تأملات طلبگی
♦️هدیه نوروزی😂 در سال مهار تورم و رشد تولید ، داروسازی جابر بن حیان قیمت 12 قلم از محصولات خود را ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️در سال مهار تورم ، قیمت مرغ افزایش پیدا می کند 👏
🔹صدیقپور، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک روزه کشور: درخواست قیمت مرغ ۷۵ هزارتومانی را به سازمان حمایت دادهایم.
#تأمل
#تورم
#مهار_تورم
#معیشت
#فقر
#اقتصاد
#ناکارآمدی
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سال مهار تورم و باز افزایش قیمت ها
در چهار چوب مهار تورم کرایه تاکسی ها حداقل 45 درصد و حداکثر 60 درصد در برخی خطوط افزایش پیدا کرد
#تأمل
#تورم
#مهار_تورم
#معیشت
#فقر
#اقتصاد
#ناکارآمدی
👇👇
@Taammolate_talabegi
تأملات طلبگی
💠 حوزه علمیه امام زمان یا کمیته امداد امام زمان؟؟!! ♦️پرداختی بیوت مراجع عظام طوری شده که حوزه در ح
♦️در حالی که به ندرت چیزی را در سال مهار تورم در کشور می توان یافت که افزایش قیمت نداشته ، باز خبری از افزایش شهریه حوزه علمیه نیست😔
از طرفی حق بیمه تامین اجتماعی نیز با افزایش به حدود 385 تومان در هر ماه رسیده است
همچنین اجاره واحد های مسکونی نیز در سراسر کشور افزایش یافته ولی باز خبری از افزایش کمک هزینه اجاره نیست
❓چه کنیم ؟
#تأمل
#فقه_سنتی
#فقه
#فقه_الاقتصاد
#مرجعیت
#نظام_آموزشی_حوزه
#تحول_حوزه
#نقد_حوزه
#حق_الناس
#شفافیت_مالی
👇👇
@Taammolate_talabegi
تأملات طلبگی
♦️در حالی که به ندرت چیزی را در سال مهار تورم در کشور می توان یافت که افزایش قیمت نداشته ، باز خبری
🔴 این جور پیاما ناراحت کننده شده 👇👇
باسلام
انجام عبادات استیجاری توسط امام جماعت قطعه شهدا گمنام بهشت زهرا تهران و ۱۰نفر از طلاب
قیمت توافقی
تخفیف ویژه برای افراد با توان مالی کم
دیدار حضوری پنجشنبه ها در قطعه ۴۴ شهدا
همراه تعهد نامه
آیدی جهت هماهنگی
@kalame_nor_12
کانال فعالیت های بنده در عرصه های مختلف فرهنگی جهادی
https://eitaa.com/joinchat/621805912Cf5a788b8d9
تأملات طلبگی
♦️با این کلیپ کم ارزش شدن پول ملی و تورم افسار گسیخته رو بهتر متوجه میشیم 🔹تریلی اسکانیا در سال 139
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️برشی از فیلم برادران لیلا
🔹روند صعود قیمت ارز ، دلار، مسکن ، خودرو و بقیه لوازم زندگی رو در این تیکه از فیلم ببینید
🔸آمریکا گفته از برجام خارج میشه پس قیمت ها افزایش پیدا میکنه
🔸حباب اینها جنسش از فولاده نمیترکه😅
🔸در این 70 سالگی که زندگی کردم در این کشور ندیدم چیزی بیاد پایین😔
🔸وقتی دلار سه هزار تومنی بشه 19 تومن همه چیز گرون میشه
🔸دیروز سکه 6 تومن بود ، ترامپ سخنرانی کرد شد 7 تومن ، توئیت زد شد 8 تومن
🔸توئیت زد یعنی بمب زد ؟ نه ولی اگه بمب هم میزد اینطوری نمیشد
#تأمل
#تورم
#مهار_تورم
#معیشت
#فقر
#اقتصاد
#ناکارآمدی
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌بله یک رهبر می تواند دیکتاتور باشد!
#رهبری
👇👇
@Taammolate_talabegi
🔹 جامعه شناسی یک قتل! 🔹
✍ مهران صولتی
#اپیزود_اول: هشتم اردیبهشت ۱۴۰۲ در سبزوار حمیدرضا الداغی بعد از مشاهده مزاحمت ایجاد شده برای دو دختر نوجوان وارد درگیری با مزاحمین می شود و متاسفانه به دلیل اصابت ضربات چاقو به قتل می رسد.
#اپیزود_دوم: قاتلان نوجوان به سرعت دستگیر می شوند و به جرم شان اعتراف می کنند. به نظر می رسد بر اساس رویه رایج و در پاسخ به جریحه دار شدن احساسات عمومی شهروندان به زودی شاهد مجازات قاتلین خواهیم بود.
✅ ظاهر و پاسخ های ضاربین نشان می دهد که تحصیلات پایینی دارند و احتمالا مدرسه را خیلی زود رها کرده اند. در سال های اخیر نمونه هایی از این دست رشدی فزاینده داشته است. دانش آموزانی که به دلیل گران شدن تحصیل، فقدان انگیزه برای درس خواندن، ناسازگاری با محیط مدرسه و احساس بی آیندگی خیلی زود ترک تحصیل می کنند.
✅ این قبیل نوجوانان معمولا پایگاه اقتصادی ضعیفی داشته و عمدتا حاشیه نشین هستند. فقر اقتصادی، فقر فرهنگی می آورد و دانش آموزانی از این دست معمولا از تاب آوری کافی در کلاس برخوردار نیستند. علاوه بر افت تحصیلی معمولا در تعامل با همکلاسی ها و کادر مدرسه ناکام مانده و به زودی به عنوان فردی ناسازگار از مدرسه اخراج می شوند. محسن خشخاشی نیز یک دهه پیش با ضربه چاقوی دانش آموز نوجوان اش به قتل رسید.
✅ مدارس ایران به ویژه در دوره متوسطه به یک زندان بزرگ شباهت دارد. کلاس های شلوغ، درس های حافظه محور، امکانات اندک تفریحی، تلاش برای برقراری نظم پادگانی و روش های تدریس یک سویه نه تنها نمی تواند نیازهای واقعی دانش آموزان را برآورده سازد بلکه از تخلیه انرژی آن ها نیز ناتوان است. در چنین سیستم معیوبی از تعلیم و تربیت است که معلمان نیز بیشتر به عنوان بخشی از نیروی انتظامی ایفای نقش می کنند.
✅ مدارسی که به جای آموزش مهارت های زندگی مانند؛ شیوه گفت و گو، اظهار وجود، تعامل سازنده، حل مسئله، ابراز احساسات، کنترل هیجانات، و فرو خوردن خشم صرفا به پایگاهی برای پمپاژ تبلیغات ایدئولوژیک تبدیل شده و می کوشند تا با زدودن اندک تفاوت های ناگزیر دوران نوجوانی نوعی یکسان سازی ظاهری و عقیدتی را اجرایی نمایند. روشن است که چنین مدارسی بیش از فایده بخشی آسیب زا خواهند بود.
✅ به عنوان یک معلم آشکارا می بینم که در سال های اخیر گسترش فقر و افزایش نابرابری چگونه بر کیفیت آموزش و پرورش در مدارس تاثیر گذاشته و بر حجم نارضایتی ها نزد دانش آموزان و والدین افزوده است. بی اعتنایی به مطالبات معلمان نیز آن ها را بی انگیزه تر از پیش ساخته است. در چنین فضایی روشن است که خروجی مدارس نمی تواند تامین کننده حداقل های یک زندگی رضایت مندانهی فردی و زیست مهربانانهی جمعی باشد.
🔹نکته پایانی: اگر چه مرحوم الداغی از این نظر بختیار بود که جان اش را برای تامین آرامش دیگران فدا کرد ولی پرواضح است که با تداوم فقر، بیکاری و ناکارآمدی نهادهایی مانند آموزش و پرورش، نزاع هایی از این دست همچنان ادامه خواهد یافت. به عبارت دیگر در چنین شرایطی همه حتی نوجوانان قاتل نیز قربانی محسوب می شوند.
#شهید_الداغی
#جامعه_شناسی
👇👇
@Taammolate_talabegi
✍ سیامک شادکام درباره این عکس نوشته:
🔸من نمیدانم این خانوم چه کسی است؟ با چه نیتی روی آن صندلی نشسته! چه میگوید که دستانش را به حالت توضیح و انتقال یک دغدغه در آورده است! نمیدانم وقتی که به سمت آن صندلی میرفت چه در ذهنش گذشت؟ تمسخر؟ سرکار گذاشتن؟ به چالش کشیدن نمیدانم! فقط میدانم الان که اين تصوير گرفته شده بحث کاملا جدی است؛ ممکن است بیان یک مشکل از زندگی اش باشد؛ شاید یک سوال شرعی؛ شاید هم شاکی باشد از همه مسئولین و آن طلبه را نماینده حاکمیت بداند که باید هرچه فریاد دارد بر سرش بزند! این زن نشسته است و حرف میزند آن طلبه هم گوش میدهد. من این عکس را دوست دارم.
🔹مخالفین حجاب این عکس را به نیتی پیروزی و رشادت زن منتشر میکنند؟ بکنند! به والله که اگر من مسئولی بودم در این کشور از این عکس استفاده میکردم برای تخریب هرآنچه این مدت علیه روحانیت به کار گرفته شد! این عکس نماد عقلانیت روحانیت است؛ نماد پناهگاه بودن آن طلبه! نشان ایران ماست و آنچه که از شیعیان انتظار میرود. مردم به کدام یکی از ما کت و شلواری ها پناه میآروند برای حرف زدن؟ اصلا برای فحش دادن؟ این عکس زیباست. ای کاش جامعه شناسان و روحانیون درباره این عکس مینوشتند و سخنرانی ها میکردند.
#روحانیت
#حجاب
👇👇
@Taammolate_talabegi
🎙یکی از خبرهترین آدمهایی که در علوم انسانی میشناسم. بهم گفت:«به آدمی که فقط یک رشته رو میفهمه، اعتماد نکن.» اول متوجه منظورش نشده اما در موردش حرف زدیم.
🔹کسی که فقط رشتهی خودش رو میشناسه و در برابر ندونستنها و اقرار بهش، تاب نداره، حتی اگر خیلی در تخصصش پیش بره به احتمال اون تخصص در درجه اول، برای بزرگ کردن خودشیفتگیش به کار میره نه در خدمت به اون حیطهی دانش؛ چرا که او این توانایی رو داره که موضوعاتی رو خم کنه، بخشهاییش رو نادیده گرفته و حذف کنه تا در حیطهی دانش خودش جا بده و همچنین بقیهی زاویههای ممکن رو با کلام یا با رفتار و نحوهی بودنش، بیاهمیت و باطل نشون بده.
🔸نباید به دانش چنین شخصی اعتماد کرد چون تو رو به سمتِ فهمیدن سوق نمیده، به فرار از ندونستن جهت میده.چرا شخص چنین کاری میکنه؟ چرا انقدر متعصبانه یک مکتب فکری، یک کار و يا یک عقیده رو چسبیده و تاب شنیدن زوایای دیگه رو نداره؟ چون فقط همون یک چیز رو تو زندگیش داره و این با تمام هویت شخص گره خورده. اون تخصص رو ازش بگیری، چیز دیگهای (حتی میل به یادگیری و فهمیدن) هم درش باقی نمیمونه.
▪️البته که منظور من این نیست متخصصها باید اقیانوس یک وجبی باشند! یهوقت منظور من رو اینقدر صفر و صدی برداشت نکنیدها! مسئله اینه که برخیها یک تخصص به عمق چندین کیلومتر و مساحت یک وجب دارند و معتقدند کل دنیا در همین یک وجب مساحتِ عمیق جا میشود. در نهایت تلاش میکنند همه چیز را در این چاه کوچک جا بدهند که بله، قضیه ضایع میشود.
#علوم_انسانی
#جزم_گرایی
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
🍃آیا حکومت دینی در ایران به نفع دین بوده است؟
👌حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم دولابی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور روحانیت: " امروزه از بین حدود ۷۵ هزار مسجد در کشور، درب تعداد ۵۰ هزار مسجد بسته است که این فاجعهای است که باید بر آن خون گریست."
گرچه از صرف این خبر نمی توان نتیجه گرفت که حکومت دینی به زیان دین بوده است،اما این خبر این پرسش را به صورت جدی مطرح میکند که آیا واقعا حکومت دینی در ایران به نفع دین بوده است؟ ❗️
👌معمولا پاسخ طرفداران حکومت و قرائت رسمی از دین، مثبت است و پاسخ مخالفان حکومت و طرفدران جدایی دین از سیاست، منفی است.
تلاش این یادداشت این است که حتی المقدور نگاهی غیر سیاسی و از سر تامل به مساله داشته باشد.
👌ادامه مطلب را در قسمت مشاهده فوری بخوانید
https://vrgl.ir/xR02N
✍ عباسعلی منصوری
🔸حدیث عنوان بصری
🔹از حضرت استادنا المعظم سوال بفرمایید حدیث عنوان بصری رو (که مورد توصیه اکید مرحوم علامه سید علی قاضی بوده) حضرت استاد تا چقدر معتبر می دونن؟
التماس دعای فرج 🌹
✅پاسخ : وعلیکم السلام والرحمه .
موجودی بنام عنوان بصری تا به امروز متولد نشده ، ساخت صوفیها است.
🔴سوال از استاد موسوی زنجانی
#مدعیان
#استاد_اخلاق
#عرفان
#تصوف
#جعلیات
👇👇
@Taammolate_talabegi
تأملات طلبگی
♦️دکتر مهدی گلشنی ( فیزیک دان ، استاد سابق دانشگاه صنعتی شریف ،عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی ، چ
🔹زیارت نامه علامه ذوالفنون حسن زاده آملی!!
#تأمل
#خرافات
#اخبار_جعلی
#غلو
#نقد_مشهورات
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸وقتی کشور دچار انحطاط فرهنگی شده ولی کاری نمیتونی بکنی !
🔹استاد خسروپناه ( دبیر شورای انقلاب فرهنگی ):
اسم سیگار بهمن ، آزادی ، 57 باید عوض شود چون با ارزشهای انقلابی در تضاد است!!
#تأمل
#خسروپناه
#فرهنگ
👇👇
@Taammolate_talabegi
✍رئالیسم فهم یا نسبی گرایی فهم
🔹بر اساس مبانی معرفتشناسی در حکمت اسلامی؛ به رئالیسم فهم معتقدیم.
🔸در خصوص روششناسی رئالیستی و نسبی گرایانه ما معتقد به روششناسی رئالیستی زمینه گرا هستیم. واقعیتی ورای ذهن ما وجود دارد و چون زمینههای مختلف زمانی، مکانی، رفتاری، اجتماعی و تاریخی در پیدایش واقعیّتهای مادی اعم از انسانی و غیرانسانی اثر گذارند، به همین دلیل این واقعیّتها برخلاف واقعیّتهای مجرد همواره ثابت؛ متغیر هستند. حتی ما به تأثیر زمینه ها بر ذهن شناسا نیز باور داریم.
▪️اما سخن در اين است که انسان با کمک بدیهیات و معیار شناختی که در اختیار اوست میتواند زمینههای تأثیرگذار بر ذهن را کنار بگذارد تا واقعیت خارجی را آن گونه که هست و با همان قیود زمینههای مکانی، زمانی، رفتاری، اجتماعی و تاریخی بشناسد. ما از این ایده با عنوان روششناسی رئالیسم زمینه گرا تعبیر می کنیم، یعنی معتقد به واقعیتی ورای ذهن هستیم که انسان توان کشف آن را دارد اما واقعیتها با زمینه های مختلف متفاوت میشوند و اشکال گوناگون مییابند.
#فلسفه
#نسبیت_گرایی
#علوم_انسانی
#معرفت_شناسی
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
تأملات طلبگی
🔸علوم انسانی را باید در سه مقوله؛ توصیف انسان مطلوب، توصیف انسان محقَّق و تغییر انسان محقق به انسان
✍ توجه به انسان مطلوب و مبانی فلسفی آن در علوم انسانی
♻️علوم انسانی بهدنبال تغییر انسان محقق به انسان مطلوب است لذا در این بین مکاتب و ایدئولوژیهای اجتماعی با رویکردهای خود به تبیین انسان مطلوب هستند و در هر مکتبی با گرایش خاصی به انسان مطلوب پرداخته میشود.
⚜انسانشناسی خاص نیز برگرفته از فلسفه انسان و فلسفهی انسان نیز از فلسفه هستی و فلسفه معرفت گرفته میشود. انسانشناسی خاص هر یک از علوم اجتماعی برگرفته از پارادایم حاکم بر ایدئولوژی معینی است. این معرفت پارادایمی نیز ریشه در معرفت فلسفی اندیشمندان آن علم دارد.
☑️ اگرچه پژوهشگران و دانشمندان آن علم اغلب به معرفت پارادایمی و فلسفی و مبانی انسان مطلوب آگاهی کمتری دارند و آن را پیشفرض گرفتهاند، درعینحال توصیف انسان مطلوب در ذهن آنان ضلع اصلی فعالیت تحقیقاتی آنها در ساحت توصیف انسان محقق و تغییر انسان محقق به انسان مطلوب است.
#علوم_انسانی
#جامعه_شناسی
#فلسفه
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
تأملات طلبگی
✍ تاریخچه فرهنگ غرب 🔹غرب باستان: فرهنگ اساطیری، آغاز از یونان و روم قدیم تا قرن پنجممیلادی 🔹قرو
🔹چارچوب روششناختی به دو قسم مدرن و پسامدرن تقسیم میشود.
🔸روشهای مدرن عبارتند از:
1⃣روش تبیینی
2⃣روش تفسیری
3⃣روش انتقادی
🔸روشهای پسامدرن عبارتند از:
1⃣روش گفتمانی
2⃣روش پسا ساختارگرایی
3⃣روش هرمنوتیک فلسفی
⏭روشهای مدرن وقتی پدیدار شد که مشروعیت دولت کلیسا دچار بحران گشت.
⏮روشهای پسامدرن بعد از جنگ جهانی های اول و دوم که بحران مدرنیسم تحقق یافت شکل گرفت.
#علوم_انسانی
#جامعه_شناسی
#روش_شناسی
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi