neshast2.mp3
47.19M
صوت نشست دوم با موضوع «انگیزه کاربر ایرانی برای فعالیت در شبکه های اجتماعی»
هدایت شده از محسن قنبریان
🎥 درباره خصوصی سازی این مستند را ببینید!
• سیاستهای اصل۴۴، واگذاری به مردم بخصوص دهکهای پایین، با تعاونی های فراگیر هم داشت؛ اما فقط واگذاری های حاکمیتی و خصوصی اش فربه شد.
• مستند #شاهدان_عینی به چندین مورد خصوصی سازی و عیوب مشترک همه پرداخته است.
• در همین خصوصی سازی، به سه راه حل موثر هم می پردازد تا فقط نقد نکرده باشد.
• برای برخی از آن راه حلها جای مبانی دینی و فقهی مثل شهید مطهری(ج۲۰ مجموعه آثار) و شهید صدر(کتاب اسلام راهبر زندگی) خالی است. اگر بود بر غنایش می افزود.
• ضمن تقدیر از مجموعه #ثریا برای ساخت این مستند، به دوستان عدالتخواه و مشتاقان اقتصاد اسلامی توصیه می کنم مستند را ببینند.
❗️ وقتش رسیده در واگذاری ها و خصوصی سازی های پر عیب، بازنگری شود و این نیازمند یک توافق نخبگانی و حمایت مردمی است.
💻 اینجا ببینید
#جشنواره_عمار
#خصوصی_بازی
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
🖊️قسمتی از سخنرانی روحانی شهید محمد تقی شرعی ...
این سخرانی شب شهادت ایراد شده .
مسئله ؛ هنر ؛ تکنولوژی ؛ علم و مدیریت
این را که گفتم مقدمه این روحیاتی است که الان در جامعه مشاهده میکنید. چون اجتماع را دو بعد اداره میکند،یکی روحیات جمعی است و یکی سازمان مدیریت جامعه. هر دوی اینها باید با هم هماهنگ باشند. الان این مشکلاتی که در ادارات ما وجود دارد به خاطر چیست؟ برای این است که ادارات مبانیای بر ساختارشان حاکم هست(نه اینکه بر مدیرانشان بلکه بر روابط اداری )که این روابط با روحیات جمعی اجتماع ما نمیخورد و اجتماع یک چیز دیگری را طلب میکند. آن سازمانها هم با روابطی تنظیم شدهاند که برای یک سری اهداف دیگر آماده شدهاند و این دست شکسته وبال گردن انقلاب شده.وقتی یک فکر بتواند آن حالت جمعی را به وجود بیاورد و روحیه جمعی را بسازد،سازمان مدیریتی را هم به دنبال خواهد کشید. یعنی آن وقتی که روایت فتح ساخته می شود و آمار استقبال از جبهه بالا می رود در واقع دارد روی روحیه اجتماعی تاثیر میگذارد. وقتی استقبال از جبهه به خاطر روحیه جمعی زیاد شد،سازمان مدیریتی کشور را هم دنبال خودش میکشد. چون وقتی 500هزار نفر آمدند جبهه،دیگر نمیتوانند امکانات وزارتخانهها را بسیج نکنند. یا باید بگویند ما جنگ را قبول نداریم یا باید بسیج کنند. مدیران همه حزب الهی هستند اما روابط اداری حاکم مانع یک سری فعالیتهاست.چرا جهاد سازندگی بهتر و موثرتر از وزارت کشاورزی است.چون دقیقا سازمان مدیریتیاش هماهنگ است با روحیه جمعی.هر جا وزارت جهاد سازندگی نتوانسته کار کند به خاطر این است که به ضوابطی دچار شده که با روحیات جمعی سازگار نیست.
همت را بلند بگیرید،چه اشکال دارد،فکر کنید شما میخواهید روشهای تحقق هنر اسلامی را ارائه بدهید؟چه اشکال دارد یک جوان مسلمان این طور فکر کند. باید نیت را بلند بگیریم و بدانیم که اسلام هنوز خیلی از قلهها را دارد که باید فتح بشود. در درگیریهای نظامی محسوس است اما در جنگ فرهنگی این موضوع محسوس نیست،دشمن میآید دورمان می زند و آن وقت خودمان هم نمیفهمیم.اینجا دقیقا میدانیم که اگر کانال ماهی را یا مثلا قلههای کله قندی را باید بگیریم، مینشینیم طرح میریزیم و میگیریم، همینطور باید بدانیم در مواضع هنر هم باید یک جاهایی را باید فتح کنیم که فتح نشده باقی مانده به شرط اینکه با این درد برخورد کنیم.
در تکنولوژی هم همینطور است.اگر ما بدانیم که دنیا دارد از راه تکنولوژی ما را دور میزند میفهمیم که انقلاب باید یک جاهای دیگری را هم فتح کند و آن فتح دروازههای تکنولوژی است.
تکنولوژی را اگر بخواهیم با دست دراز کردن جلوی غرب و باز کردن روابط سیاسی بگیریم، آنها باز هم به ما نمی دهند و دقیقا در مرزهای سیاست با ما برخورد می کنند. لذا ما باید راه دیگری برای فتح این قلهها پیدا کنیم. در هنر، تکنولوژی و ... هم همینطور .همانطور که در مسایل نظامی هم به همین صورت است. اما مسائل نظامی ابزار خاص خودش را دارد. حوزه فرهنگ هم ابزار خاصی دارد که اگر از آن استفاده نکنیم به مقصود نمیرسیم.اگر ما هدف را شناختیم ابزار مناسب با آن هدف را تهیه میکنیم.مشکل است،اشکالی ندارد ولی وقتی بدانیم که نداریم، آن سوز فقدان مسائل ما را وادار میکند که برویم دنبال آن و این اولین قدم است. و از هیچ کس هم نباید انتظار داشته باشیم، جز بچههای مسلمان. و چه کسی هست که بیشتر از این بچهها صلاحیت داشته باشد؟
این سخرانی در زمستان سال 65 ایراد شده است.
https://hawzah.net/fa/Magazine/View/6435/7901/101453
🔺 مجله شارلی ابدو، نشریه زردی است که بارها به پیامبر گرامی اسلام جسارت کردهاست، اعتقادی به خدا، مذهب و مسائل اخلاقی ندارد و بسیار راحت به ادیان الهی توهین میکنند و آنها را مورد هجمه قرار میدهند، این نشریه، یک نشریه جنجالی است و کاری جز نفرتپراکنی ندارد.
«سال ۱۳۷۱ به فرانسه رفتهبودم، با یکی از هنرمندان کاریکاتوریست فرانسه، ژان پیر دکلوزو -که دهه ۷۰ میلادی فرانسه را مهد کاریکاتور نوین دنیا کرد- دیدار داشتم، او یکی از موسسان انجمن بین المللی کاریکاتور در دنیاست، طی دیداری که با هم داشتیم توصیهای برای کار خواستم و او تاکید کرد سراغ هر هنرمند و نشریهای که میخواهم بروم فقط سراغ نشریه شارلی ابدو نروم ( او این نشریه را ضد خدا و ادیان الهی و ضد اخلاق دانست). من این توصیه را آویزه گوشم کردم و با غالب هنرمندان مطرح کاریکاتوریست فرانسه هم که صحبت کردم؛ همین نظر را داشتند.»
👨💼 سید مسعود شجاعی طباطبایی
فارغ التحصیل رشته نقاشی و کارشناسی ارشد گرافیک
دارای مدرک درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نشان عالی تجسمی از جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر
مدیر سایت ایران کارتون، مدیر مرکز تجسمی حوزه هنری
مدیر سابق مجله کیهان کاریکاتور، خانه کاریکاتور و مجله ایران کارتون
دبیر بخش آسیا-فصلنامه کمیک جهانی-پنسیلوانیا-آمریکا
عضو کمیته بین المللی انجمن کمیک و انیمیشن آسیای میانه
دبیر 6 دوره جشنواره دوسالانه بین المللی کاریکاتور تهران
عضو هیئت داوران 21 جشنواره بین المللی کارتون
برنده جوایز متعدد از جشنوارههای بین المللی کاریکاتور
🔺حوزه هنری قم در فضای مجازی 👇
@Artqom_ir
هدایت شده از حوزه هنری استان قم
⭕️ نشست «شارلی ابدو از تاسیس تاکنون» در قم برگزار میشود
🔺نخستین نشست از سلسله نشستها جریان شناسی سیاسی هنری با عنوان «شارلی ابدو از تاسیس تاکنون» با حضور کاریکاتوریست شناخته شده بین المللی سید مسعود شجاعی طباطبایی در قم برگزار میشود.
🔺این نشست روز شنبه 24 دی ماه 1401 از ساعت 15 در سالن زائر واقع در بلوار غدیر، انتهای کوچه 8، مجتمع آموزشی هدایت برگزار میشود و حضور عموم هنرمندان، اندیشمندان و علاقمندان آزاد است.
🔺متن کامل خبر: https://artqom.ir/fa/pages/News-detail/160388
🔺حوزه هنری قم در فضای مجازی 👇
@Artqom_ir
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
⭕ سخنرانی های ماهیانه میز نظریه اجتماعی فرهنگستان
✅بازخوانی اندیشه مرحوم علامه سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(ره) از منظر دستاورد وی در شکل دهی به یک نظریه اجتماعی
🟩ایده این دوره این است که مرحوم علامه حسینی(ره) در سه مرحله، به مرور، به خوانشی از نظریه اجتماعی اسلام دست پیدا کرد که در نقطه ای متمایز از نظریه اجتماعی مدرن و همینطور نظریه اجتماعی تمدن اسلامی دور اول و محصولات علمی آن بود.
🟦این دوره از ارائه های ماهیانه میز نظریه اجتماعی فرهنگستان علوم اسلامی قم سعی می کند در 4 جلسه، خطوط کلی تلاش وی در دور اول را مورد بررسی قرار دهد.
🟪اهمیت این دوره از فکر اجتماعی بنیانگذار فقید فرهنگستان علوم اسلامی در این است که یک عضو فعال جامعه مدرسین حداقل در تفکر اقتصادی حوزه علمیه قم نقشی شناخته شده داشته است.
🟧وی در این دوره عضو مجلس خبرگان قانون اساسی بوده که یکی از 18 پیشن نویس قانون اساسی ایران را نیز ارائه کرده بوده است و در این پیش نویس و در نطق هایش، بر اساس این دستگاه فکری، مشارکت می کرده است.
🗣️ ارائه کننده: حسین مهدیزاده
مسئول میز نظریه اجتماعی فرهنگستان علوم اسلامی قم
📆تاریخ های برگزاری دور اول ارائه های میز:
1⃣ یکشنبه 27 آذر 1401
2⃣ یکشنبه 25 دیماه 1401
3⃣ یکشنبه 23 بهمن 1401
4⃣ یکشنبه 21 اسفند 1401
⏰ساعت 15 تا 17
📍آدرس: قم|بلوار غدیر|کوچه 10|ساختمان مفید|طبقه دوم|اتاق جلسات
🆔@Social_theory
ساخت ایران|حسین مهدیزاده
ان شا الله فردا جلسه دوم برگزار میشود:
گزارشی از نظریه جبر تعادلی به عنوان اولین گام مرحوم علامه حسینی در مسیر شگل دهی به یک نظریه اجتماعی متمایز برای انقلاب اسلامی در مقابل نظریه اجتماعی دنیای قدیم و همینطور مدرنیته
هدایت شده از سطلیات
☑️توهین فرهاد ظریف والیبالیست سابق تیم ملی به حضرت زهرا سلام الله
❌ بوی ویزای آمریکا و پناهندگی جدید میاد😏
ساخت ایران|حسین مهدیزاده
جلسه فردا در توضیح این دوره از مباحث مرحوم علامه حسینی الهاشمی است.
فردا تاریخچه ای از این دوره توضیح خواهم داد که این جزوه پیاده شده از معدود نوارهای باقیمانده از مرحوم علامه حسینی الهاشمی است که مباحثه علمی نیست، بلکه تدریس ایشان است. چیزی که در دهه دوم عمر ایشان تقریبا هیچ وقت دیگری تکرار نشده و همه نوارها، مباحثه علمی است، نه تدریس.
فایل این جزوه که با زحمت استاد عباس معلمی آماده شده - و من خودم آن را پرینت گرفتم و این عکس جزوه شخصی من است- را هم برایتان میگذارم.
جلسه فردا با ارجاع صفحه به صفحه این جزوه پیش خواهد رفت
@social_theory
dargoftar egtesad-nezam movazene.pdf
5.33M
جلسه فردا در توضیح این دوره از مباحث مرحوم علامه حسینی الهاشمی است.
فردا تاریخچه ای از این دوره توضیح خواهم داد که این جزوه پیاده شده از معدود نوارهای باقیمانده از مرحوم علامه حسینی الهاشمی است که مباحثه علمی نیست، بلکه تدریس ایشان است. چیزی که در دهه دوم عمر ایشان تقریبا هیچ وقت دیگری تکرار نشده و همه نوارها، مباحثه علمی است، نه تدریس.
فایل این جزوه که با زحمت استاد عباس معلمی آماده شده -را هم برایتان میگذارم.
جلسه فردا با ارجاع صفحه به صفحه این جزوه پیش خواهد رفت.
@social_theory
هدایت شده از ستاد مدارس مسجد محور کشور
🛑 معاون وزیر آموزش و پرورش: مدرکگرایی در جهان به حاشیه میرود.
(بخش اول):
❇️ دکتر عبدی معاون نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش در دیدار از ستاد مرکزی مدارس مسجدمحور کشور در قم:
♦️ مدارس مسجدمحور اگر صرفا چند مجموعه و تعدادی دانش آموز باشد میتواند اولویت خود را رسمی شدن و امتحان دادن دانش آموزان خود بداند اما اگر واقعا یک جریان اجتماعی و مردمی با هدف اصلاح ساختار تعلیم و تربیت هستید باید اولویت خود را اهداف، آرمانها و حل کلان مشکل تعلیم و تربیت کشور قرار دهید و سایر امور را با آن تنظیم کنید.
♦️ امروزه در جهان مراکز سنجش و ارزیابی راه افتاده و به سرعت در حال گسترش هستند. این مراکز اصلا کاری ندارند که فرد قبلا کجا بوده و چه مدرکی دارد. در هر علم و مهارتی توان وی را مورد ارزیابی قرار داده و به اندازه علم و مهارتش برای او گواهی صادر میشود. این گواهی چون بر مبنای توان واقعی شخص است حتی از مدرک رسمی هم ارزش بیشتری دارد. در ایران هم به مرور شاهد گسترش این مراکز خواهیم بود.
♦️ هر فرد بالای ده سال که به مدرسه نرفته، ترک تحصیل کرده و یا به هر دلیلی مدرک ندارد میتواند به بخش نهضت سوادآموزی در ادارات آموزش و پرورش کشور مراجعه و در امتحان کلاس سوم یا ششم شرکت کند و مدرک رسمی آن را اخذ کند. سپس بدون هیچ مشکلی در مقاطع بالاتر به تحصیل بپردازد.
❇️ کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
ساخت ایران|حسین مهدیزاده
ان شا الله ساعت 3 جلسه را در همین صفحه لایو و مجازی هم برگزار میکنیم
🔶🔹 سلسله نشستهای اندیشهورزی
ظرفیتهای محله قلعه خیابان (شهید باهنر) برای نقشآفرینی در مشهدالرضا
زمستان 1401
نشست دوم
🔹 گسترش مشهد به سمت شرق
با محوریت گردشگری هویت مبنا
با حضور:
🔸 دکتر محمدرضا قائمی نیک
هیات علمی دانشگاه رضوی
🔸 جناب آقای مسعود نبی دوست
پژوهشگر اجتماعی
🔸 دکتر حسین عمرانی
دبیر علمی نشست
💠 پنجشنبه ۲۹ دیماه
🕡 ساعت ۱۸
🔰 مکان: قلعه خیابان ( شهرک شهید باهنر) حر ۴۱
بعد از بسکابادی ۱۹ - حسینیه الزهرا
♨️ #به_زودی
📣 کنکاش در نظام آموزش بدون پرورش کشور، تماشای این برنامه را از دست ندهید‼️
💢 «روایت آموزش و پروش»؛ در جدیدترین قسمت از برنامه #آرمان
🔰 گفتوگوی #محمدصادق_شهبازی و حجت الاسلام #محسن_خاکی با واکاوی ساختار آموزش و پرورش کشور
💡بهصورت #اختصاصی در عماریار👇
🌐 b2n.ir/arman-10
🆑 @armantv1401
استوری های آرشیوی
من در دو سال اخیر که از طریق فضای مجازی فعالیت می کردم، پلتفرم اصلی فعالیتم اینتساگرام بود. روزهایی که فیلترینگ اینستاگرام خیلی جدی شد و دیگه امکان گفتگو با مخاطبین اصلی ام که در اینستا بودند وجود نداشت، حدود یکماه وقت گذاشتم و با حجم زیاد قصه های مهم و فیلم های مهم را شناسایی کردم و بعضی ها را هم نگاه کردم.
این استوری ها گزارش خلاصه و کسپولی من از آن دوره یکماهه است.
🆔@social_theory
14011025 edit.mp3
43.69M
⭕️ سخنرانی های ماهیانه میز نظریه اجتماعی فرهنگستان
🔴جلسه دوم
✅بازخوانی اندیشه اجتماعی مرحوم علامه سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(ره) از منظر دستاورد وی در شکل دهی به یک نظریه اجتماعی
🟩ایده این دوره این است که مرحوم علامه حسینی(ره) در سه مرحله، به مرور، به خوانشی از نظریه اجتماعی اسلام دست پیدا کرد که در نقطه ای متمایز از نظریه اجتماعی مدرن و همینطور نظریه اجتماعی تمدن اسلامی دور اول و محصولات علمی آن بود.
🟦این دوره از ارائه های ماهیانه میز نظریه اجتماعی فرهنگستان علوم اسلامی قم سعی می کند در 4 جلسه، خطوط کلی تلاش وی در دور اول را مورد بررسی قرار دهد.
🟪اهمیت این دوره از فکر اجتماعی بنیانگذار فقید فرهنگستان علوم اسلامی در این است که یک عضو فعال جامعه مدرسین حداقل در تفکر اقتصادی حوزه علمیه قم نقشی شناخته شده داشته است.
🟧وی در این دوره عضو مجلس خبرگان قانون اساسی بوده که یکی از 18 پیشن نویس قانون اساسی ایران را نیز ارائه کرده بوده است و در این پیش نویس و در نطق هایش، بر اساس این دستگاه فکری، مشارکت می کرده است.
◀️جلسه دوم
🗣 ارائه کننده: حسین مهدیزاده
1️⃣ یکشنبه 25 دیماه 1401
🆔@social_theory
🔴 لیستی از مهمترین فایلهای صوتی یا متنی از حسین مهدیزاده، در موضوعات اصلی پژوهش های او ...
1️⃣ از ‼️
⚠️ متاسفانه برخی از این فایلها به علت بی مسئولیتی مدیران پلتفرم ایتا از بین رفته است و فقط خاطره ای از آنها برای بنده باقی مانده است!
✅حاشیه نگاری از دیدار رهبری با تمدن نوین پژوهان
https://eitaa.com/social_theory/214
✅گزارشی از جلسه رهبر انقلاب با مسئولان نظام درباره فضای مجازی سال 96
https://eitaa.com/social_theory/194
✅یک یادداشت ناقص درباره اهمیت نظریه اجتماعی
https://eitaa.com/social_theory/124
✅حاشیه ای بر مخالفت حکمرانی معاصر با احکام شرعی مقابله با احتکار
https://eitaa.com/social_theory/28
✅معرفی کتاب «توسعۀ ایران: نقدی بر گذشته، راهی بهسوی آینده» از رضا امیدی
https://eitaa.com/social_theory/208
✅یادداشت ماموریت ناگزیر انقلاب اسلامی: عبور از هابز و اسمیت
https://eitaa.com/social_theory/237
✅یادداشت «یک سوال وجواب درباره بیانیه گام دوم»
https://eitaa.com/social_theory/252
✅یادداشت کرونایی: حضور جهادی پشت سر طبیبان و پرستاران
https://eitaa.com/social_theory/436
✅یادداشت کرونایی: نقد صحبت های دکتر فیاض در روزهای آغازین بسته شدن درب حرمهای اهلبیت در آغاز کرونا
https://eitaa.com/social_theory/440
✅گزارشی از نشست «نظریهای برای تأسیس پلتفرمهای مجازی برای جامعه هیأت» در مرکز رشد دانشگاه امام صادق
https://eitaa.com/social_theory/474
✅مصاحبه درباره موضع انقلاب اسلامی درباره تحولات تکنولوژیک حوزه حکمرانی
https://eitaa.com/social_theory/513
✅مقاله نظریه پیشرفت مرحوم علامه حسینی الهاشمی
https://eitaa.com/social_theory/634
✅مقاله «تقریر نظریه پیشرفت استاد میرباقری
https://eitaa.com/social_theory/575
✅صوت اولین لایو من درباره ایده نظریه اجتماعی اسلام و آسیبهای غفلت از این سطح از اندیشه اسلامی
https://eitaa.com/social_theory/578
✅یادداشت در شهادت شهید فخری زاده: اولین شهید علوم انسانی ایرانی-اسلامی
https://eitaa.com/social_theory/584
✅مصاحبه با صفحه اندیشه روزنامه فرهیختگان: توسعه استارتاپی و سرباز جهانی
https://eitaa.com/social_theory/618
✅کلاس سه جلسه ای با عنوان «آینده جهان در تنازع نظریات اجتماعی»
https://eitaa.com/social_theory/666
✅ایده ای برای پژوهش درباره ماهیت اخلاقی رابطه خدایان در تاریخ بشر با انسانها و دیگر مخلوقات
https://eitaa.com/social_theory/696
✅اداره دولت کار یک مدیر سیستم ساز است. ایده ای که بعدا آن را با اهمیت رویای اجتماعی تکمیل کردم. اما در این مصاحبه به آن توجه نشده است
https://eitaa.com/social_theory/699
✅توصیه های استاد میرباقری به بنده برای فعالیت های انتخاباتی ریاست جمهوری 1400
https://eitaa.com/social_theory/704
✅کلیپهای پویش رویای ایرانی که در انتخابات بصورت شخصی آن را دنبال می کردم
https://eitaa.com/social_theory/708
✅در حاشیه یک عکس تبلیغاتی بسیار شریف و مهم
https://eitaa.com/social_theory/723
✅تاملاتی درباره گزینه مناسب برای ریاست جمهوری 1400
https://eitaa.com/social_theory/732
✅کارگاه 4 ساعته عصر فضای مجازی و آینده انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/social_theory/745
🔴 لیستی از مهمترین فایلهای صوتی یا متنی از حسین مهدیزاده، در موضوعات اصلی پژوهش های او ...
2️⃣ از ‼️
⚠️ متاسفانه برخی از این فایلها به علت بی مسئولیتی مدیران پلتفرم ایتا از بین رفته است و فقط خاطره ای از آنها برای بنده باقی مانده است!
🔆✅ جلسات ماهانه میز نظریه اجتماعی فرهنگستان|در حال برگزاری....
https://eitaa.com/social_theory/1284
✅ جلسه اول تدریس انتقادی کتاب پسااسلامیسم دخانچی
https://eitaa.com/social_theory/789
✅ جزوه متن مصاحبه درباره «هیات و جهان پیشرو»
https://eitaa.com/social_theory/806
✅ معرفی یک کانال تلگرامی قدیمی از من در تدریس امامت به قرائت استاد میرباقری
https://eitaa.com/social_theory/810
✅ مناظره ای با صدیق ارجمند دکتر نامخواه درباره ماهیت نمازجمعه
قسمت اول: https://eitaa.com/social_theory/816
قسمت دوم: https://eitaa.com/social_theory/823
✅در حاشیه حکم قطعی حبس برای مدیرعامل پلتفرم دیوار
https://eitaa.com/social_theory/839
✅نکاتی درباره تفاوت خوانش شیعه و سنی از شهادت پیامبر تا شهادت حضرت زهرا
https://eitaa.com/social_theory/864
✅دورهمی با مخاطبین اینستاگرام درباره «نظریه اجتماعی و فضای اجتماعی»
https://eitaa.com/social_theory/891
✅نقش حکومت در تولید آزادی
https://eitaa.com/social_theory/894
✅تاملی در ماهیت جهاد تبیین
https://eitaa.com/social_theory/907
https://eitaa.com/social_theory/917
https://eitaa.com/social_theory/1122
✅چند مناظره و گفتگو درباره ماهیت عقلانیت انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/social_theory/938
✅نشست پرورش استعدادهای فرهنگی هنری در مسیر تمدن سازی(نقدی بر برنامه عصر جدید)
https://eitaa.com/social_theory/1016
✅نشست نشست مبانی نظری پروژه «زیست شهر» در مجموعه گفتگوهای «مساله شهر»
https://eitaa.com/social_theory/1022
✅شست جایگاه دولتمرد در نظریه اجتماعی "استیلا، بازار، امت"
صوت جلسه اول: https://eitaa.com/social_theory/1033
صوت جلسه دوم: https://eitaa.com/social_theory/1046
✅ مقاله اقتباس انحلالی، بیانی از نظریه فرهنگستان علوم اسلامی در نسبت اسلام و غرب
https://eitaa.com/social_theory/1040
✅ الگوی پیشرفت 50 ساله ایران. نسخه ای که شخصا در سال 97 در پاسخ به فراخوان رهبر انقلاب تولید کردم اما جایی منتشر نکردم.
https://eitaa.com/social_theory/1045
✅ نشست «پذیرش اجتماعی نهاد حجاب در دنیای مدرن»
صوت جلسه اول: https://eitaa.com/social_theory/1123
صوت جلسه دوم: https://eitaa.com/social_theory/1124
✅یادداشت های حکمرانی طبیعی
یادداشت اول: https://eitaa.com/social_theory/1097
یادداشت دوم: https://eitaa.com/social_theory/1101
✅ نقش «تصاویر آینده» در بحرانهای پسا 88
https://eitaa.com/social_theory/1161
✅مصاحبه با روزنامه فرهیختگان درباره اغتشاشات 1401
https://eitaa.com/social_theory/1128
✅ کارگاههای مجازی بررسی شعار "زن، زندگی، آزادی"
https://eitaa.com/social_theory/1173
✅نقدی بر معرفی بحران 1401 در قامت یک بحران رسانه ای
https://eitaa.com/social_theory/1240
✅منازعه بین «تصویر» و «مفهوم» در علوم انسانی مدرن
https://eitaa.com/social_theory/1246
✅نظریه اجتماعی و جایگاه آن در علوم اجتماعی معاصر
https://eitaa.com/social_theory/1166
✅ سلسله استوری های آرشیوی1️⃣|چگونه فیلم نگاه می کنم:
https://eitaa.com/social_theory/1375
ایده متفاوت خانم جنتی درباره مساله حجاب و «نهاد اجتماعی زنانه»!
این نشون میده که سخنان ایشون در پیش رهبری در جلسه بانوان درباره «خانه مولد» بازگشت به جهان قدیم نیست:
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=51651
این ایده مصداق «فکر نو» است که رهبری میفرمایند که امروز در ایران فکر نو زیاد است. یعنی فکری برای یک جهان جدید را دنبال میکند، اما مدرن نیست و این خیلی مهم است!
این فکر یک ایده حقوقی، سیاسی، اقتصادی و در نهایت قابل طرح در کلیت علوم اجتماعی است و صرفا یک بحث سطحی و یا نهایتا کالبدی نیست.
به نظر میرسد این حرف جای طرح دارد و میشود از متفکرین حوزه زن و خانواده خواست که نسبت به آن ابراز نظر کنند...
صفحه خانم جنتی در ایتا:
🆔@par1394
------------
🆔@social_theory