⭕️مبنای کار مستکبران و متجاوزان عالم تفرقهافکنی است
🔹سیاست آنها (مستکبران و متجاوزان عالم) «تفرقه بینداز و حکومت کن» است؛ مبنای کار آنها #تفرقهافکنی است. این سیاست تفرقهافکنی را در کشورهای اسلامی با انواع #ترفندها تا امروز اجرا کردهاند، هنوز هم دستبردار نیستند و موجب میشوند که دلهای ملّتهای اسلامی نسبت به هم مکدّر بشود؛ امّا امروز ملّتها بیدار شدهاند.
🔹امروز روزی است که امّت اسلامی میتواند بر این ترفند #دشمنان اسلام و مسلمین فائق بیاید. من عرض میکنم #دشمن ملّت ایران همان دشمن ملّت فلسطین است، همان دشمن ملّت لبنان است، همان دشمن ملّت عراق است، همان دشمن ملّت مصر است، دشمن ملّت سوریه است، دشمن ملّت یمن است؛
🔹#دشمنیکیاست، «شیوههای دشمن» در کشورهای مختلف، مختلف است. یک جا با #جنگ_روانی، یک جا با #فشار_اقتصادی، یک جا با بمب های دوتُنی، یک جا با #سلاح، یک جا با لبخند، دارند #دشمنان ما این سیاست را پیش میبرند، امّا #اتاق_فرمان یک جا است، از یک جا دستور می گیرند، از یک جا #فرمان_حملهی به جمعیّتهای مسلمان و ملّتهای مسلمان را دریافت می کنند.
🔹اگر این سیاست در یک کشور، موفّق شد، یعنی موجب #سیطرهی بر یک کشور شد، وقتی خاطرشان از یک کشور آسوده شد، به سراغ کشور دیگر می روند. #ملّتها نباید بگذارند.
بیاناتمقاممعظمرهبری در خطبه های نمازجمعه تهران ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
منبع؛ وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ضرورت شناخت امام زمان (بخش دوم و پایانی)
🔹بسيار اتفاق افتاده که مردم با کمبود باران مواجه شده اند، و بر اثر آن به خشکسالی و قحطی و گرانی دچار گرديده اند و خسارتهای سنگينی به آنان رسيده است. اما پس از #دعا و نيايش به درگاه خداوند، باران سودمندی برایشان باريده، و #رحمت_الهی بر مردم فرو ريخته و طراوت و شادابی همه جا را فرا گرفته است.
🔹در احاديث تأکيد شده که علت کمبود باران، امور طبيعی و مادی نيست، بلکه علّت اصلی، بعضی از #گناهان_مردم است، به خصوص #گناهانی که در مقابله با #احکام و #سنتهایالهی و روی گرداندن از اوليای حق و به بازی گرفتن امور معنوی و امدادهای غيبی صورت می گيرد. خداوند اين کمبودها و فشارها را پيش میآورد تا #مردم از #خواب_غفلت بيدار شوند و «قدرت کامل دست غيب و قادر متعال» را لمس کنند، و با نهايت اشتياق و اخلاص و تواضع به سوی #حجّتهای_الهی روی آورند و از گناهان خود #توبه کنند و به عجز و درماندگی خويش اقرار نمايند.
🔹جز #خداوند کيست که آب گوارا و شيرين از آسمان فرو ريزد؟! و تشنگان را سيراب و مزارع را سرسبز و خرّم و زمينهای خشک را با طراوت و شاداب گرداند و روح تازهای در اجزای گيتی بدمد؟! از نماز و تضرّع پيامبران و امامان و مردمان با ايمان در طلب باران و استجابت دعای ايشان در طول تاريخ، حکايت های خواندنی و شنيدنی فراوانی بر جای مانده و نکته های بسياری ضبط گرديده است.
🔹البته عدّهای هم در چنين مواقعی به يأس و نااميدی دچار میگردند و به شکلهای مختلف، از قبيل خودباختگی و کفرورزی و انکار ضروريات دينی و تمسخر مردان دينی و... واکنش های منفی از خود نشان میدهند. نظير همين وضع در مورد فقدان هر يک از نعمتهای بزرگ، در هر جامعهای پيش میآيد و از جمله در جريان غيبت های انبياء و اولياء (عليهم السلام) همواره پديد آمده است، که بر اثر بعضی از #گناهان_بزرگ و #ناسپاسی های مردمان نسبت به نعمتها و آيتهای خاصّ الهی، خداوند #حجّت خويش را از ديدگان شان پنهان داشته و از #سعادت و توفيق ديدار پيامبر و امام، عموم افراد جامعه را محروم ساخته است،
🔹و چون مردم به سختیها و تلخیها دچار گشتند و راه را بر خود بسته ديدند، افراد هوشمند به فکر چاره افتادند و راه علاج و درمان درد را تنها به دست #خداوند_متعال ديدند، پس به درگاه خداوند چاره ساز بنده نواز، دست نياز بلند کردند و به آستانه او پناه بردند، و با #دعا و نيايش و اظهار عجز، #راهنمای_ربّانی را خواستار شدند. خداوند #دعای آنان را به اجابت رسانيد و #حجّتاصلاحگرخويش را آشکار گردانيد.
🔹#امّت_مسلمان از اين سنّت حکيمانه الهی برکنار نيست، بنابراين تنها وسيلهی رهايی از #تنگناهایروزگارکنونی، و يگانه راه بيرون شدن و آزاد گشتن از اين حصار جهنّمی ظلم و بيداد و #معصيت و #فساد، #دعای_خالصانه عمومی برای آشکار شدن آن #حجّتبزرگالهی و تنها مصلح و #نجاتبخش_آسمانی، و يکتا بازمانده کاروان مردان ربّانی، #بقية_الله_الأعظم حضرت صاحب الزمان (ارواحنا فداه) ميباشد.
📕مکیالالمکارم (سیدمحمدتقی موسوی اصفهانی)، ج۱، نشر اکرام،۱۳۹۰، صص ۱۸-۳۵
منبع: وبسایت اهل البیت
#امام_زمان #امام_مهدى
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️امام جواد (عليه السلام):
🔸«لا تُـعاجِلُوا الْأمْرَ قَبْلَ بُـلُوغِهِ فَتَـنْدَمُوا وَ لا يَطُولَنَّ عَلَيْكُمُ الْأمَدُ فَتَقْسُو قُلُوبُكمْ وَارْحَـمُوا ضُـعَفـاءَكُـمْ وَاطْلُبُوا مِنَ اللهِ الرَّحْمَةَ بِالرَّحْمَةِ فيهمْ».
🔹«در هيچ كارى قبل از آنكه وقتش برسد #عجله نكنيد كه پشيمان خواهيد شد؛ و زمان انجام آن #طولانى نشود كه سنگدل خواهيد شد؛ و به #ضعيفان رحم كنيد، و با اين كار #رحمت_خدا را به دست آوريد. (يعنى اگر به افراد ناتوان رحم كرديد، خـداوند به شـما رحـم خواهـد كرد)»
📕العقول المهمة، ۲۷۴/۲۷۵
#امام_جواد #حديث
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«تاکتیک های جنگ روانی» (بخش اول)
🔹#جنگ_روانی از واژه هایی است که تاکنون تعریف های متنوع و گوناگونی براساس شرایط استفاده از آن، ارائه شده است. ارتش آمریکا در مارس ۱۹۵۵م در آئین نامه رزمی خود، تعریفی جالب از #جنگ_روانی در عرصه بین المللی ارائه کرد. «جنگ روانی» در آئین نامه یاد شده، اینگونه تعریف شده است: «#جنگ_روانی، استفاده دقیق و طراحی شده از #تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن، #تأثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی طرف و یا گروه دوست است؛ به نحوی که #پشتیبانی برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی باشد».
🔹به اعتقاد ویلیام داواتی، #جنگ_روانی عبارت است از: «مجموع اقداماتی که از طرف یک کشور، به منظور #اثرگذاری و #نفوذ بر عقاید و رفتار دولتها و ملت های دیگر، در جهت مطلوب و با #ابزارهایی غیر از نظامی، سیاسی و اقتصادی، انجام میشود». طرفداران این نگرش اغلب بر این باورند که #تبلیغات، جزء اصلی و اساسی جنگ روانی است، نه همه آن. #جنگ_روانی همچنین عبارت است از: «مجموعه اقدامات #تبلیغی - #روانی یک کشور یا یک گروه، به منظور اثرگذاری و نفوذ بر عقاید و رفتار دولتها و مردم، در جهت مطلوب.
🔹در بخش های بعدی این نوشتار به توضیح اجمالی در مورد برخی از #تاکتیکهای_جنگروانی، از جمله «سانسور»، «تحریف»، «ساختن یک یا چند دشمن فرضی»، «پاره حقیقت گویی»، «محک زدن»، «ادعا به جای واقعیت»، «شایعه»، «ماساژ پیام»، «کلی بافی»، «زمانبندی»، «حذف»، «قطره چکانی»، «دروغ بزرگ یا استفاده از دروغ محض»، «فوریت بخشیدن ساختگی به خبر» و «پیچیده کردن خبر برای عدم کشف حقیقت» خواهیم پرداخت. #ادامه_دارد...
نویسنده: دکتر محمد سلطانی فر
منبع: حوزه نت به نقل از جنگ روانی، معاونت سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
#جنگ_روانی #عملیات_روانی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️جنگ ما، جنگ مکتب ماست
🔹مردم آزاده جهان همیشه از #ابرقدرتها خصوصاً #آمریکای_جنایتکار صدمه دیدهاند و تا عزم خود را برای رویارویی با #کفر و #شرک جهانی و آمریکای سلطهگر جزم ننمایند، هر روز شاهد #جنایتی_تازه خواهند بود.
🔹#مردمشریفایران باید توجه کنند که امروز، روز #مبارزه و جنگیدن با تمام #شیاطینی است که حقوق حقه تمامی پابرهنگان جهان را صرف #عیش و #نوش و تهیه #سلاحهایی مینمایند که برای همیشه حاکم دنیای گرسنگان باشند... جنگ ما، #جنگ_مکتب ماست علیه تمامی #ظلم و جور؛ جنگ ما جنگ اسلام است علیه تمامی نابرابریهای دنیای سرمایهداری و کمونیزم؛
🔹جنگ ما #جنگپابرهنگی علیه خوشگذرانی های مرفهین و حاکمان بیدرد کشورهای اسلامی است. این جنگ سلاح نمیشناسد، این #جنگ_محصور در مرز و بوم نیست، این جنگ، خانه و کاشانه و شکست و تلخی کمبود و فقر و گرسنگی نمیداند. این جنگ، #جنگ_اعتقاد است، جنگ ارزشهای اعتقادی - انقلابی علیه دنیای کثیف زور و پول و خوشگذرانی است.
🔹جنگ ما، #جنگ_قداست، عزت و شرف و استقامت علیه نامردمی هاست. #رزمندگان ما در دنیای پاکِ اعتقاد و در جهان ایمان تنفس میکنند و مسلمین جهان هم که میدانند جنگ بین #استکبار و #اسلام است، #جهانخواران را آرام نخواهند گذاشت و ضربههای خود را بر همه کاخنشینان وارد میکنند.
بیانات حضرت امام ۶۷/۰۴/۱۳
منبع: وبسایت روح الله (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️نماز چه جایگاهی در بین اعمال دارد و چرا باید نماز بخوانیم؟ (بخش اول)
💠اهمیت نماز در متون دینی
🔹از آنجا که برای #نماز اهمیت زیادی در آیات و روایات بیان شده است، پاسخ به این سؤال که «چرا باید #نماز بخوانیم؟» نیز اهمیت زیادی دارد. در اینکه هر انسانی لازم است ساعاتی از شبانه روز را با خدای خود #راز و #نیاز داشته باشد شکی نیست؛ اما ما معتقدیم بهترین روش راز و نیاز با خداوند #نماز است. ما می گوییم «نماز» #ستون_دين و #معراج افراد با ايمان است و كسى كه «نماز» را ترك كند رابطه ميان او و خدا قطع مى گردد.
🔹در حديث معروف #پيامبر_اکرم (صلّى الله عليه و آله) آمده است: «الصَّلَاةُ عِمَادُ الدِّينِ فَمَنْ تَرَكَ صَلَاتَهُ مُتَعَمِّداً فَقَدْ هَدَمَ دِينَه» [۱] (#نماز ستون دين است، كسى كه عمدا آن را ترك كند #دين خود را ويران كرده است). و در حديث ديگرى از #پيامبر (صلی الله علیه و آله) آمده است: «مَثَلُ الصَّلَاةِ مَثَلُ عَمُودِ الْفُسْطَاطِ إِذَا ثَبَتَ الْعَمُودُ نَفَعَتِ الْأَطْنَابُ وَ الْأَوْتَادُ وَ الْغِشَاءُ وَ إِذَا انْكَسَرَ الْعَمُودُ لَمْ يَنْفَعْ طُنُبٌ وَ لَا وَتِدٌ وَ لَا غِشَاء» [۲] (#نماز همچون #ستون_خيمه است، هنگامى كه ستون خيمه برقرار باشد، طناب ها و ميخ ها و پوشش خيمه برقرار و مفيد است و هنگامى كه ستون بشكند نه طناب ها بدرد مى خورد و نه ميخ ها و پوشش). به همین دلیل موقعيت #نماز در ميان عبادات اسلامى به قدرى است كه هيچ يك از عبادات به مرتبه آن نمى رسد. [۳]
💠فلسفه نماز؟
🔹ما معتقدیم مراتب عالی #نماز به خاطر #حکمتها و #فلسفه های بسیار مهم و ذیقیمت مستتر در پس این عبادت است. #نماز چيزى نيست كه فلسفه اش بر كسى مخفى باشد، ولى دقت در متون #آيات و #روايات اسلامى ما را به ريزه كاری هاى بيشترى در اين زمينه رهنمون مى گردد:
1⃣«یاد خدا»
🔹روح و اساس و هدف و پايه و مقدمه و نتيجه و بالآخره #فلسفه_نماز همان ياد خدا است، همان «ذكر الله» است كه در آيه ۴۵ سوره العنكبوت به عنوان برترين نتيجه بيان شده است: «اتْلُ ما أُوحِيَ إِلَيْكَ مِنَ الْكِتابِ وَ أَقِمِ الصَّلاةَ إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَرِ وَ لَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ ما تَصْنَعُونَ» (آنچه را از كتاب آسمانى به تو وحى شده تلاوت كن، و #نماز را بر پا دار كه #نماز [انسان را] از #زشتىها و #منكرات باز مى دارد و #ذكر_خدا از آن هم برتر و بالاتر است، خداوند مى داند شما چه كارهايى انجام مى دهيد).
🔹البته ذكرى كه مقدمه فكر و فكرى كه انگيزه عمل بوده باشد؛ چنان كه در حديثى از #امام_صادق (علیه السلام) آمده است كه در تفسير جمله «وَ لَذِكْرُ اللهِ أَكْبَرُ» فرمود: «أَنَّهُ ذِكْرُ اللهِ عِنْدَ مَا أَحَلَ وَ حَرَّم» [۴] (#ذکر_برتر ياد خدا كردن است به هنگام انجام حلال و حرام [يعنى به ياد خدا بيافتد و به سراغ حلال برود و از حرام چشم بپوشد]).
2⃣«سبب مغفرت معصیت ها و خطاها»
🔹#نماز وسيله شستشوى از #گناهان و مغفرت و #آمرزش_الهى است، چرا كه خواه ناخواه #نماز انسان را دعوت به #توبه و #اصلاح گذشته مى كند، لذا در حديثى مى خوانيم: #پيامبر (صلی الله علیه و آله) از ياران خود سؤال كرد: «اگر بر در خانه يكى از شما نهرى از آب صاف و پاكيزه باشد و در هر روز پنج بار خود را در آن شستشو دهد، آيا چيزى از آلودگى و كثافت در بدن او مى ماند؟». در پاسخ عرض كردند: نه، فرمود: «#نماز درست همانند اين آب جارى است، هر زمان كه انسان #نمازى مى خواند گناهانى كه در ميان دو نماز انجام شده است از ميان مى رود». [۵] و به اين ترتيب جراحاتى كه بر روح و جان انسان از #گناه مى نشيند، با مرهم #نماز التيام مى يابد و زنگارهايى كه بر قلب مى نشيند زدوده مى شود. #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] بحار الانوار، دار إحياء التراث العربی، ۱۴۰۳ق، چ ۲، ج ۷۹، ص ۲۰۲. [۲] همان، ص ۲۱۸. [۳] ر.ک: آيين ما (اصل الشيعة)، كاشف الغطاء، محمد حسین، ترجمه: مكارم شيرازى، ناصر، انتشارات امام على بن ابى طالب(ع)، قم، ۱۳۸۸ش، چ ۱، ص ۱۹۱. [۴] بحار الانوار، همان، ص ۲۰۰. [۵] وسائل الشيعه، تفصيل، تحقيق و نشر: مؤسسة آل البيت، لإحياء التراث، چ ۱، ج ۳، ص ۷، ح ۳
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#نماز
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️برگرفته از کتاب شریف اقبال الاعمال
🔹هشتم ربیع الثانی بنا بر برخی اقوال، روز ولادت #امام_حسن_عسکری (علیه السلام) است؛ از این رو شایسته تکریم و بزرگداشت است. «هر روز که یکی از #ائمه_اسلام در آن به دنیا آمده است، روزی است که #خداوند #نعمت_بزرگ خود را ارزانی داشته است؛
🔹بنابراین شایسته است انسان این روزها را با #سپاسگزاری از خداوند جلجلاله و ستایش از عظمت پاکیزه او و به جا آوردن ستایشهای مهم، افزونتر تلقی نماید، و نیز به حق #امامی که در این روز به دنیا آمده و خداوند جلجلاله حق او را بربندگان #واجب گردانیده، اعتراف و اقرار نماید».
📕#اقبال_الاعمال، سید ابن طاووس (مورد توصیه آیت الله بهجت) ج ۲، ص ۶۹۲
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#امام_عسکری
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️امام عسکری (علیه السلام) برای تثبیت امامت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه تدابیری اندیشیدند؟
🔸#امام_حسن_عسکری (عليه السلام) براى تثبيت امامت #حضرت_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از راههاى مختلف استفاده نمود كه در ذيل به آنها اشاره میكنيم:
💠«تعليمات و بيانات»
1⃣موسى بن جعفر بن وهب بغدادى مى گويد: از #امام_عسكرى (عليه السلام) شنيدم كه فرمود: «كَأَنِّي بِكُمْ وَ قَدِ اخْتَلَفْتُمْ بَعْدِي فِي الْخَلَفِ مِنِّي أَلَا إِنَّ الْمُقِرَّ بِالْأَئِمَّةِ بَعْدَ رَسُولِ اللهِ الْمُنْكِرَ لِوَلَدِي كَمَنْ أَقَرَّ بِجَمِيعِ الْأَنْبِيَاءِ وَ رُسُلِهِ ثُمَّ أَنْكَرَ نُبُوَّةَ رَسُولِ اللهِ (صلى الله عليه و آله...» [۱] (گويا شما را مى بينم كه در حق #جانشين من اختلاف خواهيد كرد. آگاه باشيد! هر كس به #امامان بعد از #رسول_خدا (صلى الله عليه و آله) اقرار كند، ولى منكر فرزند من شود، همانند آن است كه به جميع انبياى خدا و رسولان او اقرار كرده، ولى نبوت #محمد #رسول_خدا (صلى الله عليه و آله) را انكار كرده است...).
2⃣احمد بن اسحاق مى گويد: از #امام_عسكرى (عليه السلام) شنيدم كه فرمود: «الْحَمْدُ لِله الَّذِی لَمْ يُخْرِجْنِي مِنَ الدُّنْيَا حَتَّى أَرَانِيَ الْخَلَفَ مِنْ بَعْدِي ...» [۲] (ستايش خداوند را سزاست كه قبل از آنكه از دنيا رحلت كنم #جانشين بعد از خودم را نشانم داد...).
3⃣در روز سوم ولادت #حضرت_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، پدرش #امام_عسكرى (عليه السلام) او را بر اصحاب خود عرضه كرد و فرمود: «هَذَا صَاحِبُكُمْ مِنْ بَعْدِي وَ خَلِيفَتِی عَلَيْكُمْ وَ هُوَ الْقَائِمُ الَّذِي تَمْتَدُّ إِلَيْهِ الْأَعْنَاقُ بِالْاِنْتِظَارِ...» [۳] (اين فرزند، #صاحب و #امام شما بعد از من و #خليفه من بر شما است؛ او #قائمى است كه مردم در انتظار او به سر خواهند برد...).
💠«نشان دادن به خواص»
1⃣احمد بن اسحاق بن سعد اشعرى مى گويد: «خدمت #امام_عسكرى (عليه السلام) رسيدم تا از #جانشين آن حضرت سؤال كنم؛ حضرت در ابتدا فرمود: اى احمد بن اسحاق! خداوند تبارك و تعالى هرگز #زمين را از زمان خلقت حضرت آدم (عليه السلام) تا روز #قيامت از #حجت بر خلق خالى نگذاشته و نخواهد گذاشت؛ توسط #حجت است كه #بلا را از اهل زمين دفع مى كند، و به واسطه اوست كه #باران نازل كرده و #بركات_زمين را بيرون مى آورد. آن گاه عرض كردم: اى فرزند رسول خدا! #امام و #خليفه بعد از شما كيست؟ حضرت فوراً از جا بلند شد و داخل اتاق گشته، در حالى كه كودكى به مانند ماه پاره با حدود سه سال بر شانه خود داشت بر من وارد شد و فرمود: «اى احمد بن اسحاق! اگر كرامت تو نزد خداوند عزوجل و نزد حجت هاى خداوند نبود اين فرزند را بر تو عرضه نمى كردم ...)». [۴]
2⃣شيخ صدوق از ابى غانم خادم نقل مى كند: «وُلِدَ لِأَبِي مُحَمَّدٍ (عليه السلام) وَلَدٌ فَسَمَّاهُ مُحَمَّداً فَعَرَضَهُ عَلَى أَصْحَابِهِ يَوْمَ الثَّالِثِ وَ قَالَ هَذَا صَاحِبُكُمْ مِنْ بَعْدِي وَ خَلِيفَتِي عَلَيْكُمْ...» [۵] (خداوند به #امام_عسكرى (عليه السلام) فرزندى عنايت فرمود كه نام او را #محمد نهاد؛ در روز سوم از ولادتش او را به اصحابش عرضه داشت و فرمود: اين #صاحب و #امام شما و #خليفه بعد از من است...).
3⃣معاوية بن حكيم و محمد بن ايوب بن نوح و محمد بن عثمان عمروى مى گويند: «عَرَضَ عَلَيْنَا أَبُو مُحَمَّدٍ الْحَسَنُ بْنُ عَلِيٍّ (عليه السلام) وَ نَحْنُ فِي مَنْزِلِهِ وَ كُنَّا أَرْبَعِينَ رَجُلًا فَقَالَ هَذَا إِمَامُكُمْ مِنْ بَعْدِي وَ خَلِيفَتِی عَلَيْكُمْ أَطِيعُوهُ وَ لَا تَتَفَرَّقُوا مِنْ بَعْدِي فِي أَدْيَانِكُمْ فَتَهْلِكُوا أَمَا إِنَّكُمْ لَا تَرَوْنَهُ بَعْدَ يَوْمِكُمْ هَذَا ...» [۶] (ما با چهل نفر در منزل #امام_عسكرى (عليه السلام) بوديم كه آن حضرت #فرزند خود را بر ما عرضه كرده و فرمود: اين #امام و #خليفه شما بعد از من است؛ او را #اطاعت كنيد و بعد از من در اديان خود متفرق نشويد كه هلاك خواهيد شد، بدانيد كه بعد از اين روز هرگز او را مشاهده نخواهيد كرد...).
4⃣يعقوب بن منقوش مى گويد: خدمت #امام_عسكرى (عليه السلام) رسيدم در حالى كه كنار اتاقى كه بر درب آن پرده اى آويزان بود نشسته بودند. عرض كردم: اى آقاى من! صاحب امر #امامت [بعد از شما] كيست؟ فرمود: پرده را كنار بزن. كنار زدم، ناگهان كودكى با شمايلى خاص بر ما وارد شد و بر دامان #امام_عسكرى (عليه السلام) نشست. حضرت فرمود: «هُوَ صَاحِبُكُمْ وَ اِمَامُكُمْ بَعْدِي...» [۷] (اين فرزند، #صاحب و #امام شما بعد از من است...).
#مآخذدرمنبعموجوداست
📕موعودشناسی و پاسخ به شبهات، رضوانی، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، قم، چ۷ ۱۳۹۰ش ص۲۴۸
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_عسکری #امام_مهدی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️بیدار بودن و دوری از غفلت
🔹هر ملّتی اگر میخواهد مبتلای به محاصرهی فلجکنندهی #دشمن نشود، باید از اوّل چشم را باز کند، #بیدار باشد؛ وقتی دید #دشمن سراغ یک ملّت دیگر رفت، خود را با آن #ملّت_مظلوم و زیر ستم شریک بداند، به او #کمک کند، با او همکاری کند تا دشمن آنجا موفّق نشود. اگر #دشمن آنجا موفّق بشود میآید سراغ این نقطهی بعدی.
🔹ما #مسلمانها سالهای متمادی از این حقیقت #غفلت کردهایم، نتایجش را هم دیدهایم؛ امروز دیگر نباید غفلت کنیم؛ باید حواسمان جمع باشد. ما باید کمربند #دفاع را، کمربند #استقلالطلبی را، [کمربند] عزّت را، از افغانستان تا یمن، از ایران تا غزّه و لبنان، در همهی کشورهای اسلامی و ملّت های اسلامی محکم ببندیم.
بیاناتمقاممعظمرهبری در خطبه های نمازجمعه تهران ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
منبع؛ وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️تاکتیک های جنگ روانی (بخش دوم)
🔸#جنگ_روانی از واژه هایی است که تاکنون تعریف های متنوع و گوناگونی براساس شرایط استفاده از آن، ارائه شده است. در یک تعریف «جنگ روانی» عبارت است از استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن، #تأثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی طرف و یا گروه دوست است؛ به نحوی که پشتیبانی برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی باشد.
💠برخی از مهم ترین تاکتیک های جنگ روانی
1⃣«سانسور»
🔹#سانسور عبارت است از «حذف عمدی موادی از جریان عبور آگاهیها»، به منظور شکل دادن عقاید و اعمال دیگران. این #حذف_عمدی، میتواند به دو شکل صورت پذیرد: #سانسور در ساده ترین معنی اش، رسیدگی و آزمایش پیامهای کثیرالانتشار، توسط اولیای امور، برای بازداشت موادی است که از نظر آنان نامطلوب است. این شکل #سانسور، همان ایجاد مانع قبلی یا عملی، برای جلوگیری از انتشار مواد نامطلوب است که میتواند شامل «حذف واژهها»، «عبارات» یا «جملاتی خاص»، توسط #سانسورگر باشد؛
🔹اما #سانسور در شکل گستردهتر آن، میتواند در برگیرنده هر نوع تلاشی جهت #تضعیف یا #جلوگیری از انتشار «مواد نامطلوب» از نظر برخی از اولیای امور باشد. بدین ترتیب، ممکن است دولتی جلوی انتشار #اطلاعات یا #اخباری را که میتوانند بازتابی مخالف یا ناموافق بر مقامات آن دولت داشته باشند، بگیرد؛ یا ممکن است دولت مذکور، اقدام به صدور مجوزهایی کند که از این راه، انتشار مواد نامطلوب را دچار مشکل یا فترت سازد. از طرف دیگر، ممکن است اولیای امور، اقدامی تنبیهی نیز بر ضد متخلفان در پیش گیرند؛ بدین منظور که مطمئن شوند متخلفان، دیگر دست به خلاف نخواهند زد و نیز دیگران را از انتشار موادی دارای ایراد، برحذر دارند.
2⃣«تحریف»
🔹یکی از رایجترین شیوه های پوشش خبری و مطبوعاتی، #تغییر_متن_پیام به شیوه های مختلف، از طریق #دستکاری_خبر است. در مسئله #تحریف، سه پدیده به چشم میخورد که عبارتند از: «تعدیل»، «شاخ و برگ دادن» و «جذب». یک خبر در حین #انتقال از شخصی به شخص دیگر، به تدریج، #کوچکتر از گذشته، قابل فهم تر و از نظر بازگو کردن، ساده تر میشود. در حین عمل #انتقالمتوالیخبر، بسیاری از جزییات اصلی خبر، کم کم #تعدیل میشوند.
🔹تجربه هایی که در مورد #تحریف انجام شده، نشان میدهد که بسیاری از #جزئیات موجود، در ابتدای زنجیره انتقال، به شدت #حذف میشوند. هر بار که #خبرتحریفشده نقل میشود، میزان #جزئیات، هرچند با کندی، کاهش می یابد. در همان زمانی که عمل #تعدیل انجام میگیرد، #شاخوبرگهای دیگری به خبر اضافه میشود. «شاخ و برگ دادن» به خبر بر ادراک انتخابی و حفظ انتخابی موضوع در ذهن و نقل جزئیات کمی از موضوع اصلی، مبتنی است. #ادامه_دارد...
نویسنده: دکتر محمد سلطانی فر
منبع: حوزه نت به نقل از جنگ روانی، معاونت سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
#جنگ_روانی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️شاهدان شهدای بزرگ
🔹صدر اسلام، #پیغمبر_اکرم شاهد شهدای بسیار بزرگ بوده است؛ و بعد ایشان هم #حضرت_امیر - سلام الله علیه - هم شهید شد، و هم شاهد شهدای بزرگ بود. بعد از او هم #حضرت_سیّدالشهداء - سلام الله علیه - هم شهید شد و هم شاهد شهدای بزرگ بود؛ #اسلام همیشه از این فداییها داشته است.
بیانات حضرت امام ۵۸/۰۶/۱۵
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️نماز چه جایگاهی در بین اعمال دارد و چرا باید نماز بخوانیم؟ (بخش دوم)
🔸«نماز» #ستون_دين و #معراج افراد با ايمان است و كسى كه «نماز» را ترك كند رابطه ميان او و خدا قطع مى گردد.
ما معتقدیم مراتب عالی #نماز به خاطر #حکمتها و #فلسفه های بسیار مهم و ذیقیمت مستتر در پس این عبادت است. #نماز چيزى نيست كه فلسفه اش بر كسى مخفى باشد، ولى دقت در متون #آيات و #روايات اسلامى ما را به ريزه كاری هاى بيشترى در اين زمينه رهنمون مى گردد:
3⃣«سدی در مقابل گناهان»
🔹#نماز سدى در برابر #گناهان_آينده است، چرا كه #روح_ايمان را در انسان تقويت مى كند، و #نهال_تقوا را در دل پرورش مى دهد، و مى دانيم #ايمان و #تقوى نيرومندترين سد در برابر #گناه است، و اين همان چيزى است كه در آيه ۴۵ سوره عنكبوت به عنوان #نهىازفحشاء و #منكر بيان شده است، و همان است كه در احاديث متعددى مى خوانيم: افراد گناهكارى بودند كه شرح حال آنها را براى پيشوايان اسلام بيان كردند فرمودند: غم مخوريد، #نماز آنها را اصلاح مى كند و كرد. [۱]
4⃣«غفلت زدایی»
🔹#نماز، #غفلت_زدا است. بزرگترين مصيبت براى رهروان راه حق آن است كه #هدف_آفرينش خود را فراموش كنند و غرق در #زندگى_مادى و لذائذ زودگذر كردند، اما #نماز به حكم اينكه در فواصل مختلف، و در هر شبانه روز پنج بار انجام مى شود، مرتبا به انسان #اخطار مى كند، هشدار مى دهد، «هدف آفرينش» او را خاطر نشان مى سازد، #موقعيت او را در جهان به او گوشزد مى كند، و اين نعمت بزرگى است كه #انسان وسيله اى در اختيار داشته باشد كه در هر شبانه روز چند مرتبه قويا به او بيدار باش گويد. [۲]
5⃣«از بین برنده کبر و خودبزرگ بینی»
🔹#نماز خود بينى و #كبر را در هم مى شكند، چرا كه #انسان در هر شبانه روز هفده ركعت و در هر ركعت دو بار #پيشانى بر خاك در برابر خدا مى گذارد، خود را ذره كوچكى در برابر عظمت او مى بيند، بلكه صفرى در برابر بى نهايت. پرده هاى #غرور و خودخواهى را كنار مى زند، #تكبر و برترى جويى را در هم مى كوبد. به همين دليل #امام_على (علیه السلام) در حديث معروفى كه فلسفه هاى عبادات اسلامى در آن منعكس شده است بعد از ايمان، نخستين عبادت را كه #نماز است با همين هدف تبيين مى كند و مى فرمايد: «فَرَضَ اللهُ الْإِيمَانَ تَطْهِيراً مِنَ الشِّرْكِ وَ الصَّلَاةَ تَنْزِيهاً عَنِ الْكِبْرِ...» [۳] (خداوند #ايمان را براى پاكسازى انسانها از شرك واجب كرده است و #نماز را براى پاكسازى از كبر...).
6⃣«تکامل معنوی و اخلاقی»
🔹#نماز وسيله پرورش، فضائل اخلاق و تكامل معنوى انسان است، چرا كه #انسان را از جهان محدود ماده و چهار ديوار عالم طبيعت بيرون مى برد، به #ملكوت_آسمانها دعوت مى كند، و با #فرشتگان همصدا و همراز مى سازد. #نمازگزار خود را بدون نياز به هيچ واسطه در برابر #خدا مى بيند و با او به #گفتگو برمى خيزد. همچنین تكرار اين عمل در شبانه روز، آن هم با تكيه روى #صفات_خداوند، رحمانيت و رحيميت و عظمت او اثر قابل ملاحظه اى در پرورش #فضائل_اخلاقى در وجود انسان دارد؛ مخصوصا با كمك گرفتن از سوره هاى مختلف قرآن بعد از حمد كه بهترين دعوت كننده به سوى نيكى ها و پاكى ها است. لذا در حديثى از امير مؤمنان #امام_على (علیه السلام) مى خوانيم كه در #فلسفه_نماز فرمود: «الصَّلَاةُ قُرْبَانُ كُلِّ تَقِي» [۴] (#نماز #وسيله_تقرب هر پرهيزكارى به خدا است). [۵] #ادامه_دارد...
پینوشتها؛
[۱] تفسير نمونه، مکارم شیرازی، ناصر، دارالكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۷۴ش، چ ۳۲، ج ۱۶، ص ۲۹۰. [۲] همان، ج ۱۶، ص ۲۹۱. [۳] نهج البلاغه، صبحی صالح، انتشارات هجرت، قم، ۱۴۱۴ق، چ ۱، ص ۵۱۲، كلمات قصار ۲۵۲. [۴] همان، ص ۴۹۴، كلمات قصار ۱۳۶. [۵] تفسير نمونه، همان، ج ۱۶، ص ۲۹۲
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#نماز
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️امام حسین (عليه السلام):
🔸«لَوْ لَمْ يَبْقَ مِنَ الدُّنْيا إلاّ يَوْمٌ واحِدٌ لَطَوَّلَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ ذلِكَ الْيَوْمَ حَتّى يَخْرُجَ رَجُلٌ مِنْ وُلْدى، فَيَمْلاَءُها عَدْلاً وَ قِسْطاً كَما مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْماً، كَذلِكَ سَمِعْتُ رَسُولَ اللهِ صَلی الله عَليه و آلِه يَقُول».
🔹اگر از دنيا به جز يك روز باقى نمانده باشد، خـداوند آن روز را طـولانى خواهـد كـرد، تا اينكه «مردى از خاندان» من #ظهور كند، و #دنـيا را پـر از #عـدل و #داد نماید، همانگونه كه از #ظلم و #ستم پر شده است، از رسول خدا صلی الله عليه و آله چنين شنيدم.
📕بحارالانوار، ج ۵۱، ص ۱۳۳
#امام_حسین #حديث
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️آيا روايات اسلامی جنبه تربيتی «مصائب و بلايا» را تأييد می كند؟
🔸در روايات اسلامى تعبيرات روشنى كه حاكى از رابطه ميان بعضى از #مصائب و مشكلات زندگى با #امور_تربيتى مى باشد، ديده مى شود كه آنچه را از طريق #عقل و #آيات_قرآن درک می کنیم تأييد مى كند؛ مانند:
1⃣در يكى از خطبه هاى اميرمؤمنان #امام_على (عليه السلام) در #نهج_البلاغه مى خوانيم: «اِنَّ اللهَ يَبْتَلى عِبادَهُ عِنْدَ الأَعْمالِ السيِّئَةِ بِنَقْصِ الثَّمراتِ وَ حَبْسِ الْبَرَكاتِ وَ اِغْلاقِ خَزائِنِ الْخَيْراتِ، لِيَتُوْبَ تائِبٌ وَ يُقْلِعَ مُقْلِعٌ وَ يَتَذَكَّرَ مُتَذَكِّرٌ وَ يَزْدَجِرَ مُزْدَجِرٌ!» [۱] (خداوند #بندگان خويش را به هنگامى كه #اعمال_بد انجام مى دهند، با كمبود ميوه ها و جلوگيرى از #نزول_بركات و بستن درهاى گنج هاى خيرات به روى آنان، #مبتلا مى سازد، تا توبه كاران #توبه كنند و آنها كه بايد دست از #گناه بكشند خوددارى نمايند و پند پذيران #پند گيرند و آنها كه آماده اند از #گناه باز ايستند).
2⃣در حديث ديگرى از اميرمؤمنان #امام_علی (عليه السلام) مى خوانيم: «اِنَّ الْبَلاءَ لِلظّالِمِ اَدَبٌ وَ لِلْمُؤْمِنِ اِمْتِحانٌ وَ لِلأَنْبِياءِ دَرَجَةٌ وَ لِلأَوْلياءِ كَرامَةٌ!» [۲] (#بلا براى #ظالم «ادب»، و براى #مؤمن «آزمايش» و براى #انبياء «درجه» و براى #اولياء «كرامت» است).
3⃣در حديث ديگرى از #امام_صادق (عليه السلام) مى خوانيم: «اَلْمُؤْمِنُ لايَمْضى عَلَيْهِ اَرْبَعُونَ لَيْلَةً اِلاّ عَرَضَ لَهُ اَمْرٌ يُحْزِنُه يَذَّكَّرُ بِهِ» [۳] (#مؤمن چهل شب بر او نمى گذرد، مگر اين كه حادثه غم انگيزى براى او رخ مى دهد كه مايه #تذكر و #بيدارى او گردد).
4⃣در حديث ديگرى از #امام_صادق (عليه السلام) آمده است: «اِذا اَرادَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِعَبْد خَيْراً فَاَذْنَبَ ذَنْباً تَبِعَهُ بِنِقْمَة، فَنُذكِّرُهُ الاِْسْتِغْفارَ وَ اِذا اَرادَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِعَبْد شَرّاً فَاَذْنَبَ ذَنْباً تَبِعَهُ بِنِعْمَة، لِيُنْسِيَهُ الاْسْتِغْفارَ وَ يَتَمادى بِه وَ هُوَ قَوْلُ اللهِ عَزَّوَجَلَّ: سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَيْثُ لا يَعْلَمُونَ بِالنِّعَمِ عِنْدَ الْمَعاصى!» [۴] (هنگامى كه #خداوند خير و #سعادتى براى بنده اى بخواهد، اگر #گناهى كند او را به ناراحتى مبتلا مى سازد و #توبه و #استغفار را به ياد او مى آورد و هنگامى كه براى بنده اى [بر اثر طغيانگرى زياد] شرّى بخواهد، اگر گناهى كند نعمتى به او مى دهد! تا استغفار را فراموش كند و به راه خود ادامه دهد! و اين همان چيزى است كه خداوند فرموده: ما آنها را از آنجا كه نمى دانند #تدريجاً به سوى #عذاب مى بريم به اين گونه كه به هنگام #معصيت، نعمت به آنها مى دهيم).
5⃣اين بحث را با حديث ديگرى از #امام_على (عليه السلام) پايان مى دهيم، امير مومنان (عليه السلام) فرمود: «اِذا رَأَيْتَ اللهَ سُبْحانَهُ يُتابِعُ عَلَيْكَ اَلبَلاءَ فَقَدْ اَيْقَظَكَ، اِذا رَأَيْتَ اللهَ سُبْحانَهُ يُتابِعُ عَلَيْكَ النَّعَمَ مَعَ الْمَعاصى فَهُوَ اِسْتِدراجٌ لَكَ» [۵] (هنگامى كه مشاهده كنى [بعد از ارتكاب گناه] خداوند #بلاهايى پشت سر هم بر تو مى فرستد تو را #بيدار كرده، و هنگامى كه خداوند متعال با انجام #معاصى #نعمت هايش را بر تو مى فرستد اين، نوعى #عذاب_استدراجى است).
پی نوشتها؛
[۱] نهج البلاغة، صبحی صالح، هجرت، قم، چ۱، ص۱۹۹، خطبه۱۴۳. [۲] بحارالأنوار، دار إحياء التراث العربی، چ۲، ج۷۸، ص۱۹۸. [۳] الكافی، محقق / مصحح: غفارى على اكبر و آخوندى، محمد، دارالكتب الإسلامية، تهران، چ۴، ج ۲، ص ۲۵۴. [۴] الكافی، همان، ص ۴۵۲. [۵] عيون الحكم و المواعظ، ليثى واسطى، محقق / مصحح: حسنى بيرجندى، حسين، دار الحديث، قم، چ۱، ص۱۳۵
📕پيام قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ش، چ ۹، ج ۴، ص ۵۴۶
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#بلا #آزمايش
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️قابلیت انسان برای نیل به مقامات انبیا و اوصیا
🔹#انسان چه قابلیتی دارد و در چه فعلیتی است؟! «انسان» به گونهای آفریده شده که در #تسافل تا کجا میتواند تنزل پیدا کند و در #تعالی تا کجا میتواند نایل گردد؟! #انسان میتواند «مقامات مطلق انبیا» علیهم السلام، غیر از مقامات مختصه انبیای خاص، را حائز گردد. #نبی_اکرم صلی الله علیه و آله و سلم #شقالقمر [۱] نمود.
🔹تازه بشر بعد از این همه اختراعات و اکتشافات میتواند به کره ماه برود و آنرا استلام کند، آنهم با آلات و ادوات. تازه میتواند استلام کند، ولی از شق کردن آن عاجز است. چگونه #رسول_اکرم صلی الله علیه و آله و سلم آنرا با انگشت شق نمود، مگر کاغذ است که بهراحتی آن را بشکافد؟!
پی نوشت؛
[۱] برای توضیح بیشتر ر.ک: بحارالانوار، ج۷، ص۵۶؛ ج۱۶،ص ۴۱۲، ج۱۷، ص۳۴۷
📕در محضر بهجت، ج۱، ص۳۴
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️تاکتیک های جنگ روانی (بخش سوم)
🔸#جنگ_روانی از واژه هایی است که تاکنون تعریف های متنوع و گوناگونی براساس شرایط استفاده از آن، ارائه شده است. در یک تعریف «جنگ روانی» عبارت است از استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن، #تأثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی طرف و یا گروه دوست است؛ به نحوی که پشتیبانی برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی باشد.
💠برخی از مهم ترین تاکتیک های جنگ روانی
3⃣«ساختن یک یا چند دشمن فرضی»
🔹این، یکی از شیوه های قدیمی سیاسیون کهنهکار است که #قدرت را در اختیار دارند و برای #بقا و ماندگاری در #حکومت، از آن استفاده میکنند. این شیوه به #مطبوعات نیز رخنه کرده است. در این شیوه، سعی میشود تا سایر «رسانهها» و «مطبوعات» یا «سایر سیاستمداران و احزاب» در چشم مخاطبان، به شکل یک #دشمن نشان داده شوند.
🔹همیشه داشتن یک #دشمن_فرضی، میتواند اقدامات طرف مقابل را محق و معتبر جلوه دهد و زمینه را برای هر نوع اقدامی، فراهم آورد. استفاده از این شیوه، میتواند برای متحد کردن افراد داخل یک کشور نیز مفید واقع شود. هنگام بحران های اقتصادی و سیاسی و یا خطرات سیاسی که از درون، یک کشور را تهدید میکنند، وجود یک دشمن فرضی خارجی، میتواند سرپوشی بر بحرانها باشد و اتحاد داخل کشور بر ضد آن بحران ها را میسر سازد.
4⃣«پاره حقیقت گویی»
🔹گاهی #حادثه، #خبر یا #سخنی مطرح میشود که از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعه ای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام، #منحرف خواهد شد. این از رویه های رایج مطبوعات است که معمولاً متناسب با جایگاه و جناح سیاسی ای که به آن متمایل هستند، بخشی از خبر را نقل و بخشی را نقل نمیکنند. این شیوه به خصوص در انتشار نظرات رهبران سیاسی، بسیار متداول است. استفاده از تیترهای اصلی روزنامه ها، مطابق با میل و سلیقه آن روزنامه، از نمونه های بارز #پاره_حقیقت_گویی است. #ادامه_دارد...
نویسنده: دکتر محمد سلطانی فر
منبع: حوزه نت به نقل از جنگ روانی، معاونت سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
#جنگ_روانی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️هر ملّتی حق دارد از خاک، از خانه، از کشور و از منافع خود در مقابل متجاوز دفاع کند
🔹#احکام_دفاعی_اسلام تکلیف ما را معلوم کرده است؛ هم احکام دفاعی اسلام، هم #قانون_اساسی خودمان، هم #قوانین_بینالمللی؛ همین قوانینی که ما در نگاشتن آن قوانین تأثیری نداشتیم، امّا حتّی در همان قوانین هم این مطلبی که عرض میکنم جزو مسلّمات است و آن، این است که هر #ملّتی حق دارد از #خاک خود، از #خانهی خود، از #کشور خود، از #منافع خود در مقابل #متجاوز دفاع کند؛
🔹معنای این حرف این است. معنای این حرف این است که #ملّت_فلسطین حق دارد در مقابل #دشمنی که خاک او را تصرّف کرده، خانهی او را #اشغال کرده، مزرعهی او را ویران کرده، زندگی او را تباه کرده بِایستد؛ #ملّت_فلسطین حق دارد. این یک منطق مستحکمی است که امروز قوانین جهانی هم آن را تأیید میکند.
بیانات مقام معظم رهبری در خطبه های نمازجمعه تهران ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
منبع؛ وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد