✍ مشخصکردن جایگاه برند
✅ ابتدا باید بدانید چه جایگاهی در #بازار دارید؛ پس از آن، جایگاهی را که میخواهید به آن برسید، مشخص کنید و استراتژی مدیریت برند را براساس این جایگاه میچینید.
✅ برای چیدن #استراتژی جایگاهیابی خود باید ببینید در حال حاضر برندتان چه جایگاهی را در بازار هدف اشغال کرده است یا میخواهید چه جایگاهی را از آن خود کنید.
✅ پس از آن، باید رقبا و جایگاه آنها را بررسی کنید. در ادامه هم باید گزاره #ارزش منحصربهفرد خودتان را تعیین کنید.
✅ نکته: شما زمانی میتوانید جایگاهی برای برندتان دستوپا کنید که کاری قابلتوجه و متمایز انجام دهید. مثلاً ممکن است نقطهٔ ضعف #رقبا، نقطهٔ قوت شما باشد؛ روی همان دست بگذارید!
#برند
#مدیریت_برند
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ ارزش ویژه برند
✅ منظور از Brand Equity، میزان تاثیری است که یک #برند در ذهن بازار هدف میگذارد. به زبان سادهتر، رشد ارزش ویژه برند به این معناست که بازار موردنظرتان برند شما را بهتر از محصولات سایر برندها میدانند که برندتان قیمت بیشتر محصول را توجیه میکند.
✅ میتوانید انتظار داشته باشید که در طول زمان، در صورت خلق تجربۀ مثبت برای #مشتری و از طریق همکاران و ارزشهایی که نمایش میدهید، بتوانید یک ارزش ویژه برای برندتان خلق کنید.
✅ نکته: #ارزش_ویژه_برند یکی از عوامل مهمی است که باعث میشود حساسیت نسبت به قیمت کاهش پیدا کند و مشتری آن را بهپای نام قدرت برند بنویسد. شما هم با مدیریت درست برندتان، درک مخاطبان از آن را بهبود میبخشید تا به این نقطه برسید.
#Brand_Equity
#برند
#مدیریت_برند
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ مدیریت برند دیجیتال #برند #مدیریت_برند #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ مدیریت برند دیجیتال
✅ جبههٔ دوم مدیریت برند، نظارت و کنترل داراییهای دیجیتال برند است. در اینجا شما باید روی شهرت برند در فضای آنلاین و شکلگیری جامعهٔ آنلاین وفاداران برند با هدف ایجاد اعتبار و #اعتماد به برند تمرکز کنید.
✅ توجه داشته باشید که استراتژی دیجیتال باید حول محور #مخاطب و برقراری ارتباط احساسی با او شکل بگیرد. اغلب فکر میکنند تنها عنصر مدیریت برند دیجیتال، راهاندازی سایت است؛ ولی اینطور نیست و سایت یکی از ۴ عنصر اصلی است.
✅ هدف کلی شما در اینجا شکلگیری تجربهٔ منسجم و ثابت در تمام کانالهای #دیجیتال است؛ پس ۵ عنصر اصلی آن عبارتاند از:
🔴 وبسایت شما
▪به #وب_سایت به چشم مرکز فرماندهی و پایگاه اصلی نگاه کنید. سایت شما نهتنها باید کاربرپسند باشد، بلکه باید حاوی اطلاعات ضروری دربارهٔ برندتان هم باشد. از طرفی، مطمئن شوید سایت شما در موبایل هم بهخوبی نمایش داده شود.
▪همچنین داشتن وبسایت به شما کمک میکند از طریق #تبلیغات_بنری یکتانت، آگاهی از برند را بهخوبی ایجاد کنید و افزایش دهید.
🔴 موتورهای جستوجو
▪مردم برای یافتن پاسخ پرسشها و مشکلات خود از کجا شروع میکنند؟ موتورهای جستوجو و بهخصوص #گوگل! آیا برندتان در نتایج جستوجو مرتبط با خود ظاهر میشود یا نامرئی هستید؟
▪#سئو و بازاریابی محتوایی در اینجا به کمک شما میآیند تا هم تصویر خوبی از برند بسازید و هم در بالای صفحهٔ نتایج ظاهر شوید. حضور در صفحهٔ نتایج بهمرور به افزایش آشنایی با برند و ایجاد #اعتبار و اعتماد منجر میشود.
🔴 شبکههای اجتماعی
▪نداشتن #استراتژی مشخص برای حضور موثر در شبکههای اجتماعی به شکست شما در مدیریت دیجیتال ختم میشود. این شبکهها برای ایجاد رابطهٔ دوطرفه و افزایش تعامل هم آگاهی از برند را افزایش دهید و هم تصویر خوبی از خودتان در ذهن مخاطب ایجاد کنید.
🔴 نظرات آنلاین
قرارمان این بود برند خودتان را #کنترل کنید؛ پس نادیدهگرفتن نظرات مردم دربارهٔ برندتان و بررسی آنها چیزی بهغیر از شکست برایتان به ارمغان نمیآورد. وقتی امتیاز و تعداد نظرات مثبت زیاد باشد، اعتبار بیشتری کسب میکنید و تصویر بهتری از برندتان شکل میگیرد.
🔴 محتوای ویدئویی
#ویدئو_مارکتینگ بهترین و موثرترین راه برای نشاندادن برند و ایجاد اعتماد است. طبق آمار و شواهد، مخاطبان شما از محتواهای ویدئویی بیشتر استقبال میکنند. میتوانید از آنها برای آموزش مشتری و همچنین ایجاد آگاهی از برند استفاده کنید.
✅ ۵ عنصر اصلی مدیریت برند دیجیتال
این ۵ عنصر در کنار هم قرار دهید تا استراتژی #مدیریت_برند_دیجیتال را بچینید و موفق شوید. همچنین، در این راستا، توجه به موارد زیر هم ضروری است:
▪جمعیتشناختی مخاطبان
▪تلاش برای بهبود تجربه مشتری
▪استفاده از نرمافزارهای مدیریت پروژه
▪تولید محتوا ارزشمند و مفید برای مخاطبان
▪تمرکزکردن روی کلمات کلیدی مرتبط با برند
▪تجزیهوتحلیل دادهها از حجم جستوجوی برند گرفته تا ویژگیهای رفتاری و جمعیتشناختی مخاطبان
#برند
#مدیریت_برند
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ شاخص کیفیت زندگی #Qulality_of_Living #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ شاخص کیفیت زندگی
✅ #شاخص_کیفیت_زندگی هرساله توسط مؤسسه تحقیقاتی مرسر ارائه میشود که براساس آن به ارزیابی و رتبهبندی شهرها براساس کیفیت زندگی میپردازد.مؤسسه تحقیقاتی مرسر هر سال شاخص کیفیـت زندگی را منتشر و شهرهایی را که بهترین کیفیت زندگی را دارند، معرفی میکند.
✅ #مرسر بزرگترین مرکز مشاوره جهان در زمینه سرمایهگذاري، بازنشستگی و سلامت است. این مؤسسه در سال ۲۰۱۹ تعداد ۴۵۰ شهر را ارزیابی کرده اما به رتبهبندي ۲۳۱ شهر پرداخته است و در این میان، شهر تهران نیز بررسی شده است که رتبه ۱۹۹ را بین ۲۳۱ شهر کسب نمود.
✅ مولفههای تشکیلدهنده شاخص کیفیت زندگی
مؤلفههاي تشکیلدهنده رتبهبندي شاخص #کیفیت_زندگـی در تصوير زیر نمایش داده شده است. این مؤلفهها متشکل از ۳۸ نماگر عبارتاند از:
▪محیط اقتصادي (۲ نماگر)،
▪محیط اجتماعی/ فرهنگی (۲ نماگر)،
▪ملاحظات پزشکی و سلامت (۸ نماگر)،
▪مدارس و آموزشوپرورش (۱ نماگر)،
▪خدمات عمومی و حملونقل (۷ نماگر)،
▪تفریح و سرگرمی (۴ نماگر)،
▪کالاهای مصرفی (۵ نماگر)،
▪مسکن (۳ نماگر)،
▪محیط سیاسی و اجتماعی (۵ نماگر) و
▪محیط طبیعی (۲ نماگر).
✅ مولفههای کیفیت زندگی
هدف ارزيابي و دفاتر نمايندگي مؤسسه مقر اصلی این شرکت در #نیویورک است. حدود ۱۸۰ دفتر در دورترین نقاط جهان دارد که دفاتر خاورمیانهای این شرکت شامل ریاض، دبی، ابوظبی است. از میان 231 شهر بررسی شده، تعداد زیادی شامل شهرهای آسیایی است که به طور خلاصه صد شهر برتر این فهرست شامل کوب، توکیو، یوکوهاما، اوزاکا، دبی، سئول، ابوظبی، تایپه، کوالالامپور و بوسان است. درخور یادآوری است که این شاخص تهران را نیز ارزیابی کرده است.
#Qulality_of_Living
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
مدل تحلیلی اثر زیرساخت های سبز شهری بر ارتقا مولفه های پایدرای محیطی
✍ #دکتر_محمد_رضا_بمانیان
✅ #زیرساخت_سبز_شهری با سلامت انسان و تنوع زیستی در مناطق شهری مستقیما در ارتباط است و نقش مهمی را در اکولوژی شهری ایفا میکند. اخیرا، تحقیق در مورد چگونگی مدیریت شهرها و سیستم های اجتماعی فرهنگی، اقتصادی و زیست محیطی افزایش یافته تا بتواند در جهت ارتقا مدیریت پایدار شهرها قدم بردارد.
✅ زیر ساخت های #سبز_شهری علاوه بر حفظ و گسترش طبیعت و ایجاد یک اکوسیستم فعال شهری میتوانند مزایای اقتصادی و اجتماعی نیز برای شهر به همراه داشته باشند و می توانند در مقیاس های مختلف ، از سطح خانه یا ساختمان، تا سطح چشم انداز وسیع تر مورد استفاده قرار گیرند.
✅ عدالت در تقسیم #فضای_سبز_شهری، ارتقا سطح بهداشت و سلامت، آموزش عمومی و شهروندی ، بهبود کیفیت محیطی شهرها، توسعه حمل و نقل پاک، تنوع محیطی، زیبایی بصری را میتوان به عنوان دیگر مزایای فضاهای سبز شهری نام برد.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🔴 مدل چرخه حرفه ای اعضای هیأت علمی و پیامدهای رفتاری آن
✍ #دکتر_بتول_جمالی_زواره
✅ امروزه مؤسسات آموزش عالی با چالشهای زیادی از جمله انتظارهای فزاینده در مورد کیفیت برنامههای آموزش عالی مواجه هستند. توسعه حرفهای اعضای #هیئت_علمی، کلید ارتقای کیفیت آموزش عالی است.
✅ #خود_توسعه_ای حرفه ای اعضای هیأت علمی به صورت یک مدل یکپارچه مشتمل بر مجموعه عواملی است که در کنار یکدیگر، خودتوسعه ای را امکان پذیر می کنند.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🔴 مدل چرخه توانمندی های حرفه ای مورد نیاز در مراحل مختلف فعالیت های اعضای هیأت علمی
✍ #دکتر_بتول_جمالی_زواره
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🔴 مدل مفهومی قابلیت های حرفه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه
✍ #دکتر_بتول_جمالی_زواره
✅ #اعضای_هیأت_علمی، به عنوان رکن اساسی مراکز آموزشی و پژوهشی به شمار می روند توجه به این جایگاه، به منزله توجه به سرمایهانسانی در سازمان ها است و در صورت توجه به این مهم رسالت سازمان ها و به ویژه سازمان های آموزشی بسیار باکیفیت تر به انجام خواهد رسید.
✅ #توسعه_حرفه_ای_اعضای_هیات_علمی یکی از عوامل مهم برای حفظ کیفیت خدمات و محصولات دانشگاه می باشد. از آنجاکه در اختیار داشتن اساتید برخوردار از مهارت های سطح بالا، هسته اصلی اثربخشی موسسات آموزش عالی است، بنابراین براییک موسسه آموزش عالی غیرممکن است که در غیاب اعضا هیات علمی بهره مند از علم و دانش، توان، قابلیت حرفه ای، تعهد وانگیزه واقعی بتواند آموزش و پژوهش با کیفیت ارائه کند.
✅ آموزش های دانشگاهی بالاترین سطح آموزشی در هر کشور محسوب می شوند که به موازات توسعه کمی می بایست در جهت ارتقای #توسعه_کیفی آنها نیز گام های اساسی برداشت. توجه به کیفیت لازمهپویایی و تمرکز نظام آموزش عالی است و توفیق در این راه اثربخشی و افزایش کارآیی و بهره دوری را به همراه خواهد داشت.
✅ اعضای هیات علمی بزرگترین نقش را در #بهبود_کیفیت آموزش های عالی ایفا می کنند به همین دلیل توسعه اعضاء هیات علمی در سال های اخیر به یک موضوع مهم در آموزش عالی تبدیل شده است.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدل هفت گام در مدیریت فروش
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ مدل هفت گام در مدیریت فروش #مدل_مفهومی #مدل_مدیریت #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.co
🔴 مدل ۷ گام در مدیریت فروش
هرکس نسبت به محصول شما کنجکاوی یا علاقهای نشان داد، یک #مشتری احتمالی است. برای اینکه به این مشتری احتمالی کمک کنید تا درباره خرید از شما تصمیم بگیرد، باید هفت گام زیر را بردارید:
1⃣ ارتباط با مشتری
✅ به محض اینکه نشانه یا سرنخی از علاقه مشتری به محصولتان پیدا کردید برای ارتباط با او #برنامه_ریزی کنید. این بخش مهمی از مدیریت فروش است. ممکن است در فروشگاه لوازم خانگی متوجه شوید که یک زوج جوان روی تلویزیونهای LED تمرکز کردهاند.
✅ آنها را زیر نظر بگیرید و با توجه به اینکه کدام محصولات را بیشتر بررسی میکنند، علاقه و توان خرید آنها را محک بزنید. بعد از مدت کوتاهی به آنها مراجعه کنید و سعی کنید به عنوان یک #مشاور به آنها کمک کنید در مورد خریدشان تصمیم بگیرند.
✅ در سازمانهای بزرگتر موضوع به این سادگیها نیست. سازمانهای بزرگ از #سیستم_ها مدیریت ارتباط با مشتری CRM یا Customer Relations Management استفاده میکنند و به دقت رفتار و شخصیت مشتریان را زیر نظر میگیرند تا خواستهها و سلیقه آنها را بشناسند و در بهترین زمان ممکن تماس بگیرند.
2⃣ معرفی محصول
✅ مدتی که از ارتباطات شما با مشتری گذشت، میتوانید محصول مناسبی را به او معرفی کنید. بسته به نوع محصول، این مدت ممکن است از چند دقیقه تا چند سال باشد! برای اینکه بتوانید از پس این کار بر بیایید باید علاوه بر نیازها، خواستهها و سلیقه مشتری را نیز برآورد کنید. یک مشتری تشنه نیاز به نوشیدنی دارد. ولی خواسته او ممکن است آب خنک، چای داغ یا دوغ گازدار باشد!
✅ یک کارآفرین جوان که به دنبال راهاندازی یک #وبسایت اینترنتی است شاید یک وبسایت پر از عکس را به یک وبسایت پر از متن ترجیح دهد. در مدیریت فروش حواستان باشد برای اینکه محصول خود را بهخوبی معرفی کنید باید آن را بهخوبی بشناسید و با نیازها، خواستهها و سلیقه مشتری مطابقت دهید.
3⃣ مقابله با ترسها
✅ پول دادن، هم درد و هم ترس دارد. خریدن یک #محصول به معنی صرفنظر کردن از تمام چیزهای دیگر در دنیاست که میتوان با پول آن خرید! باید این را درک کنید و با مشتری همدلی کنید تا با احساس خوبی که در ارتباطات با شما پیدا میکند حاضر شود از پولش بگذرد. ممکن است مشتری سوالات و تردیدهایی را مطرح کند. از قبل آنها را حدس بزنید، فهرست کنید و جوابهای متقاعد کنندهای برای آن پیدا کنید.
✅ به تدریج که با مشتریان محتلف روبرو میشوید سوالات و تردیدهای آنها را به این فهرست اضافه کنید. خیلی از وبسایتها بخشی به نام سوالات متداول دارند و پاسخهای مناسب برای آنها پیشبینی کردهاند. علاوه بر اینها اگر مشتریان دیگری باشند که از شما تعریف کنند یا رضایت خود را از شما ابراز کرده باشند، به رفع ترسها و تردیدهای مشتریان جدید کمک خواهند کرد. بنابراین بارخوردی از آنان به #مشتریان جدید ارائه کنید.
4⃣ توافق بر سر خواستهها
✅ بعد از اینکه مشتری آرامش خود را بهدست آورد و به #تصمیم_خرید نزدیک شد، خواستههایش را با او مرور کنید تا مطمئن شوید آنها را درست فهمیدهاید. یک بار دیگر از او تایید بگیرید و بعد از آن محصول را برای تحویل به او آماده کنید. این کار اعتماد بیشتری نسبت به شما فراهم خواهد کرد. در فروش عجله بهخرج ندهید تا مشتری هراسان نشود. یادتان باشد، پول دادن ترسناک است. در #مدیریت_فروش، این یک مرحله اعتمادساز است.
5⃣ گرفتن پول
✅ #محصول را ارائه دهید و پول را دریافت کنید. ممکن است فکر کنید فروش تمام شده، ولی اینطور نیست! از مشتری بهخاطر خریدش از شما تشکر کنید و به او اطمینان دهید از او پشتیبانی خواهید کرد. این پشتیبانی ممکن است از جنس گارانتی، خدمات پس از فروش یا پاسخگویی به سوالات بعدی او باشد. اگر شرایط اقتصادی اجازه میدهد یادگاری یا هدیه کوچکی به مشتری بدهید تا احساس خوبی در او ایجاد کنید. یادتان باشد، فرایند بازاریابی تا آخر فرایند فروش و حتی پس از آن ادامه دارد.
6⃣ فروش جانبی
✅ کسی که به شما پول پرداخت کرده، اعتماد زیادی از خود نشان داده است. همین حالا میتوانید نسبت به معرفی محصولات جانبی به او اقدام کنید. مثلا کسی که یک کفش شما خریده را راهنمایی کنید که چگونه از کفش خود نگهداری کند و یک واکس به او پیشنهاد بدهید. مدیریت فروش در همینجا پایان یافته است ولی واقعیت این است که مدیریت فروش و #مدیریت_بازاریابی گاهی باید به هم کمک برسانند.
7⃣ درخواست معرفی شما به دیگران
✅ از مشتری بخواهید اگر از محصول یا نحوه #فروش شما رضایت داشت، شما را به دوستانش معرفی کند. اگر شرایط اجازه میدهد از آنان بخواهید خاطره خوش خود را در رابطه با شما در دفترچهای همگانی یا وبسایت شما بنویسند.
✅ هم هتلها، هم فروشگاههای #اینترنتی این کار را میکنند. این کار در فرایند مدیریت فروش گنجانده شده است ولی عملا در حال کمکرسانی به اهداف مدیریت بازاریابی است. سیستم فروش در عمل ارتباطات و اشتراکات زیادی با سیستم بازاریابی دارد.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🔴 پنج راهکار عملی در مدیریت بازاریابی
#مدیریت_بازاریابی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
🔴 پنج راهکار عملی در مدیریت بازاریابی #مدیریت_بازاریابی #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com
🔴 پنج راهکار عملی در مدیریت بازاریابی
#مدیران_بازاریابی و کسبوکارها برای جلب توجه و حفظ تمرکز مشتریان، از مدلهای مختلفی استفاده میکنند. این مدیران برای انجام تمام فعالیتهای بازاریابی، هدفگذاری و برنامهریزی میکنند. قبلا در مقاله هدفگذاری و برنامهریزی گامهای آن را توضیح دادهایم و توصیه میکنیم حتما این مقاله را بخوانید. در ادامه یکی از پرکاربردترین مدلهای بازاریابی را به شما معرفی میکنیم که شامل ۵ راهکار عملی است:
1⃣ محصول بهعنوان یک راهحل
یکی از محرکهایی که باعث جلب توجه و حفظ تمرکز #مشتریان شما میشود، نیازهای آنهاست. نیاز مشتری، اولین محرکی است که در جایگاه مدیریت بازاریابی باید روی آن کار کنید. ضروری است که محصول شما بر اساس نیازهای مشتری، طراحی و تولید شده باشد و حداقل یکی از مسائل مهم او را حل کند. توجه داشته باشید که ممکن است مشتری شما به جای یک فرد، یک شرکت یا حتی یک بازار باشد.
2⃣ قیمتگذاری هوشمندانه
پول دادن برای انسانها کمی دردناک و گاهی ترسناک است. این موضوع توسط #روانشناسان و عصبشناسان به اثبات رسیده است! بنابراین تبدیل این درد و ترس به یک چیز ضروری، قابل تحمل یا خوشایند، همان انگیزه یا محرکی است که میتوانید از طریق آن توجه و تمرکز مشتری را به خود جلب کنید. در مدیریت بازاریابی حتما به این موضوع توجه کنید.
3⃣ روابط عمومی و تبلیغات
افراد معمولا به محصولاتی توجه میکنند که به آنها احساس #علاقه بیشتری دارند. بازارها اغلب روی کسبوکارهایی تمرکز میکنند که احساس اعتماد بیشتری به آنها دارند. بنابراین باید محصول شما و خود شما، هر دو از مقبولیت بالایی برخوردار باشید. میتوانید از طریق روابط عمومی و تبلیغات به این احساسات شکل دهید. هدف این است که دو تا از باورهای مشتریان را به هم نزدیک کنید! یکی باور آنها درباره قیمت عادله و دیگری باور آنها در رابطه با ارزش محصول شما. این دوتا باید به هم نزدیک شوند. باید با آنها حرف بزنید تا متقاعد شوند! پس روابط عمومی داشته باشید.
4⃣ دسترسی آسان به محصول
دسترسی آسان به شما، انگیزه یا محرکی است که باعث میشود بیشتر از #رقبا مورد توجه قرار بگیرید. اگر معمولا در دسترس هستید، تمرکز مشتری بر شما بیشتر حفظ خواهد شد. بهویژه در مواقع اضطراری اغلب افراد تمایل دارند نیازهای خود را از آشناترین منبع موجود تامین کنند. پس لطفا در دسترس باشید!
5⃣ خوشایند بودن
#احساس_خوب نیز محرک کارآمدی است که باعث میشود افراد از بین گزینههای مختلف، به شما توجه کنند. استفاده از افراد خوشرو و خوشصدا، رنگهای چشمنواز، بوهای متبوع، طرحهای زیبا و فرایندهای آسان در هرنوع برقراری ارتباط با مشتری، باعث شکلگیری این احساس خوب میشود. خیلی از وبسایتهای اینترنتی یا پیجهای اینستاگرام فقط بهخاطر عکسهای زیبا مورد توجه عمومی قرار میگیرند.
#مدیریت_بازاریابی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🔴 بازاریابی همکاری در فروش
✅ از دیگر عناوین این روش بازاریابی، بازاریابی وابسته و یا پورسانتی است؛ بدین ترتیب که، شخص بازاریاب در این روش در قبال دریافت هزینه، فرایند بازاریابی را برای محصول و یا خدمات شخص دیگر، یک وب سایت و یا حتی یک برند انجام می دهد.
✅ گفتنی است در این روش دستمزد دریافتی کاملاً وابسته به عملکرد شخص #بازاریاب می باشد، یعنی هرچه بازاریاب به صورت موفق تر عمل کرده و مشتریان بالقوه ی بیشتری را مجاب کند، حقوق بیشتری از صاحبان مشاغل دریافت می کند.
#Affiliate_marketing
#مدیریت_بازاریابی
#پایگاه_جامع_مدیریار
#بازاریابی_همکاری_در_فروش
www.modiryar.com
@modiryar
🔴 چرخه پیشبرد فروش
✅ برای #فروش_آنلاین بهینه سازی موتورهای جستجو و استراتژی های گسترش شبکه های اجتماعی اولین روش هایی است که به ذهن خطور می کند. با وجود اینکه بازاریابان کمی می توانند تحولات ناشی از تغییرات الگوریتم های موتور جستجو و رسانه های اجتماعی را مدیریت کنند، ترفندهایی وجود دارد که بدون این روش ها نیز می توانید به استراتژی هایی دست یابید که در تصمیم گیری مصرف کنندگان تاثیر گزار باشید.
✅ پیش رفت های ثابت #فروشگاه_آنلاین، تبدیل به تاکتیک بقای استانداردی می شود که می تواند باعث بهبود عملکرد کسب و کار آنلاین شما شود. ولی ایجاد یک نمای چشم نواز و انتشار مطالب جذاب در بازه های کوتاه، می تواند در نهایت منجر به اشباع شدن استراتژی شما و دلزدگی مخاطبانتان شود.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مهارت های اصلی تیم فروش
✅ نقش اصلی یک #فروش_موفق را نمایندگان فروش بازی میکنند. این نمایندههای فروش هستند که تمام تلاش شما را به ثمر میرسانند و درآمد شرکت شما را با فروش محصولات تضمین میکنند.
✅ #مهارت_های_فروشندگی بسیار گسترده هستند و نمیتوان تکتک آنها را نام برد، اما در ادامه به برخی از نکات مهم می پردازیم که شما با رعایت و آموزش آنها به تیم خود، میتوانید تیم خود را به بهترین شکل خود آماده کنید.
▪فن بیان
▪خوب شنیدن
▪مهارت مذاکره
▪توان نه شنیدن
▪حفظ مشتری وفادار
▪رقابت برای توسعه فردی
▪شناخت محصولات و خدمات
▪فرهنگ خوش خلقی و مثبت اندیشی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ اصول خدمات خوب به مشتریان چیست؟ #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ اصول خدمات خوب به مشتریان چیست؟
چهار اصل کلیدی برای ارائه خدمات خوب و باکیفیت به مشتریان وجود دارد: شخصی سازی شده، شایستگی، راحتی و فعال بودن. این عوامل میتوانند تأثیر زیادی بر تجربه مشتری داشته باشند.
🔴 اصول خدمات خوب به مشتریان
1⃣ شخصی سازی شده:
خدمات خوب به مشتریان همیشه با لمس انسانی شروع میشود. #تعاملات شخصی سازی شده به میزان زیادی خدمات مشتری را بهبود میبخشد و به مشتریان میفهماند که شرکت شما به آنها و مشکلات آنها اهمیت میدهد. به جای اینکه خدمات را به عنوان هزینه در نظر بگیرید، آن را فرصتی برای ارتباط بهتر با مشتری خود بدانید.
2⃣ شایستگی:
#مصرف_کنندگان شایستگی را به عنوان عنصری که بیشترین نقش را در یک تجربه خوب مشتری ایفا میکند، شناسایی کردهاند. یک متخصص پشتیبانی مشتری برای اینکه شایستگی داشته باشد، باید دانش قوی درباره شرکت و محصولات آن و همچنین قدرت رفع مشکلات مشتری داشته باشد. این افراد هرچه دانش بیشتری داشته باشند، توانمندتر میشوند.
3⃣ راحتی:
مشتریان تمایل دارند از طریق هر کانالی که برایشان راحتتر است، با نماینده #خدمات مشتری در تماس باشند. از طریق کانالهای ارتباطی که مشتریان شما بیشتر به آنها اعتماد دارند، پشتیبانی ارائه دهید و نحوه تماس با شما را برای مشتریان آسان کنید.
4⃣ فعال بودن:
#مشتریان دوست دارند که شرکتها در ارتباط با آنها فعال باشند. اگر یکی از محصولات شما سفارش مجدد داده شده یا وب سایت شما با خرابی مواجه میشود، با مشتریان خود تماس بگیرید و مشکل را توضیح دهید. در این شرایط ممکن است مشتری ناراضی باشد اما همین که آنها را در جریان گذاشتهاید، احساس بهتری نسبت به شما خواهند داشت.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ آشنایی با ویژگی ها و اهمیت ساختار سازمانی
ساختار سازمانی از عوامل مهم موفقیت سازمان است. ویژگی های ساختار سازمانی باید جوری باشد که بتواند به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده کند و با تغییرات محیطی سازگار باشد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ آشنایی با ویژگی ها و اهمیت ساختار سازمانی ساختار سازمانی از عوامل مهم موفقیت سازمان است. ویژگی ها
✍ نکات مهم در تعیین ساختار سازمانی
با توجه به اهمیت #ساختار در هر سازمانی، قبل از هر کاری باید با عوامل مهمی که در تعیین این ساختار نقش دارند، آشنا باشیم. یک سری از نکات مهمی که در تعیین ساختار سازمانی اهمیت دارند و باید مد نظر قرار بگیرند، عبارتند از:
۱. سلسله مراتبی:
سازمان به صورت سلسله مراتبی و با اختیارات و مسئولیتهای مشخص سازماندهی شده است.
۲. تعیین مسئولیتها:
هر کارمند در سازمان مسئولیتهای خاصی دارد که باید آن را انجام دهد.
۳. تعیین اختیارات:
هر کارمند در سازمان اختیارات خاصی دارد که برای انجام وظایف خود به آن نیاز دارد.
۴. تعیین وظایف:
هر کارمند در سازمان وظایف خاصی دارد که باید آن را انجام دهد.
۵. تعیین ساختار سازمانی:
ساختار موجود در یک سازمان باید به گونهای باشد که بتواند به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده کند.
۶. تعیین شیوههای ارتباطات:
شیوههای ارتباطات باید به گونهای باشد که اطلاعات به بهترین شکل منتقل شود.
۷. تعیین شیوههای انتقال اطلاعات:
شیوههای انتقال اطلاعات باید به گونهای باشد که اطلاعات به بهترین شکل منتقل شود.
۸. تعیین سطح دسترسی:
سطح دسترسی هر کارمند باید به گونهای باشد که فقط به اطلاعاتی دسترسی داشته باشد که برای انجام وظایف خود لازم است.
۹. تعیین مسیر ارتباطی:
مسیر ارتباطی باید به گونهای باشد که اطلاعات به بهترین شکل منتقل شود.
۱۰. تعیین نقشها:
نقشها باید به گونهای تعیین شده باشند که هر کارمند بداند چه وظایفی در سازمان دارد.
۱۱. تعیین محل مسئولیت:
محل مسئولیت هر کارمند باید به گونهای باشد که بتواند به بهترین شکل وظایف خود را انجام دهد.
۱۲. تعیین نظام حقوق و دستمزد:
نظام حقوق و دستمزد باید به گونهای باشد که کارمندان متعهد به کار باشند.
۱۳. تعیین سیاستهای سازمانی:
سیاستهای سازمانی باید به گونهای باشد که به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده شود.
۱۴. تعیین شیوههای ارزیابی:
شیوههای ارزیابی باید به گونهای باشد که به بهترین شکل عملکرد کارمندان ارزیابی شود.
۱۵. تعیین شیوههای آموزش و پرورش:
شیوههای آموزش و پرورش باید به گونهای باشد که کارمندان بتوانند به بهترین شکل وظایف خود را انجام دهند.
۱۶. تعیین سطح تخصص:
سطح تخصص هر کارمند باید به گونهای باشد که بتواند به بهترین شکل وظایف خود را انجام دهد.
۱۷. تعیین مدیریت منابع انسانی:
مدیریت منابع انسانی باید به گونهای باشد که به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده شود.
۱۸. تعیین سیاستهای بازاریابی:
سیاستهای بازاریابی باید به گونهای باشد که به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده شود.
۱۹. تعیین سیاستهای مالی:
سیاستهای مالی باید به گونهای باشد که به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده شود.
۲۰. تعیین سیاستهای توسعه:
سیاستهای توسعه باید به گونهای باشد که به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده شود. استراتژی ساختار سازمانی باید به گونهای باشد که به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده شود و با هدفهای سازمانی هماهنگ باشد. همچنین، باید قابلیت تغییر و تطبیق با تغییرات در بازار و محیط را داشته باشد. استراتژی ساختار سازمانی باید شامل تعیین مسئولیتها، اختیارات، وظایف، سطح دسترسی، نقشها، محل مسئولیت، سیاستهای سازمانی، شیوههای ارزیابی، آموزش و پرورش، سطح تخصص، مدیریت منابع انسانی، سیاستهای بازاریابی، سیاستهای مالی و سیاستهای توسعه باشد.
#ساختار_سازمانی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ اصلاح ساختار سازمانی #ساختار_سازمانی #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ اصلاح ساختار سازمانی
✅ در صورتی که ساختار فعلی سازمان به اهداف تعیین شده منتهی نشود، باید مورد تجدید نظر و اصلاح قرار بگیرد تا دستیابی به #اهداف میسر شود.
✅ #استراتژی_ساختار_سازمانی باید به گونهای باشد که به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده شود و با هدفهای سازمانی هماهنگ باشد. برخی از مهمترین تاثیرات اصلاح ساختار سازمانی شامل موارد زیر است:
1⃣ افزایش کارایی و بهرهوری:
از طریق اصلاح ساختار ، کارایی و بهرهوری سازمان افزایش مییابد و امکان بهرهبرداری بهینه از منابع فراهم میشود.
2⃣ افزایش توانایی تطبیق با تغییرات:
با اصلاح ساختار، سازمان قابلیت تطبیق با تغییرات در بازار و محیط را پیدا میکند و میتواند به بهترین شکل از فرصتهای جدید استفاده کند.
3⃣ افزایش انعطافپذیری:
در نتیجه اصلاح ساختار ، سازمان انعطافپذیر تر میشود و میتواند به بهترین شکل به نیازهای مشتریان و بازار پاسخ دهد.
4⃣ بهبود کنترل و مدیریت:
در نتیجه تغییر و اصلاح ساختار، کنترل و مدیریت سازمان بهبود مییابد و میتوان به بهترین شکل از منابع و افراد استفاده کرد.
5⃣ بهبود روابط داخلی:
با اصلاح ساختار سازمانی، روابط داخلی سازمان بهبود مییابد و همکاری و هماهنگی بین اعضای سازمان بهبود پیدا میکند.
6⃣ افزایش رضایت مندی کارکنان:
آخرین پیام اصلاح ساختار ، افزایش رضایتمندی کارکنان افزایش و امکان ایجاد پیشرفت و رشد در شغل می باشد.
✅ #ساختار_سازمانی نقش اجتناب ناپذیری در عملکرد کلی شرکت دارد و در صورتیکه ساختار فعلی نتواند شرکت را به اهداف تعیین شده هدایت کند، باید در ساختار آن تجدید نظر کرد.
#ساختار_سازمانی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ همراستایی استراتژیک کسب و کار در سازمان
#کسب_و_کار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ همراستایی استراتژیک کسب و کار در سازمان #کسب_و_کار #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com
✍ همراستایی استراتژیک کسب و کار در سازمان
✅ #همراستایی_استراتژیک فرآیندها با استراتژی اصلی کسب و کار در سازمان بخش مهمی از مباحث حوزه مدیریت استراتژیک را شامل می شود. چه در مرحله برنامه ریزی استراتژیک و تدوین استراتژی ها یا هنگامی که استراتژی اصلی کسب و کار، تدوین و برنامه ریزی گردیده و سعی داریم که استراتژیهای کارکردی – Functional را زیر آن تعریف کنیم، یا حتی زمانی که در حال اجراء و پیاده سازی برنامه های راهبردی و ارزیابی و کنترل آنها هستیم، همراستایی استراتژیک، اهمیت داشته و باید به طور جدی به آن پرداخته شود.
✅ بدیهی است که در یک حالت منطقی، استراتژی های کارکردی شرکت – Functional (کارکردها را فرآیندها یا با قدری چشم پوشی، واحدهای سازمانی در نظر بگیرید) بایستی در راستا و جهت استراتژی کسب و کار – Business Strategy باشند. یعنی اگر سازمان استراتژی #رهبری_هزینه را در کسب و کار خود تشخیص داده و برنامه ریزی نموده که در پیش بگیرد، بدیهی است که فرآیندهای مدیریت منابع انسانی، مهندسی، تولید و عملیات، مدیریت دانش، مالی و بازرگانی و . . . نمی توانند و نباید هدفگذاری ها، برنامهریزیها و انجام فعالیتها و عملیات خود را با نگاه و اقبال به یک راهبرد دیگر به جز استراتژی رهبری هزینه تعیین و اجراء نمایند. (و مثلا فعالیت های خود را طوری تنظیم نمایند که انگار استراتژی برگزیده سازمان، استراتژی تمایز می باشد)
✅ در سطح #واحدهای_سازمان، مثال دیگری را بررسی کنیم؛ اگر رویکرد مدیریت ارشد سازمان، استفاده و به کارگیری از خدمات شرکت های حرفه ای و متخصص بیرونی جهت برونسپاری کردن فرآیندهای پشتیبانی یا حتی عملیاتی شرکت می باشد، مدیران میانی واحدهای مختلف بایستی این رویه را درک کرده و در مدیریت بخشی خود، این مسئله را مد نظر قرار دهند و از برنامه ها و اقداماتی در جهت تأمین منابع و امکانات (خرید تجهیزات، جذب نیرو و . . . ) جهت انجام این فرآیندها درون سازمان بپرهیزند. بدیهی است که درست بودن یا اقتصادی نبودن این رویکرد، مدنظر نیست و هدف، تشریح مفهوم همراستایی استراتژیک و الزام منطقی بودن آن در سازمان می باشد.
#کسب_و_کار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar