#عزت_ملی
#انسجام_ملی
#بصیرت #وحدت
✅ واجب و حرام؟!
🔶 رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها نسبت به حفظ آرامش اجتماعی و پرهیز از دوقطبیسازی جامعه هشدار دادهاند. در حالی که برخی رخدادها و اظهارات روزهای گذشته در یک فضای منطقی قابلیت نقد و ارزیابی دارد، برخی بیخود و بیجهت فکر و ذهن و آرامش جامعه را تحت تأثیر خود قرار میدهند. برای نمونه، اینکه رئیسجمهور منتخب با چه الگو و شیوهای کابینه خود را برمیگزیند، میتوان از حیث عقلی و فنی آن را مورد نقد جدی قرار داد؛ لذا کشاندن این مسئله به تجمعات و مراسمها و شعار و حرف علیه این و آن سر دادن هیچ کمکی به آگاهی سیاسی و آرامش و انسجام جامعه نمیکند. در این باره نخست بکوشیم ببینیم مشکل اساسی در این باره چیست؟
🔶 معضل اساسی در اینجا صفر و صدی دیدن قضایا و عملکرد عناصر و تحولات سیاسی است. در اینجا گویی قانون «همه یا هیچ» حکمفرماست؛ یعنی اگر عناصر سیاسی «همه» سلایق و خصلتهای سیاسی ما را ندارند، گویی «هیچ» محدوده و عقاید مشترکی با یکدیگر نداریم. اینکه نیروهای سیاسی که همفکر و هم سلیقه ما نیستند، پس دقیقاً در نقطه مقابل ما هستند، پدیدهای مخاطرهآمیز است. به فرمایش رهبر حکیم انقلاب اسلامی ایجاد دو قطبیهای کاذب بیفایده و پرضرر است.
🔶 رهبر معظم انقلاب صریح و با تأکید بر اینکه سخنرانی برخی چهرههای سیاسی در حرم حضرت معصومه (س) و حرم حضرت امام خمینی (ره) از سوی عناصر دلبسته به نظام و بر اساس تشخیص نادرست، دچار اختلال میشود، تذکر داده و فرمودند: «بنده با این کار مخالفم! با این نوع تخریب کردنها و سروصدا کردنها موافق نیستم، من مخالفم.» ایشان در جای دیگری فرمودند: «اینکه عدهای برخی را ضدولایت و ضدبصیرت بنامند و شعار بدهند، نظیر آنچه اخیراً در قم روی داد، اقدامی غلط است و بنده کاملاً مخالف این کارها هستم.»
🔶 پیامدهای این اعمال در جامعه آن است که اخلاق عمومی را تباه میکند، خشم و نفرت را در جامعه میپراکند، انسجام اجتماعی را دچار مشکل کرده و ضمن مخدوش کردن چهره و شخصیت جهانی نظام، راه توطئهگری دشمنان را هموار میکند. بر اساس بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، در زمینه مواجهه با عناصر و پدیدههای سیاسی که موافق میل ما نیست، راهکار اساسی آن است که بر اصول ایستادگی کرد و در سلایق اغماض به خرج داد. رهبر حکیم انقلاب بارها تأکید کردهاند: «نقد و نقدپذیری واجب است، اما تهمت و لجنپراکنی حرام است؛ نقد باید منصفانه، عاقلانه و مسئولانه باشد.» در اینجا یک انتظار اساسی از مسئولان و عناصر سیاسی نیز وجود دارد که در رفتارهای خود نهایت عقلانیت، پختگی و متانت را مدنظر قرار دهند و شروع کننده منازعات بیحاصل در جامعه نباشند.
🆔 @tahlil_shjr
ذوب شدن تدریجی یک خیال.pdf
56.3K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#مقاومت #طوفان_الاقصی
✅ ذوب شدن تدریجی یک خیال
🔰 گزارشی درباره عوامل داخلی و بیرونی فروپاشی رژیم صهیونیستی
🔶 ترس از نابودی قریبالوقوع رژیم اسرائیل در میان نخبگان رژیم صهیونیستی در حال گسترش است، بیشتر کسانی که از آینده تاریک آن میترسند، دانشگاهیان نیستند؛ بلکه عمدتاً سیاستمداران ردهبالای رژیم هستند.
🔶 مقاومت در منطقه، انزوا در مجامع بینالمللی؛ که نتیجه آن قرارگرفتن در فهرست سیاه سازمان ملل بود، عدم مشروعیت رژیم صهیونیستی در میان بسیاری از یهودیان و جنبشهای یهودی صلحطلب و ضدصهیونیست در سراسر جهان، و تغییر توازن قدرت و جابهجایی کانونهای قدرت در جهان از عوامل بیرونی این فروپاشی است.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#آمریکا #یمن
✅ چند نکته تکمیلی
1️⃣ بررسی نوع، زمان، مکان و پیوست رسانهای حمله نشان میدهد، جنگ تصویر بسیار مدنظر تلآویو بوده تا با نمایش تصاویر آتش گسترده در الحدیده، بتواند بازدارندگی ذهنی نزد شهرکنشینان را به دست آورد. این نبرد تصویر در پاسخ یمن مدنظر خواهد بود.
2️⃣ اینکه گفته شود آمریکا از حمله فوق اطلاع نداشته یا همکاری نکرده، مضحک است زیرا حتی در صورت فوق، تحرک گسترده در دریای سرخ ساعتها قبل از حمله به اطلاع نیروهای آمریکایی منطقه میرسد. همچنین اخیرا پنتاگون خواهان لیست اهداف گسترده از سنتکام شده و ژنرال کوریلا فرمانده سنتکام در نامه به لوید آستین، خواهان حملات گستردهتر به بانک اهداف زیرساختی و اقتصادی و ... شده بود. البته بررسی کامل مسیر دقیق حمله و پایگاههای مبداء که از آن هواپیماهای سوخترسان پرواز کردهاند برای برنامهریزیهای آتی مهم است.
3️⃣ در پاسخ آتی، علاوه بر جنبه انتقام یمنی، جنبه تاثیرمحوری در کلان پروژه جدید جبهه مقاومت برای توقف جنگ در غزه مدنظر قرار خواهد گرفت.
4️⃣ با حمله قبلی، سفر نتانیاهو به آمریکا به تعویق افتاد. این سفر در محاسبات پاسخ از جهاتی برای تاثیرگذاری بر آن و بر کل حمله، موثر است.
5️⃣ این هزینه محور پشتیبانی برای غزه، چه در جنوب لبنان، چه در الحدیده، چه در بغداد، چه در دمشق، سفارت ایران و یا کرمان رخ داده است. این هزینه جمعی برای فلسطین، در حافظه جمعی منطقه ثبت خواهد شد.
6️⃣ معادله اعلام ناامنی یافا راهبردی است و در صورت رسیدن به سطح عمل، تغییر دهنده بسیاری از مسائل خواهد بود.
7️⃣ محور صرفاً الحدیده را پایان حملات دشمن نمیداند و آمادگی خود را علیالخصوص در حوزه امنیتی حفظ میکند.
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
#دستاوردهای_دولت_سیزدهم
#واردات #ارز
#خودروسازی
✅ اما و اگرهای واردات خودرو
🔶 هیئت دولت در هفته گذشته، از تصویب آییننامه واردات خودرو برای همه ایرانیان خبر داد. آقای جهرمی در ادامه اعلام این خبر تأکید کرد، این مصوبه آخرین گام برای مقابله با انحصار در صنعت خودرو است. درباره این خبر و سیاستی که دولت سیزدهم در صنعت خودرو داشت، نکاتی وجود دارد:
🔶 دولت سیزدهم در بخش افزایش تولید خودرو موفق بود و توانست تا ۳۵ درصد افزایش تولید سالانه را نسبت به انتهای دولت دوازدهم عملیاتی کند. این دولت اگرچه نتوانست انتظارات را از حیث قیمتها در بازار خودرو برآورده کند، اما ضمن افزایش تولید، قوانینی برای واردات خودرو در دستور کار قرار داد که به صورت کلی یک گام به جلو بوده است و زمینه را برای بهبود وضعیت بازار در دولت بعد فراهم کرد.
🔶 درباره آییننامه اخیر، برخی ابهامات مطرح است که به نظر میرسد نسبتی با اقتصاد کشور ندارد و احتمالاً باید اصلاح شوند. بر اساس آییننامه واردات خودروهای کارکرده، اشخاص حقیقی با کد ملی میتوانند خودرو وارد کنند که منشأ ارزشان صادرات یا سرمایهگذاری خارجی باشد. الزام تأیید منشأ ارز، وضع سود بازرگانی بالا، تأییدیه قطعات یدکی، خدمات پس از فروش، حقوق ورودی قابل توجه و... موانع جدی در تحقق این آییننامه است. به ویژه آنکه همه ایرانیان، صادر کننده نیستند (آن هم با ارز منشأ خارج) که بتوانند خودرو وارد کنند.
🔶 از نقدهای دیگری که بر قانون واردات خودرو مترتب است و پیشبینی هم میشد، عدم تأمین تقاضای ارز است. در سال گذشته، همراه با وعده مسئولان مبنی بر واردات ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو، در نهایت کمتر از ۱۲ هزار خودرو ترخیص قطعی شد؛ یعنی کمتر از دو درصد از میزان تولید خودروسازان داخلی که عملاً نمیتواند سهمی در تنظیم بازار و ایجاد فضای رقابتی داشته باشد. اکنون این گمان میرود که ارز اشخاص نیز نتواند پاسخگوی حجم بالای تقاضا برای واردات خودرو باشد، به ویژه که سازکار آن نیز بسیار دشوار تدوین شده است.
🔶 مسئله بعدی محل تأمین ارز است. ارز حاصل از صادرات اشخاص، امکان تأمین ارز مورد نیاز واردات خودرو را به اندازهای که اثری مداوم داشته باشد، ندارد. اکنون باید دید آیا منابع ارزی جایگزین کفاف چنین وارداتی را میدهد یا فشار این مخارج ارزی به افزایش قیمت ارز منجر خواهد شد؟ نکته بعدی اینکه همین واردات با چنین قیمتهایی که امروزه در بازار شاهدیم، طبقات بالای جامعه را سیراب میکند، وگرنه طبقات متوسط و پایین جامعه اساساً توان خریداری آنها را ندارند. واردات خودرو با این سازکار، از حیث تقویت بخش عرضه اثر بسیار پایینی بر بازار دارد؛ اما از حیث روانی تأثیرات مثبتی بر قیمتها، آن هم در مقطعی چند ماهه به صورت تنفس مصنوعی ایجاد میکند.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#یمن #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
✅ عملیات راهبردی
🔶 عملیات پهپادی انصارالله یمن در قلب تل آویو حاوی پیامهای مهمی بوده است: دومین عملیات مهم هوایی جبهه مقاومت بعد از عملیات از قبل اعلام شده پهپادی و موشکی ایران (وعده صادق) در قلب فلسطین اشغالی با مسافت بالا میباشد که بازتاب زیادی داشته است. نمایش قدرت جدید هوایی یمن با پهپاد رادارگریز یافا با برد ۲۰۰۰ کیلومتر با مدت زمان ۱۰ ساعت با عبور از همه لایههای سیستمهای دفاعی درست بعد از حملهٔ یمنیها به یک کشتیِ صهیونیستی تجاری با نام MSC UNIFIC و اضافه شدن تهدید هوایی یمن به تهدید دریایی برای رژیم صهیونسیتی.
🔶 اصابت پهپاد یافا در ساختمانی در کنار سفارت آمریکا حاوی این پیام است که انصارالله یمن آمریکا را قطعاً شریک جرم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه میداند و اینکه حمله به منافع آمریکا در غرب آسیا را برای خود مشروع و محفوظ می داند. دردسری دیگر برای بایدن و دموکراتها در عرصه سیاست خارجی که منجر به ریزش آراء آنها در انتخابات آینده ریاست جمهوری خواهد شد. اجتماع و حمایت میلیونی مردم یمن و حمایت کامل آنها از این عملیات به عنوان یک سرمایه و پشتوانه مهم در عملیاتهای بعدی.
🔶 کاهش شدید قدرت بازدارندگی در فلسطین اشغالی که بعد از مناطق شمالی این بار در تل آویو اتفاق افتاد و احساس ناامنی نمودن صهیونیستها و تردید آنها برای ادامه زندگی در سرزمینهای اشغالی. آنچه رخ داد شکستی دیگر برای ارتش و سامانه های دفاع هوایی و نیروی هوایی و جبهه داخلی صهیونیستها می باشد و سئوالاتی مشابه هفتم اکتبر دوباره بوجود آمد که اینها کجا بودند؟ تبعات اقتصادی برای رژیم صهیونیستی و کاهش بیش از پیش سرمایهگذاریهای خارجی در سرزمینهای اشغالی به خصوص تل آویو. افزایش تردید عربستان در به رسمیت شناختن رژیم صهیونسیتی که منوط به توافق تسلیحاتی و هستهای با آمریکا بوده است. دیکته نمودن گفتمان جبهه مقاومت بر گفتمان تهاجمی صهیونیستی-آمریکایی.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
#جهاد_تبیین
#انقلاب_اسلامی
#روشنگری
#تحلیل_سیاسی
✅ بر ماست که بپاخیزیم
🔶 تصور کنید در چهارسالِ پیشرو بنا نیست رهبر انقلاب برای تبیین و راه نشان دادن، نسبت به هر مسألۀ خُرد و کوچکی شخصاً ورود کنند! بنا را بر این بگذاریم که بارِ تبیینِ عالمانه و نقطهزن بر دوش ماست!
🔶 خُب حالا ما بایستی چه مسائلی را، چگونه تبیین کنیم؟ بنشینید و به این دو موضوع فکر کنید! بنا نیست ما صرفاً نشردهندۀ تحلیلها و بعضاً تخیُّلهای دیگران باشیم. بارِ بر دوش ما، تبیین است نه صرفاً انتشار. نباید منتظر بمانیم که یک عده برایمان بنویسند یا برایمان بگویند و ما هم عیناً همان را تکرار کنیم و بعد بیخود و بیدلیل از فکر و تحلیل همانها دفاع کورکورانه بکنیم.
🔶 رهبری فرمود دوست دارم جوانان، خصوصاً دانشجویان و حتی دانشآموزان نسبت به ریزترین پدیدههای سیاسی و اجتماعی دنیا تحلیل داشته باشند: «بنده دلم میخواهد این جوانان ما، شما دانشجویان؛ چه دختر، چه پسر و حتّی دانشآموزان مدارس، روی این ریزترین پدیدههای سیاسی دنیا فکر کنید و تحلیل بدهید. گیرم که تحلیلی هم بدهید که خلاف واقع باشد؛ باشد! خدا لعنت کند آن دستهایی را که تلاش کردهاند و میکنند که قشر جوان و دانشگاه ما را غیر سیاسی کنند. کشوری که جوانانش سیاسی نباشند، اصلاً توی باغ مسائل سیاسی نیستند، مسائل سیاسی دنیا را نمیفهمند، جریانهای سیاسی دنیا را نمیفهمند و تحلیل درست ندارند. مگر چنین کشوری میتواند بر دوش مردم، حکومت و حرکت و مبارزه و جهاد کند!؟» (۱)
🔶 فرمود شما بایستی از اصل انقلاب و وقایع مهمی که در دهههای مختلف در کشور رخ داده، تحلیل داشته باشید: «شما باید از اصل انقلاب اسلامی تحلیل داشته باشید، از قضیۀ دفاع مقدس، جنگ هشتساله باید تحلیل داشته باشید، از قضایای گوناگونی که در دهۀ ۶۰ اتفاق افتاد همینجور، از واگراییهایی که در دهۀ ۷۰ اتفاق افتاد باید تحلیل داشته باشید، از حوادث گوناگونی که در دهۀ ۹۰ و ۸۰ اتفاق افتاد باید تحلیل داشته باشید. یعنی بدانید و تشخیص بدهید که این حادثه چه بود، از کجا شروع شد، کی پشت این حادثه بود، نتیجۀ این حادثه چه شد؟» (۲)
1⃣ رهبر انقلاب اسلامی ۱۳۷۲٫۰۸٫۱۲
2⃣ رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دانشآموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان ۱۴۰۲/۰۸/۱۰
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام اسماعیل فخریان
🆔 @tahlil_shjr
تب ترامپیسم با چاشنی ترور!.pdf
69.1K
#انتخابات
#دموکرات
#آمریکا
✅ تب ترامپیسم با چاشنی ترور/ سوء قصدی که قطعا عادی نیست!
🔶 سرانجام دونالد ترامپ به هدف اصلی خود مبنی بر نامزدی نهایی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر ۲۰۲۴ رسید. فراتر از آن، ترامپ پس از ترور ناموفق خود، تبدیل به چهرهای محبوبتر در نزد رایدهندگان مستقل و حتی برخی جمهوریخواهان مخالف خود شده است. با این حال، به نظر میرسد سه نکته در ترور ترامپ عادی نیست: یکی زمان ترور و دیگری مکان آن و سوم، تبعات این ترور! به عبارت بهتر، حتی اگر اصل ترور ترامپ (آن هم به صورتی ناشیانه) بپذیریم، باید به این سوال اصلی پاسخ دهیم که این عملیات در چه زمان و مکانی صورت گرفته و چه تبعاتی برای دموکراتها و جمهوریخواهان داشته است!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#مردمسالاری_دینی
#وحدت #مطالبه_گری
✅ ما هم مخاطب تذکر رهبری هستیم
🔰 لوازم چهارگانه وحدت
🔶 رهبرانقلاب در دیدار با نماینده ها تاکید کردند "مجلس باید آرامش بخش باشد"."باید از دولت و مجلس صدای واحد شنیده شود". "مجلس نباید منشا تشنج در افکار عمومی باشد." مفهوم "وحدت" در سخنان رهبری انقلاب در چند ماه گذشته بدون شک از پر بسامدترین تعابیر است. ضرورت مساله روشن است و کسی مخالف آن نیست. اما متاسفانه در عمل ماجرا به نحو دیگری رقم می خورد. این مساله نیز تنها منحصر به مجلس نیست. یک نمونه همین روزهای شورای شهر که پیش روماست. بداخلاقی ها و تفرقه افکنی هایی که وبال مردم شده است. در فضای مجازی و رسانه نیز به طریق دیگر.
🔶 این متن توضیح مختصری است مبنی بر اینکه چه کسانی می توانند منشا وحدت باشند و برای وفاق و همدلی چه لوازمی باید مهیا شود تا از حرف به عمل برسیم. واقعیت انیست که وحدت نیازمندی شخصیتی است که 4 ویژگی را در خود ایجاد و رشد و ارتقا بخشیده است.
1⃣ وحدت از منظر اعتقادی است. این فهم باید ایجاد شود که وحدت یک تاکتیک و یا یک خصلت صرف اخلاقی نیست. وحدت یکی از ارکان کلیدی و از ارزش های پایه ای انقلاب اسلامی است. وحدت روی دیگر مردمسالاری دینی است. وحدت ثمره یک نگاه توحیدی به سیاست و توده مردم است. خلاصه فردی که به جهت اعتقادی مساله وحدت برایش حل و فصل نشده است، نمی تواند منشا وحدت باشد.
2⃣ وحدت از منظر اخلاقی است. وحدت و همدلی و مدارا و وفاق و اجماع و غیره هرچند بار معنایی مجزا دارند اما همگی نیازمند یک منش و فضیلت اخلاقی اند. نیازمند یک ملکه روحی. افرادی می توانند در سیاست وحدت ساز باشند و منشا قرابت ذهن ها و دل ها شوند که به جهت فردی نیز اهل تهذیب نفس و در تعامل با دیگران اهل مدارا و خلق حسنه باشند. خیلی وقت ها تکبر و تفرعن و نخوت های فردی است که اجازه بروز و ظهور همدلی و وفاق اجتماعی نمی دهد.
3⃣ وحدت از منظر عقلانیت است. فارغ از اینکه همدلی و وحدت یک منش اخلاقی و یک رویکرد عالی اعتقادی است، وحدت از منظر عقلانیت نیز اهمیت دارد. به جهت دستگاه محاسباتی نیز وحدت کارآمد و محل رجوع است. کسانی که اهل تدبیر و منطق و عقلانیت در سیاست نیستند نمی توانند وحدت ساز باشند. بسیاری از اهل تحجر به همین دلیل عامل تفرقه اند. آنها که روحیه تکفیری و خوارج گونه دارند و از هرگونه تعامل منطقی و گفت وگویی فراری و گرفتار خودحق پنداری هستند نمی توانند عامل وحدت باشند.
4⃣ وحدت از منظر هنر است. عاملان به وحدت باید اهل هنر باشند. اهمیت هنر روشن است، اما هنر در سیاست از این منظر اهمیت دارد که در تخاطب با مردم است. مسئولی می تواند در ارتباط با مردم عامل به وحدت باشد که بتواند هنرمندانه وفاق را با مطالبه و نقد و پرسشگری جمع کند. در غیراینصورت به اسم وحدت عده ای محکوم به انفعال و سکوت می شوند و از سوی دیگر عده ای به اسم عدالتخواهی و مطالبه گری و نظارت و انتقاد پا بر اخلاق و معنویت و وحدت می گذارند. جمع ایندو به جز اعتقاد و اخلاق و عقلانیت، هنر می خواهد.
🔶 حرف تمام است. اگر می خواهیم عامل به تذکر مکرر رهبرانقلاب باشیم، اول از همه هرجا هستیم خود را مخاطب این سخنان بدانیم و در مرتبه بعد این چهار ویژگی را در خودمان تقویت کنیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#یمن #رژیم_صهیونیستی
#فلسطین #مقاومت
✅ بازتاب گسترده حمله پهپادی یمن به تلآویو رویترز: هفتم اکتبر دوم بود
🔶 صحبتها و تحلیلها در مورد حمله بینظیر مقاومت یمن به تلآویو همچنان ادامه دارد. رسانههای صهیونیستی و حتی رویترز در اینباره گزارش دادهاند که «اصابت پهپاد یمنیها به تلآویو هفتم اکتبر برای نیروی هوائی اسرائیل بود.»
🔶 تحلیلها، صحبتها، گمانهزنیها و بررسیهای اطلاعات جدید امنیتی درباره حمله پهپادی که از یمن به پرواز درآمد و سحرگاه روز جمعه (29 تیر) در تلآویو منفجر و منجر به کشته شدن یک اسرائیلی و مجروح شدن تعدادی صهیونیست شد، همچنان ادامه دارد و موضوع داغ رسانههاست. این حمله بار دیگر این هشدار را زنده کرد که افزون بر حزبالله لبنان، به عنوان قویترین شاخه مقاومت، شاخه دیگری تولد کرده است که میتواند قلبِ رژیم آپارتاید اسرائیل را مورد هدف قرار دهد و دیگر تلآویو از هیچ سویی ایمن نیست و از کیلومترها دورتر ممکن است مورد هدف قرار گیرد.
🔶 رسانههای صهیونیستی و همچنین خبرگزاری رویترز در اینباره گزارش دادهاند که «اصابت پهپاد یمنیها به تلآویو هفتم اکتبر نیروی هوایی» اسرائیل بود. عملیات یمن شکست پرسروصدای سامانههای پدافند هوائی اسرائیل را نشان داد و ثابت کرد که مقابله با این پهپادها دشوار است. این رسانهها نوشتند: «فقط یک چیز میتوانیم بگوییم و آن این است که نیروهای یمنی موفق شدند و موفقیت آنها شکست ماست.» همچنین روزنامه صهیونیستی معاریو نوشته است: «پهپاد یافای ارتش یمن که تلآویو را هدف قرار داد، آغازگر مرحله جدید و برهمزننده موازنه است.»
🔶 یکی از مقامات ارشد ارتش رژیم صهیونیستی نیز در اینباره گفت: «برتری هوائی اسرائیل دیگر مطلق نیست و هرکس خلاف این را بگوید دروغ میگوید.» این مقام صهیونیست افزود که عملیات یمن معادلات را به گونهای به هم ریخت که نشان میدهد اسرائیل وارد دورانی شده است که دیگر امن نیست و جمعیتش در معرض حمله هوائی ناگهانی هستند و کسی قادر به جلوگیری از آن نیست.
🔶 وبگاه صهیونیستی والا نیز در اینباره گزارش داد: آنچه پنجشنبهشب در تلآویو رخ داد، شکست نیروی هوائی اسرائیل در دفاع از جبهه داخلی بود و اکنون سؤال این است که نیروی هوائی در دهه گذشته برای چه تهدیدی ساخته شد؟ در همین راستا، «امیر بوخبوط»، تحلیلگر امور نظامی والا، با انتقاد از عملکرد نیروی هوائی رژیم صهیونیستی گفت: واکنش نیروی هوائی به این حادثه وحشتناک تردیدهای بزرگی را ایجاد میکند.
🔶 این تحلیلگر مسائل نظامی افزود: این حادثه از جهات مختلف خطرناک است؛ چراکه اسرائیل درگیر جنگ فرسایشی با محوری متشکل از ایران و گروههای مسلح در عراق و سوریه، انصارالله در یمن و حزبالله لبنان است. وی در ادامه اذعان کرد: اسرائیلیها باید بپذیرند تهدید واقعی که همه آن را میبینند «جنگ بزرگ» است و برآوردهای کارشناسان حاکی از آن است که در صورت آغاز چنین جنگی حدود ۵۰۰۰ پهپاد و موشک مختلف از مناطق مختلف خاورمیانه بر «گوش دان» در تلآویو سقوط خواهد کرد.
🆔 @tahlil_shjr
دستورالعمل شکست در دیپلماسی فرهنگی.pdf
91.6K
#روابط_خارجی
#روسیه #جنگ_اوکراین
#غرب_شناسی
✅ دستورالعمل شکست در دیپلماسی فرهنگی
🔶 کشور روسیه از این جهت که قبل از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سرزمینهای وسیعی در آسیای میانه، شرق اروپا و منطقه قفقاز را تحت کنترل داشت، میتواند گستره فرهنگی پهناوری را در بر گیرد. همچنین منازعات و رقابتهای سیاسی و جایگاه مهم این کشور در میان قدرتهای جهانی به اهمیت عملکرد آن در سطح جهان دامن میزند. ولادیمیر پوتین، الحاق کریمه را با برانگیختن مفهوم «جهان روسی» توجیه کرد. او از روس ها به عنوان زندگی در یک «ملت تقسیم شده» صحبت کرد و «آرزوهای جهان روسیه، روسیه تاریخی، برای بازگرداندن وحدت» را برجسته کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن خسروی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#امام_حسین(ع)
#تربیت_نسل #روشنگری
✅ تربیت نسلهای عاشورائی برای ظهور تحولات جهانی
🔶 روزگاری بس دراز به وسعت تاریخ سال 61 هجری قمری است که کودکان ما دلشان در گرو عشق اباعبدالله بیقرار است و زیرسایه بیرق سالار شهیدان با او میثاق میبندند. سالیانی به پهنه تاریخ کربلا، میان هقهق مادرانشان در روضهخوانیها قد میکشند و بزرگ میشوند و نوزادانمان شیر مادر را آمیخته با اشکهای حسینی در رگهایشان جاری میکنند و عشق حسین (ع) به جانشان آمیخته میشود.
🔶 میان این سرگردانی، ماییم که عاشقیم و در صددیم شور آمیخته به شعور را حتی میان روزمرگیهایمان رقم زنیم و آن را به نسلهای بعد انتقال دهیم. از به اهتزاز درآمدن پرچمها، برپایی تکیهها، حسینیه، منبرها، چای روضه تا فیلمها و ویدئوکلیپها و استاپموشنها؛ از رسومات قدیمی تا تکنیکهای جدیدتر همهوهمه تقلای ماست برای انتقال پیام عاشورا به نسلهایی که قرار است پای در رکاب امامزمانمان به خونخواهی سالار شهیدان به پا خیزند و جهان را برای ظهور مولایمان مهیا کنند.
🔶 از ادبیات آغاز میکنیم. قدرت تأثیرگذاری واژهها بر کسی پوشیده نیست و اگر نویسندهای بر این قدرت بیپایان احاطه داشته باشد میتواند به صورتی واقعه عاشورا را برای کودکان طرح کند که اثرش خیلی تلخ نشود، و اباعبدالله تنها شهیدی برای سوگواری و مویه نباشد. اگر چه که اشک بر اباعبدالله غوغا میکند؛ اما نهادینهکردن فرهنگ عاشورائی امر به معروف و نهی از منکر به سبک و سیاق نهضت عاشورا و انسانسازی است که میتواند نسلی حسینی برای امامزمانمان تربیت کند.
🔶 ما در زیارت اربعین سیدالشهدا داریم که ایشان جانشان را فدا کردند تا امت را از جهالت و بیخبری نجات دهند، اگر نوجوان چنین چیزی را متوجه شود، آیا نسبت به انحرافات هم سن و سالهای خود بیتفاوت خواهد بود؟ آیا نسبت به آسیبهای اخلاقی که پیرامون خودش وجود دارد بیتفاوت عبور میکند؟ در واقع نوجوان میفهمد که اگر ترک گناه و فعل باطل را انجام دهد بخشی از هدف امام حسین (ع) را دنبال کرده و با امام در این مسیر همراه شده است، آن وقت بهعنوان شیعه امروزی نسبت به آسیبهای رفتاری، اخلاقی و اجتماعی اطرافش هم بیتفاوت عبور نمیکند، چون خود را سرباز امام میداند.
🔶 مدرسی دکترای علوم تربیتی، درباره نقش والدین در این زمینه ادامه میدهد: «قطعاً والدین باید در این زمینه مطالعات گستردهای داشته باشند تا بتوانند به سؤالات بچهها جوابهای قانعکنندهای بدهند، همین حضور در هیئت و پوشیدن پیراهن مشکی زمینه ارتباط عاطفی با امام حسین (ع) را فراهم میکند، به همین جهت باید به آیینها و مراسم واقف باشند؛ اما قرار بر این است که این مسیر را امتداد دهیم، این ارتباطات عاطفی زمینه را برای شبیه امام حسین (ع) شدن فراهم میکند.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم فائقه بزاز
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#اخلاق
#مجلس #فلسطین
#وحدت #دولت
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
🔶 نکاتی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی
1️⃣توجه به شأن پاسخگویی مجلس
♦️مجلس صرفاً یک نهاد پرسشگر نیست بلکه یک نهاد پاسخگو هم هست
👈در درجه اول به خدا
👈بعد هم در قبال مردم
2️⃣همکاری با سایر قوا
☑️بخشهای مختلف نظام باید در کنار هم یک کُل را تشکیل بدهند.
✅ اگر لازم باشد که یک کل از اینها به وجود بیاید، پس باید با هم تعامل داشته باشند.
🔶 توصیه مؤکد من تعامل سازنده با دولت جدید است. اگر رئیس جمهور در اداره کشور، به موفقیت دست پیدا کند، همه ما به موفقیت دست پیدا کردهایم. در مسائل مهم کشور باید صدای واحدی از کشور شنیده بشود. آن کسانی که در دنیا گوش تیز کردند که نشانههای اختلاف و دوگانگی را پیدا کنند، مأیوس بشوند
3️⃣حاکمیت اخلاق در مباحثات صحن عمومی مجلس
👈مجلس باید مرکز انتشار آرامش و طمأنینه به سطح افکار عمومی کشور باشد
👈مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی مردم بشود.
🔸حضور نمایندگان نه فقط در مجلس،
🔷در مجامع عمومی
🔷یا در فضای مجازی
❇️آرامشبخش باشد،
❌اختلافبرانگیز نباشد
✨مخاطب شما دلگرم بشود به اینکه شما طرفدار اتحاد و اتفاق و همدستی و همدلی نیروها هستید. خلاف این را نبایستی پیام بدهید. این حفظ امنیت روانی مردم است.
💻لشکر سایبری دشمن منتظر سوءاستفاده است؛ گاهی اوقات آنها از زبان رقیب سیاسی شما
🔻به شما
🔻به شخصیت مورد احترام شما،
🔻یا یک شخصیت موجه دینی یا سیاسی
💢اهانت میکنند، برای اینکه شما را برافروخته کنند
4️⃣قانونگذاری با هدف پیشرفت کشور و خدمت به مردم
⭕️خصوصیات قانون خوب:
❇️مبتنی بودن بر کارشناسی
❇️صریح و تأویلناپذیر بودن
❇️قابل اجرا بودن با توجه به ظرفیت کشور
❇️منطبق بودن با اسناد بالادستی
❇️ایجاد نشدن تراکم قانونی
🔺در ارائه طرحها واقعاً بایستی قناعت بشود به حداقل لازم
❇️تسریع در قانونگذاری و کمک به دولت در موارد فوری
5️⃣نظارت با هدف ارتقاء کارآمدی دولت
🔻نظارت فقط ناشی از همین است:
👈احساس یک کمبود در قوّهی اجرائی
👈تذکر و توجه به آن و سعی برای برطرف کردن آن
🔹نظارتها منصفانه انجام بگیرد؛ ملاحظات شخصی و سیاسی و مانند اینها وسط نیاید.
6️⃣هیئت نظارت بر عملکرد نمایندگان
♦️گاهی یک نمایندهای از روی غفلت یا به هر انگیزهای یک حرکتی انجام میدهد، ۲۹۰ نماینده زیر سؤال میروند
☝️باید پیشگیری بشود؛ اگر پیشگیری ممکن نشد، علاج بشود
📌نتوانستیم ببینیم آنچنان که باید و شاید، کار انجام بگیرد.
7️⃣حضور مجلس در مسائل سیاست خارجی و بینالمللی
👌دولتها در دنیا از این وزنه سنگین مجالس خودشان استفاده میکنند؛
📌هم در مذاکرات
📌هم در تعامل
📌هم در مشارکتهای عملی
🔶 یک نمونه از کارهای خوب، همین قانون اقدام راهبردی در مجلس قبل بود. خیلی از کارها را مجالس میکنند و دولتها از پشتوانه اقدام مجالس استفاده میکنند. در مسئله تحریم مجلس میتواند حضور داشته باشد، واقعاً تأثیرگذار باشد.
8️⃣کار فوری مجلس؛ رأی به کابینهای که آقای پزشکیان ارائه خواهند کرد
🏷میدان اقتصاد
🏷میدان فرهنگ
🏷میدان فعالیتهای سازندگی،
🏷میدان تولید
📌چه کسی میخواهد میداندار باشد؟
♦️آن کسی را باید میداندار کرد که:
🔹امین
🔸صادق
🔹متدین
🔸معتقد به جمهوری اسلامی و نظام اسلامی از بُن دندان
✅ با ایمان
☑️امیدوار به آینده
✅متشرع
☑️اشتهار به پاکدستی و صداقت
❇️نداشتن سابقهی سوء
☑️داشتن نگرش ملّی
✅کارآمد بودن
☝️این معیارها باید رعایت بشود؛ هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس
🔶 درباره مسئله غزه
🚨مسئله غزه، همچنان مسئله اول دنیای اسلام است
❗️آرام نگیرید، ساکت نمانید؛ کار مهم است
⭕️همان اهمیت روزهای اول، امروز وجود دارد، بلکه بیشتر
💪قدرت مقاومت روزبهروز بیشتر خودش را دارد نشان میدهد
❌نهایت جنایت و سَبُعیت دارد جلوی چشم مردم دنیا انجام میگیرد
🍀امیدواریم که خدای متعال آنچه خیر اسلام و مسلمین است، آنچه خیر شماها است، خیر ملت است پیش بیاورد.
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#بیداری_ملت_ها #آمریکا
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ مسلمانان تعیینکننده انتخابات آمریکا
🔶 چند وقت دیگر در 15 آبان ماه سال جاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده برگزار خواهد شد. رقابت «دونالد جی ترامپ» جمهوریخواه با «جو بایدن» دموکرات بار دیگر یادآور رقابتهای انتخاباتی دور قبل سال 2020 است که بایدن پیر توانست تا ترامپ پر ادعا را یک دورهای کرده و شکست دهد؛ اما هم اکنون اوضاع به کلی تغییر کرده است.
🔶 جنگ غزه و ظلم و جنایات متعدد صهیونیستها و حمایت بی حد و حصر ایالات متحده از این جنایات سبب شده است تا انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده کاملاً تحتالشعاع این جنگ قرار بگیرد. نارضایتی مسلمانان و عربتباران مهاجر آمریکایی در کنار سایر وجدانهای آزاده آمریکا از سیاستهای دولت جو بایدن سبب شده است حتی یک بام و دو هوای بایدن در حمایت از جنایات صهیونیستها و از طرف دیگر محکومیت این جنایاتها هم نتواند به رأیآوری او منجر شود.
🔶 بر اساس گزارش مؤسسه آمریکاییهای عرب، حدود 5/3 میلیون آمریکایی عربتبار ساکن ایالات متحده هستند و حدود ۱ درصد از جمعیت ایالات متحده را تشکیل میدهند که در این بین حدود ۶۵ درصد آنان مسیحی، حدود ۳۰ درصد مسلمان و تعداد اندکی از آنان یهودی هستند. «دیربورن» در ایالت میشیگان خانه بزرگترین جامعه آمریکایی عربتبار در ایالات متحده است و آنان بیش از ۴۰ درصد جمعیت آن شهر را تشکیل میدهند. پس از آن جورجیا، پنسیلوانیا، فلوریدا و ویرجینیا نیز محل زندگی جوامع بزرگ عربتبار هستند.
🔶 درست است که جمعیت عربتباران و مسلمانان آمریکایی عدد بالایی نیست، اما تأثیرگذار است؛ چراکه در بازی رقابت آبی و قرمزها کسی برنده نهایی است که بتواند آرای خاکستری مسلمانان و اقلیتهای دیگر را نیز کسب کند. دموکراتها که به صورت سنتی آرای سیاهپوستان، اقلیتهای دینی و مسلمانان را در چند دوره اخیر به دست آورده بودند، این بار با ادامه جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین به نظر میرسد که سبد رأی را از دست خواهند داد. البته این به معنای رأیآوری جمهوریخواهان در ایالتهای مسلماننشین نیست؛ بلکه مسلمانان یا در انتخابات دیگر شرکت نمیکنند یا هم به کاندیدای مستقل حزب سوم رأی خواهند داد. در این صورت بایدن و دموکراتها نتیجه نهایی انتخابات سراسری را واگذار خواهند کرد.
🔶 عملیات طوفانالاقصی نه تنها معادلات منطقهای را به کلی عوض کرده است؛ بلکه توانسته است حتی در سیاستهای داخلی ایالات متحده نیز تأثیرگذار باشد. بنابراین، نقشههای شوم و شیطانی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده برای ادامه جنایاتشان در سرزمینهای اشغالی در نهایت به شکست قطعی این رژیم و همچنین زوال حامی بزرگش ایالات متحده منجر خواهد شد. انشاءالله.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای رامین نصیری
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#خواص #عوام
#اصلاح_جامعه
✅ جامعه فساد زده از بالا باید درست شود یا از پایین؟
🔶 معمولا فساد از «خواص» شروع میشود و به «عوام» سرایت میکند و صلاح، برعکس از «عوام» و تنبه و بیداری آنها آغاز میشود و اجبارا «خواص» را به صلاح میآورد، یعنی عادتا فساد از بالا به پایین میریزد و صلاح از پایین به بالا سرایت میکند.
🔶 روی همین اصل است که میبینیم امیرالمؤمنین علی (ع) در تعلیمات عالیه خود، بعد از آنکه مردم را به دو طبقه «عامه» و «خاصه» تقسیم میکند، نسبت به صلاح و به راه آمدن خاصه اظهار یأس و نومیدی میکند و تنها عامه مردم را مورد توجه قرار میدهد.
🔶 این، فکر غلطی است از یک عده طرفداران اصلاح که هروقت در فکر یک کار اصلاحی میافتند، «زعماء» هر صنف را در نظر میگیرند و آن قلههای مرتفع در نظرشان مجسم میشود و میخواهند از آن ارتفاعات منیع شروع کنند.
🔶 تجربه نشان داده که معمولا کارهایی که از ناحیه آن قلههای رفیع آغاز شده و در نظرها مفید مینماید، بیش از آن مقدار که حقیقت و اثر اصلاحی داشته باشد، جنبه تظاهر و تبلیغات و جلب نظر عوام دارد.
🔻 استاد مطهری، مقدمه کتاب داستان راستان
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#رسانه
#افغان_هراسی #آمریکا
#روشنگری #نژادپرستی
#دشمن_شناسی
✅ چرا معتقدم افغان ستیزی ها نژادپرستانه است؟!
🔶 دوباره موجی از مهاجرستیزی و خاصتا «افغان ستیزی» به راه افتاده است. بجز دروغ هایی آشکار که میگویند چهارده نیروی انتظامی را در هشتگرد کشتند! خبر دزدیدن یک پسربچه بهانه خوبی برای ترساندن مردم ایران از «همه» مهاجران افغانستان شد!
🔶 مشکل من با همین «همه» است که به خودم اجازه می دهم دشمنان این همه را نژادپرست، جاسوس و یا ابزار دست ناخواسته آمریکا بدانم! چرا نژادپرست و به آمریکا چه ربطی دارد؟
🔶 چون کم نیستند مهاجرانی که به طور قانونی و با پرداخت مبالغ مشخص در ایران زندگی می کنند و کسی که ما را از اینها نیز میترساند حتما مریض است اگر جاسوس نباشد! حتی در بدنه ای که غیرقانونی در ایران هستند نیز کم نیستند انسان های آرام و باشخصیتی که از هر جرم و جنایتی به دور هستند! جهت اطلاع اساسا میزان جرم در مهاجران بارها کمتر از ایرانی هاست! چرا متهم کنندگان این لایه نیز نژادپرست هستند؟ چون جرم را همه میتوانند بکنند و اتفاقا در مهاجران افغان کمتر است ولی چرا هر حرکتی را بهانه ای برای «افغان هراسی از همه مهاجران» میکنید؟! کافی است نگاهی به گزارش سایت انتخاب و... بکنید!
🔶 ولی چرا ابزار آمریکا؟ چون امروز که بدترین ضربات به آمریکا و رژیم موقت زده شده، بهترین کار، ایجاد درگیری در داخل خود ایران است و چه بهتر از درگیری ایرانی افغانی؟! چه چیزی بهتر از درگیرسازی ما به ناامنی در مرزهای شرقی؟! سود این اقدام فقط در جیب آنهاست و من خیلی وقت است که مطمین شده ام آمریکا مستقیما پشت کل پرونده افغانستان کمین کرده و بشدت فعال است تا به هر نحوی شده بین ما و این کشور درگیری ایجاد کند! یک روز با «دروغ بزرگ جنگ پنجشیر» و یک روز با «بحران آب» و روز دیگر با «مهاجرین» و...
🔶 البته این تفکر فراگیر نیست. عمده مردم ایران حتی اگر گله مند باشند بین خوب و بد تفکیک می کنند و در کف بازار، ارتباط روزمره با مهاجران وجود دارد ولی این «جریان رسانه ای» بشدت مشکوک است و اتفاقا در رسانه های منتسب به اصلاح طلبان که از رفتن آمریکا از افغانستان خیلی ناراحت شدند بیشتر است! کاش کسی پشت صحنه اینها و دلارها را در میآورد.
🔶 اینجا محل مناقشه من، رسانه بود و در مجالی دیگر به راهکارهای حل مسائل مهاجران میپردازم تا معلوم شود آیا دیوار مرزی راه حل هست یا نه؟
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا کمیلی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#استقلال
#غرب_شناسی
#جنگ_اوکراین #آمریکا
✅ استقلال استراتژیک
🔶 سه چالش جدی که اروپا با آنها دست و پنجه نرم میکند:
1⃣ شکست اوکراین در جنگ با روسیه: در فرض اینکه در آینده آمریکا دست از حمایت اوکراین در جنگ با روسیه بردارد اروپا چه تصمیمی خواهد گرفت؟ در این زمینه بین سران اروپا اختلاف نظر وجود دارد. البته برخی از سران گفتهاند که به حمایت خود از اوکراین ادامه خواهند داد. ضمن اینکه بازدارندگی هسته ای هم در اینجا قابل توجه و تأمل میباشد. روسیه نزدیک به ۶ هزار کلاهک هسته ای دارد اما انگلیس و فرانسه هر کدام حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ کلاهک هسته ای را دارا می باشند که یک برتری مهم نظامی برای روسیه محسوب می گردد.
2⃣ وابستگی اقتصادی اروپا به چین در سایه رقابت ناعادلانه: سرمایهگذاری های عظیم اقتصادی چین در اروپا علاوه بر مزیتهایی که برای اقتصاد این قاره سبز دارد معایبی نیز دارد که از جمله آن می توان به وابستگی اقتصادی اروپا به چین به عنوان قدرت دوم اقتصادی جهان و نیز تحت فشار قرار گرفتن شرکتهای اروپایی مستقر در چین بابت اینکه فناوری های خود را باید به شرکای چینی منتقل کنند، اشاره نمود.
3⃣ رها شدن اروپا توسط آمریکا در آینده: اروپاییها نگران انتخابات آینده در آمریکا نیز هستند و در صورت روی کار آمدن ترامپ، وی ممکن است اروپا را رها کند و حتی آمریکا را از ناتو خارج کند چرا که عضویت در این اتحادیه نظامی را برای آمریکا هزینه بردار میداند.
🔶 در گزارش اکونومیست نیز آمده است: «ائتلاف نظامی بدون آمریکا برای اروپا دشوار است. چرا که اروپایی ها فاقد رهبری برای جایگزینی هژمونی آمریکایی هستند. آلمان علیرغم وعده هایی که برای تقویت نیروهای نظامی داده، غرق در صلح طلبی است و بریتانیا به خاطر برکسیت از مسائل اروپایی جدا شده است. فرانسه آرزو دارد اروپای قدرتمندتری را رهبری کند، اما به طور گسترده مورد بی اعتمادی قرار میگیرد».
🔶 امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه هم در نشست سران اتحادیه اروپا در براتیسلاوا در ماه مه، یک سوال مهم را مطرح کرد: «آیا دولت آمریکا همیشه یکجور خواهد بود؟! هیچ کس نمیتواند به این سوال جواب دهد و ما هم نمیتوانیم امنیت جمعی و ثبات خود را به رأی دهندگان آمریکایی واگذار کنیم».
🔶 در یک جمعبندی میتوان گفت که اروپاییها به دنبال آن هستند که هم از لحاظ نظامی و هم از لحاظ اقتصادی از قدرت های جهان یعنی چین و آمریکا مستقل بشوند تا بتوانند در این زمینهها از خود دفاع بکنند که موسوم به «استقلال استراتژیک» میباشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
33.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عزت_ملی
#جهاد_تبیین #منطقه
#هویت #یمن
✅ توهم تضعیف جمهوری اسلامی
و اقتدار روزافزون منطقه ای و جهانی آن
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای میراحمدرضا حاجتی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#عزت_ملی #جهاد_تبیین #منطقه #هویت #یمن ✅ توهم تضعیف جمهوری اسلامی و اقتدار روزافزون منطقه ای و جهان
#عزت_ملی
#جهاد_تبیین #منطقه
#هویت #یمن
✅ توهم تضعیف جمهوری اسلامی
و اقتدار روزافزون منطقه ای و جهانی آن
🔶 در حالیکه بعد از شهادت آیت الله رئیسی و تحولات بعد از انتخابات ریاست جمهوری، برخی عناصر استحاله شده و یا نفوذی با خط دهی سرویس های جاسوسی و هماهنگ با لشکر سایبری دشمن، در صدد دامن زدن به توهم تضعیف جمهوری اسلامی بوده و "خواب پریشان" عقب نشینی ایران از مواضع عزتمندانه اش را میبینند، تحولات میدانی با سرعت فراوان، کما و کیفا، "عمق استراتژیک" جمهوری اسلامی را در منطقه و فرا منطقه افزایش داده و "اقتدار روز افزون" محور مقاومت را رقم زده است،
🔶 ویدیو فوق بخشی از اعترافات روزانه کارشناسان صهیونیست به "این واقعیت" است که لازم است "جهادگران عرصه تبیین" به دقت آن را ملاحظه نمایند؛ در حقیقت تحولات جاری منطقه حاکی از آن است که رهبری و فرماندهی به تعبیر اخیر کارشناسان غربی: تیز هوشترین و راهبردی ترین رهبر غرب آسیا بلکه دنیا، یعنی "امام خامنه ای" به ملتهای مستضعف منطقه اعتماد به نفس و هویت جدیدی بخشیده است، و قطعا ملتهای مسلمان و جبهه مقاومت وارد سطح جدیدی از "مصاف و غلبه بر جبهه کفر" گردیده است.
🔶 در این میان نقش "جبهه آخرالزمانی" یمن بسیار تعیین کننده است. به اعتقاد نگارنده: تحولات شگرف و بزرگتری در میدان مبارزه با جبهه متحد کفر در پیش است که فاصله ما را با قله موعود کوتاه تر خواهد نمود. ناامید نشویم، خسته نشویم. وَمَا جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرَىٰ لَكُمْ وَلِتَطْمَئِنَّ قُلُوبُكُمْ بِهِ ۗ وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ. (۱۲۶/ آل عمران.)
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای میراحمدرضا حاجتی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #یمن
#فلسطین #طوفان_الاقصی
✅ خنجر یمنی در قلب اسرائیل
🔰 قسمت اول
🔶 با فاصله اندکی از 7 اکتبر 2023 (در حد چند ساعت) که گروههای مقاومت فلسطینی عملیات «طوفان الاقصی» را آغاز کردند، بخشهایی از جبهه مقاومت وارد عرصه درگیری با رژیم صهیونیستی شدند. حزبالله لبنان دقیقا از فردای همان روز در میانه جنگ قرار داشت و این نبرد تا امروز هم ادامه دارد و حزبالله توانسته ضربات متعددی به ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی بویژه در مناطق مرزی با لبنان وارد کند و این اهداف نیز به صورت کاملا هوشمندانه و با هدف کم کردن توان ارتش اسرائیل در صورت آغاز جنگ جدیدی در جنوب لبنان و شمال فلسطین اشغالی انتخاب میشوند.
🔶 مقاومت اسلامی در عراق و مبارزان یمنی هم دیگر بازیگران جبهه مقاومت بودند که در ماههای اخیر نقشی اساسی در مشغول کردن بخشی از توان ارتش اسرائیل به خود ایفا کردند اما در این میان یمن جایگاه بسیار ویژهای دارد. ارتش مردمی یمن چند سال است با دشمنان خارجی میجنگد. نبرد با ائتلاف به رهبری عربستان طی چند سال و محاصره سنگین از سوی کشورهای غربی فشاری مضاعف بر آنها وارد کرده اما نتوانسته تیغ برنده یمنیها را کُند کند. اقدام اخیر مبارزان یمنی در ارسال پهپاد انتحاری به سرزمینهای اشغالی و اصابت آن به شهر تلآویو از نقاط عطف 9 ماه گذشته از آغاز طوفان الاقصی بود.
🔶 یمنیها البته در چند ماه گذشته با تمرکز بر دریای سرخ و بندر ایلات که در سواحل این دریا و در جنوبیترین نقطه فلسطین اشغالی قرار دارد، توانستند یکی از اصلیترین خطوط مواصلاتی و یکی از شریانهای اصلی حیات اقتصادی اسرائیل را تقریبا قطع کنند. هیچ کشتی اسرائیلی یا متعلق به متحدان آن (نظیر آمریکا و کشورهای اروپایی) از کمند آتش یمنیها در این منطقه در امان نبوده و این موضوع اثر زیادی بر اقتصاد اسرائیل در حال جنگ گذاشته است.
🔶 به عنوان یک نمونه، بخش زیادی از نیاز صهیونیستها در حوزه خودرو، از شرق تامین میشود و بندر ایلات در گذشته یکی از مناطق اصلی دپوی خودروهایی بود که از شرق آسیا از طریق همین آبراه دریای سرخ وارد میشد اما امروز این انبارها تقریباً خالی ماندهاند، چرا که هیچ شرکتی حاضر نیست ریسک عبور از زیر آتش یمنیها را به جان بخرد. اسرائیل برای دور زدن بندر ایلات و انتقال این خط تجاری به بندر حیفا در شمال فلسطین اشغالی هم کار بسیار سختی دارد. طولانیتر شدن مسیر دریایی و انتقال از دریای سرخ به دریای مدیترانه کار آسانی نیست اما همین ایده هم با عملیات اخیر یمنیها در تلآویو از سمت مدیترانه با چالشهای بزرگی مواجه خواهد شد.
🔶 اقدام اخیر یعنی ارسال پهپاد «صماد (یافا)» به سمت شمال فلسطین اشغالی و اصابت آن به پایتخت سیاسی رژیم صهیونیستی از چند جهت قابل توجه بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی بختیاری
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #مرزبندی_با_دشمن #رژیم_صهیونیستی #یمن #فلسطین #طوفان_الاقصی ✅ خنجر یمنی در قلب اسرائیل 🔰 ق
#اقتصاد
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #یمن
#فلسطین #طوفان_الاقصی
✅ خنجر یمنی در قلب اسرائیل
🔰 قسمت دوم
1⃣ یمنیها برای نخستین بار، نه در دریای سرخ بلکه از دریای مدیترانه اقدام به پرتاب پهپاد کردند و این یعنی آنها علاوه بر تسلط بر بابالمندب و دریای سرخ، میتوانند از سمت دریای مدیترانه نیز روی منافع رژیم صهیونیستی بویژه در حوزه اقتصادی تاثیرگذار باشند.
2⃣ این عملیات در حالی رخ داد که ائتلاف آمریکایی، بریتانیایی و چند کشور عربی همچنان بر یمن فشار میآورند اما یمنیها نه تنها توان نظامی خود را از دست ندادند، بلکه توانستند با گسترش به سمت مدیترانه، بعد جدیدی از تهدید را پیش روی اسرائیل قرار دهند.
3⃣ انجام این عملیات و اصابت موفق آن به شهر مهم تلآویو بار دیگر نشان داد اسرائیل تا چه حد در حوزه امنیت خود دچار چالش شده است. هفته قبل، ارتش اسرائیل اعلام کرد به لحاظ توان زرهی و مهمات در نبرد طولانی غزه دچار مشکل شده و مجبور است برخی تجهیزات از رده خارج شده خود را مجددا به خدمت فرابخواند. حفظ امید به عنوان یکی از اصلیترین ارکان در ساختار رژیم صهیونیستی، هزینهای سنگین برای رژیم دارد و یکی از حوزههای هزینهبر، همین حوزه پدافند هوایی است.
🔶 گنبد آهنین اگرچه در مواقعی عملکردی موفق داشته است اما اسرائیل هم مجبور بوده برای تامین این سامانه هزینههای بسیار زیاد بپردازد و حالا بهرغم همین هزینهها آنها قادر نیستند از اصابت پهپاد انتحاری یمنی به پایتخت خود جلوگیری کنند. همین اتفاق در ابعادی گستردهتر در شمال فلسطین اشغالی رخ میدهد و حزبالله لبنان توانسته با تجهیزات خود از راکت و موشک گرفته تا تسلیحات ضدزره و پهپاد، طیف وسیعی از مراکز و تجهیزات این رژیم را هدف اصابت قرار دهد. تنها در یک مورد، حزبالله با استفاده از پهپادهای انتحاری سامانه گنبد آهنین این رژیم را در الجلیل مورد اصابت قرار داد یا پهپادهای شناسایی آن بارها به عمق سرزمینهای اشغالی نفوذ و تصاویری از این مناطق را ضبط کردند و به سلامت به مبدا خود برگشتند.
🔶 با این تفاسیر در حالی که حزبالله در هفتههای گذشته «نهاریا» و «عکا» و یمنیها در این عملیات «تلآویو» را هدف اصابت قرار دادند، مشخص است اسرائیل در صورت ادامه این جنگ و گسترش جبهههای درگیری، با چالشهای به مراتب بالاتری مواجه خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی بختیاری
🆔 @tahlil_shjr
اسرائیل به روایت اسرائیلیها.pdf
63.4K
#طوفان_الاقصی
#دشمن_شناسی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ اسرائیل به روایت اسرائیلیها
🔶 «یائیر لاپید» به عنوان رأس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی به تازگی تأکید کرده است که کنترل این رژیم از دست در رفته است و تا زمانی که نتانیاهو در قدرت بماند، تلآویو نمیتواند در جنگ علیه حماس پیروز شود. «آمیت حلوی» عضو «کنست» پارلمان رژیم صهیونیستی تأیید کرد که تمامی ۲۴ تیپ حماس هنوز در غزه حضور دارند و حتی یک تیپ از آنها منهدم نشده است و نتانیاهو به صهیونیستها دروغ میگوید. از نگاه ناظران، مهمترین دلیل اصرار نتانیاهو برای تداوم جنگ و جنایت در غزه، تلاش برای «دستاوردسازی» و فرار از تبعات شکست سخت و آشکار است که میتواند به قدرت و عمر سیاسی نخستوزیر رژیم صهیونیستی پایان دهد.
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#رئیس_جمهور
#مجلس #دولت
✅ همدلی حول شاخصها
🔶 انتخابات رباست جمهوری به پایان رسید و دستگاه اجرایی نیز رئیس خود را شناخت. حال منتظریم تا رئیس جمهور تیم خود را معرفی کند و با شکلگیری کابینه، تولد دولت را شاهد باشیم. این تولد با تولد مجلس نیز همزمان شده و این تقارن را باید به فال نیک گرفت. فصلی نو از حکمرانی که میتواند با دست در دست دادن این دو، تغییر و تحول و حل مشکلات کشور با توان و انرژی جدیدی را به همراه داشته باشد.
🔶 تحقق این مهم البته با توجه به ملاحظاتی ممکن خواهد بود و بیتوجهی به آنها میتواند خسارات جبرانناپذیری برای کشور داشته باشد و احیاناً فرصت به دست آمده را به تهدیدی علیه منافع ملی بدل کند. به ویژه آنکه اولین مواجهه مجلس و دولت در روزهای آتی رقم خواهد خورد؛ آنگاه که رئیسجمهور قرار است اعضای کابینه خود را به مجلس معرفی کرده و از نمایندگان مردم رأی اعتماد بگیرد!
🔶 در این میان، توصیههای رهبر حکیم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس کار را تا حدودی آسان کرده است. معظمله تلاش کردند ضمن دعوت به همدلی و تعامل، شاخصهایی را برای تشکیل کابینه دولت آینده ارائه دهند که توجه به این شاخصها میتواند محور رایزنی و تعاملات مجلس و دولت باشد.
🔶 شاخصهایی که مورد توجه هر دولت بوده و مبتنی بر آن باید با این مسئله مهم مواجه شوند. معظمله در مواجهه با این سؤال که «چه کسی میخواهد میداندار باشد؟» شاخصهایی را چنین برمیشمارند:
🔶 «آن کسی را باید میداندار کرد که «امین» باشد، «صادق» باشد، «متدین» باشد، از بُن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد. «ایمان» یک شاخص مهم است. «امید به آینده»، نگاه مثبت به افق، یکی از شاخصهای مهم است... «تشرّع»، متشرّع بودن، یکی از معیارهای مهم است. «اشتهار به پاکدستی و صداقت» یک معیار است... «سابقه سوء» نداشته باشند؛... «نگرش ملّی» داشته باشند؛ یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و مانند اینها نشوند، نگاه ملّی به کشور داشته باشند. «کارآمد» باشند... اینها لازم است.»
🔶 شاخصهای برشمرده وظایف دوگانهای را برای دولت و مجلس تعریف کرده است. رئیسجمهور باید افرادی با چنین ویژگیهایی را معرفی کند تا در قامت وزارت مشغول به کار شوند و از دیگر سو مجلس نیز ضمن آنکه اصل را بر تعامل و همکاری گذاشته است، باید وجود این شاخصها در نامزدهای پیشنهادی را مورد بررسی دقیق قرار دهد؛ چرا که مسئولیت در نظام اسلامی امانت است و امانتها را باید به صاحبان آنها سپرد.
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#رژیم_صهیونیستی
#آمریکا #دموکرات
✅ انصراف بایدن به نفع هریس/ واکنش مقامات صهیونیستی به کنارهگیری بایدن
🔰 قسمت اول
🔶 رئیسجمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات اعلام کرد از رقابتهای انتخاباتی کنارهگیری میکند. «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا شامگاه یکشنبه همزمان با پیشتازی ترامپ در نظرسنجیها و افزایش فشارهای سیاستمداران دموکرات،با انتشار بیانیهای اعلام کرد از رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری سال 2024 کنارهگیری میکند. بایدن پس از عملکرد فاجعهبار در مناظره با دونالد ترامپ، رقیب جمهوریخواه خود و همچنین عقب افتادن از او در نظرسنجیها، تحت فشار شدید دموکراتها برای کنارهگیری قرار گرفته بود. بایدن با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، به دستاوردهای دولت خود اشاره کرد و نوشت معتقد است کنارهگیری او منافع حزب دموکرات و آمریکا را تامین میکند. در این پیام، بایدن دستاوردهای خود در حوزههای مختلف اجتماعی، سلامت و امنیت را برشمرده و عنوان کرده است: «در طول ۳ سال و نیم گذشته، ما پیشرفت بزرگی را به عنوان یک کشور رقم زدهایم و امروز آمریکا قویترین اقتصاد در جهان است. ما سرمایهگذاریهای تاریخی در بازسازی کشور خود داشتهایم"
🔶 واکنش رسانهها و مقامات صهیونیستی به کنارهگیری بایدن
پایگاه خبری وای نت وابسته به روزنامه یدیعوت آحارانوت، تشکر یتسحاق هرتزوک رئیس رژیم صهیونیستی از جو بایدن را منعکس کرده و از زبان رئیس رژیم صهیونیستی مدعی شد، بایدن نماد ارتباط ناگسستنی بین واشنگتن و تلآویو باقی میماند.
🔶 این رسانه همچنین یادداشتی را هم دقایقی بعد از اعلام رسمی کناره گیری بایدن از انتخابات ریاست جمهوری روی خروجی خود قرار داد. در این یادداشت آمده است: "زلزلهای که بایدن به وجود آورد، سفر نتانیاهو به ایالات متحده را امری بی فایده تبدیل کرد."
🔶 ایتمار ایشنر نویسنده این یادداشت آورده است: "خروج بایدن از رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری، سفر نتانیاهو را خنثی و به سفر غیر ضروری و حاشیهای تبدیل میکند". از سوی دیگر سخنرانی که نتانیاهو قصد ایراد آن در کنگره را هم دارد، بیشتر برای مخاطبان اسرائیلی بوده و هدفی غیر از این هم نخواهد داشت، به هر شکل اگر او با ترامپ دیدار اما با نامزد دموکراتها که هنوز دقیقا انتخاب نشده دیدار نکند، دخالت در امور انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تلقی خواهد شد.
🔶 وی در این رابطه افزود: واضحترین نتیجهای که از این زلزله خروج نتانیاهو از رقابتهای انتخاباتی در حال حاضر میتوان به دست آورد آن است که این اقدام تاثیر مستقیم بر سفر نتانیاهو به ایالات متحده خواهد گذارد.
🔶 به اعتقاد این تحلیلگر صهیونیست، بعد از این حادثه سفر نتانیاهو به واشنگتن به امری حاشیهای و غیر ضروری تبدیل شده است، زیرا هیچ کس در واشنگتن به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر توجهی نشان نمیدهد، اهمیت سخنرانی وی در کنگره نیز به شدت کاهش خواهد یافت، پس پیشنهاد میکنم که بهتر است او این سفر خود را لغو کند، گرچه ترجیحا او چنین کاری نخواهد کرد، علت ان هم آن است که به هر شکل مخاطب او در کنگره مخاطبان اسرائیلی هستند نه جامعه آمریکا، پس منطقی است که او نیازمند تشویقهای گرم قانونگذاران آمریکایی در این رابطه باشد تا اسرائیلیها ببینند که چگونه آنها برای او ایستاده کف میزنند و بدین شکل اعتماد جامعه اسرائیلی را مجدد به نفع خود کسب کند.
🔶 در این بین فقط مسئله دیدار نتانیاهو و بایدن میماند که طبق برنامه از پیش طراحی شده روز سه شنبه برگزار میشود، بایدن هم در این چارچوب تلاش خواهد کرد تا همه چیز را عادی جلوه دهد اما باز هم هنوز مشخص نیست که این دیدار انجام شود، همه چیز به شرایط جسمی و نظر پزشکان بایدن بستگی دارد.
🔶 دموکرات ها به بایدن فشار آوردند؟
از چند هفته قبل جریانهای سیاسی دموکرات از جو بایدن خواسته بودند از نامزدی انتخابات کنار برود. در همین رابطه فشارهای رهبران حزب دموکرات مانند پلوسی، اوباما و شومر برای کنارهگیری بایدن افزایش یافته بود که منجر به کنارهگیری وی شد.
🔶 نشریه آمریکایی The Nation بتازگی در گزارشی، به واکاوی چند نکته مهم در بحبوحه اوجگیری انتقادات در آمریکا از بایدن در رابطه با ضرورت کنار کشیدن از رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری 2024 آمریکا به دلیل مشکلات مرتبط با سلامتیاش پرداخته بود. این نشریه آمریکایی بر این باور بود بایدن با منازعات دو جریان و طیف سیاسی و همچنین دو بعد شخصیتی متفاوت در درون خود برای شرکت کردن یا نکردن در انتخابات 2024 آمریکا روبهرو است؛ معادلهای که عملا انتخابات مذکور را به یک معمای بزرگ برای حزب دموکرات آمریکا تبدیل کرده است. نشریه نیشن در گزارش خود نوشته بود: "جو بایدن رئیسجمهور فعلی آمریکا احتمالا با سختترین تصمیم کل دوره زندگی سیاسیاش روبهرو است».
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#انتخابات #رژیم_صهیونیستی #آمریکا #دموکرات ✅ انصراف بایدن به نفع هریس/ واکنش مقامات صهیونیستی به کن
#انتخابات
#رژیم_صهیونیستی
#آمریکا #دموکرات
✅ انصراف بایدن به نفع هریس/ واکنش مقامات صهیونیستی به کنارهگیری بایدن
🔰 قسمت دوم
🔶 خبرگزاری آسوشیتدپرس هم به تازگی در گزارشی تاکید کرده بود بر اساس جدیدترین یافتههای نظرسنجی آن، از هر 10 سیاستمدار حزب دموکرات، 6 نفر اعتقاد دارند «کاملا هریس» بهترین جایگزین برای بایدن است. 2 نفر این گزاره را قبول ندارند و 2 نفر دیگر نیز هنوز به تصمیمی نرسیدهاند. در حقیقت، سهچهارم دموکراتها قویا بر این باور بودند اکنون بایدن باید رقابت با ترامپ را وانهد و راه را برای رقابت فرد تازهای در قالب حزب دموکرات فراهم کند. نشریه فوربز نیز در جدیدترین گزارش خود تاکید کرده بود کاملا هریس اصلیترین گزینه جانشینی بایدن است.
🔶 به زعم فوربز، انتخاب هریس میتواند تاثیر قابل ملاحظهای در زمینه جذب کمکهای مالی به حزب دموکرات در بحبوحه رقابتهای انتخاباتی داشته باشد و البته وی از ظرفیتهای سیاسی زیادی نیز برای کسب کرسی ریاستجمهوری آمریکا برخوردار است. فوربز به طور خاص به این مساله پرداخته بود که رنگینپوست بودن، جوان بودن و در عین حال زن بودن هریس، میتواند شانس وی برای حضور در کاخ سفید را تا حد زیادی تقویت کند و تغییر را برای آمریکا به ارمغان آورد؛ چیزی که این کشور در برهه زمانی کنونی بشدت به آن نیاز دارد. نشریه فوربز تاکید کرده بود حزب دموکرات بخوبی میداند اگر قرار باشد فردی را جایگزین بایدن کند که از ظرفیتهای بیشتری در قیاس با بایدن برای جلب آرای عمومی برخوردار نباشد، این مساله تضمینکننده شکست زودهنگام آنهاست و بهتر است اساسا انجام نشود. در همین رابطه بایدن در بیانیه دوم روز گذشته خود از کاملا هریس برای مبارزات انتخاباتی حمایت کرد که نشان میدهد دموکراتها میخواهند بار دیگر روی یک گزینه زن ایستادگی کنند و مقابل ترامپ بایستند.
🔶 وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دوستان دموکرات من، من تصمیم گرفتم نامزدی (انتخابات) را نپذیرم و تمام انرژی خود را روی وظایف خود به عنوان رئیسجمهور برای باقیمانده دوره خود بگذارم». بایدن با بیان اینکه «اولین و بهترین تصمیم» او به عنوان نامزد حزب دموکرات در سال ۲۰۲۰ انتخاب هریس به عنوان معاون رئیسجمهور بود، نوشت: «امروز میخواهم حمایت کامل و تایید خود را برای کاملا به منظور نامزدی حزب ما در سال جاری اعلام کنم». رئیسجمهور آمریکا در پایان پیام خود نوشته است: «دموکراتها، زمان اتحاد و شکست ترامپ است؛ بیایید این کار را انجام دهیم». برخی هم با تقدیم کردن جایگاه نامزدی حزب دموکرات به هریس مخالفند، زیرا گزینه دیگری را مد نظر دارند یا این روش را مطلوب نمیدانند.
🆔 @tahlil_shjr
چرایی و چیستی حکم تنفیذ ریاست جمهوری.pdf
76.1K
#ولایت_فقیه
#قانون_اساسی
#رئیس_جمهور #مجلس
✅ چرایی و چیستی حکم تنفیذ ریاست جمهوری
🔰 بررسی مفهوم و ماهیت حقوقی «تنفیذ» و مهمترین پرسشهای مربوط به آن از منظر حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران
🔶 تنفیذ حکم ریاست جمهوری از سوی مقام رهبری در حقیقت اعتبار بخشیدن یا مشروعیت دادن به ریاست وی بر قوهی مجریه است. در تمام تنفیذنامههایی که از سوی امام خمینی رضواناللهتعالیعلیه یا حضرت آیتالله خامنهای برای رؤسای جمهوری اسلامی ایران صادر شد، ابتدا عبارت «تنفیذ رأی مردم» و سپس «انتصاب به ریاست جمهوری» دیده میشود. ادبیات بکار گرفتهشده در تنفیذنامهها ارتباط معناداری را میان انتخاب رییسجمهور از سوی مردم و انتصاب وی توسط مقام رهبری بیان میدارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حجتالاسلام دكتر فرجالله هدایتنیا؛ عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشهی اسلامی
🆔 @tahlil_shjr