1_815651793.pdf
448.5K
#تربیتی
#کتابچه نقش حساس و آینده ساز
(نقش #مادری و #خانه_داری از نگاه آیت الله #امام_خامنه_ای)
انتشارات: مرکز ریحانه
#آنتی_فمینیست
https://eitaa.com/Antifeminism2
1_467583551.pdf
471.7K
#کتاب_منشور_فضای_مجازی
شرحی بر بیانات مهم امسال #مقام_معظم_رهبری در ارتباط تصویری با هیئت دولت با موضوع مدیریت #فضای_مجازی توسط استاد کشوری #سواد_رسانه و صاحب کتاب ارزشمند #سواد_رسانه
حجه الاسلام #محمد_محمدی.
https://eitaa.com/Antifeminism2
1_463108903.pdf
20.6M
#علوم_تربیتی
#کتاب #آیین_زندگی (اخلاق کاربردی)
نویسنده: حجه الاسلام دکتر #احمد_حسین_شریفی
انتشارات: دانشگاه معارف اسلامی
https://eitaa.com/Antifeminism2
1_414738485.pdf
4.51M
#مشاوره
#کتاب_زبان_بدن ( ارتباط #کلامی و #غیر_کلامی)
نویسنده: #منصور_حسام_زاده
انتشارات: پورنگ
https://eitaa.com/Antifeminism2
1_411628076.pdf
1.48M
#مشاوره
#ازدواج_موفق
نویسنده: #فاطمه_شعیبی
انتشارات: دفتر پیشگیری از اسیب های اجتماعی بهزیستی
https://eitaa.com/Antifeminism2
1_409764209.pdf
598.3K
#مشاوره
#مهارت_های_مقابله_با_استرس_ویژه_دانش_اموزان
نویسنده: #ربابه_نوری
انتشارات: معاونت اموزش و پرورش #نظری و #مهارتی
https://eitaa.com/Antifeminism2
1_409762106.pdf
1.72M
#مشاوره
#تکنیک_های_ساده_برای_کاهش_استرس
نویسنده: #کیوان_کاوه
انتشارات شهید فهمیده
https://eitaa.com/Antifeminism2
1_409759839.pdf
419.6K
#مشاوره
#فهرست_کتاب_کار_آرام_سازی_و_کاهش_استرس_برای_نوجوانان
توضیح: مهارت های #رفتار_درمانی شناختی برای کمک به مدیریت #نگرانی و #اضطراب
نویسنده: #متیو_مک_کی بر اساس نظریه بک
https://eitaa.com/Antifeminism2
1_406454521.pdf
7.77M
#مشاوره
#کتاب #چطور_با_هر_جور_آدمی_ارتباط_برقرار_کنیم؟
توضیح(۹۲ ترفند بر جا کردن در دل آدم ها)
نویسنده: #لیل_نودز
مترجم: #فرخ_بافنده
انتشارات: بخشایش
https://eitaa.com/Antifeminism2
▪️10 برداشت غلط و رایج درباره #حجاب_اجباری
🔻یکم. ما #حجاب_اجباری نداریم، #حجاب الزامی داریم. تفاوتش چیست؟ برای احکام #فردی اجبار نداریم، الزام برای احکام# اجتماعی است. مثل تفاوت حکم مستی در خلوت و جلوت؛ در خانه و خیابان. انشالله روشن است.
🔻دوم. الزام #حجاب برای باحجاب کردن #بی_حجاب ها نیست، بلکه برای صیانت از دموکراسی و دفاع از حق اکثریت است که #اسلام را می خواهند. پس مدام ژست نگیرید که مگر چند درصد با اجبار #حجاب، #با_حجاب شدند.
🔻سوم. یک جامعه در انتخاب #دین آزادست، اما در انتخاب از #دین آزاد نیست. مردم ما اکثریت اسلام را می خواهند و #حجاب جزئی از اسلام است. پس تکلیف رفراندوم هم روشن است. رفراندوم برای انتخاب اصل دین است نه جزئیاتش.
🔻چهارم. اینکه #الزام_حجاب در صدر #اسلام بوده یا نه، سوال غلطی است. با فرض اینکه نبوده است باز هم مهم نیست. #الزام_اجتماعی حجاب از احکام #تعزیری است که متناسب با زمان و مکان و شرایط اتخاذ می شود. مثل بسیاری دیگر از قوانین که زمان #پیامبر نبوده و امروز هست و شرعی است.
🔻پنجم. #بد_حجابی در ایران ناشی از بی دینی نیست، ناشی از سبک زندگی #غربی است. نشانه اش نیز #حیا و #عفت_زنان ماست و نه ظاهرشان. پس از روی ظاهر نگوئید مردم حجاب نمی خواهند. انشالله روشن است؛ این بند بسیار مهم است.
🔻ششم. متولی #حجاب در #ایران تنها گشت ارشاد نیست؛ 26 نهاد متولی حجاب اند که متاسفانه در خواب عمیق اند و به کسی هم پاسخگو نیستند. کاش عدلیه به عنوان حقوق عامه به کم کاری این 26 نهاد هم ورود کند.
🔻هفتم. #حجاب ملاک دینداری نیست؛ یک نشانه است در کنار دیگر نشانه ها. چه بسا #زنان بدحجابی که دیندارتر ند و بالعکس. خیلی ها این خطای اجتماعی را ندارند و صدها خطای فردی و اجتماعی دیگر دارند.
🔻هشتم.حجاب تنها چادر نیست. با این حال چادر طی سالهای اخیر فراتر از حجاب رفته است و به یک هویت فرهنگی-سیاسی و حتا مبارزاتی ارتقا یافته است.
🔻نهم. #چهارشنبه_سفید و موارد شبیه آن، پروژه فرهنگی علیه حجاب نیست؛ پروژه امنیتی علیه نظام است. لذا برخورد امنیتی می خواهد نه فرهنگی.
🔻دهم.مردها با دیدن #زن_بی_حجاب الزاما به وسوسه گناه نمی افتند، بلکه دیدن زن #بی_حجاب خودش فی نفسه بدون ریبه و لذت معصیت است. لذا #بی_حجابی تعرض به حقوق دیگران است. انشالله روشن است.
#نوشته_محسن_مهدیان
#حجاب_اجباری
#فمینیسم
https://eitaa.com/Antifeminism2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا #حجاب، اختیاری نیست
مگر در قرآن نیامده که «لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ»؟ پس چرا #حجاب اختیاری نیست؟!
#حجاب_اجباری
#حجاب_اختیاری_نیست
#فمینیسم
https://eitaa.com/Antifeminism2
✅#نقدی_بر_اشکال اقای #نصیری درباره #حجاب
آقای #نصیری در برنامه زاویه با #حجاب_ قانونی مخالفت کرد. کل استدلال آقای نصیری دو جمله است. اول اینکه با زور نمی شود جامعه را با حجاب کرد چه آنکه تجربه #رضا_خان نیز همین نشان داده است. دوم اینکه مردم مخالفند.
✅چند نکته در این رابطه:
🔸1.اول اینکه ما #حجاب_اجباری نداریم. #الزام_قانونی داریم. الزام قانونی خودش برآمده و با امضای رای اکثریت است. اگر وجاهت دموکراتیک قانونگذاری رازیر سوال ببریم سنگ روی سنگ بند می شود؟ ازفردا هر کس بگوید فلان قانون رامردم مخالفند چه کنیم؟ با کدام منطق باید بپذیریم شاخص اکثریت نزدشماست؟
🔸2.مقایسه الزام حجاب در جمهوری اسلامی با الزام رضاقلدر از مبنا دچار اشکال است. مثل اینکه کسی قانون در دیکتاتوری را با قانون درجمهوریت مقایسه کند. انشالله که روشنست دچار چه اشتباه فاحشی شده اند. الزام قانون در جمهوریت پشتوانه رای مردمی دارد نه قلدری یک دیکتاتور.
🔸3. آقای #نصیری گفته اند الزام حجاب ثمر نداشته است. از کجا فهمیدند؟ اینکه وضع #حجاب بدتر شده است یعنی الزام ثمرنداشته است؟ بازهم دچار اشتباه عجیب شدند. جامعه ما در یک مبارزه است. اساسا مقایسه نقطه ای در فهم رفتار جامعه در حال مبارزه غلط است.
جامعه ای که تحت هجمه های فرهنگی و تمدنی است با همین میزان حجاب نیز یک جامعه عفیف است. سوال اینست که اگر #الزام_حجاب نبود وضع بدتر بود یا بهتر؟ مثل اینکه فردی خلاف جریان اب پارو بزند. قدرت فرد را در عقبگردش نباید دید. مهم اینکه اگر خلاف آب پارو نزده بود، همین میزان عقب رفته بود؟
🔸4. آقای #نصیری معقدند مردم #بد_حجاب شده اند. این حرف نیز غلط است. اساسا مقایسه تقوا و دینداری مردم در مبارزه آنهاست نه تغییر ظاهری شان. #مساله_حجاب در #ایران ناشی از غربزدگی است نه کاهش دینداری. انشالله فرق ایندو روشن است. لذا اتفاقا مردم با همین میزان حجاب نیز رشد دینداری داشته اند.
🔸5. گفتند قانون# حجاب نتواسته مردم را #باحجاب کند. آیا تصور کردیم الزام حجاب برای #باحجاب کردن #بی_حجاب هاست؟ الزام حجاب برای صیانت از یک جامعه دینی است. لذا هدف #الزام تنها #با_حجاب کردن نیست و دفاع از حیا و عفت جامعه است که هم برای مرد است و هم زن. برای صیانت از ظاهر یک جامعه دینی است.
🔸6. میگویند چرا وقتی تبعیض وجود دارد #قانون_حجاب باید اجرا شود. این هم از آن استدلال های آنچنانی است. اگر سازمان ثبت احوال به وظیفه اش عمل نکرد، سازمان آب و فاضلاب هم تعطیل کند؟ فردا اگر دزد، خانه آقای نصیری را زد بگوئیم چون بقیه نهادها درست عمل نمی کند پی گیری دزد هم اشتباه است؟
🔸7. می گویند حجاب را باید فرهنگی ترویج کرد. سلمنا. خب؟ ترویج فرهنگی به معنی نفی الزام است؟ همه قوانین نیازمند فرهنگ سازی دارند. مگر بستن کمربند فرهنگ سازی نمی خواهد؟ خود الزام هم جزئی از ساخت فرهنگ است.
🔸8.گفته اند در پذیرفتن دین و اعتقادات آزادی است پس مردم حق دارند حجاب را نپذیرند. مقدمه درست و نتیجه غلط. مردم در انتخاب دین آزادند نه انتخاب اجزای دین.ضمن اینکه #حجاب امری اجتماعی است نه فردی. مردم درانتخابی آزادند که به دیگری ضربه نزند. آیا #حجاب درخیابان مثل نماز در پستوخانه است؟
🔸9. می گویند با #حجاب #موافقم اما با الزامش نه. مثل اینکه کسی بگوید با دروغ #مخالفم اما با حرمتش نه. برادرم #حجاب خودش یک الزام دینی است. چطور ممکن است با #حجاب موافق باشید ولی با الزامش نه. همان که از #ضرورت_حجاب گفته از الزامش گفته است. مگر دلبخواهی و سلیقه ایست؟
#فمینیسم
#حجاب_اجباری
📝 #نوشته_محسن_مهدیان
https://eitaa.com/Antifeminism2
گفتگویی جنجالی با #علی_مطهری درباره فرهنگ و سیاست؛ از دفاع از قانون #حجاب تا برجام و نهضت آزادی!
http://www.aparat.com/v/Rdk9w
#فمینیسم
#حجاب_اجباری
https://eitaa.com/Antifeminism2
#حسین_سوزنچی در گفتگو با مهر عنوان کرد؛
«#حجاب_اجباری» یا «#حجاب_قانونی»؟/ معنای هویتی و نمادین #حجاب
https://www.mehrnews.com/news/4659684/
#حجاب_اجباری
#فمینیسم
#حجاب
https://eitaa.com/Antifeminism2
✍️ یادداشت رسیده:
✅ تلاش برخی برای تنزل «امر دینی» #حجاب به یک «امر اخلاقی» و فردی
🔻حجتالاسلاموالمسلمین مختاری:
▫️مدتهاست که در جامعه شاهد تقلیل مفاهیم دینی همچون #حجاب هستیم.
به نظر می رسد یکی از دلایل بروز این پدیده اجتماعی، تلاش برخی برای تنزل «امر دینی» حجاب به یک «امر اخلاقی» و فردی است.
▫️این بحث، بطور خاص از زمانی آغاز شد که فیلسوفان مدرنیته تلاش کردند تا نگرش انسانگرایانه و #سکولاریستی را به حوزه رابطه اخلاق و دین نیز تسری دهند که نتیجه آن تقلیل «امر دینی» به «امر اخلاقی» بود.
▫️در اسلام، «فقه»و«اخلاق» رقیب یکدیگر نیستند بلکه #اخلاق جزئي از دين است. دين مانند درختي است كه ريشه آن عقايد، تنهاش اخلاق و شاخ و برگش احكام است.
▫️ گرایش زنان در کشورهای غربی به حجاب سبب شده تا دشمنان، نسبت به گسترش حجاب در کشورهای خود احساس خطر نمایند و در صدد برآیند تا این آموزه را در کشورهای اسلامی تضعیف و تخریب نمایند تا نتواند به عنوان یک الگوی ایدهآل برای زنان غربی مطرح شود.
➖ تمایل به بی حجابی یک مسأله شناختی ـ روانی است
▫️مطالعه افراد مبتلا به بیحجابی نشان میدهد که بیشتر این افراد از یک سو، #شناخت درستی از حجاب و عفاف ندارند و به عنوان نمونه حجاب، که سمبل آزادی معنوی است، را ضدآزادی میدانند و از سوی دیگر، این مسأله در برخی از زنان بیحجاب یک بحث #روانی است که درمان آن نیازمند مشاوره های روانشانسی است.
🔹 تنها برخورد قهری با مسأله بدحجابی نمیتواند پاسخگو باشد، بلکه نیازمند همیاری و همفکری همه دست اندرکاران عرصه های فرهنگی کشور است تا ضمن بررسی علل تقلیل مفاهیم دینی در جامعه بویژه حجاب، راهکارهای عملی و نتیجه بخش را برای حل آن ارائه دهند و از لاک نظریه پردازی صرف بیرون بیایند.
#حجاب_امر_دینی
#حجاب
#فمینیسم
#حجاب_اجباری
https://eitaa.com/Antifeminism2
♨ر️وشنفکران وبازگشت به نقدگزاره های فقهی..
اگر دهه های پیشین مباحث دین شناسی توسط افرادی مانند،مهندس مهدی بازرگان ،علی شریعتی ،عبدالکریم سروش.. وبیشتر حول محور رویکردهای دین پژوهشی مانند،تجربه دینی،جامعه شناسی دین،معرفت شناسی دینی،روش شناسی های تجربی،ایدئولوژی سازی از دین ، ومباحث قرانی بود،وکمتر به صورت مستقیم به مباحث شریعت ونقد گزاره های تاریخی وفقهی پرداخته می شد،امروزه فضای جدیدی درراه است وآن بانگاه تاریخی سعی می شود استنباط های فقهی به تیغ نقد کشیده شود ودستگاه معرفتی استنباط فقهی بانگاه های تاریخی گری جدید بازسازی شود..دراین موج جدید، افراد کمتر شناخته شده ای مانند،محسن کدیور،امیر حسین ترکاشوند،صدیقه وسمقی،و....سعی در،تضعیف استنتاجات فقهی به طور خاص درحوزه #زنان دارند،
مباحثی مانند #حجاب_اجباری،#قیمومیت #مردان،#ضرب #زنان،#بلوغ_دختران،...
درهمین راستا،ارزیابی می شوند،علت گزینش چنین رویکردی عمومی وهمه فهم بودن این دسته از مباحث ،وبه چالش کشیدن جامعه دینی است.
تقدیم بامهر،#نوشته_دکتر_علی_رئیسی
#فمینیسم
#حجاب
#حجاب_اجباری
https://eitaa.com/Antifeminism2
1_379674837.mp3
1.98M
ویژگیهای منحصر بهفرد #دختران از نگاه #امام_صادق(ع)
#کلیپ_صوتی
حجتالاسلام#پناهیان
#آنتی_فیمینیستی
#دختر
https://eitaa.com/Antifeminism2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 مصاحبه با خانم #دکتر_عاطفه_سمایی
#متخصص_زنان_و_زایمان
♦️ آسیب شناسی #غربالگری و #قتل_جنین های #بی_گناه
♦️همه ی انسانها حق #حیات دارند.
♦️چرا رسانه ها #سکوت کرده اند...
#سقط_جنین
#فمینیسم
https://eitaa.com/Antifeminism2
🔹#ایران_در_آستانه_دینداری #مک_دونالدى(Mc Donalization)
✍ #افسانه_فهیمی (#دانشجوی دکترای الهيات مسیحی دانشگاه ادیان و مذاهب)
#مک_دونالدى شدن به چه معنی است؟
چه شاخصههایی مک دونالدى شدن جامعه #ایران را تائید میکند؟
چه شاخصههایی گیر افتادن نهاد دین (#روحانیت) در چنگال تئوری #مک_دونالدى را اثبات میکند؟
آیا حکومت دینی توان مقابله با این وضعیت را داشته است؟
در این نوشته به دنبال پاسخ دادن به اين سوالات مهم هستم.
#جرج_ريترز استاد #جامعه_شناسی #دانشگاه_مریلند و نویسنده #کتاب_مک_دونالدي شدن جامعه با بررسی چرایی پیشرفت رستورانهای #مک_دونالد در #آمریکا و سپس در سراسر جهان به طرح تئوری رقابت ناپذیر مک دونالدى میپردازد که مبتنی بر کمترین نیروی انسانی و بیشترین تولید غذا، تاکید بر کیفیت و کمیت یکسان غذا در تمام شعب جهان (حتی یکسانی در تعداد برگهای کاهو و ورقهای کالباس)، پیشبینیپذیرى منطبق با ذائقه انسان مدرن که از پیشبینیپذیری و محاسبه ناپذیری متنفر است(حتی رفتار خدمه این رستورانها همیشه یکسان و قابل پیشبینی است )، جایگزین فناوری به جای انسانهاست (این اصل منشأ تمام تزلزلها و تنشها رو به انسانها بر میگرداند)، توانسته چندین هزار شعبه و رستوران در سراسر جهان داشته باشد.
به واقع مکدونالدى شدن با ترویج یک نوع به ظاهر عقلانیت و استانداردسازی غذا براساس مطالبات سطحی انسان مدرن از جهان، پیشرفت معجزهآسايى داشته باشد.
امريکا اجازه تاسیس رستورانهای مکدونالد را در ایران نيافت اما در واقع تفکر مکدونالدى در حوزههای مختلف
پایههای سنتهای اصیل را لرزانده است. نسلهای دهه #شصت و #هفتاد و #هشتاد نسلی است که برای کم کردن اضافه وزن به جای ورزش تمایل به خوردن چند قرص و کاهش وزن بالا در يک هفته دارند، نسلی است که مایل است به جای چندین کتاب قطور چند جزوه نحیف بخواند و با سواد و دکتر و مهندس شود(!!!!) ، نسلی که مایل است طی پنج دقیقه غذایش آماده شود. نسلی که به همه چیز کپسولی مینگرد. نسل مک دونالدى شده.
این نسل به دین نیز نگاه مک دونالدى دارد.او زمانی به سراغ خدا میرود که کارش اصطلاحا گیر است و به جای چند بار نماز خواندن در روز، هر از گاهی چشمش را می بندد و در دل مطالبه ای از خدا دارد که البته انتظار دارد پس از باز شدن چشمش احتمالا خدا یا معشوقه اش را مقابلش سبز کند و یا جیبهایش رو پر از پول و یا...
نسلی که #حجاب را ناکار آمد میداند و صرف زدن لاک مشکی در ایام محرم را برای عزاداری کافی میداند ..
نسلی که همان سلیقه و انتظاری که از پیتزا دارد را از #دین نیز دارد؛ کن حجم، متنوع، سریع و قابل تغییر در رسپى...
بسیاری از ما همانگونه که انگیزه، علاقه و آگاهی به خوردن غذاهای زمان بر بومی و ملی و البته مفید سرزمین خود را نداریم به همان میزان انگیزه و اقناع عقلی برای صرف وقت به انجام مناسک دینی را نیز نداریم. بسیاری از ما جنس دينداريمان مک دونالدى شده،چه آنکه پیشتر حتی مستحبات را به جا میآورد و اینک به واجبات اکتفا میکند و چه آنکه از کل دین به اخلاق بسنده کرده است و چه آنکه از کل دین فقط موقع گفتن اذان به نشانه حرمت نگه داشتن، صدای ضبط ماشینش را کم میکند و یا کمی ازموهایش رازیر روسری میپوشاند و چه راننده تاکسی که به سبک لوتیها انگشت شستش را به نشانه ادای نماز موقع شنیدن صدای اذان پست فرمان می بوسد و بر پیشانی میگذارد!!!
نهاد روحانیت در ایران اسلامی با وظیفه ای سخت دشوار روبرو است. از یک سو از میدان به در کردن تفکر جهانی شده مک دونالدى کار دشواری است و از یکسو باز پس گیری میدانی که این تفکر اشغال کرده است.
ذائقه #مک_دونالدى به دین در ایران در حال هویت یافتن است و صرف تعیین بودجه های کلان برای نهادها و موسسه های دینی نتوانسته تغییری بنیادین در تغییر این ذائقه ایجاد کند.
نهاد دین در ایران باید نسلی را اقناع کند که صبح از خواب برخواستن و نماز خواندن و یک ماه روزه گرفتن رو ناکارآمد میداند اما هنوز خود را یک دیندار میداند.
این روزها از دین سخن گفتن برای نسلی با تفکر #مک_دونالدى شده، کار دشواری است. تخصص میخواهد.
نه سیاست که کیاست میخواهد.
هنر میخواهد.
موسیقی میخواهد.
رنگ میخواهد.
لبخند میخواهد.
#حجاب
#فمینیسم
https://eitaa.com/Antifeminism2
#نقد_فمینیسم
#کتاب_نقد_فمینیسم از منظر نویسندگان #غرب» مجموعه مقالاتی است که در فضای جامعه #غرب در انتقاد از ابعاد نظری و عملی #فمینیسم نگاشته شده و مقالات آن از میان دهها مقاله انتخاب شده است.
«تحلیلی کوتاه از #فمینیسم و نتایج آن در غرب»، «ده دروغ #فمینیسم»، «شش نیرنگ #فمینیسم»، «#پوچی_فمینیسم»، «مردان آمریکا مردانگی خود را از دست داده اند»، «#فمینیسم برای زنان زیانبار است»، «چگونه #جنبش_زنان، #نفرت_از_مردان را به زنان آموخت؟»، «بازیهای مهم #فمینیستی در سازمان ملل متحد»، «آیا زنان واقعاً خواهان #کار در #بیرون_خانه اند؟»، «بحران زندگی خانوادگی در غرب» و «سنتهای اسلامی و نهضت #فمینیسم: #تقابل یا #تعاون؟» عناوین مقالات ترجمه شده در این کتاب است.
مقاله اول که به قلم #سید_جعفر_حقشناس #مدیر گروه مطالعات زن و خانواده #پژوهشکده_باقر_العلوم نگاشته شده، مهمترین دیدگاهها و تفکرات #جنبش_فمینیسم از جمله تفسیر مادی از جهان، #تشابه زن و مرد، #نفی_زنانگی، مخالفت با #مردسالاری و پیامدهای اجتماعی آن مانند بحران خانواده، تحقیر نقش #همسری و #مادری_زنان، #اشتغال: مهمترین #هدف_زنان، #تخریب_روابط_جنسی، #مخالفت_با_ازدواج، #هم_زیستی_بدون_ازدواج، عادی شدن و افزایش #طلاق و #سقط_جنین را مورد بررسی قرار داده است و در پایان به اندیشه اسلامی درباره #زن و #مرد تحت عناوینی مانند تفسیر الهی از انسان و جهان، اشتراک #زن و #مرد در انسانیت و ارزشمندی، تفاوت و #تشابه #زن و #مرد، محوریت #خانواده و #زنان و #حضور_اجتماعی اشاره شده است.
#ادامه_یک
https://eitaa.com/Antifeminism2
#کتاب_نقد_فمینیسم
#ادامه_دو
مقاله «#ده_دروغ_فمینیسم» به قلم سو #بوهلین، نویسنده، محقق و منتقد #آمریکایی است. در این مقاله به بررسی ده دروغ #فمینیسم که در کتاب «#زن_بودن» #تونی_گرنت مطرح شده، پرداخته شده است. ده دروغ مطرح شده چنین است: #زنان میتوانند همه کاره باشند، زنان و #مردان اساساً یکسانند، مطلوبیت زنان با موفقیت آنان بیشتر میشود، طرح اسطوره استعدادهای تحقق نیافته زنان، #برابری_جنسی، انکار نقش مادری، زن بودن یعنی ضعیف بودن، زندگی یعنی موفقیت شغلی نه فقط زنده بودن، طرح اسطوره خودکفایی زنان و زنان از زنانه کردن مردان بهرهمند خواهند شد.
در «شش نیرنگ #فمینیسم» نگاشته بابت فرنسیس، مؤسس و عضو شورای جهانی زندگی و خانواده در استرالیا به تبیین شش نیرنگ #فمینیسم همچون حق #سقط_جنین برای زنان، تقدم حق انتخاب شغل بر خانه داری، تبعیض و جانبداری نسبت به زنان در انتخاب مشاغل و مسئولیتهای اجرایی، تساوی و تشابه زن و مرد در همه عرصهها پرداخته شده است.
مقاله بعدی «#پوچی_فمینیسم» نام دارد که نویسنده آمریکایی رمان معروف «بازگشت خدایان» و محقق مسائل #زنان و #خانواده آن را نگاشته است. در این مقاله نویسنده با تأکید بر تفاوتهای طبیعی زن و مرد، یکسانی دقیق ویژگیها را ناممکن میداند و معتقد است لزوم #تساوی_زن_و_مرد در برابر قانون دست یافتنی نیست.
«گراهام #استراچان» محقق و حقوقدان استرالیایی، نویسنده مقالهای با عنوان «مردان آمریکا مردانگی خود را از دست داده اند» است. او در این مقاله عنوان میکند که #فمینیسم با شعارهایی در جهت تحقیر مردان موجب شده است که مردان در آمریکا برای دفاع از همسر و فرزندانشان فداکاری نکنند؛ چراکه این کار یک ارزش قلمداد نمیشود.
«#فمینیسم برای زنان زیانبار است» نوشته اریک شورنبرگ، کارشناس ارشد مسائل مدیریت و تجارت و معاون اجرایی مجله «توجه به خانواده»، به تأثیرات #فمینیسم بر زنان، ازدواج، خانواده و کودکان پرداخته است.
ایرین #پیزی، مؤسس جنبش پناهگاه زنان مدرن و نویسنده کتاب معروف و #ضد_فمینیستی «Prone to violence» در مقالهای با عنوان «چگونه #جنبش_زنان، نفرت از مردان را به زنان آموخت؟» به صورت داستان گونه به عقایدی که به نفرت زنان از مردان انجامیده، اشاره کرده است. او به رد و تمسخر عقاید #فمینیستی پرداخته و دگرگونیهای روابط زن و مرد در خانواده و جامعه غرب را بیان میکند و برخی دلایل این دگرگونیها را توضیح میدهد.
«بازیهای مهم فمینیستی در سازمان ملل متحد» عنوان مقاله بعدی است. کری رابرتز نویسنده مقاله، مشاور و تحلیلگر آمریکایی و استاد رشته روانشناسی در این مقاله به نقد و بررسی برخی دیدگاههای #فمینیستی پرداخته و میگوید: #فمینیستهای #جنسیتی تفکر منطقی را ابزاری مردانه برای تعدی به زنان میدانند. از طرف دیگر برخی از فمینیست ها، سنت تفکر سالم را به عنوان تجاوز به ذهنهای زنان، تحقیر میکنند. آنان معتقدند جهان باید براساس احساس زنان بازسازی شود.
نویسنده مقاله همچنین ادعای #فمینیستها را مبنی بر نقض حقوق زنان در سطح وسیع و اغراقآمیز در جهان که سازمان ملل در کنفرانسهای جهانی زنان مطرح میکند، مردود شمرده و در پایان به تفاوت روحیه تعقلی و احساسی زنان و مردان اشاره میکند.
انگری هری نویسنده مقاله «آیا زنان واقعاً خواهان کار در بیرون خانه اند؟» به تبلیغات مسمومی که در جهت تحقیر ازدواج به عنوان راهی برای سلطه مردان بر زنان و نگه داشتن زنان در خانه است.
https://eitaa.com/Antifeminism2
#کتاب_نقد_فمینیسم
#ادامه_سه
داشتن زنان در خانه است اشاره کرده و همچنین در نقد گسترش #اشتغال_زنان، به پیامدهای آن از جمله از بین رفتن فرصتهای #شغلی_مردان به #نفع_زنان و #موج_بیکاری_مردان و آسیبهای فراوان خانگی پرداخته است.
«بحران زندگی خانوادگی در غرب» عنوان مقالهای از نادیا خواجه، محقق پاکساتی مقیم آمریکا است. به عقیده او ساختار خانواده در سالهای گذشته در غرب تغییرات منفی زیادی مانند تزلزل خانواده، افزایش طلاق، بیبند و باری جنسی، افزایش خانوادههای تک والد، تولد فرزندان نامشروع، تخریب روابط والدین و فرزندان و ترک پدربزرگها و مادر بزرگها داشته است.
آخرین مقاله کتاب، «سنتهای اسلامی و نهضت فمینیسم: تقابل یا تعاون؟» است. نویسنده این مقاله دکتر لوییس لامیا الفاروقی، متخصص موسیقی و هنر اسلامی در این مقاله معتقد است که زنان مسلمان نگاهی منفی به #فمینیسم دارند. #فمینیسم با خانواده گسترده مخالف است، تفاوت نقشهای #جنسیتی را بر نمیتابد و فردگرایی را توصیه میکند. او در پایان عنوان میکند در جوامع اسلامی باید بر مبنای آرمانها و ارزشهای دینی به مسائل زنان توجه و رسیدگی شود.
کتاب فوق در ۱۸۴ صفحه به کوشش سیدجعفر حقشناس تألیف گردیده و به همت انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه السلام به زیور چاپ آراسته گردیده است.
https://eitaa.com/Antifeminism2
27.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ریشه #انقلاب_های_فمینیستی 👩🏻
▪️چرا #فمینیسم به وجود آمد؟
▫️جایگاه #زن در ادیان مختلف چه بود؟
#فمینیسم
#دین
#زنان
👤#استاد_خوش_منظر
https://eitaa.com/Antifeminism2