فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖آنها که دل امام جامعه را سوزاندند...
همه آنها که با قدرناشناسی از خدمات دولت سیزدهم، فرصت مغتنم حضور رییسجمهور انقلابی، ولایتمدار و شجاعی که نماد شعارهای انقلاب بود ندانستند و در دوران خدمت و حضور شهید رییسی، به ایشان تهمت و افترا زدند، اما بعد از شهادت ایشان، از صداقت و خلوصش گفتند و به زحمات و خدماتش اعتراف کردند و از او تمجید کردند، دلِ حکیم انقلاب را سوزاندند.
همه کسانی که در زمان حیات شهید رییسی خدماتش را میدیدند، اما برجستگیهای خدمتش را کتمان میکردند، هشیار باشند که با سوزاندنِ دلِ مقام ولایت، بیش از این، از مدار عاقبتبهخیری دور نشوند، که این دوری خسارتِ جبرانناپذیرِ فردی و اجتماعی بهبارمیآورد که هرگز قابل جبران و بازگشت نیست.
🖋آمنه عسکری منفرد
#شهید_خدمت
#دلم_سوخت
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
🔖اسرائیل در بنبست اضمحلال
حملهی طوفانی و کوبندهی طوفانالاقصی که اقدامی استراتژیک و مهم از سوی جریانهای مقاومت در پاسخ به تجاوزات رژیم غاصب و کودککش اسرائیل بود و نقشهی دقیق آن توسط جبههی مقاومت ریخته و اجرا شد، همچون معجزهای تمامی طراحیهای رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس برای غرب آسیا را از ریشه باطل کرد و ضربهی غیرقابلترمیم آن به استکبار جهانی، ابهت پوشالی رژیم جعلی صهیونیستی را در مقابل چشم دنیا ازبین برد تا جایی که این روزها در مقابل چشم مردم دنیا، اسرائیل به تدریج درحال ذوبشدن و تمامشدن است و قطعاً آیندهی منطقه به نفع جبههی مقاومت تغییر خواهدکرد و به اعتراف یک مورخ اسرائیلی پروژه صهیونیستی نفسهای آخر خود را میکشد، زیرا «رژیم صهیونیستی خود را در دالان بنبستی انداخت که نجاتی ندارد.»(بیانات رهبر انقلاب، ۱۴ خرداد ۱۴۰۳)
در سه ماه اخیر نیز، خیزش و فریادِ جهانی در حمایت از غزه که حاصلِ جوشش و جاری شدنِ خونِ گرمِ آگاهیبخشِ مقاومت و حقیقت در کالبدِ سرد و بیروح دنیای غرب است و قرنها در تسخیر فریب، غفلت و ناآگاهی استعمار و استبداد بوده، با تورق تاریخ به سمت حاکمیت جهانی توحید، با سرعتی غیرقابل باور به سمتِ آگاهی، بیداری و حقیقت، در حرکت است، تا با اضمحلال اسرائیل غاصب از صفحه ی روزگار، نظمِ نوینی را که وعدهی صادق ولیّ خداست، در زمین محقق کند.
🖋آمنه عسکری منفرد
#طوفان_الاقصی
#نظم_نوین_جهانی
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
تطهیرِ رسانهها
✍سیده.اعتباری
▫️به بهانۀ سالگرد ارتحال معمارِ کبیر انقلاب امام خمینی در فرمایشی از ایشان در باب رسانه که فرمودند: رسانهها باید در خدمت اسلام باشند آیا رسانههای فعلی اعم از داخلی و خارجیِ مورد استفادۀ جمهوری اسلامی ایران، این مبنای امام را عملی کردند؟
مگر نه آنکه رسانه و فعالانِ آن باید با نشرِ معارف دینی و با به تصویر کشیدنِ مصادیق امر به معروف و نهی از منکر و به نمایش گذاشتن اقتدار و پیشرفتهای واقعی کشور و با تصویرسازی و بیان موفقیتهای موجود و ... که موجب ترسِ دشمن و امیدواریِ بیشتر این ملت میشود خدمتی به اسلام و کشور کنند؟
پس چرا امروز سرور و آقایمان امامخامنهای خمینیِ ثانی گله کردند از کتمان دستاوردها و خدمات دولت مردمی و توسط همین رسانهها و فعالانِ رسانه؟
جا دارد اشارهای کوتاه داشته باشم به توصیۀ مهم مقام معظم رهبری:
یک توصیۀ مهمّ من به همۀ کسانی که توانایی سخن گفتن با مردم را دارند و رسانه در اختیارشان است ــ چه در فضای مجازی، چه در مطبوعات، چه در صدا و سیما ــ #امیدآفرینی است. دشمن سعی میکند جوانهای ما را ناامید کند؛ ما باید متقابلاً امیدآفرینی کنیم. مسائل امیدزا در کشور کم نیست... همه موظّفند امیدآفرینی کنند؛ این را جدّی بگیرید.(۱۴۰۲/۰۱/۰۱)
▫️آیا با کتمان و بیان معکوسِ واقعیات به این توصیۀ مهم امام خامنهای عمل شد؟
▫️در حال حاضر ما علاوه بر کارِ رسانهای، به تطهیر رسانهها و بعضی از فعالان رسانه نیاز مبرم داریم.
تطهیر رسانهها از کتمان حقیقت، تطهیر رسانهها از بعضی فعالان رسانهای که سلایق و افکار شخصیشان در به خدمت گرفتن رسانهها به اسلام را ترجیح میدهند و مانع از به خدمت گرفتنِ رسانههایی که در دست دارند به اسلام میشوند.
رسانهای که اعلام نکند رئیس جمهور کشورش چگونه برای اعتلای نام اسلام و کشور اسلامی ایران که سرآمد تمامیِ کشورهای اسلامی است و برای خدمت به مسلمانان و شیعه ها چه خدمات ارزندهای داشته و در یک کلام خدمت به کشور جمهوری اسلامی ایران!
▫️در بخش فرهنگ گلهها داریم اما در بخش اقتصاد چرا آن همه دستاورد کتمان شد و باورمان شد که این دولت کار نمیکند؟ تا جایی اغلبِ فعالان رسانه پیش رفتند که بازهم مقام معظم رهبری شخصاً وارد میدان تبیین شدند و فرمودند این دولت کارآمد است. این دولت فردا را قربانی امروز نکرد.
❗️فعالان عرصۀ رسانه که با کتمان این خدمات و حقایقِ دیگر خواسته یا ناخواسته باعث تضعیف کشور و بعضاً مردم شدهاند؛ آیا این رویه را میتوان خدمت به اسلام و مردم دانست؟
پاسخ را به عهدۀ خوانندۀ این متن میگذارم.
و سوال مهمترِ بعدی این که با توجه به مبنای امام برای استفاده از رسانهها که تمامی رسانهها باید به اسلام خدمت کنند و نه به طاغوت، آیا سرویسهای خارجی که بدون هیچ قید و بندی (که البته این دولت فیلترینگِ ناقصی اعمال کرد) در کشور در حال فعالیت هستند این انتظارِ امام را برای ملت اسلامی کشورمان و سایر کشورهای اسلامی ( نه اسلامنما) محقق کرده است؟
▫️ اگر آری چرا صدای مردم غزه را در سرویسهایشان از جمله اینستاگرام خفه میکنند؟
▫️اگر آری چرا در حال تضعیف کشورمان هستند؟
▫️ اگر آری چرا روزانه هزاران تبلیغ ضدایرانی و ضدانقلاب در این سرویسها و رسانههای تحت فرمانشان و رسانهایهای خدومشان صورت میگیرد؟
آیا حملاتِ پیدرپیِ رسانهایِ دشمن داخلی و خارجی برایمان کافی نیست که با کجسلیقگی و علایق شخصی و حزبی به این آتش بیشتر دامن میزنیم؟
❗️و اما در داخل چه کسانی از کتمانِ حقیقت و خدمات ارزنده دولتمردانِ مخلص سود میبرند؟
ملت جمهوری اسلامی ایران هُشیار است و اگر دستهایی قصد مکر دارند بدانند و مکروا و مکرالله والله خیرالماکرین.
◽️ و در آخر سخنی با فعالانِ رسانه:
از سلاحی که در دست دارید برای خدمت به اسلام استفاده کنید. در حق و حقیقت متحد باشید و برای استقلال رسانهای جمهوری اسلامی ایران قدمی بردارید.
والسلام.
#نیمه_خرداد
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
شبکهٔ مبلغان بصیرت رسانهای با هدف بصیرتافزایی رسانهای عضو میپذیرد.
ــــــــــــــــــــــــ
مبلغانی که در تدریس موضوعات رسانهای فعالیت میکنند یا علاقهمند به فعالیت هستند میتوانند عضو شبکه شوند و از مزایایِ آن استفاده کنند.
ــــــــــــــــــــــــ
🔸 مزایا:
🔹 حقالتبلیغ ماهانه
🔹 معرفـــی به ارگانها
🔹 ارائه محتــــــواهای جذاب
🔹 استفاده از اساتید برتر کشوری
ــــــــــــــــــــــــ
📝 اطلاعات بیشتر و ثبتنام 👇
https://eitaa.com/joinchat/3971482393Cdb78d5d7f9
🔖امام خمینی، موجد تحولات عظیم تاریخی
✍آمنه عسکری منفرد
به گواهی برگهای کتاب تاریخ انقلابِ اسلامی ایران، امام خمینی (رحمهالله علیه)، حقیقت همیشهزندهی تاریخ و امامِ تحولهای عظیم بود. او معنای حقیقی «ما میتوانیم» را در رگ و ریشه و خون ملت ایران جاری ساخت و با هویتبخشی به امت اسلامی، ملت را از دورهی انفعال، ضعف و بیتحرکی به کنشگری و اثرگذاری تبدیل کرد. امام روحالله با دمیدن روح خودباوری و نفیِ از خودبیگانگی، زمینههای بازگشت به «مَنِ اسلامی» را در میان امت اسلام فراهم ساخت و با وامداری از دو عامل ایمان و امید، تحولهای عظیم را در سطح کشور، در سطح امت و در سطح جهان برای طول تاریخ به وجود آورد. امام روحالله نگاهِ حداقلی به دین را برنتافت؛ پس چون پیامبران الهی، اسلام را برای همهی عرصههای زندگی بشر در طول تاریخ میخواست. او امامِ تاریخ اسلام و امامِ تحولات عظیمِ تاریخی بود و سرمایهای که برای کشور و ملت ذخیره کرد، یک سرمایهی تاریخی، حیاتی و ارزشمند است و آن استقلال سیاسی، شناخت هویت ملی، عزت ملی، خودباوری ملی و فرهنگی، ایمان عمیق و شجاعت است که در سالهای اخیر به تحقق عملیِ شعار «ما میتوانیم» در صحنههای گوناگون علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی منجر شده است.
هدف امام خمینی (رحمةالله علیه) از انقلاب اسلامی، احیای تفکر دینی بود و ازهمان ابتدا دشمنان انقلاب با تفکر ناب وصحیح اسلام مخالف بودند و به آن حمله میکردند. اینک نیز مکتب فکرى انقلاب اسلامى، چارچوبى مطلوب براى تثبیت و تحکیم پایههاى ارزشى آیندهی جـامـعـهی اسـلامـى دارد؛ چرا که درصدد زمینه سازىِ تجدید حیاتِ عظمت تمدن جهانشمول اسلامى است و از این نگاه، آیندهی انقلاب اسلامى بازسازى تمدن فراموششدهی اسلامى در جهان امروز خواهد بود و مـقـصـد کـاروان انـقـلاب اسـلامـى تـحـولات عـمـیـق فـکـرى در مـسـائلى چـون هویتیابى، استقلالطلبى، مدیریت، سیاست، فرهنگ، اخلاق، شناخت و ترویج ارزشهاى اسلامى و ایجاد تحول روحى در سطح فرد و اجتماع است و نگاه آیندهی انقلاب را باید در پیام انقلاب اسـلامـى در احـیـاى دیـن مدارى و تفکر اسلامى در سطح جهان جستجو کرد.
از این منظر، در بیان امام خامنهای در سیوچهارمین سالگرد امامخمینی(رحمةالله علیه)، امام موجد سه تحول عظیم بود که عبارتند از: تحول در سطح کشور که با شکستن ساختارِ سیاسی سلطنتی و جایگزینکردن مردمسالاری دینی ایجاد شد و کشور را از یک نظام دست نشانده و ذلیل در مقابل قدرتها خارج کرده، نظامی مستقل و متکی به عزّت ملی را جایگزین آن کرد. دوم، تحول در سطح امت که با ایجاد جریان بیداری اسلامی، دوره انفعال و بیتحرکی در دنیای اسلام را به سمت ضعف و نابودی کشاند و پس از آن، مسئلهی فلسطین را که به خیال صهیونیستها و حامیانشان یک مسئلهی تمام شده به حساب میآمد، در سطح امت اسلامی به مسئلهی اول جهان اسلام تبدیلکرد. سومین تحول نیز در سطح جهان اسلام رخداد، چراکه معنویت سرکوبشده زیر بارِ سیاستهای مادیگری و ضدمعنوی در کشورهای غیرمسلمان را دوباره زنده کرده و معنویت را روحی دوباره بخشید.
و اینک در هنگامهی تورق تاریخ به سمتِ حاکمیت توحید در جهان، به برکتِ خونِ پاک شهدای غزه و بیداری وجدانهای آزادگان در سراسر دنیا، بعد از عملیات عظیم و تعیینکنندهی طوفانالاقصی ، حرکت معادلات دنیا تغییر کرد و تمام نقشههای دشمن برهمخورد و ضربهی غیرقابل ترمیم و غیرقابل جبرانی به رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار وارد آمد و مسئلهی فلسطین را به مسئلهی اول دنیا تبدیل کرد، تا جاییکه درماههای اخیر در قلب اروپا و حتی در دانشگاههای آمریکا، در نتیجهی این بیداری، هیمنهی پوشالی استکبار فروریخت و فریادِ رسای دفاع از مظلومیت و حقانیت فلسطین، از حلقومِ فطرتهای پاکِ دانشجویان و اساتیدِ آن بلند شد که همه نشان از آن حرکتِ سریعِ تاریخ به سمت تحقق وعدهی الهی، مبنی بر نابودی کامل باطل و حاکمیت صالحان بر زمین است.
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
تفریح مذهبیها
✍مریم حمیدیان
بالاخره تصمیم گرفتم حرفهای فرشته را عملی کنم. برای تفریح، مکانهایی که افراد با پوششهای متفاوت دارند را انتخاب کنم.
با بودنم روی محیط اثر بگذارم. توی لاک خود فرو نروم. به جز گلستان شهدا جاهای دیگر را هم امتحان کنم. تصمیم سختی بود. من تنها نبودم. نظر همسرم و اثری که محیط روی بچهها خواهد گذاشت مهم بود. آخرینبار که کوه رفته بودیم دختر سه سالهام به رژ زدن دو دختر جلوی بقیه مردم ماتش برده بود. فکر نمیکردم تا این حد به رفتارهای خلاف فرهنگ واکنش نشان دهد. همسرم هم چندان راغب نبود. اما من به حرف فرشته فکر کرده بودم. مذهبیها باید همه جا دیده شوند. به خصوص خانوادگی. همزمان با طرح نور. البته برنامهام این بود بقیه فامیلها را همراه کنم تا بیشتر سرگرم شویم و کمتر بفهمیم چندتا خانم بدون روسری از کنارمان رد میشوند. سفرهمان بزرگتر باشد و صدای خندههای خانوادگیمان بیشتر به گوش برسد. حتی نمازجماعت دستهجمعی!
اما نشد. ما چهار نفری رفتیم. نیت جهاد کردم، نیت تقرب:"به خاطر خدا کمی مکان تفریحمان را تغییر دهیم." خندهام گرفت. مرا چه به این کارها! وضو گرفتم. چهارقل خواندم.
همسرم با بچهها بازی کرد. خواستم نماز بخوانم، یادم آمد جانماز نیاوردهام. فرصت خوبی بود. سر چرخاندم کسی مثل خودمان پیدا کنم. به دو خانم عباپوش آن طرفتر سلام کردم. لبخند زدیم. ما تنها نبودیم." ببخشید جانماز دارید؟"
داشتند. یک جانماز با گلهای آبی.
سلام نماز را که دادم متوجه نگاه زن و مرد نیمکت رو به رویی شدم. زن روسری نداشت. دست به سینه به من نگاه میکرد. شوهرش به بچهشان غذا میداد. او هم زیر چشمی به من نگاه میکرد. از ته قلب دعایشان کردم. برای پسدادن جانماز، چند گز و شکلات داخلش گذاشتم. لبخند زدم و گذاشتم کنار حصیرشان..
ما تنها نبودیم. ما حضور داشتیم، خدا کند اثر هم داشته باشیم.
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
کدنویسی زندگی
✍نجمه صالحی
زندگی که امروز در پیش رو داریم، میراثی است از #انتخابها و تصمیمهایی که در دیروز خود به جریان انداختهایم.
هر #انتخاب، برآیندی است از باورهایی که به آرامی در زمین ذهنمان کاشته میشود پس اگر آرزوی زندگیای دلپذیر و مطابق با آرمانهایمان داریم، باید باورهای نیکو و بالندهای را در خاک حاصلخیز ضمیرمان بپرورانیم.
اگر خواستههایمان را مانند برنامهنویسی زبده، به زبانی که ذهن میفهمد، کدنویسی کنیم آنگاه خواهیم دید که معادلهی سرنوشت، با استفاده از دادهها و اطلاعات موجود و تصمیمگیری هوشمندانه به سوی سعادت و مطابق آرمانهایمان سوق خواهد یافت.
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
همه چیز از آنجا
✍ ف. علی زاده علی آبادی
هر زمان که سالروز شهادت عزیزان باغ زهرا سلام الله علیها فرا می رسد در اندیشه ام این خطور می کند که چرا و چرا ...؟!!
اکنون که سالروز شهادت جانسوز و غمبار نهمین گل از گلهای باغ حضرت زهرا (سلام الله علیها) آقا جواد الائمه، جوان الائمه (علیه السلام) فرا رسیده، احساس میکنم پاسخ این چراها را در اعماق قلبم یافتم! همه چیز از آن روز بود و از یک سیلی و توهین شروع شد و به دشمنان تا آخرالزمان جرأت داد تا بر روی حق و حقیقت سیلی حقد و کینه را جاری سازند.
آری کوچه های بنی هاشم یادآور خاطرات تلخ آن روزگار ظلم و بدعهدی نامردمانند و در روز جزا شهادت خواهند داد مادر سادات،عصمت الله الکبری، فاطمه زهرا سلاماللهعلیها، ام الائمه علیهم السلام را به جای تسلی بخشیدن بر رحلت پدر، اهانت کنند و سیلی بزنند.
اگر آن روز، دشمن دست سنگینش را بر صورت محجوب ریحانه النبی (صلی الله علیه و آله) نمی زد؛ فرق علی نمی شکافت، جگر امام مجتبی پاره پاره نمی شد، بدن امام حسین اربا اربا نمی شد، و اهانت های پی در پی در حق پاره های تنش اجرا نمی شد. و اگر آن سیلی نبود، جگر جگر گوشه زهرای مرضیه، جواد الائمه، جوان الائمه (علیه السلام) از شدت زهر کین پاره پاره نمی شد.
و اگر آن سیلی نبود، فرزندش مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در پس پرده غیبت فرو نمی رفت و چشمان ما به نور آن خورشید تابنده روشن میگشت.
و اگر آن سیلی نبود... آه آه از این همه غم و حزن بر قلب مادر سادات نشست که در آن سرا در فراق تک تک فرزندانش مویه می کند و اشک می ریزد.
ای کاش با ظهورش غم از قلب مادر بزداید و انتقامی سخت از آن سیلی ظالمانه بگیرد.
بشکند دستی که زد سیلی به روی فاطمه
شد از آن سیلی سیه روی نکوی فاطمه
کی شود مهدی بیاید برکشد تیغ از نیام
انتقامی سخت گیرد از عدوی فاطمه
__________________________
#تسلیت
#شهادت_امام_جواد_علیه_السلام
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
نشست نقد و بررسی کتاب "اشک حوا" با حضور استاد محترم سرکار خانم طیبه فرید، طلبه سطح چهار و نویسنده گروه مجتهده امین به گزارش ایبنا:
«اشک حوا» نورونهای آیینهای مخاطب را حساس میکند!
ادامه متن در لینک 👇
B2n.ir/u50344
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
شهادت امام جواد علیه السلام
امام جواد علیهالسلام پس از شهادت امام رضا علیه السلام، با وجود سن کم به امامت رسیدند و با اوضاع خاصى به لحاظ سیاسى و اجتماعی روبه رو شدند و توانستند به خوبی جامعه شیعه را رهبری کنند.
همزمانى حاکمیت مأمون و معتصم با دوران حیات پیشوای نهم از یکسو و وضعیت اجتماعى- سیاسی جامعه به ویژه فعالیت فرقههاى انحرافى و مذاهب شیعى از سوى دیگر، ایشان را بر آن داشت تا براى تحقق هدف راهبردی خود که همانا رهبری جامعه شیعیان و در امان نگه داشتن آنان از جور و ستم حکام وقت بود، گذشته از تصریح بر امامت خود و آشکار کردن علم و دانش و مبارزه با جریانهای انحرافی برای ایجاد وحدت بین مسلمانان نیز تلاش کنند.
همچنین با اعزام نماینده به کشورهای مختلف ارتباط خود را با شیعیان حفظ کردند اما در این میان معتصم عباسی نتوانست حضور امام جواد علیه السلام و فعالیتهای ایشان را تحمل کند و بنا بر قول مشهور با دسیسه و به دست همسر امام، ام الفضل دختر مامون عباسی ایشان را مسموم و جامعه را از نور وجود ایشان محروم گردانید.
♡دلم امشب ز داغت بی نهایت روضه میخواهد
تو غرقِ زهرِ جانکاه و من امّا دردِ هجرانت
از آن وقتی که زهرِ کین به جانت کارگر گشته
به سمتِ مشهدِ بابا تو بستی پلکِ چشمانت♡
✍شاعر:هستی محرابی
پ.ن:نگاره " وداع امام رضا(علیه السّلام) از مدینه "، اثر رضا مهدوی، معاصر
#نجمه_صالحی
#شهادت_امام_جواد
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
وصیت من، محروم از تو هرگز
به یاد شهید جمهور
حضرت امام رضا (علیه السّلام) در نامهای به امام جواد (علیه السلام) که به ظاهر کودکی بیش نیستند؛ برای رسیدگی به محرومان نوشتند:
«ای پسرم، به من خبر رسیده است که خدمتکاران تو را از درب کوچک خانه بیرون می برند، زیرا بخل دارند که از ناحیه تو خیری به کسی برسد. تو را به حقی که بر گردنت دارم، هنگام وارد شدن به خانه و خارج شدن، از درب بزرگ رفت و آمد کن و همراه خود طلا و نقره فراوان بردار و به هر کس که از تو درخواست کرد عطا کن... اگر بیشتر دادی، با خودت است. چرا که می خواهم خداوند در پرتو انفاق مقامت را بالا برد. پس ببخش و انفاق کن و جز از خدا مترس.»( الكافي، جلد4 ، صفحه 43)
وصیت پدر در این نامه به پسرش این است؛ که کسی از تو محروم نشود! قید هر کس یعنی نه فقط مسلمان بلکه غیر مسلمان هم. بنابراین هرکس در هر زمان محتاج است و گرفتار، از امام جواد علیه السلام بخواهد؛ هیچگاه محروم نمیشود؛ چون امام جواد (علیهالسلام) به وصیت پدرش _ غیر از شأن امامتش_ امام رضا (علیهالسلام) حتما عمل میکند. و شهید جمهور ما به تأسی از این شأن و مقام امامت، در هر مسندی چه در آستان قدس رضوی، چه قوهی قضاییه و چه قبل از آن قرار میگرفت به محرومیت زدایی دست میزد و با توان بالاتری در قوهی مجریه با خستگیناپذیر و کار شبانه روزی مجاهدت کرد. او با این محرومیتزدایی درجهی بالایی از ولایتمداری، نسبت به ولی امر جامعه و امامت جهان هستی را به منصهی ظهور گذاشت، و با انفاق جان، راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی را هموارتر کرد.
✍خالقی
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
✔️ روایت یک شب
✍حُرّه.عین
راننده اسنپ یک مرد سبیل کلفت بود با صورت سهتیغ و پیراهن آستین کوتاهی که در تاریک و روشنای ۹ شب سرخابی میدیدمش. مثل بیشتر راننده اسنپها که خوب بلدند سر حرف را باز کنند با گفتن «ببخشید جناب طول کشید خیلی شلوغ بود.» شروع کرد. بعد از تبادل اطلاعات اخباری با همسرم در مورد علت شلوغی، راننده رسید به: «وقتی آقای رییسی قوه قضاییه بود باهاش برخورد داشتم.» گوشهایم تیز شد که کجا، چطور و چرا با او برخورد داشته و ته ماجرا چه شده؟! اما بدون اینکه من و حاج آقا چیزی بپرسیم خودش از ب بسم الله توضیح داد. با نامزدش سفر مشهد بودند و به خاطر پروندهای که برایش ساختند مجبور میشود ۱۸ بار از قم تا مشهد برود برای رسیدگی به پرونده. از در دادگاه بیرون میآمده که رییسی را مشغول مصاحبه دیده؛ با صدای بلند صدایش کرده و گفته :«با شما کار دارم.» آقای رییسی هم به یکی از همراهان اشاره کرده که: «ببین چه کار دارد.» آقای سبیلو گفته: «نه با خود شما کار دارم!» و مثل الان که برای ما میگوید، سیر تا پیاز ماجرا را برای رئیس قوه قضائیه گفته. ایشان هم به همراهش گفته ماجرا را پیگیری کنید و من را در جریان بگذارید.
من اعتقادی ندارم به این پیگیریها و انقدر در پیچ و خم ادارهها و نامهبازیها بدخاطره هستم که حتی در دیدار ۱۰-۱۲ روز پیش آقای رییسی با مردم قم، وقتی هیاهوی مردم را برای نامه نوشتن دیدم با تعجب از امیدشان به رسیدگی، گذشتم...
- «کار به جایی رسید که اون کسی که پروندهسازی کرده بود خلع لباس شد و اومد جلوی در خونهمون رضایت بگیره. گفتم کاغذ میچسبونم روی در ۱۸ بار برو بیا تاریخ بزن تا رضایت بدم. ۲-۳ بار رفت و اومد دلم سوخت دیگه...»
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
🔹چند خرده روایت در باب گستردگی🔹
✍زهرا نجاتی
منِ اول:
وارد مجلس که میشوم، جمعیت متراکم نشستهاند. صورت زن جوان، غرق اشک شده. به او تسلیت میگویم و عطر تلخ داغ مادر را توی سینه میکشم. به زن جوان میگویم:«خوش به حالت. فرصت داشتی و به مادرت خدمت کردی»
میگوید:« کاش بیشتر بود.» و من انگشت حسرت به دندان میگزم مثل تمام این چند سال که کاش شبی،ماهی، وقتی برای مادرم کاری میکردم، و باز تعارض عجیب میان اشتیاق به خدمت مادر و عزت نفس بالایش،دهانم را میبندد. سکوت میکنم و حسرت میخورم.
منِ دو. بالگردها را دوست ندارم. داشتم اما حالا دیگر نه.هربار عکسش را، کارهایش را، هرچیز مربوط به «او» ی مهم این روزهایمان را نگاه میکنم، چیزی میانه قلبم شراره میکشد.حسرت اینکه قاب چشمهایم را از تصویرش، قلبم را از شوق حضورش، ذهنم را از خدمات فراوان بی بدیلش، پر نکردم، روی قلبم پنجه میکشد. کاش بود. کاش داشتیم برای او تبلیغ میکردیم. کاش بیشتر میفهمیدیمش. کاش بینا بودیم. خدا روشکرحرفی نزدم و موضعی نگرفتم که حالا شرمندهاش باشم. اما حسرت...
منِ سه. آدمها میمیرند. همه. بدون شک. دیر یا زود اما چقدر شکل رفتنشان مهم است!!!
چقدر تاثیرشان در عالم مهم است.
اگرچه برای بعضی مهم نیست بود و نبودشان فرقی کند یا نه؛ اما خوش به حال خوش به حال هرکس که دایره وجودیش گستردهتر باشد. آدمهای بیشتری را تحت الشعاع تاثیراتش، قرار دهد. خوش به حال آنکه در این عالم،تاثیر بیشتری گذاشته.آثار بیشتری برای بعد خودش باقی گذاشته.
🔹ما اما شاید سعه وجودیمان به قدر رییس جمهور نباشد،
اما میتواند برای کس یا کسانی تفاوت کند.
هرقدر با افراد بیشتری مساوات داشته باشیم
هرقدر حلقههای کوچک و بزرگ بیشتری برای خدمات یدی و غیریدی داشته باشیم،هرقدر دلهای بیشتری را به جبهه ولی بیاوریم،
هرقدر روشنگرتر باشیم،
تاثیرمان در این عالم بیشتر است.
#انتخابات، بهانه خوبی است برای موثرتر بودن. به قدر یک یا چند نفر موثر باشیم.
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
✍️ پویش نوشتن
#بانک_صفحات_نویسندگان_حوزوی👇
جواد محدثی |
احمد عابدی | ابوالقاسم علیدوست |
سیدمحمدمهدی میرباقری |
نجف لکزایی | داود مهدویزادگان |
احمدحسین شریفی | حبیب الله بابایی |
سیدسجاد ایزدهی | حسین سوزنچی |
علی محمدی |
میراحمدرضا حاجتی | محمدرضا فلاح شیروانی |
محمدرضا باقرزاده | محسن الویری |
شریف لکزایی | مجتبی رستمیکیا |
علیرضا پناهیان |
بهاالدین قهرمانی نژاد |
سیدمهدی موسوی | مهدی سلطانی |
محمدصدرا مازنی | سیدیاسر تقوی |
مهدی مسائلی | سلمان رئوفی |
علی مهدیان | احمد اولیایی |
مرتضی رجائی | حمید احتشام |
محمدحسین پیشاهنگ |
احمد جهان بزرگی |
محمد شیروانی |
روح الله سلیمانی |
تقی متقی | سیدعبدالله هاشمی |
علی مؤیدی | محمدحسن مولا |
سعید احمدی | مهدی قنبریان دهکردی |
سید محمدحسین راجی | مهران شفیعی |
محمد جعفری | محمدباقر خراسانی |
فرهاد فتحی | محمدرضا حدادپور جهرمی |
یحیی جهانگیری | علیرضا داودی |
سیدکاظم روحبخش | قدیر اسفندیار |
محمدرضا آتشین صدف |
هادی حمیدی | مجتبی عادلپور |
محمدجواد محمودی | امیر خندان |
علی بهاری | علی ابراهیمپور |
علی کردانی | سیدمحمد هاشمی |
مجید پاکنیت | بهروز دلاور |
محمد مختاری | بابک شکورزاده |
هادی سمتی | محمدرضا سلیمانی |
سیدمیلاد حسینی | محسن عبدالله زاده |
محمدجواد سلیمانی |
سیدهادی حسینی اصل |
دانیال بصیر | سیدمحمدباقر میرصانع |
رسول لطفی | مجتبی میرزایی |
مصطفی گودرزی | هاشم جنگجو |
علی عسگری | محمدمهدی حکیمیان |
مرتضی بذرافشان | علی تقوی دهکلانی |
محمدعلی نبینژاد | سجاد قربانی |
حمیدرضا مظاهری سیف | داود مؤذنیان |
مرتضی قرهباغی | عبدالصالح شمسالهی |
مصطفی راهی | حسین انجدانی |
حمیدرضا غریبرضا | میلاد حسنزاده |
محمدحسین افشار | مصطفی ایزدی |
امین دهقانی | سید محمدحسین دعائی |
حمیدرضا باقری |امیرحسین محمودی |
محمدمهدی ابراهیمپور | محمد منتج |
سیدعلیرضا موسوی | محمدعلی بابایی |
محمدرضا بابایی | سعید کرمی |
مجید ابطحی | قاسم روزبهانی |
محمدجواد رحمانی | علی اسفندیار |
مهدی ایوبی | میثم قاسمی |
مجید دهقان |جواد حاجیاکبری |
متین فراوانی | حسن بابایی |
قدرت الله غلمانی | علیرضا ژوبین |
محمد دهقانی شورکی | حجت میرزاده |
ابراهیم اسماعیلی | علی رئیسی |
مهدی زندی | حامد صائبنژاد |
حامد خواجه | سیدحسین علوی |
احسان قربانی | حمید خالدیان |
محمدمهدی دستورانی |
مهدی الوندی | محمدعلی هراتی |
محمد محققینژاد | علی آزاد |
محسن بختیاری | جواد رستمی |
محمد قطرانی | عبدالمجید خرقانی |
میرزا محمدرضا صفائی تخته فولادی |
محمدباقر حسن زاده | جواد حاجی اکبری |
موسی آقایاری | حسین مرتضینیا |
محمدمعصوم احمدی | محمدمهدی مقدسی |
مهدی شبان |محمدمهدی حسین زاده |
سیدمحمدمهدی شفیعی |علی احمدی مهر |
عبدالرضا نظری | حسن بابانژاد |
عماد پیوندی | محمدرضا پیوندی |
محمدجواد جنگی |سیدحسن علوی |
علی فاطمی پور |رضا خیابانی |
علیرضا سیاحت | محمدمهدی طباخیان |
محمدحسن وکیلی | حمیدرضا ترابی گیلانی |
امین اسدپور |رسول چگینی |
علی فراهانی | امید محمدی سروش |
محمدجواد یعقوبی |مجید بیک زاده |
احمد محبوبی | رضا وظیفه مند |
اصغر آقایی |علی رشیدی |
علی محمدی هوشیار |
داوود سلطانی |
احمد ذاکری |
علی حسنوند |
امیررضا کشمیری |
محمد حائری شیرازی |
محمدسعید نجاتی |
🔁 صفحات تعاملی👇
1. افکار بانوان حوزوی
2. شاعران حوزوی
3 یادداشتخوانی
4. دوستان کتاب
5. بهتر بنویسیم
6. رسانهی نخبگان
7. زبان مادری
8. همنویسان
9. ویراستیها
10. همقلم
11. پویاگراف
12. جهاد روایت
13. فعالان هنر و رسانه
14. گعدهی نویسندگان
15. تدریس خلاق روزنامهنگاری (خصوصی)
16. شهید رابع
۱۷. نویسندگان جبهه انقلاب (گروه)
🔁 مطبوعات، نشریات و خبرگزاریهای تعاملی:
۱. روزنامه سراج
۲. خبرگزاری رسا
۳. خبرگزاری حوزه
۴. صدای حوزه
۵. خبرگزاری فارس
۶. خبرگزاری ابنا
🔆 نویسندگان حوزوی استانها و ارتباط با سردبیران👇
1. خراسان رضوی
2. چهارمحال و بختیاری
3. آذربایجان غربی
4. همدان
5. کرمان
6.اصفهان
7. زنجان
#پویش_نوشتن #تبلیغ_مکتوب #جهاد_روایت
🌻نخبگان، استادان و دوستانتان را به #نویسندگان_حوزوی دعوت کنید.👇
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
شیعه زرشناس
▪️پس از غروب آفتاب هشتم امامت، وقتی امام جواد علیه السلام در سن کودکی به مقام امامت میرسد و قرار است بر بزرگان امت، ولایت داشته باشد، یعنی اراده ی خدا به آن تعلق یافته که؛ «و لِیُبلِیَ المومنینَ منهُ بلاءً حَسَناً» تا بیازماید مومنان را با آزمایشی نیکو برای رشد یافتن و خالص و مخلص شدنِ هرآنکه ولایت اهل بیت را پذیرفته است و گوهرِ مهر این خاندان را در دل دارد.
▪️ابتلای حسَن، یعنی باید دیده شود که شیعه، بعد از سالها نشستن در سایه ی رحمت و لطف امام، صاحب خود را از پشتِ پرده های غفلتِ نگاهِ مادی میشناسد؟ بوی آشنای عطرِ کرامت و علم و عصمت امام را هر چند در ظاهر یک کودک باشد از غریبه ی ریش سفیدی که آن را ندارد، تشخیص میدهد؟
▪️غرورْ روی دوشش سنگینی نمیکند اگر مجبور باشد به امامی خردسال که سالیانی از او کوچکتر است تعظیم و احترام کند؟ میتواند بفهمد که چقدر در کوزه ی تشنه و خشکیده ی ذهن اش سوال دارد و کسی جز همین امام کم سن و سال، چشمه ی متصل به دریای علم الهی نیست که بتواند جواب ها را درکوزه اش بریزد و سیرابش کند؟
تکرار خواهد شد، بارها و بارها....
باید معلوم شود شیعه، زرشناس شده است یا هنوز سقیفه ها میتوانند بدل را بجای طلا غالبش کنند.
✍🏻#شعبانزاده
🗒️@HamQalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کتاب
🌺 کتب دیجیتالی با موضوع امام جواد (علیه السلام)
📚مجموعه ها:
🍃 دانستنی ها و کلیات امام جواد (علیه السلام)
🍃 ولادت و نسب امام جواد (علیه السلام)
🍃 زندگینامه امام جواد (علیه السلام)
🍃 سیره جوادیه امام جواد (علیه السلام)
🍃 مناظرات امام جواد (علیه السلام)
🍃 سخنان امام جواد (علیه السلام)
🍃 حکایات امام جواد (علیهالسلام)
🍃 شعر و مرثیه امام جواد (علیه السلام)
🍃 کتابشناسی جوادیه امام جواد (علیه السلام)
🍃 اصحاب و شاگردان امام جواد (علیه السلام)
🍃 علم امام جواد (علیه السلام)
تنظیم: سرکار خانم مریم صفری
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
.
حیرت جامعه شیعه در مورد مسئله امامت و جانشینی امام رضا علیه السلام
✍آمنه خالقی فرد
پس از شهادت امام رضا علیه السلام در سال ۲۰۳ شیعیان را نگرانی جانشین امام رضا علیه السلام در برگرفت،زیرا که امام جواد علیه السلام تنها هشت سال داشتند.
در این زمان مسئله بلوغ ایشان مطرح شد.این موضوع باعث اختلاف میان شیعیان شد.
امام رضا علیه السلام امام جواد علیه السلام را به عنوان جانشین خود معرفی کرده بودند ،اما بحث سن امام جواد علیه السلام باعث شد که برخی از شیعیان به دنبال پاسخی برای موضوع سن ایشان باشند.
البته بر طبق برخی از نصوص امام رضا علیه السلام مسئله امامت امام جواد علیه السلام را پس خود در سنین خردسالی مطرح کرده بودند و حضرت در پاسخ به چگونگی مسئله امامت در سنین پایین به نبوت حضرت عیسی علیه السلام اشاره می کنند *.
با این وجود برخی از شیعیان به نزد برادر امام رضا علیه السلام رفتند و زمانی که ایشان را فاقد صلاحیت در جانشینی امام رضا علیه السلام دانستند از اطراف او پراکنده شدند.
برخی از آنان نیز به واقفیه (گروهی که بر امامت امام کاظم علیه السلام متوقف شدند )پیوستند.
علت اصلی اختلاف در مسئله جانشینی موضوع سن امام علیه السلام بود**.
*روضة الواعظین،ص ۲۰۳
**فرق الشیعه،ص۸۸_المقالات و الفرق،ص۹۵
#شهادت_امام_جواد_علیه_السلام
@AFKAREHOWZAVI
.
شهر مدینه نور باران شد سراسر
با چل چراغ ماه و"رقص نور" اختر
پُر گشته دنیا بی نهایت از فرشته
بر روی بال تک تک آنها نوشته
بنوشته با خط خودش حی تبارک
پیوند یاس و حضرت یاسین مبارک
پ.ن:نگاره " مجلس عقد امام علی(علیهالسلام) و حضرت فاطمه(سلامالله علیها) " احسن الکبار، قرن ۱۶م
#اول_ذیحجه
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@AFKAREHOWZAVI
.
انتشار یادداشت" تاملی در یک نامه" سرکار خانم مرضیه عاصی نویسنده حوزوی و عضو تحریریه مجتهده امین در خبرگزاری حوزه
لینک خبر
https://hawzahnews.com/xcTkn
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
شطرنج
✍ف.خ
مهمترین مهره
تو بازی شطرنج چیه!؟!
«شـــــــاه»
بنده خدا شاهه
همیشه دورش سربازا هستن ،،،محدودش کردن،،،حق #آزادی رو ازش گرفتن
بذارید شاه آزاد باشه تو بازی ...!
نظرت چیه؟!
.
بعضی چیزا #محدودیت اما برای #حفاظت!
اگه طرف مقابل تو بازی بیاد شاه تو رو بگیره،
تو #باختی...!!
دشمن هم اینو فهمیده،
فهمیده تو »شاه ایرانی #بانو ...!
اگه تو رو بگیرن، کشور رو #فتح کردند
#سرباز تو حجابه ،،، #پوشش کامله
هر چقدر سرباز هات #کمتر باشن،
امنیتت به #کمتره..!
#حجاب
#دهه_هشتادی_ها
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
یکی بیاید و در گوش ستارهها بگوید
✍فاطمه میریطایفهفرد
ستارهها سرشان را خم کردهاند تا زمین را ببینند. این چه سرّیاست که زمین، پرنورتر از آسمانها شدهاست؟ این کدام خانه است که نورش تا کهکشانها ادامه دارد؟ در زمین چه خبر است؟
بوی دلدادگی میآید، بوی دلدادگی دو محبوب خدا، بوی محبت و علاقهای از جنس ماورا، مشامی از عطر ولایت، از شاخههای پربارترین درخت ریشهدار.
رایحه عطر ابراهیم که قرار است در خانه علی(ع) و فاطمه(س) ادامهدار باشد، تا آخر تاریخ، تا خنکای نسیم ظهور، همان وقت که آدمیان تشنهی عدلاند و 《اینبقیهالله》میگویند.
قرار است خدا دو محبوبش را به هم برساند، دو محبوبی که اگر نبودند، آسمان و زمین و ستارگان نبود.
یکی بیاید و این حرفها را در گوش ستارهها بگوید: اگر نوری هست از ولایت علی(ع) است و اگر محبتی، از مادری زهرا(س).
در خانه پیامبر(ص) ولیمه میدهند، قرار است فاطمه(س) به خانه ابوتراب رود. قرار است تمام زنانگی یک زن، در چشم تاریخ، به نمایش گذاشتهشود. قرار است فاطمه(س) لباس عروسیاش را به مسکین دهد و تمام معادلات تاریخ را بر هم زند. قرار است لباس عروس، بهانهی کوچکی باشد برای نشاندادن عدم تعلق و دلبستگی.
خداوند با این پیوند، محبتش را به زمین کامل کردهاست. خوشبهحال ما که قرار است حسنین(ع) داشتهباشیم. قرار است زینب بیاید و صبوری و صفا یادمان دهد...
... قرار است ما، ما که آن طرف جغرافیای حجاز نشستهایم، دلمان خوش باشد به خورشیدی از توس.
یکی بیاید و در گوش ستارهها بگوید....
#ازدواج_آسمانی
به مناسبت ازدواج آسمانی حضرت زهرا(س) و امام علی(ع)
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
.
#این_کتاب_را_نخوانید
✍س_غلامرضاپور
ام علاء را خواندهاید؟
پیشنهاد میکنم هرگز این کتاب را نخوانید.
خصوصا اگر تفکرات فمنیستی دارید و فکر میکنید مشکلات بچه داری و شوهر داری و خانهداری دست و پایتان را سخت بسته است.
اگر مشکلاتتان در حد اختلاف با خواهرشوهر و جاری و شب بیداریهای کودکتان و لجبازیهای نوجوانتان یا درآمدکم همسرتان است که
اصلا به این کتاب فکر هم نکنید؛
چون آن وقت مجبور میشوید آنچه که تاکنون از خودتان ساختهاید را از پشت بام یک ساختمان چند طبقه پایین بیاندازید تا خمیر مایهی وجودیتان بشکند و دوباره از اول خودتان را بسازید.
هرگز فکر نمیکردم میشود با هجده تا بچه در یک خانه شصت متری زندگی کرد و شاکر بود.
فکر می کردم آسمان خانه هرچقدر بیشتر باشد آرامش اهالی خانه بیشتر است فارغ ازینکه آسمان قلب بانوی خانه هرچقدر بزرگتر باشد به همان اندازه اهالی خانه صبورتر و مسئولیت پذیرتر و با ایمانتر و آرامتر میشوند حتی اگر بچهی آن خانه نباشند .
حرفم را جدی بگیرید و این کتاب را نخوانید اگر خواندید و مثل قبل ماندید سالها عذاب وجدان آزارتان میدهد.
لااقل موقع خواندن کتاب یک قلم و کاغذ دست بگیرید و تمام سختیهای ام علا را در آن بنویسید بعد تمام سختیهای خودتان را کنارش بنویسید.
آنگاه اگر سختیهای شما بیشتر بود به خودتان حق بدهید که کم طاقت و ناشکیبا باشید و اگر نبود از او بخواهید خودش و شهدایش دستتان را بگیرند همانطور که دست نویسندهی کتاب را گرفتند.
امروز میخواهم به زیارتش بروم
پای زنانگیام لنگ میزند.
نیاز به درمان دارم .
#ام_علاء
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI