💥برنامه نکوداشت آیت الله شیخ حسین اوسطی از علمای تهران
معظم له ظاهرا در مدرسه عالی شهید مطهری تدریس دارند و همچنین در مسجد قدس واقع در خیابان نیروی هوایی اقامه نماز جماعت می کنند.
مراسم نکوداشت چهارشنبه شب ۱۰ اسفند در مسجد قدس واقع در خیابان پیروزی تقاطع خیابان اول نیروی هوایی برگزار میشود.
📚معرفی و خرید برخی از تالیفات 👉
سلسله جلسات تفسیر نهج البلاغه 👉
اجازه نامه امام خمینی ره 👉
#علمای_تهران
#معرفی_اساتید
❇️ کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
🔺استاد سید رسول #موسوی_تهرانی و آیت الله سید احمد موسوی #مددی #مجالسات_علما 💎کشکول ناب حوزوی🔻 🟢 @
جناب استاد حاج سید رسول #موسوی_تهرانی را تقریباً همۀ طلاب ـ حتی آنهایی که ایشان را از نزدیک ندیدهاند ـ میشناسند. میفرمودند: "یک بار در صحن حرم مطهر حضرت معصومه (س) مشغول صحبت با کسی بودم. وقتی از او جدا شدم طلبهای جلو آمد و پرسید: حاج آقا موسوی تهرانی؟ گفتم: بله، از کجا شناختید؟ گفت: به من گفته بودند: عمامۀ کوچکی میبندد و به همه سلام میکند. دیدم تنها کسی که با این مشخصات همخوانی دارد شمایید."
خیلیها نمیدانم کجا بزرگ شدهاند که الفبای آداب اسلامی («من التواضع أن تسلّم علی کلّ من لقیت» و امثال آن) را هم بلد نیستند. خداوند سایۀ ایشان و سایر بقیة السلف را بر سر حوزههای علمیه مستدام بدارد.
✍عرفانیان
#خاطرات_علما
#سیره_علما
❇️ کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
15.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 ما اقتصاددانان در اندیشههای لیبرالیسم و سرمایهداری لیبرال زندانی شدهایم!
دکتر مسعود #درخشان(اقتصاددان):
⚠️ذهن یک مسلمان را چنان شکل میدهند که کافر شده است اما نماز هم میخواند. شیطان بر اساس علم عمل میکند. غرب و شرق، یعنی کسانی که ما را در چارچوب اندیشههای خود زندانی کردند. زندان را تحت عنوان آزادی به ما فروختند! مارکس یک نابغه نادان بود.
#نئولیبرالیسم
@profderakhshan
💎کشکول ناب حوزوی🔻
🌹 @kashkolenab
مسئله شناسی و بارش فکری(استاداسلامپور).mp3
24.51M
💥نکات طلایی از مسئلهشناسی و بارش فکری
▫️شناسایی دقیق مسئله
▫️تعریف مسئلهشناسی
▫️مؤلفههای مسئلهشناسی
▫️گام به گام مسئله شناسی
▫️جامعیت جواب سؤال با: چه؟چرا؟چگونه؟
🎤 استاد حسن اسلامپور کریمی
#مشاوره_طلبگی
❇️ کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
📚 #معرفی_کتاب الحصون المنیعة فی طبقات الشیعة
✍️شیخ علی #کاشف_الغطاء
🔻شیخ #آقا_بزرگ تهرانی درباره این کتاب آورده است :
الحصون المنيعة في طبقات الشيعة ، للشيخ على بن الشيخ محمد رضا بن الشيخ موسى ، أكبر أولاد الشيخ جعفر كاشف الغطاء المولود حدود ( 1268 ) والمتوفى غرة المحرم( 1350 ) مؤسس المكتبة التي هي أنفس مكتبات النجف بل العراق اليوم ، كان جماعا للكتب طيلة عمره الطويل واستنسخ كثيرا منها بخطه وله أيضا تصانيف اخر منها " سمير الحاضر "شبه الكشكول في خمس مجلدات كبار ، و " الحصون المنيعة " هذا في عشر مجلدات بخطه وهي نسخة الأصل المسودة ويزيد كل مجلد على خمسين ألف بيت ، جمع فيه العلماء والشعراء ، والأطباء ، وسائر الأعاظم من الشيعة بغير ترتيب...
📚الذریعه جلد 7 صفحه 25
❇️ کشکول ناب حوزوی🔻
🔹 @kashkolenab
هنر در مطابقت با واقعیت- گفتگو شهید آوینی با آیت الله جوادی آملی .pdf
228K
💥گفتگوی شهید آوینی با آیت الله جوادی آملی در
#مقاله "هنر در مطابقت با واقعیت"
✂️بخشی از اشاره اول مقاله شهید آوینی:
...وجود مبارک ایشان که باران است؛ ما را امید بود که شورهزار نباشیم.
سوالات ما بسیار بود که از پیش نوشته بودیم و تقدیم داشتیم. سوالات آن همه بود که مزاحمت ما، هر چند هفته یک بار مکرر شود، اما وقت ایشان تنگ بود و بهتر بگوییم، سعادت ما نایار و روزیمان تنگ...
#آوینی
#هنر_اسلامی
#جوادی_آملی
🟡کشکول ناب حوزوی🔻
🟦 @kashkolenab
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خاطره ای از جلسه #مناظره میرزا مهدی آشتیانی با توده ای ها
🎤آیت الله محمدرضا #ربانی_تربتی(ره)
در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی
به مناسبت مجلس بزرگداشت استادش فیلسوفِ شرق مرحوم #میرزا_مهدی_آشتیانی ۱۳۷۹
🌐 http://hakimrabbani.ir
#خاطرات_علما
❇️ کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
💥خلاصهای از بیانات پرفسور مهدی #گلشنی در نشست «تغییر جهتگیری علم در دهههای اخیر» 🏢خانه اندیشهو
💥سخت کوشی سنتی و تنبلی مدرن!
🎤دکتر مهدی #گلشنی:
...اخیراً کتاب «شیخ بهایی» به همت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منتشر شده است، ببینید چه ابعادی از این شیخ مخفی مانده است. در این زمینه دکتر نصر نامه نوشته بودند که واقعاً #شیخ_بهایی در محیط ما مظلوم واقع شده است. نکته مهم دیگر سختکوشی دانشمندان مسلمان در کسب معرفت بود که خیلی سختکوش بودند و نمیخواستند شاگرد تنبل بار بیایند. ابوریحان خاطرهای نوشته که یکی از شاگردان از او پرسیده بود، استاد! چرا شما برای این مواردی که گفتید، مثال نزدید؟ او پاسخ میدهد: من میخواهم آدمهای نکتهدان خودشان دنبال مثال بروند و پرورش یابند.
«رازی» کتابی با نام جامع الجوامع نوشته و در خاطراتش نوشته است که ۱۵ سال روی این کتاب به قدری کار کردهام که دستان و چشمانم از کار و از نور افتادند و مطالب را برایم میخواندند تا کتاب را تمام کنم. او مینویسد ۴۰ سال دنبال کتابی بهعنوان مرجع میگشتم. یعنی میخواهم بگویم کاوش و جستوجو خیلی مهم است و هر جا که میتوانستند میرفتند تا علم بیابند. مسافرتهای #شهید_ثانی که طراز اول شیعه بود را مطالعه کنید و ببینید به چه کشورهایی مسافرت کرده بود. دانشمندان قدیمی ما، خیلی فعال بودند و خیلی تلاش میکردند اما الان چنین چیزی نیست و الان متأسفانه جهان اسلام فقط مقلد غرب است و کمتر نوآوری نداریم...
📆۱۰ اسفند ۱۴۰۱
🌐متن کامل👉
#بیرونی
#علم_و_دین
#زکریای_رازی
#تمدن_اسلامی
🌷 کشکول ناب حوزوی👇
🍀 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
💥گفتگوی شهید آوینی با آیت الله جوادی آملی در #مقاله "هنر در مطابقت با واقعیت" ✂️بخشی از اشاره اول م
💥هنر متعالی
🎤آیت الله #جوادی_آملی :
🔹اما «بهترین هنرها» آن است که «جامع همه کمالات» باشد، یعنی در عین حال که سمع و بصر را تغذیه میکند خیال و وهم را رعایت کند «حرمت عقل» را نیز مینگرد. یعنی هنر کامل آن طور نیست که حرمت عقل را رعایت نکند. افعال انسان بیان روحیات و مکنونات اوست. بیان معرفی از حضرت امیر سلام علیه رسیده که (المرء محبوء تحت لسانه) یعنی هر کس زیر زبانش نهفته است. و یا همان مثال معروفی که گفتهاند اگر تلنگری به کاسه سفالی برسد معلوم میدارد که پخته است یا گل خام است، سالم است یا ترک خورده؛ و اگر ترک دارد، این ترک از درون اوست یا از بیرونش. سخن نیز نشان میدهد که آن صاحب سخن صادق است یا کاذب. هنر و صنعت نیز همین طور است؛ علم نیز. یک طبیب که نسخه مینویسد نیز اگر هوالشافی معتقد باشد نسخهاش پیام دارد و اگر نه … اگر به (اذا مرضتم و هو یشفیکم) معتقد نباشد و فی المثل عنوان کند که شفا به خواص ذاتی دارو باز میگردد، طبش پیام ندارد. در اسلام هنری که پیام نداشته باشد «مطلوب» نیست نظیر زنگ ناقوس نیست که دالان ورودی عبادت مسیحیها باشد. آنچه دالان ورودی عبادت ماست (اذان است و اقامه) که شعاری دارای پیام و معناست. اگر هنری واقعاً بتواند همه لذات را تأمین کند، اعم از لذات مربوط به سامعه و باصره، خیال و وهم و یا لذات مختص به قوه عقل، هنری است کامل. ممکن است خواننده خوبی باشد ولی شعری را بخواند بیمحتوا. این خواننده اگر شعر با محتوایی بخواند هم سامعه را تغذیه کرده و هم قوه عاقله را حرمت نهاده. همین معنا در شعر نیز هست. در نثر هم، در نقاشی هم و … در خطاطی هم این معنا هست. آنگاه هنر، رسالت خویش را خواهد یافت و همه خواهند پذیرفت، نهتنها یک گروه مخصوص.
🔸یکی از بشارتهایی که حضرت امیرالمؤمنین (ع) به مردم با ایمان میدهد این است که میفرماید اگر کار خیر کردید وارد بهشت میشوید که خطیب و قاری و خواننده آن بهشت، حضرت داود سلام الله علیه باشد. خوب این هنری است که همچون نعمتی برای بهشتیان مطرح شده است. در آنجا «لذات عقلی» تأمین میشود. بهشتیان از صدای خوش لذت میبرند آن طور که در نهج البلاغه آمده است، اما صوتی که عاقله را نیز در کنار سامعه تغذیه کند نه آنکه رفیق نیمهراه باشد؛ سامعه را تغذیه کند و قوه عاقله را برنجاند. ممکن است انسان صحنهای را تماشا کند و باصرهاش لذت ببرد گوش به آهنگی بسپارد و سامعهاش غرق لذت شود؛ اما چون پیام ندارد آن هنر «گویا» نیست، «صامت» است و «گنگ». حرف ندارد. اما اگر انسان بخواهد نیروهای داخلیاش را هماهنگ کند به اذن خدا شدنی است چرا که قرآن همین طور است قرآن «مثل» دارد، امثالی که توحید را بیان میدارد و معاد را … و از قرآن در عین حال که قوه عاقله لذت میبرد، سامعه نیز بیبهره نیست و اگر هنری این چنین باشد بهرههایی که، خردمندان از این هنر میبرند بیش از آن است که دیگران میبرند و اگر نه، هنر بهره نابخردان است. هنر اگر لذات متناسب با همه قوای مدرکه را تأمین کند خردمندان بیشتر لذت میبرند چرا که انسان خردمند فراتر از لذات مربوط به سامعه و باصره و وهم و خیال از لذات عقلی نیز بهرهمند میشود؛ حال آنکه غیر خردمند تنها در محدوده سمع و بصر میماند. فی المثل اگر شعر پر محتوایی خوانده شود آنکه اهل درک نیست فقط لذت سمعی دارد اما اهل درک، هم از لذت سمعی برخوردار است و هم از لذت عقلی. هنرهایی که بر پشتوانه بینش توحیدی اتکا ندارند تنها در محدوده قوای حسی عمل میکنند و با عقل بیگانهاند.
✂️برشی از گفتگو شهید آوینی با آیت الله جوادی آملی👉
#فلسفه_هنر
#هنر_اسلامی
#بسط_فلسفه_به_مسائل_روز
🟡کشکول ناب حوزوی🔻
🆔 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
💥خاطره ای از جلسه #مناظره میرزا مهدی آشتیانی با توده ای ها 🎤آیت الله محمدرضا #ربانی_تربتی(ره) در ا
rabbani.mp3
3.78M
🔺️خاطره ای از مرحوم آیت الله شیخ محمّدرضا #ربانی_تربتی(ره)
🎤استاد سید رضا اسحاق نیا
#خاطرات_علما
❇️ کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
❓آیا خداوند ماهیت دارد؟👆
📚ص۲۱۷ از کتاب تأملاتی تحلیلی - انتقادی پیرامون فلسفه دین ، حجت الاسلام سید جابر موسوی راد
✍پ.ن: استاد غلامرضا #فیاضی و استاد سید کمال حیدری برخلاف جمهور فلاسفه قائل اند که خداوند ماهیت دارد. چکیده استدلالشان در متن بالا موجود است.
#فلسفه_اسلامی
#کلام_اسلامی
❇️ کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
💥حقیقت لا اله الا الله + خاطره ای از مرحوم شیخ غلامحسین دارابی 🎤بیان شیرین آیت الله اسماعیل پور قمش
لا يخفى أن الاشتغال بالمباحث الاستدلالية هو الذي يوجب بلوغ المستعد إلى درجة الاجتهاد و أظن ان هذا المعنى في مبحث الطهارة يحصل للطلبة أسرع من مباحثة سائر كتب الفقه لان البحث فيها مركب من العبادية و العرفية
✍ آیت الله اسماعیل پور قمشه ای(ره)
📚المعالم المأثورة ۱، ص۸
#مشاوره_طلبگی
❇️ کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab