✍ حلقه بارخوردی بسته
▪️«حلقه بارخوردی بسته» ساختار اصلی سازنده سیستم است و نشان میدهد که چگونه عملکرد سیستم بر شکلگیری«تصمیم» ها و «اقدام» های آینده و در نتیجه بر«رفتار سیستم» در آینده اثر میگذارد.
▪️حلقههای بازخوردی، اثر تصمیمها و اقدامات بر متغیرهای حالت، و اثر «متغیرهای حالت» و «اطلاعات نشان دهنده وضعیت آنها» بر تصمیمها و اقدامها را نشان میدهند. این حلقههای بازخوردی شامل«حلقههای بازخوردی مثبت» و «حلقههای بازخوردی منفی»هستند.
#سیستم
#تفکر_سیستمی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تعیین قطبیت رابطه: بازخورهای مثبت و منفی
#تفکر_سیستمی زبانی است برای صحبت درباره سیستم های پیچیده و موضوعات با وابستگی متقابل زیاد که مدیران همه روزه با آن مواجه هستند. در این چارچوب، حلقه های علیت مانند جملاتی هستند که با تعیین متغیرهای کلیدی در سیستم ساخته میشوند (اسمها)، و روابط علیت بین آنها را از طریق روابط و فلشها نشان میدهند (افعال). با رسم حلقه های علت و معلولی و اتصال آنها، میتوانید داستانی دقیق از یک مشکل یا موضوع خلق کنید.
💢 نمودار حلقههای علیت:
یک نمودار حلقههای علیت از چهار عنصر اصلی تشکیل شده است:
1⃣ متغیرها
2⃣ روابط بین متغیرها
3⃣ علامت روی روابط (که نشان دهنده نحوه ارتباط متقابل هستند: قطبیت رابطه)
4⃣ علامت حلقه (نشان دهنده نوع رفتاری که سیستم نشان میدهد)
با نشان دادن یک مشکل یا موضوع از منظر علیت، میتوانید از نیروهای ساختاری که رفتار گیج کننده ایجاد میکنند، آگاهی یابید.
💢 مثال:
یک تیم منابع انسانی را در نظر بگیرید که مسئول یکپارچهسازی رویکرد کیفیت جامع (Total Quality)، در یک سازمان شده است. در ابتدا اشتیاق زیادی در ارتباط با برنامه هست و تقاضا برای آموزش هم بالاست. همچنین موفقیتهایی در بسیاری از تیمهای سازمانی حاصل میشود. اما دیده شده که به مرور زمان برنامههای مدیریت کیفیت جامع؛
#Total_Quality_Management
#TQM
نتایج رو به افولی خلق میکنند و علاقه به TQM سست میشود.
#سیستم_دینامیک
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تفکر خطی چیست؟
▪️#تفکر_خطی یعنی اینطور در نظر بگیریم که هر ماجرایی تنها و تنها یک علت دارد. فرقی هم نمیکند که این ماجرا، داستان موفقیت باشد یا پیشداوری ما از یک اتفاق یا واکنش.
▪️تفکر خطی چیز اشتباهی نیست اما همیشه هم کارساز نیست. چون این شیوه تفکر، درب ذهنمان را میبندد و نمیگذارد که ما گزینههای دیگر را هم در نظر بگیریم. با این تفکر انگار داریم زنجیرهای از واکنشهای پی در پی را دنبال میکنیم.
▪️واکنشهایی که ایجاد هرکدام به رخ دادن یکی دیگر بستگی دارند. به مثالها توجه کنید:
🔺چرا همه چیز گران شده؟
🔻چون دلار بالا رفته
🔺چرا هوا آلوده است؟
🔻چون ماشین زیاد شده
▪داشتن تفکر خطی در روابط بین آدمها کار اشتباهی است. چون در این شیوه تفکر، ذهن ما میگوید: «این دیگران هستند که باید تغییر کنند و تو باید برای پیدا کردن علت ماجرا، جایی بیرون از خودت به دنبال علت یا مقصر بگردی.»
▪تفکر خطی سبب میشود که علت رفتار انسانها را به شخصیت آنها ربط بدهیم و بگوییم: «او به حرف آدم توجه نمیکند چون خیلی خودشیفته است» یا «گوش دادن به او سخت است چون خیلی به حاشیه میرود». این نوع از تفکر، اجازه نمیدهد که ما بر کل ماجرا دید داشته باشیم.
💢 #سوء_تفاهم، نتیجه تفکر خطی است:
▪به جرات میتوان گفت، بالای ۵۰ درصد سوءتفاهمهایی که در زندگی ما رخ میدهد به علت تفکر خطی یکی از دو طرفین گفتگو ایجاد شده است. این نوع از تفکر، باعث ایجاد سوءتفاهم و ادامه پیدا کردن آن میشود. به دنبال ماجراهای پیچیده نباشد. به چیزهای ساده زندگی فکر کنید.
#تفکر_سیستمی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiry
✍ درخت دیجیتال مارکتینگ
#نیل_پتل (Neil Patel) دیجیتال مارکتر معروف که به گفته #مجله_فوربز جزء ۱۰ دیجیتال مارکتر برتر دنیاست، به سئوال دیجیتال مارکتینگ چیست این گونه پاسخ می دهد:
«#دیجیتال_مارکتینگ به هرگونه ای از بازاریابی محصولات و خدمات می گویند که از طریق دستگاه های الکترونیکی انجام می شود.»
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ اینجا منطقه ممنوعه نداریم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #قدس_آنلاین،
🔻چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰، کدخبر ۷۶۱۰۰۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ اینجا منطقه ممنوعه نداریم #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی 🔺منبع: #قدس_آنلاین، 🔻چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰،
✍ اینجا منطقه ممنوعه نداریم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️حتماً شنیده اید #رئیس_جمهور منتخب کمتیه ای متشکل از روسای دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی برای تدوین راهکارها و اصلاح بسترهای فساد زا در دولت تشکیل داده است. بدون شک ایجاد کمیته ضد فساد توسط بالاترین مقام اجرایی کشور آن هم درست در زمانی که دیگر جایی برای تعارف و لاپوشانی چالش های عظیم نظام اداری کشور وجود ندارد و همه می دانیم فساد اداری و مالی در دستگاه های اجرایی بسیار توسعه یافته است نشان از برخورد واقع بینانه رئیسی با مقولۀ فساد و قاطعیت وی در اصلاح و سالم سازی فرآیندها دارد.
▪️وقتی به یاد آوریم رئیس دولت سیزدهم در زمان حضور در دستگاه قضا با بسیاری از دانه درشت ها برخوردی جدی و بدون مصلحت اندیشی های کاذب داشت و در اقدامی قابل توجه اصلاح امور را از خود دستگاه قضا با اِعمال قانون در مورد فردی مثل #اکبر_طبری آغاز کرد بسیار امیدوار هستیم همین رویکرد در دولت سبب مبارزه جدی با فساد گردد. اما نباید فراموش کرد که وظیفه دولت در ارتباط با اصلاح امور با وظیفۀ دستگاه قضا در این رابطه تفاوت هایی دارد.
▪️به یاد دارم در جریان تبلیغات انتخاباتی رئیسی اعلام کرد به دولت می آیم که به جای برخورد با فاسد در #دستگاه_قضا، با ریشه های فساد در دولت مبارزه کنم و با صراحتاً گفت برای مبارزه با فساد هیچ منطقه ممنوعه ای نداریم. البته در این راستا باید چند اصل به عنوان پیش نیاز مورد توجه قرار گیرد:
● اول بحث #شفافیت است؛
مسلماً هر چه شفافیت بیشتر باشد و دلیل هر گونه واگذاری، انتصاب، تصمیم گیری و سرمایه گذاری برای مردم و رسانه ها به صراحت مشخص گردد زمینه های بروز فساد به شدت کاهش می یابد.
● دوم ضرورت #شایسته_سالاری است؛
افراد صاحبِ صلاحیت، متعهد، متخصص و امانت دار که متولی مناصب کلیدی شوند هم خود اهل فساد نیستند و هم مانعی جدی در برابر کجروی ها و رانت خواری ها خواهند بود.
● سوم اصلاح #قوانین و #فرآیندها است؛
دربسیاری موارد فساد حاصل خلأهای قانونی و یا دور زدن قانون توسط برخی افراد است. ضمن اینکه فرآیندهای موازی، پیچیده و نامطلوب خود می تواند سبب بروز فساد گردد.
● چهارم خلع ید #افراد_ناسالم است؛
این امر مکمل شایسته سالاری است. افراد زیادی هستند که با وابستگی های خاص همواره گلوگاه ها را در اختیار دارند و سلطان های ارز، فولاد، سیمان و ... را خلق می کنند. باید بدون کوچک ترین مماشات این افراد را کنار زد و برای همیشه راه نفوذ آن ها را کور نمود.
▪️اگر پیش نیازهای ذکر شده به خوبی تحقق یابد و کمتیه ضد فسادی که #دولت تشکیل داده است به وظایف خود به نحو احسن عمل کند گام بلندی در مبارزه با فساد و اصلاح امور برداشته خواهد شد. در سال های اخیر با تنبلی و مماشات دولت مردم خسارات زیادی را متحمل شدند و دیگر هرگز تحمل رانت خواری، ژن های خوب، فساد، کم کاری و ... را ندارند.
🔺منبع: #قدس_آنلاین،
🔻چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰، کدخبر ۷۶۱۰۰۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ پاشنه آشیل مدیریت شهری
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✍منبع: #هفته_نامه_نخست،
پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰، شماره ۸۸۰
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ پاشنه آشیل مدیریت شهری
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️آن چه مسلم است یکی از مهم ترین کاستی ها و نقاط ضعف مدیریتی در پنج دوره گذشته استقرار شوراهای اسلامی شهر در سراسر کشور حوزه مدیریت #منابع_انسانی بوده است. با توجه به اینکه ورود و خروج نیروها در شهرداری ها با محدودیت های قانونی و سفت و سخت (از جنس آنچه در وزارت خانه ها و سایر نهادهای دولتی وجود دارد) مواجه نیست یا به بیان دیگر در این زمینه راه های مختلفی برای دور زدن و یا تفسیر متفاوت از قانون وجود دارد
▪️همواره ترکیب #نیروی_انسانی و خصوصاً ترکیب مدیریتِ سطح کلان شهرداری ها (به ویژه در کلان شهرها) سیاسی، بی نظم و سلیقه ای بوده که این مسأله آسیب های فراوانی به کیفیت عملکرد مدیریت شهری در کشور وارد کرده و به پاشنه آشیل مدیریت شهری تبدیل شده است.
▪️نشان به آن نشان که در طی سال های مختلف ریزش فراوان نیروهای شهرداری ها چه از لحاظ ترک خدمت پس از اتمام یک دوره شورا و چه از لحاظ مواردی که انحرافات عملکردی از حیث عدم رعایت قانون بوده ضربات فراوانی به حوزه های تخصصی اداره شهر وارد نموده است. اکثراً مسیر ارتقا #پیشرفت_سازمانی در شهرداری ها شفاف و طبیعی طی نمی شود و این به گروه و یا حزب خاص سیاسی هم محدود نبوده و نیست و گویی فرهنگ غالب همین است.
▪️هر چند استثنائاتی وجود داشته و دارد که فرد بر اساس روند طبیعیِ رشد در طول #سلسله_مراتب سازمانی پیشرفت کرده باشد ولی بیشتر رویکرد همانی بود که عرض کردم. نمی خواهم بگویم گرایش های سیاسی در فرآیند جذب، ارتقا و انتصاب در مناصب مدیریتی کلاً نادیده گرفته شود و اساس کار صرفاً بر مبنای صلاحیت، دانش، تخصص و مهارت باشد چون شاید خیلی رویایی و دست نیافتنی باشد.
▪️اما به هر حال این که فارغ از #نگاه_سیاسی عملکرد منابع انسانی سیستم همواره مورد ارزیابی قرار بگیرد و افراد شایسته دیده شوند و امیدوار به پیشرفت باشند هم عادلانه است هم عاقلانه. چرا با پیروزی هر حزبی در شورای شهر باید بخش عظیمی از منابع انسانی نادیده گرفته شوند، استرس پیدا کنند، به حاشیه بروند و کار فقط به همان گروه محدود خودی های شورا واگذار گردد؟
▪️خیلی امیدواریم این رویکرد در دوره جدید #شوراهای_اسلامی مورد بازبینی قرار گیرد. در این راستا باید با توجه به تورم نیروی انسانی در اکثر شهرداری ها اولاً حتی المقدور از ورود نیروهای جدید به بدنه سیستم پرهیز گردد، ثانیاً با سرعت زیاد فرآیند احصا صلاحیت ها و شناسایی نیروهای انسانی فعلی در شهرداری ها صورت پذیرد و سپس بر اساس یک منشور علمی و اخلاقی مناسب هر کسی در جایی که صلاحیت آن را دارد بنشیند.
▪️ردای #مسئولیت_سازمانی نه باید برای افراد بزرگ باشد نه کوچک. بلکه باید هر کسی به اندازه توان و شایستگی خود مسئولیت داشته و پاسخگو باشد. که تحقق این مهم هم عدالت است و شایسته سالاری. خیلی هم سخت نیست هم ممکن است و هم لازم. باید قبول کنیم اصالتِ بخش وسیعی از فعالیت های شهرداری ها کاملاً تخصصی، فنی و حرفه ای است که برای آن شاخص تخصص مهم ترین فاکتور در انتصاب مدیران است.
▪️اگر قرار باشد نیروهای مجرب و کاربلد سیستم نادیده گرفته شوند وضعیت همانی می شود که الان به وجود آمده است. متأسفانه در سال های اخیر بدنه تخصصی و حرفه ای نیروهای شهرداری ها با همین نگاه حداقلی آسیب های فراوانی دیده اند و با نگاه های سیاسی به حاشیه رانده شده اند. شهرداری ها نیروهای اجاره ای که چهار سال با یک شورا بیایند و بروند نیاز ندارد و نباید به گونه ای عمل کرد که کارمندان با سابقه و #متخصص آن به عنوان چرخ پنجم به حساب آیند و به حاشیه رانده شوند.
✍منبع: #هفته_نامه_نخست،
پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰، شماره ۸۸۰
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروانه ای که دور سرت می چرخید
✍ #مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ پروانه ای که دور سرت می چرخید، در زیبایی همانند نداشت، خالصانه محبت به پایت می ریخت، عشق و مهربانی را بی محابا کادو پیچ می کرد و تقدیم حضور جنابعالی، بی رحمانه و مغرورانه با مگس کشی کشتی و حالا داد از تنهایی می زنی؟! داستان تو روایت تلخ قدرنشناسی و سنگدلی است، حکایت همان هایی که در برابر عاشق فارغند و در فراغ خود راسخ، مرغ همسایه را غاز می بینند و سیب سرخی را در دست بچه یتیم تاب نمی آورند. خدا وکیلی چگونه توانستی کسی را که خودش داشت برایت می مرد بی رحمانه بکشی و فراموش کردی دل شکستن هنر نمی باشد و تاوان آن تنهایی و اضطراب دایمی است؟ آن هم دلباخته ای که خودش قبل از اینکه برایت بمیرد در آتش اشتیاق تو می سوخت و حتی لازم نبود برایش تب کنی! هر چند در رسم روزگار غدار عاشق کشی «عادت مألوف» بوده و «طریق معروف» اما فراموش نکن «آزردن دوستان جهل است» و «راندن عاشقان کفران نعمت مهربانی» که کمترین جزایش خشکسالی است؛ خدا به داد تو برسد زیرا آن چنان شود که هیچ گاه در برهوت بیابان های دلت باران نبارد و هرگز مهربانی را به یاد نیاوری!
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ زمان را از دست ندهید...
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_قدس،
🔻پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰، شماره ۹۵۷۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ زمان را از دست ندهید... #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی 🔺منبع: #روزنامه_قدس، 🔻پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰،
✍ زمان را از دست ندهید...
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️نمی گویم عجله کنید به گونه ای که کیفیت کار پایین بیاید، #ریسک_تصمیمات بالا برود، یا به اندازه کافی برای انتصاب ها و انتخاب ها فکر و دقت نکنید، ولی لطفاً سریع کار کنید، مراقب باشید زمان از دست نرود، کشور معطل نماند، امور معلق نباشد و سردرگمی وزارت خانه ها و نهادهای دولتی زودتر به پایان برسد. رئیس محترم دولت سیزدهم! نمایندگان محترم مجلس! لازم نیست از همه وقت قانونی خود برای معرفی اعضای کابینه و دادن رأی اعتماد به آن ها استفاده کنید.
▪️خیلی از موارد را می شود با سرعت بیشتر، زمان کمتر، تلاش حداکثری و رویکرد جهادی که در دولت و مجلس وجود دارد (بدون آن که در کیفیت کار اثر گذارد) انجام داد. این روزها حال مردم خوب نیست، فساد اداری و مالی آزار دهنده است، مدیران نالایق در مناصب کلیدی جا خوش کرده اند، در حالی که همه دنیا در حال کنترل کرونا هستند ما منتظر ورود به پیک پنجم هستیم، برخی مسئولین به مردم احترام نمی گذارند و طلبکارانه در برابر آن ها می نشینند و برخی افراد که می دانند روزهای آخرین مسئولیت را طی می کنند و جایی در آینده #مدیریت_کشور ندارند کلاً کارها و مسئولیت هایشان را رها کرده و دنبال رتق و فتق امور آیندۀ خویش هستند که همۀ این ها آسیب زیادی به منافع و مصالح مردم و کشور وارد می کند.
▪️پس ضرورت دارد سرعت انجام امور بسیار بالا رود، اعضای کابینه و سایر مسئولین با دقت و سرعت بسیار زیاد انتخاب گردند و با قوت ادارۀ امور را در دست بگیرند و تازه نفس و مجاهدانه در مسیر پیشرفت کشور جبران مافات نمایند. وقتی رئیس دولت خود را رقیب فساد و ناکارآمدی می داند یعنی بیماری را به خوبی تشخیص داده است، درد آشناست و برای حل و فصل مسائل و #مشکلات_کشور فکر و ایده دارد و راهکارهای لازم را پیش بینی کرده است.
▪️پس چه خوب است بدون فوت وقت جبران مافات و عقب ماندگی ها شود و مردم ببینند دوران تنبلی دولت و دولتمردان به سر آمده است و هنگامۀ #تلاش_حداکثری و مجاهدت شبانه روزی همۀ نهادهای مسئول در مسیر پیشرفت کشور فرا رسیده است. ما امیدواریم، می خواهیم خوشبین باشیم و دوست داریم شاهد رونق و شکوفایی «معنویت و اخلاق»، «اقتصاد و معیشت» و «تعالی و پیشرفت» در کشور باشیم.
▪️فرصت مسئولیت در نظام اسلامی و خدمت به مردم همچون برق و باد می گذرد و کسانی که از این فرصت به احسن وجه استفاده نکنند بدون شک مغبون خواهند بود و البته خدا می داند چگونه با امانت داران #بیت_المال مردم که در انجام وظایف خود تساهل و تسامح به خرج داده، منافع و مصالح مردم را تضییع کرده و در انجام مطلوب آنچه بر عهده داشته اند کوتاهی نموده اند برخورد نماید که همانا او بر همه چیز دانا و تواناست.
🔺منبع: #روزنامه_قدس،
🔻پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰، شماره ۹۵۷۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ ۴ درسی که اشتباه یاد گرفتیم
🔺آنچه یاد گرفتیم
🔻آنچه باید بدانیم
1⃣ مشکلات بد هستند؛
✅ درون هر #مشکل یک #فرصت وجود دارد.
2⃣ عشق و علاقه ات را دنبال کن؛
✅ #عشق و #علاقه ات را دنبال نکن، تلاشت را دنبال کن.
3⃣ موفقیت با شکست در تضاد است؛
✅ زیاد #شکست بخور تا بتوانی زودتر #موفق شوی.
4⃣ در آخر همه چیز درست خواهد شد؛
✅ زندگی #عادلانه نیست؛ با این موضوع کنار بیا.
#پیشرفت
#کارآفرینی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ چگونگی رسیدن به انگیزه درونی
#انگیزه_درونی بهترین و مهمترین عامل برای پایبندی به انجام یک کار است. اما دستیابی و تسلط به آن، گاهی سخت و زمانبر می باشد.
▪️مرحله اول؛ شروع کار بر حسب اجبار:
اغلب برحسب #اجبار_کاری را شروع میکنیم و میزان نظم و ترتیب مورد نیاز برای انجام آن بیشتر است.
▪️مرحله دوم؛ بروز تمایل:
میزان نظم و ترتیب در این مرحله کمتر میشود و با #تمایل_کار را ادامه میدهیم.
▪️مرحله سوم؛ مواجه شدن با انگیزه درونی:
در واقع در این حالت، از #فرایند_کار لذت میبریم و به مراتب پایبندی ما به ادامه انجام آن بیشتر میشود.
▪️مرحله چهارم؛ تسلط:
به اوج #آزادی_عمل، پایبندی به انجام کار و حداکثر انگیزه میرسیم. به طوری که آن فعالیت بخشی از سبک زندگی ما میشود. به این مرحله، ناحیه الهامبخشی هم میگویند که خلاقیت و ایدههای نو در این مرحله بیشتر اتفاق میافتد.
#مدیریت_انگیزش
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ راهکارهای تقویت اعتماد به نفس
1⃣ روزانه با خود گفتار مثبت داشته باشید.
2⃣ همیشه پیشرفت کنید و خود را ارتقا دهید.
3⃣ خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.
4⃣ خودتان را دوست داشته باشید.
5⃣ توانایی ها و نقاط قوت خود را دوست ستایش کنید.
6⃣ ورزش کنید و به باشگاه بروید.
7⃣ هدف گذاری کرده و برای رسیدن به آن تلاش کنید.
8⃣ روند دستاوردها و پیشرفت خود را تحت نظر بگیرید و ثبت کنید.
9⃣ وقتی دیگران شما را تحسین می کنند بپذیرید و باور کنید.
#موفقیت
#پیشرفت
#اعتماد_به_نفس
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ زبان مدیران موفق
▪️کار شما مهم است.
▪️شما چه فکری می کنید؟
▪️چگونه می توانم کمک کنم؟
▪️از شما بابت سخت کار کردنتان ممنونم.
▪️من از تعهد شما قدردانی می کنم.
▪️من به شما و تیم مان اعتماد دارم.
▪️ابزارهای لازم برای موفقیت را دارید؟
▪️مسیر شغلی شما اولویت من است.
▪️من اشتباه کردم، من را ببخشید.
#موفقیت
#مدیران_موفق
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ به خودمان سخت نگیریم
▪️اشتباه کردن؛
بخشی از فرآیند یادگیری شماست.
▪️از افرادی که از شما انتقاد می کنند؛
یاد بگیرید.
▪️خودتان را؛
با دیگران مقایسه نکنید.
▪️هر مشکلی که دارید؛
منحصر و تنها برای شما نیست
▪️با افرادی ارتباط بگیرید که؛
می خواهند شما به موفقیت برسید.
▪️هیچ راه درست و قطعی؛
برای انجام کارها وجود ندارد.
▪️به گذشته خود؛
بعنوان سرنوشت پرماجرا و هیجان انگیز نگاه کنید.
▪️عالی بودن را کنار بگذارید؛
و به پیشرفت خود ادامه دهید.
▪️استعداد خود را؛
دست کم نگیرید.
▪️برای چیزی که باور دارید؛
تلاش کنید حتی اگر محبوب دیگران نباشد.
▪️ضعفهای خود را؛
بعنوان یک ویژگی بپذیرید.
▪️از خشم؛
بعنوان محرکی برای تغییر استفاده کنید.
#موفقیت
#پیشرفت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مثلث شناختی
#The_Cognitive_Triangle
💢 رابطه بین افکار، احساسات، رفتار
▪️#مثلث_شناختی یکی از اصلی ترین ابزارهای CBT است که به درک و تغییر این روند کمک می کند. مثلث شناختی به سادگی یک نمودار است که نشان می دهد چگونه افکار، احساسات و رفتارهای ما همه با هم مرتبط هستند و بر یکدیگر تأثیر می گذارند.
▪️بنابراین، می توانید با تغییر دیگری یکی از آنها را تغییر دهید یا حداقل روی آن تأثیر بگذارید. مهم نیست که با کدام یک شروع کنید (از این رو طبیعتاً یک مثلث است، نه یک زنجیره یا حتی یک دایره).
▪️به عنوان مثال، شما می توانید با تغییر رفتار یا تغییر افکار، احساس خود را نسبت به چیزی تحت تأثیر قرار دهید، شروع به کار با هر کدام از این موارد آسان تر یا منطقی تر است.
💢 دو مفهوم اساسی دیگر در درمان شناختی-رفتاری (CBT) برای تقویت تغییرات مثبت در زندگی افراد بسیار مفید است:
➊ مفاهیم خودکار افکار منفی؛
(اصطلاحی که به جای آن با تحریف های شناختی به کار می رود)
➋ باورهای اصلی غیرمولد.
▪️از نظر علم، #افکار_منفی خودکار ریشه در باورهای اساسی و غیرمولد دارند و می توانند نیروهای بسیار مهمی در تأثیرگذاری بر نحوه دیدن خود ، دیگران ، جهان ، انتظارات ، احساسات و البته رفتارهای ما باشند.
▪️نمودار CBT برای کمک به افراد در یادگیری شناخت و تغییر این روشهای تحریف شده تفکر بسیار مفید است. درمان شناختی رفتاری همچنین در آموزش استراتژی ها و مهارت های مشخص و موثر به افراد برای مدیریت احساسات قوی و تمرین و اجرای الگوهای جدید رفتاری بسیار مفید است.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar