eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
877 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
عواملی برای لذت بردن از کار بخش اول 🔻فقدان سه چیز در ارتباط با کار و فعالیت افراد موجب می‌شود تا آنها احساس ناشادی و افسردگی کنند که این سه عامل عبارتند از: ❇️ هدف، امید و دوستی. 🔸واقعیت این است که زندگی خیلی کوتاه‌تر از آن است که بخواهیم ساعات متمادی حضور در محل کارمان (ولو کار در منزل) را با ناراحتی و بی حوصلگی سپری کنیم. با این همه شاید احساس خیلی از افراد در مورد شغلتان و محیط کارتان احساسی منفی و ناخوشایند باشد. به طوری که هر روز دوست دارند زودتر ساعات کاری تان تمام شود و زودتر به خانه برگردند و از بودن در محل کار خلاص شوند. اما مشکل کجاست که خیلی‌ها چنین احساسی در مورد شغل و محیط کارشان دارند و تاب و توان بودن در آنجا و لذت بردن از آن را ندارند؟ 🔻در پاسخ به این سوال مهم باید گفت که فقدان سه چیز در محل کار و در ارتباط با شغل افراد موجب می‌شود تا آنها احساس ناشادی و افسردگی کنند که این سه عامل عبارتند از: هدف، امید و دوستی. ☑️ شادکاری با داشتن هدف و کار معنادار آغاز می‌شود همه ما به شدت نیازمند داشتن هدفی مشخص برای کاری هستیم که انجامش می‌دهیم و بدون این هدف و مقصود مشخص نخواهیم توانست از کاری که می‌کنیم لذت ببریم. هدف از انجام یک کار جزو پایدارترین و موثرترین ابزارها برای برانگیخته شدن افراد در محل کارشان محسوب می‌شود و عامل تسکین کارکنانی است که با مشکلاتی همچون استرس‌های کاری، روسای کج خلق و تحمل ناپذیر و موانع کاری دست به گریبان هستند. 🔻بر همین اساس است که به افراد توصیه می‌شود تا به‌طور پیوسته به دنبال یافتن هدف یا اهداف مشخصی برای کار کردن و حضور در شغلشان باشند تا به این‌وسیله طعم شادکاری را به‌طور کامل بچشند. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عواملی برای لذت بردن از کار بخش دوم ❇️ آن که امید ندارد ناشاد است امید به موفقیت و پیشرفت نیز به مانند هدف داشتن بر شادکاری و احساس رضایت در محل کار تاثیرگذار است.امید، خوش بینی و نگرش مثبت نسبت به آینده موجب می‌شود تا افراد به‌رغم مشکلات و موانع به فرداهای بهتر امیدوار باشند و سختی‌های امروز را راحت‌تر تحمل کنند. 🔻در واقع، امید، موتور محرکه انرژی، خلاقیت و مقاومت است که انرژی‌های منفی و فشارهای کاری را کنار می‌زند و به کارکنان و مدیران روحیه کار مضاعف می‌دهد. متاسفانه بسیاری از مدیران به اشتباه فکر می‌کنند که عواملی همچون فرهنگ سازمانی و رسالت‌های کاری به تنهایی قادرند به همه افراد امید ببخشند و آنها را نسبت به کاری که می‌کنند علاقه‌مند نگه دارند حال آنکه تجربه نشان داده که نگرش‌ها و فرهنگ‌های سازمانی عمدتا الهام بخش و محرک خود سازمان‌ها هستند و نه کل کارکنان شان و برای امیدبخشی و الهام دادن به کارکنان لازم است که برای هر فرد مشخص شود مسوولیت‌ها و نقش آفرینی او در محل کارش چگونه و تا چه حدی با نگرش ها، آرمان‌ها و اهداف شخصی و فردی او همخوانی دارد و با ترکیب این دو است که می‌توان احساس مثبت و خوشایندی در کارکنان به وجود آورد. ⁣☑️ چه ناشاد است کسی که دوستی در محل کارش ندارد 🔻روابط دوستانه بین کارکنان از جمله مهم‌ترین عوامل انگیزه‌بخش و شادی آور در محل کار بوده که علاقه به کاری که افراد در حال انجامش هستند را نیز افزایش می‌دهد. در واقع روابط دوستانه و صمیمانه همکاران در تیم‌های کاری است که موفقیت جمعی و تیمی آنها را میسر می‌سازد. 🔻تحقیقات روانشناسان ثابت کرده که وجود فرد یا افرادی در کنار ما در محل کار که وضعیت ما برای آنها اهمیت دارد موجب قوت قلب و علاقه‌مندتر شدن به کاری می‌شود که به آن اشتغال داریم. به همین دلیل هم هست که یکی از ملاک‌های یک کار خوب داشتن همکاران و دوستانی خوب و صمیمی است. @ertebatmoaserdini .
چکیده کتاب «شمّاس شامی» @ertebatmoaserdini
▪️امروز «عزاداری زنان طایفه بنی اسد در کربلاء معلی» در «دایرة المعارف تشیع‌» آمده است: «بنى اسد، نام تیره‌‌اى از قبایل عرب از فرزندان اسد بن خزیمه بن مدرکه... این قبیله ‌توفیق و افتخار دفن پیکر مطهر حضرت سیدالشهداء و انصار آن حضرت را پس از واقعه‌ کربلا در سال ۶۱ قمری داشتند. پس از شهادت امام حسین علیه السلام، زنانی از طایفه‌ی بنی اسد، بر میدان جنگ گذر کرده‌ و اجساد را دیدند و تحت تاثیر قرار گرفتند و به سرزمین خود رفته، مردان را جهت دفن ‌اجساد خبر کردند. ابتدا زنان بیل و کلنگ بدست گرفته به طرف کربلا روان شدند. پس از مدتى وجدان مردان بنى اسد بیدار گشت و به خود آمدند و به دنبال زنان راه افتاده به دفن ‌اجساد امام و یارانش پرداختند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ - اصطکاکِ جزئی از تنِ کسی که دوستش داری روی تنت.mp3
7.71M
🎙 اصطکاکِ جزئی از تنِ کسی که دوستش داری روی تنت بدون توضیح و شرح اضافه،پیشنهاد می کنم تا پایان، فایل را گوش کنید ... @ertebatmoaserdini .
زائرانت دَمِ ورودی‌ها کوهی از غصه و غم و دردند ولی از خانه‌ی تو ممکن نیست با غم و درد و غصه برگردند @ertebatmoaserdini
🔵شناخت ارزش‌ها ▫️برای زیستن بر اساس ارزش‌ها ابتدا باید آن‌ها را مشخص کنیم. ارزش‌ها در طول زمان تغییر می‌کند و ما بسته به موقعیت‌های مختلف به آن‌ها اولویت‌های متفاوتی می‌دهیم. 🔹ارزش‌های مختلف برای هر یک از ما اهمیت جداگانه‌ای دارد. 🔸روش ساده برای مرتب‌کردن ارزش‌ها این است که از یک فهرست گسترده استفاد کنید. بسیار خوب. پنج ویژگیِ مهم، که می‌خواهید شما را با آن‌ها توصیف کنند، چه چیزهایی است؟ اگر شناسایی آن‌ها برایتان سخت است، در زیر نمونه‌هایی آورده شده است تا از میانشان انتخاب کنید و یا با توجه به آنها ارزش‌های مورد نظر خود را بیابید: صادق،امانت‌دار، مهربان، تاثیرگذار، پذیرا، قابل اعتماد، نوع‌دوست، بلندپرواز، جرائتمند، ملاحظه‌کار، آگاه، متعادل، بادقت، متعهد، خوش‌برخورد، مشفق، شایسته، اجتماعی، باثبات، مشارکت‌کننده، یاری‌دهنده، باشهامت، خلاق، کنجکاو، ... کتاب: از اجتناب دست بردار @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺖ ﺗﺎ ﺍﻧﺴﺎﻥ فهمید ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﭙﺮﺳﺘﺪ.. ﭼﻨﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﺬﺭﺩ ﺗﺎ ﺑﻔﻬﻤﺪ، با ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﺭنج نبرد؟ @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
برای تامل: ▪️آیا می‌دانید بیشتر مردم حرف‌هایی را که ما می‌گوییم فراموش می‌کنند ولی نحوه گفتن آن حرف یادشان نمی‌رود؟ به نحوه گفتن کلمات و تنظیم جملات و روش‌ها و راهکارهای ارتباطی دقت کنیم، تا علاوه بر تاثیر بهتر بر دیگران، خاطرات شایسته‌تری را در ذهن آنها ماندگار کنیم. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
در توئیتش نوشته بود: خدایا به من قدرتی بده با آدمایی که جز ساز مخالف زدن کاری بلد نیستن بحث نکنممممممممممم. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ درک سخن و احساس و ادراک طرف مقابل کاری اخلاقی و انسانی است. والا مخالفت با هر چیز از هر کسی بر می آید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 حقیقتی به عنوان شکست... نمی‌دانم اولین‌بار چه کسی در گوش ما خواند که باید همیشه برنده باشیم؛ درواقع به ما آموخته‌اند که با برنده‌شدن چیزهای زیادی را به دست‌ می‌آوریم؛ مثل محبت، تحسین، توجه، احترام و... همین شد که ما ترسیدیم از باختن. حالا که سال‌هایی را بزرگ تر شده ام و تجربه اندوخته‌ام، دیگر پذیرفته‌ام که این باختن حقیقت زندگی‌ست. مثل مرگ که تلخ است؛ امّا واقعیت جهان است. دیگر برایم مهم نیست که وقتی برنده می‌شوم کسی باشد که حلقهٔ گلی بر گردنم بیندازد و اگر ببازم طردم کند. حالا می‌دانم که تنهای تنها باید با حقیقت برد و باخت کنار بیایم و برآیند هر دوی آنها می‌شود زندگیِ من. آلن‌دو‌باتن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زود باش ...! چرا از آدم‌های کُند متنفریم؟ 📋 مقاله: چطور تشخیص می‌دهیم کارها به اندازۀکافی سریع پیش نمی‌رود؟ 🔸چراغ سبز شده اما ماشین جلویی هنوز راه نیفتاده است. ده نفر توی صف ایستاده‌اند اما صندوق‌دار مثل یک لاک‌پشت کند است. پنج دقیقه گذشته، اما هنوز فیلمی که می‌خواهید ببینید دانلود نشده است. این انتظارها مغز ما را منفجر می‌کند، حتی اگر چند ثانیه بیشتر طول نکشد. توی دلمان فحش می‌دهیم و عبوس و عصبانی می‌شویم. به این تمایل ما به پرخاشگری، وقتی بیهوده معطل می‌شویم، «سندروم خشم پیاده‌رو» می‌گویند. پدیدۀ روان‌شناختی‌ای که در جامعۀ شتابان امروز هر روز بیشتر احساسش می‌کنیم. 🔸چلسی والد، نوتیلوس — چندی پیش فهمیدم که از «خشم پیاده‌رو»۱ رنج می‌برم، عارضه‌ای که به‌تازگی شناسایی شده است. این خشم وقتی برجسته‌تر می‌شود که پای دوست خاصی در میان باشد که آهسته راه می‌رود. ماه گذشته، وقتی سلانه سلانه می‌رفتیم تا شام بخوریم، یک‌باره متوجه شدم به زور جلوی خودم را گرفته‌ام و با خودم می‌گویم: «اگر بخواهم به مقصد برسم، دیگر نباید با این دختر جایی بروم»! شما هم می‌توانید خودتان را با «سنجۀ سندروم پرخاشگری پیاده‌رو»۲ بسنجید، ابزاری که لئون جیمز، روان‌شناس دانشگاه هاوایی، طراحی کرده است. آیا تابه‌حال برایتان پیش آمده که هنگام راه‌رفتن وسط جمعیت متوجه شوید رفتاری خصمانه دارید (به کسی زل زده‌اید، قیافه‌ای عبوس به خود گرفته‌اید، نزدیک‌تر یا تندتر از حد انتظار حرکت می‌کنید) و «از افکار پرخاشگرانه لذت می‌برید؟» البته، خشم ناشی از کندی به پیاده‌رو محدود نمی‌شود. راننده‌های کُنددست، اینترنت کند، صف‌های طولانی خرید که به کندی جلو می‌روند – همۀ این‌ کندی‌ها دیوانه‌مان می‌کنند... برای مطالعه مقاله در وب سایت ترجمان، کلیک کنید. نسخه صوتی(پادکست) همین مقاله @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️برای تامل 🔸 اگر از شما بپرسم «از زندگیت چی می‌خوای؟» و شما این‌طور جواب دهید که «می‌خوام خوشحال باشم و یه خانوادهٔ خوب و یه کار دلخواه داشته باشم.» پاسخ شما آن‌قدر کلی،متداول و حدس‌زدنی است که در واقع هیچ معنایی ندارد. 🔹 سوال جالب‌توجه‌تر، سوالی که بیشتر مردم معمولا به آن فکر نمی‌کنند، این است که: «چه رنجی را در زندگی می‌خواهید؟ حاضرید به‌خاطر چه‌چیزی در زندگی اذیت شوید؟» چون به نظر می‌رسد که پاسخ این سوال نقش مهمی در زندگی ما ایفا می‌کند. 📚 کتاب: هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها 👤 مارک منسن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا