🔰اسقف اعظم تولوز فرانسه: آزادی بیان هم حد و مرز دارد، نباید به ادیان توهین کرد
✝️«روبرت لو گال» #اسقف_اعظم شهر«تولوز» #فرانسه سخنانی بر زبان آورد که جنجال زیادی در فرانسه به راه انداخت. لوگال تأکید کرد که باید به #ادیان احترام گذاشت و به آنها توهین نکرد.
↙️وی تأکید کرد که «آزادی بیان هم حد و مرز دارد».
↩️اسقف اعظم فرانسه تأکید کرد: «نمی توان اجازه داد ادیان مورد تمسخر قرار گیرند زیرا نتایج آن را می بینیم».وی این سخنان را در اشاره به حادثه قتل سه نفر در نزدیکی کلیسایی در شهر «نیس»بیان کرد.
➕لو گال در ادامه گفت:« گاهی وقت ها با انتشار کاریکاتورهای شارلی ابدو، روی آتش #بنزین می ریزیم».
⛔️وی خواستار توقف چنین اقداماتی شد زیرا«این کاریکاتورها ضد #مسلمانان و نیز ضد دین #مسیحیت هستند».
🏢اسقف اعظم تولوز خواستار توقف نشر و پخش این کاریکاتورها به ویژه در #مدارس شد و گفت:« فکر می کنم عواقب و پیامدهای آن را می بینیم، روی آتش بنزین می ریزیم. #آزادی_بیان مانند همه آزادی های انسانی حد و مرز دارد».
📌روبرت لو گال اسقف اعظم تولوز فرانسه در ادامه تأکید کرد: بهتر است که از ارزش های جمهوری و از #برادری دفاع کنیم. این ضرورت دارد که از آزادی کنار هم بودن و با هم سخن گفتن و با هم برادر بودن دفاع کنیم نه اینکه به همدیگر اهانت کنیم.
📎ادامه مطلب:
https://feraghvaadyan.com/?p=2649
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍تغییر آمار پیروان مذاهب در جهان از سال از ۱۹۴۵ تا ۲۰۱۹
@Feraghvaadyan
🔺توهین کنندگان به ادیان به حبس و جزای نقدی محکوم میشوند
↩️روشنگر به نقل از ایرنا/ نمایندگان مجلس مقرر کردند: هرکس از طریق توهین به #ادیان_الهی یا #مذاهب_اسلامی موجب ایجاد #تفرقه یا #خشونت در جامعه شود، چنانچه مشمول حد نباشد به حبس و جزای نقدی محکوم میشود.
📎ادامه: www.irna.ir/news/84094953/
@Feraghvaadyan
دانشگاه های خاص، دانش آموزان مدارس وابسته به انجمن حجتیه را نپذیرفتند
♨️ روز شنبه نتایج پذیرفته شدگان کنکور سراسری در حالی اعلام شد که با درخواست برخی از دانش آموزان متقاضی تحصیل در دانشگاه های نظامی و امنیتی کشور، علیرغم کسب رتبه های مناسب، به دلیل تحصیل در مدارس وابسته به انجمن #حجتیه در استان سیستان و بلوچستان رد شده است.
✍️این قصه تلخ از آنجا شروع می شود که عده ای از والدین با توجیه های فراوان و البته واهی! فرزندان خود را در اختیار مدارسی می گذارند که صلاحیتی برای تربیت نسل متدین و انقلابی در این کشور ندارند؛ والدینی که توصیه های دلسوزانه دیگران نسبت به انتخاب صحیح مدارس را نمی پذیرند و خود را به آب و آتش میزنند تا به هرقیمتی مسیر زندگی فرزندشان را به کوچه های بن بست اینگونه مجتمع های آموزشی هدایت کنند!
✍️نقش والدین دلسوز و نگران از آینده فرزندان یک طرف ماجراست؛ انتقاد اصلی را باید متوجه نهادهایی کرد که امنیت فکری فرزندان این مرزو بوم بر عهده آنان است. بارها نسبت به فعالیت مدارس انجمنی در #زاهدان و #زابل مطالب متعددی مطرح شده است اما چرا تا کنون نهادهای مربوطه مقابل این پدیده شوم نایستاده اند؟ چرا فرزندان مستعد و کوشای ایران اسلامی که آینده سازان این کشور و این نظام مقدس هستند، در مدارسی حضور دارند که در صدد تربیت نیروهای به ظاهر مذهبی و ضد انقلاب هستند؟
✍️اکنون باید فکری کرد تا بیش از این متحمل ضررهای ناشی از فعالیت مجتمع های آموزشی انجمن حجتیه در سطح استان و کشور نشویم و بتوانیم با تربیت نیروهای مومن و انقلابی گام های موثری در مسیر زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت (عج) برداریم./ منبع: مفاز
@mafaz_news
@Feraghvaadyan
امشب سخن از جان جهان باید گفت
توصیف رسول انس و جان باید گفت
در شام ولادت دو قطب عالم
تبریک به صاحبالزمان باید گفت
میلاد نبی اکرم (ص) و امام صادق (ع) مبارکباد
@feraghvaadyan
🔹والا پیامدار
▫️زخم زبان یا آزادی بیان؟
🔸در آستانه میلاد باشکوه نبیمکرم اسلام، حضرت محمدمصطفی(ص) و همزمان با هجمهای دیگر به ساحت مقدس ایشان به بهانه «#آزادی_بیان»، شایسته است نکاتی در این باب تذکار گردد تا نفوس حقیقتطلب، خود، آزادی بیان را تحدید کرده و خط تمایز آن با زخم زبان را معین سازند.
📂غوری کوتاه در اسناد تاریخی –واثق و مورد اجماع جهانی- کافی است تا بیدرنگ، واژههای «تساهل»، «مدارا»، «رأفت» و «کرامت انسانی» را در توصیف سیره نبوی، به خط کند. اساساً تساهل و مدارا در اندیشه سیاسی اسلام، برگرفته از قول و فعل و الگوهای رفتاری نبیمکرم اسلام است که پژوهشهای بسیاری در باب آن انجام گرفته و اسناد زیادی نیز در این زمینه موجود است. به طور کلی، روش و دعوت پیامبر(ص) به اسلام در دوران حضور در مکه، مسالمتآمیز و تؤأم با تساهل و مدار بودهاست. با وجود مخالفتهای صریح و آشکار مشرکان قریش با دعوت اسلامی و افدامات عملی آنان در جهت ممانعت از گسترش دعوت، پیامبر گرامی اسلام، با روشی منطقی و سعهصدر با آنان برخورد میکردند و ازهرگونه خشونت و تبعیض دراین زمینه، امتناع میورزیدند.(1)
💠پس از مهاجرت به مدینه و تشکیل اولین جامعه مدنی، ایشان به #یهودیان مدینه اجازه دادند بر اعتقاد خویش باقی بمانند و بر اساس پیمانی، برابری حقوق یهودیان و مسلمانان را به رسمیت شناختند.(2) درهمین راستا، پیامبر(ص) نامهای به #مسیحیان نجران نوشت که در آن حمایت خداوند و رسولش از کلیساها، خدمات مذهبی و سازمانهای رهبانی و آزادی از هرگونه تعرض و مداخله در حقوق آنان، مادامی که به تعدات خود وفادار باشند، تضمین کرد.(3) به طور کلی، #پیامبراکرم(ص) بر اساس تعالیم قرآن، مبنای روشنی از تساهل و مدارا در برابر دین یهود و مسیح بنیان نهاد و با وجود حسادتها و دشمنیهایی که بهخصوص، یهودیان #مدینه نسبت به ایشان و مسلمانان از خود بروز داده بودند، صبور بود و آنان را از نظر حقوق اجتماعی با مسلمانان، یکی میدانست و رسوم دینشان را محترم میشمرد. نمونهای از رفتار توأم با تساهل پیامبر با دیگراندیشان، برخورد او با منافقان و بهویژه، سرکردهشان، «عبدا... بن ابی» بود. پیامبر با عبدا... در نهایت شکیبایی رفتار کرد. وقتی برخی یاران به کشتن عبدا.. بنابی اشاره کردند، پیامبر امتناع کرد و گفت: «تا وقتی که زنده است، با او مدارا میکنیم...»(4)
پاسداشت حقوق اقلیتهای مذهبی تاحدی برای پیامبر(ص) اهمیت داشت که تأکید داشتند: «آگاه باشید که اگر کسی به فردی ذمی ظلم کرد یا حقش را زیرپا نهاد یا بیش از طاقتش بر او تکلیف کرد، یا بدون رضایشت، چیزی از او گرفت، در روز قیامت، مکن مدافع او (ذمی) خواهم بود.»(5)
❇️همین سیره بود که فرهنگ «گفتگو» را در اندیشه سیاسی #اسلام بنیان نهاد و در مناسبات، جاری ساخت. حال چگونه است که چنین فرهنگ و منش سیاسی-اجتماعی، نادیده گرفته شده و به بهانه آزادی بیان، زخمی بر ارواح حقیقتجو کشیده میشود تا بستری شود برای افراطیون اسلامنما تا با راهانداختن نمایشهای خشونت، بار دیگر چهره دین مبین اسلام را آماج حملات خدشه قرار دهد؟ در اینجا قصد پرداختن به اغراض سیاسی و پشتپردههای همیشگی را نداریم. در ورای کارزار خشونتطلبیهای روحی و فیزیکی اخیر از هر دو سمت مهاجهگر ماجرا، شاید این پرسش، اذهان زیادی را غلغلک داده که سرحد آزادی بیان کجاست؟
➕
↩️«در کنار پذیرش عمومی مفهوم آزادی بیان، توافقی عمومی نیز وجود دارد که باید برای آزادی بیان حد و مرز مشخّص کرد؛به عنوان مثال در #ایالات_متحده محدودیتهای ذیل بر بیان وضع شدهاند: سخنانی که به منافع اشخاص ضرر بزند (مانند تهمت، و افترا) یا سخنانی که به جامعه به صورت کلی صدمه میزنند (مانند سخنان وقیحآمیز)، یا سخنانی که مخلّ نظم عمومیباشند (مثلاً سخنانی که باعث ایجاد وحشت عمومی شود)، یا سخنانی که به صورت مستقیم، حکومت #آمریکا را مورد تهدید قرار دهند»(6) اگر حتی این ماده متمم اول قانون اساسی امریکا را مبنا قرار دهیم، «صدمه زدن به جامعه به صورت کلی»، شامل #آزادی_بیان نمیگردد. حوزه و ابعاد این صدمه میتواند مادی و معنوی باشد؛ جریحهدار کردن احساسات و اهانت به اعتقادات افراد نیز بخشی از آسیب معنوی است که در مورد اخیر، جامعه بزرگ اسلامی را هدف قرار دادهاست. به لحاظ منطقی نیز وقتی در فرهنگ غالب و عرف جهانی، اعمال و اقدامات آسیبزننده به جسم و منافع یک فرد، مصداق نقض #حقوق_بشر و «جرم» تلقی میشود، آیا میتوان باید خراش دادن روح و لگدمال کردن اعتقادات گروهی از افراد را «آزادی بیان» دانست؟
🔰در میانه دوره رنجهای بشری و آماج مصائب طبیعی و غیرطبیعی، استفاده از زبان عریان، تیغی برنده ارتباطها و نابودگر گفتگوست؛ فرهنگی مورد تأکید نبیمکرم #اسلام و مورد تأیید تاریخنگاران و ادیانپژوهان شرق و غرب.
کمرنگ ساختن و نابودی گفتگو از رهگذر اشاعه اسلام منطبق با اهداف غرب و به تعبیر امام(ره)، « #اسلام_آمریکایی » در #هفته_وحدت ، سرنخها را به سمت بسترسازی برای بیداری و عرضاندام باقیمانده اجساد گروههای اسلامنمای افراطی چون «#داعش» میبرد که گویا اعلام حضور نیز کرده! با این اوصاف، شایسته است، ضمن ارزیابی مجدد حدود آزادی بیان در فرهنگ جهانی، سیره نبوی را از مسیر عملی به افکارعمومی نمایاند تا لختی از واقعیتهای مجازی دنیای رسانه، خارج شده و خود، وقایع را قاضی شوند؛ که والاپیامدار، دیرینه باقی خواهدماند.
📚پینوشت:
1.ابن سعد، محمد، الطبقاتالکبری، دارالصادر، بیروت، 1388 ه.ق،199.
2.ابنهشام، عبدالملک، سیره ابن هشام،ابراهیمالبیاری، عبدالحفیظ شبلی،قم، 1325، صص341-343 .
3.بلاذری، احمدبن یحیی جابر، الفتوحالبلدان، ترجمه و مقدمه محمد توکل،نشر نقره، تهران، 1367، 88.
4.فرزانه فر، حسین، تساهل و مدارا در اندیشه سیاسی اسلام، دانشکده ادبیات و علوم انسانی بیرجند.
5.همان.
6.ویکیپدیا، ذیل عنوان آزادی بیان.
@feraghvaadyan
🔹جهان اسلام در مقابل الحاد است نه مسیحیت
⚖️رئیس قوه قضاییه: جهان اسلام در مقابل #مسیحیت نیست بلکه در مقابل الحاد است؛ جهان اسلام در مقابل #یهودیت نیست و خود یهودیت در مقابل الحاد یهودی است.
https://www.iribnews.ir/00C8cg
@feraghvaadyan
🔹توهین به پیامبر(ص) توطئه صهیونیستها برای تفرقه بین ادیان و ملل است
🔸عامری دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی روز یکشنبه در نشستی به مناسبت مقابله با #اسلام_ستیزی و برنامههای ملی جشن مبعث خاطرنشان کرد: صهیونیستها پشت توهین به پیامبر(ص) هستند و از این طریق ایجاد آنارشی فرهنگی در جهان را پیگیری می کنند. وی با بیان اینکه اسلام ستیزی صهیونیستها راهبردی برای ایجاد گسست فرهنگی در جهان است، تصریح کرد: این توطئه دنبال ایجاد دوقطبی فرهنگی در جهان است. عامری با تاکید بر لزوم انجام اقدامات ایجابی برای مقابله با توهین به پیامبر(ص) گفت: ما باید برای معرفی پیامبر به جهانیان تلاش بیشتری انجام دهیم.
www.irna.ir/news/84095654/
@feraghvaadyan
⛪️واتیکان: باوجود صحبتهای پاپ نظر کلیسا در مورد همجنسگرایان تغییر نکرده است
✝️واتیکان اعلام کرد نظر #کلسیا در مورد ازدواج #همجنسگرایان تغییری نکرده و همان نظرات قبلی است.
📝به گزارش روشنگر به نقل از رویترز، پاپ فرانسیس در یک مستند از تشکیل خانواده افراد همجنسگرا حمایت کرده بود. حالا واتیکان اعلام کرده نظر #کلیسا در مورد ازدواج این افراد و همینطور ایجاد اتحادیههای مدنی برای حمایت از حقوق آنها، تغییری نکرده است.
🔻رهبر کاتولیکهای جهان در یک مستند که به تازگی تولید و پخش شده از حقوق همجنسگرایان دفاع کرده و از اتحادیههای مدنی خواسته در راستای احقاق حقوق آنها تلاش کنند. #پاپ_فرانسیس در این مستند گفته همجنسگرایان نیز حق تشکیل خانواده دارند؛ آنها هم فرزندان خداوند هستند و حق دارند خانواده داشته باشند؛ کسی نباید به خاطر این حرف شرمنده باشد و یا آن را کنار بگذارد.
📌واتیکان اعلام کرده قسمتهای مهمی از سخنان پاپ در مورد ازدواج همجنسگرایان و تشکیل اتحادیههای مدنی بریده و تحریف شده است. #واتیکان با ارسال نامهای به همه اسقفگریهای خود در سرتاسر دنیا مواضعی از پاپ در این مورد را که درست و صحیح نامیده، به آنها ابلاغ کرده است.
↩️گفتنی است واتیکان معتقد است گرایش به همنجسگرایی گناه نیست اما عمل همجنسبازی گناه است. کلیسا معتقد است با همجنسگرایان باید با احترام برخورد شود.
@feraghvaadyan
🔹خلیفه ارامنه تهران: خشونت و ترور محکوم است
🔸روشنگر به نقل از ایرنا، در متن فراخوان اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان آمده است: ادیان جهان و به ویژه #ادیان توحیدی پرچمدار صلح، دوستی، مدارا و همزیستی مسالمت آمیز هستند. #مسیحیت دین محبت است. #اسلام نیز که به معنای صلح میباشد، به همین گونه است. در این فراخوان آمده است: متاسفانه مردم جهان دشمنی و قتل را به محبت و صلح ترجیح میدهند. دلیل آن فاصله گرفتن جهان از دین و خداوند است. اروپا که در مسیر جهانی ساز قدم برداشته است. گویی با شعار «آزادی بیان» به خود اجازه می دهد تا نه تنها دین و واقعیتهای دینی بلکه رسولان این حقیقت را مورد اهانت قرار دهد.
🔸سرکیسیان در این فراخوان آورده است: آنچه را که اخیراً در #فرانسه رخ داد و متاسفانه در نقاط مختلف نیز شاهد تکرار آن هستیم شدیداً محکوم کرده و آن را بر خلاف تعالیم ادیان توحیدی میدانیم. وی در این فراخوان تاکید کرد: مسائل را نمیتوان با زور، #خشونت و اقدامات تروریستی حل و فصل کرد. باید منادی محبت و صلح باشیم. از مسئولان دولتهای جهان، جوانان و مردم جهان میخواهیم تا در سایه محبت و صلح از اظهارات و شعارهای توهین آمیز تبری جسته و در راستای اشاعه صلح و مدارا تلاش کنند.
🔸اسقف اعظم در این فراخوان یادآور شد: کلیسای ارمنی در طول حیات خود همواره و بیوقفه پیامرسان صلح، محبت و برادری بوده و میباشد، زیرا باور دارد خشونت و #ترور پدیدههایی ضد الهی و ضد بشری بوده و محکوم میباشند. عیسی مسیح میفرماید: «خوشا به حال کسانی که برای برقراری صلح تلاش میکنند، زیرا آنان فرزندان خداوند نامیده خواهند شد».
@feraghvaadyan
🔹«شیوههای تبلیغاتی معنویتهای نوپدید در رسانهها و نقش سواد رسانهای در مصونسازی خانوادهها»
در این مقاله سعی شده تا ضمن تبیین روشهای تبلیغاتی این جریانات انحرافی بهویژه در فضای مجازی با بهرهگیری از سواد رسانهای و بررسی آسیبهای اجتماعی، ظهور و گسترش این جریانات به ارائه پیشنهادهایی کاربردی در جهت مصونسازی خانوادهها در مقابل تبلیغات فریبنده این جریانات اقدام شود.
روش تحقیق در این پژوهش مبتنی بر بررسیهای میدانی، مشاهدات عینی، مطالعات کتابخانهای جمعآوری دادهها از یافتههای موسسات رصد و بررسی عرفانهای کاذب، سازمانهای امنیتی در زمینه تهدیدات بازخوردهای ناشی از رواج و ظهور جریانات انحرافی و عرفانهای کاذب در فضای مجازی و سازمانهای مردمنهاد رسانهای بوده است.
✍️پژوهشگران: حجتالاسلاموالمسلمین حسین عرب ـ معصومه نصیری - مرتضی چشمه نور
https://civilica.com/doc/865310/
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
⭕️📜از کمپینهای مختلف سیاسی تا بیانیه تازه قطب فرقه «گنابادی سلطانعلیشاهی» 🔺قطبی شدن دراویش گناباد
↙️در بحبوحه دست و پا کردن بهانه و مستمسک برای تحرکات سیاسی طیف افراطی و بهتعبیری، «مدرن» #فرقه_نعمتاللهی_سلطانعلیشاهی و راهاندازی چند کمپین و شوی رسانهای با مدیریت مأذون خارجنشین فرقه، «مصطفی آزمایش»، نشانههای بروز نوعی قطبی شدن در این فرقه،عیان شده و شاید همین مسئله است که #قطب ساکت و کمبیان دراویش، «علیرضا جذبی» را به صدور بیانیهای تازه واداشته.
🔄جانشین «نورعلی تابنده» با عنایت به ازسرگیری تحرکات #سیاسی و بهدور از آداب طریقتی و اهداف درویشی طیفی خاص از دراویش، بیانیهای تازه منتشر و در آن بار دیگر بر سیاسی نبودن #درویشی تأکید نمود و در عین حال، حمایت خود را از برخی چهرههای مورد خدشه کمپینهای افراطیون، اعلام داشت تا ضمن روشنگری، یکبار دیگر بر تمرد جرگهای از #دراویش از فرامین مراد، مهر تأیید زند.
📃این بیانیه را با توجه به قلت سخنرانی و صدور فرمان قطب تاره، میتوان تلنگر و به عبارتی، «تذکر» به طیف مدرن تلقی کرد و کشیدن خط تمایز میان ایشان و دراویش.
📛علیایحال، تشدید تحرکات سیاسی جرگه افراطی، افزایش تنش میان تنیچند از مدعیان #قطبیت و صد البته، تحرکات پنهانی و بسترسازیهای افراطیون قدیمی، بهویژه «مجذوباننور»، بیش و پیش از هر چیز، سرنخی است به سمت قطبی شدن #فرقه_گنابادی ؛ امری که از واقعه تأسفبار «#گلستان_هفتم» به صورت جدی و عملی کلید خورد و با مرگ نورعلی تابنده(قطب سابق) در مسیری تازه قرار گرفت که اینک شاهد هرچه بیشتر عیانشدنش هستیم.
🔎با این اوصاف در ارزیابیهای آتی این فرقه، میتوان از چندین دسته و جرگه نام برد، اما اینکه در نهایت، کدامیک باقی خواهند ماند، علامت سؤالی است که در آینده پاسخ داده خواهدشد. نخستین پیامد این شرایط، سردرگمی هویتی وچهبسا تزلزل اعتقادی قاطبه دراویش خواهد بود که ازقضا، یک بحران بنیادین برای این #فرقه ، تحلیل میشود.
@feraghvaadyan
🔵اندیشمندان جهان وضع قوانین جلوگیری از بی احترامی به ادیان الهی را خواستار شدند
↙️جمعی از اندیشمندان، دانشمندان و رهبران دینی جهان طی نامهای به همتایان خود و نهادهای بینالمللی از جمله کمیساریای عالی ملل متحد، دادگاه لاهه و محققان جهان خواستار وضع قوانینی برای جلوگیری از بی احترامی به پیامبران، ادیان الهی و پیروان آنها شدند.
https://www.irna.ir/news/84099187/
@Feraghvaadyan
🔺گاردین و واشنگتن پست بررسی کردند؛
▫️آیا مواضع واتیکان در آرای ترامپ موثر بوده است؟
🔴رابطه بین واتیکان و دونالد ترامپ در 4 سال گذشته به تیرگی شدید گراییده بود و به نظر می رسد که این رابطه تیره در آرای ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا که بیش از 22 درصد جمعیت این کشور را کاتولیک ها تشکیل می دهند، نقش داشته است.
https://www.irna.ir/news/84099976/
@Feraghvaadyan
🔘تبعیض یا برابری؟!
🔻پشت پرده نقاب برابری زنان و مردان در فرقه بهائیت!!
🔸برابری حقوق زنان و مردان از جمله ادعاهای بهائیت است ، که به سبب آن ادیان الهی را مورد حمله قرار می دهند.
🔹این درحالی است که در خود بهائیت نه تنها زنان حق شرکت و عضویت در بیت العدل را ندارند، بلکه در سهم الإرث هم از مردان عقب ترند.
🔸یکی از عجایب این ادعا اینجاست که نه تنها میان زنان و مردان تساوی حقوق وجود ندارد، بلکه میان زن روستایی و شهری هم تفاوت وجود دارد ؛ مهریه زن روستایی برابر با نوزده مثقال نقره است و مهریه زن شهری نوزده مثقال طلا .
☑️پشت این نقاب خبر دیگریست!!!
@basaer_l
@Feraghvaadyan
🔺«کار تمام است. خدا ترامپ را انتخاب کرد»
👩مشاور دینی کاخ سفید: فرشتگان آفریقا برای ترامپ دعا میکنند
↙️بنظر می رسد احتمال باخت دونالد ترامپ به جو بایدن در انتخابات بیشتر و بیشتر میشود. دموکراتها تنها شش رای کالج الکترال به دستیابی به حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال برای ریاست جمهوری فاصله دارند و چهار ایالت نیز هنوز نتایج آرای خود را اعلام نکردهاند.
🗓روز چهارشنبه، پرزیدنت ترامپ با شتاب اعلام کرد در انتخابات تقلب شده بدون آن که در اثبات مدعایش مدرکی ارائه کند. او تهدید کرده شکایتش را به دادگاه خواهد برد و حتی از دیوان عالی ایالات متحده خواست وارد معرکه شده و از شمارش آراء جلوگیری کند.
🔸به دنبال آن، آقای ترامپ در توئیت هایش گفت «آراء (او) مخفیانه دور ریخته شده» است. این توئیت او توسط مدیریت سکوی توئیتر حذف شد. او همچنین «رودی جولیانی» وکیل خصوصیاش را به ایالت پر کشمکش پنسیلوانیا فرستاد تا شمارش آراء را متوقف کند.
🔸در این میان، هواداران آقای ترامپ در خارج از یک مرکز شمارش آراء در ناحیه «ماریکوُپا» در ایالت آریزوتا گردآمده و در تکرار موضع رئیس جمهور میگویند انتخابات توسط دموکراتها «دزدیده» شده است.
اما شاید غیرعادی ترین تلاش ها برای بازگرداندن آقای ترامپ به قدرت در اورلاندوی فلوریدا صورت گرفته باشد که در جریان آن «پولا وایت» مشاور مذهبی رئیس جمهور در محل موسوم به «مرکز مقدرات نوین مسیحی» (نیو کریستیَن دِستینی سِنتِر) ماراتونی از مراسم دعا و مناجات برگزار کرد و از پروردگار خواست در روند انتخابات دخالت کند.
🎥در ویدئویی که بصورت گسترده توسط نهاد «دیده بان راستگرا» (رایت وینگ واچ) در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد، این کشیش متعلق به گروه «انجیل سعادت» ، «حلقههای شیطانی» علیه آقای ترامپ تخطئه کرده و اعلام میکند که «فرشتگان از آفریقا و از آمریکای جنوبی» به کمک رئیس جمهور میشتابند.
🔸پولا وایت با «حلقه های شیطانی» که سعی در دزدیدن انتخابات ازترامپ دارند میجنگد.
خانم وایت از بالای منبری در یک کلیسای بزرگ میگوید: « هر دشمنی که علیه شما (ترامپ) ایستاده، بر زمین خواهیم زد.
«شما به ما پیروزی خواهید داد. صدای باران فراوان می شنوم. صدای پیروزی میشنوم. صدای فریاد و آواز میشنوم. صدای پیروزی می شنوم. صدای باران فراوان میشنوم. صدای پیروزی میشنوم. صدای باران فراوان می شنوم. صدای پیروزی می شنوم.»
🔸خانم وایت ادامه میدهد: «پروردگار میگوید کار انجام شده. پروردگار می گوید کار انجام شده. پروردگار میگوید کار انجام شده. زیرا من صدای پیروزی، پیروزی، پیروزی، پیروزی میشنوم. در گوشه و کنار بهشت. پیروزی، پیروزی، پیروزی، پیروزی،پیروزی، پیروزی.»
➕
👩خانم وایت پس از ادای عباراتی که برخی کشیشهای مسیحی به زبانی نامفهموم استفاده میکنند (توضیح: زبان گلاسوُلالیا) ، مجددا به زبان انگلیسی گفت: «به آن خاطر که هم اکنون فرشتگان از آفریقا، هم اکنون از آفریقا، هم اکنون از آفریقا. از آفریقا در این لحظه اعزام شده اند.»
↩️«آن ها به اینجا می آیند. آن ها به اینجا می آیند. به نام عیسی مسیح. از آمریکای جنوبی، به اینجا میآیند، آن ها به اینجا میآیند، آن ها به اینجا میآیند، آنها به اینجا میآیند، آن ها به اینجا میآيند.»
«از آفریقا. از آمریکای جنوبی. نیروهای آسمانی. نیروی تقویتی فرشتگان. نیروی تقویتی فرشتگان. نیروی تقویتی فرشتگان. نیروی تقویتی فرشتگان.»
⭕️ظاهرا خانم وایت از سال ۲۰۰۲ و به دنبال آن که آقای ترامپ وعظ او را در تلویزیون دیده و تلفنی به او تبریک گفته، در حلقه نزدیکان آقای ترامپ بوده است.
او عضو هیئت مشاورات انجیلی او در کارزار انتخابات ۲۰۱۶ بوده و همچنان در مقام مشاور أمور مذهبی آقای ترامپ در کاخ سفید خدمت کرده است.
این کشیش ادعاهای خارق العادهای از جانب آقای ترامپ کرده است.
🔻او در جریان استیضاح آقای ترامپ در نوامبر گذشته گفت دشمنان سیاسی رئیس جمهور «دست به سحرو جادو» میزنند و «پرده از صورت هر فرد (یا نهادی) که علیه آقای ترامپ قرار گیرد برداشته شده و با خون برتر عیسی مسیح مجازات و سرنگون می شود.»
▫️هرچند آقای ترامپ از خانم وایت و دیگر کشیش های افراطی دیگر مثل رابرت جفرس که اظهارات یهود ستیز و ضد اسلامیش معروف است برای جلب حمایت مسیحیان افراطی آمریکا استفاده کرده، اما اعتقاد خودش به مذهب جای سئوال دارد.
🎤او بارها در مصاحبهها یا نتوانسته یا میل نداشته به بخش مورد علاقهاش در انجیل اشاره کند و حتی در موردی از اشاره به این که بخش «عهد عتیق» یا«عهد جدید» انجیل را ترجیح میدهد خودداری کرد و به مزاح گفت کتاب راهنمای «هنر معامله» (۱۹۸۷) خودش را بهترین کتابی میداند که تاکنون نوشته شده است.
🔰اخیرا «مک کی کاپینز» از نشریه آتلانتیک به داستانی از مایکل کوهن وکیل سابق آقای ترامپ اشاره کرد که در سال ۲۰۱۵ ضمن تحسین کشیش «کرفلو دلار» آتلانتا گفته بود او بتازگی با اعانات مومنان کلیسایش توانسته بوده یک جت خصوصی آخرین سیستم بخرد.
👤ظاهرا آقای ترامپ پس از شنیدن این داستان با تحسین و توصیف آن به عنوان یک «فریب» گفته بوده : «همه اشان کلاهبردارند.»
آقای کوهن در کتاب خاطرات اخیرش تحت عنوان «بی وفا» میگوید آقای ترامپ پس از ملاقات با این کشیش در سال ۲۰۱۱ که برای ترامپ دعا کرده بوده، بطور خصوصی به او گفته: «این چرندیات را باور میکنی؟»
📡منبع: ایندیپندنت فارسی/15 آبان
@feraghvaadyan
👨👩👧👦فرقهها و فروپاشی خانواده
🔺«فرقهها به دنبال تسخیر انسانها هستند. برای رسیدن به این هدف باید مانع بزرگی به نام #خانواده را از سر راه بردارند؛ زیرا خانواده، مهمترین رقیب رهبر #فرقه است. تا وقتی نهاد خانواده وجود داشته باشد که افراد نسبت به یکدیگر عشق بورزند و به هم متعهد باشند، رهبران فرقهها نمیتوانند در رسیدن به اهداف خود -جذب عضو بیشتر- موفق شوند. حمایتهای عاطفی و فکری خانواده، مانع مهمی است. فرقهها برای از میان برداشتن این مانع از پروسه مجابسازی بهره میبرند که از طریق تخریب فضای معنوی-عاطفی و محبت و عشق حاکم بر خانواده. صورت میپذیرد.»
⭕️بهطور کلی، فرقهها آسیبهای فراوانی بر خانوادهها وارد میکنند؛ چه کل اعضای خانواده پیرو #فرقه باشند و چه تنها یکی از اعضا. در هر دو حالت، از میان بردن شاکله اصلی خانواده یعنی پیوندهای عاطفی، مهمترین هدف فرقه است. در مورد اول که اساساً فرقهها ماهیت و ساختاری تازه –بر اساس اهداف و مبانی فکری خود- برای خانوادهها تعریف میکنند که فاصلهای بسیار از معنای اصلی آن دارد و در شق دوم نیز مغزشویی، کنترل ذهن، اختلالات روحی-روانی و... عضو فرقه بر ارتباط با اعضای خانواده سایه افکنده و تا جایی پیش میرود که طبق ادبیات فرقه، خانواده با عنوان «بیرونی»ها(دشمن) شناخته و مورد نفرت القایی فرقه قرار میگیرد. در این میان، #کودکان ناتوانترین قربانیان #فروپاشی خانواده به شمار میروند؛ قربانیانی خاموش که گاه هیچوقت صدایشان شنیده نمیَشود.
@feraghvaadyan
📛خطر مسیحیت #صهیونیزم بیشتر از #داعش است
✅معاون دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی نجباء عراق گفت: مسیحیت صهیونیزم یا اوانجلیست بسیار بدتر از گروهکهایی مانند القاعده و داعش هستند.
↙️روشنگر به نقل از خبرگزاری مهر، شیخ یوسف الناصری، دیروز در همایش مجازی بینالمللی «جهان در افق ظهور»، گفت: بین #شیعیان و برخی اهل سنت اختلافی راجع به تولد امام زمان (ع) وجود دارد، برخی اهل سنت بر این باور هستند که امام عصر هنوز متولد نشده است، این اختلاف بین #یهود و #مسیحیت نیز وجود دارد و برخی یهودیان نیز بر این باورند که #مسیح هنوز متولد نشده است.
👤معاون دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی نجباء عراق ادامه داد: بین مذاهب #اهل_سنت و #شیعه اشتراکات زیادی وجود دارد و اختلاف چندانی بین این دو نیست، لذا برای ظهور باید همدل و یکصدا بود.
⭕️وی همچنین افزود: #مسیحیان_صهیونیست در #آمریکا که حدود صد میلیون نفر جمعیت دارند، کنیسهای را در این کشور تأسیس کرده و بسیار به ظهور و منجی بشریت معتقد هستند.
🔺شیخال ناصری با بیان اینکه بسیاری از مشاوران سیاسی کاخ سفید نیز از همین مسیحیان صهیونیست هستند، اظهار کرد: آنها تسلط زیادی در سیاست کشور آمریکا دارند، این افراد از اسرائیل به شدت حمایت کرده و در پی آن هستند تا تسلط کافی را در خاورمیانه نیز داشته باشند.
➕وی همچنین گفت: این مسیحیان، بیشتر از آنچه که بهدنبال نفت و منابع طبیعی و مالی کشور عراق باشند، از نظر اعتقادی به دنبال تصرف این کشور هستند. مسیحیت صهیونیزم یا اوانجلیست بسیار بدتر از گروهکهایی مانند #القاعده و #داعش هستند.
↩️معاون دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی نجباء عراق همچنین افزود: آمریکاییها در زمان حضور در عراق شدیداً دنبال امام زمان (ع) و دستگیری یا کشتن ایشان بودند، آنها به دنبال سرنخ و شواهدی برای قتل ایشان بودند.
💢وی همچنین گفت: اوانجلیستها به شدت به آخرالزمان معتقد هستند تا جایی که اگر نتوانند با جنگ سخت و کشتار نظامی به اهداف خود برسند، از جنگ و کشتار بیولوژیکی انسانها استفاده کرده تا به اهداف شوم خود برسند.
@feraghvaadyan
💢حمله نیس؛ جوانان مسلمان فرانسوی از #کلیسا محافظت میکنند
🔪حمله با چاقو به کلسیای شهر #نیس که طی آن سه شهروند فرانسوی جان خود را از دست دادند #مسلمانان ساکن این کشور را بار دیگر در معرض سرخوردگی و تنگناهای تازه قرار داده است.
⭕️بسیاری از شهروندان مسلمان #فرانسوی حمله یاد شده را نشانه انحراف از دین #اسلام و شاخصه اسلامگرایی افراطی میدانند و با محکوم کردن حمله نیس و حملات مشابه آن معتقدند که نباید این اقدامات را آنطور که برخی جریانهای راست افراطی قصد دارند به حساب دین اسلام نوشت.
https://b2n.ir/678316
@feraghvaadyan
💠آموزه های پیامبر(ص) اساس رهبری جوامع اسلامی است/هدف از توهین به رسول اکرم (ص)؛ ایجادجنگ روانی علیه دین اسلام
🔹روشنگر به نقل از خبرگزاری تقریب/ شیخ محمود، مدرس دانشگاه و امام مسجد نور شهر آروا در #اوگاندا پیرامون اهانتی که اخیرا در کشور #فرانسه علیه دین #اسلام و #پیامبر (ص) صورت گرفت و با حمایت رئیس جمهوری این کشور همراه بود، در دفاع از حقانیت دین اسلام به ماهیت آن اشاره کرد و گفت:«دین اسلام علاوه بر اینکه انسانها را به پيروي از خود دعوت مي نمايد، آنها را با استدلال های محكم و منطقي كه برای اثبات حقانيت خود ارائه مي دهد، آشنا مي کند. در این صورت هر فردی که در معرض آشنایی با این آموزه ها قرار می گیرد، می تواند به اندازه درك و تواني كه دارد با حقانیت دين اسلام آشنا شود و با هدایتی كه از طرف رهبران ديني و مذهبي، انجام می شود و نيروي تفكري كه به هر انساني از طرف خداوند داده شده، به واقعیت و اصل دين اسلام #ايمان بياورد».
🔹شیخ محمود ضمن اشاره به موارد فوق، هدف از #توهین به رسول اکرم (ص) را ایجاد یک #جنگ_روانی علیه دین اسلام دانست و افزود:«آموزه های پیامبرگرامی اسلام عملا اساس رهبری جوامع اسلامی است و به همین سبب باید از محبوبیت و مقبولیت فراوانی برخوردار باشد و از هر گونه تعرض و یا توهینی مصون باشد».
🔹او ادامه داد:« این یک حقیقت است که انسانها همیشه می توانند در کمال آزادی درباره دين بينديشد اما در اینجا منظور از آزاد انديشي درباره #دين اين است كه فرد با دوری کردن از تعصب و اغراض شخصي درباره دین اندیشه کند. تردیدی وجود ندارد که در چنین شرایطی آن فرد اندیشه ورز می تواند حقيقت و واقعيت را درك كند و از تعصبات کورکورانه و اهانت به سایر #ادیان بپرهیزد».
🔹شیخ محمود با افزودن اینکه از رهبران کشورها انتظار می رود که خود را در تفرقه افکنی تندروها نیاندازند، تصریح کرد:« ارزشهایی همچون صلح و دوستی و همزیستی مسالمت آمیز با سایر ادیان مذهبی در درجه اول باید از سوی رهبران مورد توجه قرار گیرد تا جایی برای سوء استفاده گروههای متعصب باقی نماند».
https://feraghvaadyan.com/?p=2691
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خمینی(ره):
🔹ادعا میکنند که حضرت مسیح فرموده است، اگر کسی به شما سیلی زد، آن طرف صورتتان را بگیرید تا سیلی بزند.
🔹این دروغ است، پیغمبر بزرگ خدا یک همچو حرف غیر صحیح را نخواهد زد.
@Feraghvaadyan