⛔️ #سقوط_انسانیت
🔍در ادامه پست گذشته به بررسی دیگر #تبعاتسکولاریسم میپردازیم.
3⃣ عدم توانایی شناخت نیازهای حقیقی از کاذب انسان:
🔻 یکی از تبعات حقیقی سکولاریسم و خرد جمعی عدم تشخیص نیازهای حقیقی انسان و جایگزینی #نیازهایکاذب به جای آن است. مثلاً در مساله #همجنسگرایی که حالتی مشمئز کننده برای انسان سالم دارد و حتی حیوانات نیز تن به این امر نمیدهند در غرب تبدیل به یک نیاز شده است و در تمامی مراکز فرهنگی اعم از هنر و اقتصاد و ... تاثیرگذار است. غافل از اینکه یک نیاز کاذب است.
🔻عکس ذیل تجمعبزرگ #همجنسگرایان اروپا است که خود را به اسپانیا رسانده اند تا بتوانند ضمن فضاسازی تبلیغاتی در آینده سیاسی کشورهای خود از طریق جلب نظر کاندیداهای انتخاباتی تاثیرگذار باشند.
✍حجه الاسلام حسین عباسی اصل
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
🔔 با ما همراه باشید...
🏷 دسترسی سریع به مطالب کانال
#⃣ برای دسترسی سریع به هر مطلب روی هشتگ مربوط به آن کلیک کنید👇
🔹شنبهها : #اصول_سبک_زندگی
🔸یکشنبهها : #خاکریزهای_سبک_زندگی
🔹دوشنبهها : #سقوط_انسانیت
🔸چهارشنبهها : #طرح_ریزی_سبک_زندگی_اسلامی
🔹جمعهها : #تاریخ_سبک_زندگی
.......
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
💚 اللهم اجعل نفسی اول كريمة تنتز عنها من كرائمی...
💚 خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، #جانم اولین چیزی باشد که از من می گیری.
خطبه ۲۱۵ #نهج_البلاغه
.
.
.
👇
💔 نکند قبل از مرگ شرفم، انسانيتم، عدالتم و... را از دست داده باشم .
💠 #طرح_ریزی_سبک_زندگی_اسلامی
💠 #بهبودروابطانسانی (۲)
🔷 یکی از مستندهای که به خوبی موضوع تئوریزه کردن #انانیت را در آثار اندیشمندان و سیاستمداران غربی به تصویر کشیده است مستند « #قرن_خود» است.
🔹 مستند The Century Of The Self توسط آدامکورتیس در سال 2004 از شبکه BBC پخش گردید، این مستند به بررسی نقش روانکاوان فرویدی در یک خط زمانی از سال 1900 تا 2000 می پردازد.
🔹نام این مستند نیز نشان دهنده نقش انانیت و منیت در تحولات قرن 20 میباشد. کارگردان این برنامه، مستند خود را اینگونه معرفی میکند:
💬 این مجموعه دربارهی چگونگی استفادهی افراد صاحب قدرت مانند #ادوراد_برنایز از نظریهی فروید برای کنترل و مهندسی تودهها است.
🔹 #فروید میگوید: انسان دارای دو بعد عقلانی و غیرعقلانی است. بعد غیرعقلانی او که غیرارادی و اختیاری است، انسان را به آتشفشانی از #شهوت و #خشونت تبدیل میکند، خواهرزاده او یعنی «ادوارد برنایز» بر اساس این نظر دست به تحقیق و طرحریزی نمود و در نهایت به ایده «مدیریت و مهندسی رضایت » از طریق #تحریک_امیال_درونی انسان ها با سوء استفاده از خشم و شهوت آنها با استفاده از تیغ برنده #تبلیغات و آگهی بازرگانی رسید.
🔹در یک جمعبندی آنکه ادورادبرنایز فرمول فعال نمودن « #انانیت_انسانی» و همچنین چگونه نهادینه نمودن #اصالتقدرت را کشف و بر اساس آن طرحریزی اجتماعی نمود که تا کنون پا برجاست.البته در این زمینه امدادهای ابلیسی را نیز نباید نادیده گرفت.
✍ حجتالاسلام حسینعباسیاصل
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
4_6008360136991577578.mp3
2.86M
🎙 کعابس انا
حب الحسین(ع) اجننی 😭
یا لیتنی هناک
فی کربلا ... یا لیتنی ... 😭
🎙 #پیشنهاد_ویژه_دانلود
💔 #شب_زیارتی_ارباب_بیسر
💠 ای فرزند آدم!
تو
همان روزهایی هستی
که سپری می کنی.
هر روزی که می گذرد،
بخشی از وجود تو از دست می رود ...
🔹امام حسین علیه السلام
📖ارشاد القلوب ج۱ ص ۴۰
💎 #حدیث_زندگی_ساز
📚 #تاریخ_سبک_زندگی
💠 پست قبل را اینجا👇بخوانید
🔸 eitaa.com/mirras/1423
✅علم تاریخ یکی از علوم بسیار مفید برای جامعه بشری است به شرط آنکه #تاریخ_نافع باشد. ولی علم تاریخ امروز اعم از تاریخ نافع و غیر نافع است⬇️
◀️یکی از شاخص های #علم_غیر_نافع 👈"تبدیل مساله غیرضروری و یا با اولویت دوم و سوم به اولویت اول" است↪️
صدمات این شاخص:
۱. هزارن ریز موضوع، حول آن مساله غیرضروری تولید و به عنوان علم، به مخاطبان ارائه شود، به گونه ای که دانش اموختگان آن علم بعد از گذشت ده ها سال، متوجه می شوند چیزی جز آن ریز موضوعات بدون اولویت نیاموخته اند.
۲. نام آن علم با آن موضوعات غیرضروری عجین شده و اصولا همگان آن علم را با آن موضوع غیر اصلی می شناسند، و هر کس در مقابل این تغلب مخرب بایستد و بر موضوع اصلی پافشاری کند به بی سوادی، غیر علمی بودن محکوم می شود.
مثــــــال:
#علم_تاریخ به عنوان یکی از قدیمی ترین علم های نافع که جزو ابزارهای تبلغی #پیامبران بوده، هدفی جز #عبرت و اصلاح روند موجود فردی و اجتماعی نداشته است، اما امروز بررسی آثار باستانی به عنوان یک موضوع فرعی، تبدیل به موضوع اصلی شده است، بدون آنکه به دنبال اثر تربیتی خاصی بر جامعه و فرد باشد↪️
جالب آنکه اخیرا در زیر مجموعه ای باستان شناسی، رشته ای به نام «#تاریخ_تجمل» تولید شده است که به بررسی تجمل در طول تاریخ و شناخت ابزارهای تجمل اعم از مرکب ها و تزئئنات شهری و خانگی می پردازد!
⁉️این رشته به عنوان آخرین رشته تولید شده در دپارتمان های علمی جزو آخرین تلاش های علمی به حساب می آید که قابل تقدیر است اما سئوال اصلی اینجاست که 👈نتیجه این علم چیست و به سمت چه هدفی در حرکت است؟ در پاسخ می توان گفت که متاسفانه خروجی این رشته مشروعیت بخشی به تجمل و #تجمل_گرایی به عنوان یک پدیده تاریخی است.
تا اینجا روشن شد شاخص #انحراف_علوم، تبدیل شدن مسائل با اولویت سوم و چهارم آنها، به اولویت اول است. در علم تاریخ یکی از مصادیق آشکار آن موضوع « #تکامل_تاریخ» است؛ تفصیل بیشتر👇
در #تکامل_تاریخ، روند روبه رشد تاریخ و جامعه ها بر اساس «ابزار ها و پیشرفت آنها» تعیین شده است مثلا در علم تاریخ امروز رشد بشریت بر اساس #پیشرفت_ابزار زندگی تقسیم بندی شده است. در این تقسیم بندی، تاریخ بر اساس پنج مرحله عصر حج، عصر آهن، عصر کشاورزی، عصر صنعت و عصر تکنولوژی تقسیم می شود و همه تلاش ها برای تعیین جزئیات این عصرها است↪️
قطعا تا اینجای کار مشکلی نیست اما مشکل از جای شروع می شود که پیشرفت در ابزار با پیشرفت و تکامل تاریخ و انسان عجین شده و پیشرفت ابزارها را مساوی با #تکامل_انسان ها می دانند. در حالی که این مساله کاملا غلط است.
🔹 #حیات #بندگی #زندگی
🔹 حجتالاسلام عباسی اصل
🔹 جزوهتاریخسبکزندگی
_____
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
📒 #اصول_سبک_زندگی
📝 #اصل_ترحُّم
🔷قوَّت شناسی:
🔹همانطور که بیان گردید #قوّت_شناسی به معنای شناخت استعداد و #ظرفیت_اصلی می باشد که باقی ظرفیت ها به تبع آن نقش پیدا می کنند.
🔹 یکی از قوّت ها و ظرفیت های عالم هستی «اصل ترحُّم » است.
👈 #اصل_ترحُّم از آیه ی
💡«بسم الله الرحمن الرحیم »
استنباط می شود. این آیه ی آغازگر قرآن از بین هزار و یک صفت الهی، دو صفت « #رحمانیّت و #رحیمیّت» را آورده و حاکی از آن است که خداوند همه فعالیت های خود را با رحمانیّت و رحیمیّت صورت می دهد.
🔏نکته ی کلیدی آن است که: خداوند دو نوع فعالیت کلان دارد که همه ی فعالیت ها در زیر مجموعه ی این دو میباشند:
1⃣ #خالقیّت :
«به معنای خلق همه چیز در همه ی زمان ها است»
2⃣ #ربوبیّت :
«به معنای پرورش لحظه به لحظه و مدیریت مخلوق برای نیل به هدف اصلی اش»
🔆روشنتر آنکه :
#ربوبیّت یعنی کارگردانیِ عالم هستی برای رساندن مخلوق به #تکامل، که مربی بودن از این حیث در انحصار خداوند است.
☑️نتیجه آنکه خداوند همه فعالیت ها را در کمال رحمانیّت و رحیمیّت الهی رقم می زند و همه صفات دیگر الهی مانند قهاریّت و جیاریّت الهی در حول و زیر سایه رحمانیّت و رحیمیّت الهی تعریف می شود.
🗞تدوین اصل ترحُّم_حجة الاسلام عباسی اصل.
🆔 @N_sobhany
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
🔽 #خاکریزهای_سبک_زندگی
🔎 #حوزه_های_نفوذ_تمدن_غربی
💡حوزه فکر: #روشنفکری_غیر_دینی
🔶 #دوره_سوم:سال 1300تا 1357(ه.ش)
🔻در این دوره دیگر #اسلام موضوعیتی ندارد و همه چیزغربی شده است.به طوری که تعداد زیادی از کابینه محمد رضا شاه #بهائی بودند. اما درسال1357 امام از دل مردم برخاست و تمام نقشه های آنان را نقشه بر آب کرد.
🔶 #دوره_چهارم: سال 1357 تا اکنون
🔻 پس ازسرنگونی شاه درانقلاب اسلامی جریان #روشنفکری_غربی به حیاتش ادامه داد وپروژه #غربی_نمودن سبک زندگی را اگرچه باسرعت کم اما پیش میبرد.
🔻روزی درقالب #دولت مانند: دولت #لیبرالها.
🔻روزی درقالب #روزنامه_نگار مانند روزنامههای جریان #اصلاحات که بنگاه #شبهه_افکنی علیه اعتقادات دینی بود.
🔻 و روزی در غالب #سینما که بدترین مضامین اخلاقی رادرسینما منتشرمیکردند.
💠 لذامیتوان نتیجه گرفت که استفاده از آلتی به نام روشنفکران برای این بود که سبک زندگی مسلمانان را عوض کنند و در واقع روشنفکران وظیفهای جزفراهم سازی #غربی_کردن زندگی را نداشتند.
📚جزوه خاکریزهای سبک زندگی،صفحه۲۰
🖋حسین عباسی اصل
ارتباط با ادمین:
@Anti_khas
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
⛔️ #سقوط_انسانیت
🔍 #تعارضمولفههایاومانیسمبااسلام
🔻قطعاً مولفههای #اومانیسم که همان انسانشناسی غربی است، مولفههایی ضد دین و مخالف انسانشناسیاسلامی و وحیانی است، که در این قسمت به بررسی تطبیقی این دو با هم میپردازیم :
1⃣ #ساینتیسم :
🔻انسانشناسیغربی معتقد به نفی هرگونه ارجاع به ماوراطبیعه و وحی گرایی با انحصار در منبع شناخت است.همانطور که آگوست #کنت میگوید:«علم، پدر طبیعت را از شغلش منفصل کرد و او را به محل انزوا سوق داد و در حالی که از خدمات موقت او اظهار تشکر کرد»
🔻این جمله به این معنی است که، علم تمام سؤالات بشر را پاسخ خواهد داد و عقل بشری هر مشکلی را از پیش پای انسان بر خواهد داشت. در حالیکه انسان شناسی اسلامی معتقد است، انبیاء آمدهاند تا مطالبی را که عقل بشر قادر به درک آنها نیست را به ما بیاموزند.
«كَمَا أَرْسَلْنَا فِيكُمْ رَسُولًا مِّنكُمْ يَتْلُواْ عَلَيْكُمْ ءَايَاتِنَا وَ يُزَكِّيكُمْ وَ يُعَلِّمُكُمُ الْكِتَابَ وَ الحِْكْمَةَ وَ يُعَلِّمُكُم مَّا لَمْ تَكُونُواْ تَعْلَمُونَ .» (۱۵۱ بقره)
همانگونه كه رسولى از خودتان در ميان شما فرستاديم؛ تا آيات ما را بر شما بخواند؛ و شما را پاك كند؛ و به شما، كتاب و حكمت بياموزد؛ و آنچه را نمیدانستيد، به شما ياد دهد.
🔻مصداق روشن از مواردی که عقل بشری #بریدهازغیب نمیتواند بشناسد، انسان و راه سعادت اوست، که تمدن غرب هر چه بیشتر در باتلاق شناخت انسان دست و پا می زند سرگردانتر میشود.
📒جزوه سقوط انسانیت
✍حجه الاسلام حسین عباسی اصل
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
💠 #طرح_ریزی_سبک_زندگی_اسلامی
💠 #بهبودروابطانسانی (۲)
🔷 یکی دیگر از مستندهایی که بررسی آن میتواند به فهم اهمیت مهندسی طرحریزی سبک زندگی در غرب کمک شایانی کند، مستند «سقوط تمدن غرب آیا قابل تکرار است» میباشد.
🔹این مستند توسط نایل فرگوسن مبتنی بر کتابش با همین عنوان ساخته و پخش گردید. با توجه تاثیرگذاری بالای او به عنوان یک اندیشمند سیاست های آمریکا، این مستند را باید به عنوان یک دستور کار برای نهادی آمریکایی دانست.
🔹در این مستند کارگردان شش عامل سروری تمدن غرب بر سایر تمدن ها را بر میشمارد که یکی از این آنها #مصرفگرایی میباشد. او معتقد است تا زمانیکه مردم جهان برای هرچه بیشتر غربیشدن از خرید لذت میبرند، تمدن غرب همچنان به عنوان تمدن غالب خواهد بود.
🔹لذا باید معتقد شد که غرب برای حفظ رکن قدرت خود از تمام ابزارهای سخت افزاری و نرمافزاری برای نهادینه کردن لذت مصرفگرایی استفاده نماید. و این مساله جز با تحریک #انانیت_انسانی و ترویج پنهان اصالت قدرت وطرحریزی اجتماعی به سمت مصرف گرایی است.
🔹 با ترویج انانیت انسانی حس قدرت با اصرار بر نمایش قدرت از طریق تمسک به نیرویاقتصادی و نیرویانسانی فعال میشود. به بیان دیگر در پشت پرده بسیاری از #تفاخر های انسانی اصالت قدرت و لذت از نمایش قدرت وجود دارد.
✍ حجتالاسلام حسینعباسیاصل
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
💠 #یک_آیه
يُرَاءُونَ النَّاسَ
وَلَا يَذْكُرُونَ اللَّهَ إِلَّا قَلِيلًا...
ﻭ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﺮﺩم ﺭﻳﺎﻛﺎﺭﻱ
ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ;ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺟﺰ ﺍﻧﺪﻛﻲ
ﺑﻪ ﻳﺎﺩ ﻧﻤﻰ ﺁﻭﺭﻧﺪ...
«سوره ی نساء
آیه ی ۱۴۲»🌹
+مــــا برای رضایـــت همه
برای دیده شدن پیش همه
بــــرای دل بـــــردن از همه
زنــــــدگی کردیم الا خدا...
♥️ #دل_را_به_خدا_بسپار
📚 #تاریخ_سبک_زندگی
💠 پست قبل را اینجا👇بخوانید
🔸 eitaa.com/mirras/1442
✅قرآن که سردمدار معرفی #تاریخ_نافع است، اولویت در رشد و پیشرفت بشریت را از «محوریت ابزار » به «تکامل بشریت» تبدیل کرده است.
این اولویت به خوبی در آیه۳۶ سوره ق دیده می شود: «وَ كَمْ أَهْلَکْنَا قَبْلَهُم مِّن قَرْنٍ هُمْ أَشَدُّ مِنهم بَطْشا فَنَقَّبُوا فىِ الْبِلَادِ هَلْ مِن محَّيص»↪️
«چه بسيار اقوامى را كه پيش از آنها هلاك كرديم، اقوامى كه از آنان قويتر بودند و شهرها (و كشورها) را گشودند؛ آيا راه فرارى وجود دارد».
⬅️این آیه روشن می کند ضمن اهمیت ابزارها، اولویت اول، #صعود و #سقوط انسان ها است؛ به این معنا که خداوند شاخصه هایی را به عنوان شاخصه های صعود و سقوط تعیین کرده است که هر موقع تمدنی به آنها رسید و یا از آنها دور شد، #سعادت و #شقاوت_اجتماعی و تمدنی را درک کرده است.
✅ قرآن در آیه بعد #شاخص_های_تکامل و انحطاط جامعه بشری را بیان می کند:
«إِنَّ فىِ ذَالِكَ لَذِكْرَى لِمَن كاَنَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَ هُوَ شَهِيدٌ»
«در اين تذكّرى است براى آن كس كه عقل دارد، يا گوش دل فرادهد در حالى كه حاضر باشد!»
✅ خداوند در این آیه ۲ شاخص را در صورت فعالیت سازنده، به عنوان ابزار رشد معرفی می کند:
۱. قلب 👈 به معناى نيرويى كه آدمى به وسيله آن به تعقل می پردازد و حق از باطل را تمیز می دهد.
۲. سمع 👈 به معنای گوش دادن. (اهل شنیدن، عموما تشنه یادگیری حق هستند).
✅ در اين آيه برای نجات جوامع ۲ راه #قلب یا #سمع معرفی شده است، به نظر می رسد این مساله از آن جهت است که 👈 انسان ها و جوامع یا:
۱. داراى عقل هستند و با #تعقل «حق یاب» می شوند و به آن عمل کنند
یا
۲. اهل شنیدن بوده و «حق جو» هستند و به آن عمل می کنند که⬅️ قطعا #حق_جویی از راه شنیدن قدم اول در حق یابی با تعقل است و ⬅️به همین دلیل است که در آیه کلمه قلب بر سمع مقدم شده است.
👈خلاصه:
✅ قرآن به زبان امروز شاخصههای تمدنهای هلاک شده را « #تحقیر_قلب»و« #تعطیل_سمع» میداند.
🔹 #حیات #بندگی #زندگی
🔹 حجتالاسلام عباسی اصل
🔹 جزوهتاریخسبکزندگی
_____
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
📒 #اصول_سبک_زندگی
📃 #اصل_ترحُّم
🔷در طول تاریخ انسان ها در رابطه با خداوند به سه گروه تقسیم میشدند:
⬅️گروه اول :
« #ملحدان»
که خداوند را نه در مقام #خالق و نه در مقام #رب قبول نداشته اند.
⬅️گروه دوم :
« #مشرکان»
که خداوند را تنها در مقام #خالقیت قبول داشته و #ربوبیت را منکر و یا در اختیار بت ها می دانستند.
⬅️گروه سوم :
« #مسلمانانی »
که خداوند را در مقام خالق و ربوبیت قبول داشته اند. که در این گروه نیز طبقات مختلف، نسبت به میزان پذیرش ربوبیت وجود دارد:
👈 عده ای تنها ربوبیت الهی را در مقام «علم» قبول دارند که غالب مسلمانان هستند.
👈 عده ای دیگر نه تنها در مقام «علم» بلکه در مقام «عمل» هم قبول دارند و این ویژگی «مومنان »است .
✳️ لذا میزان #رشد انسان به
میزان باور و رضایت قلبی #ربوبیت الهی است که اصرار مومنان در مناجات ها بر واژه «رب» از این حیث می باشد.
🗞جزوه تدوین اصل ترحم.
حجة الاسلام عباسی اصل.
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
🔷 #خاکریزهای_سبک_زندگی
⁉️ یک سوال میتوان مطرح کردکه چرا هنراسلامی درقالب #محراب وگنبد است؟
🔹 #محراب هم ازلحاظ لغوی،هم ظاهری و هندسی حاوی پیام است ؛ محراب به معنی #محل_جنگ است.
🔹یعنی کسی که وارد #محراب میشود باید وارد #جنگ_با_شیطان شود.
🔹شکل محراب و گنبد معنی آیه" #انا_لله_و_انا_الیه_الراجعون" را میرساند. این آیه کلیدیترین آیه و پیام در حوزه هنر اسلامی است.
📚جزوه خاکریزهای سبک زندگی،صفحه۲۱
🖋حسین عباسی اصل
ارتباط با ادمین:
@Anti_khas
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
⛔️ #سقوط_انسانیت
🔍 #تعارضهایعقلیدرمولفههایاومانیسم
2⃣ #لیبرالیسم:
🔻 انسانشناسیغربی، انسان را تنها در بعد جسمانی تعریف میکند و راه سعادت او را آزادیتام و غوطهوری در لذائذ دنیایی و جسمی میداند و معتقد است که جهان ایدهآل، جهانی است که در آن هرگونه باید و نبایدی که مانعی بر سر راه ارضاء امیال غریزی انسان باشد نفی شود.
🔻همانطور که اندیشمند معروف غربی #هابز :
« #آزادی در مفهوم کلمه یعنی #فقدانموانع خارجی، آن موانعی که بخشی از قدرت انسان در انجام آنچه میخواهد را سلب میکند». غرب برای جلوگیری از هرج و مرج حیوانی اقدام به تعیین محدوده آزادی فرد نمود و اعلام کرد «انسان آزاد است تا جایی که مزاحم آزادی دیگری نشود» موارد ذکر شده دقیقاً درتقابل با انسان شناسی اسلام است که معتقد است :
🔻 انسان موجودی دو بعدی متشکل از روح و جسم است و به تبع آن نیازهای انسان نیز به دو دسته روحی و جسمی تقسیم میشود که در نیازهای جسمی بین انسان و حیوان شباهت وجود دارد ولی نیازهای روحی مختص به انسان و انسانیت اوست.
🔻لذا در اسلام اولویت با نیازهای روحیست. اسلام کسانی را که تنها به نیازهای جسمی و لذائذ دنیایی توجه میکنند و از نیازهای روحی و حقیقت وجودی خود غافل هستند، باعنوان #بدتر_از_حیوان یاد میکند چرا که حیوان استعداد تکامل را ندارد اما انسان حیوانصفت نه تنها از این استعداد استفاده نمیکند، بلکه آن را نادیده میگیرد و خلاف آن عمل میکند. خداوند در قرآن میفرماید:
✨«وَلَقَدْذَرَأْنا لِجَهَنَّمَ كَثيراً مِنَالْجِنِّ وَالْإِنْسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لايَفْقَهُونَ بِها وَ لَهُمْ أَعْيُنٌ لايُبْصِرُونَ بِها وَ لَهُمْ آذانٌ لايَسْمَعُونَ بِها أُولئِكَ كَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولئِكَ هُمُ الْغافِلُونَ»(۱۷۹ الاعراف)
🔻به يقين، گروه بسيارى از جن و انس را براى دوزخ آفريديم؛ آنها دلها [عقلها] يى دارند كه با آن (انديشه نمیکنند) و نمیفهمند؛ و چشمانى كه با آن نمیبينند؛ و گوشهايى كه با آن نمیشنوند؛ آنها همچون چهارپايانند؛ بلكه گمراهتر! اينان همانغافلانند.
🔻در اسلام محدوده آزادی به گونهای ترسیم شده است که نه تنها به دیگری لطمه نزند بلکه به انسانیت خود نیز تجاوز ننماید چرا که اگر انسان، #انسانیت خود را از دست داد، هیچ قیدی نمی تواند او را محدود نماید و صفات حیوانی او را کنترل نماید به عبارت دیگر در صورتی در جامعه #حریم دیگران توسط سایر انسان ها حفظ می شود که انسانیت فراگیر شود، قطعاً این راهکار در انسانشناسی غربی مبتنی بر لیبرالیسم جای ندارد.
📒جزوه سقوط انسانیت
✍حجه الاسلام حسین عباسی اصل
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
#اندیشکده_سبک_زندگی برگزار میکند:
چهل و نهمین نشست ماهیانه
با موضوع :
⚠ #استفاده_بی_خطر از تکنولوژی
چهارشنبه ۲۶ دی ماه
_______
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras