#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#ارز #تورم
✅ ملاحظاتی پیرامون سیاست ارزی دولت
🔶 فسادهای تشکیلشده پیرامون ارز ترجیحی، درنهایت دولت سیزدهم را بر آن داشت تا در بودجه سال آینده ارز ۴۲۰۰ تومانی را از دو رقم کالای اساسی (روغن و نهادههای دامی) حذف کند و در قبال آن مبلغ ۱۰۰ هزار میلیارد تومان را برای واریز یارانه نقدی به ۶۰ میلیون نفر پیشبینی نماید.
🔸 بااینحال اجرای این سیاست حساس و مؤثر بر اقتصاد و معیشت آحاد جامعه نیازمند توجه به نکاتی است:
1⃣ در وهله اول باید ضمن بررسی روند گذشته، عواملی که باعث به نتیجه نرسیدن سیاست ارز ترجیحی شده بود را شناسایی و مرتفع کرد. به نظر میرسد در این حوزه با ضعف کنترل و نظارت در نظام توزیع روبرو باشیم. این موضوع ازاینجهت مهم است که چنانچه این ضعف پوشش داده نشود، ممکن است موجب هدر رفت منابع در سیاست جدید شود.
2⃣ برآوردهای اولیه نشان میدهد حذف ارز نهادههای دامی و روغن، میتواند تورم ۷ الی ۱۵ درصدی به بازار تحمیل کند. نکتهای که در این میان مورد غفلت واقع میشود اینجاست که تورم میانگین قیمت کالاها در بازار است؛ اما همه کالاهای محاسبهشده در تورم، تأثیر و نقش یکسانی در سفره مردم ندارند. روغن و کالاهای مرتبط با آن بخش بزرگی از سفره طبقات پایین جامعه را در برمیگیرد. درواقع نظر به اینکه گرانی متأثر از آزادسازی روغن و کالاهای مرتبط با آن تا ۳۰۰ درصد خواهد بود، سفره مردم بیشتر از نرخهای پیشبینیشده در تورم متأثر خواهد شد.
3⃣ دولت باید تمام تلاش خود را در زمینه سیاستهای پولی و مالی بهگونهای تنظیم کند که تا قبل از اجرای سیاست جدید در بودجه سال آینده، تورم و شاخصهای مرتبط با تورم، کنترلشده و کاهشی باشد.
4⃣ پیوست رسانهای این جراحی اقتصادی باید تدوین و بهدرستی اجرا شود تا اقناعسازی لازم برای همراه کردن مردم حاصل شود.
5⃣ در خصوص شیوه جبران حذف ارز ترجیحی باید توجه شود که
اولاً جامعه هدف بهدرستی شناسایی شود و کمکهای نقدی بهتناسب استحقاق افراد تخصیص یابد،
ثانیاً نباید خلق نقدینگی جدید مداوم باشد؛ چراکه واریز نقدی کمکهای دولت اگرچه بهصورت مستقیم و در برههای سفره مردم را بهبود میبخشد؛ اما در بلندمدت قدرت خرید مردم را کاهش خواهد داد. لذا دولت کمکهای خود را باید بهصورت معافیتهای مالیاتی و یا خدمات دیگر ارائه نماید.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی محمدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
60ایده-مردمی-بزرگداشت-سالروز-شهادت-سردار-سلیمانی.pdf
934.2K
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#شهید_سلیمانی #مرد_میدان
✅ ۶۰ طرح مردمی برای بزرگداشت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی
🔸 پس از شکست ظاهری و اولیه دولت ترامپ در انتخابات اخیر آمریکا یکی از کارهای اساسی او تغییر وزیر جنگ خودش بود، وی در این روزهای آخر با این عمل، سیگنالی را به کشورهای جبهه مقاومت ارسال کرد که آمریکا تا آخرین روز امکان حمله جدی به زیرساختهای استراتژی (انسانی و سختافزاری) کشورهای مختلف را دارد.
🔸 باید دانست که آمریکا تنها فرصت برای عقب انداختن زوال تمدنیاش را شروع جنگ (سرد یا گرم) در دوران کرونا میداند، چون این را به خوبی درک کرده است که در «پیش از کرونا» و «پسا کرونا» حریف #جنگ_مقاومت به عنوان تنها جایگزین خودش نخواهد بود.
🔸 لذا بزرگداشت سالروز شهادت حاج قاسم بسیار حیاتی و استراتژیک به نظر میرسد و باید مواظب بود که فقط سرگرم بحران کرونا و رزمایشهای مواسات و همدلی نباشیم.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#شورای_نگهبان #لاریجانی
✅ پرونده لاریجانی
🔶 سخنگوی شورای نگهبان گفت: پرونده لاریجانی مثل سایر افراد در یک فرآیند قانونی بررسی شده و برای رسیدگی به صلاحیتش مطالب موجود در پرونده که بخشی نیز به بیرون منعکس شده، مورد به مورد در جلسات شورا مطرح و پس از انجام مباحث متعدد و بیان نظرات مخالف و موافق رأیگیری به صورت مخفی انجام شده است.
🔶 گزارههای خبری
🔸 علی مطهری در نامهای به دبیر شورای نگهبان نوشت: باور نمیکنم که شما متن پاسخ را خوانده و امضا کرده باشید... در این نامه به خانواده آقای لاریجانی و طبعاً به بیت شهید آیتالله مطهری که شما افتخار حضور در درس ایشان را داشتهاید جفای عظیم شده است.
🔸 مجید انصاری: اینکه شورای نگهبان خود را بی نیاز از اقناع افکار عمومی بداند و تصمیمی بگیرد که به سرنوشت ۸۴ میلیون ایرانی ارتباط دارد، نگاهی کاملا نادرست و برخلاف نگاه مدیریتی حضرت امیر(ع) در نهج البلاغه و همچنین برخلاف دیدگاه حضرت امام و رهبری است.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 علی لاریجانی این روزها با مظلوم نمایی برای آینده سیاسی خودش فکر کرده میتواند با حمایت اپوزیسیون و رسانههای معاند و مدافعان ردصلاحیت شدهاش، شرایط را به نفع خود و به ضرر شورای نگهبان رقم بزند.
🔸 در اتاقهای فکر جریان اصلاح طلب این روزها در حال تولید محتوا و تلاش برای ناکارآمد جلوه دادن دولت و نظام هستند تا بتوانند دوباره به قدرت برگردند.
🔸 سهیم بودن علی لاریجانی در وضع موجود باعث شده ساکت ننشیند و با اتهام زنی به شورای نگهبان یک فضای احساسی ایجاد کند تا ذهن افکار عمومی را منحرف کند.
🔸 با پاسخی که علی لاریجانی به نامه شورای نگهبان داد، هیچ تردیدی نمانده که ردّصلاحیت او کاملا درست بود. چرا که همچنان به سران فتنه، ستون فتنه، حامیان فتنه و باغی بر نظام اسلامی که علیه رأی مردم شورش کردند کمترین اشکالی وارد نکرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدحسن فشی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عربستان
✅ غیبت سؤالبرانگیز!
🔶 چهل و دومین اجلاس سران شورای همکاری خلیجفارس در حالی به کار خود پایان داد که فارغ از کم و کیف آن یک حاشیه مهم و قابلتأمل داشت؛ برای نخستین بار شاهد غیبت ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی در مهمترین نشست منطقهای با محوریت عربستان سعودی بودیم.
🔶 گزارههای خبری
🔸 کمتر کسی به یاد دارد که پادشاه عربستان در این کشور باشد و از همتایان عربی یا مقامات غربی که به عربستان سفر میکنند استقبال نکرده یا با آنها ملاقات نداشته باشد. غیبت شاه سعودی در انظار عمومی بهطوریکه حتی در مهمترین جلسات داخلی و منطقهای عربستان نیز اثری از او دیده نمیشود، به یکی از مسائل سؤالبرانگیز این روزها در افکار عمومی تبدیل شده است.
در دو سال گذشته، ملک سلمان دو بار در انظار عمومی ظاهر شده است:
1⃣ نخست در تیر ۱۳۹۹ که برای انجام عمل جراحی برداشتن کیسه صفرا در بیمارستانی در ریاض بستری شد.
2⃣ دوم، دیدار با وزیر خارجه انگلیس که خرداد ۱۴۰۰ به ریاض سفر کرده بود.
حتی در سفر اخیر مکرون رئیسجمهوری فرانسه به عربستان که در نوع خود یک سفر مهم ارزیابی میشد و میتوانست از طریق دیدار مستقیم با پادشاه عربستان برخی چالشهای خارجی که ریاض در سیاست خارجی به آن دچار شده بود را تا حدودی برطرف نماید، ملک سلمان همچنان غایب بود.
🔸 بنا بر گزارشی که روزنامه گاردین انگلیس اخیراً منتشر کرد، بن سلمان در دو سال گذشته بهویژه از زمان تشدید شیوع کرونا، خارج از پایتخت و در شهر جدیدالاحداث نئوم در ساحل شمالی دریای سرخ برای انجام مراقبتهای پزشکی ساکن شده است.
پیشازاین نیز پایگاه خبری بیزنس اینسایدر نوشته بود: «سلمان ۸۵ ساله که در پی مرگ برادر ناتنی خود ملک عبدالله در سال ۲۰۱۵ بر مسند قدرت نشست با شایعاتی درباره وضعیت سلامتیاش روبرو بوده است. به گفته چندین متخصص، او مبتلا به نشانههایی از زوال عقل است».
🔶 نکته راهبردی
🔸 هرچه هست، غیبت شاه سعودی بیارتباط با تلاشهای محمد بنسلمان، ولیعهد جوان سعودی برای «تحکیم» موقعیت، قدرت و جایگاه داخلی، منطقهای و بینالمللی خود برای فراهمسازی تصدی مقام پادشاهی عربستان نیست.
🔸 اینکه بنسلمان در هفتههای گذشته بهطور بیسابقهای و در سطح هیئت عالی سیاسی، اقتصادی و امنیتی به پنج کشور عربی حاشیه خلیجفارس سفر کرده و سپس در ریاض میزبان سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیجفارس میشود، نشان میدهد که در سایه غیبت سؤالبرانگیز، خودخواسته یا ناخواسته و شاید «تحمیلی» ملک سلمان، فرزند بن سلمان به حاکم «بالقوه» و «دوفاکتوی» عربستان تبدیل شده است.
🔸 چه در تور منطقهای و چه در نشست اخیر ریاض، در کنار اهداف دیگر، بهبود جایگاه و موقعیت مخدوش و شکننده سیاسی، یکی از انگیزههای اصلی بنسلمان بوده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#مرزبندی_با_دشمن
#نشریه #خط_حزب_الله
#تبیین
#بصیرت #فتنه
✅ نبرد با استکبار در جنگ روایتها
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
A4320.pdf
3.2M
#ولایت_فقیه
#مرزبندی_با_دشمن
#نشریه #خط_حزب_الله
#تبیین
#بصیرت #فتنه
✅ نبرد با استکبار در جنگ روایتها
🔶️ خط حزبالله در گزارش هفته این شماره، به بررسی نقشه دشمن در جنگ روایتها و اهمیت ارائه روایت صحیح از حقایق و وقایع تاریخ انقلاب در این نبرد پرداخته است.
🔸️ سخن هفته این شماره خط حزبالله در آستانه یومالله نهم دی، مروری بر اهمیت و جایگاه بصیرت در مواجهه با فتنهها و راههای تقویت آن داشته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم سردار حمید تقوی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۲۰
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#تبیین
#رسانه #فضای_مجازی
✅ دو نکته حیاتی درباره جنگ روایتها چیست؟
1⃣ اولین چیزی که با شنیدن جنگ روایتها به ذهن میرسد، موضوع مهم تولید محتوا و تبیین صحیح مسائل و موضوعات گوناگون اجتماعی، تاریخی، فرهنگی، اقتصادی و ... برای مردم است.
🔸 یعنی در نگاه اول، اینگونه برمیآید که دشمن روایت میکند و ما هم روایت میکنیم و آنگاه ما باید سعی کنیم با ورود به موقع و بهرهگیری از مستندات و استدلال قوی، روایت دشمن را کنار بزنیم.
اگر جنگ روایتها را از این زوایه بنگریم، هر چند غلط نیست اما تمام ماجرا هم نیست!
🔸 توضیح اینکه، اساساً محتوا را نمیتوان جدای از پلتفرمهای رسانهای دید. پلتفرمهای رسانهای به دلیل سیاست حاکم بر آنها، قطعاً بر نوع روایتها، تولید محتوا و مقدار ضریب دادن به محتوا مؤثر هستند.
این نکته از آن جهت مهم است که عدهای گمان میکنند که مثلاً در فضای اینستاگرام یا توییتر و فیسبوک، یک زمینِ برابر برای تولید محتوا وجود دارد و فقط یک چیز در آن کم است و آن هم تولید محتوا!
🔸 در اینکه قابلیت تولید محتوا در همه شبکههای شبکهای اجتماعی وجود دارد، در آن شکی نیست، اما موضوع اصلی، نحوه برخورد صاحبان پلتفرمها با روایتها و نقش آنها در حذف یا جلوگیری از ضریب دهی به برخی محتواست.
2⃣ اما نکته دوم که درباره جنگ روایتها باید به آن اشاره کرد، مدیریت میدانی روایتها است.
🔸 توضیح اینکه به دلیل شرایط و امکانات موجود در عصر ما، گاهی اوقات برخی روایتهای غلط انداز و مغرضانه، مانند ویروسهای مهلک، در مدت زمان اندک به ذهن همه مردم حمله کرده و آرامش روانی جامعه را از بین میبرد و گاهی اوقات نیز بحرانها و آسیبهای قابل توجه به همراه دارد و ممکن است حتی به فروپاشی یک کشور نیز منجر شود.
🔸 باید توجه کرد که گاهی اوقات در جنگ روایتها باید در مقابل روایت غلط، روایت صحیح و مستند ارائه دهیم و یا مانند یک درمانگر وارد میشویم و با روایت خود، روایت غلط را اصلاح یا از بین ببریم، اما گاهی هم نیاز است تا اقدامات پیشگرانه انجام دهیم. یعنی اصلاً نگذاریم برخی روایتهای خاص مانند عفونت به جان مردم بنشیند.
🔸 این موضوع در فضای مجازی بسیار مهم است. از همین رو مقام معظم رهبری در سال ۹۶ و در دیدار با مسئولان نظام فرمودند: «امروز بهمنی از گزارههای درست و نادرست دارد روی سر مراجعین اینترنت ما فرود میآید؛ اطلاعات غلط، اطلاعات نادرست، اطلاعات مضر، شِبه اطلاعات - بعضی چیزها اطّلاعات واقعی نیست، اطلاعنمایی است - خب اینها دارد مثل یک بهمنی فرود میآید؛ ما چرا باید اجازه بدهیم این اتفاق بیفتد؟ ما چرا باید اجازه بدهیم آن چیزهایی که برخلاف ارزشهای ما است، برخلاف آن اصول مسلمهی ما است، برخلاف همان اجزا و عناصر اصلی هویت ملی ما است، به وسیلهی کسانی که بدخواه ما هستند، در داخل کشور توسعه پیدا کند؟ نه. کاری کنید که از منافع و سودها و بهرههای فضای مجازی همه بتوانند استفاده کنند، سرعت اینترنت را افزایش هم بدهید -این کارهایی که باید انجام بگیرد، انجام بگیرد- اما در آن چیزهایی که به ضرر کشور شما، به ضرر جوان شما و به ضرر افکار عمومی شما نیست؛ این چیز خیلی مهمی است».
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
#جوانان
✅ تأثیر رسانههای جهانی بر هویت فرهنگی جوانان
🔸 یکی از مسائل روانشناختی درباره اینترنت، هویت ناشناس کاربر است.
هویت، واجد سه عنصر است: عنصر شخصی، فرهنگی و اجتماعی، که هر یک در تکوین شخصیت فرد نقش مهمی را ایفا میکنند. در مقایسهها، هویت شخصی ویژگی بیهمتای فرد را تشکیل میدهد و هویت اجتماعی در پیوند با گروهها و اجتماعات مختلف قرار میگیرد.
🔸 اینترنت صحنه فرهنگی و اجتماعی است که فرد خود را در موقعیتهای متنوع نقشها و سبکهای زندگی قرار میدهد. در این فضای عمومی، مهارت فرهنگی جدیدی لازم است تا با تنظیمات نمادین بتوان بازی کرد.
پایگاه شخصی نمونهای مدرن است که چگونه کاربر اینترنت خود را برای مخاطبان جهانی معرفی میکند برای بیان افکار، احساسات، علایق و آراء، از متن مناسب، گرافیک، صدا و فیلم استفاده مینماید.
«میلر» اهمیت و پیوندهای پایگاه شخصی را ذکر میکند و میگوید: «به من بگو لینکهایت چیستند تا بگویم که چه شخصی هستی.»
🔸 با امکانات و گزینههای فراونی که رسانههای عمومی از جمله اینترنت در اختیار جوانان میگذارد، آنان دائماً با محرکهای جدید و انواع مختلف رفتار آشنا میشوند. چنین فضایی هویت نامشخص و دائماً متحولی را میآفریند، خصوصاً برای نسلی که در مقایسه با نسل قبل با محرکهای فراوانی مواجه است. همچنین از طریق رسانههای جمعی، افراد خط مفروض میان فضای عمومی و خصوصی را تجدید سازمان میکنند و این امکانی است که جوانان فعالانه از آن استفاده میکنند.
🔸 جوان، به خصوص در دوران بلوغ که مرحله شکلگیری هویت اوست و همواره به دنبال کشف ارزشها و درونیکردن آنها میباشد، با اینترنت و حجم گسترده، حیرت انگیز و گوناگون اطلاعات مواجه میشود و ناچار است که در این دنیای مجازی، هویت خویش را از این طریق پیدا کند. لذا ممکن است اینترنت در ایجاد هویتیابی جوانان اثر منفی داشته باشد.
🔸 از سوی دیگر، گاهی برخی از ویژگیهای شخصیتی مانند: سن، تحصیلات، محل سکونت و حتی جنسیت در اینترنت از بین میرود؛ به عنوان نمونه، بسیاری از افرادی که در اتاقهای چت مشغول گفتگو با یکدیگر میباشند، با مشخصاتی غیرواقعی ظاهر شده و از زبان شخصیتی دروغین که از خود ساختهاند و آن را به مخاطب یا مخاطبان خود معرفی کردهاند، صحبت میکنند و همین شخصیتهای ناشناس تأثیرات شگرفی را بر یکدیگر مینهند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#شخصیت_ها #مرد_میدان #شهید_سلیمانی
#منطقه #داعش #آمریکا
✅ عملیات تحریف شهید سلیمانی با چه هدفی صورت میگیرد؟
🔶 روزنامه اعتماد در مطلبی که به نقد سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی پرداخته، نوشته است: «در جنگ با داعش، نیروهای تحت امر شهید سلیمانی در عمل نیروی پیاده یک ائتلاف بزرگ بودند که بمباران هوایی آن را ارتش آمریکا و متحدانش برعهده داشتند».
این روزنامه سپس ادعا کرده «موارد همکاری میان ایران و آمریکا کم نیست و همسویی منافع ما هم در اموری قابل بررسی است»
و اینطور نتیجهگیری میکند که «حتی اگر بخواهیم شر آمریکا را از سر ملت دفع کنیم و تحریم و فشارهای این کشور را کاهش دهیم، با داشتن رابطه بهتر به هدفمان میرسیم».
🔶 گذشته از اینکه استدلال و نتیجهگیری نهایی این رسانه تا چه حد بر روند منطقی استوار است، نوع روابطی که روزنامه اعتماد میان مناسبات ایران و آمریکا در منطقه برقرار کرده جالب توجه و حاوی یک تحریف بسیار بزرگ تاریخی است:
🔸 سردار سلیمانی کسی بود که در تمام مواضع خود صراحتا از نقش آمریکا در بحرانهای منطقه نام میبرد و البته طرح راهبردی او در منطقه نه صرفا نابودی داعش، که شکست نقشه آمریکا و خروج این کشور از غرب آسیا بود. سردار سلیمانی در برهههای مختلف مجاهدتهای خود در منطقه، حتی از برقراری کوچکترین ارتباطی با نیروهای آمریکایی خودداری میکرد.
معروفترین این اتفاقات خبری مربوط به نامه آمریکا خطاب به حاج قاسم بود که هیچگاه گشوده نشد.
این خبر که مدتی به صورت غیررسمی در فضای رسانهای بینالمللی بازتاب پیدا کرده بود، در سال ۱۳۹۶ و به طور رسمی از سوی رئیس وقت سازمان جاسوسی سیا تأیید شد. پمپئو صراحتا از ارسال نامهای خطاب به سردار سلیمانی صحبت کرد که او حتی از باز کردن آن امتناع کرده است.
🔸 گذشته از این، سردار سلیمانی در اظهارات متعددی به سیاستهای آمریکا و ائتلاف بینالمللی مبارزه با داعش در غرب آسیا واکنش نشان داده بود.
در ماجرای سقوط الرمادی، حاج قاسم رئیس جمهور وقت آمریکا را اینگونه خطاب قرار داد: «آقای اوباما! فاصله پایگاههای شما با رمادی چند کیلومتر است و چه طور میشود کشتار در یک کشور صورت گیرد، شما به بهانه حمایت از آن ملت در آن کشور استقرار پیدا کنید، اما هیچ غلطی نکنید، این اسمش چیست؟».
🔸 از نظر فرمانده وقت نیروی قدس سپاه، آمریکا و کشورهای عضو ائتلاف نه تنها نقش مهمی در مقابله با داعش نداشتند، بلکه حتی در برخی فعالیتهای داعش نیز شریک بودند.
🔸 حاج قاسم سلیمانی آمریکا را نه به عنوان رهبر مبارزه با داعش و نه حتی همکار جمهوری اسلامی در منطقه نپذیرفته بود و صراحتا ایالات متحده را «ضلعی از توطئه» میدانست که «ارادهای برای مقابله [با داعش] ندارد».
🔸 البته این اولین بار نیست که تلاشهایی برای تحریف شخصیت و دیدگاههای حاج قاسم صورت میگیرد. سال گذشته نیز همین جریان تلاش گستردهای داشت تا شهید سلیمانی را از مریدان هاشمی رفسنجانی و علاقمندان خاتمی جا بزند.
البته بدون این توضیح که فرمانده نیروی قدس سپاه چگونه میتوانسته مرید کسی باشد که به گفته فائزه هاشمی «مخالف حضور ایران در سوریه بود»، فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی را «ماجراجویی» میخواند و خلع سلاح دفاعی کشور را برای پیشرفت صنعتی لازم میدانست.
چگونه سردار آزادی غزه و لبنان میتواند ارادتمند کسی باشد که «نه غزه نه لبنان» شعار روزانه طرفداران او بود؟ این جریان امضای حاج قاسم ذیل نامه هشدارآمیز فرماندهان سپاه به خاتمی را چطور ارزیابی میکند؟
🔸 حالا نیز دوباره جریان تحریف در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی دست به کار شده تا کارنامه درخشان مجاهدتهای ایشان را با نقاط دروغین و تاریکی چون «همکاری ایران و آمریکا در منطقه» آلوده سازد، تلاشی که البته بیش از آن که منجر به تشکیک در فعالیتهای منطقه جمهوری اسلامی شود، میل شدید غربگرایان داخلی برای ارسال سیگنال به خارج از کشور را نشان میدهد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#جنگ_سخت #رزمایش
✅ ویژگیها و پیامهای رزمایش پیامبر اعظم(ص)
🔶 رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۷ از روز دوشنبه هفته گذشته به مدت ۵ روز در حوزه خلیجفارس، تنگه هرمز و دریای عمان آغاز شد و آخرین مرحله آن با پرتاب موشکهای بالستیک نیروی هوافضای سپاه در روز جمعه به پایان رسید.
🔶 از مهمترین ویژگیهای این رزمایش میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:
1⃣ این رزمایش از حیث گستره میدان عملیاتی، طرحریزی، تنوع سناریوها و بهکارگیری طیف وسیعی از سلاحها، بیسابقه و متناسب با تهدیدات احتمالی نوین، شبیهسازی و طراحی شده بود. مقابله با جنگهای هیبریدی و ترکیبی هدف اصلی این رزمایش بود که در آن توانمندی کلیه دستگاههای کشوری و لشکری در قالب سناریوهای واقعی تهدید برای مقابله و تهاجم به میدان آورده و تمرین شد.
جنگهای هیبریدی پدیدهای جدید در حوزه نظامی-امنیتی میباشند که همزمان کشور در این نوع از تهاجم درگیر حوزههای تهدید سخت، نیمه سخت و نرم میشود و مقابله با آن صرفاً توسط تمامی دستگاههای حاکمیتی، اعم از دولتی و غیردولتی، امنیتی و نظامی بهصورت همافزا میسر است.
2⃣ در حوزه مقابله با تهدیدات سخت، بهرهگیری از شیوههای رزم تهاجمی ترکیبی در برد کوتاه، متوسط و بلند، با استفاده از تجهیزات و سلاحهایی با تراکم زیاد در قالب عملیاتهای فوجی شناوری، فوران موشکی کروز و بالستیک، پهپادی، زرهی بالگردی و نیروهای مخصوص و ویژه، بخش مهم و پدیده جدید این رزمایش بود. از آن مهمتر، استفاده از اجرای عملیاتهای تخصصی ترکیبی و همافزا از نوع آفندی و پدافندی بهصورت خوداتکا با استفاده از توان رزم نیرویهای دریایی، زمینی، هوایی و بسیج (سپاه) در حوزه قلمرو دریایی، جزایر و سواحل، در نوع خود بینظیر بود.
