🌹
🔴 پیشنهاد دوم به #کاندیدای_اصلح انتخابات ۸ تیر:
2️⃣ چگونه #خصوصی_سازی کنیم؟
در 👈 اینجا 👉 با استفاده از تجربیات تاریخی، معارف اسلامی و صحبت های امام و رهبری توضیح داده ایم که #خصوصی_سازی که به معنای #مردمی_سازی است چگونه باید انجام شود تا منجر به ارتقای تولید با کیفیت و نیز سطح عدالت و رفاه مردم شود.
❓❓ سوال: راهکار امام خمینی (ره) درباره خصوصی سازی به معنای مردمی سازی چه بوده است؟
پاسخ:
👌 امام در پیام ۲۲ بهمن ۱۳۶۳ نوشتند: 👈 اینجا
#فقه_المکاسب
#الگوی_فقهی_تولید
#تصمیمات_اضطراری
#نحوه_خصوصی_سازی
🌹
🔴 پیشنهاد سوم به #کاندیدای_اصلح انتخابات ۸ تیر:
3️⃣ به الزامات ساخت #دار_واسعه (خانه حیاط دار) توجه کنید.
اینکه بعد از چندین سال مطالبه گری جریان های تمدنی، اکنون دکتر جلیلی در تبلیغات انتخاباتی بر ساخت خانه های حیاط دار یا ویلایی تأکید کردند گام رو به جلویی است. اما فعلاً به سه نکته در این خصوص اشاره می کنم:
🌹 نکته اول: وسعت حیاط خانه ها
👌 دار واسعه که #امام_صادق_علیه_السلام فرمودند و در 👈 اینجا مختصراً تشریح شده است، حداقل ده کارکرد از جمله تأمین بازی کودکان و تفریح، کمک به سلامت، کمک به فرزندآوری، کمک به اقتصاد خانواده، کاهش پسماندها و غیره دارد. برای تأمین این کارکردهای دهگانه محاسبات نشان دهنده اختصاص ۱۰۰۰ متر زمین برای خانه است.
گفتنی است اگر به همه حدود ۲۴ میلیون خانوار ایرانی خانه ۱۰۰۰ متری اختصاص یابد، با لحاظ کردن تمامی سرانه های آموزشی، تفریحی، جاده کشی و غیره تنها ۲ درصد از زمین کشور کافی است.
🌹🌹 نکته دوم: اختصاص زمین به مشاغل برتر
👌 اگر به تعدادی از مردم صرفاً ۱۰۰۰ متر زمین بدهیم تا خانه بسازند اما به شغل آنها فکر نکنیم این جمعیتی که به محله های جدید خواهند رفت #ماندگار نخواهند بود. به همین دلیل است که در #حدیث_نبوی صلی الله علیه و آله و سلم برای #احیای_موات مصادیق سه گانه ای ذکر شده است که ساختن خانه فقط یکی از آنهاست. و دو مصداق دیگر یعنی زمین های مرتبط با آب و زمین های مرتبط به کشاورزی هم از مصادیق احیای موات است که این زمین ها برای ایجاد شغل برای افراد محله است. به کتاب الگوی فقهی مشاغل برتر در مقایسه با بنگاه های کوچک و متوسط (sme ها) مراجعه کنید 👈 اینجا
🌹🌹🌹 نکته سوم: مدیریت مسجد محور محله
👌 اگر صرفاً خانه های ۱۰۰۰ متری و نیز زمین های مرتبط با مشاغل برتر به افراد داده شود شاید افراد در آن محله ها بمانند اما اداره محله در ۳۰ حوزه از تأمین امنیت بگیرید تا رفع و رجوع دعوا و مرافعه و غیره ناکارآمد و پرهزینه خواهد بود. آن چیزی که به محله ها هویت می دهد نه دهیاری بلکه یک مسجد است که مرکز اداره محله است. مدرسه و بازار محله به نحو رایگان یا وقفی ذیل مسجد محله تعریف می شود. مردم در مراسم محرم و رمضان و ... مشارکت فعال دارند و از این رهگذر یکدیگر را می شناسند و هویت محله ای می یابند همین #تعارف آنچنان که در کتاب مدیریت شهری محله محور 👈 اینجا تشریح شده است، ۳۰ مورد کارآمدی را از طریق درهمتنیده شدن افراد محله با یکدیگر ایجاد می کند.
@mountazer
🌹
🔴 پیشنهاد چهارم به #کاندیدای_اصلح انتخابات ۸ تیر:
4️⃣ #مسجد بهترین ماشین اداره جامعه است، مساجد را به اداره جامعه بازگردانید.
✍️ دکتر جلیلی سالیانی است که به درستی ناکارآمدری دولت مدرن #بروکراتیک یا به قول ایشان #ماشین_اداره_جامعه را گوشزد می کند. اما سوال اینجاست اگر ما #مدیریت امور جامعه را از دست دولت مدرن بروکراتیک، این ماشین ناکارآمد بگیریم، باید اداره جامعه را دست چه نهادی بسپاریم و چگونه؟
✍️ در این سخنرانی کوتاه با سه مثال نشان دادیم که برکنار شدن مسجد از اداره جامعه موجب «اطاله دادرسی»، «تنزّل سطح سلامت جامعه» و «تنگی معیشت مردم» و غیره شده است.
👌 شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی به پشتوانه ۴۰۰ نظریه، علی الحساب ۴۰ اقدام برای ارتقای سطح مسجد در اداره جامعه ارائه داده است 👈 اینجا
👌 همچنین گفتنی است بنیاد هدایت که ذیل معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات تشکیل شده است در پی ارتقای نقش ائمه جماعت از #پیشنماز به امام جماعت (#رهبر_محله) است و در چند سال اخیر توفیقاتی در این زمینه داشته است.
👌 ما در نظریه نظام ولایت نشان دادیم که اداره جامعه توسط سلسله مراتب مساجد (مسجد محله، مسجد بازار، مسجد جامع و مساجد چهارگانه جهانی) ۱۶ برتری نسبت به دولت مدرن بروکراتیک دارد.
❌ استعمار غربی با چکمه رضاخان مساجد را به نحو حداکثری از اداره جامعه برکنار نمود و برخلاف تأکید امام خمینی عظیم الشأن بر ارتقای سطح مساجد دیدیم که در دوره مدیریت برخی افراد انقلابی بر شهرداری تهران با گسترش فرهنگسراها و تأسیس سرای محله برای مسجد رقیب سازی شده است!
👈 مبادا صرفاً بروکراسی را نقد کنیم ولی از نسخه جایگزین تفصیلی اسلامی غفلت نماییم!
@mountazer
🌹
🔴 پیشنهاد پنجم به #کاندیدای_اصلح انتخابات ۸ تیر:
5️⃣ سلامت محیط زیست و انسان ها را با تشکیل «ستاد توسعه مطالعات #شیء_پایه» به ارمغان بیاورید.
در 👈 این مطلب بیان شد که چگونه بعد از انقلاب صنعتی و پیدایش علوم پایه و مهندسی مدرن می رود که زمین به محیطی غیرقابل زیست تبدیل شود و برای سلامتی انسان نیز چالش ها و بیماری های جدید و نو به نو پدید آمده و می آید.
👌 این درحالی است که در آیات و روایات برای حل همه نیازهای واقعی انسان ها اشیای مفیدی پیشنهاد شده است که خداوند، این احسن الخالقین آنها را به تسخیر انسان در آورده است. نظریه پردازی حول این موضوع، موجب شده است تا هزاران شیء در ۱۹ گروه در جدولی تحت عنوان «جدول فقهی تسخیر» احصا شود. 👈 اینجا
👌 برای #تمام نیازهای واقعی انسان از تهیه لباس و تب بُری گرفته تا انعقاد خونریزی و آفت کشی و شست و شوی بدن و لباس و غیره اشیائی معرفی شده است.
به عنوان مثال در روایات انواع مصالح ساختمانی معرفی شده است که نسبت به مصالح موجود ۶ برتری دارد. 👈 اینجا. مصالحی که ساختمان ها و پل های ساخته شده با آن صدها سال است با استحکام باقی مانده و آثار باستانی شده اند. اما غفلت از این مصالح از بعد از ورود دانشگاه غربی و حذف دانش معماری ایرانی با چکمه رضاخان سبب شده است الآن اطلاعات مهندسی جامعی از این مصالح از جمله ساروج در دسترس نیست. اینجاست که نیاز مبرم بررسی دقیق تجربی ایده های دین که در جدول فقهی تسخیر تجمیع شده است خود را نشان می دهد.
گفتنی است به دلیل گستردگی نیازهای انسان، این مطالعات هم بسیار گسترده بوده و در رشته های متنوع باید مورد تجربه قرار گیرد. لذا همچون توسعه فناوری نانو نیاز به یک ستاد دارد.
🌹 در پایان مطالبه رهبر انقلاب اسلامی را در خصوص علوم پایه و فنی مهندسی یادآوری می کنم: «من بر پیشنهاد شما میافزایم که این ایده چه در قالب «مناظرههای قانونمند و توأم با امکان داوری» و با حضور «هیئتهای داوری علمی» و چه در قالب تمهید «فرصت برای نظریهسازان» و سپس «نقد و بررسی» ایده آنان توسط نخبگان فن و در محضر وجدان علمی حوزه و دانشگاه، تنها محدود به برخی قلمروهای فکر دینی یا علوم انسانی و اجتماعی نیز نماند بلکه در کلیه علوم و رشتههای نظری و عملی (حتی علوم پایه و علوم کاربردی و ...) و در جهت حمایت از کاشفان و مخترعان و نظریهسازان در این علوم و در فنون و صنایع نیز چنین فضائی پدید آید و البته برای آنکه ضریب «علمی بودن» این نظریات و مناظرات، پائین نیاید و پختهگوئی شود و سطح گفتگوها نازل و عوامانه و تبلیغاتی نشود، باید تمهیداتی اندیشید و قواعدی نوشت - ۱۶ بهمن ۸۱»
@mountazer
بسم الله الرّحمن الرحیم
امیرالمؤمنین علیه السلام: «یا کُمیل! لا تَأخُذ إلّا عَنّا تَکُن مِنّا»
در روزهای اخیر تاکنون ۵ پیشنهاد عملیاتی فقهی (مقدمه، یک، دو، سه، چهار، پنج) به شما ارائه شده است. در ادامه این #بسته_پیشنهادی_صدگانه إن شاء الله حدود ۱۰ پیشنهاد عملیاتی دیگر که برآمده از دو نظریه الگوی فقهی تولید (👈 اینجا) و الگوی فقهی توزیع (👈 اینجا) است به محضر شما ارائه می شود.
این ۱۰ پیشنهاد را براساس اصل ۴۴، این مظلوم ترین اصل قانون اساسی، خدمت شما ارائه داده و یادآوری می کنم که رئیس جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است. یعنی پشتوانه اجرای این پیشنهادات علاوهبر اسلامی و کارآمد بودن، استناد آنها به قانون اساسی نیز است.
@mountazer
🌹
🔴 پیشنهادهای ششم و هفتم به #کاندیدای_اصلح انتخابات ۸ تیر:
6️⃣ طبق اصل ۴۴ قانون اساسی تمام بانکهای خصوصی را در بانک های دولتی ادغام کنید.
7️⃣ صندوق های قرض الحسنه مردمی برمبنای طلا را مستقل از بانک مرکزی تقویت کنید.
🔴 پیشنهاد ششم، #سلبی:
❌ در سال ۱۳۲۸ شمسی مصطفی متجدد اولین بانک خصوصی ایران را تأسیس نمود و بلافاصله سرمایه داران زالوصفت دیگر بانک های خصوصی متعددی تأسیس کردند تا جاییکه در زمان پیروزی انقلاب ۲۱ بانک خصوصی در ایران وجود داشت.
✍️ اما بعد از سقوط پهلوی مهندس بازرگان در مقام رئیس دولت موقت در خرداد ۵۸ در پیامی اعلام کرد: «هموطنان عزیز از آنجایی که بانکهای خصوصی وضع نامساعد زیانباری پیدا کرده بودند، دولت لازم دانست برای حفظ حقوق و سرمایههای ملی و به منظور تضمین پساندازهای مردم و جلوگیری از اتلاف سپردهها مدیریت کلیه بانکهای خصوصی را به عهده بگیرد.»
لذا تمام آن ۲۱ بانک در بانک های دولتی ادغام شدند.
👌 در ادامه سال ۵۸ نیز اصل ۴۴ قانون اساسی، بانکداری را جزء امور حاکمیتی دانست که باید در اختیار دولت باشد.
❌ این درحالی است که در سال ۱۳۷۷ یعنی در دولت آقای محمد خاتمی که در انتخابات ۸ تیر حامی آقای پزشکیان است، بانک مرکزی جمهوری اسلامی برخلاف نصّ قانون اساسی مجوز ایجاد بانک های خصوصی را صادر نمود.
❌ هم اکنون ۲۰ بانک خصوصی در ایران فعال است که رسماً و با وقاحت با پول مردم بنگاه داری می کنند و هر جا پول کم بیاورند بانک مرکزی برای آنها خلق پول می کند تا جاییکه ۶۵٪ خلق پول بخوانید ۶۵٪ دزدی از جیب همه مردم ایران را بانک های خصوصی انجام می دهند. همچنین در حالیکه بخش زیادی از اعتبارات را به کارمندان خودشان وام می دهند اما مشاهده می شود که در زمینه تأمین مالی برای وام های کارگشایی از جمله ساخت مسکن و وام ازدواج کارشکنی های متعدد می کنند و صف های صدها هزار نفری ایجاد کرده اند. (مثلاً اینجا) البته گفتنی است تعدادی از نهادهای زیرمجموعه بیت نیز بانک خصوصی تأسیس کرده بودند که به دستور رهبر انقلاب در بانک های دولتی ادغام شده است. بنابراین لازم است بانک های خصوصی تماماً در بانکهای دولتی ادغام شوند.
🔴 پیشنهاد هفتم، #ایجابی:
👌 انواع تأمین مالی های خرد و کلان باید به نحو #مردمی_و_غیرمتمرکز و در قالب الگوهایی چون صدقه، نذر، دَین، خمس، زکات، جزیه، خراج، انفاق، فیء و غیره تأمین شود 👈 اینجا. این الگوهای تأمین مالی در مقایسه با بانک و بورس و بیمه و اوراق قرضه و مالیات بوده و از این ابزارهای مدرن کارآمدتر هستند. در این خصوص به نظریه الگوهای تأمین مالی در اسلام مراجعه شود.
👌 موسسه تمدنی متا تأسیس قرض الحسنه طلا را در مساجد نمونه سازی و اجرا کرده است. خوب است در گام اول به این تجربه موفق به طور مستقل از بانک مرکزی، این نهاد ناکارآمد دولت مدرن، رسمیت داده و آن را ترویج نمایید.
@mountazer
📢📢 اطلاعیه اطلاعیه
با عرض سلام و ارادت محضر انقلابیون عزیز
👌 این #بسته_پیشنهادی_صدگانه که خدمت کاندیدای اصلح انتخابات ۸ تیر عرضه می شود، براساس نظریات یک مجموعه خودجوش و آتش به اختیار تحت عنوان «شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی» با مدیریت حجت الاسلام علی کشوری است.
👌در پرداختن این نظریات که پیشنهادهای کنونی از آن منشأ گرفته و می گیرد سه الزام رعایت شده است:
1️⃣ صرفاً حرف #اسلام مبنا قرار گیرد و نه هیچ منبع دیگری
2️⃣ حرف اسلامی #کاربردی زده شود و کلی گویی نشود
3️⃣ حرف اسلامی کاربردی #همه_جانبه زده شود و بخشی نباشد.
@mountazer
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
👆صفحۀ اول تراکت معرفی پولطلادر مراسم محرم
سایز A4
📃فرصت مبارزه با ربا و ظلم سیستم بانکی در ایام پیروزی خون بر شمشیر
#انجمن_پولطلای_ایران
▪️کانال موسسه متا
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
👆صفحۀ داخلی تراکت #پولطلا - سایز A4
⚠️بانکداران دوست ندارند شما به این مسائل فکر کنید!
#انجمن_پولطلای_ایران
▪️کانال موسسه متا
#سنَّت_حسنه
#نذر_شیر
#شب_هفتم_محرم
#حضرت_علی_اصغر_علیه_السلام
😭😭 شیر خواره و سه ساله ات کاخ سرخ و سفید و باکینگهام را حسینیه خواهند کرد.
@mountazer
داشتن موکب رو جمع می کردن
این پسره کوچولو داشت گریه می کرد که زوار دارن می رن و موکب جمع میشه
31.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #گزارش_نمونه_سازی طرح عطر در بابل
👌 شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی بر اساس آیات و روایات، ارائه ۴۰ خدمت که زندگی مردم را متحول خواهد کرد پیشنهاد داده است (اینجا).
👌 #طرح_عطر یکی از این خدمات ۴۰ گانه است. این طرح در مسجد حضرت ابوالفضل علیه السلام نمونه سازی شده است.
👈 براساس این نمونه سازی از مسئولین شهری و مساجد مطالبه گری می کنیم.
#مسجد_و_اداره_جامعه
#دولت_مدرن_ناکارآمد
@mountazer
🔴 این عکس در مورد یکی از بازخوردهای جلسه «تبیین جدول فقهی تسخیر» در جمع اساتید دانشگاه رازی کرمانشاه است (اینجا).
✍️ این مطلب و این مطلب را در زمینه نحوه تسخیر طبیعت (استفاده از طبیعت) مطالعه بفرمایید.
✍️ پیشنهاد میکنم جناب استاد رسول جعفریان و همه اعضای دغدغه مند هیئت علمی دانشگاه ها این مطلب را مطالعه بفرمایند.
@mountazer
🔴 #نمونه_سازی_طرح_عطر در مسجد حضرت ابوالفضل علیه السلام شهرستان بابل
#گزارش_تصویری
👌 مشروح گزارش نمونه سازی را در اینجا مشاهده بفرمایید.
@mountazer
هدایت شده از سبل السلام
حقِ همسایه. 🛎
🌸﷽🌸
رسول خدا صلی الله علیه و آله به یکی از اصحابشان فرمودند:
" آیا میدانی حق همسایه چیست؟ "
عرض کرد: نمی دانم!
حضرت فرمودند:
اگر از تو درخواست یاری نمود، او را یاری کن.
اگر از تو وام درخواست نمود، به او وام بده.
اگر دچار فقر شد،به او سود برسان.
اگر دچار مصیبت شد، او را تسلیت بگو.
اگر خیری به او رسید،به او تهنیت بگو تا بدین وسیله بهرهگیری از خیر را بر او گوارا گردانی.
اگر مریض شد او را عیادت کن.
اگر مرگ او فرا رسید، جنازهی او را تشییع کن.
ساختمان خانه ی خود را آنچنان بلند نسازی که همسایه ی تو از باد و هوا محروم گردد، مگر این که از او اجازه بگیری.
اگر میوه ای خریدی، مقداری از آن را به همسایه هدیه کن.
اگر نمی خواهی هدیه کنی میوه ی خریداری شده را پنهانی وارد خانهی خویش ساز تا همسایهی تو آن را نبیند.
و نگذار فرزندان تو میوه را به بیرون از خانه ببرند که باعث ناراحتی و حسرت فرزند همسایه گردد.
همسایه ی خود را با بوی خوش غذای خانه ی خود میازار، مگر آنکه مقداری از آن را به اهل خانه ی او برسانی.
📚 بحار ج 79،ص 94.
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─
https://eitaa.com/erisonteb
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─
نمیخوای بفرستی برا همسایهها 🌸
🛑 اگر جمهوری اسلامی گرفتار شاه سلطان حسین ها شود بر سر مردم بلاهای بزرگ خواهد آمد 👇
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️سه نکته مهم درباره حوادث منطقه جغرافیایی ظهور
👌درباره حوادث منطقه جغرافیایی ظهور بر اساس نظریات و مفاهیم مطرح در باب فقهی نفی سبیل سه نکته مهم را تقدیم می کنم. مقدمتا ً عرض می کنم: در باب فقهی نفی سبیل همه مسائلی را که منجر به ایجاد سلطه و سبیل دشمن بر جامعه اسلامی می شود؛ بررسی می کنیم. به عبارت دیگر در مباحث عمیق این باب فقهی مسئله نفی سبیل از حد یک قائده (در فقه کاشف معذر و منجز) به حد یک باب فقهی گسترش یافته است. برخی از مهمترین مسائل مرتبط با نفی سبیل در حوادث فعلی منطقه به شرح زیر است:
👌 اولین مسئله ای که به صورت بنیادین برای دشمن سلطه و تسلط ایجاد می کند؛ پذیرش نظم اجتماعی پیشنهادی او در زندگی است. در حوادث فعلی منطقه جغرافیایی ظهور، هم دقیقاً مسئله بر سر این موضوع است. دشمن در اطلاعیه های مرتبط با شهادت آیت الله سید حسن نصراللّه و دیگر مواضع خود از نظم جدید سخن می گوید و به دنبال تثبیت مدیریت تمدن مدرنیته در منطقه جغرافیایی ظهور است. مدیریت آمریکایی بر جهان به دلیل ناکارآمدی های مختلف از سال ۱۳۵۷ به تدریج در حال انتقال به جبهه مقاومت است و نباید با ارائه تحلیل ناقص از درگیریهای مرتبط با این انتقال مدیریت، تفسیر غلطی به مردم ارائه داد. به عبارت بهتر: اولین متغیر و عامل مؤثر بر نفی سبیل -که عدم پذیرش نظم آمریکائی بر منطقه جغرافیایی ظهور است- را باید برای همه تحلیل کرد و با خطر تحلیل های غلط و ناقص از حوادث منطقه مقابله کرد.
👌دومین مسئله ای که به صورت بنیادین برای دشمن سلطه و سبیل می سازد؛ انتخاب افراد دارای تردید و کم صلابت و یا تسلیم و علاقه مند به غرب برای اداره کشور است. برای تثبیت نظم پیشنهادی تمدن اسلامی و تضعیف نظم آمریکایی بر منطقه نیازمند افراد اولوالعزم و مصمم هستیم. برخی از افراد دولت چهاردهم جمهوری اسلامی از نعمت تصمیم گیری قاطع در برابر دشمن محروم هستند و در بحبوحه عزم و شرح صدر دشمن برای تثبیت تسلط خود در منطقه به دنبال مذاکره هستند! از مهمترین مصادیق صلابت در تصمیم گیری؛ اقدام نظامی به موقع بر علیه سگ هار صهیونیست است.
👌سومین مسئلهای که به صورت بنیادین برای دشمن سلطه و سبیل می سازد؛ بی توجهی یا توجه ناقص به نقش عوامل امنیت ساز غیر نظامی است. حادثه انفجار وسایل ارتباطی در لبنان نشان داد؛ که تکنولوژی های ارتباطی، خود ابزار بزرگی برای جنگ و قتل هستند و غیر از ایجاد اشراف اطلاعاتی برای دشمن، خطراتی دیگری هم به همراه دارند. در حوادث اخیر منطقه: نگاه خوشبینانه به تکنولوژی، قتلگاه بسیاری از مجاهدان لبنانی گردید و در ادامه این نبرد مقدس هم این نگاه خوشبینانه چالش آفرین خواهد بود. علاوه بر تکنولوژی و صنعت، اقدام بر علیه امنیت از حوزههائی مانند: ۱- معماری و مهندسی، ۲- سلامت و واکسن، ۳- نان و غذا، ۴- مدیریت شهری متمرکز و غیر محله ای، ۵- الگوی ساخت بازار و توزیع کالا به محوریت فروشگاه های بزرگ، ۶- الگوی مسابقات کشور، ۷- تأمین متمرکز آب، ۸- وابسته کردن همه امور به حمل و نقل، ۹- گسترش شایعات و القای ناامیدی، ۱۰- تأمین مالی متمرکز به محوریت بانک و بورس و ۱۱- عدم مقابله با عوامل غریب؛ هم امکان پذیر است. توجیه مردم و مسئولین درباره پدافند غیرعامل در ۱۲ محور فوق الذکر، از جمله مهمترین توصیه های کاربردی، باب فقهی نفی سبیل است. برای مقابله با سلطه دشمن، نیازمند ترمیم پدافند غیرعامل کشور هستیم.
حجتالاسلام علی کشوری - تبیین هشدارهای سه گانه درباره حوادث اخیر منطقه جغرافیایی ظهور - سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - قم
📚 مطالعه بیشتر درباره پدافند غیرعامل:
https://eitaa.com/olgou4/6960
#لبنان
#مناطق_جغرافیایی_ظهور
#ترمیم_پدافند_غیر_عامل_کشور
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از یادداشتهای شاگرد مدرسه هدایت
💢 سکوت و بیتوجهی حوزههای علمیه در قبال تقسیم بیتالمال (بودجهریزی) در سال ۱۴۰۳ ‼️
🟢 روحانیت بزرگوار شیعه همیشه در سخنرانیهای خود، بر اهمیت فوق العاده بیتالمال در نگاه اسلام، تاکید فراوان داشتهاند؛
🔴 ولی متاسفانه در ۴۵ ساله انقلاب، تقریبا هیچ ورود جدّی در بودجهریزی سالیانه کشور نداشته!! و مثل بقیه نظامات اجتماعی، تقسیم بیتالمال را نیز به کارشناسان برنامهریزی توسعه غربی واگذار نمودهاند!!
🔰 در حالیکه تقسیم بیتالمال در برنامهریزی توسعه، دارای اشکالات مهم و اساسی است؛ از جمله:
1⃣ واگذاری حداکثری ثروت عمومی به بخش خصوصی و دولتی
(و این خود یک ناعدالتی آشکار و منشا ایجاد فاصله طبقاتی است.)
2⃣ گسترش و تقویت تولید صنعتی در کشور.
🔰 گسترش تولید صنعتی هم به معنای ایجاد شش آسیب و چالش جدی در کشور است:
3⃣ تولید گسترده خوراکیهای غیرطیّب (عاملی موثر بر ایجاد اختلال در متابولیسم بدن و اخلاق جامعه)
4⃣ گسترش انواع آلودگیهای زیست محیطی (خصوصا: گسترش وحشتناک تولید زباله در کشور!)
5⃣ عدم رعایت فاصله مناسب بین محل کار تا محل سکونت. (و در نتیجه: افزایش حمل و نقل و ایجاد مُعضل ترافیک و آلودگی هوا و افزایش مصرف بنزین ...)
6⃣ اِشغال عمده وقت افراد برای شغل (و در نتیجه: عدم توانایی افراد برای تامین دیگر نیازهای زندگی؛ مثل: نیاز تفریح، همسرداری، تربیت فرزند، صله رحم و...)
7⃣ وابستگی شدید به تقویت و تامین مالی بزرگ (یعنی: بانک و بورس)
(و در نتیجه: افزایش پدیده کثیف ربا در جامعه!! و...)
▪️این، یک نمونه از اشکالات بودجهریزی و تقسیم بیتالمال در دولت مدرن حاکم بر کشور است؛
جهت اطلاع از دیگر اشکالات + مدل جایگزین، در نشست مهم فردا در شهر مقدس قم و یا اخبار تکمیلی آن، حاضر شوید.
✍ قم، شاگرد مدرسه فقهی هدایت
۹ آبان ۱۴۰۳
https://eitaa.com/shagerdemadresehedayat
هدایت شده از بازار طیِّــــــب آباد | شفقت
🖤🖤🖤🖤🖤
السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَکِ الَّذِی خَلَقَکِ
قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ بِهِ صَابِرَة
سلام بر تو ای امتحان پس داده. کسی که تو را آفرید قبل از آفریدنت (در خلقت دنیـــــــــایی)
تو را امتحان کرد و نسبت به آن امتــــحان 🔥
تو را صابــــــــــــــــــــــــــر یافت 😭😭😭😭😭
🖤🖤🖤🖤🖤
پانویس: طبق آیه ۶۰ سوره یـــس، خداوند قبل
از #خلقت_دنیایی فرزندان آدم، از همه آن ها
عهد گرفت یا به ایشان توصیه کرد. بنابراین ما
قبل از این دنیا با خداوند تعاملاتی داشتیم:
أَلَم أَعهد إلَیکُم یا بَنی آدم ...
•