#ارگونومی
ارگونومی در مورد نحوه تعامل افراد با محیط کار خود صحبت می کند.
آیا این ضرب المثل را شنیده اید که می گوید: «میتوانی اسب رو تا دم آب ببری، اما نمیتوانی وادارش کنی که آب را بنوشد؟»
وقتی صحبت از آسیب های #ارگونومی به میان می آید، می توانید آموزش و تجهیزات مناسب را ارائه دهید، اما اگر اقدامات خواسته شده توسط کارگران انجام نشود، در نهایت بسیار ناامیدکننده خواهد بود.
وقتی مردم به عوامل انسانی و #ارگونومی فکر می کنند، معتقدند که همه چیز به تناسب شخصی مربوط می شود، اما باید به سایر عوامل انسانی نیز فکر کنند، یعنی حالات روحی و جسمی که کارگران را تحت تأثیر قرار می دهد تا از تجهیزات خود به درستی استفاده نکنند.
قرارگیری صحیح بدن نمونه ای عالی از اقدامات #ارگونومیکی است که نیاز به تمرکز ذهنی در سطح کارگر ان دارد. حرکت رو به جلو با طرز فکر "همیشه اینطوری انجام می دادیم" بدون فکر ممکن است تمرینی عادی به نظر برسد، اما به همین دلیل است که در مورد وضعیت بدن خیلی راحت می توان از وضعیت خود راضی شد – در صورتی که باید به تکنیک های صحیح بلند کردن اجسام توجه نمود.
سایر حالات روانی مانند #احساس نیاز به #عجله، #ناامیدی و #خستگی می تواند منجر به بروز اشتباه در قضاوت و تصمیمات بلند مدت شود. برای نمونه در پایان ساعت کاری که کارگران برای انجام وظایف خود عجله دارند و ممکن است با زانو خم نشوند، پشت خود را صاف نگه دارند یا درخواست کمک نکنند.
فرهنگ #ایمنی همچنین میتواند تأثیر زیادی بر نحوه انجام تکنیکهای صحیح بلند کردن بار توسط کارگران داشته باشد. سنجش نگرش کارکنان نسبت به ایمنی می تواند پنجره ای به #فرهنگ ایمنی شما باشد تا ببینید چگونه از نتایج #ارگونومیک پشتیبانی می کنند.
مشاهده و بحث در مورد نحوه انجام کار هر روز به شما کمک می کند تا متوجه شوید که چه مقدار از مشکل ناشی از عوامل انسانی است (و کدام حالت ها مشترک هستند) و چه مقدار از آن ناشی از مسائلی مانند تناسب اندام یا ندانستن چگونگی یا چرایی استفاده از تجهیزات ارگونومیکی است.
حرکات کششی میتواند به جلوگیری از آسیب و کاهش دردهای مرتبط با اختلالات اسکلتی و عضلانی کمک کند.
گفتن اینکه همه باید به طور منظم شروع به انجام حرکات کششی کنند، سخت است چون این کار بخشی از #فرهنگ ما نیست، به احتمال زیاد تعدای زیادی از افراد این کار را انجام نمی دهند . اما معرفی برنامهای برای انجام استراحتهای کششی منظم میتواند گامی حیاتی در جهت مدیریت عوامل انسانی باشد که میتوانند به گنجاندن آن در #فرهنگ کمک کند.
موفقیت واقعی در هنگام هدف قرار دادن آسیب های ناشی از مدیریت عوامل انسانی حاصل می شود.
#آموزش و تجهیزات مناسب مؤثر نخواهد بود مگر اینکه کارگران تأثیری را که حالات روحی و جسمی آنها بر توانایی آنها برای پیگیری و ارائه بازخورد به دیگران دارد را تشخیص دهند.
اگر فرهنگ محیط #کار شامل یک زبان مشترک و عملکرد عوامل انسانی مانند استقبال مثبت از وقت برای قرار گرفتن در وضعیت بدنی مناسب، یا توقف کار برای انجام حرکات #کششی و یا استفاده از زمان برای ایجاد تمرکز ذهنی باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که کارگران تعاملات #ارگونومیک مثبتی داشته باشند و اینگونه از انجام کار به صورت شتاب زده پرهیز کنند که ممکن است باعث شود کارگران از راه های میانبر استفاده کنند که منجر به ایجاد آسیب به خود می شوند.
منبع :
https://www.safetyandhealthmagazine.com/articles/24980-working-ergonomically
جدیدترین نتایج مطالعات تحقیقاتی سلامت در #مجله #سلامت و #بهداشت برای زندگی👇👇🌻
💚@salamat4life💚
♦️#دارچین و کاهش #اشتها!!
#دارچین به دلیل وجود ترکیبات زیادی از جمله سینامالدئید، سینامات و اسید سینامیک میتواند با فواید سلامتی مختلفی مرتبط باشد. این ترکیبات به دارچین خواص #ضد دیابتی، #ضد میکروبی، #آنتی اکسیدانی و #ضد التهابی میدهد همچنین میتوان به دارچین و لاغری نیز اشاره کرد.
#دارچین همچنین خطر ابتلا به سرطان، حملات قلبی، تصلب شرایین، بیماریهای التهابی را کاهش میدهد و ممکن است باعث کاهش #وزن از جمله مزایای دیگر شود.
#دارچین میتواند از فشار خون بالا و سطح #کلسترول بالا جلوگیری کرده و باعث بهبود زخم شود.
همچنین، #دارچین برای بیماریهای پوستی مختلف نیز استفاده شده است.
دارچین با بهبود حساسیت سلولی و عملکرد هورمون انسولین، #گلوکز را از خون به سلول منتقل میکند تا به عنوان انرژی استفاده شود.
#دارچین با مسدود کردن فعالیت بسیاری از آنزیمهای گوارشی، سبب کاهش جذب #قند از خون پس از خوردن یک وعده غذایی می شود.
دارچین سرشار از #فیبر است. بنابراین با ایجاد احساس سیری به کاهش هوس غذایی کمک کند.
دارچین #متابولیسم را افزایش می دهد زیرا بدن انرژی بیشتری برای پردازش ادویه نسبت به سایر غذاها مصرف میکند.
دارچین با عملکردی شبیه #انسولین در بدن، در تجزیه قند در بدن نقش دارد.
دارچین #متابولیسم بدن را بهبود داده و چربیهای رسوبشده در ناحیه شکم را هدف قرارمی دهد.
#دارچین اثر تثبیت کننده ای بر سطح #قند خون دارد و می تواند #اشتهای شما را به ویژه در افراد مبتلا به #دیابت نوع ۲ کاهش دهد.
جدیدترین نتایج مطالعات تحقیقاتی سلامت در #مجله #سلامت و #بهداشت برای زندگی👇👇🌻
💚@salamat4life💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفع #خستگی و افزایش #یادگیری با #تمرینات #کششی در #مدارس
📢📣📣قابل توجه #مدیران و #معلمان بزرگوار
عوامل متعددی برای #خستگی #دانشآموزان در کلاس درس وجود دارد که یکی از عوامل #خستگی مربوط به #نشستن طولانیمدت و #خستگی ناشی از فضای فیزیکی در کلاس است.
بسیاری از نیمکتها و صندلیهایی که امروزه دانشآموزان در #مدارس از آن استفاده میکنند، غیراستاندارد هستند و از نظر ساختار قامتی ممکن است #مشکلاتی برای #دانشآموزان در آینده ایجاد کند و علاوهبر این، باعث #خستگی در کلاس میشود، بهویژه در مقطع #متوسطه که ساعات درسی طولانیتر است و دانشآموز باید هر زنگ یک ساعت ونیم روی این نیمکتها بدون هیچگونه تحرکی بنشیند.
#فیزیوتراپیست ها معتقدند استاندارد نبودن میز و #صندلیهای موجود در مدارس موجب خواهد شد به مرور زمان #ستون فقرات دانشآموز دچار اختلالات شود. لذا انجام تحرک و حرکات #کششی بعد از 45دقیقه #نشستن روی #صندلی، امری ضروری است.
لازم است #دانشآموزان برای رفع خستگی و افزایش رشد #استخوانها بعد از 45 دقیقه نشستن روی صندلی، انجام تحرک و حرکات #نرمشی و #کششی اصلاحی وضعیت بدن داشته باشند.
براین اساس واحد #بهداشت #مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، بصورت نوآورانه، اقدام به تدوین و تهیه #کلیپ های آموزشی تمرینات کششی در مدارس به ترتیب روزهای هفته نمود که مورد تایید #وزارت بهداشت قرار گرفت.
جدیدترین نتایج مطالعات تحقیقاتی سلامت در #مجله #سلامت و #بهداشت برای زندگی👇👇🌻
💚@salamat4life💚
#کلیپ های آموزشی #تمرینات #کششی در مدارس از شنبه تا چهارشنبه👇👇
28.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
28.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
28.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
27.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
28.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
28.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
28.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
28.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
28.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
28.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فواید #صبحانه خوردن برای #سلامتی
یکی از اصلیترین #وعدههای غذایی وعده #صبحانه است، اما چرا؟!
از جمله فواید صبحانه خوردن میتوان به جذب بهتر کلسیم، روی و آهن مصرفی در طول روز اشاره کرد که در نهایت باعث بهبود عملکرد #مغز، افزایش #تمرکز و افزایش #انرژی میشود.
👇دلایل اهمیت خوردن #صبحانه👇
+تقویت #سوختوساز بدن و تأمین #انرژی روزانه برای انجام فعالیتهای روزمره
+جلوگیری از #پرخوری در طول روز و پیشگیری از #چاقی و #اضافه وزن
+تأمین موادمغذی برای #مغز و پیشگیری از کسلی و #خواب آلودگی روزانه
+پیشگیری از ریزه خوری ها و کاهش ابتلا به بیماریهای #قلبی-عروقی و #دیابت
+شادابی #پوست
+تولید #بزاق کافی در دهان و شسته شدن #باکتریها از سطح #زبان و #مرطوب شدن #دهان؛ و در نهایت کاهش #بوی #دهان.
+تامین #ویتامینها و #مواد معدنی اساسی مورد نیاز بدن مانند #کلسیم، #فولات، #آهن، انواع #ویتامینهای B، #فیبر و …
+کنترل #استرس و اضطراب
طبق #تحقیقات انجام شده، #خانمهایی که صبحانه نمیخورند، #استرس بیشتری نسبت به زنانی دارند که #صبحانه میخورند.
+افزایش طول #عمر
جدیدترین نتایج مطالعات تحقیقاتی سلامت در #مجله #سلامت و #بهداشت برای زندگی👇👇🌻
💚@salamat4life💚