3⃣ افزایش سرعت، دقت و برد طیف وسیعی از سلاحهای به کار گرفته شده در این رزمایش، خصوصاً در حوزه موشکی، پهپادی و شناوری یک جهش تکنولوژیک و فناوری در جهت ارتقای توانمندیهای نظامی تلقی میشود و در کنار آن اقدامات مقابلهای جنگ الکترونیک و سایبری در کنار پدیده نوین فرماندهی و کنترل از طریق ایجاد مانیتورینگ میدان نبرد، این قابلیت را برای تصمیمگیری صحیح، دقیق و با سرعت بالا همراه با اشراف اطلاعاتی از صحنه نبرد و موقعیت دشمن فراهم کرد و درواقع بخش نامرئی اما تعیینکننده در این رزمایش بود.
4⃣ استفاده از ظرفیت نیروهای بسیج مردمی در این دوره از رزمایش با سازماندهی در حوزه دریایی و زمینی در سازمان رزم برای دفاع از سواحل و جزایر به شکل فوقالعادهای بر توان تدافعی جمهوری اسلامی در مواجه با تهدیدات احتمالی افزوده و به استعداد رزم نیروهای پدافندی کمک مینماید.
🔶 جمعبندی
🔸 این رزمایش ضمن آنکه یک تمرین واقعی برای ارتقای آمادگی دفاعی در مواجهه با تهدیدات احتمالی نوین پیشرو محسوب میگردد، حامل پیامی آشکار از میزان اراده و سطح توان واقعی جمهوری اسلامی در صحنه نبرد برای مقابله با هر نوع تهدیدی در هر سطح و مقیاسی از ناحیه طرفهای ماجراجو بهویژه طرف صهیونیستی است که در صورت گستاخی، با پاسخ فوری، قاطع و ویرانگر جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: احمد بنافی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
✅ به نام عدالت به کام صهیونیسم
🔶 در روزهای اخیر یک جریان مرموز که در درون نیروهای انقلابی نفوذ کرده است، همزمان با دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی، مجوز نقد و عبور از حاج قاسم را صادر کرده!
وحید اشتری یکی از سران این جریان هیجانطلب گفته است: «دیدگاههای حاج قاسم در حوزههای سیاسی و اجتماعی بهشدت قابل نقد است و با گرایش سیاسی من نمیخواند».
این اظهارات مورد سوءاستفاده جریانهای سیاسی معاند نظام نیز قرار گرفته است.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 فعالیت مخرب این جریان در شرایطی آغاز شده است که جریانهای رسانهای، صهیونیستی و حتی براندازان داخلی و خارجی علیرغم تهاجمهای خود نتوانستهاند کوچکترین خللی در محبوبیت سردار دلها به وجود آورند. اگرچه شواهدی از ارتباط آشکار جریان عدالتخواه با جریان صهیونیستی وجود ندارد؛ اما عملکردها کاملاً همپوشانی و همافزایی دارند.
🔸 این جریان در سالهای اخیر پیوند ناگسستنی با جریان انحراف داشته و علیرغم اینکه خود را سردمدار مبارزه با فساد نامیده است، در مقابل فسادهای این جریان سکوت و حتی با آن همراهی کرد و برای لایههای اجتماعی جریان انحراف تولید ادبیات میکرد.
🔶 نکات راهبردی
🔸 جریان عدالت خواه، جریانی مشکوک است که اصولاً دنبال عدالت در کشور نیست؛ این جریان در کمترین فعالیت جهادی، کمک مؤمنانه برای خدمترسانی به مردم شرکت نداشته است و تنها ابتکار آنها این است که بر بال کلاغ سیاه توییتر سوار شدهاند و خود را گنجشک آبی واقعیت جا زده و علیه نظام جار میزنند.
🔸 این جریان به دنبال آن بوده است که عدالتخواهی که رهبر معظم انقلاب مطالبهگر واقعی آن بودهاند را از دست نیروهای نظام برباید. حضرت آقا در همان سالهای اولیه شروع این تشکل، در دیدارهایی با تشکلهای دانشجویی عدالتخواه، سرفصلها را استکبارستیزی، فساد ستیزی، ضدیت با گرایشهای انحرافی، مقابله با اشرافی گری به آنها یادآوری کردند و اکنون با نگاه به گذشته جریان میبینیم که حاج قاسم که نماد ضدیت با استکبار، ضدیت با فساد، در تقابل شدید با اشرافی گری و انحراف است را موردحمله قرار میدهند! و خار در چشم عدالت میکنند.
🔸 این جریان با پرچم آقا و انقلاب در درون جریان انقلاب فعالیت خود را آغاز کرد و موفق شد هم برخی از جوانان مؤمن و انقلابی را بفریبد و هم تا حدودی شعارهای انقلاب، مانند مطالبهگری، عدالتخواهی، جوان مؤمن انقلابی، آتش به اختیار را به نام خود مصادره کند و هزینه آن را به پای انقلاب بنویسد. در اشعار فارسی هست که «چو دزدی با چراغ آید گزیدهتر برد کالا»؛ حالا حکایت این جریان است که کالاهای گزیده ما را تصاحب کرده و علیه انقلاب از هیچ هتاکیای دریغ ندارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی؛ کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ سناریوهای محتمل برای مذاکرات!
🔶 دور هشتم مذاکرات معروف به «احیای برجام» فردا در وین از سر گرفته خواهد شد.
🔸 ماحصل چند دور مذاکره گذشته ارائه دو سند از سوی ایران برای لغو تحریمها و موضوعات هستهای بهمثابه پیشنویس مذاکرات بود که دیدگاههای غیرمنعطف تیم غربی برجام، یعنی آمریکاییها و اروپاییها علت اصلی کُندی مذاکرات و درنهایت به بنبست کشاندن آن بود؛ چراکه آنها همان خواستهای را تکرار میکردند که ترامپ با خروجش از برجام و اعمال فشار حداکثری دنبال میکرد.
🔸 ازاینرو، تحلیلگران بهطورکلی چهار سناریو برای نتیجه مذاکرات آتی متصورند:
1⃣ احیای برجام؛
در این سناریو دو طرف اصلی مذاکرات یعنی ایران و آمریکا با قبول شروط طرفین، به سمت احیاء مجدد توافق هستهای برجام حرکت میکنند. درواقع، در این سناریو واشنگتن با پذیرش شروط چهارگانه کلیدی ایران، یعنی لغو تحریمها، دادن تضمین به عدم خروج دولت بعدی از برجام، راستیآزمایی اجرای لغو تحریمها و جبران خسارات ناشی از خروج آمریکا از برجام، متعهد به احیا و اجرای آن میشود و ایران نیز به سمت اجرای کامل تعهدات برجامیاش و عقبنشینی از گامهای هستهای حرکت میکند.
به نظر میرسد با توجه به نظرات مثلث حاکم بر تیم مذاکرهکننده آمریکا یعنی آنتونی بلینکن- رابرت مالی- جیک سالیوان از یکسو و پایبندی جدی تیم ایران به اجرای راهبردهای رهبر معظم انقلاب، این سناریو از شانس زیادی برای اجراییشدن برخوردار نیست.
2⃣ توافق موقت؛
در این سناریو دو طرف ضمن حفظ مواضع خود، در راستای عبور از بنبست کنونی به سمت توافق موقت و اجرای گامبهگام برخی تعهدات حرکت خواهند کرد. بهعنوانمثال توقف غنیسازی ۶۰ درصد از سوی ایران در قبال آزادسازی اموال بلوکهشده ایران از سوی آمریکا یکی از این گامهاست.
این سناریو امکان تحققش بیشتر از اولی است؛ اما به توجه به شرایط ایران در خصوص لغو یکباره تحریمها و مخالفت آمریکا با آن، با موانعی روبرو است.
3⃣ تداوم وضع موجود؛
با توجه به مواضع محکم طرفین و تأکید اروپا و چین و روسیه بر ضرورت تداوم مذاکره، احتمال این سناریو با موکول شدن حصول نتیجه به دورهای آتی مذاکرات از سایر گزینهها بیشتر است.
4⃣ شکست مذاکرات؛
این سناریو روی صریحتر گزینه سوم است که طرفین به دلیل عدم رسیدن به نقطه مشترک و توافق برای احیای برجام به مذاکرات پایان داده و همدیگر را به گزینههای دیگر تهدید خواهند کرد.
🔸 به نظر، آنچه در این شرایط جنگ ارادهها از یکسو و جنگ روایتها از سوی دیگر تعیینکننده است، تبیین واقعیات صحنه و ضرورت ایستادگی و تابآوری مسئولان و مردم بر مواضع به حقی است که تیم جدید اختیار کرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
#جریان_های_سیاسی
✅ نتیجه بازی در لیگ برتر!
🔶 جریان اصلاحطلب در تلاش است که مذاکرات جدید هستهای را به سمتی هدایت کند که هیچگونه منافعی برای ایران نداشته باشد؛ رسانههای این جریان تلاش میکنند که مذاکرهکنندگان را به امتیاز دادن به غرب، گفتگوهای بیحاصل و عدم سماجت در گرفتن حق ملت ایران سوق دهند؛
🔶 گزارههای تحليلی
🔸 «آشنا» مشاور رئیسجمهور سابق در صفحه توییتر خود نوشت: «نه شما از موسی برترید و نه آنها از فرعون بدتر. بهحکم قرآن با آنها بیواسطه، رودررو و با صراحت و لینت سخن بگویید و اتمامحجت کنید. بهرهگیری از کسانی که مؤثرتر از شما سخن میگویند یک تکلیف است؛ خداوند هم به موسی گفت هارون را با خود همراه کن چون او فصیحتر از تو سخن میگوید».
🔸 فیاض زاهد، از فعالان اصلاحطلب که در زمان استعفای ظریف آن را تزریق یک خون تازه نامیده بود، در گفتگوی جدید خود (۱۴۰۰/۱۰/۰۲) آورده است: «تیم مذاکرهکننده فعلی ایران مانند تیم فوتبالی است که در نیمه اول بازی یک تیم لیگ برتری بازی میکرده اما در نیمه دوم این تیم لیگ برتری از بازی خارجشده و جای خود را به یکی از تیمهای محلات داده است. این وضعیت به سود طرف خارجی است. به این دلیل که تیم جدید نه بر فنون مذاکره تسلط دارد و نه به زبان گفتوگو آشنایی دارد و نه نسبت به سابقه گفتوگوها اعتمادبهنفس دارد».
🔸 علی بیگدلی از فعالين سیاسی اصلاحطلب نيز در گفتوگو با آرمان ملی (۱۴۰۰/۱۰/۰۱) گفته است: «ایران در هر موقعیتی در حال تصمیمگیری عجولانه است که نشان میدهد در بعضی مواقع سیاست خارجی ایران، تندروی بیرویه دارد... امروز تیم مذاکرهکننده ایران عدم آشنایی با فضای بینالمللی دارد و نمیداند که با طرف مقابل باید به چه شکل رایزنی کرد».
🔶 نكته پايانی
🔸 اصلاحطلبان خوب است برای مردم توضیح دهند که نتیجه مذاکره با لحن نرم ملایم، بازی در لیگ برتر و بلد بودن زبان بینالمللی چه شد؟
خوب است که نتیجه را از زبان رئیسکل سابق بانک مرکزی دولت روحانی بخوانیم که گفت، برجام درنهایت نتوانست مشکلات روابط بانکی کشور با بانکهای خارجی را حل کند. او در مصاحبهای با تلویزیون بلومبرگ تصریح کرده، برجام «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای ایران نداشته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رژیم_صهیونیستی
#ورزش
✅ چرا ماجرای مهدویکیا اهمیت دارد؟
🔸 اخبار قطعی حاکی از برنامهریزی لابی صهیونیسم برای تحریم ورزش ایران است. این مسأله که در صورت تحقق، آبروی باقیمانده مدافعان شعار جدایی ورزش از سیاست را خواهد برد از مدتها قبل با زمینهچینی ضدانقلاب و کارسازی رسانهای اینترنشنال سعودی و پروژهبگیرانی مثل مصی علی نژاد آغاز شده است.
🔸 بهانه این لابی صهیونیستی برای تحریم ورزش ایران، عدم رویارویی ورزشکاران ایرانی با نمایندگان رژیم اشغالگر قدس است و تلاش میکند به دلیل علاقه مردم ایران به ورزش در آستانه جام جهانی، فوتبال ایران را از کلیه ورزشهای جهانی حذف کند تا به زعم خود با فشار مردم به دولت، زمینه عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی را فراهم کند.
🔸 اخبار پشت پرده نیز حکایت از یک برنامه گسترده دارد و حتی پیغامهایی به صورت غیرمستقیم منتقل شده که حتی در ازای مواجهه تصادفی با ورزشکاران ایرانی حاضرند سایه تحریم را از ورزش ایران بردارند.
🔸 اینکه چرا رویارویی ایرانیها با نمایندگان این رژیم جعلی برایشان اینقدر مهم است، واضح است و البته موضوع این گزارش نیست.
🔸 اما اجمالا لابی صهیونیسم جهانی از مدتها پیش عادی سازی رابطه با دولتهای عربی را آغاز کرده و مانع جدی در به رسمیت شناخته شدنش را ایران میداند و مهمترین حربه را نیز ابزار ورزش انتخاب کرده است.
🔸 در چنین شرایطی اهمیت پروژههایی مثل آنچه که مهدوی کیا در آن نقش آفرینی کرد، مشخص تر میشود.
🔸 شاید برای مهدویکیا اهمیت این موضوع درک نشده باشد و او نیز به مانند شریک شدن در منفعت یک تبلیغات تجاری به ماجرا نگاه کند، اما ماجرا ابعاد پیچیده تری دارد.
🔸 برنامه ریزان این رویداد در مقابل یک تیم مسلمان عربی، مربی اسرائیلی انتخاب کردند و روی پیراهن همه ورزشکاران هم پرچم این رژیم جعلی را حکاکی کردند.
🔸 برخی ورزشکاران مثل ورزشکاران الجزایری هوشمندانه با این موضوع مواجه شدند و عملا تا حدودی بازی صهیونیستها را کم اثر کردند.
🔸 اما مهمتر از امثال خطای مهدوی کیا، تحلیلهای برخی افراد و رسانهها در این ماجراست.
🔸 اگرچه لااقل در دلسوزی این افراد و رسانهها تردیدی نیست اما تلاش برای توجیه و کتمان موضوع، بسیار ساده اندیشانه است و کمکی به حل ماجرا نخواهد کرد.
🔸 واقعیت این است که ماجرا فراتر از خود مهدویکیا است و آنچه که همه باید متوجه شوند پازل و برنامهای است که صهیونیستها طراحی کردند و باید افکار عمومی نسبت به آن آگاه باشند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#بصیرت #تبیین
✅ یوم الله نهم دی ماه مصداق جهاد روایت و تبیین!
🔶 نهم دی ماه به عنوان یکی از یوماللههای انقلاب از اهمیت خاصی برخوردار است به طوری که باید با تلاش مضاعفی از سوی امت حزب الله، درک صحیح و برنامه ریزی مناسب برای آن صورت گیرد:
1⃣ زنده نگه داشتن حماسه ۹ دی حقیقتاً ابتکار الهی و حکیمانه مقام معظم رهبری بود تا با گذشت زمان این حماسه تاریخی دستخوش فراموشی و تحریف نشود.
رهبری فرمودند: خداوند توصیه میکند، دستور میدهد حضرت موسی را که: «ذَکِّرهُم بِأَیّامِ الله». دو احتمال در معنای «ذَکِّرهُم بِاَیّامِ الله» هست که در مقصودی که ما از این آیه داریم فرقی نمیکند. یک احتمال این است که منظور این است که ایّامالله را به یاد آنها بیاور؛ یک احتمال هم اینکه مقصود این است که به وسیلهی ایّامالله خدا را، دین را، قیامت را به یاد آنها بیاور. اهمّیّت ایّامالله در اینجا معلوم میشود که موسی پیامبر عظیمالشأن الهی مأمور است که ایّامالله را به یاد مردم بیاورد.
2⃣ نهم دی همه محاسبات و آرزوهای دشمن را در هم ریخت و عظمت ملت ایران به نمایش گذاشت.
3⃣ نهم دی نشان داد اگر دشمنان فتنهای را آغاز کنند با هدایت رهبر انقلاب خاتمه دهنده، ملت ایران خواهد بود. اگر با جنگ نرم و تحریف و دروغ و غبارآلود کردن فضا و سکوت نخبگان فضا تیره و تار شود باز هم ملت ایران با بصیرت و تشخیص درست به صحنه میآیند.
4⃣ مردم ایران هیچ کار دشمنان را بدون پاسخ نمیگذارد و نور خدا هرگز در این سرزمین اسلامی خاموش نخواهد شد.
5⃣ عدهای سعی میکنند با تحریف فتنه ۸۸ آن را به یک حادثه سیاسی، دعوای انتخاباتی و سوء تفاهم تقلیل دهند و با این روایتهای تحریف شده میخواهند عظمت کار مردم را در نهم دی به یک راهپیمایی حکومتی و در طرفداری از یک کاندیدای خاص تقلیل دهند.
6⃣ اگر فتنه درست روایت نشود جریان فتنه با تحریف و انکار آن و با عملیات روانی و دروغ روایتهای خود را انتقال خواهد داد و به تعبیر مقام معظم رهبری جای حق و باطل و ظالم و مظلوم عوض خواهد شد، به همین جهت به دست گرفتن روایت فتنه ۸۸ و حماسه نهم دی یک کار انقلابی جهادی و از مصادیق «جهاد روایت و تبیین» است.
7⃣ فتنه ۸۸ از جنگ هشت ساله نیز خطرناکتر بود، زیرا دشمن همه امید ملت را نشانه گرفته بود. به تعبیر مقام معظم رهبری فتنه ۸۸ جنگ احزاب بود. از این رو نهم دی به ما میگوید در مقابل پیچیدهترین فتنهها با بصیرت، صراحت، قاطعیت و ولایتپذیری میتوان ایستاد.
8⃣ پیام حماسه نهم دی به مسئولین کشور این است که ملت ایران سرمایه صبور، صادق و پای کار نظام هستند، این ملت در همه عرصهها در خط مقدم فداکاری بوده است و باید قدر خدمت به این ملت را دانست.
9⃣ تولید محتوا، روایتگری، سازماندهی و اعزام سخنران، نشستهای تبیینی، انتشار آثار ادبی، پژوهشی، هنری، سیر نمایشگاهی، تولیدات رسانهای از جمله فعالیتهایی است که میتوان این یوم الله را در اذهان عمومی مردم زنده نگه داشت.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#تبیین
✅ شهید سلیمانی و جهاد تبیین
🔸 این روزها با نزدیک شدن به ۱۳ دی، جای خالی سردار دلها و لزوم تبیین مکتب حاج قاسم بیش از هر زمان دیگر احساس میشود که ولی امر مسلمین فرمودند: سردار شهید عزیز را با چشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسه درسآموز نگاه کنیم.
🔸 ولایت محوری از ارکان اصلی مکتب حاج قاسم بود که فرمود جانم فدای او باد.
حاج مرتضی حاج باقری از همرزمان قدیمی حاج قاسم نقل میکرد که حاج قاسم در جمع رزمندگان قدیمی میگفت: گوش و چشم تان به کلام حضرت آقا باشد.
🔸 مقام معظم رهبری در تشریح استراتژی دشمن در شرایط فعلی میفرمایند: اکنون مانند همیشه، سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعالترین برنامههای آن مأیوس سازی مردم و مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیتها و... برنامه همیشگی هزاران رسانه صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملت ایران است.
معظم له استراتژی ما را برای خنثیسازی این توطئه دشمن جهاد تبیین اعلام کرده و میفرمایند: به مسئله تبیین اهمیت بدهید... تا میتوانید در این زمینه به معنای واقعی کلمه جهاد کنید.
🔸 چقدر این جمله حاج قاسم سنگین است که فرمود: دعا نکنید در عراق و سوریه شهید شوید دعا کنید هر جا که هستید فردی مفید و مؤثر برای اسلام و نظام باشید. جهاد تبیین فرقی با جهاد در سوریه و عراق و ۸ سال دفاع مقدس ندارد. امسال دهه بصیرت و سالگرد شهادت حاج قاسم مصادف شده با ایام فاطمیه و همچنین سالروز عملیات کربلای ۵ با رمز یا زهرا(س). معمولاً در ایام دفاع مقدس، عملیاتهای با رمز یا زهرا(س) ختم به پیروزی میگردید.
🔸 چه خوب است که ما هم به تأسی از حاج قاسم و به مدد حضرت زهرا سلام الله علیها در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری آستین بالا زده و با قوت، عملیات جهاد تبیین را انجام دهیم تا در قیامت با روی باز چشم در چشم سردار دلها بگوییم: سردار تکلیف ما #جهاد_تبیین بود و ما هم در این راه از هیچ تلاشی دریغ نکردیم. از هیچ تلاشی.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن پناهیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
«حسن نیت» داریم اما «حسن ظن» هرگز!.pdf
395.3K
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ «حسن نیت» داریم اما «حسن ظن» هرگز!
🔸 این روزها بارها مقامات غربی از دو کلیدواژه «حسن نیت» و «حسن ظن» در قبال مذاکرت وین استفاده میکنند.
🔸 واشنگتن و تروئیکای اروپایی اصرار دارند هر دو واژه را مترادف یکدیگر قلمداد کرده و متقابلا از تهران بخواهند تا در مذاکرات وین، حسن نیت یا حسن ظن لازم را جهت احیای توافق هستهای به خرج دهد!
🔸 واقعیت امر این است که میان «حسن نیت» و «حسن ظن» تفاوتی اساسی وجود دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#دشمن_شناسی #تبیین
✅ دشمن را خوب معرفی کن!
1⃣ انگلیسیها در دو جنگ اول و دوم جهانی حدود چهار میلیون ایرانی را با قحطی مصنوعی به کام مرگ فرستادند، مقابل ملی شدن نفت ایران دست به هر دسیسه زدند و ...، ولی امروز با بی بی سی ادعای طرفداری از ملت ایران را دارند و عدهای هم به او اعتماد میکنند، چرا؟ چون این دشمن را خوب معرفی نکردیم.
2⃣ آمریکا در ایران کودتا کرد، از ساواک و جنایات شاه و صدام حمایت کرد، هواپیمای مسافربری ما را با موشک ساقط کرد، انواع فشارهای اقتصادی را بر مردم ایران وارد کرد و حاج قاسم را شهید کرد، اما در جنگ روایتی، خود را طرفدار حقوق ملت ایران معرفی میکند و عدهای باور میکنند، چرا؟ چون این دشمن را خوب معرفی نکردیم.
3⃣ پهلویها استقلال ملت را به باد دادند و منافع ملی را فدای تاج و تخت خود کردند، دهها هزار نفر را در سالهای مختلف از جمله ۴۲ و ۵۶ و ۵۷ کشتند و امروز پسر و نوادگان آنها با پول ملت ایران خوش میگذرانند و علیه منافع ایران اقدام میکنند، اما عدهای شعار جاوید شاه سر میدهند! چرا؟ چون دشمن را خوب معرفی نکردیم.
🔸 پس دشمنت را خوب معرفی کن، زیرا در جنگ روایتی معرفی دشمن بسیار ضروری است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ نگاهی به مذاکرات وین با استناد به قرآن کریم
🔸 از منظر قرآن کریم، فلسفه تحریم اقتصادیِ دشمن، ایجاد تغییرات اساسی در ساختار جامعه اسلامی طبق نظر کفار یعنی ارتداد است. (منافقون/۷)
🔸 از سوی دیگر، روح انحصار طلبی یهود (اسراء/۱۰۰)، توقیف بی دلیل اموال مسلمین توسط اهل کتاب (آل عمران/۷۵) و ترغیب مسلمین به بخلورزی یعنی عدم همکاری اقتصادی با دولت اسلامی و عدم تعاون با مردم (نساء/۳۷) و... از برنامههای ضد اقتصادی کفار علیه مسلمانان است. در یک کلام؛ کفار معاند در اوج قدرت چیزی به مسلمین نمیدهند. (نساء/۵۳)
🔸 امّا طبق تجربههای تاریخی، هرگاه مسلمین در موضع قدرت بودند؛ به توافق خوب رسیده و بند به بند عهدنامه توسط کفار اجرا شده است. مثل صلح حدیبیه (فتح/۲۲) و پیمان با یهودیان خیبر بعد از شکست شان.
🔸 امروزه سازههای قدرت در حوزه نظامی برای ایران کاملا مهیاست و در حوزه اقتصاد هم به یاری خدا با بی اثر کردن تحریمها، بر زیاده خواهی دشمنان فائق خواهیم آمد. (انشاءالله)
🔸 #به_قلم_اساتید: علیاکبر صیدی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسئله_محوری
#تحلیل_کننده
#تبیین
✅ الزامات روشنگری
🔶 در شرایط کنونی و بنا به دو ضرورت، وضعیت درونی کشور که شاهد انباشت انتظارات اجتماعی است و هم نقشه و طرحریزی دشمن که گرانیگاه اصلی آن بر جنگ شناختی و دامن زدن به اعتراضات قرار گرفته است، بیش از هر زمان دیگری نیاز به تبیین و روشنگری در جامعه وجود دارد و تأکید مقام معظم رهبری در جمعها و در مواجهه با مخاطبین مختلفی که با ایشان ملاقات داشتهاند، بر جهاد تبیین نیز، نشئتگرفته از این دو عامل است؛ اما برای موفقیت در جهاد تبیین، نیاز به هوشیاری است تا راه را به انحراف نرفته و روشنگری در مسیر درست خود صورت گیرد؛
🔸 لذا برای تحقق این مهم باید به چند اصل اساسی توجه داشت:
1⃣ مسئله شناسی و اولویت شناسی مسائل کشور؛
مقام معظم رهبری در این خصوص فرمودند: «اولویتهایی هم در کار کشور هست که بایستی به اولویت بودنش توجّه داشت و دنبال کرد که شاید مهمترینش مسئله اقتصاد است و بعد مسئله فرهنگ و رسانه و علم است که اینها اولویتهای اساسی کشور است».
تمرکز بر اولویتها یعنی اینکه نباید حواشی جای آن را بگیرد و شاهد دعواهای رسانهای بدون فایده باشیم. در این مسیر، اظهارنظر یک نماینده و یا رسانهای شدن یک نامه محرمانه نباید تبدیل به مطالبه اصلی جریان انقلاب شود. این، درست بازی در زمینی است که دشمن برای ایران ترسیم کرده است.
2⃣ زمانشناسی؛
در خصوص زمانشناسی، رهبر معظم انقلاب فرمودند: «در جنگ فرهنگی، در جنگ سیاسی، در جنگ امنیتی، تحرک دشمن را درست نمیتوان دید. گاهی اوقات، دشمن کار را بهگونهای ترتیب میدهد که حرف حقی از زبان یک نفر صادر بشود! دشمن ناحق و باطل است، پس چرا میخواهد این حرف حق از زبان آن شخص صادر بشود؟ چون میخواهد پازل خودش را کامل کند. این پازل از صد یا دویست قطعه تشکیلشده؛ یک قطعهاش هم همین حرف حقی است که آن شخص باید بزند تا این پازل را کامل کند! اینجا این حرف حق را نباید زد. پازل دشمن را نباید کامل کرد».
باید سنجید که موضوع حقی که اکنون ما پیگیری میکنیم، واقعاً زمان بیان آن هست یا نه؟! آیا مشکلی را حل میکند یا مشکلزا خواهد بود.
3⃣ جبهه شناسی؛
در زمانهای که دشمن با همه ابزار و روشها سعی در مواجهه با انقلاب اسلامی دارد، باید مراقب بود که جبهه خودی را گم نکنیم و به بهانه انتقاد و اختلافنظرها، جای دوست و دشمن عوض نشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی برزکار
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#تحریم #فتنه
✅ پیامدهای اقتصادی- معیشتی غائله ۸۸
🔸 ۶ دی سال ۸۸ مصادف بود با روز عاشورا، روزی که حملهکنندگان به موکب و پرچمهای عزای امام حسین (ع)، مردم خداجوی نامیده شدند و بسیاری از رهبران جریان تجدیدنظرطلب در کنار سلطنت طلبان و منافقین و گروههای تروریستی از هتک حرمت روز عاشورا حمایت و آن را آغازی بر پایان انقلاب عنوان میکردند.
🔸 رویکردهای هنجارشکنانه جماعتی در دوران قبل، حین و پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ باعث شد بسیاری از مقامات غربی بهترین فرصت برای ایجاد دوگانه حاکمیت - مردم و در نهایت استحاله جمهوری اسلامی ایران را همان سال بدانند.
بر همین اساس بسیاری از آنها رسماً از رهبران آشوب و شورشیان کف خیابان حمایت کردند و در بعد دیگر با اعمال وضع تحریمهای بینالمللی بستر فروپاشی نظام را کلید زدند.
🔸 اگر چه غرب و بهویژه آمریکاییها پیش از سال ۸۸ بارها تحریمهای متفاوتی را علیه جامعه ایرانی وضع کرده بودند، با این حال نوع و ساختار حقوقی - اقتصادی تحریمها پس از حوادث انتخابات سال ۸۸ کاملاً متفاوتتر از گذشته است و تحریمها از بعد هستهای به تحریمهای اقتصادی، نظامی و سیاسی تغییر ماهیت دادند.
مهمترین تحریمهای اعمالی علیه ایران قطعنامه ۱۹۲۹ است که ۲۵ خرداد ۱۳۸۹ (ژوئن ۲۰۱۰) و در سالگرد غائله سال ۸۸ وضع شد.
🔸 اگر چه بسیاری از عناصر جریان غربباور در طول سالهای اخیر ارتباط مستقیم میان وضع قطعنامه ۱۹۲۹ که مهمترین قطعنامه تحریمی علیه ایران به شمار میرود با شهرآشوب سال ۸۸ را به کلی انکار میکنند، اما جالب است بدانیم جان مک کین سناتور معروف امریکایی نیز در خرداد همان سال پس از تصویب قطعنامه ۱۹۲۹ در «بنیاد ملی دموکراسی» درباره ضرورت وضع قطعنامه ۱۹۲۹ میگوید: «بالاخره قطعنامه تحریمهای بیشتر علیه ایران به تصویب رسید... ما باید درکنار جنبش سبز بایستیم، لازم است که اهداف آنان را اهداف خود بدانیم. منافع آنان منافع ماست و تلاشهایشان، تلاشهای ما.»
🔸 جان بولتون، مشاور قبلی امنیت ملی کاخ سفید در این باره میگوید این ناآرامیهای ایران در سال ۸۸ بود که گزینه تحریم ایران را که بیش از دو سال از دستور کار خارج شده بود، مجددا به روی میز برگرداند.
🔸 شاید مهمترین اظهارنظر را باید مربوط به مایکل لدین، مشاور پیشین شورای امنیت ملی امریکا و عضو برجسته مؤسسه «امریکن اینترپرایز» دانست که در مرداد ۹۴ طی یادداشتی در نشریه «فوربس» مینویسد: «سناتور چاک شامر نقش مستقیمی در نامهنگاری محرمانه بین دولت اوباما و سران آشوب علیه دولت ایران در سال ۱۳۸۸ و در پی انتخابات ریاست جمهوری داشته است. دولت (امریکا) تصمیم گرفت پیامی برای گروه موسوی و جنبش سبز بفرستد. سناتور شامر دوستی در وال استریت داشت که با سبزها در ارتباط بود و همان فرد به عنوان رابط انتخاب شد.»
لدین در ادامه نوشته بود: «از شامر خواسته شد از طرف دولت این پیام و سؤالات پیوستش را به رهبران سبزها منتقل کند. سؤالات اینهاست: ما باید چه کاری انجام دهیم و چه کاری نباید انجام دهیم؟ پاسخ این پیام در یک یادداشت هشت صفحهای در تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۰۹ (۹ آذر ۸۸) دریافت شد. نویسندگان محتاط بودهاند و متن امضا نشده و من دلایل روشنی دارم که چند نفر در تهران روی آن کار کردهاند.»
🔸 موازی با اظهارات لدین، نیکآهنگ کوثر، یک فایل صوتی از مهدی هاشمی رفسنجانی منتشر میکند که در بخشی از آن او از لزوم تشدید تحریمها علیه ایران سخن به میان میآورد.
نیک آهنگ کوثر در ادامه میگوید: «.. در یکی از موارد که به من زنگ زد و وقتی فهمید من در حال رفتن به واشنگتن هستم از من خواست تا راجع به بحث تحریم اقتصادی ایران کسانی را در آمریکا ببینم و میخواست بداند در واشنگتن چه کسانی هستند که بشود با ارتباط و تشویقشان تحریمهای سنگینتری را علیه مردم ایران تحمیل کرد.»
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #یمن
✅ دستاوردهای راهبردی آزادسازی الجوف
🔶 سخنگوی نیروهای مسلح یمن از آزادسازی کامل استان الجوف یمن خبر داد. تاکنون مناطق غربی این استان در اختیار انصارالله بود، اما اکنون با عملیاتهای انجامشده، بخشهای شرقی و شمالی این استان نیز آزاد شد.
🔸 اهمیت و دستاوردهای آزادسازی استان الجوف به شرح ذیل است:
1⃣ از این استان بهعنوان ثقل راهبردی در کشور یمن نام برده میشود. الجوف مراکز جنوبی عربستان را به شمال یمن و سپس به مناطق شرقی و جنوبی یمن متصل میکرد و برای ائتلاف سعودی از اهمیت بسیاری برخوردار بود. همچنین جاده بینالمللی که از آن میگذرد، استان الجوف را به بندر زمینی البقاع در شرق صعده متصل میکند.
2⃣ ائتلاف سعودی همواره از این استان بهعنوان تهدیدی علیه انصارالله در شمال یمن استفاده میکرد؛ زیرا این ائتلاف از الجوف برای عبور نیروهای نظامی و تروریستهایی که در حضرالموت اسکان داده است، استفاده میکرد. درواقع این استان به مسیری برای انتقال نیروها و تروریستهای مورد حمایت ائتلاف برای تأثیرگذاری بر جبهه شمالی یمن تبدیل شده بود.
3⃣ با آزادسازی کامل الجوف، از یکسو تهدیدات نظامی علیه انصارالله در جبهه شمالی کاهش مییابد و از سوی دیگر جبهه جدیدی برای انصارالله باز میشود که از طریق آن میتواند به آزادسازی هر چه بیشتر مأرب برسد؛ زیرا استان الجوف از جنوب به استان مأرب متصل میشود و همین مسئله مهمی برای انجام عملیاتهای نظامی آتی در مأرب است.
4⃣ هر کسی که بر الجوف مسلط باشد، کنترل نبرد کنونی در یمن بهویژه در پنج استان حیاتی، یعنی استان «عمران» در غرب الجوف، صنعا در جنوب غرب الجوف، مأرب در جنوب الجوف، حضرموت در شرق الجوف و صعده در شمال الجوف را در دست دارد.
5⃣ استان الجوف دارای منابع متعدد نفتی است و عربستان به خاطر همین موضوع نگاه ویژهای به این استان داشت؛ الجوف دارای نوار مرزی طولانی با عربستان است و چاه نفتی الشیبه در این منطقه قرار دارد.
🔶 از دستاوردهای آزادسازی الجوف میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
1⃣ تغییر موازنه میدانی در یمن به نفع انصارالله؛
2⃣ روی آوردن عربستان به مذاکرات سیاسی با انصارالله برای ایجاد کاهش هرگونه تنش در مناطق مرزی با این کشور؛
3⃣ آزادسازی قریبالوقوع مأرب علیرغم تلاش ائتلاف سعودی برای عدم پیروزی انصارالله در این جبهه؛
4⃣ کنترل کامل نوار شمالی یمن توسط انصارالله. البته با توجه به کنترل نوار غربی یمن توسط انصارالله و الحاق نوار شمالی به این مناطق با آزادسازی الجوف و آزادسازی مأرب در آینده نزدیک، باید شاهد تغییرات اساسی در وضعیت میدانی و حتی سیاسی یمن بود؛ وضعیتی که انصارالله در آن دست برتر را خواهد داشت.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
چرا تاکید بر لغو کل تحریم های فرابرجامی منطقی است؟.pdf
134.2K
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ چرا تأکید بر لغو کل تحریمهای فرابرجامی منطقی است؟
🔸 با روی کارآمدن دولت جدید ایران، گفتوگوهای ایران و ۱+۴ از اوایل آذرماه آغاز شد. طرف ایرانی در ابتدای این گفتوگوها دو طرح در موضوع لغو تحریمها و بحث هستهای به طرفهای مقابل ارائه کرد و طرفهای مقابل اعلام کردند برای مشورت به پایتختهای خود خواهند رفت و مذاکرات پس از آن ادامه یافت.
🔸 یکی از ادعاهای طرف مقابل این است که بسیاری از نهادهای تحریم شده کمپین فشار حداکثری شامل برچسبها و بهانههای دیگر تحریمی مانند تروریسم و موشکی هستند و ارتباطی با برجام و مسأله هستهای ندارند، بنابراین ایران نمیتواند توقع لغو تحریم آنها یا خروج آنها از لیست تحریم را داشته باشد.
اما واقعیت این است که...
🔸 #به_قلم_اساتید: سید حامد ترابی؛ کارشناس مسائل بینالملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شهید ایرلو مردی از تبار حاج قاسم.pdf
120.4K
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#تحلیل_کننده
#شخصیت_ها
✅ شهید ایرلو مردی از تبار حاج قاسم
🔸 در شرایطی که ائتلاف سعودی، یمن را زیر بمباران ناجوانمردانه خود گرفته بود و روزی نبود که کودکان مظلوم یمنی به خاک و خون کشیده نشوند، مردی از جنس همان مردان و زنان با غیرت و مقاوم یمنی، مجاهدانه و بیچشمداشت، کمر به همت بست و به یاری آنها شتافت.
🔸 شهید ایرلو هرچند از آبان سال گذشته با دادن رونوشت استوارنامه خود به وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در قامت سفیر جمهوری اسلامی ظاهر شد، ولی کیست که نداند او نقش خود را فراتر از تکالیف یک دیپلمات میدانست.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسن رشوند
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#بصیرت
✅ پرچمدار بصيرت!
🔶 مروری بر حوادث و تحولات چهار دهه انقلاب اسلامی بهخوبی نقش و جايگاه رهبری الهی را در مديريت بحرانها نشان میدهد. در دهه اول انقلاب، بحرانهايی چون کودتاهای نظامی، تحرکات تجزيهطلبانه، ترورهای کور منافقانه، نفوذ ضدانقلاب در صفوف مسئولان نظام اسلامی، تجاوز نظامی و جنگ تحميلی، ازجمله حوادثی بود که هر يک از آنها بهتنهایی برای سرنگونی انقلاب کافی بود؛ اما آنچه در عمل موجب شکست اين اقدامات براندازانه شد، هوشياری و مديريت حضرت امام(ره) و اعتماد و همراهی ملت با ايشان بود.
🔸 در دهه دوم و سوم انقلاب، دشمنان سناريوهای مختلفی را برای براندازی و ضربه زدن به نظام اسلامی طراحی كردند که با تدبير و درايت رهبر معظم انقلاب و همراهی و پشتيبانی ملت ناکام ماند.
سال ۱۳۸۸ بود که سناريوی براندازی و ضربه به نظام اسلامی در قالب سناريوی کودتای مخملين در آستانه انتخابات دهم رياست جمهوری در دستور کار کودتاگران قرار گرفت.
🔸 اين جريان، تلاش داشت ملت را از صف پشتيبانی از نظام اسلامی و رهبری الهی آن جدا سازد و لازمه اين کار، بهره گرفتن از چهرههايی بود که روزگاری خود را هوادار خط امام معرفی میکردند و در صف انقلابيون اعتباری داشتند.
طراحان فتنه، آنان را پيشگام کرده بودند تا نام آنها مردم را فريب داده و اهداف شوم خویش را محقق سازند؛ بازی پیچیدهای که لايههای پيدا و نهان فراوانی داشت؛
🔸 فتنهگران هرچند در فاز اول به عبور از رئيسجمهور منتخب مردم میانديشيدند، اما در بازی حداکثری خود عبور از رهبری و نظام اسلامی را در سر میپروراندند که نشانههای آن خيلی زود آشکار گرديد.
🔸 در اين ميان مهمترين راه مقابله با چنين فتنهای، روشنگری اذهان عمومی و تعيين مرزهای جبهه حق و باطل از طريق جهاد تبيين و نهضت بصيرتافزايی بود که در اين ميدان نيز حکيم انقلاب پرچمدار بودند.
🔸 رهبر انقلاب از ابتدای فعاليتهای انتخاباتی در نيمه دوم سال ۱۳۸۷ با تيزبينی و دورانديشی، رهنمودهای خود را برای هدايت ملت ايراد فرمودند و نسبت به برخی اقدامهای مشکوک و سؤالبرانگيز فتنهگرانه که هنوز ماهيت آشکاری نداشتند، هشدار دادند.
پس از برگزاری انتخابات، كه «فتنه عميق» بهطور آشکار آغاز شد، معظمله در سخنان و بيانات متعددی نکات کليدی و روشنگرانهای را مطرح كردند که عمل و توجه به آن، راهگشای مردم و جريانها و گروههای سياسی در تحليل مسائل بود و سرانجام موجب شد که با هوشياری ملت و تشخيص حق و باطل، فتنهگران در محاق قرارگرفته و آرامش بار ديگر به کشور بازگردد.
🔸 رهنمودها و هدایتگریهای او بود که سرانجام نتيجه داد و حاصل آن مردم غيوری بودند که در نهم دیماه به خيابان آمدند و کار را بر فتنه گران تمام کردند!
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab