#روابط_خارجی
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#آتش_بس #اسرا
#مقاومت #حزب_الله
✅ مذاکرات بهانه است...
🔶 رژیم صهیونسیتی در میانه جنگ با حزب الله لبنان و با هماهنگی آمریکا شروط آتشبسی را به طرف مقابل تحمیل میکند که میداند شدنی نیست و لبنان قبول نخواهد کرد و در واقع با این کار میخواهد مسئولیت شکست مذاکرات را متوجه حزب الله نماید و با فرار رو به جلو تمایل به ادامه جنگ و گستردهتر شدن آن در لبنان را دارد.
🔶 البته رژیم صهیونسیتی پیشتر اینگونه شروط آتشبس را تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با طراحی آمریکاییها بر حماس تحمیل نمودند که از مفاد آن اینطور استنباط میشد که توافق موقتی است و در واقع میخواستند با یک تیر سه نشان بزنند: اولی آزادسازی اسرا، دومی بهرهبرداری انتخاباتی بایدن و حزب دموکرات به منظور رایآوری بیشتر در انتخابات و مخصوصاً جلب آرای مسلمانان ساکن در آمریکا و سومی ادامه جنایات رژیم صهیونیستی بر ضد مردم غزه.
🔶 بنابراین در حال حاضر آتشبس بین مقاومت و رژیم صهیونسیتی دور از ذهن است و تا زمانیکه بصورت یکطرفه و صرفاً تامینکننده منافع صهیونسیتی- آمریکایی در راستای شکست جبهه مقاومت باشد، در واقع ره به ترکستان است و بس. مذاکرات بهانه است!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#بسیج #رژیم_صهیونیستی
#مقاومت #لبنان
#بصیرت #روشنگری
✅ شجره طیبه
🔶 «بسیج» با سادهاندیشی برخی دوستان و مکر دشمنان در ذهن اکثریت مردم یک نیروی نظامی اسلحه به دست و خشک ترسیم شده است. البته نظامیگری یکی از ابعاد این شجره طیبه است که همواره در مواقع جنگ سخت که مصداق بارز آن هشت سال دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل بیت (ع) بوده، به نحو شایسته خودنمایی کرده است؛ اما بسیج به منزله یک نیروی چند وجهی پس از جنگ در بازسازی کشور، محرومیتزدایی و ارائه خدمات پزشکی در مناطق محروم، کمک به دولتها در حین بلایای طبیعی، تأمین امنیت مرزهای کشور، اجرای طرح های واکسیناسیون سراسری، اشتغالزایی، تولید علم، کمک در برگزاری انتخابات، مبارزه با ویروس کرونا، تولید محتوا در بستر فضای مجازی، راهاندازی اردوهای جهادی، فعالیت فرهنگی و تربیتی در دانشگاهها، روشنگری و بصیرتافزایی در جامعه، کمک به قوهقضائیه در مبارزه با مفاسد اقتصادی، کمک به حفظ محیط زیست، برقراری امنیت شهر و روستاها، زنده نگه داشتن و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و دهها مورد دیگر فعالیت چشمگیری داشته است.
🔶 بسیج یک فرهنگ ناب، کامل و از ثمرات انقلاب اسلامی است که امروز به مثابه یک الگوی کارآمد در سایر نقاط دنیا به کار گرفته میشود و تبلور ویژه آن را در محور مقاومت میتوان یافت. حزبالله لبنان با تأسی از فرهنگ بسیج، جنوب لبنان را از لوث رژیم صهیونیستی پاکسازی کرد و در جنگ نابرابر ۳۳ روزه، رژیم صهیونیستی و متحدانش را شکست داد و از آغاز طوفانالاقصی، فداکارانه از مردم مظلوم فلسطین حمایت کرده و در این راه فرماندهان و رهبران بزرگی مانند شهید سیدحسن نصرالله و شهید سید هاشم صفیالدین را تقدیم کرده است.
🔶 مجاهدان یمنی با تکیه بر تفکر بسیجی، دیکتاتور داخلی را اخراج، استعمار و تجاوز سعودی را مغلوب و امروز حیات سیاسی، اقتصادی رژیم صهیونیستی را با چالش اساسی روبهرو کردهاند. حشدالشعبی عراق نیز که با الگوپذیری از بسیج تشکیل شد، تروریسم تکفیری را در این کشور منهدم کرد و به منزله یک بازوی قدرتمند، خدمات فراوانی به مردم ستمدیده این کشور ارائه کرده است. آنچه سوریه را از چنگال داعش و تروریسم آزاد کرد و اجازه تعدی به حریم اهل بیت (ع) را نداد، بهرهمندی از الگوی عملی بسیج بود. امروز سوریه در مسیر مبارزه با استکبار صهیونیستی، نقش پشتیبانی را در جبهه مقاومت ایفا میکند.
🔶 مبارزان فلسطینی با طرد گفتمان سازش که در ۷۵ سال گذشته برای آنها آوردهای به جز حقارت و شکست نداشته، گفتمان مقاومت را از فرهنگ غنی بسیج استخراج کرده و با عملیات طوفانالاقصی و مقاومت جانانه خود، بزرگترین شکست سیاسی، نظامی، امنیتی، اقتصادی و رسانهای را به رژیم کودککش تحمیل کردهاند. بنیانگذار انقلاب اسلامی فرمودند: «اگر بر كشوری نوای دلنشين تفكر بسيجی طنين انداز شد چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گرديد.» هفته بسیج فرصت مغتنمی است که با مرور خدمات متنوع و گسترده این فرهنگ ناب و کارآمد اجازه ندهیم ضعف در تبیین و غبار فراموشی از یک سو و حقد و غضب دشمن از سوی دیگر، این مولود عزیز سربلند و بیادعا را در اذهان عمومی تحریف و محدود کند.
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#وعده_صادق_۲ #منطقه
#لبنان #رژیم_صهیونیستی
#سوریه #مقاومت
✅ سفر نماینده ویژه در شرایطی ویژه
🔶 سفر مهم و شجاعانه دکتر عباس عراقچی همزمان با نماز جمعه نصر و درست چند روز پس از عملیات تاریخی وعده صادق ۲ نقطه آغاز سفرهای مقامات رده بالای جمهوری اسلامی ایران به لبنان و سوریه در شرایط سرنوشتساز منطقه محسوب میشود. گام دوم را دکتر محمدباقر قالیباف برداشت؛ او در حالیکه خود هدایت هواپیما را بر عهده داشت، در میان دود و آتش ناشی از حملات رژیم صهیونیستی، وارد لبنان شد. حالا اما سفر نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به سوریه و لبنان در شرایطی ویژه انجام شده است. لاریجانی پیشتر و در شرایط سرنوشتساز سال ۹۷ و در اسفند همان سال به عنوان نماینده رهبر معظم انقلاب به چین سفر کرد و پیام رهبری را به رئیسجمهور چین تقدیم کرد. بنابراین آنچه سفر دکتر لاریجانی به لبنان و سوریه را در خور توجه ساخته و بازتابهای فراوانی به همراه داشته این است که او نماینده رهبر معظم انقلاب و حامل پیام معظمله برای مقامات سوری و لبنانی بوده است.
🔶 شاید نقطه اوج ماهیت و هدف سفر دکتر لاریجانی به کشورهای سوريه و لبنان آن زمانی بود که او در میان خبرنگاران اعلام کرد که "سفر ما به لبنان برای این بود که بگوییم در همه شرایط از ملت لبنان و مسئولان لبنانی حمایت میکنیم؛ ما به دنبال حل مشکلات هستیم در حالی که نتانیاهو کارها را خراب میکند و شما باید دوستان و دشمنان را تشخیص دهید". از این رو بسیار اهمیت دارد که اهداف سفر ویژه نماینده ویژه را در صدر رسانهها نشاند و بر مواضع معتبر و واقعبینانه جمهوری اسلامی ایران برای حل مسائل منطقه تکیه کرد. حرف ایران اسلامی در زمینه حل و فصل چالشهای کنونی منطقه روشن و منطقی است؛ تمامیت ارضی، منافع سیاسی و خواست مردم کشورهای منطقه باید محترم شمرده شود.
🔶 جمهوری اسلامی ایران چه در شرایط صلح و چه روزهای سخت، حمایتهای خود را از ملتهای مظلوم منطقه و خاصه تفکر مقاومت استمرار میدهد. کار هوشمندانه جمهوری اسلامی ایران منطبق سازی برنامههای سیاستخارجی خود با منافع ملتهای منطقه است. از این منظر خط دخالت جمهوری اسلامی در کشورهای منطقه که برخی رسانههای وابسته به جریان غربی و عبری در آن میدمند نسبتی با واقعیتهای موجود ندارد. ایران ثابت کرده که در سالهای پرالتهاب بحران در سوریه و هماکنون لبنان، دنبال چیزی خارج از اراده ملتها و دولتهای سوریه و لبنان نیست. حضور مسئولان ایران اسلامی در لبنان و سوریه دربرگیرنده یک پیام تعیینکننده دیگری نیز هست و آن اینکه بر اساس تجربیات، جبهه مقاومت و خاصه ایران اسلامی از هیچ رخداد و منازعه، جزء با فتح و نصرت خارج نشده است؛ چالش کنونی نیز از قاعده پیشین مستثنی نیست.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #لبنان
#آتش_بس #آمریکا
✅ دلایل چرخش رژیمصهیونیستی به سمت آتشبس
🔶 در حالی که نتانیاهو و دیگر همکارانش در کابینه رژیم صهیونیستی تا روزهای گذشته هنوز بر طبل جنگ میزدند و عملاً به مرحلهای رسیدند که بانک اهدافی در اختیار نداشته و راهبرد ویرانی منازل و روستاها را در مقابل صدها موشک و پهپاد حزبالله که هزاران هدف نظامی، امنیتی، اقتصادی و فرماندهیهای یگانهای مختلف ارتش صهیونیستی را که روزانه این رژیم را هدف قرار میدهند، شاهد هستند، یکباره تلاشهای سیاسی و پیشنویسهای مختلف برای توقف جنگ در لبنان، به روی میز آمدهاند. نشانههای زیادی چه در رژیم و چه در امریکا یا در صحنههای نبرد مقاومت با صهیونیستها وجود دارند که مرز تابآوری و تهدیدات غیر قابل تحمل در جبهه شرارت صهیونی-امریکایی و غربی را برجسته میکند. مقامات اقتصادی رژیم، خسارتهای اقتصادی یکسال گذشته در شمال فلسطین اشغالی را ۶۶ میلیارد دلار اعلام کردهاند و این خسارتها، جدای از خسارتهای مراکز نظامی، تسلیحاتی و اطلاعاتی و هزینههای جنگی و تسلیحاتی آنهاست.
🔶 اگرچه آمریکا و غرب بر حمایت مطلق از اسرائیل تأکید کردهاند ولی این حجم از سرمایهسوزی بدون کسب و تحقق اهداف راهبردی از سوی رژیم صهیونیستی برای آنها هم توجیهپذیر نیست. برکناری گالانت وزیر جنگ رژیم از سوی نتانیاهو، اگرچه تلاش شد به عنوان یک رخداد رقابتی و سیاسی تفسیر شود ولی حکایت اصلی آنها در اعتراض گالانت به شرایط فرسوده ارتش صهیونیستی و غیرقابلجبران بودن ساختار نیروی انسانی، فرسایش روحی و روانی و خستگی مفرط یگانهای مختلف و افزایش تلفات و خسارتهای بشری و مادی این رژیم در ۴۰ روز گذشته در لبنان و یک سال گذشته در غزه و کرانه باختری است که بنا به اعتراف صهیونیستها، در ماه اکتبر، حجم عملیاتهای حزبالله نسبت به ماههای قبل، چهار برابر شده و نیروی زمینی ارتش صهیونیستی مجبور به عقبنشینی شده و وظایف خود را تمام شده در لبنان اعلام کرده و بقیه روند را به سیاسیون اسرائیلی سپرده است.
🔶 نظامیان صهیونیست بارها با نتانیاهو در مورد اینکه ماشین نظامی این رژیم، قادر به ادامه جنگ فاقد هدف و استراتژی نیست، هشدار داده بودند و اصرار نتانیاهو را با فریب نسبت به روند جنگ و پیروزی و دستاوردهای کاذب، به عنوان یک روند نابودی رژیم توصیف کرده بودند.
🔶 این در حالی است که به جز نیروهای ارتش صهیونیستی، خلبانان آمریکایی یا یگانهای کماندویی آمریکایی و انگلیسی و آلمانی، چه در نیروی هوایی و چه در یگانهای زمینی در کنار این رژیم و در مقابل مقاومت بودهاند و تلفات هم دادهاند ولی آن را یک جنگ بیحاصل ارزیابی میکنند. به لحاظ ساختارهای حکومتی و انسجام درونی در جامعه و احزاب سیاسی، اگر چه کابینه نتانیاهو یکدست شده ولی آسیب و شکافهای درونحکومتی یا شکافهای عمودی و افقی در جامعه و اپوزیسیون نیز با انسجام بیشتر در صفبندی مقابل نتانیاهو به مراحل دشوارتری برای او رسیده است.
🔶 در واقع باید گفت هم بایدن و هم ترامپ از ادامه جنگ نتانیاهو، نه تنها سودی نمیبرند و آن را برای منافع اصلی ایالات متحده مفید نمیدانند، بلکه برای حفظ موجودیت این رژیم و منافع خودشان، ضرورت آغاز یک روند مذاکرات سیاسی را ترجیح میدهند. تعیین یک تاجر و پیمانکار بزرگ ساختمان برای پست نماینده ترامپ در خاورمیانه، شاید یکی از نشانههای این رویکرد است و دموکراتها و بایدن نیز به دلیل رسوایی انتخابات و ترمیم پایگاه اجتماعی خود نیازمند ثبت امتیاز صلحخواهی در منطقه هستند.
🔶 این واضح است که کاخ سفید در هر شرایطی و حتی مذاکرات، جانب منافع اسرائیل را خواهد داشت ولی از این تنگنا که استمرار اقدامات حزبالله علیه صهیونیستها، چه خسارتهایی به بار میآورد و پیامدهای آن چه خواهد شد، رنج میبرد و با اینکه پیشنویس طرحی خودشیفته را به مقامات لبنانی ارائه کردهاند، اطمینان دارند که چیزی فراتر از قطعنامه ۱۷۰۱ برای آنها دستیافتنی نیست.
🔶 در این فضا تحرکات سیاسی و دیپلماتیک ایران با روسیه و سوریه و لبنان یا حاصل حداقلی از نشست ریاض، گویای نقش مهم ایران در روند جدید مذاکرات سیاسی است و همانگونه که وعده صادق ۳ از سوی ایران بر محاسبات همه طرفهای جبهه شرارت اثرگذار است، دیپلماسی موازی در کنار مقاومت نیز این روند را در تکمیل تغییر محاسبات جبهه شرارت ثبت خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای هادی محمدی
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_محوری
#فضای_مجازی
#فیلترینگ #قانون
✅ آدرس غلط فیلترینگ
🔶 رئیس جمهور محترم به دنبال رفع فیلترینگ است. اما قاضی القضات و رئیس عدلیه می گوید هنوز وقتش نیست. واقعیت اینست که فارغ از درستی یا غلطی فیلترینگ، مساله اصلی اینست که فیلترینگ مساله اصلی نیست. آدرس غلط است. گوئی عادت داریم مساله را از کمر بحث و از نیمه راه روایت کنیم. مساله اصلی رها بودن فضای مجازی است. مساله اصلی فقدان قانونگذاری و رگولاتوری در این حوزه است. مساله اصلی اینست که اساسا طرحی و برنامه ای برای قانونمندکردن فضای مجازی وجود ندارد.
🔶 مساله اصلی اینست که اساسا کارهای روی زمین مانده از جمله اینترنت ملی و غیره رها شده است. فیلترینگ مساله ثانوی است. به اندازه غربی ها و آمریکایی ها که صاحب پلتفرم های فیلتر شده در ایران هستند، برای این عرصه نگران باشیم. امروزه همه جای دنیا برای فضای مجازی در کشورشان برنامهریزی می کنند. دغدغه دارند و قانون گذاری می کنند. دولت آمریکا رسما یک پلت فرم را دادگاهی می کند و حضورش را محدود می سازد. در سطح اتحادیه اروپا برای پلتفرم ها برنامهریزی می کنند. بسیاری از کشورها از جمله چین و آلمان و روسیه برخی پلتفرم ها را محدود و برخی را ممنوع می کنند. پرداختن به مساله فیلترینگ تقلیل دادن ماجراست.
🔶 اول ببینیم درباره چه چیز حرف میزنیم آنوقت مشخص می شود که آیا فیلترینگ کمک می کند یا خیر. نیازمند یک نقشه کلان هستیم. فیلترینگ جزئی از این نقشه است. آنهم باید دقیق شود که کجا باید استفاده شود و کجا خیر. در چه شرایطی باید بکار گرفته شود و چه مقدمهای آن را مؤثر می کند و چطور میشود عوارض آن را کم کرد. آنچه مسأله اصلی است اینست که ما فضای مجازی را در سطح حکمرانی دقیق نمی شناسیم. برداشت رایج اینست که با مجموعه از رسانه ها مواجهیم. پلتفرم صرفا یک رسانه نیست؛ صرفا ابزار سرگرمی نیست؛ صرفا محل تعامل مخاطبین نیز نیست.
🔶 پلتفرم یک جامعه است. یک شبکه حقیقی و انسانی که شناخت می سازد. قدرت ساخت امر ذهنی دارد و نگرش و گرایش و باور ایجاد می کند و اراده و رفتار می سازد. پلتفرم عبور از فضای مجازی به یک زندگی واقعی است. بخشی از خاک کشور است. مگر ممکن است بخشی از خاک کشور تحت کنترل و سیطره قانون نباشد؟ مگر ممکن است خاک کشور در اختیار حاکمیت نباشد؟ مگر میشود جزئی از کشور را قوانین کشورهای دیگر اداره کند؟ مضحک نیست؟ حاکمیت در ایران با یَلِگی فضای مجازی چند پاره شده است. با این حال ما اصل موضوع را رها کردیم و چسبیدیم به فیلترینگ.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#انرژی_هستهای
#رژیم_صهیونیستی #منطقه
✅ تحلیلگر یا ناظر هستهای؟ مسئله این نیست!
🔰 قسمت اول
🔶 «واژگان» و «کلیدواژهها» نقش اصلی را در سفیر اخیر مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ایران ایفا میکنند، عباراتی که توضیح دهنده رابطه ایران و آژانس و بازیگران بیرونی است. انتظار مدیرکل آژانس برای سفر به ایران بالاخره به سر آمد و باز هم در آستانه نشست فصلی شورای حکام، این دیپلمات آرژانتینی خود را به تهران رساند.
🔶 شرایط و فضای حاکم بر حضور گروسی در ایران با سفرهای پیشین او تفاوت عمدهای داشته و سفر این مقام بینالمللی را حساستر کرده است: حضور مجدد دونالد ترامپ در کاخ سفید که پیچیدگی روابط امروز جمهوری اسلامی ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی نتیجه تصمیم رئیس جمهور منتخب آمریکا در خروج از توافق هستهای است. در چنین بستری، مدیرکل آژانس درباره مسئله هستهای ایران در بیان خود از عبارات قابل تاملی استفاده میکند. گروسی میگوید ایران در مرکز تنش است و امکان مانور وجود ندارد یا در شبکه ایکس درباره دیدارش با رئیس جمهور پزشکیان مینویسد: در این ملاقات فرصت شد تا رویکرد و تلاشهایم را برای پیشرفت در یکی از چالش بر انگیزترین مسائل در دستورکار حوزه بینالملل توضیح دهم.
🔶 در نبرد واژگان و ادراکها، مقامات ایرانی تلاش کردند توجهات گروسی را به نقطه کانونی بحران بازگردانند: «اسرائیل». همچنین وقتی محمد اسلامی وارد سالن نشست خبری مشترک با گروسی شد، بدون هیچ مقدمهای سر اصل مطلب رفت و سخنانش را اینگونه شروع کرد: «دیدار امروز ما در این مقطع زمانی که نظام استکباری به شکل بدون قید و شرط از نسل کشی رژیم صهیونستی حمایت میکند از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است. این حمایتها سبب خدشهدار شدن حیثیت و اعتبار سازمانهای بینالمللی شده و سازمانهای وابسته به سازمان ملل از جمله آژانس بینالمللی انرژی اتمی باید بر اساس مسئولیت خود نقش آفرین باشند».
🔶 رافائل گروسی اما در این نشست درباره سوالات خبرنگاران نسبت به تهدیدات مکرر هستهای مقامات صهیونیستی از جمله تهدید اخیر «اسرائیل کاتص» وزیر دفاع جدید این رژیم علیه ایران اظهار کرد من رئیس جمهور نیستم و کار من بیانیه دادن و تحلیل کردن نیست این کار را باید شما روزنامه نگاران انجام دهید، وظیفه من راه حل پیدا کردن برای حل بحران است!
🔶 واضح است منظور گروسی از بحران نه تهدیدات هستهای رژیم صهیونیستی که برنامه کنونی هستهای ایران است. مدیرکل آژانس شاید هم نمیخواهد مثل سال گذشته دوباره مجبور شود تحت فشارهای نتانیاهو قرار بگیرد و از اظهارات خود با این عبارت که " آژانس وارد جدال لفظی نمیشود" عقب نشینی کند. گروسی چند روز قبل در حاشیه اجلاس تغییرات اقلیمی COP۲۹ در باکو گفته است: «دولت ایران باید دریابد که وضعیت بینالمللی به طور فزایندهای تنشآلود شده و فضای مانور در حال کاهش است و باید راههایی برای رسیدن به راهحلهای دیپلماتیک پیدا شود»
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا حجتی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#عزت_ملی #روابط_خارجی #انرژی_هستهای #رژیم_صهیونیستی #منطقه ✅ تحلیلگر یا ناظر هستهای؟ مسئله این
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#انرژی_هستهای
#رژیم_صهیونیستی #منطقه
✅ تحلیلگر یا ناظر هستهای؟ مسئله این نیست!
🔰 قسمت دوم
🔶 مدیرکل آژانس شاید بتواند توضیح دهد این موضع او هم آیا در چارچوب وظایف فنیاش به عنوان ناظر هستهای سازمان ملل است یا تحلیلگری و بیانیه دادن؟ شهریور ۲ سال قبل، مدیرکل آژانس یک مقصد عجیب برای سفرش انتخاب کرد: «تلآویو». حضور گروسی در فلسطین اشغالی که در کشاکش مذاکرات وین میان ایران و ۴+۱ صورت گرفت در حالی بود که رژیم صهیونیستی عضو NPT (پیمان منع گسترش سلاحهای کشتار جمعی) نبوده و کارشناسان با شگفتی به این اقدام مدیرکل آژانس نگریستند. گروسی پیش از این سفر در مصاحبه با فرانس۲۴ تصریح کرد از نظراتی که اسرائیل درباره برنامه هستهای ایران دارد آگاه است و به آنها احترام میگذارد!
🔶 مدیر کل آژانس دیروز همچنین بعد از ملاقات با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان گفت: فردا نیز مرحله بسیار مهمی از این سفر را خواهیم داشت، زیرا قصد دارم از تأسیسات مهمی در فردو و نظنز بازدید کنم که این امر به من کمک خواهد کرد تصویر کاملی از تکامل برنامه هستهای ایران به دست آورم. «رافائل ماریانو گروسی» تمام سفرهای خود به ایران را با این هدف ترتیب داده است که او و بازرسانش بتوانند بیشتر ببینند. تهران حالا به این نیاز مدیرکل پاسخ گفته و برای گروسی تور بازدید از تاسیسات فردو و نطنز راه انداخته است؛ شاید چیزهایی که امروز گروسی میبیند طرفهای غربی را در انتخاب مسیر تقابل با ایران محتاطتر کند.
🔶 گروسی در تهران با حسن نیت مقامات کشورمان مواجه شد. ایران آماده مذاکره و احیای مسیر تعامل است. طرفین در این زمینه گفت و گوهای سازندهای داشتند.با این وجود، تجربه سفرهای قبلی گروسی نشان داده است که نتایج سفر او به تهران، هربار با آشکار شدن دورنمایی از همکاری با تعیین چارچوبها و گامهای اعتمادساز ایران، با صدور قطعنامههای ضدایرانی در آژانس، مخدوش شده است. در همین حال دیپلماتهای غربی به رویترز میگویند که قدرتهای اروپایی در جلسه هفته آینده شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای تصویب قطعنامهای جدید علیه ایران تلاش خواهند کرد.
🔶 این قطعنامه به آژانس اتمی ماموریت خواهد داد با جزئیات بیشتری به مسائلی همانند عدم ارائه توضیحات کامل در خصوص پیدایش آثار اورانیوم در سایتهای اعلام نشده توسط ایران پرداخته شود. این موضوعی بود که رئیس سازمان انرژی در نشست خبری دست روی آن گذاشت و پیام ایران را واضح به گوش گروسی رساند.
🔶 اسلامی در این راستا گفت: مکرر اعلام کردهایم که هرگونه قطعنامه مداخله جویانه در امور هستهای جمهوری اسلامی ایران حتما با مقابله بلادرنگ مواجه خواهد بود و اجازه نخواهیم داد که با اعمال فشارها که سالها تجربه و مشاهده شده است به کار خود ادامه دهند. تجربه ثابت کرده که با چنین فشارها تاثیرپذیر نخواهیم بود و برنامه خود را در چارچوب منافع ملی جمهوری اسلامی ایران ادامه خواهیم داد. معاون رییسجمهور گفت: بنابراین صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی این حق را ایجاب خواهد کرد که اقدامات متقابل و به هنگام داشته باشیم. حالا باید دید آیا گروسی پاسخ حسن نیت ایران در میزبانی دو روزه از او را خواهد داد یا شورای حکام بار دیگر با تصمیمات نابخردانه مسیر همکاری را ناهموار خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا حجتی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#ولایت_مداری
#بسیج #بصیرت
#منطقه #شجره_طیبه
✅ بسیج و فرهنگ بسیجی
🔶 در آستانه هفته «بسیج» قرار داریم و آغاز این هفته را به تمامی بسیجیان دریادل و ولایتمدار تبریک و تهنیت عرض میکنیم. خوب است به همین مناسبت نگاهی بیندازیم به «فرهنگ بسیجی» که کارکردش را در برهههای گوناگون در عبور دادن کشور از سختیها، تنگناها و بحرانها نشان داده و امروز هم با تغییراتی که در زیستبوم جهانی خیلی از ماها به وقوع پیوسته، باز هم به این فرهنگ نیازمندیم.
🔶 فرهنگ بسیجی بر مبنای مؤلفههای سهگانه بصیرت ولایی و انقلابی، کار جهادی و مردمی بودن تکوین و تشکل یافته و امروز هم حیات و مماتش منوط به همین مؤلفههاست. بسیج بزرگترین امتیاز و افتخارش این است که هیچگاه جناحی و جریانی نیندیشیده و همواره خودش را متعلق به انقلاب و مردم دانسته است و با همین روحیه و رویکرد بود که مدال افتخار امام بسیجیان را با ترنم سرود «بسیج لشکر انقلاب است» و «بسیج مال انقلاب است» و «بسیج مدرسه عشق است» دریافته کرده است. این روحیه سببساز تلاش خستگیناپذیر این شجره طیبه به منظور همافزایی با قوای سهگانه و سایر نهادهای حاکمیتی و انقلابی در تقویت نهضت خدمترسانی به مردم و پیشرو بودن انقلاب اسلامی بوده و هست.
🔶 امروز شاید برخیها با دیدن تغییراتی احساس کنند این مؤلفهها و مختصات برای بسیج دهه 60 و تا حدودی دهه 70 است و امروز آنها کمرونق و کمنور شده است! این تلقی نادرست از بسیج شاید به این دلیل است که ما به نوشوندگی و زایش بسیج و فرانسلی بودن بسیج توجه نکردهایم و رویشهای نوین این شجره طیبه و حضور نسل چهارم انقلاب در ارکان علمی، صنعتی، بنیادی و فکری و ارزشی جامعه را رصد نکردهایم یا تحت تأثیر جنگ شناختی دشمنان انقلاب و اسلامی قرار گرفتهایم؛ اما دشمنان و چالشسازان بر سر فراگیری طنین دلنواز فرهنگ بسیجی بدانند که تلاشهای مذبوحانه آنها برای مانعسازی نه تنها مانع گسترش بسیج در سطح ملی نشده؛ بلکه امروز فرهنگ بسیجی گسترهای فراملی پیدا کرده است.
🔶 فرهنگی که امروز در منطقه کار میکند و مؤثر است و دشمن غداری، مانند جنایتکاران صهیونی را به ستوه آورده، آیا اگر فرهنگ بسیجی نیست، پس چیست؟ شهیدان مقاومت «سیدحسن نصرالله، سیدهاشم صفیالدین و سردار نیلفروشان» به عنوان بسیجیان مخلص، ولایتمدار و کارآمد در این فرهنگ بالیدند و امروز خود اسوه شدند. خلق صحنههایی ناب از ایثار و حماسه ملت ایران در لبیکگویی به فرمان ولی امر جامعه و جمعآوری کمکهای مالی و غیرنقدی گسترده برای ملتهای مظلوم لبنان و فلسطین در ماههای اخیر به عنوان یک حرکت تمامعیار بسیجی است که متأسفانه رسانههای ما آن طور که باید نمیتوانند نمایانسازی و تبلیغ کنند. این در حالی است که اگر یک هزارم چنین حرکتهایی در دنیای غرب اتفاق بیفتد، صدها فیلم و نماهنگ و انیمیشین و ... درست و آن را تبلیغ میکردند.
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#آمریکا #رژیم_صهیونیستی
#حزب_الله #برجام
#خودکفایی #انرژی_هستهای
✅ ترامپ ۲۰۲۴ همان ترامپ ۲۰۱۶ است
🔰 قسمت اول
🔶 با پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا و بازگشت او به قدرت، این روزها بخش زیادی از فضای رسانهای حقیقی و مجازی اصلاحطلبان پر شده از اخبار و تحلیلهای متفاوت که غالبا فاقد شناخت از شخصیت ترامپ و رفتار گذشته او و رخدادهای این چند سال، بهویژه یک سال اخیر در منطقه است. برخی از این اخبارها و تحلیلها را مرور میکنیم:
1⃣ روز چهارشنبه هفته گذشته روزنامه «سازندگی» تیتر یک خود را به دیدار رئیسجمهور با وزرای خارجه دولتهای گذشته با نگاه به مشورت درباره مسیر پیشروی سیاست خارجی کشور اختصاص داد و بهطور هدفمند، این جمله از سخنان رئیسجمهور « با دشمنان مدارا» را در این دیدار انتخاب کرده بود. سؤال اینجاست خاستگاه این سخن در کجاست؟ با کدام دشمن و در چه شرایطی باید مدارا کرد؟ کیست که نداند مدارا با دشمن، آن دشمنی است که مغلوب شده است نه دشمنی که هر روز برای شما عربده میکشد. با دشمن عنود و قلدر، مدارا جایز نیست بلکه برخورد همراه با تدبیر و قاطعیت لازم است. فرض کنید امروز که مردم مظلوم غزه در آماج نسلکشی و مردم لبنان با حملات وحشیانه دشمن صهیونیستی مواجه هستند اگر خواسته شود با چنین دشمنی مدارا شود و حماس، حزبالله، مجاهدین یمن و عراق با نسخه «مدارا» وارد میشدند، باید در این یک سال شاهد اشغال چند کشور منطقه و سیاست از« بحر تا نهر» صهیونیستها بودیم. جسارتا اگر رئیسجمهور محترم با مشورت گرفتن از وزرای گذشته دستگاه دیپلماسی به این نسخه از مدارا با دشمن میخواهند برسند، یقینا به خطا رفتهاند و اگر روزنامه سازندگی با این هدف، جریان سیاسی کشور را به این نسخه از مدارا با دشمن رهنمون میکند که باید گفت این همان نعل وارونهای است که در طول این ۴۵ سال از عمر انقلاب، این جماعت برای وادادگی در برابر دشمن انجام میدهند که هر چند آسیبهایی را به کشور وارد کرده است ولی هیچگاه خواب آنها تعبیر نشده است.
2⃣ در طول این یک هفته که از پیروزی ترامپ در انتخابات میگذرد برخی زیرخاکیهای سیاسی و غیرسیاسی اصلاحطلب درباره ضرورت مذاکره با آمریکا و تعیین خطوط سیاسی کشور با دولت آینده ترامپ سخن گفتهاند. «حسین مرعشی» دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی به رئیسجمهور پیشنهاد میدهد: «زمان ترک مخاصمه با آمریکا فرا رسیده است. رئیسجمهور میتواند با پیادهسازی گفتمان وفاق و همراهی حاکمیت با آمریکا در موضوع آتشبس و اولین قدمها را برای ترک مخاصمه بین دو کشور بردارد». این افاضات تا جایی بود که برخی همچون «عیسی کلانتری» معاون محیط زیست دولت روحانی، ۸ سال جنگ با رژیم بعثی صدام که در اصل به دلیل ورود مستقیم و غیرمستقیم آمریکا، اروپا و برخی دولتهای مرتجع عربی که جنگ با بیش از ۴۰ کشور منطقهای و فرامنطقهای بود را اقدام خبیثانه ترامپ در ترور سردار شهید سلیمانی را یکی دانسته و میگوید: «صدام بسیاری از فرزندان و سرداران ما را به شهادت رساند ولی با او مذاکره کردیم، پس با آمریکا هم میشود مذاکره کرد.» آیا اصلاحطلبان فاقد درک این موضوع هستند که جنگ تحمیلی ۸ ساله، متفاوت از ترور هدفمند یک مقام بلندپایه نظامی آنهم مقامی که با دعوت مقامات رسمی کشوری انجام شده، بوده است؟
3⃣ کسانی که امروز نسخه مذاکره با ترامپ را به عنوان نسخه نجاتبخش آینده کشور میدهند بدانند ترامپ ۲۰۲۴ همان ترامپ ۲۰۱۹ است که در ۸ آوریل ۲۰۱۹ (اردیبهشت ۱۳۹۸) از برجام خارج شد. سال ۲۰۱۶ که «ترامپ» جمهوریخواه، قدرت را از «اوبامای» دموکرات تحویل گرفت و وارد کاخ سفید شد، تلاش داشت بر مدار همان سیاستی حرکت کند که اومابا و اسلاف گذشته او در رابطه با ایران دنبال میکردند. اما یک اتفاق در حال رخ دادن بود که هم سیاسیون دولت روحانی نمیتوانستند آن را درک کنند و هم دموکراتهای مثلا صلحطلب نمیدانستند که فقط آنها نیستند که برای ایران راهبرد کلان تحریمی طراحی و اجرا میکنند و ترامپی هم هست که از سیاست جنگطلبانه آشکار، فاصله گرفته و با راهبرد جدید، به دنبال ایجاد سد در مقابل «قدرت فزاینده جمهوری اسلامی» است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسن رشوند
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#انتخابات #آمریکا #رژیم_صهیونیستی #حزب_الله #برجام #خودکفایی #انرژی_هستهای ✅ ترامپ ۲۰۲۴ همان ترا
#انتخابات
#آمریکا #رژیم_صهیونیستی
#حزب_الله #برجام
#خودکفایی #انرژی_هستهای
✅ ترامپ ۲۰۲۴ همان ترامپ ۲۰۱۶ است
🔰 قسمت دوم
4⃣ یکی از اصلیترین دغدغههای مقامات آمریکایی بعد از روی کار آمدن ترامپ در ۲۰۱۶ این بود که او در برابر قدرت فزاینده جمهوری اسلامی ایران چگونه رفتار میکند. دولت ترامپ در آن سال با ورود به کاخ سفید در همان گام اول، سیاست خود را آشکار نکرد و از سیاست ابهام پیروی کرد. او معتقد بود تا یک استراتژی جامع و کلان در رابطه با ایران تدوین نشده، نباید در مورد ایران تصمیمی گرفته شود. انتقاد ترامپ به دولت اوباما این بود که دولت اوباما بدون اینکه یک استراتژی جامع درباره ایران داشته باشد، با ایران توافق هستهای امضاء کرده است.
🔶 ترامپ معتقد بود در این توافق - که درواقع خسارت محض برای جمهوری اسلامی بود - فقط به یک جنبه تهدید ایران که همانا هستهای است، پاسخ داده شده است و بقیه تهدیدات ایران بهویژه منطقهای و موشکی که اساسیتر از هستهای است، نادیده گرفته شده است. اساسا علت اینکه ترامپ بعد از ورود به کاخ سفید در ۲۰۱۶ بلافاصله از برجام خارج نشد و دو سال بعد از برجام خارج شد، به خاطر فرصت برای طراحی یک راهبرد جامع و کلان بود. این بود که استراتژی «فشار کوتاهمدت خردکننده مادون جنگ با هدف ایجاد تهدید موجودیتی ایران» را طراحی، اعلام و اجرا کرد. آنچه دولت اول ترامپ انجام داد فشار کوتاهمدتی بود که جنگی از درون آن بیرون نیاید چرا که جمهوریخواهان جنگطلب همچون دموکراتهای مثلا خواهان مذاکره و صلح، به این جمعبندی رسیده بودند که دیگر با ایران هستهای و موشکی توان ورود به جنگ را ندارند و فقط باید بهگونهای رفتار کنند که مسئولان ایرانی گزینه «تهدید معتبر نظامی» را جدی بگیرند.
🔶 گزینهای که قرار نیست جنگی در آن رخ دهد بلکه ترس از جنگ، زمینه هر نوع امتیازی را اعم از تعطیلی فعالیتهای موشکی و بیتفاوتی در مناقشات منطقهای در کنار توافق هستهای یکطرفه را برای آنها به ارمغان بیاورد. این بود که میبینیم «محمدجواد ظریف» رئیس دستگاه دیپلماسی دولت روحانی در دانشگاه تهران به صراحت میگوید: «آمریکا با یک «بمب» میتواند سیستم دفاعی ایران را از کار بیندازد!». این همان تهدید معتبر نظامی بود که همواره آمریکاییها نسبت به ایران دنبال میکردند و در برخی مقاطع، تا حدودی هم موفق شده بودند. هر چند سیاست دفاعی کشور همواره بر مدار خودکفایی و تقویت بنیه دفاعی کشور دنبال میشده و از جای دیگری مدیریت میشود و متفاوت از سیاست «ترسیدن» و «ترساندن» برخی دولتها از تهدید آمریکا بوده است.
5⃣ آنچه در راهبرد کلان ترامپ و همه دولتهای گذشته آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است «تهدید موجودیتی» جمهوری اسلامی ایران است. چیزی که در طول این ۴۵ سال همواره با شکست مواجه بوده است. از نگاه نگارنده، همه مقامات آمریکایی چه جمهوریخواه باشند یا دموکرات، «ترامپ» باشد یا «بایدن»، معتقدند برای توقف برنامههای راهبردی ایران مانند هستهای، موشکی، منطقهای و...، باید رهبری نظام و سیستم حکومتی جمهوری اسلامی ایران را به این جمعبندی برسانیم که این برنامههای راهبردی به جای اینکه موجودیت نظام را تقویت کند، موجودیت آن را تضعیف کند. آمریکایی معتقدند؛ اعتقاد رهبری نظام به مردم واقعی است و از نظر رهبری تنها تهدید موجودیتی معتبر، تهدیدی است که از جانب خود مردم ایجاد شود و بقیه تهدیدات از نگاه آنها نامعتبر است. بنابراین، دولتهای آمریکا معتقدند اگر بتوانیم مردم را علیه حاکمیت بسیج کنیم، قادر خواهیم بود از حاکمیت امتیاز بگیریم. حوادثی همچون فتنه ۸۸، ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ را در همین راستا باید ارزیابی کرد.
🔶 با این نگاه، آمدن دوباره ترامپ در کاخ سفید و اظهارات غیرمسئولانه برخی اصلاحطلبان همچون؛ مرعشی، کلانتری، زیدآبادی و...تیترهای روزانه رسانههای آنها در مذاکره با دولت جدید آمریکا و تصویر متفاوت از ترامپ ۲۰۲۴ با ترامپ ۲۰۱۶ را باید در راستای القای دوقطبی و شکاف در درون حاکمیت و ایجاد فضای روانی در کشور آنهم در شرایطی که دشمن تجریه موفق دو عملیات بزرگ وعده صادق ۱ و ۲ را دیده و طعم تلخ آن را چشیده، دانست.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسن رشوند
🆔 @tahlil_shjr
#دشمن_شناسی
#فلسطین #روشنگری
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
✅ به دنبال ناآرامی
🔶 جنگ به افق فلسطین به روزهای سرنوشتساز خود نزدیک شده است و رژیم غاصب صهیونیستی بیش از هر روز دیگر خود را دچار زوال و نابودی میانگارد. درست مانند هفت دهه پیش که مهمترین مسئله آنان، «بقا و ماندن» بود! صهیونیستها عامل این فلاکت و فروپاشی را هدایت مقاومت از تهران میدانند. سر مار ایران است و تا آن هوشیار و قدرتمند است، ضربات بر پیکر رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت!
🔶 برای مهار ایران، آنان به خوبی دریافتهاند که تهدیدات نظامی جوابگو نخواهد بود. صهیونیستها هنوز از خفت و خواری وعده صادق 1 و 2 رهایی نیافتهاند؛ لذا وعدههای صادق بعدی بدون شک شکنندهتر خواهد بود. آنچه در اتاقهای فکر این رژیم مورد توجه قرار گرفته و به عنوان تنها راه شاید بتواند مؤثر افتد، راهاندازی مجدد فتنهای از درون است. باید ایادی داخلی رژیم صهیونیستی در ایران بار دیگر فعال شوند و خیابانها ناآرام شود تا فتنه مهسای دیگری کلید زده شود.
🔶 به دنبال این طراحی است که سلسله اقداماتی عجیب در فضای مجازی وایرال میشود، دختر دانشجویی در دانشگاه علوم تحقیقات تهران عریان شده و فیلمهای او به سرعت دست به دست میشود! چند روز بعد مرد جوانی خودش را از بالای ساختمان چارسوی تهران به پایین پرتاب کرده و خودکشی میکند. در این میان، پسر دانشجویی هم در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی فوت شده است و جمعی در آن دانشگاه گرد هم میآیند! اخبار خودکشیهای روزمره که معمولاً در میان اخبار شنیده نمیشود، این بار با آب و تاب فراوانی در حال وایرال شدن است. فضای مجازی که متأسفانه مدتهاست حساب و کتاب مشخصی ندارد؛ این روزها برخی بیتدبیریها در حوزه معیشت و اقتصاد، همچون گران قیمت خودرو و ... هم بر این شرایط افزون شده و ذهن جامعه را آشفته کرده است و خواسته یا ناخواسته کمککار اثربخشی سناریوی ناآرام سازی صهیونیستها شده است.
🔶 وضعیت حساس ایجاد شده در مواجهه جبهه مقاومت و جبهه استکبار جهانی ایجاب میکند که هوشیاری مردم و مسئولان بیش از پیش شده و نسبت به نقشههای دشمن هوشیار عمل کنند. سال گذشته رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار با مردم یادآوری فرموده بودند: «اینکه میگوییم دشمن دارد ضعیف میشود معنایش این نیست که نمیتواند مکر کند، نمیتواند دشمنی کند، نمیتواند ضربه بزند؛ میتواند؛ مشغول نقشهکشیاند. ما باید خوابمان نبرد، ما باید غافل نشویم. ما یعنی چه کسانی؟ یعنی مسئولین و آحاد مردم.»
🆔 @tahlil_shjr
بازندگان و تحقیرشدگان پیروزی ترامپ.pdf
57.1K
#غرب_شناسی
#جنگ_اوکراین #دموکرات
#مقاومت #تحریم
#آمریکا #فلسطین
✅ بازندگان و تحقیرشدگان پیروزی ترامپ
🔶 بعد از دموکراتها و «کاملا هریس»، «شاید» بزرگترین بازنده انتخابات آمریکا، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیسجمهور اوکراین باشد. زلنسکی حدود سه سال پیش و پس از اقدامات غرب برای گسترش ناتو به سمت مرزهای روسیه، وارد جنگی خانمانسوز شد. اوکراین سرزمینهای زیادی را در این مدت از دست داده و تلفات و خسارات بسیار سنگینی را هم متحمل شده است.
🔶 اما بعد از «جمهوریخواهان» و «ترامپ»، «شاید» بزرگترین برنده پیروزیِ ترامپ در انتخابات آمریکا، پوتین و روسیه باشد. آغاز جنگ غزه، و معطوف شدن توجه و تمرکز غرب روی این جنگ و رژیم صهیونیستی، خواهناخواه کمک بسیار بزرگی به روسیه کرد. قطعا اگر جنگِ محور مقاومت با رژیم صهیونیستی نبود، غربیها «اوکراین» را به این شکل افتضاح رها نمیکردند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای جعفر بلوری
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#آمریکا #هوش_مصنوعی
#رژیم_صهیونیستی #چین
✅ تقابل چین- آمریکا در دولت دوم ترامپ
🔰 قسمت اول
🔶 در دو دهه اخیر رؤسای جمهور آمریکا اعم از جمهوریخواه و دموکرات برنامههای متعددی برای چین در حوزه ایندوپاسفیک داشتهاند. آمریکاییها همواره تلاش کرده اند با فشارهای اقتصادی، نظامی و حقوق بشری سیاستها و برنامههای پکن را تحت تأثیر قرار دهند. در دوره نخست ریاست جمهوری دونالد ترامپ جلوگیری از افزایش نفوذ نظامی چین در منطقه جنوب شرق آسیا، کاهش درآمد اقتصادی این کشور، متوقف کردن طرح «یک کمربند- یک جاده» و تضعیف روند روبه رشد فناوری چین هدفگذاری شده بود.
🔶 ترامپ با توجه به رشد فناوریهای چینی، شرکتهای بزرگ این کشور همچون هوآوی را با محدودیتهای ارتباطی مواجه کرد. با پیروزی مجدد ترامپ در انتخابات و ارسال پیام تبریک شی جینپینگ، رئیس جمهور چین به وی، این سؤال راهبردی برای بسیاری از کارشناسان ایجاد شده است آیا آمریکا به جنگ تجاری با چین پایان می دهد و بستر همکاری مشترک شکل خواهد گرفت یا سیاستهای گذشته را دنبال میکند؟
🔶 استفاده از اهرم فشار اقتصادی و به نوعی جنگ تجاری در دوره نخست ریاست جمهوری ترامپ برای جلوگیری از قدرت فزاینده چین به کار گرفته شد. فشارهای اقتصادی عمدتاً به دو نوع داخلی و خارجی تقسیمبندی میشدند؛ در نوع داخلی، به طور مستقیم اقتصاد درون مرزی چین هدف قرار میگیرد. در دوره نخست، تعرفهها به میزان قابل توجهی افزایش یافت و ایجاد تعرفهها سال 2018 میلادی بر روی واردات آلومینیوم و فولاد اعمال شد.
🔶 ترامپ با آغاز این روند به دنبال محدود کردن و کاهش سودرسانی به رقیبش بود. با گذشت زمان و روند افزایشی واردات محصولات چین به آمریکا، مقام های آمریکایی در وضعیت ناامنی ذهنی از سوی چین قرار گرفتند. به همین علت روند صعودی تعرفهها بر روی محصولات مصرفی از جمله پوشاک اعمال شد. ایجاد تعرفهها با درصدها مختلف، هزینه خرید کالا در آمریکا را بالا برد و به مراتب شهروندان ترجیح دادند به جای خرید محصولات چینی جایگزین دیگری انتحاب کنند. در همین رابطه به نظر میآید یکی از برنامههای ترامپ در دوره جدید علیه چین، وضع محدودیتهای اقتصادی باشد. به گزارش بلومبرگ، ترامپ متعهد شده است جنگ تجاری علیه چین را ادامه و میزان تعرفهها را تا 60 درصد افزایش دهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد بیات
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #آمریکا #هوش_مصنوعی #رژیم_صهیونیستی #چین ✅ تقابل چین- آمریکا در دولت دوم ترامپ 🔰 قسمت اول
#اقتصاد
#آمریکا #هوش_مصنوعی
#رژیم_صهیونیستی #چین
✅ تقابل چین- آمریکا در دولت دوم ترامپ
🔰 قسمت دوم
🔶 در نوع خارجی و برون مرزی، مقابله با طرح «یک کمربند و یکجاده» چین قرار دارد. ترامپ در دوره نخست ریاست جمهوری اش تلاش کرد، حوزه نفوذ چین را در منطقه ایندوپاسفیک به میزان قابل توجهی کاهش دهد. آمریکاییها با جایگزین کردن دیگر متحدان خود در این منطقه سعی در ایجاد انزواگرایی برای طرف چینی داشتند. طرح جاده ابریشم جدید، بیش از 60 کشور را در بر گرفته، در مجموع سبب ایجاد نوعی وابستگی متقابل میان کشورهای قرار گرفته در مسیر اقتصادی جدید شده است که این موضوع تهدیدات بالقوهای برای طرف آمریکایی ایجاد خواهد کرد.
🔶 در برابر این تهدید، آمریکا با متحدان منطقهای خود همچون استرالیا، ژاپن و هند ائتلافی ضد چینی ایجاد کردند. با توجه به روند پیشرفت صعودی طرح یک کمربند- یک جاده در چهار سال گذشته، احتمالاً ترامپ با ایجاد ائتلافهای منطقهای خود در حوزه ایندوپاسفیک، سعی در ضربه زدن به برنامه اقتصادی رقیب خود دارد. از منظر نظامی، ترامپ سالهای 2017 و 2018 میلادی برای چین در حوزه جنوب شرق آسیا محدودیتهایی جدید ایجاد کرد. ترامپ تلاش کرد در دریای جنوبی چین که حوزه راهبردی برای دو طرف است، با افزایش نیروهای دریایی ادعای مالکیت طرف چینی را به چالش بکشد. همچنین با برقراری پیمانهای امنیتی با همسایگان چین، تلاش کرد محیط پیرامونی این کشور را غیرقابل اعتماد نشان دهد.
🔶 حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی و فیلیپین نمونهای از تلاشهای ترامپ است. در همین دوره شاهد افزایش پایگاههای نظامی آمریکایی در منطقه شرق آسیا بودهایم. ترامپ برای زیرنظر گرفتن اقدامات چین، سامانههای موشکی و راداری در اطراف چین مستقر کرد، اما تفاوتی که ممکن است در سیاستهای جدید رخ دهد، تغییر در ارتباطگیری با دشمن چین، یعنی تایوان است. با توجه به اظهارات اخیر رئیس جمهور منتخب آمریکا، حمایت از تایوان هزینه زیادی برای واشنگتن خواهد داشت و فایده چندانی برای منافعشان ندارد. بنابراین در دوره جدید، احتمالاً آمریکا به افزایش نیروهای نظامی خود در جنوب شرق آسیا ادامه دهد و تایوان را به نوعی «تله اوکراین» برای چین تبدیل کند.
🔶 بهره سخن
تغییر در کابینه کاخ سفید، سیاستهای کلان آمریکا را تغییر نخواهد داد و صرفاً برخی تصمیمات جدی در سطح تاکتیکی گرفته خواهد شد. با توجه به اینکه ترامپ در دومین دوره ریاست جمهوری خود قرار دارد، همان راهبردهای سیاستهای خارجی خود را دنبال خواهد کرد؛ به ویژه آنکه در چند سال اخیر چین پیشرفتهای شگفتی در زمینه پیشبرد طرح ابریشم جدید، پیشرفت فناوریهای نوین و هوش مصنوعی، حضور در دریای جنوبی داشته است. این موارد قدرتگیری روز افزون چین را به خوبی نشان میدهد. به نظر میآید ترامپ با سیاستهای هزینهبار دوره جو بایدن همچون کمک به اوکراین و رژیم صهیونیستی تا حدی پرهیز و در مقابل، توجه خود را به تحرکات چین جلب کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد بیات
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_فناوری
#دشمن_شناسی #آمریکا
#طاغوت #رشد
✅ ایلان ماسک!
🔶 طاغوت انسان را به مسیر غَیّ میکشاند. مسیر غَیّ در مقابل مسیر رشد. البته که غَیّ مسیر مشخصی نیست بلکه بیراهه است. لذاست که در آیةالکرسی میفرماید طاغوت انسان را به ظلمات میکشاند؛ نه ظلمت. چرا که اگر ظلمت مشخصی بود و طاغوت به آن سمت میکشاند جا داشت بفرماید ظلمت اما وقتی جمع بسته و میگوید ظلمات یعنی یک راه مشخص نیست بلکه بیراهه است و در ظلمتهای متعدد و گوناگونی انسان را فرومیبرد.
🔶 اما چطور انسان را از مسیر رشد به مسیر غی میکشاند؟ با تغییر دادن معیارهای رشد، با تغییر دادن الگوهای رشدیافته، با تغییر دادن اهداف و... بعد برای بیراههها سرابهای زیبایی را نیز بهعنوان چشمانداز ترسیم میکند و انسانها با دیدن این سرابها به حالت شیفتگی یا به تعبیر قرآن شَغاف میرسند. انسانی که دچار شغاف میشود، قلبش در غلافی قرارمیگیرد که دیگر چیزی جز مراد دلش را نمیبیند.
🔶 در طول تاریخ قارونهایی بودهاند که مصداق این سراب باشند. صاحبان ثروتهای افسانهای، جنتلمن، مشهور، مؤثر و امروزه بر لبهی فناوریهای جدید. امروز طاغوت، قارونش را به میدان سیاست آورده تا با همین جذابیتهای قارونش چشم دشمنش را کور کرده و ورق تاریخ را در حساسترین نقطه به نفع خودش برگرداند.
🔶 پینوشت 1: دیدم برخی از سیاستمداران ابراز امیدواری کردهاند که با حضور ایلان ماسک بتوان مشکلات ایران و آمریکا را حل کرد!!! بدون اینکه باقی تیم دولت آمریکا و حتی رأس دولت آمریکا و تاریخ آن را ببینند!
🔶 پینوشت 2: متأسفانه در نظرسنجیها ایلان ماسک یکی از محبوبترین شخصیتها بین دانشجویان ماست که البته امروز با وارد کردنش در سیاست بهطور علنی، طاغوت یک برگ برندهی بزرگش را خواهد سوزاند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای امیر شعبانجولا
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_فناوری
#دشمن_شناسی #قانون
#آمریکا #هوش_مصنوعی
#فضای_مجازی
✅ قوانین جدید کشورها برای حکمرانی مجازی
🔰 قسمت اول
🔶 «آقای زاکربرگ! دستان شما به خون آلوده است. شما محصولاتی عرضه کردهاید که مردم را به کشتن میدهد»؛ این جمله، بخشی از سخنان یک امام جمعه یا فرمانده پایگاه بسیج در ایران نیست، بلکه سخن لیندزی گراهام، یکی از اتفاقاً ضدایرانیترین سناتورهای آمریکاست، در جلسه استماع کنگره ایالات متحده با موضوع تکالیف قانونی پلتفرمهای رسانههای اجتماعی در حفاظت از حقوق کودکان؛ جایی که آمارها و مستندات حیرتانگیز دیگری هم طرح میشود.
🔶 صاحبان پلتفرمها اصرار دارند با ۳ روش گزارش کاربران، پایش اپراتورهای واحد اطمینان و ایمنی و سرویسهای جدید هوش مصنوعی، تمام محیط رسانهای با قابلیتهای متعدد را که در فضای ارتباطی خصوصی یا عرصه گفتوگوهای گروهی در اختیار میگذارند، بهداشتی میکنند اما همچنان نمایندگان کنگره آمریکا معتقدند اینها کافی نیست و تا زمانی که در قوانین کنونی اداره پلتفرمها تجدیدنظر نشود و بویژه صاحبان این سکوها نسبت به محتواهای منتشر شده، اعم از مکتوب و صوت و تصویر و حتی ارتباط زنده مسؤولیت نداشته باشند.
🔶 نمیتوان به سلامت این فضاهای ارتباطی بویژه برای کودکان و نوجوانان امید داشت. بر اساس گزارش «سایبر تبپلاین»، واحد اینترنت مرکز «نکمِک» یا مرکز ملی کودکان مفقود و مورد آزار ایالات متحده، سوءاستفاده جنسی از کودکان در فضای اینترنت، از ۴۱۵ هزار مورد در سال ۲۰۱۲ به ۳۲ میلیون مورد در سال ۲۰۲۲ رسیده؛ یعنی ۷۷ برابر شده است. گزارش دیگری میگوید ۳۰ درصد مصرفکنندگان ماده مخدر کشنده فنتانیل، از طریق پلتفرمهای مجازی توانستهاند به این قرصها دست یابند. بیتوجهی تعمدی صاحبان سکوهای مجازی به سلامت کودکان و نوجوانان، فقط زمانی آشکار میشود که کسی به قتل برسد یا خودکشی کند.
🔶 این سکوها مدعیاند روی هم مبلغی نزدیک ۲ میلیارد دلار را برای آگاهیبخشی، کنترل محتوا، هشدار به والدین یا اقدامات اضطراری هزینه کردهاند، در حالی که سال ۲۰۲۳ آنها از تبلیغات محصولاتی که مرتبط با کودکان و نوجوانان است، ۲۲ میلیارد دلار به دست آوردهاند. بر اساس گزارشی از والاستریتژورنال که مبتنی بر اسناد داخلی شرکت متا، شرکت مادر فیسبوک، واتساپ و اینستاگرام به دست آمده، یکسوم دختران ۱۲ تا ۱۶ ساله کاربر اینستاگرام که نسبت به چهره و بدن خود حس منفی دارند، معتقدند استفاده از اینستاگرام این حس منفی را تشدید میکند. «آرتور بِجار» از مدیران بخش پژوهش اینستاگرام میگوید ۴۰ درصد ۱۳ تا ۱۵ سالههای اینستاگرام در یک بازه زمانی ۷ روزه، به مقایسه منفی خود با دیگران میپردازند. با این همه، همچنان صاحبان سکوهای مجازی تصریح میکنند عضویت در شبکههای آنها سلامت روان را تهدید نمیکند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد رستمپور
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#علم_و_فناوری #دشمن_شناسی #قانون #آمریکا #هوش_مصنوعی #فضای_مجازی ✅ قوانین جدید کشورها برای حکمران
#علم_و_فناوری
#دشمن_شناسی #قانون
#آمریکا #هوش_مصنوعی
#فضای_مجازی
✅ قوانین جدید کشورها برای حکمرانی مجازی
🔰 قسمت دوم
🔶 دولتها در کشورهای مختلف با الگوهای مختلفی در تلاشند صاحبان این سکوها را نسبت به شهروندان خود مسؤولیتپذیر کنند. بنیاد و شکل و شمایل این مواجهه همیشه متأثر از عوامل مختلف سیاسی و اقتصادی بوده است. به صورت مشخص باید از ۳ الگوی مواجهه با پلتفرمهای مجازی سخن گفت؛ در الگوی آمریکایی، اقتصاد سیاسی پلتفرم برجستهتر است و میزان درآمد، تعداد نفرات صاحب شغل، گردش مالی و حجم مالیات پرداختی است که شکل و الگو را میسازد. در الگوی اروپایی، حقوق سیاسی بیشتر مبنا قرار میگیرد و چالشها و مسائلی همچون حقوق شهروندان، میزان آزادیهای ارائه شده در بستر پلتفرم و قواعد و قوانین زیست مبناست.
🔶 در الگوی چین و روسیه، بومیگرایی و حفاظت از دادهها و البته پاسخگویی در برابر دولتها محل چالش است و در نهایت، در الگویی که شاید بتوان آن را الگوی چهارم نامید و هند، ترکیه و برزیل در آن برجستگی بیشتری دارند، اصرار بر تعهدات نمایندگان و دفاتر پلتفرمها و نوعی سختگیری با هدف کنترل اجتماعی به چشم میخورد. در تمام این الگوها، اصل تکلیف دولتها در برابر رسانههای اجتماعی یک اصل لایتغیر و بدیهی است و تنها درباره کارایی هر یک از مواجههها بحثهایی شکل میگیرد.
🔶 تصمیم جدید دولت استرالیا برای ممنوعسازی حضور کودکان و نوجوانان زیر ۱۶ ساله در پلتفرمها که مواردی از آن به شکل مقطعی در برخی کشورها وجود دارد، از این جهت مهم است که اولا تمام کشورها نظم فکری و الگوی اجرایی حکمرانی مجازی مرسوم در سایر کشورها را لزوما نمیپذیرند و در پی ساخت معماری و الگویی متناسب با ظرفیتهای کشور خود هستند، حتی اگر از حیث تمدنی به صورت تام در غرب یا شرق جای گیرند. ثانیا اجرای این اقدام درباره همه پلتفرمها در حال رهگیری است و آن تفاوتگذاری میان سکوها یا رسانههای اجتماعیای که شائبه سیاسیکاری یا گرایش حزبی ایجاد میکند، در آن راه نیافته است.
🔶 در حکمرانی مجازی، استرالیا، آمریکا، هلند یا هند، همه چین و روسیهاند؛ اگرچه هر نحو از حکمرانی باید متناسب با جغرافیا و تاریخ کشورها باشد. با این نگاه، جمهوری اسلامی ایران نباید حکمرانی مجازی خود بویژه درباره کودکان و نوجوانان را وانهد و صد البته کوشش کند سیاستگذاری مورد نظرش را به یک سلسله قوانین فراگیر و کارآمد تبدیل کند. فضای مجازی آنقدر مسأله و چالش و ملاحظه دارد که به یک سلسله قوانین نیاز داریم و نه لزوما یک قانون. قانون حکمرانی را شفاف میکند و اتفاقا سرمایه اجتماعی میسازد. قانون جامعه را جامعه میکند و نه تصمیمات محفلی پشت پردهای که هیچ مسئولیتی برای کسی نمیآورد. قانون بنویسیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد رستمپور
🆔 @tahlil_shjr
Rahimpoor digital-.pdf
9.36M
#معنویت
#انقلاب_اسلامی
#بسیج #اسلام_ناب
#آرمانخواهی #تاریخ_معاصر
✅ جزوه پیشگامان رهایی
🔶 گریزی دقیق بر راه و رسم مسلمانی حقیقی و بسیجی بودن واقعی
🔸 #گفتار_اساتید: آقای رحیمپور ازغدی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#طوفان_الاقصی #اسرا
#رژیم_صهیونیستی #لبنان
#منطقه #فلسطین
✅ رمزگشایی از توهم صهیونیستها
🔰 قسمت اول
🔶 در روزهای اخیر، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم اشغالگر قدس، بر لزوم اشغال کرانه باختری تأکید کرد. مطرح شدن این موضوع، بحران دیگری را در منطقه و حتی داخل اراضی اشغالی ایجاد کرده است. در تحلیل اظهارات اخیر اسموتریچ، نکات و مؤلفههایی وجود دارد که نباید به سادگی از کنار آنها گذشت: نخست اینکه طرح اشغال کرانه باختری، معطوف به جنگ غزه و لبنان و برگرفته از تحولات میدانی و فرامتنی یکسال اخیر نبوده و خروجی یک نقشه بلندمدت در عرصه سیاست خارجی تلآویو بوده است.
🔶 فراموش نکنیم که حدود دو سال قبل، اسموتریچ نقشهای را در یک نشست خبری در پشت سر خود قرار داد که در آن، کرانه باختری، نوار غزه و حتی قسمتی از خاک اردن به اراضی اشغالی الحاق شده بود. پس از شکلگیری کابینه ائتلافی «نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم اشغالگر قدس به همراه اسموتریچ و «بنگویر» (وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) درصدد پیادهسازی این نقشه راه برآمدند. یکی از انتقادهای شدیدی که از سوی منتقدان نتانیاهو به وی وارد میشود، تمرکزگرایی بیشازحد وی بر نوار غزه و اهمالکاری او نسبت به تحولاتی بوده که در نوار غزه جریان داشته است.
🔶 سلسله تحولاتی که در سالهای اخیر در کرانه باختری رخ داده، نشاندهنده تمرکز صهیونیستها بر این منطقه (با هدف اشغال آن) بوده است. با این حال طرح چنین موضوعی در برهه کنونی این شائبه را در ذهن برخی مخاطبان ایجاد میکند که مصدر چنین وقاحتی، تحولات جاری در منطقه بوده است! این فرضیه بهصورت مطلق نادرست است: بهویژه اینکه در اتاق جنگ تلآویو، تحولات میدانی غزه و لبنان طبق فرمول عملیاتی و محاسباتی تعیینشده پس از وقوع عملیات طوفانالاقصی پیش نرفته و نتانیاهو به هیچیک از اهداف سهگانه اصلی خود در غزه، ازجمله «بازگشت اسرای صهیونیست»، «اشغال کامل نوار غزه» و «نابودی حماس» دست نیافته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین الملل
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #طوفان_الاقصی #اسرا #رژیم_صهیونیستی #لبنان #منطقه #فلسطین ✅ رمزگشایی از توهم صهیونیستها
#اقتصاد
#طوفان_الاقصی #اسرا
#رژیم_صهیونیستی #لبنان
#منطقه #فلسطین
✅ رمزگشایی از توهم صهیونیستها
🔰 قسمت دوم
🔶 از سوی دیگر، اصل طرح چنین موضوعی ناظر بر بحرانهای داخلی در اراضی اشغالی، بهویژه منازعات پایداری در کابینه نتانیاهو است. اسموتریچ با طرح این مسئله، تلاش کرده است به روش غیرمستقیم مدعی شود انحرافی بر اهداف میدانی و راهبردی کابینه جنگ در میدان نبرد ایجاد نشده و حتی کابینه نتانیاهو، به هدفگذاریهای بعدی در مدار جنگ غزه مشغول است. این پیام درحالی از سوی وزیر دارایی متوحش رژیم اشغالگر قدس مخابره میشود که بهدنبال ناتوانی در میدان جنگ، افشاگریهای امنیتی اخیر در دفتر نخستوزیر رژیم اشغالگر قدس و اختلافات مثلث ارتش، موساد و کابینه بر سر نحوه استمرار جنگ، حتی نزدیکترین افراد به نتانیاهو نیز بهشدت نگران سقوط کابینه ائتلافی هستند. بنابراین، در تحلیل مواضع اسموتریچ باید مصرف داخلی آن در معادلات سیاسی آشفته حاکم بر تلآویو نیز مورد توجه قرار گیرد.
🔶 نکته بعدی، مربوط به عواقب و تبعات چنین اقدامی (در صورت وقوع) باز میگردد. از آغاز طرح معامله قرن میان صهیونیستها و اعراب در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۲۲ کانون غیرقانونی شهرکسازی در کرانه باختری ایجاد شده است. این درحالی است که حتی دولت جدید آمریکا نسبت به استمرار این روند و پرداخت هزینههای حمایت از تلآویو در اشغال مطلق کرانه باختری ابراز تردید کرده است. حتی ترامپ و اطرافیانش نیز بهوضوح آگاه هستند که نبرد چندوجهی صهیونیستها در تقابل همزمان با لبنان، غزه و کرانه باختری نه تنها منتج به تحقق اهداف تلآویو در این مناطق مهم نمیشود، بلکه هزینههای جنگ و تبعات سلبی و سخت حمایت از رژیم صهیونیستی را بهشدت علیه زوج واشنگتن-تلآویو افزایش خواهد داد. فراتر از آن، چنین موضوعی میتواند در روند پیشبرد اهداف اعلامی دولت ترامپ مبنیبر انعقاد پیمانهای عادیسازی روابط کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی خلل ایجاد کند.
🔶 از آن گذشته، بسیاری از استراتژیستهای غربی و صهیونیستی معتقدند چنین اقداماتی به بروز واکنشهای ویرانگر و غافلگیرکننده علیه تلآویو منجر خواهدشد؛ تا جاییکه میتواند بخشی از عملیات انتقامی گروههای نظامی طرفدار مقاومت در کرانه باختری را به داخل اراضی اشغالی و حتی پایتخت این رژیم (تلآویو) تسری دهد. پیشفرض اسموتریچ و همراهانش مبنی بر اینکه الحاق تدریجی کرانه باختری به اراضی اشغالی از پیامدهای سلبی آن میکاهد نیز تنها یک توهم است. ایجاد حکومت نظامی صهیونیستها در کرانه باختری، بهمعنای افزایش تصاعدی هزینههای امنیتی، اقتصادی و بینالمللی علیه تلآویو بوده و توان نظامی حداقلی و تضعیفشده صهیونیستها در جریان جنگهای ۱۴ ماه اخیر را بیشازپیش به چالش خواهد کشید. در این میان، اردن و مصر نیز بهطور طبیعی بسیاری از مناسبات امنیتی پشتپرده و آشکار خود با تلآویو را قطع خواهند کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین الملل
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#رژیم_صهیونیستی #داعش
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
#مقاومت #استکبار
✅ هدیه قهرمان ملی به مردم جهان
🔶 به یاد بیاورید وقتی بهاصطلاح «دولت اسلامی عراق و شام» معروف به داعش در ژوئیه ۲۰۱۴ (تیرماه سال ۹۳) ادعای خلافت جهانی کرد و خود را حکومت اسلامی (الدوله الاسلامیه) نامید، بخشهای بسیار وسیعی از شمال عراق و شرق سوریه را با جمعیتهای حدود ۲٫۸ و ۸ میلیون نفر و بخشهای کوچکی را در لیبی، نیجریه و افغانستان به تصرف خود درآورده بود؛ دورانی را که سوریه و عراق در آستانه فتح کامل توسط این گروه قرار گرفتند و شنیدن جنایتهای وحشیانه و بعضا بیسابقه این گروه، لرزه به اندام میانداخت و رنگ صورتهای بسیاری را در جهان زرد میکرد. رعب و وحشت ناشی از ددمنشی داعشیها که با تکنیکهای هالیوودی تصویربرداری و در جهان پخش میشد، آنچنان بود که برخی سرزمینها با اعلام قصد حمله داعش به آنجا، بدون مقاومت فتح میشد!
🔶 در این شرایط که امکان مقاومت در برابر داعش در تصور هیچکس نمیگنجید، دلاورمردانی از لبنان، عراق، سوریه، افغانستان و پاکستان با حمایت روسیه و محوریت جمهوری اسلامی ایران و زعامت حضرت آیتالله العظمی خامنهای، راست قامت و استوار چون کوه، قدعلم کردند و پس از ضربات سنگین به این گروه جنایتکار مستظهر به استکبار و همپیمانانش در منطقه، آن را ابتدا زمینگیر کردند و سپس عقب راندند و سرانجام در ۳۰ آبان سال ۹۶ پایان آن، طی نامه شهید سردار سلیمانی به رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام شد؛ نامهای که در واقع هدیه این قهرمان ملی به همه جهان بود.
🔶 در سال ۱۴۰۲، ۳۰ آبان «روز قهرمان ملی» نامگذاری شد تا همزمان با یکی از بزرگترین خدمات سردار سربلند حاج قاسم سلیمانی، نام و یاد او اینگونه نیز در تاریخ ثبت شود. اکنون ۷سال از آن ایام سپری شده و هرچند بقایای این گروه وحشی در برخی کشورها پراکنده هستند و گاهگاهی جنایت میکنند، حکومت آنها متلاشی و سوریه و عراق تقریبا از لوث وجود آنها پاک شده است.
🔶 این تجربه، درسی است برای این روزهای کل جبهه مقاومت که با موجود منحوس دیگری بهنام رژیمصهیونیستی در حال نبرد است. تحلیلهای مبتنی بر شواهد متعدد، آینده را اینگونه پیشبینی کرده بود که درصورت موفقیت داعش، پیوند با رژیم صهیونیستی قطعی است و تصور کنید نتیجه پیوند این حیوانهای درنده با یکدیگر را! تجربه ثابت کرده مقاومت با نصرت الهی همراه خواهد بود و سختیها و مصایب این دوران که البته دشمن صهیونیستی هم از آنها کمبهره نیست، به پایان خواهد رسید و یکبار دیگر پیروزی، عزت و سرافرازی پاداش مجاهدان خواهد بود، انشاءالله.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی فضائلی
🆔 @tahlil_shjr
#غرب_شناسی
#تحریم #منطقه
#برجام #فلسطین
#انرژی_هستهای #لبنان
✅ تحریمهای اروپا علیه کشتیرانی ایران نمود بیمنطقی و دست خالی اروپا در برابر ایران است
🔶 در طی ماههای اخیر شاهد هجمهها و تندرویهای متعدد اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران هستیم به نوعی که میتوان گفت اقداماتی که روزهای گذشته توسط وزرای خارجه اتحادیه اروپا در اعمال تحریمها علیه کشتیرانی و آبهای جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت ناشی از عمق خصومت آنها و تاثیراتی است که از تحولات منطقه گرفتهاند لذا تلاش میکنند به انحاء مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهند.
🔶 یکی از مهمترین دلایلی که منجر به تشدید تحریمها و فشارها این بار از سوی اروپا بر بخشهای مختلفی که با اقتصاد و تجارت و حمل و نقل در ایران مثل تحریم هواپیمایی ایران ایر شده است را باید به تحولات ماههای گذشته ارتباط داد. اروپاییها مدعی هستند آنها خواهان بازگشت ایران به پای میز مذاکره برای رفع تحریمها و جان بخشیدن دوباره به توافقنامه جامع هستهای موسوم به برجام بودهاند، لذا تلاش کردهاند تا یک بار دیگر سران جمهوری اسلامی و مقامات مسئول در این حوزه را به پای میز مذاکره بیاورند تا گفتگوهای میان جمهوری اسلامی ایران و اروپا در این زمینه تکمیل شود.
🔶 آنها معتقدند مساله حمله روسیه به اوکراین روند را تغییر داد لذا به نظر میرسد بهانههای این چنینی عامل و ابزاری برای اروپا در تحت فشار قرار دادن و اعمال تحریمهایی بر جمهوری اسلامی ایران شده است. بیتردید اروپا حمله روسیه به اوکراین را بهانه کرد و از آن سو در قبال حمایت جمهوری اسلامی ایران از مردم مظلوم غزه و لبنان بسیار ناخرسند است این موارد از جمله محورهایی است که زمینهساز افزایش تنش بین ایران و اروپا شد بنحوی که توانست بر مذاکرات و موضوعات مرتبط با برنامه هستهای ایران تاثیر بگذارد و از آن فراتر برود و گفتگو بر سر بازگشت به برجام و پایان دادن تحریمها را به حاشیه ببرد.
🔶 محورهای یاد شده در حال حاضر تبدیل به ابزاری برای تحمیل فشار خواستههای اروپا به جمهوری اسلامی شده است؛ آنها به زعم خود گمان میکنند اینگونه میتوانند مسائل منطقه بخصوص برجستگی و نمود بسیار جنایتکارانه حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه و جنوب لبنان را به حاشیه ببرند.
🔶 در یک سالی که از تجاوز صهیونیستها به نوار غزه و جنوب لبنان میگذرد اروپا نسبت به قبل بسیار حساس شده است بنحوی که به صورت هدفمند برنامهریزی شده تلاش میکنند تا به نوعی جریان ایرانستیزی خود را فعال کنند؛ آنها با توسل به حیلههای همیشگی خود بر آن هستند تا در ماجرای غزه و لبنان ایران و محور مقاومت را مقصر جلوه دهند تا از یک سو نسلکشی در نوار غزه را به حاشیه ببرند و موضع ایران را به عنوان تاثیرگذار در افزایش آشوب غرب آسیا پررنگ کنند؛ یعنی اروپا تلاش میکند افکار عمومی را به این سمت و سو هدایت کند که جنگ غزه را جنگ با ایران به عنوان یک تهدید امنیتی جلوه دهد تا تجاوزات رژیم صهیونیستی برجسته نشود و به نوعی با این شیوه اعتراضات مردم غرب به جنایتهای صهیونیستها پایان بیابد.
🔶 اروپا طی ماههای اخیر دائما دنبال بهانهتراشی برای برجسته کردن نقش ایران در مسائل منطقه و عرصه بینالملل بخصوص در تشدید تنشهای نظامی بوده است بنابراین با توسل به این بهانهها از هر حربهای برای ضربه و لطمه زدن به ما استفاده میکند که شاخصترین آنها اتهامات به ایران در راستای ارسال پهپادها و موشکهای ایرانی به روسیه برای کشتار مردم اوکراین است.
🔶 این موضوعات در حالی تبدیل به ابزار فشاری علیه جمهوری اسلامی ایران شده که رئیسجمهور اوکراین آقای زلنسکی بارها به صراحت بر این موضوع تاکید کرده که ایران موشکی برای حمله به اوکراین به روسیه نداده است، اما اتحادیه اروپا بدون کمترین شواهدی اصرار دارند به نوعی پای ایران را به جنگ روسیه با اوکراین باز کنند تا از تبعات و پیامدهای منفی این موضوع به نفع تحمیل لطمات و تحریمها علیه ایران استفاده کنند.
🔶 اروپا با عنوان کردن این موضوع در سطح رسانهها که ایران با ارسال موشک به روسیه تهدیدی برای اروپا تلقی میشود تلاش میکند تا از چنین مواضعی بهرهبرداری حداکثری داشته باشد و به تبع آن تحریمهایی مثل تحریم کشتیرانی و آبهای ایران را بر ما اعمال کند، بنابراین تحریمهایی که روز گذشته در شورای اروپا علیه ایران تصویب شد در همین راستا و با این نگاه اتخاذ شده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مراضی مکی
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#خط_حزب_الله #نشریه
#دشمن_شناسی
#مقاومت #بسیج
#جنگ_روایتها #لبنان
✅ سلاحی اختصاصی در دست جبهه حق
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#ولایت_فقیه #خط_حزب_الله #نشریه #دشمن_شناسی #مقاومت #بسیج #جنگ_روایتها #لبنان ✅ سلاحی اختصاص
خط حزبالله. شماره ۴۷۱.pdf
585.2K
#ولایت_فقیه
#خط_حزب_الله #نشریه
#دشمن_شناسی
#مقاومت #بسیج
#جنگ_روایتها #لبنان
✅ سلاحی اختصاصی در دست جبهه حق
🔶 شرحی بر دعای چهاردهم صحیفهی سجّادیّه بر اساس سورهی مبارکهی فتح و آیات قرآن کریم
دعای چهاردهم صحیفهی سجّادیّه دعای امام سجّاد (ع) هنگام مواجهه با ظلم ستمگران و درخواست نصرت الهی در برابر ظالمان است. حضرت آیتاللّه خامنهای، در توصیهی اخیر خود به مردم ستمدیدهی لبنان و غزّه، بر خواندن دعای چهاردهم صحیفهی سجّادیّه، سورهی مبارکهی فتح و دعای توسّل تأکید فرمودند.
🔸 خطحزبالله؛ شماره ۴۷۱
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#منطقه #حزب_الله
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
✅ پیام تهران
🔶 یکی از رویدادهای سیاسی خبرساز روزهای اخیر، سفر فرستاده ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به سوریه و لبنان است. «دکتر علی لاریجانی» در رأس هیئتی با هدف دیدار و گفتگو با مقامات سوریه و لبنان به این کشورها سفر کرد. او در کنار دیدارهای گوناگون، حامل پیامهای مهمی از طرف رهبر معظم انقلاب به رئیسجمهور سوریه و نخستوزیر لبنان بود.
لاریجانی اولین نفری نیست که به عنوان مقام رسمی جمهوری اسلامی طی کمتر از دو ماه گذشته به لبنان سفر میکند؛ چرا که پیش از او «دکتر محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس و «دکتر عباس عراقچی» وزیر امور خارجه کشورمان به منطقه سفر کرده بودند. سفر وزیر امور خارجه در اولین روزهای پس از شهادت «سیدحسن نصرالله» دبیرکل شجاع حزبالله و «سردار عباس نیلفروشان» مستشار عالی نظامی ایران و سفر رئیس مجلس در اوج حملات صهیونیستها به لبنان، با هدایت پرواز تا فرودگاه بیروت و حضور در مناطق بمباران شده به دست صهیونیستها و دیدار با مردم و مسئولان لبنان یک فصل مشترک دارند و آن، «حمایت همهجانبه جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت و حزبالله لبنان» است. دشمن صهیونیستی به زعم خود با ترور رهبران و فرماندهان مقاومت رؤیای بیتعبیر پایان حزبالله را در سر میپروراند، اما طولی نکشید که حزبالله شجاع و مقتدر پس از تحمل این ضربات، ساختار و سازمان فرماندهی و رزم خود را احیا کرد و حملات خود را علیه مواضع اشغالگران با شدت و حدت بیشتر و در محدوده وسیعتری گسترش داد تا جایی که حجم موشکهای شلیک شده از طرف حزبالله به مناطق گوناگون سرزمینهای اشغالی پس از شهادت سید مقاومت با پیش از آن قابل مقایسه نیست.
اما این یک واقعیت انکارناپذیر است که دو کشور سوریه و لبنان به دلیل موقعیت خاصشان در محور مقاومت در تحولات غرب آسیا، به ویژه در یک سالی که از عملیات «طوفانالاقصی» میگذرد، نقش و اهمیت بسیاری دارند. این دو کشور در کنار نقش و جایگاه خود در تحولات منطقه، به منزله متحدان راهبردی کشورمان نقش ویژهای در سیاستهای جمهوری اسلامی در منطقه ایفا میکنند.
سفر دکتر لاریجانی در ادامه دو سفر قبلی مقامات کشورمان به منطقه یک هدف کلان داشت که پیشتر به آن اشاره شد، اما در کنار حمایت قاطع، از یک سو ارزیابی تحولات میدانی و پاسخ به فشارهای آمریکا و رژیم صهیونیستی به دولت لبنان از اهداف این سفر مهم بود و از سوی دیگر تحکیم روابط سیاسی و راهبردی با دو کشور و تقویت روابط با هدف افزایش کمک ایران به بازسازی سوریه دنبال میشد.
این سفر بیانکننده یک پیام مهم دیگر بود و آن، «تداوم راهبردهای جمهوری اسلامی ایران در منطقه» بود؛ چرا که به روشنی پیام کشورمان مبنی بر تقویت همکاریهای سیاسی، اقتصادی و نظامی را نشان میدهد و به همین دلیل یک گام بسیار مهم در راستای تثبیت جایگاه محور مقاومت و کشورهایی است که در خط مقدم این محور با رژیم جعلی صهیونی و حامیان غربیاش، به ویژه آمریکا در حال مبارزه هستند. از این رو و در وضعیت پیچیده و حساس منطقه، چنین سفری را باید «یک گام کلیدی و بسیار مهم برای تقویت جبهه مقاومت» و «تقویت عمق راهبردی جمهوری اسلامی در منطقه» دانست.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی حیدری؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr