📚 #تاریخ_سبک_زندگی
✅ در پست قبل آیات #هبوط را که اولین پیام های الهی به حضرت #آدم در آن ها طرح شده است، خواندیم و گفتیم:
⬅️ این آیات 👈 یعنی آیه 123 تا 126 سوره طه دربرگیرنده 4 راهنمایی کلیدی خداوند به حضرت آدم و همسر و نسل های آینده او هستند. در این پست ۲ توصیه را میخوانیم:
✅ اما آن ۲ توصیه و #تشریع الهی
1⃣ ⚜اهبطوا بَعْضُكُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ⚜#هبوط به دنیا با آغاز «اختلافات بشری» همراه است⬅️ چرا که منابع #عالم_طبیعت و زمین محدود و خواسته های #نفسانی انسان نامحدود است ⬅️ این مساله مهم (منابع محدود زمینی و خواسته های نامحدود نفسانی) را باید ریشه ای ترین مساله در تحلیل اختلافات موجود در جهان فعلی دانست.
2⃣ ⚜فَإِمَّا يَأْتِيَنَّكُم مِّنى هُدًى فَمَنِ اتَّبَعَ هُدَاىَ فَلَا يَضِلُّ وَ لَا يَشْقَى⚜ این انسان در #عالم_طبیعت با این تعارضات جدی، هیچ بیرون رفتی از مشکلات طبیعی خود نخواهد داشت مگر با #هدایت های خداوند و اگر کسی این پیام هدایت را بشنود و عمل کند هیچ #گمراهی و سختی آن را تهدید نمیکند.
✅ مقابل قرار دادن کلمه «يَضِلُّ» و «یشْقَى» حاکی از آن است که انسان در صورت اطاعت از دستورات الهی هم از مشکلات روحی و هم جسمی نجات می یابد و در نتیجه انسان نه دچار #سردرگمی روحی و نه دچار سختی جسمی خواهد شد.
💠 #ادامه_دارد ...
💠 پست قبل را اینجا👇بخوانید
🔸eitaa.com/mirras/1276
🔹 #حیات #بندگی #زندگی
🔹 حجتالاسلام عباسی اصل
🔹 جزوه شماره ۲ تاریخ سبک زندگی، حضرت آدم(ع) ، ص ۵ و ۶
_____
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
♥️ اللَّهُمَّ لَا تَکِلْنِی إِلَى نَفْسِی طَرْفَهَ عَیْنٍ أَبَداً وَ لَا تُحْوِجْنِی إِلَى أَحَدٍ مِنْ خَلْقِکَ وَ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى طَاعَتِکَ ...
♥️ خداوندا ! هیچگاه مرا به اندازهى یک چشم برهم زدن به خود وامگذار و به هیچیک از آفریدههایت محتاج مگردان و دلم را بر [انجام]طاعتت استوار بدار ...
💔 #منو_بحال_من_رها_نکن
🔻فرازیاز دعایشبهفدهمماهرمضان
📒 #اصول_سبک_زندگی
🔻آنچه امروزه مشاهده میشود به چالش کشیده شدن #زندگی درغرب میباشد که تحقیقاًاین بحران نشأت گرفته از
👈نگاه محدود به مادیات ومحروم از «وحی»است
که توسط فیلسوفان ودانشمندان علوم انسانی تئوریزه وطراحی شده است.
🔻 چراکه آنان باتکبر علمی وجاهلی خود هرگونه #سنت_معنوی راحمل بر خرافات وجهل نموده و مغرورانه متکی بر #عقل_مادی اقدام به طراحی سبک زندگی نموده اند .
🔰اندیشکده سبک زندگی برای مصون ماندن از وضعیت موجود از یک سوء و کاشت بذر زندگی معنوی به عنوان طرح جانشین برای زندگی بشری به سراغ اقیانوس #قرآن رفته و به کشف #سنت های #معنوی الهی و شیوه های تحقق آنان پرداخته است .
✅ ثمره این تلاش ها تنظیم و تهیه
👈«منظومه محتوایی سبک زندگی»
بود که در آن 40 اصل سبک زندگی برای سیر به تمدن معنایی چینش شده اند.
🔴در این منظومه محتوایی:
10 اصل⬅️ به عنوان
مبانی سبک زندگی و زیر بنای ساخت سبک زندگی اسلامی
5 اصل⬅️انسان ایمانی
5 اصلِ⬅️ خانواده هجری
5 اصلِ ⬅️جامعه جهادی
5 اصلِ ⬅️حکومت اوابی
5 اصل ⬅️برای علم ارشادی
5 اصل⬅️ برای هنر حضوری
اختصاص داده شده است، تا اینگونه سنت های معنوی الهی در تمام عرصه های کلیدی #تمدن_ساز در جایگاه اصلی خود قرار داده شوند.
🖋حجت الاسلام حسین عباسی اصل.
#ادامه_دارد....
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
◀️ #خاکریزهای_سبک_زندگی
📝گفتیم #تمدن_غرب برای متزلزل نمودن پشتوانه عقیدتی مسلمانان شروع به ایجاد #فرقه_های_انحرافی کرد. این فرقه ها سه ویژگی مشترک دارند که در این پست یکی از آنها را بررسی می کنیم.
🔻 #غیر_منطقی_کردن_توحید:
📝 #توحید زیربناییترین اصل اسلام است که این مذاهب وظیفه پیدا کردند آن را زیر سوال برده وخداوند را به صورت غیر منطقی، #خرافات گونه و #جسمانی معرفی کنند، تا ضمن اینکه مهمترین برگ برنده و عامل وحدت جهان اسلام را از آن بگیرند، زمینه ظهور روشنفکران غیر دینی در اعتراض به دین خرافاتی را فراهم نمایند.
🔻مثلا در زمینه #بهاییت:
محمدعلی باب اول اعلام کرد که من یک باب الله هستم، سپس اعلام کرد که من مهدی هستم به دنبال آن ادعای نبوت کرد و خود را پیامبر خواند و بعد از آن ادعا کرد که من خدا هستم.
و یا حسینعلی بها که بعد از محمدعلی باب بر سرکار آمد میگوید : هیچ خدایی بجز من نیست، من خدا هستم و من خالق همه چیز هستم.
🔻ابن تیمیه به عنوان تئورسین #وهابیت مینویسد: نه در کتاب خدا و نه در سنت رسول خدا(ص) و نه در اقوال امت اسلامی و ائمه اهل سنت،نداریم که خداوندجسم نباشد. یا محمدبن عبدالوهاب موسس فرقه وهابیت میگوید: خدا چهار وجب از کرسیاش بزرگتر است.
📚جزوه خاکریزهای سبک زندگی،صفحه۱۶
🖋حسین عباسی اصل
ارتباط با ادمین:
@Anti_khas
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
⛔️ #سقوط_انسانیت
🔍 #تعارضهایعقلیدرمولفههایاومانیسم
🔻 ۳. توهم « #وسیله_بودن_آزادی » بجای « #هدف_بودن_آزادی »:
🔻سومین چالش موجود در #لیبرالیسم این است که آیا « #آزادی_امیال_انسان» خود یک هدف است یا یک وسیله⁉️
🔻اگرهدف است که به دستآمدنی نیست، زیرا انسان دارای دو جنبه انسانی و حیوانی است که هر دو جنبه تا بی نهایت قابل صعود و سقوط است. به این معنی که غرایز حیوانی انسان سیری ناپذیر و محدود ناپذیر است و هرنسلازنسلهایانسانی بهدنبال برداشتن محدودیتی میباشد که نسل گذشته آن را پذیرفته است،اینگونه مدتی نخواهد گذشت که در این سیر قهقرایی جامعه انسانی تبدیل به #جامعهای_حیوانی میشود.
🔻برایمثال ازسال1985 تاکنون کمپینهای مختلفی برای آزادی #سکس_نوجوانان به راه افتاد،که نتیجه این حرکت اجتماعی با هدف تحقق آزادی،اجازه دولت به کمپانیهای تولید کننده برنامهها و تکنولوژی #لذت_جنسی برای نوجوانان شد.
🔻برای این پدیده شوم یک هدف و دو ثمره پشت پرده میتوان نام برد، اما هدف این بود که با برنامههای متنوع جنسی، خیل عظیمی از نوجوانان و کودکان را دچار #بلوغ_زودرس نمایند که از این هدف دو ثمره حاصل میشود یکی بالارفتن آمارمصرفکنندگان کمپانیهای تولیدکنندهچراکههمین نوجوانان به لیست مشتریان کمپانیها اضافه میشوند واین گونه غریزه سود جویی سرمایه داران تامین می شود و دوم اینکه کودکان و نوجوانان به بلوغ رسیده #طعمه خوبی برای #لذت_جویی و تجاوزات جنسی لذت طلبان می شوند و این گونه غریزه لذت طلبی متجاوزان تامین می شود زیرا، #تجاوز_جنسی در غالب کشورهای توسعه یافته درصورتی که دو طرف راضی باشند، منع قانونی نخواهد داشت.
🔻در پایین تصویر یک تکنولوژی پیشرفته است که هدف آن فراهم نمودن فضای #زنای_ذهنی از طریق صوت و تصویر برای نوجوان است.لذا میبینیم که برداشته شدن موانع پیش روی بروز #غرایز، نه تنها آنها را به کنترل در نمیآورد بلکه مانند انسان تشنه که آب شور بنوشد و تشنگی او بیشتر شود، امیال وغرایز انسان بیشتر و ویرانگرتر میشود.
🔻اما اگر آزادی یک وسیله است، سئوال دیگری مطرح می شود که آزادی وسیلهای است برای رسیدن به چه هدفی ؟ این سئوالی است که لیبرالیسم توانایی پاسخ آن را ندارد.
✍حجه الاسلام حسین عباسی اصل
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
🔻در این تصویر یک تکنولوژی پیشرفته است که هدف آن فراهم نمودن فضای #زنای_ذهنی از طریق صوت و تصویر برای نوجوان است.لذا میبینیم که برداشته شدن موانع پیش روی بروز #غرایز، نه تنها آنها را به کنترل در نمیآورد بلکه مانند انسان تشنه که آب شور بنوشد و تشنگی او بیشتر شود، امیال وغرایز انسان بیشتر و ویرانگرتر میشود.
💠 #طرح_ریزی_سبک_زندگی_اسلامی
💠 #شاخصهایرشدیافتگیفردیواجتماعی
🔷اما درمقابل، #شاخصههایرشدیافتگی در اسلام را می توان از آیه 28 و 29 سوره فتح استنباط کرد چرا که در آیه 28 میفرماید:
💬 هُوَ الَّذِى أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَ دِينِ الْحَقّ لِيُظْهِرَهُ عَلىَ الدِّينِ كلِهِ وَ كَفَى بِاللَّهِ شَهِيدًا»
▫️او كسى است كه رسولش را با هدايت و دين حق فرستاده تا آن را بر همه اديان پيروز كند؛ و خدا گواه است»
🔹قطعا فراگیری اسلام در جهان به تعبیر تمام علما از طریق پیروزی منطقی خواهد بود به اینصورت که گروهی از افراد #رشدیافته جامعهای رشدیافته تشکیل میدهند که #معنویت_همراه_رفاه ارمغان آن خواهدبود.
🔹واضح است که اگر این الگوی موفق در پیش روی مردم جهان که تشنه ی #آرامش_همراه_آسایش هستند، قرار گیرد، آن را میپذیرد. آن وقت است که اسلام با منطق خود بر جهان مستولی می شود.
🔹با این منظر در آیه بعد خداوند به بیان شاخصهای انسان و جامعهی رشدیافته و مطلوباسلامی می پردازد و بیان می کند:
💬«محُّمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَ الَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلىَ الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنهُمْ»
▫️محمّد(ص) فرستاده خداست؛ و كسانى كه با او هستند در برابر كفّار سرسخت و شديد و در ميان خود مهربانند.
🔹در این آیه سه گزاره رشدیافتگی انسانی و اجتماعی مطرح میشود :
🔹 #معیت: شاخصه معیت از «الذین معه» استنباط میشود که در صورت ایجاد و ارتباط معنوی و فرازمانی با رسول #زایش_حکمت می کند.
🔹 #حکمت و فرد حکیم به جای پرداختن به چگونگی به پاسخ به #چرایی پدیده ها میپردازد.همچنین حکیم کسیست که #علم و #عمل او بر هم منطبق باشد، در این صورت یک فرد و یک جامعه رشد یافته خواهند بود، که عدم توجه به این شاخصه در جهان و کشورهای توسعهیافته با بررسی میزان مصرف مواد #مخدر و #مصرف_الکل به خوبی روشن میشود.
✍ حجتالاسلام حسینعباسیاصل
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
📚 #تاریخ_سبک_زندگی
💠 پست قبل را اینجا👇بخوانید
🔸eitaa.com/mirras/1362
✅گفتیم خداوند در #آیات هبوط 4 پیام کلیدی به #حضرت آدم(ع) میدهد؛ دو پیام نخست را در پست قبل خواندیم که خلاصه آنها این است:
1⃣هبوط به دنیا با آغاز «اختلافات بشری» همراه است چرا که منابع #عالم_طبیعت و زمین محدود و خواسته های نفسانی انسان نامحدود است
2⃣این انسان در #عالم_طبیعت با این تعارضات جدی، هیچ بیرون رفتی از مشکلات طبیعی خود نخواهد داشت مگر با هدایتهای خداوند.
و اما پیام کلیدی سوم:
3⃣⚜وَ مَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِى فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكا⚜ً: کسی که از این هدایتها و راهنماییها روی برگرداند قطعا زندگی سختی و آزار دهندهای را پیش روی خود خواهد داشت.
مثـــــــــال:
انسانی را در نظر بگیرید که برای رسیدن به مقصد ناچار است از جنگلی انبوه و وسیع عبور کند در حالی که تجربه این کار و نقشه لازم را ندارد، در این جنگل یک مسیر مطمئن بیشتر وجود ندارد که از ابتدای جنگل شروع میشود و با عبور از گردنههای سخت و از میان انبوه درختان به آخر جنگل میرسد، دو حالت پیش میآید:
■ فرد فاقد نقشه ضمن گمراهی از راه درست و #سردرگمی در میان جادههای انبوه، دچار سختی و خستگی در مواجهه با مشکلات می شود و چه بسا به مقصد نرسد.
■■کسی که نقشه راه به او داده شده و او پذیرفته است بدون گمراهی و سختی به مقصد می رسد.
✅نکته قابل تامل در این آیات همراه شدن «گمراهی» و «سختی» است:
«گمراهی» ⬅️جنبه درونی، روحی و اعتقادی دارد
«سختی»⬅️جنبه بیرونی و جسمی و عملی دارد.
✅در کنار هم قرار گرفتن این دو در آیه مورد بحث، می تواند کمک شایانی به تحلیل وضعیت نا مطلوب امروز جهانی با آمار بالای #افسردگی و #خودکشی و ... داشته باشد. این آیه به صراحت اعلام می کند : «سختی در زندگی نتیجه 👈#فساد در اعتقاد» است.
✅توضیح بیشتر درباره ارتباط #اعتقادات با #زندگی روز مره انسانها را در پست آینده میخوانیم.
🔹 #حیات #بندگی #زندگی
🔹 حجتالاسلام عباسی اصل
🔹 جزوه شماره ۲ تاریخ سبک زندگی، حضرت آدم(ع) ، ص ۵ و ۶
_____
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
📒 #اصول_سبک_زندگی
🔹با توجه به آنچه در پست قبل گفته شد جالب است بدانید که نام گذاری حلقات به :
◀️ انسان ایمانی
◀️ خانواده هجری
◀️جامعه جهادی
از آیه ی قرآنی
✨«إِنَّ الَّذينَ آمَنُوا وَ الَّذينَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا في سَبيلِ اللَّهِ أُولئِكَ يَرْجُونَ رَحْمَة اللَّهِ (218 بقره)» ✨
گرفته شده است که می تواند سیر تکاملی یک جامعه را بیان کند.
🔹به این صورت که انسان در صورت باور و عمل به #سنت_ها_ی #معنوی، انسان مومنی می شود که در کنار همسر مومن خود
◀️خانواده هجری (هجرت از نقص به کمال) را ساخته
و
ترکیب خانواده های هجری حول محور امام زمان(عج)، زمینه تشکیل
◀️جامعه جهادی (برای تحقق آرمان های اسلام)
را فراهم می کند.
🔹لذا آرم «تدوین اصول» علاوه بر این آیه در بردارنده پیام ضرورت توأمان کردن سنت های #معنوی (نماد گنبد) و سنت های #مادی (نماد قلم) برای تحقق سبک زندگی اسلامی می باشد.
📝حسین عباسی اصل_جزوه منظومه ی محتوایی سبک زندگی_ص۹.
#ادامه_دارد....
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
◀️ #خاکریزهای_سبک_زندگی
◀️ در این پست یکی دیگر از ویژگی های #فرقه های_انحرافی ای که توسط تمدن غرب در ممالک اسلامی ایجاد شد را بررسی می کنیم :
🔻#تکفیری_بودن:
یکی دیگر از مولفههای #روشنفکری_دینی غربی #تکفیر سایر مذاهب اسلامی بود، یعنی هر دین و مذهبی غیر از خودشان را #کافر میدانند تا اینگونه زمینه برای عدم تفاهم برمسائل دینی و به تبع آن جنگهای داخلی فراهم شود و #روشنفکران ضد دینی بتواننداین خشونتها وعدم وحدت را دست مایه #تخریب_دین و علما قرار دهند.
🔻مثلاً در زمینه بهاییت:
#حسین_علی_بهاء: هر کس از این مشرب و رودی که از من جریان دارد ننوشد، توحید را نفهمیده و مشرک است.
🔻در زمینه وهابیت:
#محمد_بن_عبدالوهاب مینویسد :
اسلام كسى پذيرفته نيست مگر اينكه از كسانى که به وساطت صالحان معتقدند بيزارى بجويد و آنان را كافر شمارد.
📚جزوه خاکریزهای سبک زندگی،صفحه17
🖋حسین عباسی اصل
ارتباط با ادمین:
💠 @Anti_khas
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
⛔️ #سقوط_انسانیت
🔍 #تعارضهایعقلیدرمولفههایاومانیسم
3⃣ #سکولاریسم :
🔻انسان دارای نیازها و غرایز بسیاری است که برنامه ریزی برای ارضا، تقویت و برقراری تعادل بین آنها در عرصه فردی و اجتماعی در طولتاریخ مشکل اساسیانسانها بوده است. از آنجاکهانسانموجودی پیچیده و چند بعدی است شناخت او نیاز به آگاهی همه جانبه از انسان و ابعاد مختلف او دارد، به علت همین سختی تشخیص است که امروزه از انسان، تحت عنوان #موجودي_ناشناخته ویا #بحران انسانشناسی سخن به ميان آمده است.
🔻بعدازدورهرنسانسوتولدپدیده اومانیست و اعتماد بیش از حد انسان به #عقل خود، #سکولاریسم پا به عرصه وجود گذاشت.اگر سکولاریسم را همانطور که اندیشمندان غربی معنی کردهاند معنی کنیم و بگوییم : «سکولاریسم یعنی سپردن ریاست حکومت اجتماعی به عقل بشری و #خرد_جمعی» این سئوال پیش میآید که در حال حاضر که بشر از شکست «انسانشناسی همه جانبه» سخن به میان میآورد، چگونه سکولاریسم مدعی به سعادت رساندن انسان با تکیه به عقل بشری است ؟
🔻بررسیوضعیتکنونیجهان و شکستهای مختلف جامعه جهانی در مدیریت و خنثی سازی مشکلات جهانی،حاکی از این است که #سکولاریسم تنها ادعایی بدون پشتوانه عقلی است. برای نمونه سازمان ملل به عنوان مقری برای تصمیمات جمعی و با هدف جلوگیری از جنگ در جهان، با تولید هزاران آیین نامه، بخشنامهوحقوق طویل و عریضبشرنتوانسته است ذرهای ازاینهدف خود را محققنماید.
✍حجت الاسلام حسین عباسی اصل
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
💠 #طرح_ریزی_سبک_زندگی_اسلامی
💠 #شاخصهایرشدیافتگیفردیواجتماعی
🔷 درپست گذشته آیات 28 و 29 سوره فتح را بررسی کرده و به بیان شاخصهای انسان و جامعهی رشدیافته و مطلوباسلامی پرداخته و شاخصمعیت را که منجر به #زایشحکمت می شود بررسی کردیم.
🔹اکنون دیگر شاخصها را با توجه به آیه 29 سوره فتح بررسی میکنیم.
💬 «محُّمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَ الَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلىَ الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنهُمْ»
▫️محمّد(ص) فرستاده خداست؛ و كسانى كه با او هستند در برابر كفّار سرسخت و شديد و در ميان خود مهربانند.
🔹 #شدت: نتیجه این مولفه تعیین حدود و مرزهای روشن #هویتیوفرهنگی است.
🔹 متاسفانه در سیاست #جهانیشدن همه فرهنگها در فرهنگآمریکایی غرق شدهاند. در این مرحله قاعده #نفیسبیل در اسلام در همه لایهها و سطوحش موضوعیت مییابد. بنابراین #مرزبندی و قدرت دفاع از اعتقادات صحیح ،یک شاخصه رشدیافتگی است.
🔹 #رحمت :در اینمولفه میزان رشدیافتگی انسان و جامعه به میزان #رفق و #محبت انسانها بستگی دارد.دراسلام مبتنی بر فطرت تنها نهاد انحصاری نهادینهکردن محبت و رفق
« #خانواده» به حساب می آید.
🔹 بنابراین میزان رشدیافتگی یک انسان و جامعه را باید بر اساس زمان تشکیل و میزان تشکیل خانواده سنجید. در حالی که توسعه یافته ترین کشور ها به علت توجه به شاخصه های #اقتصادی ، بی توجه ترین کشور ها در تشکیل و #حفظ_خانواده می باشند.
✍ حجتالاسلام حسینعباسیاصل
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
📚 #تاریخ_سبک_زندگی
💠 پست قبل را اینجا👇بخوانید
🔸eitaa.com/mirras/1373
📚 گفتیم تاریخ زندگی #انبیاﺀ به عنوان #طراحان_سبک_زندگی بهترین منبع #اصل_سازی سبک زندگی است و پس از آن به زندگی #حضرت_آدم و پیام های خداوند به او پس از هبوط پرداختیم.
✅سومین پیام کلیدی خداوند به #حضرت_آدم(ع) در آیات هبوط این بود:
⚜وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا⚜
ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺍﺯ ﻳﺎﺩ ﻣﻦ ﺭﻭﻳﮕﺮﺩﺍﻥ ﺷﻮﺩ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺗﻨﮓ (ﻭ ﺳﺨﺘﻰ) ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ(124، طه)
📎این آیه به صراحت اعلام میکند ⬅️: «سختی در زندگی نتیجه فساد در اعتقاد» است ↪️
یعنی اگر #جامعه_بشری دچار مشقت در زندگی شده است به طوری که زندگی برایش غیر تحمل شده است ریشه اصلی را باید در #اعتقاد جست.
✅در مورد ارتباط #اعتقادات با #زندگی_روز مره انسان ها ۲ نگاه وجود دارد:
یک –«نگاه #سکولار»:
نگاهی که سردمداران امروز آن طیفی از روان شناسانند که بین اعتقادات و زندگی روزمره دیواری بلند کشیده و این دو را از هم جدا می کنند و می گویند 👈 اعتقادات یک امر درونی است و به قلب و فکر هر کس باز می گردد.
دو – «نگاه #دینی» گروهی که سردمدار آن #علم_وحیانی و معلمان روحانی بشریتند. قرآن به صراحت اعلام می کند که بین #اعتقادات و #زندگی_روزمره دیوار، خیر ولی پُلی بلند وجود دارد، که این دو را به هم وصل می کند.
📎توضیـــــــــــــــح
اسلام معتقد است که باید انسان و اهداف او مانند موفقیت و شادی و ... در مختصات #اعتقاد_سالم تعریف شود و سپس برای آن برنامه ریزی شود.
✅واضح است که اگر انسان به درستی شناخته نشود کما اینکه در غرب به درستی شناخته نشده است، اهداف مقدسی مانند شاد بودن که در اسلام از آن به #بهجت یاد شده است و یا موفقیت که از آن با نام #سعادت نام برده شده است، به غلط تصویر می شود.
✅انسان بریده از #عالم_غیب هرچه تلاش خود را برای حل مشکلات خود زیادتر کند، سردرگم تر و اسیرتر می شود که بهترین نمونه ی آن سازمان ملل می باشد که با بودجه کلان و سازمان های متنوع ، تاثیر بر حل مشکلات جهانی ندارد.
⬅️ اگر انسان زندگی خود را با #نقشه_راه_الهی تنظیم کند و از هدایتی که از جانب خداوند به آنها می رسد تبعیت کنند، نه به سختی می افتند و نه گمراه می شوند و این وعده خدا است.
___
🔹 #حیات #بندگی #زندگی
🔹 حجتالاسلام عباسی اصل
🔹 جزوهتاریخسبکزندگی، حضرتآدم(ع)
_____
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
📒 #اصول_سبک_زندگی
🔸ازمیان اصول چهل گانه سبک زندگی،
#مبانی_سبک_زندگی به عنوان زیر ساخت اصلی ، 10 اصل را به خود اختصاص داده است.
🔹در تابلوی آموزشی ذیل با نام «مبانی سبک زندگی»
10 اصل، به تفصیل از نقطه شروع که نقطه
⬅️ «عزیمت»
نامیده می شود و همان «اصل و شیوه استنباط» آن است تا نقطه مقصد که
⬅️«غایت»
نامیده می شود که رسالت معرفی سنت_معنوی الهی را بر عهده دارد و همچنین #کار_کردهای آن اصل که همگی برگرفته از آیات قرآنی می باشند بر اساس ترتیب آموزشی به تصویر کشیده شده است.
🔹این تابلو علاوه بر بیان تفصیلی اصول، یک نمای کلی از خورشید ترسیم می کند، تا نشان دهد تاثیر بسزایی بر سایر حلقه ها داشته و بدون مبانی ،تربیت انسان ایمانی، تولید خانواده هجری و تشکیل جامعه جهادی تحقق نمی یابد.
🗞منظومه محتوایی سبک زندگی _حسین عباسی اصل .
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
💠 #خاکریزهای_سبک_زندگی
🔻بررسی ویژگی های فرقه های انحرافی ایجاد شده توسط تمدن غرب
🔻 #سیاسی_نبودن :
🔹یکی از ویژگیهای این فرقهها این است که نه تنها علیه غرب و استعمار موضعگیری نمیکنند بلکه مواضع کاملاً موافق با آنها نیز دارند.
🔹مثلاً در زمینه #بهاییت : ارتباط بهاییت با غرب در زمینه تاسیس ، حمایت و ترویج امری روشن وغیر قابل انکاراست و درحال حاضرمرکزاصلی بهائیان #بیت_العدل است که دربندرحیفا در #اسرائیل وتحت حمایت #امنیتی آن قرار دارد.
🔹در زمینه #وهابیت :
محمدبن سعود رئیس حکومت سعودی که وهابیت باحمایت مالی اوتقویت میشد در سال 1335مقام شوالیه راازملکه #انگلیس دریافت میکنند. ملک فهد نیزدرسال1407 به دیدار ملکه الیزابت میرود ونشان یک بریتانیا را ازدست او دریافت میکند.
🔻پس هدف ازجریان روشنفکری دینی، زمینه سازی برای ورود و #نفوذ روشنفکران #ضد_دینی بود.اما به علت استحکام تعالیم شیعه وازطرف دیگر، #علمای_شیعه همراه باعلم واخلاق خود بهترین نگهبانان ازتعالیم شیعه بودند ، لذا جریان بهاییت برخلاف جریان وهابیت رو به زوال رفت و دایره تاثیر خود را از دست داد اما برعکس فرقه وهابیت به رشد خود ادامه داد و تاکنون به وظایف #استعماری خود عمل میکند.
📚جزوه خاکریزهای سبک زندگی،صفحه۱۷
🖋حسین عباسی اصل
🌸خاکریزهای سبک زندگی اسلامی
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
⛔️ #سقوط_انسانیت
🔍در ادامه پست گذشته به بررسی دیگر #تبعاتسکولاریسم میپردازیم.
♨️ #دموکراسی یا #سکسکراسی
2⃣ تحقیر ارزشهایاخلاقی ثابت به خواسته متغیر اکثریت توسط انتخابات :
🔻از دیگر تبعاتسکولاریسم و حکومت خرد جمعی بر اجتماع، رشد گسترده دموکراسی و حکومت اکثریت بر اقلیت است. اگر چه امروز حکومت اکثریت بر اقلیت برای جهان یک امتیاز و نشانهی عدالت است، اما برای ما از منظری خاص یکی از #بزرگترین_خیانتها به انسانیتاست که از آن به #دیکتاتوریاکثریت نام میبریم.
🔻اما این کلام ما مبتنی بر چند مقدمه است یکی آنکه در جامعه جهانی که انسانشناسی غربی رواجیافتهاست و به نامساینتیسم، تمام ماوراءطبیعه و غیب را انکار میشود و به نام لیبرالیسم در تلاش برای آزادی امیال و غرایز خود هستند، معلوم است که اکثریت جامعه جهانی از دموکراسی نیز برای ارضاء غرایز خود استفاده میکنند.
🔻آنها به کسی رای میدهند که نیاز غریزی آنها بهراحتی ولذتو ...را تامین نماید،برای مثال #جرجدبلیوبوش در انتخاباتسال2000 تنها با اختلاف 500 رای بیشتر و با تصمیم نهایی دیوان عالی ایالات متحده،توانست به عنوان رییسجمهور انتخاب شود، اما در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در سال 2004 و با اطلاعاتی که موسسات نظرسنجی مبنی برکاهش محبوبیت او منتشر کرده بودند، در یکی از سخنرانیهای انتخاباتی خود از ارتباط آزاد(سخنینزدیک به عقاید #همجنسگرایان) سخن گفت و توانست موجی از حمایتهای همجنسگران را به نفع خود جلب نماید و با کسبآرایبیشتر برای دومینبار رییسجمهور آمریکا شود.
🔻همیناتفاق برای #باراکاوباما نیز افتاد،او درسال2008باوعدههایمختلف بر سر کار آمد اما در انتخاباتدور دوم و کاهشمحبوبیتش، در یکی از سخنرانیهای انتخاباتی خود درسال 2011 با حمایتعلنی از #همجنسگرایان توانست دوباره رای اکثریت را به دست بگیرد.
🔻لذا از آنجا که اکثریت در جامعه غربی یا جوامعالگوگرفته از آن به دنبال سلایق و غرایز خود هستند به همان مقدار نیز سیر انتخاب اکثریت به سمت ارضایغرایزوابتذال سراشیب میشود.لذا اینگونه است که از #دموکراسی تعبیر به #سکس_کراسی نیز میتوان کرد.
⬇️ #ادامه_در_پست_بعد
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
#اندیشکده_سبک_زندگی برگزارمی کند:
نشست ماهیانه
#زندگی_فانتزی
🔸 باموضوع :
⚠ #پوشش_اسلامی
چهارشنبه ۲۸ آذر ماه
@mirras
💠 #طرح_ریزی_سبک_زندگی_اسلامی
💠 #شاخصهایرشدیافتگیفردیواجتماعی
🔷 جمع بندی :
🔹جهانغرب با توجه به ضرورت طرحریزی اجتماعی و مدیریت جامعه جهانی با تمام ظرفیت های خود وارد عرصه شد و شاخصه های منطبق بر اصول خود را به عنوان « #شاخصههای_توسعه_یافتگی» مطرح، قانونی و جهانی نمود.
🔹اما از آنجایی که مبتنی بر #قاعدهاشراف قابلیت شناخت کامل از نیازها و داشتههای انسان را ندارند به موازات اعلام شاخصهای خود در عرصه جهانی، #آسیبهای_تمدنی را نیز به جامعه جهانی وارد نمودند.تمدن غرب:
▪️ به موازات شاخصهی #درآمدبالا محیط زیست را به نابودی کشاند.
▪️ به موازات شاخصهی #دانش و آگاهی، ساحت اندیشه در مسائل اصلی انسانیت را #تحقیر کرد.
▪️و به موازات شاخصهی #امید به زندگی، به #ترویج_غفلت و سرگرمی پرداخت.
🔹اما اگر جامعه اسلامی ایرانی بخواهد از این آسیبهای تمدنی خود را حفظ کند باید از هضم شدن در این طرحریزیهای جهانی مصون بماند و با شجاعت وارد عرصه شده و متناسب با سرمایههای علمی خود اقدام به شاخصگذاری کند.
🔹بهترین سرمایه علمی #قرآن است. در این مقاله برگرفته از قرآن و آیات 28 و 29 سوره فتح سه مولفه به عنوان « شاخصههای رشد یافتگی فردی و انسانی» مطرح شد که به تبع هر کدام فرصتهای تمدنی ایجاد میشود.
▫️به تبع شاخصه #معیت، #حکیم_پروری خواهد شد و این گونه طرحریزی اجتماعی مبتنی بر علوم توحیدی صورت خواهد گرفت، مبدا و معاد نه به صورت توصیه اخلاقی بلکه به صورت کمیوکیفی در جامعه شاخصگذاری خواهد شد.
▫️به تبع شاخصه #شدت، #مرزبندی در لایههای ابتدایی تاانتهایی سبکزندگی صورت خواهد گرفت و #قاعده_نفی_سبیل از یک توصیه بیرون آمده و به یک طرح عملیاتی تبدیل خواهد شد.
▫️به تبع شاخصه #رحمت همه تلاشهای اجتماعی به سمت تشکیل، #حفظ_خانواده و تربیت عاطفه محور سوق داده میشود.
✍ حجتالاسلام حسینعباسیاصل
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
📚 #تاریخ_سبک_زندگی
💠 پست قبل را اینجا👇بخوانید
🔸eitaa.com/mirras/1384
💠 چهارمین پیام کلیدی خداوند به حضرت آدم در #آیات_هبوط، آیه زیر است:
⚜وَ نحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَمَةِ أَعْمَى* قَالَ رَبّ لِمَ حَشَرْتَنىِ أَعْمَى وَ قَدْ كُنتُ بَصِيرًا⚜
✅انسانی که از دستور خداوند اعراض می کند نه تنها دنیای باب میل خود نخواهد داشت، بلکه #آخرت بدون سختی همراه با احترام و #کرامت نیز نخواهد داشت و در آن دنیا به صورت #کور محشور می شود چرا که #تجسم_اعمال او در دنیا کوری و ندیدن #آیات _الهی خواهد بود.
⬅️او در روز قیامت با درک این مساله که «کور» محشور شده است، از خداوند می پرسد که چرا کور هستم در حالی در دنیا بینا بودم؟
پاسخ می شنود: ⚜قَالَ كَذَالِكَ أَتَتْكَ ءَايَاتُنَا فَنَسِيتهَا وَ كَذَالِكَ الْيَوْمَ تُنسىَ⚜
👈 زیرا در دنیا هم حقیقتا کور بودی و آیات الهی ما را نمی دیدی و تنها چشم ظاهری داشتی و فکر می کردی که بینا هستی.↪️
مبتنی بر این فرمایش الهی میتوان انسانها را در ارتباط با #نعمتهای_الهی به ۲ دسته تقسیم کرد:
دسته اول⬅️گروهی که فقط #نعمت ها را می بینند، داشته ها و نداشته هایشان را می شمارند و برای تکثیر داشته ها و جبران نداشته ها می دوند، اینان در بین این نعمت ها خدا را نمی یابند.
دسته دوم⬅️گروهی که علاوه بر دیدن «نعمت» ها ، «#منعم» یعنی خدا را هم می بینند 👈 این دسته به همان #حیات مورد نظر اسلامی رسیده اند و به دست آوردن ها آن ها را متکبر و از دست دادن ها را ذلیل نمی کند.
✅بنابراین می توان گفت افرادی که با تبعیت از #دستورات_دین وارد حریم #حیات_الهی می شوند مشمول آیه زیر هستند:
«يَأَيهَّا الَّذِينَ ءَامَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلَّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يحْيِيكُمْ»: اى كسانى كه ايمان آوردهايد! دعوت خدا و پيامبر را اجابت كنيد هنگامى كه شما را به سوى چيزى مىخواند كه شما را حيات مى بخشد!
⬅️ آنها دارای دو نوع گوش و چشم و ... و به طور کلی حواس هستند:
1⃣ چشم و گوش ظاهری #دنیابین که برای امور دنیایی و زندگی عادی افراد مورد نیاز است و بدون آنها در #قیامت محشور می شوند و اگر در این دنیا از بین بروند می توان بدون آنها زندگی را پیش برد.
2⃣چشم و گوش باطنی #عاقبت_بین که با آن آیات الهی را در دنیا می بینند و با آنها در روز قیامت محشور می شوند و بدون آنها هم دنیا و هم آخرت انسان مورد تهدید است⬅️ چرا که هدف خلقت #عقبی_سازی است.
___
🔹 #حیات #بندگی #زندگی
🔹 حجتالاسلام عباسی اصل
🔹 جزوهتاریخسبکزندگی، حضرتآدم(ع)
_____
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
📒 #اصول_سبک_زندگی
📑جمع بندی
🖇 #سبک_زندگی به معنی « مجموع روش های» زندگی است که این روش ها بر گرفته از قوانین ثابت در عالم هستی با هدف تحقق زندگی سعادتمند در دنیا و آخرت می باشد.
📎قوانینی که در تعبیر قرآنی « #سنت» نامیده می شود وبه دو بخش سنت های #مادی (مانند نیروی جاذبه) و سنت #معنوی (مانند برکت) تقسیم می شوند که هر یک از آنان منشاء اثر در عالم می باشند.
🖇 اما این دو سنت الهی، دو تفاوت با هم دارند، یکی از آنها در عالم ↩️«محسوس» و دیگری « نا محسوس» می باشد.
↩️دیگر آنکه در تلقی دینی، رأس زنجیره های سنت های الهی به دست سنت های #معنوی می باشد و آنها محرک سنت های مادی به حساب می آیند.
🌀مثلا تقوای مردم سبب نزول باران و طغیان و فسق مردم سبب حبس باران می شود.
♨️ #سبک_زندگی_غربی فارغ از هر مرز جغرافیایی، که سبک زندگی غالب در جهان می باشد، مبتنی بر رشد #علم در زمینه شناخت #سنت های #مادی و برنامه ریزی بر اساس آن می باشد.
❌ ناگفته پیداست که افراط در تکیه به سنت های مادی الهی و
#انکار #سنت های #معنوی به جرم غیر محسوس بودن ، ثمره ای جز طراحی و اجرای نظام های اجتماعی خالی از سنت های الهی نمی باشد که غایت اصلی آنها «مادی شدن زندگی» می باشد.
♻️مثلا نظام اقتصادی بدون برکت، نظام علمی بدون عبرت، نظام
سیاسی بدون نصرت و...
♨️و این یعنی سبک زندگی غربی.
✳️اما در مقابل برای ساخت #سبک_زندگی_اسلامی باید سنت های معنوی را از منبع انحصاری آن یعنی #قرآن شناخت وبا سنت های مادی تلفیق کرد وبراساس آن نظام اجتماعی تولید کرد، درهمین راستا دراندیشکده سبک زندگی #چهل_اصل
تولید شده اند که میزان تاثیر آنها در طراحی زندگی فردی و اجتماعی نشان دهنده میزان اسلامی بودن زندگی ماست نه تعداد
رکعات و مدت سجده ها.
🗞منظومه محتوایی سبک زندگی-حسین عباسی اصل.
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
#خاکریزهای_سبک_زندگی
🔻ب : #روشنفکری_غیر_دینی
🖋بعد از آنکه #روشنفکری_دینی توانست اهداف آنان را درایجاداختلاف وغیرمنطقی جلوه دادن اسلام به پیش ببرد قدم دوم جریان روشنفکری ضد دینی آغاز شد. این دوران را میتوان در4 بخش تقسیم بندی کرد.
🔻دوره اول: سال 1215 تا 1270 هجری شمسی
🖋 اولین دوره #روشنفکری عدهای افراد تحصیل کرده در خارج از کشور بودند که با هدف نزدیک شدن به شاه و کنترل شاه و تحمیل منافع غربی به او تربیت شده و در مسئولیتهای کلیدی قرار میگرفتند.
برای نمونه میتوان به #سر_جان_ملکم یا آقای #جونز در زمان #فتحعلی_شاه اشاره کرد که اساساً به همین قصد وارد کشور شدند. راهاندازی جریان فراماسونری در ایران نیز با هدف شناسایی افراد تاثیرگذار و تزریق آنها در مسئولیتهای حساس و نزدیک به شاه برای تحقق اهداف بود. این جریانهای روشنفکری با تعداد بسیار محدود تا سال 1270 ه.ش وجود داشت.
📚جزوه خاکریزهای سبک زندگی،صفحه۱۸
🖋حسین عباسی اصل
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
🔴 #سر_جان_مَلکُم
🔻افسراسکاتلندی کمپانی هندشرقی ، تاریخدان و سیاستمدار بود. او در اوایل قرن۱۹ بارها جهت مأموریتهای سیاسی به ایران فرستاده شد.
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
⛔️ #سقوط_انسانیت
🔍در ادامه پست گذشته به بررسی دیگر #تبعاتسکولاریسم میپردازیم.
♨️ #دموکراسی یا #سکسکراسی
🔺 eitaa.com/mirras/1389
🔻 در پست گذشته گفتیم که جامعه جهانی که انسانشناسی غربی رواجیافتهاست و به نامساینتیسم، تمام ماوراءطبیعه و غیب را انکار میشود و به نام لیبرالیسم در تلاش برای آزادی امیال و غرایز خود هستند، معلوم است که اکثریت جامعه جهانی از دموکراسی نیز برای ارضاء غرایز خود استفاده میکنند.
🔻نکتهی جالب دیگر پافشاری غرب برای #تحمیل نظریه دموکراسی و برگزاری انتخابات آزاد است، با نگاهی واقع بینانه به حقیقت انتخابات و اهمیت آن برای غرب که سابقه بسیار سیاهی در چپاول منافع ملتها دارد، میتوان به این نتیجه رسید که دموکراسی حقیقی به همان معنایی که غرب میخواهد مکمل برنامههای #استعماری آنهاست.
🔻چراکه آنها از یکسو، از طریق رسانههای خود انسانشناسی غربی مبتنی بر #سود و لذت را به فضای اجتماعی سایر ملل وارد میکنند و مردم را به انتخاب نمایندهای که تامینکننده غرایز آنها باشد تشویق میکنند و ازسوی دیگر از کاندیدایی که بیشترین نزدیکی را به آنها دارد حمایت میکنند و با صرف هزینه های تبلیغاتی او را یاری میکنند، آن نامزد نیز با شعارهایی از قبیل آزادی و حق اکثریت و... آرای مردم را به خود اختصاص میدهد.
🔻لذا میبینم غرب هیچ تعرضی به عربستان و کشورهای خلیج که #پادشاهی هستند در زمینه دموکراسی و نبود انتخابات آزاد نمیکند چرا که منافع آنها بدون دموکراسی در آنجا تامین است، اما در ایران به این واسطه که #شوراینگهبان اجازه ورود نامزدهای نزدیک به غرب را نمیدهد، بارها و بارها به دلیل نبود آزادی مورد انتقاد غرب قرار گرفته است.
🔻نکتهی دیگری که امکان دارد به ذهن خواننده محترم برسد این است که در روسیه و بعضی از کشورهای آمریکای لاتین، نامزدهای غیر از نامزدهای مورد اعتماد غرب رای میآورند، باید گفت در آنجا اختلاف بر سر محدود کردن غرایز و امیال درونی نیست، بلکه آنجا چه کاندیدای غرب و چه به اصطلاح چپ حاکم شوند، اکثریت، غرایز خود را بهنام آزادی تامین شده میبینند، همچنین مسائل اقتصادی و سیاسی نیز تاثیر بسزایی دارند، اما از آنجای که تحلیل ما شامل مسائل اجتماعی می شود از قلمرو بحث خارج است.
#تبعات_سکولاریسم #انتخابات_آزاد
#دموکراسی #سکسکراسی
#بزرگترین_خیانت #دیکتاتوری_اکثریت
📒جزوه سقوط انسانیت
✍حجه الاسلام حسین عباسی اصل
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras
⛔️مروری بر چند پست اخیر #سقوط_انسانیت
⚠️ سپاه کودکان در جنگ های صلیبی/تعارض عقل و دین در مفاهیم دینی کلیسا
➡️ eitaa.com/mirras/893
⚠️ عقده زندگی راحت/تعارض دنیا و آخرت در مفاهیم دینی کلیسا
➡️ eitaa.com/mirras/955
⚠️ تعارض دین و علم در دوران کلیسا
➡️ eitaa.com/mirras/994
⚠️ چکش ساحران/خشونتهای کلیسا
➡️ eitaa.com/mirras/1027
⚠️ دوره رنسانس و حاکمیت اومانیست
➡️ eitaa.com/mirras/1067
⚠️ اصالت دنیا، ثروت، لذت در تمدن غرب
➡️ eitaa.com/mirras/1087
⚠️ درخت انسان شناسی غربی
➡️ eitaa.com/mirras/1125
⚠️ مولفههای انسانشناسی غربی(تجربی)
➡️ eitaa.com/mirras/1213
⚠️ تحقیر روانشناسی به رفتارشناسی انسان طبق الگوی رفتارحیوانی
➡️ eitaa.com/mirras/1237
⚠️ موزه های سکس/تحقیر ارزش های اخلاقی به «امیال غریزی»
➡️ eitaa.com/mirras/1268
⚠️ توهم «وسیله بودن آزادی » بجای « هدف بودن آزادی »
➡️ eitaa.com/mirras/1369
⚠️ دموکراسی یا سکسکراسی
➡️ eitaa.com/mirras/1389
_______
🌕 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras