⭕️خودداری از اختلاف و هتک حرمت
🔹از آقایان #کاندیداها و دوستان آنان انتظار دارم که اخلاق اسلامی - انسانی را در تبلیغ برای کاندیدای خود مراعات، و از هر گونه انتقاد از طرف مقابل که موجب #اختلاف و هتک حرمت باشد خودداری نمایند، که برای پیشبرد مقصود، و لو اسلامی باشد، ارتکاب خلاف اخلاق و فرهنگ، مطرود و از انگیزههای #غیراسلامی است.
🔹من بسیار مایل هستم که گروه هایی که #متعهد و #معتقد به «جمهوری اسلامی» و خدمتگزار به #اسلام هستند، در #مبارزات_انتخاباتی کمال آرامش را در تبلیغ کاندیداهاشان رعایت نمایند، و نسبت به یکدیگر تفاهم و صمیمیت و اخوت اسلامی داشته باشند، و از #تفرقه و #کدورت شدیداً احتراز کنند که تفرقه و تشتت، #دوستان را نگران و #دشمنان را کامیاب میکند و موجب تبلیغات سوء میشود.
بیانات حضرت امام ۵۸/۱۰/۱۴
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی #انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️آیا از امام هادی (علیه السلام) در مورد غیبت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) روایتی صادر شده است؟
🔹#امام_هادی (علیه السلام) بارها از #غیبت #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خبر داده است. در يكى از اين احاديث به نقل از شیخ صدوق (ره) به سندش از ابى هاشم داوود بن قاسم جعفرى نقل مى كند كه از #ابوالحسن [امام هادى (عليه السلام)] شنيدم كه مى فرمود:
🔹« ... وَ مِنْ بَعْدِي الْحَسَنُ ابْنِی فَكَيْفَ لِلنَّاسِ لِلْخَلَفِ مِنْ بَعْدِهِ؟ قَالَ فَقُلْتُ وَ كَيْفَ ذَلِكَ يَا مَوْلَايَ؟! قَالَ لَا يُرَى شَخْصُهُ وَ لَا يَحِلُّ ذِكْرُهُ بِاسْمِه ... » [۱] (جانشين بعد از من فرزندم حسن است، پس چگونه است شما را به خَلَف بعد از او؟ عرض كردم: مولای من چگونه؟ حضرت فرمود: زيرا شخصش ديده نمى شود و حلال نيست كه نامش برده شود ...).
پی نوشت:
[۱] كمال الدين و تمام النعمة، ابن بابويه، اسلاميه، چ ۲، ج ۲، ص ۳۸۰، باب ۳۷
📕موعود شناسی و پاسخ به شبهات، رضوانی، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، قم، چ ۷، ۱۳۹۰ش، ص ۳۳۷
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_هادی #امام_زمان
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️امام رضا علیه السلام:
🔸«الصَّغائرُ مِنَ الذنوبِ طُرُقٌ إلى الكبائرِ، و مَن لَم يَخَفِ اللهَ فی القَليلِ لَم يَخَفْهُ فی الكثيرِ».
🔹#گناهان_كوچك راههايى به سوى #گناهان_بزرگاند، و كسى كه از خداوند در اندك ترس نداشته باشد، در زياد نيز از او نمى ترسد.
📕بحار الأنوار، ۷۳/۳۵۳/۵۵
#امام_رضا
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️در انتخابات به چه کسی رأی دهم؟ (بخش اول)
🔸در مسئله #انتخابات آنچه که مهم است انتخاب #بهترین_گزینه از بین کاندیداهای موجود می باشد. به این معنی که لازم است #انتخاب ما بر اساس #بینشی_عقلانی باشد، به گونهای که بتوانیم از آن در برابر عقل سلیم دفاع کنیم. رسیدن به این انتخاب از دو روش دستیافتنی است: ۱) اینکه ما از روی شناخت های شخصی خودمان به نتیجه برسیم؛ ۲) به وسیله مشورت گرفتن از متخصص در این زمینه.
🔹در ادامه به بحثی در مورد تشخیص فرد مناسب برای انتخاب اشارهای میکنیم. در مسأله #انتخابات آنچه مدنظر است، تشخیص فرد مناسبتر از میان سایر افراد است؛ نکتهای که در مورد #انتخاب_کنندگان مهم می باشد، انجام دو وظیفه بسیار حساس است که اگر آنها را رعایت نکنند، به نظر میآید پاسخی منطقی برای عقل سیلم نداشته و از این روی میتوان گفت که وظیفه دینی خود را در این خصوص انجام ندادهاند:
1⃣#انتخاب، برای رضای خدا و مصلحت امت اسلامی باشد و امیال نفسانی، روابط دوستی، گروه گرایی، تعصبات نژادی و محلی و قومی و قبیله ای وجود نداشته باشد. در روایت است: «هر کس از بین مسلمانان عاملی را بر سر کار بیاورد و بداند که در بین مسلمین فردی وجود دارد که او برای این کار سزاوارتر و به کتاب خدا و سنت پیغمبر (ص) آشناتر است، آن کس به خدا و رسول خدا و جمیع امت اسلامی خیانت کرده است». [۱]
2⃣وظیفه دوم این است که فردی را که می خواهند #انتخاب کنند، کاملاً #شناخته باشند و از #دیانت، #صداقت، #توان انجام مسؤولیت و میزان #کارآیی او را برای کاری که انتخاب می کند. مطمئن باشند برای رسیدن به این تشخیص، نیاز به شناخت معیارها و ملاکات تشخیص #اصلح می باشد و نمی توان به شرایطی که در قانون ذکر شده، اکتفا نمود؛ چرا که این شرایط حداقل شرایط بوده و اغلب افراد مورد انتخاب نیز دارای آن هستند؛ مهم در انتخاب ما توجه به #بهترین_گزینه است. دستیابی به این مهم در پرتو همان دو نکته ذکر شده در ابتدای این بحث است. #ادامه_دارد...
پی نوشت؛
[۱] الغدیر، ج ۸، ص ۲۹۱
منبع: وبسایت پرسمان
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️راه نجات، سعادت و امان
🔹در روایت آمده است که #رسول_اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «أَهْلُ بَیتی أَمانٌ لأَهْلِ الأرْضِ، کما أَنّ النجُومَ أَمانٌ لأَهْلِ السماواتِ» (#اهل_بیت_من، مایه امنیت زمینیان هستند، همانگونه که ستارگان مایه امنیت آسمانیان هستند). راه #اهل_بیت علیهم السلام، راه #نجات و #سعادت و #امان و مایه #سلامت دار دنیا و دار آخرت است.
📕در محضر بهجت، ج ٣، ص ٢۴۶
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️در انتخابات به چه کسی رأی دهم؟ (بخش دوم)
🔸در #اسلام، امر زعامت بسیار مهم است، و کسی که عهده دار #زعامت_مسلمین میشود، باید واجد بیشترین شرایط باشد. پس از ذکر آن دو وظیفه (که در بخش اول این نوشتار بدان پرداخته شد) میتوان به بررسی ویژگیها و شرایط لازم در افراد برای انتخاب شدن پرداخت. این شرایط با توجه به آموزههای دینی و عقلانی چنیناند:
1⃣#باتقوا و پرهیزکار، #عادل و پارسا و از هرگونه #معصیت و گناه به دور باشد.
2⃣دارای #حلم و بردباری و #حسن_اخلاق و خوشرفتاری با مردم و زیردستان باشد.
3⃣دارای #زندگی_ساده و بی آلایش و بی اعتنا به جلوه های فریبنده دنیا، توأم با رعایت عفت و پاکدامنی در خانواده باشد. #امام_علی (علیه السلام) میفرماید: «حکمرانی طعمه و خوراک نیست، بلکه #امانت است». [نهج البلاغه، نامه ۵]
4⃣پایبند به اجرای #سنتهای_دینی و انجام #واجبات_الهی باشد.
5⃣دارای #دانش_کافی و آگاهی از آموزه های اسلامی، همراه با بینش عمیق سیاسی و #مدیریت کافی و #حسن_تدبیر برای اداره امور جامعه باشد.
6⃣برای #پیروزی بر رقیب از هر وسیلهای استفاده ننماید. امام علی (علیه السلام) در مقابل کسانی که پیشنهاد میدادند، برای جذب افراد و جلوگیری از خطر احتمالی به بعضی از آنها سهم بیشتری از بیت المال بدهد، میفرماید: «به من دستور میدهید که با جور طلب یاری نمایم». [نهج البلاغه، خطبه ۱۲]
7⃣در همه حال مصلحت نظام اسلامی، وحدت و منافع و امنیت ملی را بر مصالح گروهی و جناحی و شخصی خود، مقدم بدارد.
8⃣براساس آیه کریمه «أَطِیعُوا اَللهَ وَ أَطِیعُوا اَلرَّسُولَ وَ أُولِی اَلْأَمْرِ مِنْکُمْ» [نساء، ۵۹] همواره نسبت به اندیشه و نگرش ولایت پایبند بوده، در راستای خط #امام و #رهبری قدم بردارد.
9⃣#دشمن_ستیز، دوستدار حق و مخالف باطل باشد: «أَشِدَّاءُ عَلَی اَلْکُفَّارِ، رُحَماءُ بَیْنَهُمْ». [فتح، ۲۹] #ادامه_دارد...
منبع: وبسایت پرسمان
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
تبیین
⭕️مشخص شدن تکلیف امت اسلامی و اکمال دین در روز غدیر
🔸حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله):
🔹#عید_غدیر را فرمودهاند: «عید الله الاكبر»؛ از همهی اعیاد موجود در تقویم اسلامی این #عید بالاتر است؛ پرمغزتر است؛ تأثیر این عید از همهی این اعیاد بیشتر است. چرا؟ چون تكلیف امت اسلامی در زمینهی #هدایت، در زمینهی #حكومت، در این حادثهی #غدیر معیّن شده است. حرفی نیست كه بر طبق توصیهی #پیامبر_اعظم در #غدیر عمل نشد - پیغمبر هم طبق بعضی از روایتها خبر داده بود كه عمل نخواهد شد - اما مسئلهی #غدیر، مسئلهی ایجاد یك #شاخص است، یك #معیار و #میزان است.
🔹تا آخر دنیا #مسلمانان می توانند این شاخص را، این معیار را جلوی خودشان قرار بدهند و تكلیف مسیر عمومیِ امت را معیّن كنند. اینی كه #پیغمبر_اكرم حساس ترین زمان را برای اعلام مسئلهی #ولایت انتخاب كرد، این انتخابِ پیغمبر نبود، انتخابِ #خدای_متعال بود. از طرف پروردگار #وحی رسید كه: «بلّغ ما انزل الیك من ربّك». نه اینكه #پیغمبر مسئلهی #امامت و #ولایت را از سوی پروردگار قبلاً نمی دانست؛ چرا، از اولِ بعثت برای پیغمبر مسئله روشن بود.
🔹بعد هم حوادث گوناگون این بیست و سه سال، آنچنان این حقیقت را عریان كرد و آشكار كرد كه جای تردیدی باقی نمی گذاشت؛ اما #اعلان_رسمی باید در #حساسترین_زمان اتفاق میافتاد و به دستور پروردگار اتفاق افتاد: «بلّغ ما انزل الیك من ربّك و أن لم تفعل فما بلّغت رسالته»؛ یعنی این یك #رسالت_الهی است كه باید بگوئی. بعد هم كه در #غدیر_خم، در نزدیكی جحفه، #نبی_مكرم مردم را متوقف كردند، كاروانهای حجاج را جمع كردند و این مطلب را اعلان كردند،
🔹آیهی شریفه آمد كه: «الیوم اكملت لكم دینكم و اتممت علیكم نعمتی»؛ #نعمت كامل شد، #دین كامل شد. در سورهی مبارك مائده قبل از آیهی «الیوم اكملت»، این آیهی مبارك است: «الیوم یئس الّذین كفروا من دینكم فلا تخشوهم و اخشون»؛ امروز روز یأس و #ناامیدی_دشمنان است؛ یعنی #معیار مشخص شد، #شاخص معلوم شد؛ امت هر وقت بخواهند، هر وقت چشم خود را بر حقیقت باز كنند، شاخص را خواهند دید، معیار را مشاهده خواهند كرد، تردیدی باقی نخواهد ماند. اهمیت #غدیر این است.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۳۸۸/۰۹/۱۵
منبع؛ وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد