⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️دلیل #شایعه_پروری شبکههای اجتماعی چیست؟ (بخش چهارم)
🔶 #شایعات، اطلاعات یا اخباری هستند که #صحت آنها تایید نشده است. به همین دلیل هنگامی که در دسترس مخاطب قرار میگیرند، گیرنده پیام نمیتواند درستی یا نادرستی آنها را تشخیص دهد
💠هیجانها از واقعیت قدرتمندترند
🔷چه چیز سبب شده است #شایعات_شبکهای، چنین قدرت غیر قابل رقابتی پیدا کنند؟ وقتی #جامعه در #شرایط_بحرانی قرار میگیرد، #افکار_عمومی عطش فراوانی برای دریافت اطلاعات و اخبار پیدا میکند. در نبود #منابع_موثقی که به نیاز خبری جامعه پاسخ میدهند، یا در صورت کندی عملکرد آنها، #شبکههای_اجتماعی قادرند به سرعت #شایعات یا #اطلاعات_نادرست را منتشر کنند، و #افکار_عمومی را تحت تاثیر خود قرار دهند. #انتشار_شایعاتی نظیر کشته شدن افراد سرشناس، آلودگی مواد غذایی، تعطیلی یا ورشکستگی بانکها یا صنایع مختلف، مشتی نمونه خروار است که نشان میدهد به ویژه در شرایط بحرانی، اطلاعات چگونه با هم رقابت میکنند و منتشر میشوند.
🔷در این شرایط، #دو_دسته_اطلاعات با یکدیگر در رقابت قرار میگیرند. یک دسته اطلاعاتی هستند که با استفاده از هیجانها و #احساسات_مردم، روی افکار عمومی تاثیر میگذارند و غالبا منشأ تزریق نگرانی و اضطراب در میان مردم هستند. بازنشر این گونه اطلاعات در شبکههای اجتماعی به ترس و واکنشهای هستریک جامعه دامن میزند، زیرا غالبا در گفتگوهای فضای مجازی امکان بزرگنمایی پیدا میکند. دسته دوم نیز اطلاعاتی هستند که از #منابع_رسمی نظیر سازمانها و موسسات دولتی و از سوی روابط عمومیها و رسانهها منتشر میشوند و سعی دارند با #انتشار_حقایق و #اطلاعات_واقعی و صحیح، افکار عمومی را آرام یا کنترل کنند.
🔷مشکل از آن جا آغاز میشود که واکنشهای هیجانی مخاطبان به اخبار منفی، غالبا بر منابع خبری رسمی و مجازی اطلاعات متقن، غلبه پیدا میکند. به عنوان مثال، خطر شیوع یک بیماری، آلودگی مواد غذایی یا گرانی کالاها، #قابلیت_بالقوه بسیاری برای #تاثیرگذاری بر #افکار_عمومی دارد و دقیقا به دلیل این که عواطف و احساسات مخاطبان را تحت تاثیر قرار میدهد، با سرعت غیر قابل باوری بازنشر میشود. #ادامهدارد...
منبع: وبسایت خبرگزاری صدا و سیما
#رسانه #سواد_رسانه #شایعه #اطلاعات #شبکههای_اجتماعی #منابع_موثق #افکار_عمومی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️مهارتهای زندگی در تعادل عاطفی خانواده (بخش چهارم)
🔶 #عواطف و #احساسات انسان همانند جنبه های شخصیتی #نیازمند_تربیت و هدایت است. اگر در #محیط_خانه به این عواطف توجه نشود و الگوی مناسب در دسترس اعضای خانواده قرار نگیرد، زمینه های کجروی و انحراف آنان فراهم می شود.
💠مهارتهای عاطفی در تعادل بخشی رفتار خانواده ها (۳)
🔹 ۲۱) محدودیت هایی که در روابط ارزشمندتان وجود دارد، تنگناهایی است که از سوی خودتان بر خود تحمیل نموده اید.
🔹 ۲۲) نشان دهید که #افکار_خود را انتخاب می کنید و می توانید با جایگزین کردن #افکار و #عقاید_مثبت به جای افکار و مفاهیم منفی، برای همیشه از گزند اندیشه های مخرب رهایی یابید.
🔹 ۲۳) ما همواره نمی توانیم در هر کاری حرف اول را بزنیم و رتبه بالایی را کسب نماییم، اما بدون تردید می توانیم همواره #فردی_ارزنده باشیم.
🔹 ۲۴) مهمترین عامل تعیین کننده #موفقیت و #شادمانی در زندگی، اعتقادی است که به خویشتن خویش داریم.
🔹 ۲۵) با خود پیمان ببندید که با زیباترین، باارزش ترین و هیجان انگیزترین فرد دنیا، «خودتان»، رابطه ای سرشار از عشق و محبت برقرار کنید.
🔹 ۲۶) هر صحنه ای در زندگی یا مجالی برای رشد و بالندگی است، و یا آغازی برای در جازدن و رکود و کسالت؛ به هر حال اختیار با شماست.
🔹 ۲۷) جهان یک صحنه نمایش است و من و شما تهیه کننده، کارگردان و بازیگر سناریوی مکتوم و مجهول زندگی خویش هستیم.
🔹 ۲۸) سعی کنید از خود تصویری نادرست نداشته باشید؛ اگر چنین باشید با همان تصویر نادرست زندگی خواهید کرد.
🔹 ۲۹) ما به هر چیزی که می اندیشیم در آینده نزدیک به آن تبدیل می شویم. همیشه باید از خود بپرسیم که به چه چیزی می اندیشیم. در #صحنههای_زندگی سعی کنیم که به #اندیشهای_خوب بپردازیم.
🔹 ۳۰) هر کس که #خودش را دوست داشته باشد و به صلح و صفای درون خود پی ببرد، به واقعیت های زندگی عشق بورزد و #صداقت را در زندگی پیشه خود سازد، باید مطمئن باشد که #دیگران نیز او را دوست خواهند داشت. #ادامهدارد...
برگرفته از کتاب مهارتهای زندگی زنان خانه دار، نویسندگان: دکتر سوسن سیف، دکتر مه سیما پور شهریاری، مهر انگیز شعاع کاظمی، محبوبه قسامی، انتشارات دانشگاه الزهرا س، صص ۵۹-۶۸
منبع: وبسایت راسخون
#خانواده #احساسات #تربیت #افکار_مثبت #موفقیت #صداقت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #ارزش_حجاب و علت برتری #چادر در حجاب (بخش اول)
🔶باید توجه داشت كه همانطور كه بقیه واجبات داراى مراتب مختلفى مىباشند، #حجاب نیز داراى مراتب خوب، متوسط و خوبتر است و #چادر #حجاببرتر_بانوان محسوب مىگردد. در این جا چند نكته وجود دارد كه براى روشن شدن آنها باید دید اساسا #فلسفه_حجاب چیست؟
🔷 #حجاب دو فلسفه اساسى دارد كه با یكدیگر ارتباط تام دارند: ۱) #مصونیت_زن در برابر طمعورزىهاى هوسبازان؛ ۲) پیشگیرى از تحریكات شهوانى خارج از ضوابط و هنجارهاى الهى و #تأمین سلامت و #بهداشتمعنویجامعه. #حجاب با چنین نقش و كاركرد مهم و اساسى پیامى قاطع و كوبنده با خود دارد، و آن این است كه در برابر همه مردان اجنبى نوعى هشدار و اعلام «دور باش!» مىدهد، اكنون باید دید چه عواملى در رساندن این پیام و اثرگذارى آن مؤثر است:
1⃣ حدود و میزان پوشش: بدون شك هر اندازه بدن #زن #پوشیدهتر باشد، نقش نیرومندترى در دورسازى دیدگان نظارهگر ایفا مىكند. اگر #نگاههاى_آلوده را همچنان كه در روایات آمده است «تیرهاى زهرآلود شیطان» بدانیم، #پوشش_زن همانند قوسى است كه تیر از آن كمانه مىكند و منحرف مىشود و از اصابت و نفوذ در هدف باز مىماند. بر عكس هر اندازه بدن زن برهنهتر باشد، #تیرهاى_شیطانى را بیشتر متوجه خود ساخته و از آن آسیب خواهد دید. از همین روست كه #چادر را #حجاب_برتر شناختهاند، زیرا با وجود شرایط دیگر، #بیشترین_پوشش و #مطمئنترین_مصونیت را فراهم مىآورد.
2⃣ #كیفیت_پوشش: میزان ضخامت و حتى كیفیت دوخت لباس، خود بخش مهمى از حجاب را تشكیل مىدهد. بدون شك لباسهاى نازك و تنگ و بدننما، فرودگاه پیكان مسموم شیطان و موجب خیره شدن چشمهاى هرزه و آلوده، و به #فسادكشاننده_جامعه است. در مقابل لباسهاى غیربدننما، دیدهها را از خود دور مىسازد، و #سلامت_معنوى نفوس را تأمین مىكند.
3⃣ رنگها: تردیدى نیست كه برخى از رنگها دیدهها را خیره مىسازد، و پارهاى دیگر نگاهها را از خودمىراند و دور مىسازد. اكنون سؤال مىشود كدامیك از این دو براى تأمین حجاب واقعى و مصونیت معنوى جامعه و خیره نكردن چشمها و بر نیفروختن آتش شهوت مفیدتر است؟ مگر ما در جامعهاى زندگى نمىكنیم كه میلیونها جوان در اوج غریزه جنسى به سر مىبرند و در سختترین شرایط جوانى از امكان ازدواج محرومند و كافى است با اندك جرقهاى شعلههاى غریزه در وجودشان برافروخته شود و به انواع گناهان و ناراحتىها مبتلا گردند؟
🔷پس چرا به هر وسیله ممكن ـ حتى با گزینش رنگ مناسب لباس در جامعه ـ به سلامت دینى و روحى و روانى آنان كمك نكنیم، و موجب جلب توجه آنان و قرار گرفتنشان در دام مفاسد نشویم؟ در عین حال علماى دین نسبت به خصوص رنگها تأكید چندانى نكرده، ولى بر این مسأله پاى مىفشارند، كه لباس نباید موجب #جلب_توجه و عواقب سوء ناشى از آن باشد. از اینرو است كه در طول تاریخ #زنان_مسلمان به میل خود، رنگ مشكى را براى حجاب برگزیدند و این سنت حسنه مورد تقریر و پذیرش پیامبر (ص) و امامان (ع) قرار گرفت، زیرا آنان به این وسیله احساس امنیت و مصونیت بیشترى مىكردند. (ر.ك: حجاب در ادیان الهى، محمدى آشنانى).
4⃣ #شیوههای_رفتارى: طرز صحبت و چگونگى راه رفتن و... نیز بخشى از #حجاب به معناى وسیع كلمه است. حفظ #وقار و #متانت هم همان نقشى را دارد كه پوشش زن دارد، و عدم رعایت آن نیز برآیندى چون برهنگى در پى دارد. از اینرو #قرآن_مجید یكى از #صفاتخوب_زنان مؤمن را كه در رفتار دختران شعیب بیان مىكند همان #حیا» و #وقار است. #ادامهدارد...
منبع: پرسمان / حقوق زن
#حجاب #حجاب_برتر #فلسفه_حجاب
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #ربا، دشمن تقوا (بخش اول)
🔷موضوع ربای بانکی و ربای در بازار و سایر ارکان اقتصادی، از جمله مسائلی است که سالیان درازی است مورد بحث و نقد و نظر قرار گرفته است و این بحث بعد از انقلاب نیز از چالشیترین مباحث در حوزههای اقتصادی به شمار میرود؛ تا آنجا که واکنشها در سطح مرجعیت به موضوعی مثل ربای بانکی به یک مسئله مداوم تبدیل شده است. به #مسئله_ربا از زوایای مختلفی میشود نگاه کرد، اما یکی از اصلی ترین زوایایی که باید به آن توجه شود، #ابعاداجتماعی_ربا مخصوصا تاثیر آن بر #عفت_عمومی است.
💠توجه اسلام به اقتصاد
🔷در دین مقدّس #اسلام، توجه خاصی به #مسائل_اقتصادی و #تجارت نموده است، و جوانی که حرفه و یا هنر خاصی جهت امرار معاش نداشته باشد را مذمّت مینماید. [۱] سفارش همیشگی دین اسلام به تقسیم ساعات روزانه به سه دسته است: [۲] عبادت خداوند متعال و تفکر و تفقّه در اندیشههای دینی؛ پرداختن به امور خانواده و استراحت و استفاده حلال از نعمتهای دنیوی دنیا؛ کار و #فعّالیّت_اقتصادی، تا با آن امرار معاش نموده و در مواقع ضرورت در راه خدا آنها را انفاق نماید و اگر نیاز بود در برابر دشمنان خدا، جامعه را تجهیز نظامی و امنیّتی و غذایی نماید و جلوی سلطهی اقتصادی و نظامی و سیاسی دشمن را بگیرد.
