7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم: یکی از خصوصیات بارز شهید رئیسی خستگیناپذیری و کار و تلاش شبانهروزی بود.
۱۴۰۳/۴/۱۷
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🖌https://eitaa.com/Omid_be_ayande110
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥جناب آقای دکتر پزشکیان لطفاً این ویدیو را ببینید!
مسئولیت سنگینی دارید :
🔹این گوی و این میدان....
#ارسالی اعضای کانال
🖌https://eitaa.com/Omid_be_ayande110
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴امروز وقت گوش دادن به این روضه خوانی هست ....👌
گوش کنید ، توی این روضه ، شاه کلید را دادند دستمون ....
دو دقیقه پای روضهخوانی شهید جمهور
آقای سیدابراهیم، شما به ما پنج سال ریاست جمهوری بدهکاری...
حالا که دستت بازه
حالا که سیدالشهدا خریدارت شد
این بدهی را چجوری جبران میکنی؟
ما برای اینکه شبیه ترین فرد به شما را داشته باشیم، این چندوقت تلاش کردیم، اگرچه کم.....
از اینجا به بعد با شما آسمانیان
لطفا فضای مجازی را با این روضه معطر کنید😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از متین سلطانخواه ها!!!
قشنگ گفت، نه ؟
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ ۴۵ثانیه ای رو ببینید تا خیالتون راحت باشه زباله ها و درندگان نمی توانند گزندی به نظام برسونند.
#انتشار_حداکثری_با_شما
🖌https://eitaa.com/Omid_be_ayande110
🔴 ما امروز #نتیجه_آرای انتخابات رو نباختیم، بلکه سالهاست که باخته ایم........،
اما دقیقا چه زمانی و چرا باختیم؟!🤔🤔
اون وقتی باختیم که برای سنگرهای انقلاب و بزرگترین شبکه تخاطب حقیقیمان یعنی مساجد، برنامه ای نداشتیم تا اینکه به اذعان مسئولین امور مساجد، بیش از نیمی از آنان تعطیل شده؛ همون مراکزی که انقلاب رو پدید آورد و بحران های بعد از انقلاب رو مدیریت و حل کرد.
اونوقتی باختیم که دَرِ مساجد رو در بیشتر ساعات شبانه روز قفل زدیم، با این توجیهات که مسجدمون تمیز بمونه، خادممون اذیت نشه و راحت باشه، دزدی نشه و ...
اونوقتی باختیم که به قول حاج قاسم، افراد خسته و چند شغله رو گذاشتیم امام جماعت برخی مساجد.
اونوقتی باختیم که مساجدمون بیشتر محل حضور سالمندان معزز شد و میزان حضور جوانان در مسجد به شدت کاهش یافت.
اونوقتی باختیم که کمتر از ۲ درصدِ مردم محلهمون با مسجد مرتبط شدن.
اونوقتی باختیم که بسیاری از مساجد و ائمه جماعات، نسبت به جهاد تبیین و بصیرت افزایی مردم محلهشون منفعل عمل کردن.
اونوقتی باختیم که امام جماعت های ناکارآمد یا سکولار رو به خاطر مصلحت اندیشی های پیپایه و چند توصیه، برکنار نکردیم.
اونوقتی باختیم که مسئولین امر مساجد، هشدار های امامین انقلاب نسبت به مسئله نفوذ، انجمن حجتیه و سکولار شدن مساجد رو جدی نگرفتن.
اونوقتی باختیم که هیئت امنای خسته و ناکارآمد رو براشون حکم زدیم و فرصت ایفای نقش رو از جوانان گرفتیم.
اونوقتی باختیم که حاضر به حضور بانوان در هیئت امنای مساجد نبودیم تا دغدغه ها، نیاز ها و مسائل بانوان مسجد را بشنویم.
اونوقتی باختیم که مهاجرت هیئت ها از مساجد به حسینیه هارو دیدیم اما این هم برامون اهمیت نداشت
بماند که چه بسا در این انتخابات، خودمون هم بصیرت نداشتیم و فقط در این یک هفته با خودمون دعوا کردیم.
جبهه انقلاب باخت به انفعال، باخت به مصلحت اندیشی های بیمورد، باخت به بی بصیرتی برخی یارانش و باخت به ترک فعل های متولیان فرهنگی کشور.
و اما در آن طرف، دشمنی که خوب میداند که پایگاه اصلی و عقبهی انقلاب همین مساجده و با تمام توان، تلاش می کنه تا مساجد رو خالی از جوانان کنه، ناکارآمد کنه، سکولار کنه و به در نهایت مساجد رو حاشیه برونه...
و اما در اینطرف این ماییم که میدانیم آباد و بعضا آزادسازی مساجد قطعا مسیری دشوار هست که به هم افزایی، مقاومت و حرکت عمومی نیاز داره ولی به اعتقاد ما اگر میخواهیم به جامعه اسلامی برسیم باید ابتدا جوامع کوچیک اسلامی درست کنیم و تحقق جوامع کوچک اسلامی بدون مساجدی در طراز انقلاب اسلامی صورت نخواهد گرفت.
با وجود این مسائل و مشکلات، حق نداریم ناامید و دلسرد بشیم باید هم افزایی کنیم، مقاومت کنیم و با تمام توان با جریانی که سنگر های انقلاب رو هدف قرار داده مقابله کنیم.
و اما در مورد امور مساجد هم به نظر میرسد لازم است این مرکز علاوه بر اصلاح ساختار خود، نسبت به مديريت مساجد و انتصاب ائمه جماعاتی در طرازانقلاب اسلامی، تجدید نظر جدی صورت دهد.
✍️پ.ن: البته که ما نافی تلاش برخی از ائمه جماعات مجاهد و فعالین حوزه مسجد نیستیم ولی به اذعان خود مسئولین امر، وضعیت مساجد کشور اصلا خوب نیست.
نهایتا باید گفت اکنون نیاز به مساجد طراز انقلاب اسلامی بیش از هر زمانی احساس میشود.
#انتشار_حداکثری
#مساجد_طراز
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اولین شرط آمریکا برای مذاکره با مسعود پزشکیان تاآخرعنایت بفرماییدباتشکر
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از انتخابات گذشت ولی به سرعت انتشار بدین که این پروژه فراملی رو بنام خودشون نزنن
🌀 رسانه باشیم و در روشنگری لااقل یک نفر شریک باشیم .
کانال ولایت آخرالزمان در ایتا
نگران نباشید.. از امشب؛ محرم جمع میشیم و از دوباره عاشورا مرور میکنیم که چرا آقا ابا عبدالله الحسین علیه السلام شهید شد.؟ ای کاش بجای ذکر تاریخ؛ علت وقوع تاریخ گفته می شد. از محافظه کاری ها؛ از سکوت؛ از ترس از واقعیت گفتن ها؛ از خوف و هراس از جریان نفوذ و مافیا؛ از گرفتن امتیاز از هرکسی و به هر قیمتی؛ از فصلی انقلابی بودنمان؛ .....
از سرگرم شدن به امور دنیایی و خودمان...
از بی تفاوتی به آرمان های انقلاب و شهداء..
از غفلت از تکلیف انقلابی در سر بزنگاه ها..
از خوب حرف زدن و از اقدام انقلابی نکردن..
شعار دادیم و شعار و هی گفتیم حضرت آقا هست؛ غمی نداریم.. حرف حاج قاسم عزیز را فراموش کردیم که آقا تنهاست..
حواسمون باشه؛ دهه محرم؛ دهه قصه شنیدن نباشد. آخر دهه هم مبلغی جمع کنیم و در بوق و کرنا کنیم و بگیم خدارا شکر چه محرم و چه هیاتی و چه عزاداری داشتیم.
این دهه بنشینیم و خودمان وارسی کنیم .. مخرج مشترک خودمان با شهیدان و حضرت آقا و انقلاب چقدر است.؟؟؟
دیگران را محکوم نکنیم. اول هرکس خودش؛ !!!!!
♦️دوره غرب شناسی مقدماتی
(مناسب برای طلاب سطح یک و دانشجویان)
🔰مدرس: سید مجتبی امین جواهری
(تدریس شده در مدرسه فقهی ائمه اطهار زیر نظر آیت الله فاضل لنکرانی در قم)
👈🏻همراه با گزارش مکتوب طلاب
جلسه اول:
ضرورت عناوین درس و سرفصل ها
جلسه دوم:
قدرت و اندیشه در نظریه میشل فوکو
جلسه سوم:
قدرت و اندیشه در شناخت تمدن غرب
جلسه چهارم :
حکمت یونان
موج اول شک گرایی سوفسطائیان
جلسه پنجم :
حکمت یونان (حکمت به نظری و عملی)
جلسه ششم :
حکمت یونان (موضوع علم و عرض ذاتی)
جلسه هفتم :
قرون وسطی (امپراطوری بیزانس)
جلسه هشتم :
قرون وسطی (امپراطوری بیزانس- بررسی کلیسای مسیحی از قرن ۵ تا جنگهای صلیبی و جریان اصلاحات دینی پروتستان
جلسه نهم :
قرون وسطی- کلام مسیحی
بررسی ریشه های تضاد علم و ایمان در کتاب مقدس تورات و انجیل و مقایسه با دیدگاه اسلام
جلسه دهم :
قرون وسطی- کلام مسیحی
توضیح بیشتر سنت آگوستین با تبیین لوگوس در یونان
جلسه یازدهم :
قرون وسطی- کلام مسیحی
خدا، تجسم و تثلیث
جلسه دوازدهم :
قرون وسطی- کلام مسیحی
خدا، تجسم، متن علل گرایش به مادی گرایی
جلسه سیزدهم :
عوامل پیدایش عصر روشنگری
جلسه چهاردهم :
عوامل پیدایش عصر روشنگری
جلسه پانزدهم :
دکارت و تأثیر اندیشه فلسفی او بر آینده فلسفه
جلسه شانزدهم :
دکارت در اندیشه استاد مطهری
جلسه هفدهم :
معرفی کتاب سیر حکمت در اروپا و مطالعه بخش دکارت
توضیح نظریه هیوم و تطبیق بر متن سیرحکمت در اروپا
جلسه هجدهم :
اندیشه کانت و توضیح سوژه و ابژه ، نومن و فنومن
جلسه نوزدهم :
اندیشه کانت و توضیح سوژه و ابژه ، نومن و فنومن
جلسه بیستم :
اندیشه کانت و توضیح سوژه و ابژه
جلسه بیست و یکم :
اندیشه کانت و تطبیق با متن سیرحکمت در اروپا
جلسه بیست و دوم :
جلسه بیست و سوم :
تطبیق محسوس بر معقول در اندیشه کانت
جلسه بیست و چهارم :
اومانیسم و اندیشه کانت
جلسه بیست و پنجم :
فلسفه اخلاق کانت
جلسه بیست و ششم :
روش تولید حکمت عملی
جلسه بیست و هفتم :
حکمت عملی کانتی
جلسه بیست و هشتم :
مقدمه ای برای مطالعهی حکمت عملی و عقل کانتی
جلسه بیست و نهم :
هگل و نظریه تکامل
جلسه سی ام :
ایده آلیسم و ماتریالیسم
جلسه سی و یکم :
جهانبینی و ایدئولوژی
جلسه سی و دوم :
تفکر ماتریالیسم
جلسه سی و سوم :
نظریه ایده آلیسم هگل
جلسه سی و چهارم :
مقدمات فلسفه تاریخ، دیالکتیک
جلسه سی و پنجم :
خوانش شهید مطهری از فلسفه تاریخ
جلسه سی و ششم :
معرفی کتاب فلسفه تاریخ آنارشیسم
جلسه سی و هفتم :
انتقال از دوره بردگی به فئودالیسم
جلسه سی و هشتم :
ویژگی های دوره فئودالیسم
جلسه سی و نهم :
شکل گیری بانک ها و توضیحاتی پیرامون مسائل اقتصادی
جلسه چهلم :
انتقال فئودالیسم به بروژوا
جلسه چهل و یکم :
سرمایه داری_انقلاب صنعتی
جلسه چهل و دوم :
انقلاب صنعتی و تاثیر آن بر بافت اجتماعی
جلسه چهل و سوم :
تفاوت میان ماشین و انسان در چرخه تولید (توضیح سکولاریسم در انقلاب صنعتی)
جلسه چهل و چهارم :
ارزش اضافی_امپریالیسم
جلسه چهل و پنجم :
بیزانس و تحولات داخلی
جلسه چهل و ششم :
تهاجم بربر ها و موقعیت کلیسا
جلسه چهل و هفتم :
موقعیت کلیسا
جلسه چهل و هشتم :
پیدایش دولت ها در اروپا
جلسه چهل و نهم :
جنگ های صلیبی
جلسه پنجاهم :
زوال قرون وسطی
جلسه پنجاه و یکم :
علل پیدایش رنسانس
جلسه پنجاه و دوم :
تقابل تمدنی ایران و اسلام
جلسه پنجاه و سوم :
ادامه علل پیدایش رنسانس
جلسه پنجاه و چهارم :
انقلاب کبیر فرانسه
جلسه پنجاه و پنجم :
جرقه های انقلاب فرانسه
جلسه پنجاه و ششم :
ادامه بحث ناپلئون و انقلاب کبیر فرانسه
جلسه پنجاه و هفتم :
سرانجام ناپلئون
جلسه پنجاه و هشتم :
ظهور لویی هجدهم تا آخر انقلاب های فرانسه
جلسه پنجاه و نهم :
انقلاب صنعتی
جلسه شصتم :
پوزیتیویسم
جلسه شصت و یکم :
آثار پوزیتیویسم
جلسه شصت و دوم :
دین انسانیت
جلسه شصت و سوم :
بنیان های شناسایی علمی
جلسه شصت و چهارم :
بررسی کتب شهید مطهری (ره) و اشاره به مسئله جهان بینی و شناخت
جلسه شصت و پنجم :
مسأله شناخت در کتاب جهان بینی توحیدی
جلسه شصت و ششم :
نگاهی به نظریه سروش در مورد علوم تجربی
جلسه شصت و هفتم :
نهیلیسیم
جلسه شصت و هشتم :
ماهیت روشنفکری
جلسه شصت و نهم :
روشنفکری در غرب و ایران
جلسه هفتاد :
تاریخچه روشنفکری در ایران
جلسه هفتاد و یکم :
بررسی الگوی توسعه
جلسه هفتاد و دوم :
نمود های نهیلیسم _ماکیاولی
جلسه هفتاد و سوم :
فلسفه دکارت و عقل از منظر اسلام
جلسه هفتاد و چهارم :
کاست روشنفکری
جلسه هفتاد و پنجم :
👈🏻 تنها راه برون رفت از انسداد روشنفکری در ایران امروز:
شناخت تحول امام خمینی (ره) در عقلانیت تاریخی بشر و آغاز دوره جدید
جلسه هفتاد و ششم :
مقدمات و ضرورت بحث از مقوله ولایت فقیه
✍️سید مجتبی امین جواهری
ملاحظات و محاکمات
🌐 https://eitaa.com/joinchat/1218904066C99ddcc9bf0
به نام خدای حسین...
سلام وخداقوت وعرض تسلیت ایام سوگ وغم وماتم ال الله به همه ی عزیزان....
صحنه ی انتخابات به پایان رسید ...
نتیجه رقم خورد..
نتیجه ای که ازروز نخست وهمان ساعات اول بعد از احرازصلاحیت ها اصلا دور از ذهن نبود ...
یک بار همین روند پیش آمده بود وجبهه ی رقیب بابکار گیری همین تاکتیک پیروز شده بود....واین ترسناک بود...
البته که همه باید تلاش میکردیم ومعادله رابر هم میزدیم اما واقعیتی وجود داشت که آنها از چندین سال قبل تلاش کرده بودند وزمان بهره برداریشان بود وموفق شدند ...
البته ما هرگز این نتیجه راشکست ویاباخت نمیدانیم که درست است نتیجه ی حاصل رانمی پسندیم..
اما باید واقع بینانه بپذیریم که مشارکتی که رقم خورد .. توطئه ی تحریم انتخابات مطرح شده از سوی دشمن را خنثی کرد..
..این یعنی پیروزی اصلی....
واما تحلیلهای زیادی در خصوص علت نتیجه ی حاصل مطرح شده .
..نتجه ی حاصل در
این انتخاب علل ودلایل بسیار زیاد ی دارد که باید در جای خودش به آن پرداخت ...
اما آنچه درحال حاضر مهم است اینست ..
که اگر تصور ما آن باشد که به قومیت گرایی باخته ایم بسیار سطحی نگری است.... وتشخیص اشتباه ...بسیار مراقب باشید قومیت گرایی که ما از آن این روزها بااین حجم اطمینان صحبت میکنیم رمز عملیات تجزیه طلبهاست..ومابااین اظهار نظرها وایجا دگلسها ودرگیر کردن اذهان مردم
نا آگاهانه واردزمین بازی دشمن میشویم..
که نتیجه اش دوباره میشود آنچه جمعه اتفاق افتاد..
عزیزان دل ...
آنچه باعث شد ما نتوانیم نتیجه را تغییر بدهیم...
نه فیلترینگ بود.. ونه قومیت گرایی.. .ونه رسانه.. که البته هرکدام تاثیر کمی داشت...
اما مازمین بازی انتخابات ۱۴۰۳ را به ...
.
فقر اعتقادی
فقر اقتصادی
فقر سیاسی وبی بصیرتی مردم واگذار کردیم....
انگشت اتهام به سمت تک تک ماست ..
ما ولایت مدار نبودیم ..
وگرنه چنین نمی شد...کم کاری وتنبلی وغفلت ما وعدم ولایت مداری ما
نتیجه را واگذار کرد...
حضرت آقا سال ۹۰ به حوزه های علمیه ومراکز آموزشی ودینی هشدار داد...
دین مردم واعتقادات رادشمن نشانه رفته بود....
شبیخون فرهنگی رافریاد کرد.. تبلیغ همه جانبه ی فرهنگ غرب رادیده بود ... بی تفاوت گذشتیم...مردم آنقدردرگیر دنیاشدند ودنیا وظواهر برایشان مهم شد.. که بی خیال مشارکت در امور کشور شدند...
سال ۹۶ جها د تبیین را وظیفه وتکلیف برایمان شمرد......تبیین نکردیم...
.مردم همه ی دولتهارابه یک نسبت در مشکلاتشان سهیم دیدند وباصندوق رای قهر کردتد..
علتها رانگفتیم ..شرایط کشور را ..کارآمدی دولت سیزدهم را...
همه راخواستیم در شرایط هیجانی وغبار آلود یک هفته ای بگوییم ..جواب نداد....چون جبهه رقیب زودتر شروع به سمپاشی کرده بود...
تبیین نکردیم... مردم نا آگاه حرف درغگویان راباور کردند...
چند ماه قبل فرمود.. بازی همستر انتخابات کشور رانشانه گرفته است ... اقدامی نکردیم
جبهه ی رقیب از بازی همستر رای دوره ی اولش را کسب کرد..
وهمان رای زمینه ی پیروزیش شد..
گفت در انتخابات پیش رو تخریب نکنید ...
گوش نکردیم.. جبهه ی انقلاب دوقطبی شد ..به نفع جبهه ی رقیب...
خلاصه ی کلام...
ما فقط وفقط به بی ولایتی خودمان باختیم....
ولایت مدار باشیم.... قطعا برد باماست...
یاعلی..........