار «متواضع» و «اهل ذکر» و «توسل» و «دعا» بود.
اینها جزئی از خصوصیات اخلاقی و رفتاری مردی است که سران برجسته و درجه یک دنیا، از او به عنوان یک سیاستمدار برجسته تمجید کردند. «سید ابراهیم رئیسی» کشور را به قله نزدیک کرد. بنابراین از رئیسجمهور جدید خواستاریم تا الگو و روش «خداپسندانهی» «شهید خدمت» را سرلوحهی برنامههای خود قرار دهد. مجموعهای از این خصوصیات «عملی»، «فکری» و «قلبی» را در برنامههای آینده خود بگنجاند و ایران عزیز را به قله رفیع عزت و سربلندی برساند. همانطور که در روز تحلیف در برابر «خدا» و «ملت ایران» سوگند یاد کرد که پایبند به «محور همگرایی»، «التزام به قانون اساسی»، «سند چشمانداز» و «سیاستهای کلی ابلاغیه» مقام معظم رهبری خواهد بود. و «پیشرفت» و «توسعهی عادلانه» و «همهجانبه» ایران و «بهبود زندگی مردم» را پیگیری خواهد کرد. ملت ایران به وعدهها و قولهایی که داده شد، چشم امید دارند.
🖋 چمنخواه
@noonvalghalam1
#سلام_امام_زمانم🌷
السَّلامُعَلَيْكَ یا بقِیَّةَ اللهُ فی اَرضِه
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهُ فی اَرضِه
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْحُجَّةِ الثّانی عشر
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا نورُ اللهِ فی ظُلُماتِ الْاَرضِ
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا مَولایَ یا صاحِبَالزَّمان
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا فارس الْحِجازا
اَلسَّلامُعَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحمَنُ و یا شَریکَالْقُران
وَ یاا امامَ الْاُنسِ وَ الْجان
#امام_زمان
.
خدا کند کسی جای تو نباشد
خدا کند کسی جای تو نباشد، جای تو بودن سخت است، خیلی سخت.
با گرگ دنبه خوردن و با چوپان گریه کردن کار هر کسی نیست، اما تو نشان دادی این کارهای...
تو میتوانی به مراسم تشییع #شیمون_پرز بروی و خودت را اندوهگین نشان دهی، کنار نتانیاهو بایستی و با همسر مرحوم ابراز همدردی کنی، اما کک مبارک هم نگزد که هموطنت را، کسی که عمری برای مبارزه با اسرائیل گذاشته، در خواب ناجوانمردانه به شهادت رسانند و تو قبول زحمت نکنی تا قطر بروی و حد معاون بسنده میکنی.
خیلی سخت است که هموطنانت در خاک و خون بغلتند و نسل کشی غزه را ببینی و تو در کرانه باختری در سن ۸۸ سالگی سالم باشی، مریض هم نشوی سرطان هم نگیری، افسرده نشوی، حتی سرما هم نخوری.
از غم نسل کشی فرزندان اسماعیل باید مرد، چرا نمردی؟ تو که بزرگ سرزمین بزرگی هستی، چرا از این داغ، داغ نشدی؟
گذشتن از قدیمیترین قطعه تاریخ جهان در کرانه باختری، بزرگی نمیخواهد، حماقت میخواهد، بلاهت میخواهد، تو چهطور به گذشتن از #اریحا رسیدی؟ چهطور توانستی بیت مقدس را با کسی شریک شوی و نمیری؟
خدا کند هیچکس جای تو نباشد.
چهقدر جای تو بود سخت است! #ابو_مازن
#محمود_عباس
🖊فاطمه میریطایفهفرد
"#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ۱۵ مرداد سالروز شهادت خلبان و عارف استثنایی دفاع مقدس، شهید عباس بابایی گرامی باد.
#شهید_عباس_بابایی
@ghalamnegaremonfared
.
⁉️ خبرنگاران؛ صندلی داغ مسئولان
✍️ علی اسفندیار
🔻 زبان و قلم خبرنگار به «پرسش» بیشتر میچربد.
🖊 پرسشکنندهها در تقلای معنا و زندگی هستند، در تکاپوی حل مسأله و راهیابی به دالان ترمیم اجتماعی...
🔻خبرنگارها صندلی داغ مسئولان هستند، شخصیت اول مصاحبه نیستند؛ اما میکوشند برای شنیدن، برای اول شدن مردم، کشور، عقائد و آداب و رسوم اصیل.
🖊تفاوتش با دیگر پرسشگرهای عالم چیست؟ اینان قرار است به جای مردم بپرسند و حقیقت را در برآورده شدن، نمایندگی کنند؛ آزمون دشواری است.
💐روز «پرسشگران اجتماعی» مبارک.
#روز_خبرنگار
#شهید_صارمی
#نویسندگان_حوزوی_تهران
♻️@howzavian_tehran
27.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مبارزه با تحریف، مهمترین کار امام محمد باقر (علیهالسلام)
🌹🍃
#ولادت_امام_محمدباقر(علیهالسلام)
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔘 #ثار_الله
▪️ #ثار به معنای #انتقام و خون خواهی و همچنین به معنای خون آمده است.
▪️ خداوند فرموده است: «... آن کس که به من عشق ورزید، من نیز به او #عشق می ورزم و آن کس که من به او عشق ورزیدم، او را می کشم و آن کس را که من بکشم، خون بهای او بر من واجب است و آن کس که خون بهایش بر من واجب شد، پس خود من خون بهای او هستم.»
▪️ بر این اساس ثارالله به این معناست که خون بهای #امام_حسین_ع ، متعلق به خداست و او کسی است که خون بهای ایشان خواهد گرفت.
▪️ ثارالله در معنای #خون_خدا معنایی معرفتی نیز دارد؛ همان گونه که نقش خون در بدن آدمی نقشی حیاتی دارد، جایگاه امام حسین(ع) در #هستی همانند خون در بدن است. ایشان #احیاگر و تداوم بخش #حیات و #دین در هستی هستند.
#القاب_حسینی
#صفر
@mouood_org
کاش برسیم به این لحظه ...
تا حالا شده از تهِ تهِ دلتان از همه چیز بریده باشید و فقط رو کرده باشید به کسی که قادر مطلق است؟ همانی که خودش پشت سر هم قسم یاد کرده «امید کسی را که به جز من، به کسی امید بسته باشد ناامید میکنم.»
هر بار که این حدیث قدسی را میخوانم بند بند وجودم میلرزد:
«به عزت
و جلال
و بزرگواری
و جایگاه مرتفع عرشم سوگند
که امید هر کسی را که به کسی جز من امیدوار باشد، حتماً حتماً قطع خواهم کرد
و حتماً حتماً لباس ذلّت و خواری نزد مردم، به او خواهم پوشانید...
آیا در سختیها جز مرا آرزو میکند!؟ و حال آنکه سختیها همه به دست من است و
او به غیر من امید بسته؟ و با حلقه فکر، درِ خانه غیر مرا میزند؟! و حال آنکه کلید درهای بسته به دست من است...»
کاش ما برسیم به «از همه جابریدن و وصلشدن به قادر مطلق»
بندهخدایی تعریف میکرد سفر حج به تنهایی رفته بود و تمام سفر به خیال خودش ذکر «یا حبیب من لاحبیب له» جوشنکبیر را زمزمه میکرد و دلش به همین لقلقه زبان خوش بود.
سفر رو به پایان بود و اعمال اصلی در پیش. اولین کاروان اعزامی بودند و دو سه روز بعد از عید قربان باید برمیگشتند و فرصت انجام اعمال تمتع محدود بود.
چرخ گردان روزگار چرخید و او را در تنگنایی گذاشت که به چشم خودش لافزدنهایش را ببیند.
شب عید قربان به خیال خودش زرنگی کرد و همراه چند تن از دوستانش برای انجام طواف و سعی به مسجدالحرام رفتند تا در خلوتی اعمال را انجام دهند و باید قبل از ظهر برمیگشتند تا وقوف در منا صدق کند؛ غافل از اینکه چند میلیون نفر همین فکر را کرده بودند!
دوستانی که هر کدام با همسرشان آمده بودند، تحت حمایت همسر شروع کردند به طواف و او ماند تنها، میان موجی از جمعیت و وقت اندک.
شوط پنجم بود که ازدحام جمعیت شد مأمور آزمایش الهی.
کسی که به خیال خودش بیحبیب بود و خدایش را حبیب نامیده بود، به باطلبودن فکرش پی برد.
دوستان به خاطر نزدیک شدن به اذان صبح و ضیق وقت رفتند و او را که از شدت بیحالی قادر به حرکت نبود، گوشهای از مسجدالحرام تنها گذاشتند تا بهتر شود و این لحظه تازه «لاحبیب له» بودن را با عمق وجودش چشید.
خدا میداند که بین او و خدای حبیبش چه گذشت و چطور شد که حبیب شد فقط خدا
اما با صورتی خیس از اشک، تعریف میکرد که تنها ده دقیقه مانده به اذان صبح، حبیبی که تازه پیدایش کرده بود، او که اَقوی مِن کل قَوی است، او که قادر مطلق است، او که دستش فوق ایدیهم است، دستش را گرفت و طوافش داد و زودتر از بقیه کاروان به محل قرارشان برگشت.
اگر دل بریدی از همه کس، آن لحظه میشود لحظه وصال با حق.
کاش برسیم به این لحظهی «دلبریدن از همه کس».
https://eitaa.com/pahlevaniqomi
التماس دعا🤲
#جوشن_کبیر
#پهلوانی_قمی
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
برای فرج امام زمان عج ، دعا کنیم.
🌹 انشاءالله دوشنبه «نهمین» کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۳ با موضوع «وظایف یاران حضرت مهدی علیه السلام » ساعت ۱۰ الی ۱۱ از طریق برنامه قرار برگزار میشود.🌹
لطفاً با آدرس زیر وارد شوید.
https://room.gharar.ir/71b597c3-7b1a-4865-8921-fa283aadbcdb
اگر برنامه قرار را ندارید ، لطفاً آنرا نصب کنید.۱۴۰۳/۵/۲۲
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
🔘 #وتر_الموتور
▪️ اگر کسی در بین گروهی کشته شود، او را #فرد_وتر می گویند؛ یعنی بین ده یا صد نفر، یکی کشته شده و به ناحق خونش ریخته شده است.
▪️ در معنای وتر الموتور سه معنا آمده است:
1️⃣ یگانه و فرد: وتر به معنای یگانه و فرد باشد و «موتور» تأکید آن است؛ یعنی تک و تنها.
2️⃣ کسی که افرادی از او کشته شده است؛ یعنی ای #حسین یگانه ای که یاران تو کشته شده اند...
3️⃣ خون ریخته شده؛ وتر به معنای خون ریخته باشد؛ یعنی ای کشته ای که اصحاب تو را کشته اند.
#القاب_حسینی
#صفر
@mouood_org
#فرهنگ_مهدویت
عزادار حقیقی
امام حسین(علیهالسلام) فرمودند:«من کشتهی اشکم و هیچ مؤمنی مرا یاد نمیکند؛ مگر آنکه از برای مصیبتهایم، گریه میکند.»
عزاداری برای ائمه اطهار(علیهم السلام)، به خصوص امام حسین (علیهالسلام)، نه تنها شیعیان، بلکه برای آیینهای دیگر هم از اهمیت خاصی برخودار است.
قدرت سازندگی و آثار یک عزاداری صحیح و منطبق با هدف اصلی قیام سیدالشهدا(علیهالسلام) به قدری زیاد است که اگر عزاداران از این وسیله استفاده کافی و صحیح را ببرند، مانع نفوذ آفات در آن میشوند.
عزاداران مانند مؤمنان، دارای درجاتی هستند که میزان قرب آنان را به معصومین(علیهمالسلام) نشان میدهد؛ گرچه تمامی درجات دارای اجر و ثواب میباشند.
درجهی اول: شخصی از مصیبت وارده به امام حسین غمگین و ناراحت میشود، بدون اینکه این ناراحتی را نشان دهد. این پایینترین درجه است. در زیارت وارث چنین آمده است:«خداوند لعنت کند امتی را که تو را کشتند و به تو ظلم کردند و خدا لعنت کند امتی را که خبر چنین جنایتی را شنیدند و به آن راضی شدند.
درجه دوم: در این مرحله عزادار غم و نارضایتی خود را به شکلهای گوناگون از قبیل: گرفتگی چهره، گرفتن حالت بغض، گریه کردن، پوشیدن لباس عزا و به سینه زدن و...بروز میدهد. در این درجه هم پیروان دیگر آیینها وجود دارند.
درجهی سوم: شیعیان در این درجه، بیشترین نفرات هستند. عزادار نفرت خود را نسبت به عاملین مصیبت و جنایت در حق سیدالشهدا(علیه السلام) و یارانش و به طور کلی همه معصومین اظهار میکنند و بر آنها لعن و نفرین نثار میکنند. آنچه موجب پیشرفت عزادار از درجه دوم به درجه سوم شده است. شناخت وی نسبت به ائمه(علیهم السلام) میباشد.
از آفتهای عزاداری میتوان به حذف شدن عنصر معرفت از عزاداریها و محوریت، مسائل عاطفی و تکیه بر ظواهر است. اصلیترین آفت این است که عزادار بدون شناخت کامل دقیق از مسئله عاشورا بخواد به آن عمل کند و عزاداری برای او همچون دیگر عبادات دینی، یک عادت شود. امام صادق (علیهالسلام) در این مورد فرمودند:«خداوند هیچ عملی را جز با شناخت نمیپذیرد».
درجهی چهارم: در این درجه که از آن شیعیان است. فرد بیشتر دوست دارد در مورد معصومین بداند و به همین خاطر به سراغ منابع و کتابهایی در این باب میرود تا آگاهیهای خود را بالا ببرد و یا پای سخنرانیهای پرمحتوا و ارزشمند مینشیند. مهمترین منابع شناخت اهل بیت (علیهم السلام): قرآن کریم، زیارت عاشورا، جامعه کبیره، زیارت ناحیه مقدسه میباشد.
درجهی پنجم: این درجه از درجه قبلی کاملتر و پربارتر و از معرفت عمیقتری برخوردار است. در این درجه عزادار که دیگر یک عزادار حقیقی شده به مودت نسبت به اهل بیت (علیهم السلام) و نیز به حس انتقام نسبت به دشمنان آنان دست یافته است و عزادار بیشتر به عمل کردن رو میآورد. عزادار واقعی کسی است که با شناخت کامل به ائمه و راه آنها تمام رفتار و سکنات خود را در مسیر مولا و امامش قرار میدهد. یک عزادار واقعی اگر به درجه پنجم برسد و معرفت کامل نسبت به امام و هدف امامش داشته باشد، به یک منتظر حقیقی تبدیل میشود و پیوند بین امام حسین(علیهالسلام) و حضرت مهدی(علیهالسلام) را پیدا میکند. حق را میشناسد و از باطل دوری میکند. و همیشه برای او «کلُ یومٍ عاشورا و کلُ ارضٍ کربلا» است.
✍ چمنخواه
@noonvalghalam1