🔷همانگونه که مشاهده میفرمایید، شریعت اهمیت خاصی به کسب و کار میدهد. امّا در #اسلام همه چیز بر روی حساب و کتاب است و اینگونه نیست که هرکس به هر نحوی که دوست داشت #معامله و داد و ستد نماید. در #عقود_اسلامی شروطی برای طرفین عقد و قرارداد وجود دارد، از جمله آنان سفیه و صبی و مجنون نبودن طرفین معامله است، اینکه معلوم باشد فروشنده و مشتری چه کسانی هستند. [۳] همچنین #شروطی در مورد خود #کالا و ثمنی که مورد معامله قرار میگیرند وجود دارد. از جمله آنان مجهول نبودن مقدار و میزان ثمن و مثمن است؛ یعنی مشخص باشد که چه مقدار و چه تعداد ثمن یا مثمن در عقد وجود دارد؛ و بین ثمن و مثمن تعادل و تساوی برقرار باشد.
💠علت حرمت ربا
🔷در #زمانظهوراسلام، در تجارت بین مردم #ربا رایج بود و آنان گمان میکردند که ربا نیز همچون بیع، عقدی حلال است. امّا خداوند متعال به صورت قاطع آن را #حرام اعلام نمود، و #رباخوار و #رباگیر و هر آنکس را که در اینباره مشارکتی دارد، #دشمن_خدا معرّفی مینماید و آنان را از این #عمل_قبیح باز میدارد. [۴] در کتاب علل الشرائع راجع به علّت حرمت ربا روایتی آمده است به این مضمون که: «اگر #ربا حلال باشد، مردم دیگر #تجارت را رها مىکنند». چون وقتی لذّت و شیرینی حرام را بچشند و در ظاهر، بدون زحمت سودی نصیبشان شود، دیگر به دنبال سختیهای تجارت نمیروند و اگر چنین اتّفاقی بیافتد، به زودی شاهد #فقر و گرفتاری در جامعه اسلامی خواهیم بود و دشمن توانایی چیرگی بر امّت مسلمان را خواهد یافت.
💠فراگیری ربا در جامعه
🔷رسول خدا (ص) فرمود: «خورنده ربا و خوراننده آن و نویسنده قبض آن و شاهدانش در گناه یکسانند». [۵] این روایت دالّ بر #گستردگی و عمومیّت این #گناه دارد، و اینکه این عمل زشت طوری سرایت میکند که همه را آلوده مینماید. زیرا افراد ضعیفالنفس به محض بروز سختی و دشواری در زندگی مادّیشان، با توجّه به مشاهده موفقیت ظاهری و موقّت بعضی از هم کیشانشان در #ربا، آنان نیز رو به این عمل قبیح و خانمان سوز میآورند؛ و وقتی مزه گناه به مذاق کسی بنشیند، فقط باید از مسیر #تقوای_الهی او را درمان کرد. #ادامهدارد...
پینوشت:
[۱] وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص ۳۶
[۲] حکمت ۳۹۰ نهج البلاغه
[۳] مکاسب شیخ انصاری، بخش شروط بیع.
[۴] سوره بقره، آیه ۲۷۵
[۵] ترجمه من لا یحضره الفقیه، ج ۴، ص ۳۷۱
منبع: وبسایت راسخون
#ربا
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️مهارتهای زندگی در تعادل عاطفی خانواده (بخش پنجم)
🔶 #عواطف و #احساسات انسان همانند جنبه های شخصیتی #نیازمند_تربیت و هدایت است. اگر در #محیط_خانه به این عواطف توجه نشود و الگوی مناسب در دسترس اعضای خانواده قرار نگیرد، زمینه های کجروی و انحراف آنان فراهم می شود.
💠مهارتهای عاطفی در تعادل بخشی رفتار خانواده ها (۴)
🔹 ۳۱) جهت دستیابی به هر چیز در زندگی، نگرانی و تعجیل لازم نیست، بلکه تنها کافی است که میل و انگیزه دستیابی را در خود پرورش دهیم.
🔹 ۳۲) احساس گناه دائم، انتخابی غیرمسئولانه است. مادامی که نسبت به اعمال و رفتار گذشته خود پشیمانی مستمر داشته باشید، با حفظ این احساس شوم در لایه های ذهن، جریان انرژی را برای هرگونه اصلاح و تغییر مسدود کرده اید.
🔹 ۳۳) همواره تلاش کنید در برخورد با هر کس او را به دیده یک معلم و آموزگار بنگرید و چیزی از او بیاموزید.
🔹 ۳۴) احساسات و هیجان های خود را چون شعله شمعی بپندارید و نگذارید که حتی شدید ترین تندبادهای زندگی این شعله را بلرزاند و خاموش کند.
🔹 ۳۵) هر کس در زندگی با مشکلاتی رو به روست. تفاوت یک شخص سالم و یک فرد نامتعادل در داشتن مسائل و مشکلات نیست، بلکه در #نگرش آنان نسبت به این مسئله است که چه کسی مشکل را عمده میداند و چه کسی راه حل مشکلات را مهم میداند.
🔹 ۳۶) هنگامی فرد به خودشکوفایی می رسد که توانایی استقبال از آینده ای مبهم و مجهول را داشته باشد و خود را برای مواجهه و درس گرفتن و بهره جستن آماده نماید.
🔹 ۳۷) رمز و راز و سرنخ های زندگی خود را به دست دیگران و وابسته به دیگران ندانید. اگر چنین باشد، صلح و صفا، آرامش و آسایش، امنیت و عشق و علاقه و مهرورزی و خلاقیت دچار مشکل می شوند.
🔹 ۳۸) اگر زندگی خود را به نقطه ای یا فردی یا به روش خاصی متکی کنید، مطمئن باشید با از میان رفتن آن نقطه اتکا دچار شکست سنگینی می شوید.
🔹 ۳۹) هر کس باید بداند که در جهان هستی وجودی منحصر به فرد و توانایی خاصی دارد. پس به خاطر آن توان مخصوص هیچ وقت خود را دست کم نگیرید.
🔹 ۴۰) احساسات و هیجان های منفی و خشم و کینه، حاصل انتخاب خود شماست، نه اینکه دیگران به شما تحمیل کرده باشند. بنابراین، تو خود امکان انتقال آن به درون خود را فراهم ساخته ای. #ادامهدارد...
برگرفته از کتاب مهارتهای زندگی زنان خانه دار، نویسندگان: دکتر سوسن سیف، دکتر مه سیما پور شهریاری، مهر انگیز شعاع کاظمی، محبوبه قسامی، انتشارات دانشگاه الزهرا س، صص ۵۹-۶۸
منبع: وبسایت راسخون
#خانواده #زندگی #عواطف #احساسات #انگیزه #نگرش_مثبت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #اربعین تمرینی برای آمادگی دوران ظهور
🔷ماجرای #عاشورای اباعبدالله الحسین (ع) کل هستی را به خود درگیر کرده است؛ با درسهایی که #کربلا برای بشریت به ارمغان آورده است، این حقیقت آشکار میشود که تحقق آن #وعده_الهی که در کتب پیامبران پیشین وعده داده شده است از طریق #کربلایامامحسین (ع) امکان دارد و بس. در قرآن کریم میخوانیم: «وَ لَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ؛[انبیاء، ۱۰۵] و ما بعد از تورات در زبور (داود) نوشتیم که البته #بندگان_نیکوکار من ملک زمین را وارث و متصرف خواهند شد.» و همچنین این عباد صالح را ازجمله کسانی برمیشمارد که به آنها ظلم روا داشته شده است، اما در اوج این ظلمها یاری خداوند شامل حالشان خواهد شد،
🔷آنجا که میفرماید: «وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ؛[قصص، ۵] ما میخواهیم بر مستضعفان زمین منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم!» این روش و رویه، همان چیزی است که از #مکتب_عاشورای #امام_حسین (ع) به دست میآید که در مَثَل از آن به «پیروزی خون بر شمشیر» نام برده شده است. آنجا که راوی اینچنین بیان میکند: «از امام صادق (ع) دربارهی آیهی «وَ لَقَدْ كَتَبْنا فِي اَلزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ اَلذِّكْرِ أَنَّ اَلْأَرْضَ يَرِثُها عِبادِيَ اَلصّالِحُونَ» سوال کردم، ایشان فرمودند: آن عباد صالح ما #اهل_بیت (ع) هستیم. و سپس از آیه: «إِنَّ فِي هذا لَبَلاغاً لِقَوْمٍ عابِدِينَ» سوال کردم فرمودند #قوم_عابد #شیعیانما هستند.» [۱]
🔷پای کربلای اباعبدالله (ع) که بنشینیم این نکته مهم را میتوانیم بفهمیم که درست است که گاه مسیر تیرهوتار میشود و انسان احساس میکند بنبستی ایجاد شده است، ولی آنکس که با خداست و در دل به این مسئله ایمان دارد که خدا با اوست، دیگر شکست برایش معنا ندارد. دشمن از این نگاه میترسد و میداند #شیعیان_اهلبیت (ع) برای تحقق آن آرمان حقیقی، یعنی #حکومتبرجهان، یک تجربهی عالی جلوی چشمان خود دارند و آن تجربه #ماجرای_کربلاست که امام حسین (ع) بهظاهر شکست خورد و دشمنانش به لسان طعنه و کنایه شکست را به حضرت نسبت دادند، اما در برابر پاسخهای مستدل و عزتمندانهی حضرت #زینب_کبری (س) سرافکنده و شرمسار شدند، تا جایی که خود #یزید هم از کشتن امام حسین (ع) برائت جست و #ابن_مرجانه را لعن و نفرین کرد و این برگشت ورق، پس از گذشت مدت کوتاهی از #واقعه_کربلا اتفاق افتاد و پیروزی ظاهریشان را به شکستی سخت و دردناک مبدل ساخت.
👇👇👇
این تفکر مرزها را درمینوردد و دلهای انسانهایی که عاشق آزادگی و جوانمردی هستند را به هم گره میزند و حماسهای همچون #اربعین میآفریند. این باور ماست که #زیارت_اربعین به سبب پشتوانهی قوی #عاشورا جهانی خواهد شد و مسیر را برای ظهور باز خواهد کرد.
عاشقانههای بسیاری را انسان در مسیر پیادهروی اربعین اباعبدالله (ع) مشاهده میکند که در وصفش کتابهای بسیاری در این سالها به رشتهی تحریر درآمده است. پابرهنگانی که در این مسیر گویی بر بال ملائک سوارند و بر سریر شاهی روان.
آنچه #نهضتامامحسین (ع) را به وسیله #زیارت_اربعین ایشان، به موضوع #ظهور گره میزند، در دو نکته بسیار مهم نهفته است:
1⃣ #جهانی_شدن نهضت امام حسین (ع) به وسیله اربعین: برای برپا شدن #قیام_آخرالزمانی #امام_عصر (عج) لازم است که یک #شناخت_جهانی ایجاد شود و این کار را #زیارت_اربعین #امام_حسین (ع) انجام خواهد داد. در مسیر پیادهروی اربعین میتوان از ملیتهای مختلف افراد مختلفی را مشاهده نمود که دلسوخته و عاشق پای در این مسیر گذاشتهاند و هر کدام در زمان بازگشت سفیری برای این مکتب خواهند بود و #امام_حسین (ع) و #فرج_امامعصر (عج) را به عنوان دو مؤلفهی اصلی این مسیر با دلی مالامال از عشق به اقصی نقاط عالم خواهند برد و گسترش خواهند داد و شاهد این مطلب نیز اضافه شدن هر سالهی خیل عاشقان و مشتاقان زیارت اربعین در سالهای متمادی بوده است.
2⃣عشق همراه با رنج: عشق به امام حسین (ع)، عشقی است که باید برای آن بها داد و راحتطلبی و عافیت خواهی در آن راهی ندارد، و این همان چیزی است که مساله #ظهور نیز بدان گرهخورده است که در خیل یاران آخرالزمانی حضرت حجت (عج) راحتطلبان را راهی نیست. #زیارت_اربعین یک دورهی آمادهسازی عاشقانه است که دلها را به هم گره میزند و مرزهای زمینی را در دل خود ذوب میکند. #زیارت_اربعین یک خستگی شیرین به جان انسان میاندازد که هر انسانی که خوب در آن تأمل کرده است، آن را با هیچ لذت مادی عوض نخواهد کرد. گرچه امسال ما از این زیارت محرومیم اما شاید این نیز سبب خیری شود که در این روزها با همان حس و حال شوریده، در جمع مردم خودمان باشیم و از جنس رنجهای شیرین خدمتگزاری مسیر پیادهروی زیارت اربعین خدمتی به مردم خودمان داشته باشم تا گامهای نهایی آدم آخرین ذخیرهی الهی هستی، به زیبایی هر چه تمامتر برداشته شود.
پینوشت
[۱] البرهان فی تفسير القرآن، هاشم بن سلیمان بحرانی، ج ۳، ص ۸۴۷
منبع: وبسایت رهروان ولایت
#اهل_بیت #امام_حسین #امام_مهدی #عاشورا #ظهور #کربلا #اربعین
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 لایق نبودم زائرت باشم این اربعین مجاورت باشم
@Farsna
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️دلیل #شایعه_پروری شبکههای اجتماعی چیست؟ (بخش پنجم)
🔶 #شایعات، اطلاعات یا اخباری هستند که #صحت آنها تایید نشده است. به همین دلیل هنگامی که در دسترس مخاطب قرار میگیرند، گیرنده پیام نمیتواند درستی یا نادرستی آنها را تشخیص دهد
🔷محققانی که به روانشناسی شایعه پرداخته اند، معتقدند #شایعات زمانی بالا میگیرد که ابهام، خطر یا #تهدید_بالقوهای وجود داشته باشد. مطالعاتی که روی انتشار ویروسی شایعات انجام شده است، نشان میدهند که #برخیهیجانهایخاص منجر به بازنشر بیشتر #شایعات در #شبکههای_اجتماعی میشوند. برخی از این هیجانها که سرایت ویروسی دارند، عبارتاند از: حس کنجکاوی، نیاز به سرگرمی، منفعت طلبی، شگفتی و اطمینان نداشتن. #بیاعتمادی و #اطمینان_نداشتن، یکی از ویروسیترین این هیجانها است که عملا میتواند به بمب ساعتی خطرناکی برای ایجاد ترس و نشر بیشتر اکاذیب در شبکههای اجتماعی تبدیل شود.
🔷هراس بانکی که در تعریف، به هجوم سپردهگذاران برای دریافت وجوهی که نزد بانک سپرده گذاری کرده اند، گفته میشود و معمولا در پی اطمینان نداشتن ناشی از حوادثی نظیر جنگ، شورش یا کودتا در کشور، یا سوءمدیریت در یک یا چند بانک رخ میدهد، یکی از پدیدههایی است که چند سال پیش به دلیل #نشراطلاعاتنادرست در شبکههای اجتماعی کشور بحران ساز شد. به همین ترتیب، #اخبار_دستکاریشده یا #شایعات_اقتصادی میتوانند به طرز ناخوشایندی بازارها را دستخوش بحران کنند، و ترس و #بیاعتمادی است که #منشاء_اصلی همه این بحرانها به شمار میرود. در این شرایط #افکار_عمومی که دچار ترس و اضطراب شده است، منتظر پاسخگویی منابع رسمی در تلویزیون یا مطبوعات نمینشیند، بلکه به سرعت تحت تاثیر قرار میگیرد و واکنش نشان میدهد.
🔷نشر اخباری مانند واردات خرمای داعشی، وجود وایتکس در شیر یا استفاده از گوشت گربه در تولید سوسیس و کالباس، از جمله شایعاتی بودند که بیشترین بهره را از ایجاد ترس و هراس برای مخاطبان خود بردند. اینجا دقیقا جایی است که سازمانهای دولتی و منابع رسمی خبری دچار چالشی جدی میشوند و از تلاشهای خود برای خنثی کردن #شایعات کمترین نتیجه را میگیرند، زیرا آنها تلاش میکنند با استدلال و ارائه مدارک و مستندات، واقعیتها را منتشر کنند، در حالیکه به طور همزمان #شبکههای_اجتماعی با بهرهگیری از محتوای کاملا هیجانی و احساسی که ریشه در ترس، اضطراب و احساس ناامنی یا حتی خوشحالی و شادمانی کاذب و مقطعی دارد، مشغول #نشر_سریع #اخبارگمراهکنندهاند.
🔷به بیان سادهتر میتوان گفت در این شرایط واقعیتهایی که از #مجاری_سنتی_اخبار منتشر میشوند، نمیتوانند به خوبی از پس مدیریت افکار عمومی بربیایند، و شهروندان را با جریان مورد نظر دولت همراه کنند. اینجا جایی است که برای خنثی کردن شایعات، #مهندسی و #طراحی_پیام، #مدیریت_سریع و ضربتی، #بکارگیری_درست_زبان و #سرعت_پاسخگویی به شایعات، حرف اول را میزند. در #شرایط_بحرانی، #منابع_رسمی باید جلوتر و حتی فراتر از شبکههای اجتماعی بیاندیشند و عمل کنند.
🔷پژوهشهایی که تلاش کرده اند قدرت نفوذ کانالهای سنتی (مانند شبکههای خبری) را با پیامهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر میشود، مقایسه کنند، نشان داده اند که تاثیرگذاری رسانههای سنتی تنها اندکی از شبکههای اجتماعی بیشتر است. شاید به این دلیل که عموم مردم به ویژه نوجوانان و جوانان متوجه تمایز بین اخبار و اطلاعات رسمی و موثق، و اطلاعات تولید شده از سوی کاربران شبکهها نیستند. آنها در مواجهه با پیامهای تایید نشده یا همان #شایعات، کمتر به #منبع_اطلاعات توجه میکنند و تحت تاثیر هیجانها تنها منشاء بازنشر این گونه پیامها میشوند. #ادامهدارد...
منبع: وبسایت خبرگزاری صدا و سیما
#رسانه #سواد_رسانه #شایعه #شایعات #شبکههای_اجتماعی #اطلاعات_نادرست #افکار_عمومی #منابع_رسمی #منبع_اطلاعات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #ارزش_حجاب و علت برتری #چادر در حجاب (بخش دوم)
🔶باید توجه داشت كه همانطور كه بقیه واجبات داراى مراتب مختلفى مىباشند، #حجاب نیز داراى مراتب خوب، متوسط و خوبتر است و #چادر #حجاببرتر_بانوان محسوب مىگردد. در این جا چند نكته وجود دارد كه براى روشن شدن آنها باید دید اساسا #فلسفه_حجاب چیست؟
🔷در رابطه با #فلسفه و #آثار_حجاب در جامعه گفتنی است از آنجا كه #انسان یك #موجود_اجتماعی است، جامعه بزرگی كه در آن زندگی میكند از یك نظر، همچون خانه او است و حریم آن همچون حریم خانه او محسوب میشود، پاكی جامعه به پاكی او كمك میكند و آلودگی آن به آلودگیش؛ روی همین اصل در #اسلام با هر كاری كه جو جامعه را مسموم یا آلوده كند شدیدا مبارزه شده است؛ چرا كه #گناه همانند آتش است، هنگامی كه در نقطهای از جامعه این آتش روشن شود، باید سعی و تلاش كرد كه آتش خاموش یا حداقل محاصره گردد، اما اگر به آتش دامن زنیم و آن را از نقطهای به نقطه دیگر ببریم و یا آن را به حال خود واگذاریم، حریق همه جا را فرا خواهد گرفت و كسی قادر بر كنترل آن نخواهد بود.
🔷از این گذشته #عظمت_گناه در نظر مردم و حفظ ظاهر جامعه از آلودگیها، خود سد بزرگی در برابر فساد است. اشاعه فحشا و #نشر_گناه و تجاهر به فسق، و تسامح در این موضوع، این سد را میشكند، و #گناه را در اذهان كوچك، و آلودگی به آن را ساده مینماید. بر همین مبنا #حكومت_اسلامی موظف است جلو #منكرات را بگیرد. این به معنای تحمیل به حجاب نیست، بلكه نوعی واكسینه كردن جامعه در مقابل بیماریهای روانی و معنوی است. در #جامعه_اسلامی همه وظیفه دارند به #بهداشت_روانی و سلامت روحانی توجه كنند. این همان #امر_به_معروف و #نهی_از_منكر و نظارت ملی است.
🔷 #حاكمان_اسلامی موظفند موانع رشد فضائل انسانی را از بین ببرند، و این در حقیقت بستر سازی برای سلامت روانی جامعه است، و بر این اساس #قرآن با این پدیده برخورد كرده است، و به دنبال آن دیگر #زنان_بدحجاب نمیتوانستند هر طور دلشان خواست در اجتماع ظاهر شوند، حتی اقلیتهای مذهبی نیز موظف به رعایت مقررات اسلامی در جامعه اسلامی بودهاند. در آیات ۳۱ سوره نور و ۳۴ و ۵۹ سوره احزاب، كیفیت حركات در روابط اجتماعی زن مورد توجه قرار گرفته است. نیز از آیات امر به معروف و نهی از منكر میتوان استفاده كرد كه جلو هر گونه منكر و زشت باید ایستاد و اجازه ظهور و بروز به آن نداد.
🔷در هر صورت #هنجارهای_دینی در جامعه را باید به اجرا گذاشت، و نمیتوان تنها به عقیده و میل مردم اكتفا كرد. فكر كنید چقدر از مردم حاضرند با میل و رغبت و از روی اعتقاد از رشوه گرفتن و اختلاس اجتناب كنند؟ چقدر حاضرند از شراب و زنا، با میل و رغبت احتراز نمایند، تا سپس آنها را آزاد گذاشت تا در عمل هم با میل و رغبت وظایف خویش را اجرا كنند. این موضوع منحصر به كشور ما نیست. در هر كشوری یك سلسله دستوراتی است كه به #اجبار، آنها را به اجرا میگذارند. در كشوری مثل فرانسه - كه آن را مهد آزادی میشمارند - چگونه به اجبار دختران را وادار به بیحجابی میكنند تا به مدرسه یا دانشگاه راه یابند! تفاوت در جامعه اسلامی و غیراسلامی در نوع هنجارهاست، نه چگونگی برخورد با آنها. #ادامهدارد...
منبع: پرسمان / حقوق زن
#حجاب #حجاب_برتر #فلسفه_حجاب #آثار_حجاب #بی_حجابی #بدحجابی #امر_به_معروف #نهی_از_منكر
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #ربا، دشمن تقوا (بخش دوم و پایانی)
🔶به #مسئله_ربا از زوایای مختلفی میشود نگاه کرد، اما یکی از اصلی ترین زوایایی که باید به آن توجه شود، #ابعاداجتماعی_ربا مخصوصا تاثیر آن بر #عفت_عمومی است.
💠اثرات مخرّب ربا
🔷برای #ربا اثرات مخرّب فردی و اجتماعی میتوان نام برد. #اثراتمخرّبفردی #ربا عبارتند از: ۱) عدم تحرّک اقتصادی رباخوار؛ ۲) عدم پیشرفت اقتصادی ربا گیر؛ ۳) تضعیف و بیچاره شدن مادّی و اخروی ربا گیر و رباخوار؛ ۴) بیایمانی و بیدینی و عدم پیشرفت در معنویات ربا گیر و رباخوار. امّا اثر مخرّبی که #ربا در جامعه میگذارد بدین شرح است: #ربا علاوه بر آنکه اثرات مخرّب اقتصادی در جامعه به بار میآورد، سبب #افزایش_منکرات و #پدیدههایشوم_اجتماعی میشود. امام محمد باقر (ع) میفرمایند: «خداوند عزّ و جلّ #ربا را حرام کرد تا معروف و امر پسندیده از بین نرود».[۱] یکی از این پدیدههای شوم، #بیعفّتی در جامعه است، آن هم به صورت گسترده و فراگیر که از مصادیق #بیتقوایی است.
💠حقیقت عفّت
🔷 #عفّت در لغت، به معنای حفظ و #نگهداری_نفس، از شهوات و تمایلات نفسانی ای است که در خود نفس وجود دارد، چنانکه #تقوا عبارت باشد از نگهداری نفس از خلاف و محرّمات خارجی که به واسطه آن جلوگیری میشود از خلاف و عصیان. [۲] عفت در شخص فقیر با قناعت حاصل میشود. [۳] عفت در شخص غنی با حفظ و خودداری نفس و شهوت خود، از مواردی که به خاطر وسعت مالش ممکن است رخ بدهد حاصل میشود. [۴] عفت در نکاح از خودداری خود از شهوت به هر وسیلهای که ممکن است، حاصل میشود. مثل روزه گرفتن، عبادت کردن، ذکر خدا را گفتن و فکر و اندیشه نمودن. [۵]
💠بررسی رابطه ربا و بیعفتی
🔷در روایتی امام صادق (ع) فرمودند: «گرفتن یک درهم #ربا، در نزد خداوند عزیز، گناهش سختتر است از سى بار زنا که همه با محارم مانند خاله و عمّه صورت گیرد». [۶] و در روایت دیگری یک درهم #ربا را هفتاد برابر بدتر از زنا با مادر خویش در خانه خدا میداند. [۷] این روایت میزان و شدت #گناه_ربا را نشان میدهد. اینکه شخصی با مادر خویش در خانه خدا نعوذبالله عمل حرام انجام دهد، امری بسیار قبیح است، حال #یکدرهم_ربا هفتاد برابر بدتر است. انجام دادن زنا یکی از روشنترین مصادیق بی عفّتی است. برای زنا آثار مخرّب اجتماعی بسیاری نقل شده است: ۱) فروپاشی بنیان خانواده. ۲) تربیت ناصحیح اولاد. ۳) افزایش بیماریها. ۴) ناسالم شدن اجتماع و... . حال #ربا سی برابر و یا در روایتی دیگر هفتاد برابر #گناهش و #آثار_مخرّبش بیشتر و سخت تر است. این اثرات مخرّب اجتماعی در زنا، برای #ربا به صورت بیشتر روی خواهد داد، که نتیجه همه آنها #بیعفّتی خواهد بود.
💠راه درمان
🔷برای نجات از ربا توصیه به #تقوا شده است. برخی از راههای تقوا عبارت است از: #ایمان پیدا کردن به خدا و رسولش و قرآن و امامان؛ [۸] #توبه_واقعی و پشیمانی از عمل اشتباه خویش؛ #عمل_صالح و جبران مافات؛ صدقه دادن و کمک به انسانهای نیازمند؛ [۹] اقامه نماز؛ پرداخت زکات.؛ بارزترین #عمل تقواگونه در اینباره #رعایت_عفت و #پاکدامنی است. به این نحو که جلوی #نفس خود را از آلوده شدن به شهوت کثرت مال بگیرد و اگر مرتکب #ربا شده است، توبه واقعی نماید.
💠نتیجه
🔷به تجربه مشاهده شده است که #افراد_رباخوار هرچه به دست میآوردند، در آخر با #نهایت_گرفتاری و #ابتلائات_مختلف دار فانی را وداع میگویند، و هرگز زندگی خوش و موفقیّت آمیزی را به دست نمیآورند؛ و علاوه بر آنکه زندگی مادّی و اخروی خود را به جهنّم تبدیل مینمایند، سبب سوراخ کردن #کشتی_جامعه در طوفانهای حوادث شده، که اگر سریعاً به آن رسیدگی نشود، کل جامعه درگیر و آلوده به آن شده و همه جامعه با هم غرق خواهند شد.
پینوشتها
[۱] علل الشرائع، ترجمه ذهنى تهرانى، ج ۲، ص ۵۴۷
[۲] التحقیق فی کلمات القرآن، ج ۸، ص ۲۱۹
[۳] سوره بقره، آیه ۲۷۳
[۴] سوره نساء، آیه ۶
[۵] سوره نور، آیه ۳۳
[۶] ترجمه من لا یحضره الفقیه، ج ۴، ص ۳۷۰، باب ربا
[۷] بحارالانوار، ج ۷۷، ص ۵۸
[۸] سوره بقره، آیه ۲۷۷
[۹] سوره بقره، آیات ۲۷۶ و ۲۷۸
منبع: وبسایت راسخون
#ربا #رباخوار #رباخواری #رباگیر #گناه_ربا
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️مهارتهای زندگی در تعادل عاطفی خانواده (بخش ششم و پایانی)
🔶 #عواطف و #احساسات انسان همانند جنبه های شخصیتی #نیازمند_تربیت و هدایت است. اگر در #محیط_خانه به این عواطف توجه نشود و الگوی مناسب در دسترس اعضای خانواده قرار نگیرد، زمینه های کجروی و انحراف آنان فراهم می شود.
💠اصول رشد مهارتهای عاطفی زنان
🔷 #زنان_خانهدار به عنوان #کانوناصلیارتباط و مهرورزی، باید با #آموزش_فعال و مبتنی بر تجربه، این موضوع را به #اعضای_خانواده انتقال دهند، که #مهرورزی منبع پالایش اعضای خانواده بوده و روابط بین آنها را صمیمی، گرم و توأم با احترام می کند. به همین دلیل #اعضای_خانواده باید از این مهارت ها در جهت تقویت و تحکیم نهاد خانواده، و رشد انگیزه های فردی استفاده نمایند. ضمن آنکه در تعالی و رشد باورها و اعتقادهای اعضای خانواده نیز مؤثر خواهد بود.
🔷البته #زنان_خانهدار برای اینکه بتوانند مهارت های عاطفی اعضا را رشد دهند، در درجه اول باید #خودشان #مهارتهای_لازم را فرا گیرند که عبارت اند از: ۱) #احساس_خود را نسبت به همسر و اعضای خانواده بیان کنید. ۲) #احساساعضایخانواده را نسبت به خود بپرسید. ۳) #انتظارات_اعضا را از خود جویا باشید. ۴) #انتظارات_خودتان را از اعضای خانواده بیان کنید. ۵) نیاز خود را به #محبت_کردن و #محبت_دیدن بیان کنید. ۶) پیامهای مثبت عاطفی اعضا را نسبت به خود تقویت کنید. ۷) پیامهای مثبت عاطفی را به اعضای خانواده نشان دهید. ۸) #ارتباط_عاطفی خود را با سایر افراد خانواده گرم و صمیمی کنید.
برگرفته از کتاب مهارتهای زندگی زنان خانه دار، نویسندگان: دکتر سوسن سیف، دکتر مه سیما پور شهریاری، مهر انگیز شعاع کاظمی، محبوبه قسامی، انتشارات دانشگاه الزهرا س، صص ۵۹-۶۸
منبع: وبسایت راسخون
#خانواده #اعضای_خانواده #عواطف #خانه #زنان #زنان_خانه_دار
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️دلیل #شایعه_پروری شبکههای اجتماعی چیست؟ (بخش ششم)
🔶 #شایعات، اطلاعات یا اخباری هستند که #صحت آنها تایید نشده است. به همین دلیل هنگامی که در دسترس مخاطب قرار میگیرند، گیرنده پیام نمیتواند درستی یا نادرستی آنها را تشخیص دهد
💠کارشناسان معتقدند پنج رویکرد حرفهای میتواند با نشر #اطلاعات_نادرست در شبکههای اجتماعی #مقابله کند:
1⃣چارچوب بندی و زبان اولیه بسیار مهم است. تحقیقات نشان میدهد اولین اطلاعاتی که منتشر میشود اهمیت زیادی دارد. طراحی جملاتی که برای انتقال اطلاعات به عموم به کار میرود، بسیار حیاتی و کلیدی است، زیرا خود میتواند به جای کنترل شایعه و ترس، به آن دامن بزند. وقتی یک #منبع_رسمی میگوید: هنوز آمار دقیقی از کشته شدگان در دست نیست، #شایعه_پردازان به راحتی بالاترین آمارها را تخمین میزنند و در شبکهها #منتشر میکنند، اما اگر همین خبر در قالب «آمار کشته شدگان را به زودی اعلام میکنیم» عنوان شود، قطعا تاثیر مثبت بیشتری بر #افکار_عمومی دارد.
2⃣ #اطمینان_نداشتن، جرقهای برای انفجار است. #بیاعتمادی_مردم اغلب سبب میشود برای کسب اطلاعات بیشتر به منابع اطلاعاتی خودشان روی بیاورند. هر قدر #منابع_رسمی و سازمانهای مطلع برای نشر #اطلاعات_صحیح بیشتر دست دست کنند، و سیاست حبس اطلاعات در پیش بگیرند، #شبکههای_اجتماعی برای #نشر و #بازنشر شایعات قدرت بیشتری پیدا میکنند. این شبکهها با #شایعه، شکاف اطلاعاتی را پر میکنند که باید #اخبار_موثق پر میکردند.
3⃣ #پایش_دقیق و #تحلیلبهموقع شبکههای اجتماعی برای مقابله با شایعات اقدامی بسیار کلیدی است. بررسی دقیق و لحظه به لحظه آنچه در شبکههای اجتماعی رخ میدهد، سبب میشود در صورت انتشار اطلاعات نادرست، امکان تکذیب یا #اصلاح_سریع آن وجود داشته باشد. #تحلیل_به_موقع محتوای شبکهها #بهترین_راهحل_دفاعی در برابر شایعات است، زیرا نشان میدهد #شکاف_اطلاعاتی در کجاست و مردم به دنبال چه اطلاعاتی هستند؛ بنابر این، منابع رسمی به سرعت میتوانند #نیازاطلاعاتیشهروندان را برطرف و شکاف به وجود آمده را پر کنند. مشکل معمولا از آنجا ناشی میشود که منابع رسمی اغلب، #قدرت #محاورههای_عمومی در رسانههای بر خط (آنلاین) و شبکههای اجتماعی را نادیده میگیرند و از تاثیرگذاری آن غافل هستند.
4⃣ #تصاویر #بسیار_سریعتر از کلمات و متون #نشر پیدا میکنند. منابع رسمی اطلاعات باید بدانند که تاثیرگذاری فرمتهای مختلف اطلاعات در شرایط مختلف، با یکدیگر متفاوت است. #گزارشهای_تصویری غالبا تاثیر بیشتری بر افکار عمومی میگذارند و سریعتر از اطلاعات مکتوب، بازنشر پیدا میکنند. محتواهایی مانند عکس یا فیلم در شرایط بحرانی و خاص، عملکرد ویژهای دارند، زیرا میتوانند به طور مستند، #شایعات را تکذیب کنند.
5⃣ #سواد_رسانهای، همواره از #ملزومات_زندگی در دنیای رسانههای مدرن است. #مردم، خبرنگاران و دولتمردان باید در این زمینه #آموزش ببینند. کارشناسان حوزه ارتباطات معتقدند که #واکنش_درست افکار عمومی و رسانهها در قبال #شایعات، و موضعگیری صحیح سیاستمداران و دولتمردان در چنین شرایطی، در وهله نخست به #میزان_آگاهی آنان از #کارکردرسانههاینوین بازمی گردد.
🔷به ویژه، #عموم_مردم که با کوچکترین خبر نامساعدی، دچار اضطراب و آشفتگی میشوند، باید بدانند #هر_محتوایی در فضای مجازی، معتبر و #قابل_اعتماد نیست. آنها باید #منابع_خبری_رسمی و #موثق را بشناسند و #قدرت_تشخیص و #تفکیک محتوای دروغ و راست را با مراجعه به این منابع پیدا کنند. سیاستگذاران و خبرنگاران نیز باید تدابیری بیاندیشند و منابع و مراجعی ایجاد کنند تا مردم در هنگام مواجهه با پیامهای مشکوک و غیر قابل اعتماد به آنها مراجعه کنند و #حقیقت را بیابند. #ادامهدارد...
منبع: وبسایت خبرگزاری صدا و سیما
#شایعات #شایعه #اطلاعات #اطلاعات_نادرست #اطلاعات_صحیح #منابع_رسمی #اخبار_موثق #افکار_عمومی #سواد_رسانه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #ارزش_حجاب و علت برتری #چادر در حجاب (بخش سوم)
🔶باید توجه داشت كه همانطور كه بقیه واجبات داراى مراتب مختلفى مىباشند، #حجاب نیز داراى مراتب خوب، متوسط و خوبتر است و #چادر #حجاببرتر_بانوان محسوب مىگردد. در این جا چند نكته وجود دارد كه براى روشن شدن آنها باید دید اساسا #فلسفه_حجاب چیست؟
💠بسیاری از حكمتها و #فلسفههای_حجاب امروزه روشن شده است:
🔷الف) #پوشش، امری #غریزی و #فطری برای بشر است. كاوش های باستان شناسی نشان میدهد كه از دیر زمان، بشر در حد امكان نسبت به مساله پوشش اهتمام ورزیده است، و همه صاحبان ادیان نیز آن را سرلوحه عمل قرار دادهاند. ب) #مستور_بودنِ زیباییها و جذبههای جنسی زن و مرد، آنها را از معرض دید و طمع ورزی شهوت پرستان هرزه محافظت میكند و امنیت و #بهداشت_روانی و جسمی آنان را تأمین مینماید. ج) برهنگی، راهبر به سوی بیبند و باری و لجام گسیختگی جنسی است كه عواقب شوم و زیانباری دارد؛ از جمله: ۱) گسترش فساد و ناهنجاریهای اجتماعی. ۲) شیوع بیماری هایی چون سفلیس سوزاك ایدز و... ۳) سست شدن پیمان مقدس خانواده، و گسترش آمار طلاق و بالا گرفتن عقدههای روحی در كودكان. ۴) زیاد شدن فرزندان نامشروع.
🔷اینها و ده ها مشكل اجتماعی دیگر عواقب شومی است كه جهان غرب را سخت برآشفته و ستاره تمدنش را به افول میكشاند، تا آنجا كه حتی فریاد متفكرین ماتریالیستی چون راسل را برآورده و جهان را سخت بر آنان تنگ كرده است، ولی مكتب گرانقدر #اسلام در پرتو هدایتهای نورانیاش، همچون #حجاب از اساس با این جریان ویرانگر به مبارزه برخاسته، و #حجاب را دژی استوار برای #صیانت_فرد و #جامعه از آسیب های بیشمار قرار داده است. از همین روست كه استعمارگران برای تخدیر جوانان و در بند كشیدن آنان و گسترش اهداف ظالمانه خویش، از #بیحجابی و #برهنگی به عنوان ابزاری قوی سود میجویند.
🔷در هر صورت موضوعاتی نظیر: حفظ نظام اجتماعی، بقای نسل و خانواده، تامین سلامت فکری، روحی و روانی افراد جامعه و فراهم نمودن بستری مناسب و محیطی سالم برای پرورش، و تکامل مادی و معنوی انسان، و بالاخره پرهیز از عواقب شومی که جوامع دیگر به دلیل رعایت ننمودن این قبیل محدودهها گرفتار آن شده، و یا در آن دست و پا میزنند، #نظام_اسلامی را #ملزم به اجرای این #حکمارزشمندالهی میدارد. #ادامهدارد...
منبع: پرسمان / حقوق زن
#حجاب #حجاب_برتر #فلسفه_حجاب #آثار_حجاب #بی_حجابی #بدحجابی #امر_به_معروف #نهی_از_منكر
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد